Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım sen zaten gün aşırı yapıyordun galiba, şimdi hergüne çıkarabilir doktorun.

kolay gelsin efloşum

Elbette göreceksin kuzum

ayy bılmıyorum canım,çok korkuyorum,çok tedırgınım,bizi neler beklıyo bılmıyorum,bu sürece dayanabılecek mıyım,eşime gereken destegı verebılecek mıyım.....

Allahhhh.super haberm cok sukur. yanildigima cokkk sevindim. Allahim saglikla tamamlamani nasip etsin. igneye basladin mi?

cutem naber nasılsın? dün yazmıştım ama silindi, kv ye haddini bildirmişsin sanki, bir daha gelmedi di mi? Oğluşunun da gaz sorunu uzun sürmez inşallah

Allahhhh.super haberm cok sukur. yanildigima cokkk sevindim. Allahim saglikla tamamlamani nasip etsin. igneye basladin mi?

sağol canım benimm...sen bu ay yok diye mi tahmin etmiştin bilmiyordum ben...
tabloma baktın mı cutem güzel yükseldi bugün çok şükürhttp://www.fertilityfriend.com/home/4334d0...

Evet canım sen zaten gün aşırı yapıyordun galiba, şimdi hergüne çıkarabilir doktorun.

kolay gelsin efloşum

Elbette göreceksin kuzum

canım bu ay reglden sonra iğneyi kesmiştim ne zman hamiş olacağım belli değil diye ama coraspini içtim..

Son düzenleme:

ne güzel allah şifa vermiş...inş bizde şifa buluruz..rabbım herkesın yuzunu guldursun ...

gunaydon kuzum.

saol cnm. darisi sana
idare ediyrm. gaz derdimiz de olmasa super ama canima okuyr ne yazikki gaz ;(

Eki Görüntüle 1135204

Eki Görüntüle 1135206

kızlar çizgim silik bakın bakalım sizde görecek misiniz?

aradım şimid meşgul telde sorarım olmazsa evde fragmin var 0.3 luk ondan yaparım artık canımm çok sağol
mis gibi gorunuyr fnm.
birnde kafani karistirmayayim da dr.una sorar misin. clacane olsam mi diye. cunku hibor ve fragmen ignelri claxane kadar etkili degil dozu diye duymustum. ama dr.un daha iyi bilir cnm. bir danis derim.

cnm. bende de pihtilasma var. aspirin ve igneyle gebe kaldim ve tamamladim sukur. sen de tedavine uy mutlaka.

cutem naber nasılsın? dün yazmıştım ama silindi, kv ye haddini bildirmişsin sanki, bir daha gelmedi di mi? Oğluşunun da gaz sorunu uzun sürmez inşallah
oyyy saol kuzum.
bugun gelecekmis yine cins kocasiyla .
en son pazartesi gelmisti. sonra aramadi bile beni. ogluyla haber yolluyr.

cnm..super yukselis masallah.

ayy bılmıyorum canım,çok korkuyorum,çok tedırgınım,bizi neler beklıyo bılmıyorum,bu sürece dayanabılecek mıyım,eşime gereken destegı verebılecek mıyım.....
Haklısın, ama geçecek bu günler... İnşallah güzel günler bekliyordur sizi canım. Bizim topikte umutsuzluğa yer yok, kürlere ve duaya devam

Arkadaşlar sizlerden yardım istiyorum.

16 Mayısta adetimin ilk günüydü. O gün ateş ölçmeye başladım. Adetimin 3. günü fostimon iğne vurundum 4. günü serephone hap kullandım.5. günü tekrar iğne 6. günü hap ve 7 günü tekrar iğne. 9. gün kontrole gittim 2 tane yumurtam oluşmuş ve dr'umun dediğine göre gününe uyuyor büyüklükleri dedi. 9.ve 10. günler serephone aldım sabah öğle ve akşam. 27 mayısta da ovitrella çatlatma iğnesi vurundum. ısı takibi ve ovulasyon testi yapmaya da devam ettim. iğneyi vurunduktan sonra yani 13. gün yaptığım ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaladım. 14. günü yani bu sabah ısımı ölçtüğümde 36,8'i gördüm.Kafam karıştı yumurtlamadan önce ısı düşmüyormuydu? bende hiç düşme olmadı biranda fırladı. bunu bana açıklayabilirmisiniz lütfen ? :44:

1. gün 36,4 regl
2. gün 36,4 reg
3- gün 36,5 regl
4. gün36,4
5. gün 36,4
6 gün 36,3
7. gün 36,6 ilişki
8 gün 36,4
9. gün 36,4
10. gün 36,3
11. gün 36,4 ilişki
12. gün36,4 çatlatma iğnesi
13. gün 36,4 ilişki + çift çizgi
14. gün 36,8

Uzaktan bile yetiyor desene gıcık, 1 hafta bari gelmeden durabilseydi iyiydi
O zaman bugün yine mesafeni koru canım sen, fazla yüz bulmasın hazır kıvamını bulmuşken

Eylulummmm gozun aydin canim.cok sevindim.saglikli bir gebelik gecirmeni diliyorum.duamida ettim senin icin :)) neguzel topikte hamile olmayanlar azaliyor.sira bana nezaman gelcek acaba :)) buay ozel biseyler yaptinmi canim yazarsan sevinirim.

canimmmm
maşallah ne guzel bi haber daha geldi

allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş.

