Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cnm. yusuf kucagimda. yatirayim sana detay yazacagim gazla ilgili. benim yasadiklarimi yasiyrsun suan. ben baya cozdum gibi sukur. ama yusuf hic saatkerce aglamadi cnm.

maşallah canim ameliyat ne kadar geç olursa o kadar kardir demi büyümesin kuculsun bobregin ins.
nehir Doramiz da iyiymis cok şükür

canım benim inşallah böbregin hızla küçülür hiçbir müdahaleye gerek kalmaz..dualarımız seninle..

tşkr ederim canım.
tamam canım ilgi içn tşkr ederim.
Biliyordum ya biliyordum.bu yüzden hemen test yap demiştim.çok sevindim.şimdi azap çiçeğinve peşinde tüm tropik haamislensin :76::76::76:f

boranım sağol canım benim ...inş azap ve diğer kızlar en kısa zamnda yavruşlarına kavuştursun..bizleride sağ salim kavuştursun yavrularımıza

eylül senin kızının adı ne?
bu miniğe isim düşünmüş müydün hiç
canım kızımın ismi ecrin melis...
bu minik için isim düşünmedim canım ....
ece tşkrler canım...
sizden de güel haberler almk cok iyi oldu.inş normal doğum yapabilirisn tatlım...ara arada gezebilecek olman çok güzell
nesdemim çok şükür ya küçülmüş belli mi olur gelecek hafta 1 mm daha küçülür..
doramında iyi olmasına sevindim gözün aydınn

amin canım
inş kolık olmamıştır çok zor geçiyor canm..
damlalar işe yarıyor genelde

hahaha süper yaaa... tesadüf değil duyuyor ve tepki veriyor kuzucuk maaşallah:)

başlamış olabilir kişiden kişiye değişir.
bana çubuk kraker iyi geliyor bir de yeşil elma:)
kendini yorma artık canım
cok şükür cikarfim rahatladım allahim yardimcim olsun bi de yarin ki sinavi atlatsaydim müdür un yaninda çıkarmadan korkuyorum yaa ne yapicam kızlar
yanında leblebi ve çubuk kraker olsun hep. korkma hiçbir şeycik olmaz.
oyyy kıyamam yaaa tanıyor babasını:)))
aminnn..
evet canım çok haklısın.
Allahım her isteyene nasip etsin.
canlarım merakta bıraktım sizi ama sabah sabah iş yığıldı açamadım pc veee hamileyimmmm.......
yuppiiiiiii
göün aydın canım benim, allah tamamına erdirsin.
ateşinin yükselişi çok hoşuma gittiydi zaten))
Eki Görüntüle 1135204

Eki Görüntüle 1135206

kızlar çizgim silik bakın bakalım sizde görecek misiniz?
huhhuuuuuu apaçık ortada:)
sorun bir değil canım, oturun konuşun bence.
baktınız olmuyor yardım alırsınız.
pipiliiiiii hoş geldinn :))))
her yer pipi doldu yawww hehehehehe...
allahım hayırlı evlat olmayı nasip etsin.
inşallah göreceksin canım 39 ları:)
doktorunuzu da buldunuz mu kuzucuk sağlıkla gelecek inşallah.
henüz kullanma bence.
yarınki ateşi de görmelisin. ve yarın da test yapmalısın.
aaa süper bir haber daha:)
artık küçülecek allahın izniyle.
sıkıntın şimdilik büyük canım ama ameliyata gerek kalmayacak ben çokkkk inanıyorum.
Allah yardımcın olsun.
dora hanıma da maaşallah tü tü tü...

Doğru hatirlamisim neolacak surekli uyuyup uyandığımda için okuduğum şeyleri karıştırıyorum

tşkr ederim canım.

tamam canım ilgi içn tşkr ederim.

boranım sağol canım benim ...azap ve diğer kızlar en kısa zamnda yavruşlarına kavuştursun..bizleride sağ salim kavuştursun yavrularımıza
Amin canım inşallah.yarın benimde kontrolum var.inşallah güzel haberler alırım.çok korkuyorum :18:

Son düzenleme:
koltukta öyle bir sızıp kalmışım ki ocakta da sut vardı tasmis tencerenin yarısı gitmiş
hey allahım
kendime iş çıkardığıma mi yanayin ziyan olan sute miii

evet lastım sen söylemiştin oğlan diye , sağol canım darısı en yakında senin başına inşallah

sağol canım inşallah hayırlı olur

bence hiç ameliyata falan gerek kalmayacak git gide küçülecek o böbrek ve tam zamanında minnoşunu kucağına alacaksın nesdemim
gelişiminizde çok güzelmiş ohh inşallah hep böyle gider nesdoşum

canım çok sağol , inşallah cümlemiz sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız

koltukta öyle bir sızıp kalmışım ki ocakta da sut vardı tasmis tencerenin yarısı gitmiş
hey allahım
kendime iş çıkardığıma mi yanayin ziyan olan sute miii

