- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
madem bekledin yarını görelim tatlım.
ateş bize ipucu verir.
senin en uzun DPO kaçtı?
canım benım dpo 14 değişmiyor.
kimyasal gebeliğimde 19 olmuştu dpo ama o sayılır mı?
ayran yapıcaz çorba yapıcaz desene:)
evet canım bol bol içersiniz artık...
ben sabah ütü yapıp ütünün fişini çekmeden okula geldiğim günlari biliyorum..hatta eve gidip görene kadr okulda aklıma bile gelmemişti
onu saymayalım gebelik olunca işler değişir.
inş yarın güzel haberlerini verirsin eylülcüm.
çok güzel olur bu haberrrrr
canın sağ olsun tatlım...ya ben hiç böyle şeyleri unutmam aslında.
ama dün 9.30 da yattım çok uykusuzdum iki gecedir.
ay evet ikinci dönemi kapatırsın.ayy cok istiyorum yarın buraya yazmayı inan..Birde hamiş olursam aalh izin verirse doğum şubata geliyor izinler için çok güzel denk gelmiş olacak..
ya süt keçi sütü olmasaydı üzülmezdim.canın sağ olsun tatlım...
oh uykunu aldıysan en öenmlisi o bosver gerısını
ay evet ikinci dönemi kapatırsın.
sonra da mis gibi yaz tatili gelir. çocuk 7-8 aylık olur. benim hep hayalimdi nisan-mayıs gibi hamile kalıp ikinci döneme doğum yapmak.
ama kısmetimde ağustos sonuna doğum yapmak varmış. doğum iznimi de aktaramıycam. gerçi çalışamazdım ben ayaklarım çok ağrıyor sandalyede.
ya süt keçi sütü olmasaydı üzülmezdim.
çok zor bulunuyor. eşim zar zor bulup getiriyordu. neyse faydası azalmaz çorbalarda.
ayy cok istiyorum yarın buraya yazmayı inan..Birde hamiş olursam aalh izin verirse doğum şubata geliyor izinler için çok güzel denk gelmiş olacak..
canım ya inan bende cok sabırsızlanıyorum ama negeatifi görmek istemiyorum..
ateşim düşerse umudum bitecek yoksa şimdi çıkmadı belki sonra çıkar diye umut etmeye devam ediyorum o da cok yorucu oluyor benim açımdan...
Bilmemm.iyi kötü birsürü ani arkaya dönüp bakınca bisuru yasanmislik sanki 14 değilde 4 yil gibi.zamanı iyi degerlendirin.cunki zaman herseyin ilaci oldada bi okadarda en acımasız şey.cunki avuçlarında kayıp gidiyor.tutamayirsun.
Canıımm kolay gelsin,yorma fazla kendinii.Gerçi şanslısın,annen kardeşin yetişmişler ne güzelNasılsıniz kızlar hepinizi çok özledim. Badana işimiz bitti dün annem kardesim temizlik yaptı çok şükür işler bitti bende dantelleri kristal takımlarını yıkayıp yerlestiriyorum yavaş yavaş.kv herseye maydanozluga devam ediyor dün annemleri cildirtti temizlik yaparlarken çok kıskanç bir kadın
Ağzın bal yesinn canım arkadaşım beniimmayşem sen ne güzel yüreklisin.
az kaldı evet ama ben de en çok ankaraya geldiğim sene seni ya koca bir göbekle ya da kucağında minik bebeğinle hayal ettiğimde heyecanlanıyorum.
sen de bu güzel haberi vereceksin. yaramaz sevimli bıcır bıcır bi bebeğin olacak. hep aklımdasın canım benim.
ah kuzum kıyamam sana.
erkek bebekler gazlı olur baya.
az kaldı bir kaç ay sonra gülücükleri olucak gaz olayı biticek tamamen.
sana güç diliyorum allahtan.
ayy sosyal hadi bitsin işlerin.
kızının haberine de az kaldı
sağlıkla otur güzelim. kv de tam cadı haaaa.
ya bunlar ne biçim insanlar.
sanane isminden cisminden.
Erenimiz olcak bizim
kuzum rezeneyi bilemedim içilir mi.
ben ıhlamur ve çok çok açık çay hariç bir şey içilmez biliyorum.
hiç öyle düşünme.
biz burda neler gördük duyduk.
wooooooow eylül yap bi test kuzum.
heyecanlandım vallaaaaaaa.