Eylulummmm gozun aydin canim.cok sevindim.saglikli bir gebelik gecirmeni diliyorum.duamida ettim senin icin :)) neguzel topikte hamile olmayanlar azaliyor.sira bana nezaman gelcek acaba :)) buay ozel biseyler yaptinmi canim yazarsan sevinirim.
allh razı olsun dua için canım en kısa zmanda sizlerede nasip etsin inş...
bu ay hayıt tohumu içitim hergün 1 bardak
yine 1 bardak ta adaçayı içtim
eşimde dr verdiği ilaçlarını kullandı onların yanında çakşır kökü tozunu keçi boynuzu özü ile karıştırıp yedi birde sabahları zeytinyağında bekletilmiş incir yedi..
canimmmm
maşallah ne guzel bi haber daha geldi

allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş.
aminn canımm inşşş
eylül hayırlı olsun canım çok sevindim çoook tebrik ederim
tşkr ederim canım
ne güzel allah şifa vermiş...inş bizde şifa buluruz..rabbım herkesın yuzunu guldursun ...
sizede veriri chocolatem inş
tamm canm sorarım....

Dun yaptigim arastirmalar sonucu yumurtlama gercklesmeden once beyaz akinti koyu kivamli gelip yuma yakin seffaflasip uzayan hal alirmis ve o akinti geldikten sonra ucgun icinde yum gerceklesirmis.tabi sizler biliyosunuzdurda ben iste bilmiyorum.unutuyorum bildigimide falan bende ogunlere girmek uzereyim ama bugunlerde biz kocayla kedi kopek gibi dalasiyoruz.heray bi problem cikiyor.kaciriyoz.adet bitimi gayet iyiyiz gunasiri iliski olur yumdan sonrada oyle.bilinclide degil.ama bugunlerde soguyorum ben adamdan.yada olmadigi icin beynim bu gunlerde beni sartlandiriyomu ki :)) hic iyi degilim ben yaaa.butun gun evde.surekli evde olmasi benim istegimdi.islerimiz disardan yuruyo ama buseferde herseye karisiyo.sabahin altisinda kahvalti istenirmi.onceden tartisirdik kahvalti yuzunden de abartti iyice.daha neler neler.yeni modamiz giyimime karisiyo.evin isine karismalar.ben cok bunaldim.cevap veriyorum sonra icim aciyo.susuyorum tepeme cikiyo.napmam lazim kizlar.huyuda kotu cok iyidir ama asabidir.disarda dert bulur kendine oyuzdende cikmasinida istemiyorum.ama evdede cekemiyorum.biraz alkol alimini arttirmisti.buraya tasindigimizdan beri cok sukur icmiyo.kendine bahcede falan ugrasta buluyo.bu kuzular da iyi olur dedim ama hayvanlar girmiyo cikmiyo derken onlara sinir yapip bana catiyo :)) sozde is yapacak ama herseyi benden ister adimi duymaktan bana gina geldi.bende bunaldim iyice.kendimi sakinlestirmem lazim bana yardimci olun nolurrr.

hey allahım hakikaten ne alaka takacak yer ariyo bu kadin zorla kasiniyoo.
aynen canım zorla kaşınıyo
efloş az kaldı sessizlik bitecek ya o bişey değil ben diyeceğimi diyorum ama eşimin yanında masumlarda kadın eşim hep derki annem ne derse desin sen takılma boşver bildiğini yap bende öyle yaptım ama olmuyo onada dedim annen artık çok boş konuşuyo yeter dedim hiç bişey demedi ama bu aon bundan sonra bitti biz saygı vs dedikçe kadın bişey var sandı
aynen boranım valla gülünecek hal ama benim kafadan duman çıkıyodu yani
ay çok güldüm.
ne alaka çamaşır setiyle takım saolun takımı
varsa biz de alalım evde uyum olur
.
nesdem kuzu kadın manyak işte normal değil
annem bişey alıyo mesela soruyo yeni mi diye annem aldı diyom suratını asıyo evede gidip diyomuş ki, kendi alıyo anam aldı diyo
bi ara sırf kavga etmeye gidecem eltim aradı beni görümcem arayacakmışta bana bişeyler diyecekmiş kardeşi yurtdışına gittide neden uğurlamaya gitmedik diye geldiğinde gittik kendi de vedalaşmaya geldi daha bide arkasından su mu dökecem dedim arasın , aramasını dört gözle bekliyorum
canlarım merakta bıraktım sizi ama sabah sabah iş yığıldı açamadım pc veee hamileyimmmm.......
canımmmmmmmmmmmmm hayırlı olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsin

tşkr ederim canımmm...amin inş sağ salim kavuşurum yavruma

13. gün çatlama olmuş görünüyor. ama yarın da yüksek giderse kesin konuşuruz. siz ilişkiyi bırakmayın
kıskanç kadın takmış senin eşyana kafayı.
ay o görümce arasın da alsın ağzının payını. hamile kadınla ne uğraşıyor bunlar. ne kadar ayıp.
açıkçası bir değil birden fazla sorun var. ve de öyle bir iki öneri değil de evlilik danışmanlarına gitmenizi öneririm.
çünkü eşinizde anladığım kadarıyla öfke kontrol sorunu var. alkol alımı ilişkinizi bozuyorsa problem. ev işlerinize karışması..eşinizin ruhsal yapısı çok sağlıklı gelmedi bana. biraz destek alsanız her yoluna girebilir. ama açıkçası ben böyle zor zamanlarda gebe kalınma fikrine karşıyım. önce evlilik oturtulmalı rayına. elbette hepimiz eşlerimizle zaman zaman sorunlar yaşıyoruz. insanız çünkü. ama bu sorunlar devamlı haldeyse ve bi taraf sürekli baskınsa bence destek alınmalı.

allah yardımcın olsun pinarim eşinle konussan tatli dille yada nesdemin dediği gibi bir yardim alsaniz iyi olur sanki sorunları halledin evliliğiniz rayina oturzun daha yeni evli sayilirsiniz sonra bebiş zaten gelir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…