Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugun sut beyaz krem gibi akintim var normalmi bu akinti ?? Koku yok.bu akintidan dolayi buay da bosmu gecicek ki ya offff kendimden nefret ediyorum..
Canim benim niye oyke diyorsun akintin normal niye boş gecsin ki.

kendi adima halsizlik uyku ve bulantı uğraşıyorum cok şükür bugünumüze bu gunleri sabırsızlıkla bekledik hep.
ayy benim de ikizimin nişanı var ağustosta ne yapcaksam hayirlisi bakalım.

Son düzenleme:

Canim yapma temizlik falan.zaten enerjin zamanla daha cok azalicak bu gunler onemli hem daha yeni.yorma kendini.

Eflosum seni yuregin okadar guzelki ne diliyosan o olsun.oglun var bide kiz olursa daha iyi olur.ama saglikli olmasi herseyden onemli.benim gonlumden kiz senin bebis gibi geciyo.bizde karina gore cinsiyet soylerler.basene karina genislik kiz karin yukari sivriyse erkek derler.bide kizda anne cirkinlesir erkekte guzellesir derler.tabi derler sadece :)) dogrulugu tartisilir.

herkes de farkli zamanlarda baslar cnm. benimde erken baslamisti.
ama artik koru kendini. yapma is filan. ozellikle ev supurmek yok cnm.
folik asit iciyrsun degil mi.

herkes de farkli zamanlarda baslar cnm. benimde erken baslamisti.
ama artik koru kendini. yapma is filan. ozellikle ev supurmek yok cnm.
folik asit iciyrsun degil mi.

ev supurmek yok mu
ne kadar süre?
folidoca içiyorum canım evet
bu kutu bitince bi daha almama gerek yok herhalde demi?

ev supurmek yok mu
ne kadar süre?
folidoca içiyorum canım evet
bu kutu bitince bi daha almama gerek yok herhalde demi?

ilk 3 ay yasak kesin cnm. rahmini zorluyr cunku.
12. haftan bitene kadar da folik aside devam cnm. birakma sakin.

kızlar sağolun ama az kaldı benimde tırnaklar çıkacak ortam falan demeycem parcalayacam
ya bide güler misin ağlar misin banyo kapinin önünde deri kirli sepetin var bunu yeni aldin dedi hayır banyo seti iste.dedim demez mı kv gereksiz kp nin aldığı salon takımıyla birlikte mı aldin yuh yani kirli sepeti ne alaka salon koltuk ne alâka
Allah im sana geliyorum dedim

cok şükür cikarfim rahatladım allahim yardimcim olsun bi de yarin ki sinavi atlatsaydim müdür un yaninda çıkarmadan korkuyorum yaa ne yapicam kızlar

hey allahım hakikaten ne alaka takacak yer ariyo bu kadin zorla kasiniyoo.

hey allahım hakikaten ne alaka takacak yer ariyo bu kadin zorla kasiniyoo.
Duha canım ben tupbebek tedavisine basladigimdan beri elime süpürge falan almadım süpürge gerçekten çok yoruyor bi kardesim supuruyor bi esime rica ediyorum ne yapalım kuzu bu süreçte idare edecegiz

Iyi dilekleriniz temenninleriniz için :)
Kizlar gorumce kv aramış bize gel demis bende eltime ne yapayim burda kalma günü dolmadi henüz doğum zamanı istemiyorum simdi kalsa diyordum dedim eltimde sagolsun ben senin zamaninda bakarim idare ederim sen canını sıkma dedi bakalım herhalde gidecek kv.
Teyzeleri Ahmet Asım bugün karnımi cok hoplattu hatta artık disardan belli oluyor babasının konusmasina hemen tepki veriyor Allah im tuuummm isteyen güzel yureklilerime bu duygulari tattir kimseyi evlat imtihanı ile imtihan etme...

Ben hala kendimi rüyada falan sanıyorum diyorum ki sanki ben değildim 6sene bekleyen Rabbim unutturuyor ama hep sukrediyorum hamdediyorum ve heepo duamda isteyenlerinde bu duyguyu yasamasini diliyorum her zaman aklimdasiniz her duada her okumada insaallah birinde olmazsa birinde kabul olur duamiz ama hep diyorum Rabbim vermeyecekse gerçekten isteme gücünü vermiyor sizler çok istiyorsunuz ve inaniyorum ki insaallah bu duyguyu tatmayaniniz kalmayacak Duham canım ben yakın orneksin kuzu Dgrpnrimiz yine öyle Nesdemimiz öyle aklıma gelenler yani Rabbimiz Ol dedikten sonra hersey kalkiyor aradan ne sperm ne yumurta ne polikistik over hepsi hikaye oluyor tabiki çaresine bakacağız ama bide Rabbimiz şifa yollarını açtığı zaman işte o zaman rüyalar hayaller dualar gercek oluyor herseyde bir sebep var bizim bilmediğimiz bilemedigimiz...

maşallah canim ne guzel duygudur kimbilir o hareketleri
canim duygulandirdin beni cok haklisin hep dua ediyoruz ins duanin vakti gelince canyoldaşlarim da bu duyguyu tadacaklar inşalllaahhh.