valla süt işi biraz zor canım kokarda o şimdi inşallah tiksinmezsin ama bundan sonra böyle olup olmadık yerde zırt pırt uyursun dikkat et canım o yüzden

amin canım çok sağol 1.5 ay sonra sende öğreneceksin inşallah

Eylulgulum canım hayırlı olsun Rabbim tamamina erdirsin
Sosyalim oglun olacakmis Rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıkla huzurla gelsin insaallah.
Nesdemimm kuzu insaallah ennn azz sıkıntı ile cabucak atlatirsin bobregin seni bebegini zora sokmayacak durumda olur Doramiza maasallah annesi
Cutemm nasılsın kendine dikkat et insaallah Rüzgâr Yusufta giderek gazdan rahatlar bu gaz durumu bi gecse gerisi çok eglenceli yegenimden biliyorum
Azerim canım Ali Yasin in nasıl sen nasılsın sutun insaallah artsın eksilmesin oglunda bol bol emsin ve cok aglamasin insaallah güzel güzel uyusunda büyüsün :)
Eflalim nasılsın canım Emir nasıl kardes gelecegini hissediyor mu :)
Deryam nasılsın canım :)
Denizim sen nasılsın güzel hamislerimiz :)
Duhaaamm aman dikkat ocaga yemek koyunca pisene kadar mutfakta ol sakın biraz başımı koyayim uyumam deme inan öyle olmuyor aman dikkat kuzu
Lastt canım seninde ogluna kardes gelecek ennn yakın zamanda insaallah
Boran heyecanlisin canım Rabbim gönlünüzce versin
Ececim doğumun insaallah gönlünce olur sağlıkla sihhatle hadi bakalım sonalara geliyorsunuz :)
Dgrpnrrr taze hamisss nasılsın bakalım
Pinarim canım Rabbim evine huzur sağlık sıhhat ve sonrada gönlünce bebisler nasip etsin insaallah esinle sorunlarınızı çabucak halledersiniz

Yusracim nasılsın bebeginin hareketlerini nasıl hissediyorsun biz bu ara daha belirgin hareket ediyoruz şükür :)
Miss nasılsın canım elbise dikmeye başladın mı :)
Azapcicegi nerelerdesin canım insaallah sende ogluma kardes geliyor kızlar yazacaksin buraya insaallah
Kizlar insaallah unuttugum bir güzel yürek olmamıştır unutunca üzülüyorum ama inanın hep takip ediyorum sizleri ama malum yazamıyorum bu sefer unuttugum olmamissa b12 igneleri işe yaradı demektir :)))

Adasimm Aysegulum canım sen nasılsın sıra sana geldiii insaalkah sana Hifanura yeni yerleriniz hayırlı gelir insaallah
Cikolatam sen nasılsın canım biraz daha iyi misin Allah tan ümit kesilmez canım benim çok yakın tanıdığım tupbebekle hamile kalmıştı bebekler sonradan düştü tek tek ve bu bayan kendiliğinden hamile kaldı oglu var suan ne olmaz denilenler oluyor insaalkah yeterki vakit dolmus olsun senin icinde

Kızlar kv gitmekten vazgeçti neymis kızının kızı dogum yapacakmis haziran sonu temmuz başı gibi gidipte oralarda surunmek istemiyormus gorumcenin kızı doğum yapıp düzene girene kadar kv bendeymis fikir degistirmezse uff bende hafiften daramaya basladim Allah tan Asım varda bana moral oluyor teyzeleri

Eki Görüntüle 1135204

Eki Görüntüle 1135206

kızlar çizgim silik bakın bakalım sizde görecek misiniz?
Gözün aydın canım minik meleğimiz hayırlı uğurlu olsun

Gözünaydın canım inşallah daha da küçülsün dualarımız seninle ve nehir dora ile canım

Sosyalcim oğluşun hayırlı olsunn canım benim

Allah razi olsun canim.bikacgun daha sabredip guzel bi konusma yapmayi planliyorum.lns ise yarar.

NESDEM senin icin bol bol dua ettim topikteki kizlarin dualariyla ve allahin izniyle en az sorunla bu sureci atlaticagina inaniyorum
BORANCIM insallah sorunsuz skntisiz bir kontrol olur hic korkma.buarada kirsehirde yasiyomussun.dort sene kaldim orda.doktorun cok guvenilir ve orda en iyisi.daha once yazicaktim ama unuttum.aklima gelmisken yazim dedim.
kizlar bugun bi ark geldi pkolu ama sorunsuz hamile kaldi dogum yapti.sutu yokmus.ne denediysede olmamis.pkolu olmasiyla baglantilimidir bu durum.merak ettim acikcasi.gece gece bunumu dusunuyon demeyin :)) uyku kacti malesef.simdiden hepinize hayirli cumalar.gununuz hayirlara vesile olsun.hamisler kendinizi yormayin.hepiniz allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…