Gunlerdir bende yerdemiyim goktemiyim bilmiyorum.Canim benim niye oyke diyorsun akintin normal niye boş gecsin ki.
kendi adima halsizlik uyku ve bulantı uğraşıyorum cok şükür bugünumüze bu gunleri sabırsızlıkla bekledik hep.
ayy benim de ikizimin nişanı var ağustosta ne yapcaksam hayirlisi bakalım.
kızlar sağolun ama az kaldı benimde tırnaklar çıkacak ortam falan demeycem parcalayacam
ya bide güler misin ağlar misin banyo kapinin önünde deri kirli sepetin var bunu yeni aldin dedi hayır banyo seti iste.dedim demez mı kv gereksiz kp nin aldığı salon takımıyla birlikte mı aldin yuh yani kirli sepeti ne alaka salon koltuk ne alâka
Allah im sana geliyorum dedim[/QUOTE
Allah razi olsin eltinden cnm.Iyi dilekleriniz temenninleriniz için :)
Kizlar gorumce kv aramış bize gel demis bende eltime ne yapayim burda kalma günü dolmadi henüz doğum zamanı istemiyorum simdi kalsa diyordum dedim eltimde sagolsun ben senin zamaninda bakarim idare ederim sen canını sıkma dedi bakalım herhalde gidecek kv.
Teyzeleri Ahmet Asım bugün karnımi cok hoplattu hatta artık disardan belli oluyor babasının konusmasina hemen tepki veriyor Allah im tuuummm isteyen güzel yureklilerime bu duygulari tattir kimseyi evlat imtihanı ile imtihan etme...
Günaydın herkese sağlıklı hayırlı güzel bir gün olsun inşaallah
Gunlerdir bende yerdemiyim goktemiyim bilmiyorum.Canim benim niye oyke diyorsun akintin normal niye boş gecsin ki.
kendi adima halsizlik uyku ve bulantı uğraşıyorum cok şükür bugünumüze bu gunleri sabırsızlıkla bekledik hep.
ayy benim de ikizimin nişanı var ağustosta ne yapcaksam hayirlisi bakalım.
kızlar sağolun ama az kaldı benimde tırnaklar çıkacak ortam falan demeycem parcalayacam
ya bide güler misin ağlar misin banyo kapinin önünde deri kirli sepetin var bunu yeni aldin dedi hayır banyo seti iste.dedim demez mı kv gereksiz kp nin aldığı salon takımıyla birlikte mı aldin yuh yani kirli sepeti ne alaka salo koltuk ne alâka
Allah im sana geliyorum dedim[/QUOTEay çok gülüm
Yok canım hiç şimdiden döllenmiş yum..gözükürmü kız.sabret rabbim oldurmustur inşallah
ateşe göre gerçekten 15. gün gibi duruyor, dr çatlamış olsa söylerdi ya da çatladı söylemedi ateş onu gösteriyor şimdilik
Kızlar yine kafam karışık bir şekilde yazıyorum size. Belki hatırlarsınız pazartesi günü ov. testim pozitif ateşimde düşmeye başlamıştı. Dr. um yumurtaların olgunlaşmamış daha cuma günü tekrar gel bakalım demişti. (Sizde hem ov testimi hem de ateş düşüşü mü yeterli bulmamıştınız, tablomda ov. (+) günlerini negatif yaptım bende) Bu gün ateşim yükseldi ve ff yumurta çatlama çizgisini çekti. Şimdi ben dr. a gittiğimde acaba yumurtalarımdan biri çatladı da tüplere indi ve dr. fark etmedi mi dersiniz? Vajinal ultrasonda döllenmiş yada döllenmemiş yumurta görülmez mi? ff de hata olabilir mi?
http://www.fertilityfriend.com/home/4f5b8f
Bir acelem yok da. Ben bu ay hem ov. testi hem ateş ölçümüne başladım. Adetlerimde düzenli. Ov. testi pozitif verdi ateşimde düşmeye başladı, günüm normal. Ben hah her şey kitabına uygun derken doktor olgunlaşmış yumurtan yok dedi. Yarın gidicem tekrar doktoruma da. Benim merak ettiğim yumurta çatlayıp yumurtalıklardan bırakıldıktan sonraki tüplerdeki süreç izlenemiyor mu acaba?
