canlarım merakta bıraktım sizi ama sabah sabah iş yığıldı açamadım pc veee hamileyimmmm.......
13. gün çatlama olmuş görünüyor. ama yarın da yüksek giderse kesin konuşuruz. siz ilişkiyi bırakmayın
teşekkür ederim cevapladığın için
güzel duan için amin diyorum canım burdaki herkes sağ salim kavuşşsun yavrusuna inş....canım gözunaydın cok sevindim
Allah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıkla bebisini kucağına alıp evine gelmeyi nasip etsin
tşkr ederim canımmmmaşallah maşallahhayırlı olsun canım
canlarım ben dayanamıyorum yarin gitsem karından keseyi görebilir mi dr.
Pazartesi degerim 1000 di.
allah yardımcın olsun pinarim eşinle konussan tatli dille yada nesdemin dediği gibi bir yardim alsaniz iyi olur sanki sorunları halledin evliliğiniz rayina oturzun daha yeni evli sayilirsiniz sonra bebiş zaten gelir inş.
güzel duan için amin diyorum canım burdaki herkes sağ salim kavuşşsun yavrusuna inş....
tşkr ederim canımmm
bence görürsün duham...ayy ne heyecanlı demi kalp atışlarınıda duysan süper olur
Canim ofke sorununu asmamiz icin nesdemin dedigi gibi destege ihtiyacimiz vara ama mumkun degil gitmez.kavgamiz olmuyor cok sukur o soyler ben soylerim iki dakka sonra unutulur.ama ben biriktirdigimi farkediyorum artik.adam disarda enerjisini atiyormus megersem.sorunumuz buyuk ama ofkesi bana karsi kontrollu.benle sorunu onunla ilgilenmemem.surekli etrafinda dort doncem.alistirdim bide salak gibi.burdada isler agir cok yoruluyorum.en basiti iki gune bir ev silerdim burda gunluk siliyorum.iki ogun yemek uc ogune cilti.temiz hava aciktiriyor.bide yemez oglen yedigini aksam.huyu degisik.sikayetim cok anlicagin.hamileligi cok istesemde problemlerin buyuceginin farkindayim.ama istiyorum dogru zamanda.bencede bi konusma yapmam lazim.daha cok buyumeden.
Canım kızımdan önce anlaşılmadı, kızımda 3 ay öncesinden başladım coraspirine, hamileliğimi öğrenir öğrenmez de kan sulandırıcı iğneye. Gebeliklerim hep planlı oldu. Kızımdan sonraki 2 gebeliğimde de kızımda uyguladıklarımın aynısını uyguladım maalesef 6 ve 8 haftalıkken kaybettim ikisini de. Buradaki dr. uma neden kaybettiğimi sorduğumda böyle 14 bebek kaybetmiş hastam var dedi, demoralize oldum. Sorunumu tespit eden dr. a geçen ay kontrole gittim anlattım. Tedaviyi değiştirip değiştirmeyeceğimizi sordum ısrarla, sen hamile kal gel sadece dedi. Sen biliyor musun acaba benim durumumda olan birilerini?cnm. bende de pihtilasma var. aspirin ve igneyle gebe kaldim ve tamamladim sukur. sen de tedavine uy mutlaka
ins konusudursun ve hallolur canım inşallah.
canım bence bekle. vajinalden kesin görür ama karından baktır.
ben şimdiki aklım olsa eflal gibi kese ve bebeği aynı anda görmek için 6+5 te filan giderdim.
o zamanlar insan telaşlı oluyor sen de heyecanlısın çok hak veriyorum.
her şeyi yolunda bence bulantın da var. değerin güzel artıyor ki bulantıların erkenden başladı.
güzel duan için amin diyorum canım burdaki herkes sağ salim kavuşşsun yavrusuna inş....
tşkr ederim canımmm
bence görürsün duham...ayy ne heyecanlı demi kalp atışlarınıda duysan süper olur
allh yarımcımız olsun canımins keseyi görürüm o zaman ama kalp atışı duyamam erken degil mi
evet cok heyecanlı baksana bekleyemiyrum
Canim hayirli olsun.saglikla kucagina al.insallah bizde o duygulari yasariz
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914
Kizlar ben yumurtlamadim sanirim:-(
allh yarımcımız olsun canım
sağol tatlım ıns sizlerede nasip olur...
yumurtlamışsın 23 de
allh yarımcımız olsun canım
sağol tatlım ıns sizlerede nasip olur...
Ne akinti ne agri hic bir belirti yasamadim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?