Canim benim niye oyke diyorsun akintin normal niye boş gecsin ki.Kizlar bugun sut beyaz krem gibi akintim var normalmi bu akinti ?? Koku yok.bu akintidan dolayi buay da bosmu gecicek ki ya offff kendimden nefret ediyorum..
Kızlar ben çarşambadan cumaya kursa gidiyorum ya malum bitiyor artık sergimiz olacak hazırlıklar hızlandı şimdi girdim eve yorgunum ve hava çook sıcak temmuz ağustos napcem bennn kocaman olucam bide
bide düğünümüz varrrrr ağustos 3 ben 32 haftalık olcammm
ayyyy düşündükçe hafakanlar basiiiyyyy ne giycem beeennn
neyse neyse sakinim,sakinim,sakinim
EEee sizler nasılsınız ben kendime acıma işini bitirdim şimdilik
canlarim fena halde midem bulanıyor ne zaman başlar bulantılar normal mi durumum.
ablamda öldüm öldüm dirildim allahtan cikarmadim herseyden tiksiniyirum birsey yiyemiyrum. ablama da soylemedm
ben temizlikten kaciyrm ablamda temizlik yapiyrmus mecburen birseylerini yaptim ama hicc halim yok zorla.
:)) benimki merak bu tezler tutuyor mu diye bekleyip görücez:)
canım takıldığımdan değil böyle tezler hep ilgimi çekiyor oğlum da da çok bakmıştım cinsiyeti ne olursa olsun diyordum o dönemde de şimdi de kız olsun diye derim yok:) doğruluğunu merak ettiğim için sordum
:)) canım yemek konusunda başına gelmediği için anlamıyorsun ben hamile kalınca böyle oluyorum şeker hastası tanıdığın var mı bilmem mesela babam şekeri düşünce ne yediğini bilmez sonra dayak yemiş gibi oldum der, abartmıyorum hamileyken aynen öyle oluyorum acıkınca dünyayı yesem doymayacak gibi neyse ki çabuk tıkanıyorum:) inan elimde değil iki saatde bir besleniyorum ama ilk haftalar çok çabuk acıkıyorum sonra düzeliyor neyse ki:)
oğlumda tutmuş oldu bakalım bu ne olacak:) erkek hissediyorum zaten:) yani şimdiden çürüdücanım birde senin karnın gerçekten erkek karnı gibi
Allah yardımcın olsun canım
ay canım bebişini sevsinler geçti gitti sıkma artık canını
canım aile yapınızı bilmediğim için bir şey diyemiyorum ben olsam söylemezdim ama sizi bilemiyorum
aynen canım
çok geçmiş olsun canım çok zor yanık Allah şifa versin
ekşimiştir bolca çorba yaparsın:)
akıntılara takılma canım
:)) bak sen miniğe seviyor hareketi
ay canım anlıyorum seni benimde kardeşin var nişanı tam belli değil ağustosta muhtemelen:)
canlarim fena halde midem bulanıyor ne zaman başlar bulantılar normal mi durumum.
ablamda öldüm öldüm dirildim allahtan cikarmadim herseyden tiksiniyirum birsey yiyemiyrum. ablama da soylemedm
ben temizlikten kaciyrm ablamda temizlik yapiyrmus mecburen birseylerini yaptim ama hicc halim yok zorla.
herkes de farkli zamanlarda baslar cnm. benimde erken baslamisti.
ama artik koru kendini. yapma is filan. ozellikle ev supurmek yok cnm.
folik asit iciyrsun degil mi.
ev supurmek yok mu
ne kadar süre?
folidoca içiyorum canım evet
bu kutu bitince bi daha almama gerek yok herhalde demi?
ilk 3 ay yasak kesin cnm. rahmini zorluyr cunku.
12. haftan bitene kadar da folik aside devam cnm. birakma sakin.
