harika yükselmiş..ahanda gebe sayımız artıı
allahın izniyle beslensin yavrumamin güzelim kavuşursun allahın izniyle.
iğnelerin var artık bebeğini besleyecek onlar
kendime kızıyorum efloş, mesajı yazmaya başlarken dedim kopyalayayım hepsini diye, ama unutup da cevaplaya basıverdim aptal kafam
sen nasılsın?
ayy gerçekten miiiiii çok sevindim eylüllll
gözün aydın canım.
İğne olayını nasıl yapacaksın peki şimdi?
Eki Görüntüle 1135204
Eki Görüntüle 1135206
kızlar çizgim silik bakın bakalım sizde görecek misiniz?
Eki Görüntüle 1135204
Eki Görüntüle 1135206
canım öyle olunca geri git yazdıkların duruyor geneldekendime kızıyorum efloş, mesajı yazmaya başlarken dedim kopyalayayım hepsini diye, ama unutup da cevaplaya basıverdim aptal kafam
sen nasılsın?
ayy gerçekten miiiiii çok sevindim eylüllll
gözün aydın canım.
İğne olayını nasıl yapacaksın peki şimdi?
Eki Görüntüle 1135204
Eki Görüntüle 1135206
geç kalmadan telefonla mı sorsan ki canım? yani randevuyu hemene vermezse diye dedim.
allahın izniyle beslensin yavrum
canım bugün coraspını içtim dr dan randevu alacağım bakalım ne derse yapacağız artık...
darısı sana canım inş en kısa zmanda...aaayyyyyy eylülll hayırlı olsun cok sevındım canım....
çok net görünüyor canım hadi gözün aydın tekrar
canım öyle olunca geri git yazdıkların duruyor geneldehamdolsun canım gece bulantılarım oluyor yine ikide kalktım maden suyu içtim eşimde gelmiş bulantı ilacı alıyım mı diyor sabahda bulanarak kalktım elmam yoktu sen nasılsın canım nasıl gidiyor?
görünüyor canım gayet iyi
geç kalmadan telefonla mı sorsan ki canım? yani randevuyu hemene vermezse diye dedim.
Eki Görüntüle 1135204
Eki Görüntüle 1135206
evet ben de o yüzden geri gittim işte hemen, ama sadece alıntılar duruyorducanım öyle olunca geri git yazdıkların duruyor geneldehamdolsun canım gece bulantılarım oluyor yine ikide kalktım maden suyu içtim eşimde gelmiş bulantı ilacı alıyım mı diyor sabahda bulanarak kalktım elmam yoktu sen nasılsın canım nasıl gidiyor?
görünüyor canım gayet iyi
Benim kalkmam lazım güzeller iş beni bekler
darısı sana canım inş en kısa zmanda...
oyy içimi rahatlattınız allh razı olsun
mis gibi de görünüyor. maşallah canım.
şu an da senin kanından beslenmiyor 6. haftada sanırım beslenicek ama sen hemen git dr na. coraspirini de hep aynı saatte al canım. bir de sosyal limon suyu içerdi sanırım. o gelince yazar.
neyse canım bir daha kopyalarsın, canım dikkat ediyorum malum benim tansiyonda var ya dediğin gibi zorda kalmadıkça içmiyorum, ödem sıkıntım yok benim oğlan da da olmamıştı, salatalık yedim canım bastırdı:) yazdım adını ama kızmayın:)evet ben de o yüzden geri gittim işte hemen, ama sadece alıntılar duruyorduson iki seferdir böyle oluyor, yazıları kurtaramıyorum. Ama hala daha akıllanamadım
maden suyu içerken tansiyonuna ve ödemine dikkat et efloşum. Bana içme dedi soda, ben de çok darda kalmadan içmiyorum artık. eskiden günde 1 tane mutlaka içerdim.
elma olmayınca başka meyve fayda etmiyor mu peki, denedin mi,?
Benim de nasıl olsun işte, işteki koşturmaca bitmedi daha, bugün beni denetlemeye gelecekler, hazır ve nazır bekliyorum. 9 dediler, ama hala gelen giden yok. Ben de bi kk bakiyim dedim, pat diye çıkarsam bilin ki denetlemeye geldiler
Benim de midem dün çok bulanıyordu, ama bugün şükkür iyiyim. Aslında bulantılarım geçti de, benim reflü olunca aynı anda bulantı da yapıyor
soda iyi geliyordu, artık onu da içemiyorum
benim de evraklarım doldu taştı.
öpüyorum sizleri.
güzel habeler gelmeye devam etsin inş.
canlarım merakta bıraktım sizi ama sabah sabah iş yığıldı açamadım pc veee hamileyimmmm.......
Evet canım sen zaten gün aşırı yapıyordun galiba, şimdi hergüne çıkarabilir doktorun.aradım şimid meşgul telde sorarım olmazsa evde fragmin var 0.3 luk ondan yaparım artık canımm çok sağol
kolay gelsin efloşumBenim kalkmam lazım güzeller iş beni bekler
Elbette göreceksin kuzumamin canım inş......ogunlerı gorur muyum ki
Canım sen erkek olsun diye mi takip ediyorsun yumurtayı kaçırmışım, ne diyeyim hayırlısı olsun bir şey diyemem Allah'a kalmış bu işler
bana kalırsa iki yum vardı. biri çatladı diğeri sönecek ya da o da çatlayacak. ateşe göre kesin çatlamışsın çünkü canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?