kaç yıllık doktorum kadının hep benimle iyi ilgilendiğini düşünürüm, hem testimi hem ateş durumumu söyledim daha dikkatli baktı hatta yumurtalar küçük diye klomen tedavisi yapabiliriz dedi. Acelem yok bu ay ilk çalışmalardı, ateş ve ovulasyon testerinde de. Allah'ımdan sağlıklı, hayırlı bir evlat diliyorum öncelikle bir kızım var bir de oğlum olsun istiyorum. Onun için yumurtlama gününe bu kadar taktım.
oyy canim utandım allah hepimizi guzel insan olanlardan etsin ins.ay canım bulantı zaor ben sabah ilk iş elma yiyorum herkese tavsiye ediyorum:) haşlanmış patatesde iyi oluyor, maden suyu, ayran aklıma gelenler, canım sen böyle herkesin temizliğini yaparsan kendi işini nasıl yapacaksın söyle herkese yaptırmasınlar artık, dikkat et, kendi işlerini bile dinlene dinlene yap canım bir yap beş otur:) ilk 3 ay dikkat et gerisi Rabbime kalmış
:) yok canım çokta güzel değil yüreğim keşke olsa kimseye kötü düşünmesem kalbim hep iyi şeyler düşünse, bizde de karna göre söylenir canım oğlumda hem güzelleşmiştim hem karnım top gibiydi kaşım kirpiğim dökülmemişti, bazen istisnalar oluyor ama komşumun karnı top gibiydi kızı olmuştu:) gerçekten sağlıklı olsun yeter Rabbim biliyor gönlümü hem erkek hem kızı severim benyeğenim var bir sürü kıza erkeğe doyduk:) darısı tez vakitte sana canım senin gibi hasret çekenlere, sizler böyle beklerken cinsiyet konuşmaya utanıyorum
La Havle... canım niye sessiz kalıyorsunuz bu kv lere ne hadlerine ben anlayamadım gitti ezelden beri yıllarca anneme kızdım ne çekiyorsun diye ben dayanamıyorum herkes sınırını bilsin kendi annem bile olsa evime aldığıma yaptığıma karıştırmam, ağzının payını usulünce ver canım yok anlamıyorsa hiç cevap verme söylediklerine
amin canım inşallah rahat geçer de bulanmaz miden
Canım ne güzel haberler bunlar böyle şükür gidiyor kvbebişini severim senin büyüdüde hoplatıyor seni demek:) maşallah yavruna, kesinlikle canım yazdıkların o kadar güzel ki Rabbim ol desin yeter ki
ateşe göre gerçekten 15. gün gibi duruyor, dr çatlamış olsa söylerdi ya da çatladı söylemedi ateş onu gösteriyor şimdilik
günaydın güzel insan
Benim oğlanda ilk üç ay sürmüştü bunda 6. haftada bitti
Herkese hayırlı gunler nasılsınız canlar..oyy oyy göğüslerinin ağrısı çok şiddetli nekadar daha sürecek kızlar bu
Bir acelem yok da. Ben bu ay hem ov. testi hem ateş ölçümüne başladım. Adetlerimde düzenli. Ov. testi pozitif verdi ateşimde düşmeye başladı, günüm normal. Ben hah her şey kitabına uygun derken doktor olgunlaşmış yumurtan yok dedi. Yarın gidicem tekrar doktoruma da. Benim merak ettiğim yumurta çatlayıp yumurtalıklardan bırakıldıktan sonraki tüplerdeki süreç izlenemiyor mu acaba?
kaç yıllık doktorum kadının hep benimle iyi ilgilendiğini düşünürüm, hem testimi hem ateş durumumu söyledim daha dikkatli baktı hatta yumurtalar küçük diye klomen tedavisi yapabiliriz dedi. Acelem yok bu ay ilk çalışmalardı, ateş ve ovulasyon testerinde de. Allah'ımdan sağlıklı, hayırlı bir evlat diliyorum öncelikle bir kızım var bir de oğlum olsun istiyorum. Onun için yumurtlama gününe bu kadar taktım.
