hmmm bu ses anne karnındaki sese benziyorr:) o yüzden rahatlıyor çocuk:)
herkes yaşıyor neredeyse canım. o yüzden sıkıntı yapma.
bütün bebekler gazlı oluyor bir dönem. bazılarının çabuk geçiyor bazılarının da gece gündüz aylarca sürüyor.
şimdi stres yapman da gayet normal, rahatladığını görünce sen de derin bir oh çekiyrsun:) ama geçecek bu günler canım.
arkadaşımın da şu an bebeği 6 aylık, ilk üç ay çok çektiler gazdan.
geceleri gündüzlerine karıştı, nöbetleşe baktılar çocuğa karı koca.
ama gaz bitince çocuğa bakmak daha da kolaylaşıyor şimdi rahatız diyorlar:)
heee ben bebeğin şekli zannettim. kese belli oluyor canım.
çok farklı şekilleri. sen şu tezleri de hele.
kese şekline göre cinsiyet tezi mi?
:)) e normal o zaman canım hep faydalı şeyler yiyorsun:)) canım şimdi ki kesem yuvarlak oğlumda elipsti:) telden çekiyorum net olmuyor:))
11 aldim. 11,5 verdim cnm)
benim anneyi yollayim sana dogum sonrasi. farkli yag sana da bebege de dokunur diye misafirlerin getirdigi kek,borek,tatli hic birseyi yedirmiyr bana. daha yeni yeni bildigimiz hazir biskuvi yememe izin verdi)
eee kuru bakliyat yemiyrm gaz olmasin diye.
cig sebze yani domates salatalik vs; meyve yemiyrm. test ettik onlari yiyince gaz oldu benim kuzuya.
diyeceksin ki sen ne yiyrsun. et,balik,tavuk,corba,bulgur pilavi,arada dondurma,kahvaltilik ama salam sosis sucuk yemiyrm.
kizlar ozur dilerim. yiyecek isimlerini acikca yazdim. sadece bilin diye
buarada cnm. usg lere baktim ama bisi anlamadim. ne birbirine benzebiltim ne de benzemiyr diyemedim.
bugün saat 2 de yılsonu sinavi vardi Müftü yapiyr.
dun bi arkadas sinav saati geriye alındı 12 de diye
cok sinirlendim niye habetim yok dedim
digeri de eltim onlarin kurstan sonra bana gelecekler ve benim kurs eltinin kursun c şubesi bi arayip da soylemiyr çok kirildim iyi dedigim eltiye bakin.
sonra bugun şef i aradim tatli dille bi guzel fircaladim
hocam niye beni zor durumda bırakıyorsunuz öğrenciler e ulasmak hepsi sıkıntı falan saydim bi guzel.
tamam hocanim listeye bakayim dedi komisyonda adim bilie yok hocam bosuna bakmayin dedim keske bi arasaydiniz tevafuken arkdas soyledi hic haberim yok olur mu boyle dedim.ozur diledi sonra yine ardi ve sinav iptal edildi yarin 11 de demez mi
allahım cildirdim e oldu mu bi simdi dedim. ogrencileri topladim ikramilari hazirladik bekliyoruz.sorumsuxluga hic gelemiyorum hep planli insanimdir.
sonra hanımlarada tatli dille söyledim
dedikleri dogruysa yarin gelecekler.
ikram lar da kotu olcak kök yesinler.
çok ayıp etmişler canım.bugün saat 2 de yılsonu sinavi vardi Müftü yapiyr.
digeri de eltim onlarin kurstan sonra bana gelecekler ve benim kurs eltinin kursun c şubesi bi arayip da soylemiyr çok kirildim iyi dedigim eltiye bakin.
hocam niye beni zor durumda bırakıyorsunuz öğrenciler e ulasmak hepsi sıkıntı falan saydim bi guzel.
tamam hocanim listeye bakayim dedi komisyonda adim bilie yok hocam bosuna bakmayin dedim keske bi arasaydiniz tevafuken arkdas soyledi hic haberim yok olur mu boyle dedim.ozur diledi sonra yine ardi ve sinav iptal edildi yarin 11 de demez mi
allahım cildirdim e oldu mu bi simdi dedim. ogrencileri topladim ikramilari hazirladik bekliyoruz.sorumsuxluga hic gelemiyorum hep planli insanimdir.
hmmm. benim kese elips ve bebek solda:)Canım hem kese şekline göre hem bebeğin kese de ki konumuna göre diyorlar, kese elipsse erkek yuvarlaksa kız, bebek kesenin sağındaysa kız solundaysa erkek diyorlar ultrason kağıdına göre, yanlış yazmış olabilirim acil kalkmam alzım
bugün saat 2 de yılsonu sinavi vardi Müftü yapiyr.
resmen sorumsuzkuk etmisler.bugün saat 2 de yılsonu sinavi vardi Müftü yapiyr.
