Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım hem kese şekline göre hem bebeğin kese de ki konumuna göre diyorlar, kese elipsse erkek yuvarlaksa kız, bebek kesenin sağındaysa kız solundaysa erkek diyorlar ultrason kağıdına göre, yanlış yazmış olabilirim acil kalkmam alzım

:)) e normal o zaman canım hep faydalı şeyler yiyorsun:)) canım şimdi ki kesem yuvarlak oğlumda elipsti:) telden çekiyorum net olmuyor:)

canım çok ayıp etmişler gerçekten

çok ayıp etmişler canım.
arada kalmışsın sen de
hmmm. benim kese elips ve bebek solda:)
ama ultrason kağıdına göre bebek yönü değişiyor ki; hangi yönden çektiğine bağlı.

öok haklsın canım kızmakla insanların son dk değişiklik yapmalarına gıcık olmuşumdur her zmn.fırçanı atmışsın iyi olmuşşş...

resmen sorumsuzkuk etmisler.
sen sinirlenme cnm. minigini dusun taze annis.

:)) e normal o zaman canım hep faydalı şeyler yiyorsun:)) canım şimdi ki kesem yuvarlak oğlumda elipsti:) telden çekiyorum net olmuyor:)

anladim cnm. ama sen cinsiyete o sekillere gore takilma.

kızlar günaydın
benim ateş oturdu kalkmıyor ayyyy bu ay ne garip yahu tutma ihtimali %1 olan bir bebek için halen ateş ölçüyorum
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
anlamadım neden yüzde bir ihtimal niyeki canım bu karamsarlık
tabiki önce saglıklı ve hayırlı olmasını diliyorum,ama hayırlı saglıklı olsun derken sonuna birde kız eklemeden edemiyorum

saolun kizlar.

eylulum. cnm. kolkk oldugunu sanmiurm. cunku belli saatlerde degil aglamasi. gun icinde digisiyr. sirtina vurarak masaj yaprak cikarttiriyrm. o zaman rahatliyr. guluyor ) baya kipkirmizi oluyr ama sanci gelince.
gülüyor mu sıpaaaaaaaaaa
hadi inş düşmesin de kuzun gelsin bu ay.
yarın kont. var nesdoş bakalım bizim ki gösterecek mi gösterirse kesin belli olur artık
gösterir büyük ihtimal canım.
kesine yakın belli olur. erkekse kesin belli olur. kızsa azcık daha muallak kalabiliyorlar. benim radyolog hala yüzde yüz kız diyemem diyo yürü git ldiyorum içimden
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914
Kizlar catlamismi yumurtam adetimin 24.gunu en yuksek bugun olctum 36,5
yarın netleşir. ama ateş güzel yükselmiş.

canım ben ilk üç ay 2 kilo verdim.
4-5. ay verdiğim 2 kiloyu tamamladım.
6. ay ortasında da 4 kiloya ulaştım.
yani normal. toplamda 4 kilo aldım şimdi 5 diye düşünüyorum kafamda.
takma o kadar.
beslenmene dikkat et yeter.
ben mesala çıldırasıya yemek yemeyi anlamıyorum. ben de dün akşam doymadım mesala ama yemedim daha fazla. zaten fazla yemenin ne bebeğe ne bize faydası yok. o an deli gibi yemektense 2 saat sonra ağzıma iki tane kayısı atıyorum yetiyor. böylece yakmış oluyorum.
ben saatlerimden hiç şaşmam ve saatim dışında asla yemek yemem bu da önemli.iki yemek arası mutlaka 2 saat bende. yani ağzıma badem de atıcaksam iki atıştırmalığımın arası 2 saat oluyor.
düzenli yiyince kilo az alınıyor. benim hedefim 12 kilo ile doğuma gitmek. bakalım gerçekleşicek mi?
hepsi hikaye. bunlara göre benim oğlum oluyordu.

resmen sorumsuzkuk etmisler.
sen sinirlenme cnm. minigini dusun taze annis.

anladim cnm. ama sen cinsiyete o sekillere gore takilma.

öok haklsın canım kızmakla insanların son dk değişiklik yapmalarına gıcık olmuşumdur her zmn.fırçanı atmışsın iyi olmuşşş...

çok ayıp etmişler canım.
arada kalmışsın sen de

hmmm. benim kese elips ve bebek solda:)
ama ultrason kağıdına göre bebek yönü değişiyor ki; hangi yönden çektiğine bağlı.

ayip ki ne ayip anladık kurs yeni acildi ama bu kadar da olmaz kiii.
hamis hamis strese soktular beni ama sukur bebişi düşününce rahatlıyorum.
herkeslere günaydınn

gunaydin canim

amin canım inşalah :)

inşallah canım ya dua et benim için,
isteğim pzt ye kadar çatlamadan buyumesi ve dr un pzt iğneyi vurması :)

merhaba arkadaslar...nasılsınız? herkes gayet ıyı takıpteyım sizleri...

sizden fikir istiyorum...eşim ankarada ya kaan aydos a yada mufıt hoca ya muayene olacak nasıpse...sıfır sperm cıkanlar bu doktorların tedavısıyle sper cıkısı baslıyomus allahında ıznıyyle...eşimin ailesi ankara da..bizde ankara ya gelip gıtme durumumuz olacak ...eşim sadece ailelere durumumuzu söyleyelım dıyo..bende kararsızım destek mı olurlar köstek mı bılemıyorum...sizce ne yapmalıyım...kafam cok karısık iyiyi kötüyü ayırt edemez durumdayım...

eylul canim hadi ins pozitifi görürsün.

rosechina maşallahhh ivinin rahatlamasına cok sevindim hep böyle gitsin hamileliğin.

happymeal canim o yum lar Bebek olsuun sıkı sıkı tutunsunlar sana ins.

insallahiyce yükselsin adete 9 gün kaldı:2::2::2:

slm canım bizde ankaradayız bizimde hızı düsük.bu doktorlar hangi hastanede???üroloji doktorumular.bizde gidecegizde.canım söylesin bence zararı olmaz ailelerin bilmesinden.

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr herkes kv den çekiyor ben görümceden allah sabırlar versin
günaydın canım. allah sabır versin.
ayip ki ne ayip anladık kurs yeni acildi ama bu kadar da olmaz kiii.
hamis hamis strese soktular beni ama sukur bebişi düşününce rahatlıyorum.

gunaydin canim
sen bebeğini düşün canım, gerisi boş:)
inşallah canım ya dua et benim için,
isteğim pzt ye kadar çatlamadan buyumesi ve dr un pzt iğneyi vurması :)
inşallah her şey dilediğin gibi olur canım. amin:)
eşinin ailesini en iyi sen tanırsın canım.
tavırları ne olur, nasıl davranırlar... vs bunları eşinle konuşun ve karar verin.
bizlerin söyle ya da söyleme demesi yersiz olur diye düşünüyorum; çünkü bu konuda sorun yaşayan söyleme diyecek, yaşamayan paylaşın diyecek
yalnız şöyle bir durum var; siz oraya gideceksiniz ve ister istemez bir şeyleri anlayacaklar.
söylemek durumunda kalabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…