:)) benimki merak bu tezler tutuyor mu diye bekleyip görücez:)çok ayıp etmişler canım.
arada kalmışsın sen de
hmmm. benim kese elips ve bebek solda:)
ama ultrason kağıdına göre bebek yönü değişiyor ki; hangi yönden çektiğine bağlı.
canım takıldığımdan değil böyle tezler hep ilgimi çekiyor oğlum da da çok bakmıştım cinsiyeti ne olursa olsun diyordum o dönemde de şimdi de kız olsun diye derim yok:) doğruluğunu merak ettiğim için sordumresmen sorumsuzkuk etmisler.
sen sinirlenme cnm. minigini dusuntaze annis.
anladim cnm. ama sen cinsiyete o sekillere gore takilma.
:)) canım yemek konusunda başına gelmediği için anlamıyorsun ben hamile kalınca böyle oluyorum şeker hastası tanıdığın var mı bilmem mesela babam şekeri düşünce ne yediğini bilmez sonra dayak yemiş gibi oldum der, abartmıyorum hamileyken aynen öyle oluyorum acıkınca dünyayı yesem doymayacak gibi neyse ki çabuk tıkanıyorum:) inan elimde değil iki saatde bir besleniyorum ama ilk haftalar çok çabuk acıkıyorum sonra düzeliyor neyse ki:)gülüyor mu sıpaaaaaaaaaa
hadi inş düşmesin de kuzun gelsin bu ay.
gösterir büyük ihtimal canım.
kesine yakın belli olur. erkekse kesin belli olur. kızsa azcık daha muallak kalabiliyorlar. benim radyolog hala yüzde yüz kız diyemem diyo yürü git ldiyorum içimden
yarın netleşir. ama ateş güzel yükselmiş.
canım ben ilk üç ay 2 kilo verdim.
4-5. ay verdiğim 2 kiloyu tamamladım.
6. ay ortasında da 4 kiloya ulaştım.
yani normal. toplamda 4 kilo aldım şimdi 5 diye düşünüyorum kafamda.
takma o kadar.
beslenmene dikkat et yeter.
ben mesala çıldırasıya yemek yemeyi anlamıyorum. ben de dün akşam doymadım mesala ama yemedim daha fazla. zaten fazla yemenin ne bebeğe ne bize faydası yok. o an deli gibi yemektense 2 saat sonra ağzıma iki tane kayısı atıyorum yetiyor. böylece yakmış oluyorum.
ben saatlerimden hiç şaşmam ve saatim dışında asla yemek yemem bu da önemli.iki yemek arası mutlaka 2 saat bende. yani ağzıma badem de atıcaksam iki atıştırmalığımın arası 2 saat oluyor.
düzenli yiyince kilo az alınıyor. benim hedefim 12 kilo ile doğuma gitmek. bakalım gerçekleşicek mi?
hepsi hikaye. bunlara göre benim oğlum oluyordu.
Allah yardımcın olsun canımgünaydın kızlarrr herkes kv den çekiyor ben görümceden allah sabırlar versin
ay canım bebişini sevsinler geçti gitti sıkma artık canınıayip ki ne ayip anladık kurs yeni acildi ama bu kadar da olmaz kiii.
hamis hamis strese soktular beni ama sukur bebişi düşününce rahatlıyorum.
gunaydin canim
canım aile yapınızı bilmediğim için bir şey diyemiyorum ben olsam söylemezdim ama sizi bilemiyorummerhaba arkadaslar...nasılsınız? herkes gayet ıyı takıpteyım sizleri...
sizden fikir istiyorum...eşim ankarada ya kaan aydos a yada mufıt hoca ya muayene olacak nasıpse...sıfır sperm cıkanlar bu doktorların tedavısıyle sper cıkısı baslıyomus allahında ıznıyyle...eşimin ailesi ankara da..bizde ankara ya gelip gıtme durumumuz olacak ...eşim sadece ailelere durumumuzu söyleyelım dıyo..bende kararsızım destek mı olurlar köstek mı bılemıyorum...sizce ne yapmalıyım...kafam cok karısık iyiyi kötüyü ayırt edemez durumdayım...
aynen canımaslında haklıısn kocamaaaaaaaannnnnnnn bi bahanemiz var hamileyizbegenen begenmiş zaten
çok geçmiş olsun canım çok zor yanık Allah şifa versinablam aradi bacağını yakmis çay dokmus cok sukur agir derece değilmiş.oraya gidiyorum kızlar görüşürüz.
ekşimiştir bolca çorba yaparsın:)hay aklımı öpeyim. dün akşam yoğurt mayaladım. sardım sarmaladım salona koydum.
