cok umitlendirmeyeyim ama gebe olabilirsin. bu tarz tablolarin sonu genellde oyle oluyr
hiçde öyle olamayacak inşallah sonu bebek olacak bir an öyle geçti içimden ama hislerim umut verip sonra yanıltmasın, Rabbim bebek eylesin bu tablonun sonununolcak canım sonu :) 36 ya düşecek adet olcam :)))))
Yanlış anlamışım canım:)) ben sürekli açım ya herkes nasıl acıkmıyor hayret ediyorum işte:)) iki gündür daha iyiyim hamdolsun kazınmalar azaldı beni belirtimde bu kanaat getirdim artık:) dün kv de diyor benimde çok kazınırdı ilk başta diye, çok yemeye bende karşıyım birde nasıl yiyorlar ki hemen tıkanıyor insan birde mide biraz fazla yesen hamileyken aşırı yanıyorkuzum bilmez olur muyum ben mide hastasıyım acıkınca midem kazınır ağrır, eksir. yemek saatimi asla atlayamam. bi misafirliğe giderim yemek saati benimkine uymaz ağrıdan çıldırırım.
benim bahsettiğim deli gibi yemek yemek.
sen zaten miden kazınınca iki lokmayla tıkanıyorum diyosun.
ben çıldırasıya yiyip kilo alıp bebeğini beslediğini sananlara şaşırıyorum.
şeker hastalarınınkini biliyorum. gebelikte göz doyana kadar yenmemeli. hiç bir zaman yenmemeli. bak inan 6. haftamda da sabahları bir dilim kepek ekmek yedim şimdi de bir dilim yiyorum. asla ikinci dilime geçmedim. bastırsın yeter dedim. onun yerine peynirime, kefirime ağırlık verdim.
günaydın canım sinirlenme canım giden gitmişGünaydın kızlar, nasılsınız?
Dün herkese uzun uzun alıntı yaptım, ve yine silindi. Bir insan aynı hatayı tekrar tekrar yapar mı? Zaten çok vaktim yoktu, sinirlendim ve çıktım
Herkes iyidir inşallah
hiçde öyle olamayacak inşallah sonu bebek olacak bir an öyle geçti içimden ama hislerim umut verip sonra yanıltmasın, Rabbim bebek eylesin bu tablonun sonunu
hayırlısı be kuzucum ama dedim ya ben bu ay nasıl olsa mümkün değil diye pek dikkat etmedim kendime dün yürüyüşe çıktım eve geldiğimde kasıklarım acıyordu ya acaba mı dedim sonra boşverdim. kendi kendime söz verdim çünkü hayatımı bebeğe bağlamıycam diye. ateşimi ölçer ilişkimi hallederim :) gerisini düşünmeyeceğim
ayy gerçekten eylül nerde hamile ve sevinçten kan vermeye gittiahdi eylül işim var gel artık
aslında bu saate kadar gelirdi hep.
inş pozitifi görmüştür de kana gitmiştir
canlarım merakta bıraktım sizi ama sabah sabah iş yığıldı açamadım pc veee hamileyimmmm.......
canlarım merakta bıraktım sizi ama sabah sabah iş yığıldı açamadım pc veee hamileyimmmm.......
ayy gerçekten eylül nerde hamile ve sevinçten kan vermeye gittiahdi eylül işim var gel artık
aslında bu saate kadar gelirdi hep.
inş pozitifi görmüştür de kana gitmiştir
kana gitmedim test silik daha hemen atıuyorum size
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Alllllaaaaaahhhhh ayyyy çok sevindim canım şükür doğru bir tahminim olduheyt tutmayın beni ağır ağır halay çekicem
çok şükür canımayyy canım ya çok güzel oldu bu haber ne güzel bu ay da bereketli oldu
dın dın dın dın dın dın dın
allh razı olsun kızlar inş bu kez sağ salim kavuşurum yavruma
allh razı olsun kızlar inş bu kez sağ salim kavuşurum yavruma
kendime kızıyorum efloş, mesajı yazmaya başlarken dedim kopyalayayım hepsini diye, ama unutup da cevaplaya basıverdim aptal kafamhiçde öyle olamayacak inşallah sonu bebek olacak bir an öyle geçti içimden ama hislerim umut verip sonra yanıltmasın, Rabbim bebek eylesin bu tablonun sonunu
Yanlış anlamışım canım:)) ben sürekli açım ya herkes nasıl acıkmıyor hayret ediyorum işte:)) iki gündür daha iyiyim hamdolsun kazınmalar azaldı beni belirtimde bu kanaat getirdim artık:) dün kv de diyor benimde çok kazınırdı ilk başta diye, çok yemeye bende karşıyım birde nasıl yiyorlar ki hemen tıkanıyor insan birde mide biraz fazla yesen hamileyken aşırı yanıyorgöz doyana kadar yememek çok doğrusu canım dediğin gibi her zaman midemiz biraz boş kalkmalıyız, o çok yiyene gebeler bebeği bahane ediyorlar dün görümcemdeydik yapmış bir şeyler ay nasıl bekliyorum yiyicem diye sofraya bir oturduk hopp biraz yedim tıkandım sevdim bu hali kefiri bir türlü alamadım bir kere içmiştim sevmemiştim inşallah severimde sütten kurtulurum
günaydın canım sinirlenme canım giden gitmiş
ayy gerçekten miiiiii çok sevindim eylüllllcanlarım merakta bıraktım sizi ama sabah sabah iş yığıldı açamadım pc veee hamileyimmmm.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?