canım ailelerin yapısına bağlı.merhaba arkadaslar...nasılsınız? herkes gayet ıyı takıpteyım sizleri...
sizden fikir istiyorum...eşim ankarada ya kaan aydos a yada mufıt hoca ya muayene olacak nasıpse...sıfır sperm cıkanlar bu doktorların tedavısıyle sper cıkısı baslıyomus allahında ıznıyyle...eşimin ailesi ankara da..bizde ankara ya gelip gıtme durumumuz olacak ...eşim sadece ailelere durumumuzu söyleyelım dıyo..bende kararsızım destek mı olurlar köstek mı bılemıyorum...sizce ne yapmalıyım...kafam cok karısık iyiyi kötüyü ayırt edemez durumdayım...
adete 9 gün kalmadı.insallahiyce yükselsin adete 9 gün kaldı:2::2::2:
slm canım bizde ankaradayız bizimde hızı düsük.bu doktorlar hangi hastanede???üroloji doktorumular.bizde gidecegizde.canım söylesin bence zararı olmaz ailelerin bilmesinden.
günaydın canım. allah sabır versin.
sen bebeğini düşün canım, gerisi boş:)
inşallah her şey dilediğin gibi olur canım. amin:)
eşinin ailesini en iyi sen tanırsın canım.
tavırları ne olur, nasıl davranırlar... vs bunları eşinle konuşun ve karar verin.
bizlerin söyle ya da söyleme demesi yersiz olur diye düşünüyorum; çünkü bu konuda sorun yaşayan söyleme diyecek, yaşamayan paylaşın diyecek
yalnız şöyle bir durum var; siz oraya gideceksiniz ve ister istemez bir şeyleri anlayacaklar.
söylemek durumunda kalabilirsiniz.
canım ailelerin yapısına bağlı.
misal ben kendi aileme de onun ailesine de söylemezdim böyle bir şey yaşasam.ama sizinkilerin durumunu bilmiyorum.
adete 9 gün kalmadı.
yumurtladıktan 10-16 gün sonra adet olunur.
ortalama 13-14 gün diyebiliriz.gecikirse endişe etme diye söylüyorum.
misal ben yumurtladıktan 16 gün sonra adet olabilirdim ancak.
kimisi 11 gün sonra oluyor..
kiloyu fok dert etme cnm. ama zararli seylerden de uzak durmaya calis.
dogum sonrasi bebegin aldigin tum kilolari verdirir nasil olsa. benim sipa azcik uyudu da size bakabiliyrm simdilik.
ayyy canım gerçekten boş ver, hep bu ebru şallı yüzünden gebeler bunalıma girdibak ben abur cubur yemedim oğlumda yediğim meyve krakerdi işte salata ama aldım 18 kilo şimdide midem sürekli kazınıyor benim gebeliğim böyle elimde değil sağlıklı yiyorum ama inan şişiyorum hemen yaşamayan bilemez napalım bunalımamı girelim kaç kere hamile kalıyoruz ki tadını çıkar yürüyüşünü yap meyveni sebzeni kuruyemişini ye tamamdır
canım ailelerin yapısına bağlı.
misal ben kendi aileme de onun ailesine de söylemezdim böyle bir şey yaşasam.ama sizinkilerin durumunu bilmiyorum.
adete 9 gün kalmadı.
yumurtladıktan 10-16 gün sonra adet olunur.
ortalama 13-14 gün diyebiliriz.gecikirse endişe etme diye söylüyorum.
misal ben yumurtladıktan 16 gün sonra adet olabilirdim ancak.
kimisi 11 gün sonra oluyor..
canım bıde hıc sperm yok..varıkosel var...kaan hoca ankara tıp da,müfit hoca genart tüp bebek merkezı nde..
ayy bilmiyorum kı canım manevı destek olurlar dıyoruz ama bakalım...
evet canım haklısın
canım ben ilk üç ay 2 kilo verdim.
4-5. ay verdiğim 2 kiloyu tamamladım.