:)) e normal o zaman canım hep faydalı şeyler yiyorsun:)) canım şimdi ki kesem yuvarlak oğlumda elipsti:) telden çekiyorum net olmuyor:)
canım çok ayıp etmişler gerçekten
herkeslere günaydınn
anlamadım neden yüzde bir ihtimal niyeki canım bu karamsarlıkkızlar günaydın
benim ateş oturdu kalkmıyor ayyyy bu ay ne garip yahu tutma ihtimali %1 olan bir bebek için halen ateş ölçüyorum
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
tabiki önce saglıklı ve hayırlı olmasını diliyorum,ama hayırlı saglıklı olsun derken sonuna birde kız eklemeden edemiyorumGunaydin fistiklaaar...
Naber?? Kv.den cekenler size bol bol sabr diliyorum..Allah islah etsin ne diyeyim...
Eflos boran inssllah hayirlisiyla gonlunuzden gecen nasip olsun kizmi oglusmu ne olursa olsun eeen hayirli evlat olsun insallah..
Dun esimle konusuyorduk bide kizimiz olursa falan diye hayal kuruyordum esim bizim 3oglumuz olucak dedi saka karisik inan o an bi aglama geldi sanki gercekmis gibi kizim olmuycakmis gibi... sonra bi an bi silkeledim kendimi ne gozu doymaz insan evladiyim diye kizdim kendime ilk once sadece hamile kalayim baska bisey istemiyorum dedim sonra her 2sini tatmayi istiyoruz ama gercekten Rabbim ne hayirlisiysa nasil mutlu aile olucaksak eksiklik hiss etmeden yaslanicaksak oyle olalim Insallah..
Her kesin ailesine o bidircigi nasip etsin Insallahh
oyyy sende de var bir tane deseneee... Allah bu kv lere akıl fikir versin. sizlere de sabır...
göreceksin canım.
inşallah bizler de senin yanındayız her şeyimizi birlikte yaşayacağız:)
kendi kendine az hareket etmeye başlasın geçer canım.
yazık onlara bağırsakları tam gelişmediği için tembeller. annelik zor zanaat, hakları ödenmez annelerin.
annen biraz ilgilensin de uyu canım yarım saat bile uyusan sana faydası olacaktır.
sen bu kadar bitkin düşersen bebeğine de maximum faydalı olamazsın.
ben bu mısır patlağını yumurtadan üç gün sonra yaşamıştım:) hatta buraya da yazdım.
ümit etmek istemediğim için de belirtilere takılmak istememiştim. o da iki üç gün sürmüştü:)
rüyan hayır olsun canım. inşallah hayırlı evlat olur.
günaydın canım. geçmiş olsun.
ay çok güldüm bazılarına:)
insanlar eskiden ne kadar çaresiz durumdaymışlar sonucunu çıkardım:)
şimdi ise bir kaç ay sonra öğreniyorsun cinsiyeti:)
çok sevindim canım. doktorun da anlayışla karşılaşmış süper.
o vakte kadar inşallah yumurta daha da çok büyüyecek veeeeeee bebek gelecekkk:)))
günaydın canım.[/QUOTE=
SORMA CANIM ÇOK FENAYIM,AGRI BİTARAFTAN DİYER YANDAN BAŞIM ÇOK DÖNÜYOR,MİYDEM DURUP DURUM KALKIYOR
CANIM LÜTFEN Bİ TEST YAPARMISIN HEMEN LÜTFENNNcanlar benim ateş biraz yükseldi http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
yorum yaparsanız sevinirim
çok sevindim canı gözün aydın darısı bana ve tüm topigimize inşallahGünaydın kızlarr nasılsınız ?
p.tesi fakülteye prof. dr. a gittim sonuçlarımı gösterdim infeksiyon hastalıkları dr.nun raporunuda okudu tmm bir sıkıntı yok senin kafanı karıştıran doktorların dedi.kafana takma sıkıntı yok. rahatladım ama hep bu kuşku biraz da olsa içimde olacakbebeğime baktı 26mm 9+4 görünüo kollarını dikmiş havaya maşallah Allah ım isteyen herkese yaşatsın..
