Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın herkese sağlıklı hayırlı güzel bir gün olsun inşaallah

Gunlerdir bende yerdemiyim goktemiyim bilmiyorum.

Allah razi olsin eltinden cnm.
misir patlagini da sev benkm icin.
Günaydın herkese sağlıklı hayırlı güzel bir gün olsun inşaallah

gunaydin cnm.

Gunlerdir bende yerdemiyim goktemiyim bilmiyorum.

Yok canım hiç şimdiden döllenmiş yum..gözükürmü kız.sabret rabbim oldurmustur inşallah

Bir acelem yok da. Ben bu ay hem ov. testi hem ateş ölçümüne başladım. Adetlerimde düzenli. Ov. testi pozitif verdi ateşimde düşmeye başladı, günüm normal. Ben hah her şey kitabına uygun derken doktor olgunlaşmış yumurtan yok dedi. Yarın gidicem tekrar doktoruma da. Benim merak ettiğim yumurta çatlayıp yumurtalıklardan bırakıldıktan sonraki tüplerdeki süreç izlenemiyor mu acaba?

ateşe göre gerçekten 15. gün gibi duruyor, dr çatlamış olsa söylerdi ya da çatladı söylemedi ateş onu gösteriyor şimdilik

kaç yıllık doktorum kadının hep benimle iyi ilgilendiğini düşünürüm, hem testimi hem ateş durumumu söyledim daha dikkatli baktı hatta yumurtalar küçük diye klomen tedavisi yapabiliriz dedi. Acelem yok bu ay ilk çalışmalardı, ateş ve ovulasyon testerinde de. Allah'ımdan sağlıklı, hayırlı bir evlat diliyorum öncelikle bir kızım var bir de oğlum olsun istiyorum. Onun için yumurtlama gününe bu kadar taktım.

cnm. dr catlamis ya da dollenmis yumurtayi goremez. tupler sadece rahim filmiyle.gorulur. usg ile olmaz.
ff in yanildigini hic gormedim. hatta dr hatasini bile ff sayesi de yakaladigimiz atkadaslarimiz oldu. dr cqtladi deyip asilama yaptigi arkadasin ates degeri yukselmedi. biz olmadi dedik ki test yaptirdiginda cidden yumurtasinin catlamagini gordu.
ff in tek dez avantaji yumurta catlar ama biz ancak 3 gun sonra gorebiliriz. ovulasyon testine ben yorum yapmistim. iyi hatirliyrm. o testi bosver derim..cunku o test catladigini degil sadece yaklastigino gosterir. pco luysan hata verir vs.
simdi ff den opk lardaki negayifleri kaldir cnm.o zaman kesikli degil kesin cizgini ceker ff.

Doktoruna güveniyorsan o n diyorsa onu yap canım beklemektede fayda var belki değişir ateşin zaten kesin değil şu an, sen gün aşırı ilişkiyi bırakma, yavrunu da Allah bağışlasın

oyy canim utandım allah hepimizi guzel insan olanlardan etsin ins.
canim söylemedim abkam a guvenmiyrm kac kisi geldi yanina kesun hepsine de söylerdi.
ablam is yapamyr ki o yuzden sadece servis takimi makinedeymis azar azar dolaba yerleştirdim gerisi de hafif şeylerdi inan hic istemdim allahım a emanet.
Herkese hayırlı gunler nasılsınız canlar..oyy oyy göğüslerinin ağrısı çok şiddetli nekadar daha sürecek kızlar bu

ah bi bilsem ben de gogus çok fena degilde digerleri çook şükür rabbimize.

sakin cinsiyet belirlemede yumurtlama gunu etkili diye dusunme yanilirsim cnm. hepsi yanlis o bilgilerin.
yumurtlama sabahi olan ilisk ile erkek olur vs deniyr misal. yalan. ben yumurtadan yaklasik 36 saat once iliskiyle ogluma gebe kaldim. sonrasinda iliski yoktu hem de...

sadece ve sadece (kibris da yasal) tup bebek gibi embriyo disarda dolleniyr. o zaman cinsiyetine bakilip rahme istenilen cinsiyetteki embriyo yerlestirilir. onun haricindeki hicbir yontemle cinsiyet onceden belirlenemez.