6. ay ortasında da 4 kiloya ulaştım.
yani normal. toplamda 4 kilo aldım şimdi 5 diye düşünüyorum kafamda.
takma o kadar.
beslenmene dikkat et yeter.
ben mesala çıldırasıya yemek yemeyi anlamıyorum. ben de dün akşam doymadım mesala ama yemedim daha fazla. zaten fazla yemenin ne bebeğe ne bize faydası yok. o an deli gibi yemektense 2 saat sonra ağzıma iki tane kayısı atıyorum yetiyor. böylece yakmış oluyorum.
ben saatlerimden hiç şaşmam ve saatim dışında asla yemek yemem bu da önemli.iki yemek arası mutlaka 2 saat bende. yani ağzıma badem de atıcaksam iki atıştırmalığımın arası 2 saat oluyor.
düzenli yiyince kilo az alınıyor. benim hedefim 12 kilo ile doğuma gitmek. bakalım gerçekleşicek mi?
hepsi hikaye. bunlara göre benim oğlum oluyordu.
anlamadım neden yüzde bir ihtimal niyeki canım bu karamsarlık
tabiki önce saglıklı ve hayırlı olmasını diliyorum,ama hayırlı saglıklı olsun derken sonuna birde kız eklemeden edemiyorum
oyyy sende de var bir tane deseneee... Allah bu kv lere akıl fikir versin. sizlere de sabır...
göreceksin canım.
inşallah bizler de senin yanındayız her şeyimizi birlikte yaşayacağız:)
kendi kendine az hareket etmeye başlasın geçer canım.
yazık onlara bağırsakları tam gelişmediği için tembeller. annelik zor zanaat, hakları ödenmez annelerin.
annen biraz ilgilensin de uyu canım yarım saat bile uyusan sana faydası olacaktır.
sen bu kadar bitkin düşersen bebeğine de maximum faydalı olamazsın.
ben bu mısır patlağını yumurtadan üç gün sonra yaşamıştım:) hatta buraya da yazdım.
ümit etmek istemediğim için de belirtilere takılmak istememiştim. o da iki üç gün sürmüştü:)
rüyan hayır olsun canım. inşallah hayırlı evlat olur.
günaydın canım. geçmiş olsun.
ay çok güldüm bazılarına:)
insanlar eskiden ne kadar çaresiz durumdaymışlar sonucunu çıkardım:)
şimdi ise bir kaç ay sonra öğreniyorsun cinsiyeti:)
çok sevindim canım. doktorun da anlayışla karşılaşmış süper.
o vakte kadar inşallah yumurta daha da çok büyüyecek veeeeeee bebek gelecekkk:)))
günaydın canım.[/QUOTE=
SORMA CANIM ÇOK FENAYIM,AGRI BİTARAFTAN DİYER YANDAN BAŞIM ÇOK DÖNÜYOR,MİYDEM DURUP DURUM KALKIYOR
CANIM LÜTFEN Bİ TEST YAPARMISIN HEMEN LÜTFENNN
çok sevindim canı gözün aydın darısı bana ve tüm topigimize inşallah
amin canım hepinize inşş
ailelerinizin yapısını en iyi siz bilirsiniz canım oturup etraflıca düşünmeniz gerekli inş en güzel kararı verirsiniz...merhaba arkadaslar...nasılsınız? herkes gayet ıyı takıpteyım sizleri...
sizden fikir istiyorum...eşim ankarada ya kaan aydos a yada mufıt hoca ya muayene olacak nasıpse...sıfır sperm cıkanlar bu doktorların tedavısıyle sper cıkısı baslıyomus allahında ıznıyyle...eşimin ailesi ankara da..bizde ankara ya gelip gıtme durumumuz olacak ...eşim sadece ailelere durumumuzu söyleyelım dıyo..bende kararsızım destek mı olurlar köstek mı bılemıyorum...sizce ne yapmalıyım...kafam cok karısık iyiyi kötüyü ayırt edemez durumdayım...
sağol canımeylul canim hadi ins pozitifi görürsün.
rosechina maşallahhh ivinin rahatlamasına cok sevindim hep böyle gitsin hamileliğin.
happymeal canim o yum lar Bebek olsuun sıkı sıkı tutunsunlar sana ins.
anlamadım neden yüzde bir ihtimal niyeki canım bu karamsarlık
tabiki önce saglıklı ve hayırlı olmasını diliyorum,ama hayırlı saglıklı olsun derken sonuna birde kız eklemeden edemiyorum
canım okuldayım tets yapma imkanım maalesef yok...oyyy sende de var bir tane deseneee... Allah bu kv lere akıl fikir versin. sizlere de sabır...
göreceksin canım.
inşallah bizler de senin yanındayız her şeyimizi birlikte yaşayacağız:)
kendi kendine az hareket etmeye başlasın geçer canım.
yazık onlara bağırsakları tam gelişmediği için tembeller. annelik zor zanaat, hakları ödenmez annelerin.
annen biraz ilgilensin de uyu canım yarım saat bile uyusan sana faydası olacaktır.
sen bu kadar bitkin düşersen bebeğine de maximum faydalı olamazsın.
ben bu mısır patlağını yumurtadan üç gün sonra yaşamıştım:) hatta buraya da yazdım.