Cnm usuluyle agzinin payini vermek lazimki tepene cikmasin iyice ben hiiiic gelenek boyle şeylere mesafeyi seviyeli olmayi severim benim karnimdakine isim diretecek kadar yuzgöz olamaz asla Allahtan esinde durumu idare edebiliyor sanirsam en önemlisi bu
Neyin kafasini yasiyor bu KV Ler bi anlasam
gule gule mis gibi oturun cnm.
kv yi de yolla bana. hazir alismisken onu da paylayayim. nedir bunlardan cektigimiz..
sagolun guzeller. insallah cabuknbiyer bu gaz donemi. Allah yardimcim olsun. saat 23:30 dan beri ayaktayim hala misal. daha uyuyacak da sipa ben de biraz yatacagim. tabi uyumaa nenkadar izin berirse. hep derdim ya gebe kalmakla bitmiyr bu is diye. ciddden gittikce buyuyormus insanin işi)
senin kv elime gecmesin. cart diye yirtarim onu
omur torpusu anam bunlar. haklarimizi nasil odeyecekler bakalim. merakla ve sabirla bekliyrm.
amin kuzum amin.
ogdugundan beri uyumuyrm ki cnm. yoksa o kadar kilo nasil gitsin.
tesekkur ederim kuzum guzel sozlerin icin. ama insan kendini (ya da ben boyleyim) kotu anne saniyr en ufak bir terslikte. arkadas bitmiyr bu hormonlar ve oyunlari.
:)) canım o rüyan gerçek olacak bir gün inşaallah
:) ay o meyve de kabız yapıyor
Canım Allah yardımcınız olsun gazı ben iyi bilirimbebeğin hareketlenince azalacak canım bizimki 3 aylıkken şak diye gitti ben hep 3 aylık olsun bitecek diye söylerdim:) kendimi teselli ederdim:) gerçekten dua yerine geçmiş 3 aylık oldu benim sıpam dönmeye başladı gazı da bitti:) karnına masaj yapıyorsundur yapmıyorsan bebe yağıyla saat yönünde sürekli yap canım hani bir deterjan reklamı var ya kadınlar el sallarken ovma hareketiyle sallıyor:) benim elde öyle olmuştu akşama kadar masaj yapardım birde bacaklarını karnına doğru hafifçe ittir, senin yediğin içtiğin bence etkilemiyor ben yoğurt bile yememiştim gaz yapacak diye sonuç güçsüz düşmüştüm senin kadar vermedim ama 3 ayda 10 kilo gitmişti:) tabi ben çok tatlı yemiştim:) birde canım gaz sancısı yeni doğanda mide bağırsak hareketleri tam oluşmadığı için oluyor gaz sancısı, yüz üstü yatıncada gazı rahat çıkıyor canım senin gözetiminde deneyebilirsin, emerken uyuyor demiştin o arada gazını çıkarmıyorsan ondan da olabilir, aklıma gelenleri yazıyorum canım inşallah faydası olur, rezene denedin mi?
kolay gelsin canım
ohhh canım mis gibi oturun evinizde
tamam canım söylediysen gerek yok o zaman:)
ayyyyyyyyyyy şu kv leri bana gönderin siz bakın ben nasıl muma çeviriyorum onları
kızlar sağolun ama az kaldı benimde tırnaklar çıkacak ortam falan demeycem parcalayacamayşem sen ne güzel yüreklisin.
az kaldı evet ama ben de en çok ankaraya geldiğim sene seni ya koca bir göbekle ya da kucağında minik bebeğinle hayal ettiğimde heyecanlanıyorum.
sen de bu güzel haberi vereceksin. yaramaz sevimli bıcır bıcır bi bebeğin olacak. hep aklımdasın canım benim.
ah kuzum kıyamam sana.
erkek bebekler gazlı olur baya.
az kaldı bir kaç ay sonra gülücükleri olucak gaz olayı biticek tamamen.
sana güç diliyorum allahtan.
ayy sosyal hadi bitsin işlerin.
kızının haberine de az kaldı
sağlıkla otur güzelim. kv de tam cadı haaaa.
ya bunlar ne biçim insanlar.
sanane isminden cisminden.