Olanlarda olmadiki benim.bunda var
Yok canım tüplerinden ult.gorunmez

utanma canım ne hakkında ne düşünüyorsam onu yazdım, duana amin:)

O kadarcık işten bir şey olmaz canım bende epey bir temizlik yaptın sandım, yavaş yavaş yaptığın sürece ağır asla kaldırmadığın sürece ve böyle yükseğe karnını çok gerdirerek uzanmadığın sürece Allah'ın izniyle bir şey olmaz, ben mecbur kendim yapıyorum işimi dinlene dinlene bir odayı süpürüyorum 10 dk uzanıyorum sonra diğer odayı işim uzuyor ama olsun hem işimi yapabiliyorum hem zarar vermiyorum, cam silinecek onu yapmam mesela hafta sonu eşime yaptırıcam, koltuk silinecek sağolsun oğlum su delisi döker sürekli su da çok gıcık leke yapıyor koltukta onu da eşime yaptırıcam ha oğlumda bunların hepsini yaptım şimdi de yaparım ama benim enerjiye ihtiyacım var oğlumla ilgilenemem bunlar için kendimi yorarsam, dün benim elti akıl veriyor bana oğlumdan için kucağına alma daha diye dedim nasıl almıycam tamam daha dikkat ediyorum ama annneem diye kucağıma geliyor yavrum nasıl kıyayım ona Rabbim sana emanet karnımda ki diyorum, ne bileyim ben tabak kaldırsam ağrım oluyor diyor sana diyeceğim çok şey varda neyse dedim tabi içimden

28. ndeki ilişkide korunduk. Hamileysem 17.sindeki ilişki ile hamileyim. Yada değilim sadece o zaman ki yumurta çatladı ve doktorum göremedi. Bende kalben 26 sında yumurtamın çatladığını düşünüyorum. Ov. testlerini kaldırdım. http://www.fertilityfriend.com/home/4f5b8f

Doktoruna güveniyorsan o n diyorsa onu yap canım beklemektede fayda var belki değişir ateşin zaten kesin değil şu an, sen gün aşırı ilişkiyi bırakma, yavrunu da Allah bağışlasın

Evet bende ff deki erkek bebek sahip olanların tablolarını inceledim ve gerçekten çok sık ilişki ile erkek bebek sahip olanların çoğunlukta olduğunu gördüm. Dediğim gibi bu ay ilk denemeydi. Hayırlısı bakalım. Haziranı boş geçmeyi düşünüyorum. Kısmet temmuza kaldı.

anlamadım neden yüzde bir ihtimal niyeki canım bu karamsarlık

günaydın canım neden yüzde bir olsun bence umut var ateşin bir tık yukarı bu ay

yumurtlama gününde günü gününe ilişki olduğu halde tuttrumadım 3 gün öncesi mümkün değil tutmaz diye heveslenmiyorum kızlar bu arada kusura bakmayın şimdi cevap yazabildim dün evden acil çıkmam gerekiyordu

Canım sen erkek olsun diye mi takip ediyorsun yumurtayı kaçırmışım, ne diyeyim hayırlısı olsun bir şey diyemem Allah'a kalmış bu işler

Canım benim 3 gün öce tuttu tutmaz diye bir şey yok ateşinde ilginç:)

hemde ne ilginç canım ya oynamıyor böyle gidiyor yahu :)

ece bu sıpalar müzikle oynuyor.
ben şahit oldum klarnette.
üstelik dinlediğim hareketli müziklerde oynuyor. özellikle vurmalı çalgılara çok çabuk tepki veriyorlar.
seninki yetişkin şarkıları seviyor demek ki
ben de inanıyorum. valla vermez miyim tüyo..her zaman yanında olurum.
o bebek gelecek ayşegüllll
canım olur mu olur.
hiç şaşırmam. yeter ki sağlıklı olsun ali ayağı düzgün olsun.
iki cinsiyet de kıymetlidir.
kuzum bilmez olur muyum ben mide hastasıyım acıkınca midem kazınır ağrır, eksir. yemek saatimi asla atlayamam. bi misafirliğe giderim yemek saati benimkine uymaz ağrıdan çıldırırım.
benim bahsettiğim deli gibi yemek yemek.
sen zaten miden kazınınca iki lokmayla tıkanıyorum diyosun.
ben çıldırasıya yiyip kilo alıp bebeğini beslediğini sananlara şaşırıyorum.
şeker hastalarınınkini biliyorum. gebelikte göz doyana kadar yenmemeli. hiç bir zaman yenmemeli. bak inan 6. haftamda da sabahları bir dilim kepek ekmek yedim şimdi de bir dilim yiyorum. asla ikinci dilime geçmedim. bastırsın yeter dedim. onun yerine peynirime, kefirime ağırlık verdim.
aa temizlik yok. en azından ilk üç ay böyle şeyler yapma. tozunu al. çamaşırını as. vilede sıkmak bile rahmi kasıyor.
ay çok güldüm.
ne alaka çamaşır setiyle takım saolun takımı
varsa biz de alalım evde uyum olur
ayy minnoş. nukra çok güzel oluyor di mi. zamanla döndüğünü bile görüyosun. kafasını sağa sola çeviriyor.
bana kalırsa iki yum vardı. biri çatladı diğeri sönecek ya da o da çatlayacak. ateşe göre kesin çatlamışsın çünkü canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…