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum moral verdiğiniz için iiki varsınız
duha canımm çooooookkk sevindim tebrik ediyorum Allah tamamını erdirsin sağlıcakla inş
gülüyor mu sıpaaaaaaaaaasaolun kizlar.
eylulum. cnm. kolkk oldugunu sanmiurm. cunku belli saatlerde degil aglamasi. gun icinde digisiyr. sirtina vurarak masaj yaprak cikarttiriyrm. o zaman rahatliyr. guluyor) baya kipkirmizi oluyr ama sanci gelince.
hadi inş düşmesin de kuzun gelsin bu ay.sorun olmadığını sevındım canım gözün aydın...
ayy nasıl heyecanlandım kızlar sanki test yaptımda çizgi bekliyorum gibi heyecan bastı
şimid okuldayım yarın sabahda ateşim düşmezse testi yaparım ve inş.güzel haber getirirm size ..:18::18::18::18::18::18:
tamam canım o zman şimdilik masajla filan idare edeceksin.Başka bir yöntem olursa yazarım yine....
gösterir büyük ihtimal canım.yarın kont. var nesdoş bakalım bizim ki gösterecek mi gösterirse kesin belli olur artık
yarın netleşir. ama ateş güzel yükselmiş.http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914
Kizlar catlamismi yumurtam adetimin 24.gunu en yuksek bugun olctum 36,5
canım ben ilk üç ay 2 kilo verdim.anladım canım.. ama biranda aldım işte.. bide normalde olsa sıkı rejim yaparım hırslıyımdır çabukta veririm kiloyu ama şuan yemeyince çok gergin mutsuz oluyorum( ondan pek kesmiyorum açıkcası.. bakalım artık
hepsi hikaye. bunlara göre benim oğlum oluyordu.Canım hem kese şekline göre hem bebeğin kese de ki konumuna göre diyorlar, kese elipsse erkek yuvarlaksa kız, bebek kesenin sağındaysa kız solundaysa erkek diyorlar ultrason kağıdına göre, yanlış yazmış olabilirim acil kalkmam alzım
günaydın canım:)herkeslere günaydınn
herkeslere günaydınn
resmen sorumsuzkuk etmisler.
sen sinirlenme cnm. minigini dusuntaze annis.
anladim cnm. ama sen cinsiyete o sekillere gore takilma.
öok haklsın canım kızmakla insanların son dk değişiklik yapmalarına gıcık olmuşumdur her zmn.fırçanı atmışsın iyi olmuşşş...
çok ayıp etmişler canım.
arada kalmışsın sen de
hmmm. benim kese elips ve bebek solda:)
ama ultrason kağıdına göre bebek yönü değişiyor ki; hangi yönden çektiğine bağlı.
ayip ki ne ayip anladık kurs yeni acildi ama bu kadar da olmaz kiii.:)) e normal o zaman canım hep faydalı şeyler yiyorsun:)) canım şimdi ki kesem yuvarlak oğlumda elipsti:) telden çekiyorum net olmuyor:)
canım çok ayıp etmişler gerçekten
herkeslere günaydınn
cute canım bebegın kolık olmuş olabılır benım sıpamda da vardı hergün aynı saatte ağlamaya başlayıp hep aynı satte susuyordu omrum tükenmişti.Ben bunu kolık cd leri ile çözmüştüm eşimin benim teline o cd lerı yükleyip her gittiğim yerde di,nletiyorudm.Eelktrik süpürgesi, saç kurutma makşnesi ve aspiratör sesi de sakinleşmelerine yardımcı oluyor canım denemek istersen belki iyi gelebilir..
hadi gözün aydın kurtuldun şişkinlikten fıstık...
inş kızın olur bıcır bıcır seversin onu
rüyalar genelde tutuyor ....
benim kız eksik değilde fazla dogmuştu 41+2 de doğum yaptım
hiç çirkinleşmedim
ama basenlerim kilo almıştı...
banada ebe söylemişti kalp atış hızı yavaşsa erkek hızlıysa kız olur diye...
herkes gönlünde yatan yavruya kavuşsun inş
happymeal herşey yolunda görünüyor...bu ay göbüşün dolsun inş..
oyyy sende de var bir tane deseneee... Allah bu kv lere akıl fikir versin. sizlere de sabır...
göreceksin canım.
inşallah bizler de senin yanındayız her şeyimizi birlikte yaşayacağız:)
kendi kendine az hareket etmeye başlasın geçer canım.
yazık onlara bağırsakları tam gelişmediği için tembeller. annelik zor zanaat, hakları ödenmez annelerin.
annen biraz ilgilensin de uyu canım yarım saat bile uyusan sana faydası olacaktır.
sen bu kadar bitkin düşersen bebeğine de maximum faydalı olamazsın.
ben bu mısır patlağını yumurtadan üç gün sonra yaşamıştım:) hatta buraya da yazdım.