şimdi geldi aklıma. bozulmuştur di mi kızlar(((
keşke salona koymasaydım. mutfakta bekletseydim.
akıntılara takılma canımKizlar bugun sut beyaz krem gibi akintim var normalmi bu akinti ?? Koku yok.bu akintidan dolayi buay da bosmu gecicek ki ya offff kendimden nefret ediyorum..
:)) bak sen miniğe seviyor hareketiPek bi sakin bu gun havadanmi nee..bi garip sakinlik var heryerde...
Bu arada dk.mu aradim yarin gel dedi yatdigin halde neden kisalsinki dedi..birazcik panikledi ama benim icim rahat bebisim zamaninda gelicek...biliyorum....
Tel.ma cocuk sarkilari yukledim dedim dinliyeyim hem ezberime gecer bebisime soylerim dogunca hep hepsini tepki vermeden dinlefik araya bir kolbasti sarki kacmis o calinca bizimki bi dondurdu icerde anam halayami gecti napti anlamadim belki tesadufdur bilmiyorum ama cok guldum
Bu kadar cocuk sarkisina tepkisiz kolbastiya hemen bi reaksiyonlarrr
Kızlar ben çarşambadan cumaya kursa gidiyorum ya malum bitiyor artık sergimiz olacak hazırlıklar hızlandı şimdi girdim eve yorgunum ve hava çook sıcak temmuz ağustos napcem bennn kocaman olucam bide
bide düğünümüz varrrrr ağustos 3 ben 32 haftalık olcammm
ayyyy düşündükçe hafakanlar basiiiyyyy ne giycem beeennn
neyse neyse sakinim,sakinim,sakinim
EEee sizler nasılsınız ben kendime acıma işini bitirdim şimdilik
Pek bi sakin bu gun havadanmi nee..bi garip sakinlik var heryerde...
Bu arada dk.mu aradim yarin gel dedi yatdigin halde neden kisalsinki dedi..birazcik panikledi ama benim icim rahat bebisim zamaninda gelicek...biliyorum....
Tel.ma cocuk sarkilari yukledim dedim dinliyeyim hem ezberime gecer bebisime soylerim dogunca hep hepsini tepki vermeden dinlefik araya bir kolbasti sarki kacmis o calinca bizimki bi dondurdu icerde anam halayami gecti napti anlamadim belki tesadufdur bilmiyorum ama cok guldum
Bu kadar cocuk sarkisina tepkisiz kolbastiya hemen bi reaksiyonlarrr
salonum serin canım. hay allah çok üzüldüm
ben kavanozlara yapıyorum canım. kapaklarını hiç açmıyordum. açsam mı yani.[/QUOTEaç canım.bisede olmaz korkma
Tamam canım yarına bişey kalmadıcanım ya inan bende cok sabırsızlanıyorum ama negeatifi görmek istemiyorum..
ateşim düşerse umudum bitecek yoksa şimdi çıkmadı belki sonra çıkar diye umut etmeye devam ediyorum o da cok yorucu oluyor benim açımdan...
Ah be gülüm sende yok gariplik.hayatın cilveleriaynen yaa zaman geçmiyor akıyor resmen King okurmusun bilmem kara kule serisinden bahsederken "zaman kayması" tyerimi kullanıyordu yanii okadar hızlı geçiyor bi ara ayy 6 aylık evliyim derken bi bakmışım 5 sene bitmiş
zamanın bu kadar hızlı akması korkutuyor beni ne nezmandı hatırlamıyor insan oğlum sanki hep bu yaşındaymış gibi geliyor bana yada bende bi gariplik var
Tek sağlıklı olsunda kuzum.ben raziyim napiyimnesdemim bi de erkek çıkıyormuş senin kiolur mu olur hep duyuyoruz böyle şeyleri sonuç olarak yarın için çok sabırsızlanıyorum ayy ne diyecek acaba:18::18::18:
boranım hepimizde oldu o bitkinlik korkma ben 16 haftadayım ara ara yine yokluyor beni uyku ve bitkinlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?