Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım bol bol içersiniz artık...
ben sabah ütü yapıp ütünün fişini çekmeden okula geldiğim günlari biliyorum..hatta eve gidip görene kadr okulda aklıma bile gelmemişti

ya ben hiç böyle şeyleri unutmam aslında.
ama dün 9.30 da yattım çok uykusuzdum iki gecedir.

onu saymayalım gebelik olunca işler değişir.
inş yarın güzel haberlerini verirsin eylülcüm.
çok güzel olur bu haberrrrr

ayy cok istiyorum yarın buraya yazmayı inan..Birde hamiş olursam aalh izin verirse doğum şubata geliyor izinler için çok güzel denk gelmiş olacak..

Son düzenleme:
ayy cok istiyorum yarın buraya yazmayı inan..Birde hamiş olursam aalh izin verirse doğum şubata geliyor izinler için çok güzel denk gelmiş olacak..
ay evet ikinci dönemi kapatırsın.
sonra da mis gibi yaz tatili gelir. çocuk 7-8 aylık olur. benim hep hayalimdi nisan-mayıs gibi hamile kalıp ikinci döneme doğum yapmak.
ama kısmetimde ağustos sonuna doğum yapmak varmış. doğum iznimi de aktaramıycam. gerçi çalışamazdım ben ayaklarım çok ağrıyor sandalyede.
canın sağ olsun tatlım...
oh uykunu aldıysan en öenmlisi o bosver gerısını
ya süt keçi sütü olmasaydı üzülmezdim.
çok zor bulunuyor. eşim zar zor bulup getiriyordu. neyse faydası azalmaz çorbalarda.

ayy canımm üzüldüm o zaman ya o zmn....

Kizlar bugun sut beyaz krem gibi akintim var normalmi bu akinti ?? Koku yok.bu akintidan dolayi buay da bosmu gecicek ki ya offff kendimden nefret ediyorum..

cnm. bana kizma ama bence adet olabilirsin. pek gebe tablosu gibi gelmedi bana

Pek bi sakin bu gun havadanmi nee..bi garip sakinlik var heryerde...
Bu arada dk.mu aradim yarin gel dedi yatdigin halde neden kisalsinki dedi..birazcik panikledi ama benim icim rahat bebisim zamaninda gelicek...biliyorum....
Tel.ma cocuk sarkilari yukledim dedim dinliyeyim hem ezberime gecer bebisime soylerim dogunca hep hepsini tepki vermeden dinlefik araya bir kolbasti sarki kacmis o calinca bizimki bi dondurdu icerde anam halayami gecti napti anlamadim belki tesadufdur bilmiyorum ama cok guldum
Bu kadar cocuk sarkisina tepkisiz kolbastiya hemen bi reaksiyonlarrr

aynen yaa zaman geçmiyor akıyor resmen King okurmusun bilmem kara kule serisinden bahsederken "zaman kayması" tyerimi kullanıyordu yanii okadar hızlı geçiyor bi ara ayy 6 aylık evliyim derken bi bakmışım 5 sene bitmiş
zamanın bu kadar hızlı akması korkutuyor beni ne nezmandı hatırlamıyor insan oğlum sanki hep bu yaşındaymış gibi geliyor bana yada bende bi gariplik var

Kızlar ben çarşambadan cumaya kursa gidiyorum ya malum bitiyor artık sergimiz olacak hazırlıklar hızlandı şimdi girdim eve yorgunum ve hava çook sıcak temmuz ağustos napcem bennn kocaman olucam bide
bide düğünümüz varrrrr ağustos 3 ben 32 haftalık olcammm

ayyyy düşündükçe hafakanlar basiiiyyyy ne giycem beeennn

neyse neyse sakinim,sakinim,sakinim

EEee sizler nasılsınız ben kendime acıma işini bitirdim şimdilik

Canıımm kolay gelsin,yorma fazla kendinii.Gerçi şanslısın,annen kardeşin yetişmişler ne güzel Biliyo musunn benim de kv acaiipppp kıskanç.Beni öz annemden kıskanıyo yaahuuu Annemin arkasından sövsem hoşuna gitcek,o da bana katılcak o derece
Ağzın bal yesinn canım arkadaşım beniimm Senin yüreğin güzel olmasa beni öyle görebilir miydin hiç Oyy sevesim,ısırasım geldi seni
Ben de Ankara'nın bize uğur getireceğini hissediyorum ne yalan söyleyim.İnşallahh geldiğinde bana doğum için tüyolar veriyo olursun