Olanlarda olmadiki benim.bunda varay canım bulantı zaor ben sabah ilk iş elma yiyorum herkese tavsiye ediyorum:) haşlanmış patatesde iyi oluyor, maden suyu, ayran aklıma gelenler, canım sen böyle herkesin temizliğini yaparsan kendi işini nasıl yapacaksın söyle herkese yaptırmasınlar artık, dikkat et, kendi işlerini ibile dinlene dinlene yap canım bir yap beş otur:) ilk 3 ay dikkat et gerisi Rabbime kalmış
:) yok canım çokta güzel değil yüreğim keşke olsa kimseye kötü düşünmesem kalbim hep iyi şeyler düşünse, bizde de karna göre söylenir canım oğlumda hem güzelleşmiştim hem karnım top gibiydi kaşım kirpiğim dökülmemişti, bazen istisnalar oluyor ama komşumun karnı top gibiydi kızı olmuştu:) gerçekten sağlıklı olsun yeter Rabbim biliyor gönlümü hem erkek hem kızı severim benyeğenim var bir sürü kıza erkeğe doyduk:) darısı tez vakitte sana canım senin gibi hasret çekenlere, sizler böyle beklerken cinsiyet konuşmaya utanıyorum
La Havle... canım niye sessiz kalıyorsunuz bu kv lere ne hadlerine ben anlayamadım gitti ezelden beri yıllarca anneme kızdım ne çekiyorsun diye ben dayanamıyorum herkes sınırını bilsin kendi annem bile olsa evime aldığıma yaptığıma karıştırmam, ağzının payını usulünce ver canım yok anlamıyorsa hiç cevap verme söylediklerine
amin canım inşallah rahat geçer de bulanmaz miden
Canım ne güzel haberler bunlar böyle şükür gidiyor kvbebişini severim senin büyüdüde hoplatıyor seni demek:) maşallah yavruna, kesinlikle canım yazdıkların o kadar güzel ki Rabbim ol desin yeter ki
günaydın güzel insan
Benim oğlanda ilk üç ay sürmüştü bunda 6. haftada bitti
Yok canım tüplerinden ult.gorunmezBir acelem yok da. Ben bu ay hem ov. testi hem ateş ölçümüne başladım. Adetlerimde düzenli. Ov. testi pozitif verdi ateşimde düşmeye başladı, günüm normal. Ben hah her şey kitabına uygun derken doktor olgunlaşmış yumurtan yok dedi. Yarın gidicem tekrar doktoruma da. Benim merak ettiğim yumurta çatlayıp yumurtalıklardan bırakıldıktan sonraki tüplerdeki süreç izlenemiyor mu acaba?
oyy canim utandım allah hepimizi guzel insan olanlardan etsin ins.
canim söylemedim abkam a guvenmiyrm kac kisi geldi yanina kesun hepsine de söylerdi.
ablam is yapamyr ki o yuzden sadece servis takimi makinedeymis azar azar dolaba yerleştirdim gerisi de hafif şeylerdi inan hic istemdim allahım a emanet.
ah bi bilsem ben de gogus çok fena degilde digerleri çook şükür rabbimize.
cnm. dr catlamis ya da dollenmis yumurtayi goremez. tupler sadece rahim filmiyle.gorulur. usg ile olmaz.
ff in yanildigini hic gormedim. hatta dr hatasini bile ff sayesi de yakaladigimiz atkadaslarimiz oldu. dr cqtladi deyip asilama yaptigi arkadasin ates degeri yukselmedi. biz olmadi dedik ki test yaptirdiginda cidden yumurtasinin catlamagini gordu.
ff in tek dez avantaji yumurta catlar ama biz ancak 3 gun sonra gorebiliriz. ovulasyon testine ben yorum yapmistim. iyi hatirliyrm. o testi bosver derim..cunku o test catladigini degil sadece yaklastigino gosterir. pco luysan hata verir vs.
simdi ff den opk lardaki negayifleri kaldir cnm.o zaman kesikli degil kesin cizgini ceker ff.
Doktoruna güveniyorsan o n diyorsa onu yap canım beklemektede fayda var belki değişir ateşin zaten kesin değil şu an, sen gün aşırı ilişkiyi bırakma, yavrunu da Allah bağışlasın
sakin cinsiyet belirlemede yumurtlama gunu etkili diye dusunme yanilirsim cnm. hepsi yanlis o bilgilerin.
yumurtlama sabahi olan ilisk ile erkek olur vs deniyr misal. yalan. ben yumurtadan yaklasik 36 saat once iliskiyle ogluma gebe kaldim. sonrasinda iliski yoktu hem de...
sadece ve sadece (kibris da yasal) tup bebek gibi embriyo disarda dolleniyr. o zaman cinsiyetine bakilip rahme istenilen cinsiyetteki embriyo yerlestirilir. onun haricindeki hicbir yontemle cinsiyet onceden belirlenemez.
