- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
her zaman yaşar mıydın?
bazen akıntı olmaz. belirti de olmayabilir.
eğer ateşin yarın da yüksek giderse zaten ff 23. güne çeker çizgiyi.
Hic yasamiyorum bende pko var .yarin belli olur ozaman
yarın netleşir evet. bana çatlamış gibi geldi ama sen şimdi pkoluyum diyince bi durup düşündüm. pkoluların ateşi çok inişli çıkışlı oluyor. fakat yarın da yüksekse çatladı ya da çatlamadı deriz. sen ilişkiyi bırakma.
ben gidiyorum kızlar böbreğim ölçülcek.
inşallah hayırlı haberlerle gelirim.
öptüm sizleri.
biz geldikbi pipili de Allahın izniyle bana geliyor kızlar 3 hafta sonra detaylımız var
eylül
[/B]Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım benim
ben her gün 1 dilim ananas, 1 kivi , ve yarım limonu 1 su bardağı suya sıktım içtim canım sana da şifa olur inşallah
öptüm sizleri.
yaaaaa amma da erkek topigi oldu haydi hayırlısı bakalım
saglikla tamamlainşalllaahhh sosyalim.
guzel haber ver bize ins nesdemim.
güzel haberlerle gel inş canımben gidiyorum kızlar böbreğim ölçülcek.
öptüm sizleri.
sosyal sağol canım...biz geldikbi pipili de Allahın izniyle bana geliyor kızlar 3 hafta sonra detaylımız var
eylül
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım benim
ben her gün 1 dilim ananas, 1 kivi , ve yarım limonu 1 su bardağı suya sıktım içtim canım sana da şifa olur inşallah
Eylul canim kocaaaamaaan tebrikleeerrr...Rabbim korusun melegini hosgelmis sefa gelmis minik..
nesdos canim hayirli haberlerle gel insallahhh
sosyalll pipilin hayirli olsun kuzuuummmm
ha gelelim bizeeee...dk.a gittim test sonuclarim temiz kisalik sorun evet ama 36 haftalara kadar gide bilicezki bu yeter dedi dk...Insallahh 39 40a varirizzyani yaticam evet ama biktigimda geze bilirim haftada bir disari yarim saatlik cika bilirim ki bu da bana yeterrr..sonra normal ya sezeryan konusuna geldik..normal icin engel yok dedi ama aspirin falan kullandigim icin dogum dk.mu iyi secmem gerek biz kendisine biraktik 10gune kadar bize dk ismi vericek... baska cati muayinesi de normal dedi hani bebis koca kafa olmasa kilosu biraz fazla olmasa 3.5kgi gecmese yani kemdim dogura bilirmisim ki buna da benim cok ihtiyacim var dk.um da 100de 99 normal gerekli sana dedi..cunki hormonal sorunlarim pko sorunu falan normsl dogumdan sonra kendiliginden cozulurmus adetim normala donme ihtimali buyuk olurmus ama sezeryanla bu umut tukeniyormus tekrar tedaviler gerekirmis...
Iste benden havadisler bunlar..Insallah minisimi normalle dunyaya getire bilirim Insallah...bu benim secimim degil biliyorum ama iste var olan sorunlarimla hep yasamak sagligima da zararli ilacsiz 3 4ayda adet gormekle hep ilac kullanma zorunlugumda oldugumu bilmek kolay degil..Insallah hakkimizda hayirlisi olsunnn
güzel haberlerle gel inş canım
sosyal sağol canım...
pıpılınde geliyormuş gözün aydınnn...
canım ya bende mthfr c677 heterozıgot var
perınatoljı uzmanıyla gorustum folık aşıt yeter dedı az once
dıger perınatolog cumartesı randevu verdı
kadın doğumcum hemen homosisteın testi ver yarın ac karnına onun sonucuna gore degerlendırcez dedı ve 1 hafta sonra çıkacakmış sonucu
offf ne yapcam bılemedım şimdi benn...
bana iğne tavsiye eden kadın doğumcu hakkında da hıc ıyı seyler duymadım son zamanalrda ne yapacam benn
cok bakamiyrm sizlere. sabaha kadar uyumadim yine. aksam uzeri de 1 saat ancak uyuyabildim. gece 12 den beri ayaktayim. oglum bugun cok zorlandi. birsey oldu diye cok korktum. o kadar gazli ki catlayacak sandim. aglamaktan sesi gitti yavrumun. annem Allahtan yanimdaydi. battaniyesiyle kundak gihi sarip baya ugrasti ve sukur tum gazini cikardi. Allahim nasil birikmis kuzumun icinde. simdi biraz uyudu da ben de rahatladim. cok sukur. ne zormus bu gaz meselesi. yedigim herseye dikkat ediyrm. usutmuyrm. ruzgarin ayaklarini hep sicak tutuyrm. gaz surubunu veriyrm. ayak alina ve karnina aci elma yagi suruyrm. daha ne yapacagimi sastim kaldim.