ümit etmek istemediğim için de belirtilere takılmak istememiştim. o da iki üç gün sürmüştü:)
rüyan hayır olsun canım. inşallah hayırlı evlat olur.
günaydın canım. geçmiş olsun.
ay çok güldüm bazılarına:)
insanlar eskiden ne kadar çaresiz durumdaymışlar sonucunu çıkardım:)
şimdi ise bir kaç ay sonra öğreniyorsun cinsiyeti:)
çok sevindim canım. doktorun da anlayışla karşılaşmış süper.
o vakte kadar inşallah yumurta daha da çok büyüyecek veeeeeee bebek gelecekkk:)))
günaydın canım.
gülüyor mu sıpaaaaaaaaaa
hadi inş düşmesin de kuzun gelsin bu ay.
gösterir büyük ihtimal canım.
kesine yakın belli olur. erkekse kesin belli olur. kızsa azcık daha muallak kalabiliyorlar. benim radyolog hala yüzde yüz kız diyemem diyo yürü git ldiyorum içimden
yarın netleşir. ama ateş güzel yükselmiş.
canım ben ilk üç ay 2 kilo verdim.
4-5. ay verdiğim 2 kiloyu tamamladım.
6. ay ortasında da 4 kiloya ulaştım.
yani normal. toplamda 4 kilo aldım şimdi 5 diye düşünüyorum kafamda.
takma o kadar.
beslenmene dikkat et yeter.
ben mesala çıldırasıya yemek yemeyi anlamıyorum. ben de dün akşam doymadım mesala ama yemedim daha fazla. zaten fazla yemenin ne bebeğe ne bize faydası yok. o an deli gibi yemektense 2 saat sonra ağzıma iki tane kayısı atıyorum yetiyor. böylece yakmış oluyorum.
ben saatlerimden hiç şaşmam ve saatim dışında asla yemek yemem bu da önemli.iki yemek arası mutlaka 2 saat bende. yani ağzıma badem de atıcaksam iki atıştırmalığımın arası 2 saat oluyor.
düzenli yiyince kilo az alınıyor. benim hedefim 12 kilo ile doğuma gitmek. bakalım gerçekleşicek mi?
hepsi hikaye. bunlara göre benim oğlum oluyordu.
merhaba arkadaslar...nasılsınız? herkes gayet ıyı takıpteyım sizleri...
sizden fikir istiyorum...eşim ankarada ya kaan aydos a yada mufıt hoca ya muayene olacak nasıpse...sıfır sperm cıkanlar bu doktorların tedavısıyle sper cıkısı baslıyomus allahında ıznıyyle...eşimin ailesi ankara da..bizde ankara ya gelip gıtme durumumuz olacak ...eşim sadece ailelere durumumuzu söyleyelım dıyo..bende kararsızım destek mı olurlar köstek mı bılemıyorum...sizce ne yapmalıyım...kafam cok karısık iyiyi kötüyü ayırt edemez durumdayım...
günaydın canım. allah sabır versin.günaydın kızlarrr herkes kv den çekiyor ben görümceden allah sabırlar versin
sen bebeğini düşün canım, gerisi boş:)ayip ki ne ayip anladık kurs yeni acildi ama bu kadar da olmaz kiii.
hamis hamis strese soktular beni ama sukur bebişi düşününce rahatlıyorum.
gunaydin canim
inşallah her şey dilediğin gibi olur canım. amin:)inşallah canım ya dua et benim için,
isteğim pzt ye kadar çatlamadan buyumesi ve dr un pzt iğneyi vurması :)
eşinin ailesini en iyi sen tanırsın canım.merhaba arkadaslar...nasılsınız? herkes gayet ıyı takıpteyım sizleri...
sizden fikir istiyorum...eşim ankarada ya kaan aydos a yada mufıt hoca ya muayene olacak nasıpse...sıfır sperm cıkanlar bu doktorların tedavısıyle sper cıkısı baslıyomus allahında ıznıyyle...eşimin ailesi ankara da..bizde ankara ya gelip gıtme durumumuz olacak ...eşim sadece ailelere durumumuzu söyleyelım dıyo..bende kararsızım destek mı olurlar köstek mı bılemıyorum...sizce ne yapmalıyım...kafam cok karısık iyiyi kötüyü ayırt edemez durumdayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?