anlamadım neden yüzde bir ihtimal niyeki canım bu karamsarlık
günaydın canım neden yüzde bir olsun bence umut var ateşin bir tık yukarı bu ay
Canım sen erkek olsun diye mi takip ediyorsun yumurtayı kaçırmışım, ne diyeyim hayırlısı olsun bir şey diyemem Allah'a kalmış bu işler28. ndeki ilişkide korunduk. Hamileysem 17.sindeki ilişki ile hamileyim. Yada değilim sadece o zaman ki yumurta çatladı ve doktorum göremedi. Bende kalben 26 sında yumurtamın çatladığını düşünüyorum. Ov. testlerini kaldırdım. http://www.fertilityfriend.com/home/4f5b8f
Evet bende ff deki erkek bebek sahip olanların tablolarını inceledim ve gerçekten çok sık ilişki ile erkek bebek sahip olanların çoğunlukta olduğunu gördüm. Dediğim gibi bu ay ilk denemeydi. Hayırlısı bakalım. Haziranı boş geçmeyi düşünüyorum. Kısmet temmuza kaldı.
yumurtlama gününde günü gününe ilişki olduğu halde tuttrumadım 3 gün öncesi mümkün değil tutmaz diye heveslenmiyorum kızlarbu arada kusura bakmayın şimdi cevap yazabildim dün evden acil çıkmam gerekiyordu
Canım benim 3 gün öce tuttu tutmaz diye bir şey yokbugünkü ateşim kızlar
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
Canım sen erkek olsun diye mi takip ediyorsun yumurtayı kaçırmışım, ne diyeyim hayırlısı olsun bir şey diyemem Allah'a kalmış bu işler
Canım benim 3 gün öce tuttu tutmaz diye bir şey yokateşinde ilginç:)
hemde ne ilginç canım ya oynamıyor böyle gidiyor yahu :)
Merak ettim sonunu:) inşallah güzel olur
ece bu sıpalar müzikle oynuyor.Pek bi sakin bu gun havadanmi nee..bi garip sakinlik var heryerde...
Bu arada dk.mu aradim yarin gel dedi yatdigin halde neden kisalsinki dedi..birazcik panikledi ama benim icim rahat bebisim zamaninda gelicek...biliyorum....
Tel.ma cocuk sarkilari yukledim dedim dinliyeyim hem ezberime gecer bebisime soylerim dogunca hep hepsini tepki vermeden dinlefik araya bir kolbasti sarki kacmis o calinca bizimki bi dondurdu icerde anam halayami gecti napti anlamadim belki tesadufdur bilmiyorum ama cok guldum
Bu kadar cocuk sarkisina tepkisiz kolbastiya hemen bi reaksiyonlarrr
ben de inanıyorum. valla vermez miyim tüyo..her zaman yanında olurum.Canıımm kolay gelsin,yorma fazla kendinii.Gerçi şanslısın,annen kardeşin yetişmişler ne güzelBiliyo musunn benim de kv acaiipppp kıskanç.Beni öz annemden kıskanıyo yaahuuu Annemin arkasından sövsem hoşuna gitcek,o da bana katılcak o derece
Ağzın bal yesinn canım arkadaşım beniimmSenin yüreğin güzel olmasa beni öyle görebilir miydin hiç Oyy sevesim,ısırasım geldi seni
Ben de Ankara'nın bize uğur getireceğini hissediyorum ne yalan söyleyim.İnşallahh geldiğinde bana doğum için tüyolar veriyo olursun
canım olur mu olur.nesdemim bi de erkek çıkıyormuş senin kiolur mu olur hep duyuyoruz böyle şeyleri sonuç olarak yarın için çok sabırsızlanıyorum ayy ne diyecek acaba:18::18::18:
boranım hepimizde oldu o bitkinlik korkma ben 16 haftadayım ara ara yine yokluyor beni uyku ve bitkinlik
kuzum bilmez olur muyum ben mide hastasıyım acıkınca midem kazınır ağrır, eksir. yemek saatimi asla atlayamam. bi misafirliğe giderim yemek saati benimkine uymaz ağrıdan çıldırırım.:)) benimki merak bu tezler tutuyor mu diye bekleyip görücez:)
canım takıldığımdan değil böyle tezler hep ilgimi çekiyor oğlum da da çok bakmıştım cinsiyeti ne olursa olsun diyordum o dönemde de şimdi de kız olsun diye derim yok:) doğruluğunu merak ettiğim için sordum