Erenimiz olcak bizim
kuzum rezeneyi bilemedim içilir mi.
ben ıhlamur ve çok çok açık çay hariç bir şey içilmez biliyorum.
hiç öyle düşünme.
biz burda neler gördük duyduk.
wooooooow eylül yap bi test kuzum.
heyecanlandım vallaaaaaaa.
kızlar sağolun ama az kaldı benimde tırnaklar çıkacak ortam falan demeycem parcalayacam
ya bide güler misin ağlar misin banyo kapinin önünde deri kirli sepetin var bunu yeni aldin dedi hayır banyo seti iste.dedim demez mı kv gereksiz kp nin aldığı salon takımıyla birlikte mı aldin yuh yani kirli sepeti ne alaka salon koltuk ne alâka
Allah im sana geliyorum dedim
Duha canım ben tupbebek tedavisine basladigimdan beri elime süpürge falan almadım süpürge gerçekten çok yoruyor bi kardesim supuruyor bi esime rica ediyorum ne yapalım kuzu bu süreçte idare edecegizhey allahım hakikaten ne alaka takacak yer ariyo bu kadin zorla kasiniyoo.
Ben hala kendimi rüyada falan sanıyorum diyorum ki sanki ben değildim 6sene bekleyen Rabbim unutturuyor ama hep sukrediyorum hamdediyorum ve heepo duamda isteyenlerinde bu duyguyu yasamasini diliyorum her zaman aklimdasiniz her duada her okumada insaallah birinde olmazsa birinde kabul olur duamiz ama hep diyorum Rabbim vermeyecekse gerçekten isteme gücünü vermiyor sizler çok istiyorsunuz ve inaniyorum ki insaallah bu duyguyu tatmayaniniz kalmayacak Duham canım ben yakın orneksin kuzu Dgrpnrimiz yine öyle Nesdemimiz öyle aklıma gelenler yani Rabbimiz Ol dedikten sonra hersey kalkiyor aradan ne sperm ne yumurta ne polikistik over hepsi hikaye oluyor tabiki çaresine bakacağız ama bide Rabbimiz şifa yollarını açtığı zaman işte o zaman rüyalar hayaller dualar gercek oluyor herseyde bir sebep var bizim bilmediğimiz bilemedigimiz...Iyi dilekleriniz temenninleriniz için :)
Kizlar gorumce kv aramış bize gel demis bende eltime ne yapayim burda kalma günü dolmadi henüz doğum zamanı istemiyorum simdi kalsa diyordum dedim eltimde sagolsun ben senin zamaninda bakarim idare ederim sen canını sıkma dedi bakalım herhalde gidecek kv.
Teyzeleri Ahmet Asım bugün karnımi cok hoplattu hatta artık disardan belli oluyor babasının konusmasina hemen tepki veriyor Allah im tuuummm isteyen güzel yureklilerime bu duygulari tattir kimseyi evlat imtihanı ile imtihan etme...
Iyi dilekleriniz temenninleriniz için :)
Kizlar gorumce kv aramış bize gel demis bende eltime ne yapayim burda kalma günü dolmadi henüz doğum zamanı istemiyorum simdi kalsa diyordum dedim eltimde sagolsun ben senin zamaninda bakarim idare ederim sen canını sıkma dedi bakalım herhalde gidecek kv.
Teyzeleri Ahmet Asım bugün karnımi cok hoplattu hatta artık disardan belli oluyor babasının konusmasina hemen tepki veriyor Allah im tuuummm isteyen güzel yureklilerime bu duygulari tattir kimseyi evlat imtihanı ile imtihan etme...
