Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ailelerin yapısına bağlı.
misal ben kendi aileme de onun ailesine de söylemezdim böyle bir şey yaşasam.ama sizinkilerin durumunu bilmiyorum.
insallahiyce yükselsin adete 9 gün kaldı:2::2::2:
adete 9 gün kalmadı.
yumurtladıktan 10-16 gün sonra adet olunur.
ortalama 13-14 gün diyebiliriz.gecikirse endişe etme diye söylüyorum.
misal ben yumurtladıktan 16 gün sonra adet olabilirdim ancak.
kimisi 11 gün sonra oluyor..

slm canım bizde ankaradayız bizimde hızı düsük.bu doktorlar hangi hastanede???üroloji doktorumular.bizde gidecegizde.canım söylesin bence zararı olmaz ailelerin bilmesinden.

canım bıde hıc sperm yok..varıkosel var...kaan hoca ankara tıp da,müfit hoca genart tüp bebek merkezı nde..
ayy bilmiyorum kı canım manevı destek olurlar dıyoruz ama bakalım...

evet canım haklısın

evet canım..düşünüp karar vermemız gerekir ...

kiloyu fok dert etme cnm. ama zararli seylerden de uzak durmaya calis.
dogum sonrasi bebegin aldigin tum kilolari verdirir nasil olsa. benim sipa azcik uyudu da size bakabiliyrm simdilik.

canım inşallah kilo konusunda senin kadar şanslı olurum çok özeniyorum o konuda eski kilonunda altına düşmüşsün ne güzel öp rüzgarı yerimize bide söylemesi kolaydır elbette ama sen yine de çok kucagına alma :) şimdi hafif sıkıntı yok ilerde ok yorar sen

aslında haklıısn kocamaaaaaaaannnnnnnn bi bahanemiz var hamileyiz begenen begenmiş zaten

canım ben ilaçla adet oluyorum o yuzden 9 gun sonra tahmini hamile degilsem adet olurum cünkü ilaç alıyorum keske ilaçsız adet olabilsem:2:

canım bizede doktor varikosel var solda amelyat dedi ama biz bi doktora daha gidecegiz.turgut özlal üniversitesi hastanesi yada baskent üniversitesi hasrtanesi ne gitmeyi düsünüyoruz esim izin konusunda zorlanıyo hafta sonu gidelim diye.ama ankara tıptaki doktoru kayıt edeyim.

haklısın canım az az yemek lazım.. neyse bakalım temmuz da sınavım var onu atlatayım ymeegede dikkat ederim platesede başlıcam.. hayırlısı artık :) bu arada bişey sorcam çin takvimi tuttu mu sende? cinsiyet konusunda?

ablam aradi bacağını yakmis çay dokmus cok sukur agir derece değilmiş.oraya gidiyorum kızlar görüşürüz.

ailelerinizin yapısını en iyi siz bilirsiniz canım oturup etraflıca düşünmeniz gerekli inş en güzel kararı verirsiniz...
eylul canim hadi ins pozitifi görürsün.

rosechina maşallahhh ivinin rahatlamasına cok sevindim hep böyle gitsin hamileliğin.

happymeal canim o yum lar Bebek olsuun sıkı sıkı tutunsunlar sana ins.
sağol canım

tutmadı canım.
bende hiçbir şey tutmadı.
canım pilates yapan biriysen normalde yap.
ama önceden yapmıyorsan çok dikkat et derim.
zira ilerleyen dönemde bel ve sırt ağrıları artıyor, kasılmalar artıyor.
ablam aradi bacağını yakmis çay dokmus cok sukur agir derece değilmiş.oraya gidiyorum kızlar görüşürüz.
geçmiş olsun canım. zor olur yanık.

hay aklımı öpeyim. dün akşam yoğurt mayaladım. sardım sarmaladım salona koydum.
şimdi geldi aklıma. bozulmuştur di mi kızlar(((
keşke salona koymasaydım. mutfakta bekletseydim.

Kız sen beklersinde yarını biz nasıl beklemez hee

Çok geçmiş olsun.yanık zordur ya tüh

hay aklımı öpeyim. dün akşam yoğurt mayaladım. sardım sarmaladım salona koydum.
şimdi geldi aklıma. bozulmuştur di mi kızlar(((
keşke salona koymasaydım. mutfakta bekletseydim.

Salon serinse bişey olmaz kapagini aç dolaba koy.tadinda eksime olmussa çorba yaparsın osa israf olmamış olur

Salon serinse bişey olmaz kapagini aç dolaba koy.tadinda eksime olmussa çorba yaparsın osa israf olmamış olur

salonum serin canım. hay allah çok üzüldüm
ben kavanozlara yapıyorum canım. kapaklarını hiç açmıyordum. açsam mı yani.

Kız sen beklersinde yarını biz nasıl beklemez hee

Çok geçmiş olsun.yanık zordur ya tüh

canım ya inan bende cok sabırsızlanıyorum ama negeatifi görmek istemiyorum..
ateşim düşerse umudum bitecek yoksa şimdi çıkmadı belki sonra çıkar diye umut etmeye devam ediyorum o da cok yorucu oluyor benim açımdan...

madem bekledin yarını görelim tatlım.
ateş bize ipucu verir.
senin en uzun DPO kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…