nesdemim bi de erkek çıkıyormuş senin ki olur mu olur hep duyuyoruz böyle şeyleri sonuç olarak yarın için çok sabırsızlanıyorum ayy ne diyecek acaba:18::18::18:

boranım hepimizde oldu o bitkinlik korkma ben 16 haftadayım ara ara yine yokluyor beni uyku ve bitkinlik

çok ayıp etmişler canım.
arada kalmışsın sen de

hmmm. benim kese elips ve bebek solda:)
ama ultrason kağıdına göre bebek yönü değişiyor ki; hangi yönden çektiğine bağlı.
:)) benimki merak bu tezler tutuyor mu diye bekleyip görücez:)
resmen sorumsuzkuk etmisler.
sen sinirlenme cnm. minigini dusun taze annis.

anladim cnm. ama sen cinsiyete o sekillere gore takilma.
canım takıldığımdan değil böyle tezler hep ilgimi çekiyor oğlum da da çok bakmıştım cinsiyeti ne olursa olsun diyordum o dönemde de şimdi de kız olsun diye derim yok:) doğruluğunu merak ettiğim için sordum
:)) canım yemek konusunda başına gelmediği için anlamıyorsun ben hamile kalınca böyle oluyorum şeker hastası tanıdığın var mı bilmem mesela babam şekeri düşünce ne yediğini bilmez sonra dayak yemiş gibi oldum der, abartmıyorum hamileyken aynen öyle oluyorum acıkınca dünyayı yesem doymayacak gibi neyse ki çabuk tıkanıyorum:) inan elimde değil iki saatde bir besleniyorum ama ilk haftalar çok çabuk acıkıyorum sonra düzeliyor neyse ki:)

oğlumda tutmuş oldu bakalım bu ne olacak:) erkek hissediyorum zaten:) yani şimdiden çürüdü canım birde senin karnın gerçekten erkek karnı gibi

günaydın kızlarrr herkes kv den çekiyor ben görümceden allah sabırlar versin
Allah yardımcın olsun canım
ayip ki ne ayip anladık kurs yeni acildi ama bu kadar da olmaz kiii.
hamis hamis strese soktular beni ama sukur bebişi düşününce rahatlıyorum.

gunaydin canim
ay canım bebişini sevsinler geçti gitti sıkma artık canını
canım aile yapınızı bilmediğim için bir şey diyemiyorum ben olsam söylemezdim ama sizi bilemiyorum
aslında haklıısn kocamaaaaaaaannnnnnnn bi bahanemiz var hamileyiz begenen begenmiş zaten
aynen canım
ablam aradi bacağını yakmis çay dokmus cok sukur agir derece değilmiş.oraya gidiyorum kızlar görüşürüz.
çok geçmiş olsun canım çok zor yanık Allah şifa versin
hay aklımı öpeyim. dün akşam yoğurt mayaladım. sardım sarmaladım salona koydum.
şimdi geldi aklıma. bozulmuştur di mi kızlar(((
keşke salona koymasaydım. mutfakta bekletseydim.
ekşimiştir bolca çorba yaparsın:)
Kizlar bugun sut beyaz krem gibi akintim var normalmi bu akinti ?? Koku yok.bu akintidan dolayi buay da bosmu gecicek ki ya offff kendimden nefret ediyorum..
akıntılara takılma canım
:)) bak sen miniğe seviyor hareketi

ay canım anlıyorum seni benimde kardeşin var nişanı tam belli değil ağustosta muhtemelen:)

yerim ben o minisim.farkli ve yuksek seslere tepki verirler cnm

canlarim fena halde midem bulanıyor ne zaman başlar bulantılar normal mi durumum.
ablamda öldüm öldüm dirildim allahtan cikarmadim herseyden tiksiniyirum birsey yiyemiyrum. ablama da soylemedm
ben temizlikten kaciyrm ablamda temizlik yapiyrmus mecburen birseylerini yaptim ama hicc halim yok zorla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…