ümit etmek istemediğim için de belirtilere takılmak istememiştim. o da iki üç gün sürmüştü:)
rüyan hayır olsun canım. inşallah hayırlı evlat olur.
günaydın canım. geçmiş olsun.
ay çok güldüm bazılarına:)
insanlar eskiden ne kadar çaresiz durumdaymışlar sonucunu çıkardım:)
şimdi ise bir kaç ay sonra öğreniyorsun cinsiyeti:)
çok sevindim canım. doktorun da anlayışla karşılaşmış süper.
o vakte kadar inşallah yumurta daha da çok büyüyecek veeeeeee bebek gelecekkk:)))
günaydın canım.[/QUOTE=
SORMA CANIM ÇOK FENAYIM,AGRI BİTARAFTAN DİYER YANDAN BAŞIM ÇOK DÖNÜYOR,MİYDEM DURUP DURUM KALKIYOR
CANIM LÜTFEN Bİ TEST YAPARMISIN HEMEN LÜTFENNN
çok sevindim canı gözün aydın darısı bana ve tüm topigimize inşallah
yarın ateşim düşmezse sabah yapacağım testi :18::18::18::18:
gülüyor mu sıpaaaaaaaaaa
hadi inş düşmesin de kuzun gelsin bu ay.
gösterir büyük ihtimal canım.
kesine yakın belli olur. erkekse kesin belli olur. kızsa azcık daha muallak kalabiliyorlar. benim radyolog hala yüzde yüz kız diyemem diyo yürü git ldiyorum içimden
yarın netleşir. ama ateş güzel yükselmiş.
canım ben ilk üç ay 2 kilo verdim.
4-5. ay verdiğim 2 kiloyu tamamladım.
6. ay ortasında da 4 kiloya ulaştım.
yani normal. toplamda 4 kilo aldım şimdi 5 diye düşünüyorum kafamda.
takma o kadar.
beslenmene dikkat et yeter.
ben mesala çıldırasıya yemek yemeyi anlamıyorum. ben de dün akşam doymadım mesala ama yemedim daha fazla. zaten fazla yemenin ne bebeğe ne bize faydası yok. o an deli gibi yemektense 2 saat sonra ağzıma iki tane kayısı atıyorum yetiyor. böylece yakmış oluyorum.
ben saatlerimden hiç şaşmam ve saatim dışında asla yemek yemem bu da önemli.iki yemek arası mutlaka 2 saat bende. yani ağzıma badem de atıcaksam iki atıştırmalığımın arası 2 saat oluyor.
düzenli yiyince kilo az alınıyor. benim hedefim 12 kilo ile doğuma gitmek. bakalım gerçekleşicek mi?
hepsi hikaye. bunlara göre benim oğlum oluyordu.
sağol canım inş düşmez..
tutmadı canım.haklısın canım az az yemek lazım.. neyse bakalım temmuz da sınavım var onu atlatayım ymeegede dikkat ederim platesede başlıcam.. hayırlısı artık :) bu arada bişey sorcam çin takvimi tuttu mu sende? cinsiyet konusunda?
geçmiş olsun canım. zor olur yanık.ablam aradi bacağını yakmis çay dokmus cok sukur agir derece değilmiş.oraya gidiyorum kızlar görüşürüz.
Kız sen beklersinde yarını biz nasıl beklemez heesorun olmadığını sevındım canım gözün aydın...
Kız s
ayy nasıl heyecanlandım kızlar sanki test yaptımda çizgi bekliyorum gibi heyecan bastı
şimid okuldayım yarın sabahda ateşim düşmezse testi yaparım ve inş.güzel haber getirirm size ..:18::18::18::18::18::18:
tamam canım o zman şimdilik masajla filan idare edeceksin.Başka bir yöntem olursa yazarım yine....
ablam aradi bacağını yakmis çay dokmus cok sukur agir derece değilmiş.oraya gidiyorum kızlar görüşürüz.
hay aklımı öpeyim. dün akşam yoğurt mayaladım. sardım sarmaladım salona koydum.
şimdi geldi aklıma. bozulmuştur di mi kızlar(((
keşke salona koymasaydım. mutfakta bekletseydim.
Salon serinse bişey olmaz kapagini aç dolaba koy.tadinda eksime olmussa çorba yaparsın osa israf olmamış olur
Kız sen beklersinde yarını biz nasıl beklemez hee
Çok geçmiş olsun.yanık zordur ya tüh
canım ya inan bende cok sabırsızlanıyorum ama negeatifi görmek istemiyorum..
ateşim düşerse umudum bitecek yoksa şimdi çıkmadı belki sonra çıkar diye umut etmeye devam ediyorum o da cok yorucu oluyor benim açımdan...
canım muhtemelen ekşimiştir onlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?