dogum oncesi kilomunda altina inmeye baslamisim. kilo gidisim baya hizli. bu da vucudumu gucsuz birakiyr sanirim. hem uykusuzuluk hem kilo gidisi hem lohusalik kanamasi... insallah kazasiz belasiz atlatirim bu donemi.
canlarım merakta bıraktım sizi ama sabah sabah iş yığıldı açamadım pc veee hamileyimmmm.......
öptüm sizleri.
biz geldikbi pipili de Allahın izniyle bana geliyor kızlar 3 hafta sonra detaylımız var
eylül
Eylul canim kocaaaamaaan tebrikleeerrr...Rabbim korusun melegini hosgelmis sefa gelmis minik..
ha gelelim bizeeee...dk.a gittim test sonuclarim temiz kisalik sorun evet ama 36 haftalara kadar gide bilicezki bu yeter dedi dk...Insallahh 39 40a varirizzyani yaticam evet ama biktigimda geze bilirim haftada bir disari yarim saatlik cika bilirim ki bu da bana yeterrr..sonra normal ya sezeryan konusuna geldik..normal icin engel yok dedi ama aspirin falan kullandigim icin dogum dk.mu iyi secmem gerek biz kendisine biraktik 10gune kadar bize dk ismi vericek... baska cati muayinesi de normal dedi hani bebis koca kafa olmasa kilosu biraz fazla olmasa 3.5kgi gecmese yani kemdim dogura bilirmisim ki buna da benim cok ihtiyacim var dk.um da 100de 99 normal gerekli sana dedi..cunki hormonal sorunlarim pko sorunu falan normsl dogumdan sonra kendiliginden cozulurmus adetim normala donme ihtimali buyuk olurmus ama sezeryanla bu umut tukeniyormus tekrar tedaviler gerekirmis...
Iste benden havadisler bunlar..Insallah minisimi normalle dunyaya getire bilirim Insallah...bu benim secimim degil biliyorum ama iste var olan sorunlarimla hep yasamak sagligima da zararli ilacsiz 3 4ayda adet gormekle hep ilac kullanma zorunlugumda oldugumu bilmek kolay degil..Insallah hakkimizda hayirlisi olsunnn
canlarım merakta bıraktım sizi ama sabah sabah iş yığıldı açamadım pc veee hamileyimmmm.......
oooo hoşgeldinizzzz, gözünüz aydın sosyalimmm, hayırlı olsun pipilinbiz geldikbi pipili de Allahın izniyle bana geliyor kızlar 3 hafta sonra detaylımız var
eylül
canım senin de gözün aydın, inşallah en hayırlı ve sağlıklı doğum şekli hangisi olacaksa sizin için, öyle doğurursunEylul canim kocaaaamaaan tebrikleeerrr...Rabbim korusun melegini hosgelmis sefa gelmis minik..
lastım bugün de test yaptın mı ki sen? ya da kan mı verdin? bence tarlusal içme hemen, ama sen bilirsin yine dekızlar gebe değilim fakat sımdı de regl olamıyorum
şimdiye kadar coktan gelmelıydı ama belirti filan da yok acaba tarlusal ıcsem mı evde var.
bu ay da olmadı bari adetim gelse... klomen gecıktırdı sanırım
ateşim de 36.7 de sabitlendi http://www.fertilityfriend.com/home/495982
sanırım topiğin tek gebe kalmaya kadını olarak tarihe gececeğim ahahahah
lastım bugün de test yaptın mı ki sen? ya da kan mı verdin? bence tarlusal içme hemen, ama sen bilirsin yine de
Biliyordum ya biliyordum.bu yüzden hemen test yap demiştim.çok sevindim.şimdi azap çiçeğinve peşinde tüm tropik haamislensin:76: :76: :76: f
kızlar gebe değilim fakat sımdı de regl olamıyorum
şimdiye kadar coktan gelmelıydı ama belirti filan da yok acaba tarlusal ıcsem mı evde var.
bu ay da olmadı bari adetim gelse... klomen gecıktırdı sanırım
ateşim de 36.7 de sabitlendi http://www.fertilityfriend.com/home/495982
sanırım topiğin tek gebe kalmaya kadını olarak tarihe gececeğim ahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?