:)) canım yemek konusunda başına gelmediği için anlamıyorsun ben hamile kalınca böyle oluyorum şeker hastası tanıdığın var mı bilmem mesela babam şekeri düşünce ne yediğini bilmez sonra dayak yemiş gibi oldum der, abartmıyorum hamileyken aynen öyle oluyorum acıkınca dünyayı yesem doymayacak gibi neyse ki çabuk tıkanıyorum:) inan elimde değil iki saatde bir besleniyorum ama ilk haftalar çok çabuk acıkıyorum sonra düzeliyor neyse ki:)
oğlumda tutmuş oldu bakalım bu ne olacak:) erkek hissediyorum zaten:) yani şimdiden çürüdücanım birde senin karnın gerçekten erkek karnı gibi
Allah yardımcın olsun canım
ay canım bebişini sevsinler geçti gitti sıkma artık canını
canım aile yapınızı bilmediğim için bir şey diyemiyorum ben olsam söylemezdim ama sizi bilemiyorum
aynen canım
çok geçmiş olsun canım çok zor yanık Allah şifa versin
ekşimiştir bolca çorba yaparsın:)
akıntılara takılma canım
:)) bak sen miniğe seviyor hareketi
ay canım anlıyorum seni benimde kardeşin var nişanı tam belli değil ağustosta muhtemelen:)
aa temizlik yok. en azından ilk üç ay böyle şeyler yapma. tozunu al. çamaşırını as. vilede sıkmak bile rahmi kasıyor.canlarim fena halde midem bulanıyor ne zaman başlar bulantılar normal mi durumum.
ablamda öldüm öldüm dirildim allahtan cikarmadim herseyden tiksiniyirum birsey yiyemiyrum. ablama da soylemedm
ben temizlikten kaciyrm ablamda temizlik yapiyrmus mecburen birseylerini yaptim ama hicc halim yok zorla.
ay çok güldüm.kızlar sağolun ama az kaldı benimde tırnaklar çıkacak ortam falan demeycem parcalayacam
ya bide güler misin ağlar misin banyo kapinin önünde deri kirli sepetin var bunu yeni aldin dedi hayır banyo seti iste.dedim demez mı kv gereksiz kp nin aldığı salon takımıyla birlikte mı aldin yuh yani kirli sepeti ne alaka salon koltuk ne alâka
Allah im sana geliyorum dedim
ayy minnoş. nukra çok güzel oluyor di mi. zamanla döndüğünü bile görüyosun. kafasını sağa sola çeviriyor.Iyi dilekleriniz temenninleriniz için :)
Kizlar gorumce kv aramış bize gel demis bende eltime ne yapayim burda kalma günü dolmadi henüz doğum zamanı istemiyorum simdi kalsa diyordum dedim eltimde sagolsun ben senin zamaninda bakarim idare ederim sen canını sıkma dedi bakalım herhalde gidecek kv.
Teyzeleri Ahmet Asım bugün karnımi cok hoplattu hatta artık disardan belli oluyor babasının konusmasina hemen tepki veriyor Allah im tuuummm isteyen güzel yureklilerime bu duygulari tattir kimseyi evlat imtihanı ile imtihan etme...
bana kalırsa iki yum vardı. biri çatladı diğeri sönecek ya da o da çatlayacak. ateşe göre kesin çatlamışsın çünkü canım.Kızlar yine kafam karışık bir şekilde yazıyorum size. Belki hatırlarsınız pazartesi günü ov. testim pozitif ateşimde düşmeye başlamıştı. Dr. um yumurtaların olgunlaşmamış daha cuma günü tekrar gel bakalım demişti. (Sizde hem ov testimi hem de ateş düşüşü mü yeterli bulmamıştınız, tablomda ov. (+) günlerini negatif yaptım bende) Bu gün ateşim yükseldi ve ff yumurta çatlama çizgisini çekti. Şimdi ben dr. a gittiğimde acaba yumurtalarımdan biri çatladı da tüplere indi ve dr. fark etmedi mi dersiniz? Vajinal ultrasonda döllenmiş yada döllenmemiş yumurta görülmez mi? ff de hata olabilir mi?
http://www.fertilityfriend.com/home/4f5b8f
bugünkü ateşim kızlar
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?