Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şimdi kızlar ben durumumu anlatayım adetimin 11. günü yumurtladım zannettim çünkü 4 gün sonra kahverengi akıntım geldi tutunma zanettim ama değilmiş 29.gün yani 12 gün sonra falan kanda negatif doktorda onayladı muayene etti ama rahim duvarın çok kalın dedi adet olmazsan 1 hafta sonra gel dedi ben ateşimi ölçüp yazdığım kağıdı sinirle yırttım attım bugün parçaları birleştirip baktım adetimin 22. günü ateşim yükselmiş şu an 31. gündeyim adet olmam lazım hiç şaşmaz ama bende hiç bir belirti yok ısım da yüksek geç döllenme mi oluyor olabilir mi bu kadar umut yok artık mı dedirtti size ne dersiniz

Son düzenleme:
hımm evet ama daha dpo 16 dasın, ne bileyim, erken gibi gelldi bana daha canım

umut olabilir tabi ki, yani dpo 9 da mısın şuan?

Canim bat tan itibaren 2 hafta bekleyebilirsin yine adet olmazsan ve gebe degilsen kan testi yap ve ic hapini bence.

benimde umudum yok:-(
Diger aya bogurtlen kuru yapcam

Son düzenleme:
kızlar çok mutluyum böbreğim 1 mm küçülmüş:)
tabi hala ameliyatlık durumdaymışım dr: normalde seni almam lazım ameliyata ama bakmak istiyorum durumuna dedi. çünkü şimdi takarsam erken doğuma sebebiyet verebiliriz ve o zaman bebeğin hayatı tehlikeye girebilir. 32. haftaya kadar dayansan o zaman sorun kalmaz bebek erken gelse bile dedi. eğer haftaya birden yine 4-5 mm büyürse mecbur alırım çünkü böbreğin çalışmaz hala gelir geri dönüşü de olmaz dedi. ama bu şekil giderse bekleyebildiğimiz kadar bekleyeceğiz dedi. şahsi fikrine göre bu ameliyat kaçınılmaz ama 32. haftayı görmek istiyorum dedi.
nasıl ameliyat ediceksiniz dedim: bunu herkese söylemem ama ben anestezi vermicem sana dedi. sadece kandırıyoruz hastaları anestezi veriyorum diye dedi. tabi ben anestezi almaktan ne kadar korkuyorsam almamaktan da bir o kadar korkuyorum kızlar:)) neyse sizi de üzmeyim o kısım biraz zor çünkü.

gelelim Nehir Dora sıpasına: kızım doğum pozisyonu almış. yani başı aşağıda. meğer ondan zırt bırt bi damla için tuvalete gidiyormuşum. gelişimimiz de bin şükür iyi.

benden haberler bunlar. şükürler olsun 1 hafta daha yırttım ameliyattan.

masallah kuzum ikinize de.
insallah zamaninda gelecek dora kuzusu.
simdi sen rahim agzinsa ve pelvis de baski ve bicak girmesi seklinde agrilar yasayacaksin korkma. cunku kizin kendini sokmaya calisacak

Benim bulantilar 3. Ayin sonunda gectiydisenin dağa erken biter inş
Ayy kuzum yaa bize caktirmiyon belli ama sen baya bi stres icindesin ama çok şükür güzelhaberler almissin su cuma gecesi hurmetine insss cçok hizli iyileşme gösterir böbreğinde sasirip rahatlarsin cnm bizimde dualarimizdasin

sağol kuzum duaların için.
canım güçlü olmaya çalışıyorum allah dermansız dert vermesin ama işte hem yapılış tekniği zor hem de erken doğum muhabbeti beni geriyor. düşünmemeye çalışıyorum. gebeliğimin tadını çıkarmaya çalışıyorum. benden kötü durumda olanlar var. hep şükrediyorum. her geçen gün bana kar gibi geliyor.allah herkese vaktinde sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Gözün aydın canım.kızından maasallah.ınş.dahada küçülür normale döner.Allahtan ümit kesilmez demi canım

Bence çok umitlemeyerekte olsa yarın kan ver kesin cikar varsada yoksada

Nesdem bacim cok sevindim bobreginin kuculmesine...♥
Ins. Kuculmeye devam ederde operasyona gerek kalmaz bacim

Amin cnm gönlünü ferah tut iyi olacak inş herseyy
Nesdem bacim cok sevindim bobreginin kuculmesine...♥
Ins. Kuculmeye devam ederde operasyona gerek kalmaz bacim

Azeri oğlusun nasil emzirme isini naptin cnm yazdiysanda görmedim ben

Eylul bacim hamileymissin
Rabb'im saglikli bir sekilde kucagina almani nasip etsin

Cute Ablammm ♥
Yusuf Ruzgar imiz nasil ablam gaz sancilari hala devam ediyor mu ?
Benim Ali Yasin im iki gundur sebepsiz yere basiyo cigliklari kolik mi oldu acaba diye endiseleniyorum
3 saat araliksiz agliyor mosmor kesiliyor
Aralarda emziriyorum o zaman susuyor....
Uyutuyorum kucagimda yerine koyunca tekrar basliyor...
Sutumde kimyon dinlendirip verdim daha iyi oldu ama bitkin dustu yavrum
Babamiz biogaia adli damla aldi bakalim ins. Etkisi olur

sağol canım. bir hafta daha kurtardım:)
ya sosyalden haber var mı ben göremedim deee

Dün buradaydı ve gayet iyiydi.canım.ya bide bugün pıpili geliyor diyene sosyaldiggaliba.:44: anaam benim hafizada cozuttubi oğlu olacağı haberini verdi karistirmadiysam

Son düzenleme:
Allah (c.c.) razi olsun bacilarim cok sukur emme isimizi cozduk...
Sutumuzde dereotu ve tahin helvasiyla cozduk...
Isirganda iyi geliyorduda tadi midemi kaldiriyordu o nedenle bu ikisiyle devam etmek daha cazip
Tam bunlar cozuldu simdide gaz sancilarimiz patlak verdi....
Aglayip bitkin dusuyor bende onunla agliyorum...
Kim bilir nasil sanci agri cekiyor mosmor kesiliyor

Dün buradaydı ve gayet iyiydi.canım.ya bide bugün pıpili geliyor diyene sosyaldiggaliba.:44: anaam benim hafizada cozuttubi oğlu olacağı haberini verdi karistirmadiysam

bebein cinsiyeti belli olucaktı. ondan sordum. sabah yazdı daha da göremedim geçmişe bi daha bakayım

aaaaaaaaaaaaaaa pipili gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
maşallah kuzum harika.çok sevindim erkek topiği cidden burası
allah nazarlardan saklasın. sağlıkla kucağına al yavruşunu.
yanıldım görüyo musunkızdı ama oooooooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…