Kızlar yine kafam karışık bir şekilde yazıyorum size. Belki hatırlarsınız pazartesi günü ov. testim pozitif ateşimde düşmeye başlamıştı. Dr. um yumurtaların olgunlaşmamış daha cuma günü tekrar gel bakalım demişti. (Sizde hem ov testimi hem de ateş düşüşü mü yeterli bulmamıştınız, tablomda ov. (+) günlerini negatif yaptım bende) Bu gün ateşim yükseldi ve ff yumurta çatlama çizgisini çekti. Şimdi ben dr. a gittiğimde acaba yumurtalarımdan biri çatladı da tüplere indi ve dr. fark etmedi mi dersiniz? Vajinal ultrasonda döllenmiş yada döllenmemiş yumurta görülmez mi? ff de hata olabilir mi?

http://www.fertilityfriend.com/home/4f5b8f

Herkese hayırlı gunler nasılsınız canlar..oyy oyy göğüslerinin ağrısı çok şiddetli nekadar daha sürecek kızlar bu

Yok canım hiç şimdiden döllenmiş yum..gözükür.

Yok canım hiç şimdiden döllenmiş yum..gözükürmü kız.sabret rabbim oldurmustur inşallah

ay canım bulantı zaor ben sabah ilk iş elma yiyorum herkese tavsiye ediyorum:) haşlanmış patatesde iyi oluyor, maden suyu, ayran aklıma gelenler, canım sen böyle herkesin temizliğini yaparsan kendi işini nasıl yapacaksın söyle herkese yaptırmasınlar artık, dikkat et, kendi işlerini bile dinlene dinlene yap canım bir yap beş otur:) ilk 3 ay dikkat et gerisi Rabbime kalmış
:) yok canım çokta güzel değil yüreğim keşke olsa kimseye kötü düşünmesem kalbim hep iyi şeyler düşünse, bizde de karna göre söylenir canım oğlumda hem güzelleşmiştim hem karnım top gibiydi kaşım kirpiğim dökülmemişti, bazen istisnalar oluyor ama komşumun karnı top gibiydi kızı olmuştu:) gerçekten sağlıklı olsun yeter Rabbim biliyor gönlümü hem erkek hem kızı severim ben yeğenim var bir sürü kıza erkeğe doyduk:) darısı tez vakitte sana canım senin gibi hasret çekenlere, sizler böyle beklerken cinsiyet konuşmaya utanıyorum
La Havle... canım niye sessiz kalıyorsunuz bu kv lere ne hadlerine ben anlayamadım gitti ezelden beri yıllarca anneme kızdım ne çekiyorsun diye ben dayanamıyorum herkes sınırını bilsin kendi annem bile olsa evime aldığıma yaptığıma karıştırmam, ağzının payını usulünce ver canım yok anlamıyorsa hiç cevap verme söylediklerine
cok şükür cikarfim rahatladım allahim yardimcim olsun bi de yarin ki sinavi atlatsaydim müdür un yaninda çıkarmadan korkuyorum yaa ne yapicam kızlar
amin canım inşallah rahat geçer de bulanmaz miden

Canım ne güzel haberler bunlar böyle şükür gidiyor kv bebişini severim senin büyüdüde hoplatıyor seni demek:) maşallah yavruna, kesinlikle canım yazdıkların o kadar güzel ki Rabbim ol desin yeter ki
ateşe göre gerçekten 15. gün gibi duruyor, dr çatlamış olsa söylerdi ya da çatladı söylemedi ateş onu gösteriyor şimdilik
Günaydın güzel yureklilerim
:16:
günaydın güzel insan
Herkese hayırlı gunler nasılsınız canlar..oyy oyy göğüslerinin ağrısı çok şiddetli nekadar daha sürecek kızlar bu
Benim oğlanda ilk üç ay sürmüştü bunda 6. haftada bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…