Ben hala kendimi rüyada falan sanıyorum diyorum ki sanki ben değildim 6sene bekleyen Rabbim unutturuyor ama hep sukrediyorum hamdediyorum ve heepo duamda isteyenlerinde bu duyguyu yasamasini diliyorum her zaman aklimdasiniz her duada her okumada insaallah birinde olmazsa birinde kabul olur duamiz ama hep diyorum Rabbim vermeyecekse gerçekten isteme gücünü vermiyor sizler çok istiyorsunuz ve inaniyorum ki insaallah bu duyguyu tatmayaniniz kalmayacak Duham canım ben yakın orneksin kuzu Dgrpnrimiz yine öyle Nesdemimiz öyle aklıma gelenler yani Rabbimiz Ol dedikten sonra hersey kalkiyor aradan ne sperm ne yumurta ne polikistik over hepsi hikaye oluyor tabiki çaresine bakacağız ama bide Rabbimiz şifa yollarını açtığı zaman işte o zaman rüyalar hayaller dualar gercek oluyor herseyde bir sebep var bizim bilmediğimiz bilemedigimiz...
Yok canım hiç şimdiden döllenmiş yum..gözükür.Kızlar yine kafam karışık bir şekilde yazıyorum size. Belki hatırlarsınız pazartesi günü ov. testim pozitif ateşimde düşmeye başlamıştı. Dr. um yumurtaların olgunlaşmamış daha cuma günü tekrar gel bakalım demişti. (Sizde hem ov testimi hem de ateş düşüşü mü yeterli bulmamıştınız, tablomda ov. (+) günlerini negatif yaptım bende) Bu gün ateşim yükseldi ve ff yumurta çatlama çizgisini çekti. Şimdi ben dr. a gittiğimde acaba yumurtalarımdan biri çatladı da tüplere indi ve dr. fark etmedi mi dersiniz? Vajinal ultrasonda döllenmiş yada döllenmemiş yumurta görülmez mi? ff de hata olabilir mi?
http://www.fertilityfriend.com/home/4f5b8f
Yok canım hiç şimdiden döllenmiş yum..gözükürmü kız.sabret rabbim oldurmustur inşallahKızlar yine kafam karışık bir şekilde yazıyorum size. Belki hatırlarsınız pazartesi günü ov. testim pozitif ateşimde düşmeye başlamıştı. Dr. um yumurtaların olgunlaşmamış daha cuma günü tekrar gel bakalım demişti. (Sizde hem ov testimi hem de ateş düşüşü mü yeterli bulmamıştınız, tablomda ov. (+) günlerini negatif yaptım bende) Bu gün ateşim yükseldi ve ff yumurta çatlama çizgisini çekti. Şimdi ben dr. a gittiğimde acaba yumurtalarımdan biri çatladı da tüplere indi ve dr. fark etmedi mi dersiniz? Vajinal ultrasonda döllenmiş yada döllenmemiş yumurta görülmez mi? ff de hata olabilir mi?
ay canım bulantı zaor ben sabah ilk iş elma yiyorum herkese tavsiye ediyorum:) haşlanmış patatesde iyi oluyor, maden suyu, ayran aklıma gelenler, canım sen böyle herkesin temizliğini yaparsan kendi işini nasıl yapacaksın söyle herkese yaptırmasınlar artık, dikkat et, kendi işlerini bile dinlene dinlene yap canım bir yap beş otur:) ilk 3 ay dikkat et gerisi Rabbime kalmışcanlarim fena halde midem bulanıyor ne zaman başlar bulantılar normal mi durumum.
:) yok canım çokta güzel değil yüreğim keşke olsa kimseye kötü düşünmesem kalbim hep iyi şeyler düşünse, bizde de karna göre söylenir canım oğlumda hem güzelleşmiştim hem karnım top gibiydi kaşım kirpiğim dökülmemişti, bazen istisnalar oluyor ama komşumun karnı top gibiydi kızı olmuştu:) gerçekten sağlıklı olsun yeter Rabbim biliyor gönlümü hem erkek hem kızı severim benEflosum seni yuregin okadar guzelki ne diliyosan o olsun.oglun var bide kiz olursa daha iyi olur.ama saglikli olmasi herseyden onemli.benim gonlumden kiz senin bebis gibi geciyo.bizde karina gore cinsiyet soylerler.basene karina genislik kiz karin yukari sivriyse erkek derler.bide kizda anne cirkinlesir erkekte guzellesir derler.tabi derler sadece :)) dogrulugu tartisilir.
La Havle... canım niye sessiz kalıyorsunuz bu kv lere ne hadlerine ben anlayamadım gitti ezelden beri yıllarca anneme kızdım ne çekiyorsun diye ben dayanamıyorum herkes sınırını bilsin kendi annem bile olsa evime aldığıma yaptığıma karıştırmam, ağzının payını usulünce ver canım yok anlamıyorsa hiç cevap verme söylediklerinekızlar sağolun ama az kaldı benimde tırnaklar çıkacak ortam falan demeycem parcalayacam
ya bide güler misin ağlar misin banyo kapinin önünde deri kirli sepetin var bunu yeni aldin dedi hayır banyo seti iste.dedim demez mı kv gereksiz kp nin aldığı salon takımıyla birlikte mı aldin yuh yani kirli sepeti ne alaka salon koltuk ne alâka
Allah im sana geliyorum dedim
amin canım inşallah rahat geçer de bulanmaz midencok şükür cikarfim rahatladım allahim yardimcim olsun bi de yarin ki sinavi atlatsaydim müdür un yaninda çıkarmadan korkuyorum yaa ne yapicam kızlar
Iyi dilekleriniz temenninleriniz için :)
Canım ne güzel haberler bunlar böyle şükür gidiyor kvBen hala kendimi rüyada falan sanıyorum diyorum ki sanki ben değildim 6sene bekleyen Rabbim unutturuyor ama hep sukrediyorum hamdediyorum ve heepo duamda isteyenlerinde bu duyguyu yasamasini diliyorum her zaman aklimdasiniz her duada her okumada insaallah birinde olmazsa birinde kabul olur duamiz ama hep diyorum Rabbim vermeyecekse gerçekten isteme gücünü vermiyor sizler çok istiyorsunuz ve inaniyorum ki insaallah bu duyguyu tatmayaniniz kalmayacak Duham canım ben yakın orneksin kuzu Dgrpnrimiz yine öyle Nesdemimiz öyle aklıma gelenler yani Rabbimiz Ol dedikten sonra hersey kalkiyor aradan ne sperm ne yumurta ne polikistik over hepsi hikaye oluyor tabiki çaresine bakacağız ama bide Rabbimiz şifa yollarını açtığı zaman işte o zaman rüyalar hayaller dualar gercek oluyor herseyde bir sebep var bizim bilmediğimiz bilemedigimiz...
ateşe göre gerçekten 15. gün gibi duruyor, dr çatlamış olsa söylerdi ya da çatladı söylemedi ateş onu gösteriyor şimdilikKızlar yine kafam karışık bir şekilde yazıyorum size. Belki hatırlarsınız pazartesi günü ov. testim pozitif ateşimde düşmeye başlamıştı. Dr. um yumurtaların olgunlaşmamış daha cuma günü tekrar gel bakalım demişti. (Sizde hem ov testimi hem de ateş düşüşü mü yeterli bulmamıştınız, tablomda ov. (+) günlerini negatif yaptım bende) Bu gün ateşim yükseldi ve ff yumurta çatlama çizgisini çekti. Şimdi ben dr. a gittiğimde acaba yumurtalarımdan biri çatladı da tüplere indi ve dr. fark etmedi mi dersiniz? Vajinal ultrasonda döllenmiş yada döllenmemiş yumurta görülmez mi? ff de hata olabilir mi?
günaydın güzel insanGünaydın güzel yureklilerim
: 16:
Benim oğlanda ilk üç ay sürmüştü bunda 6. haftada bittiHerkese hayırlı gunler nasılsınız canlar..oyy oyy göğüslerinin ağrısı çok şiddetli nekadar daha sürecek kızlar bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?