Eylul bacim hamileymissin
Rabb'im saglikli bir sekilde kucagina almani nasip etsin
Cute Ablammm ♥
Yusuf Ruzgar imiz nasil ablam gaz sancilari hala devam ediyor mu ?
Benim Ali Yasin im iki gundur sebepsiz yere basiyo cigliklari kolik mi oldu acaba diye endiseleniyorum
3 saat araliksiz agliyor mosmor kesiliyor
Aralarda emziriyorum o zaman susuyor....
Uyutuyorum kucagimda yerine koyunca tekrar basliyor...
Sutumde kimyon dinlendirip verdim daha iyi oldu ama bitkin dustu yavrum
Babamiz biogaia adli damla aldi bakalim ins. Etkisi olur
kızlar çok mutluyum böbreğim 1 mm küçülmüş:)
tabi hala ameliyatlık durumdaymışım dr: normalde seni almam lazım ameliyata ama bakmak istiyorum durumuna dedi. çünkü şimdi takarsam erken doğuma sebebiyet verebiliriz ve o zaman bebeğin hayatı tehlikeye girebilir. 32. haftaya kadar dayansan o zaman sorun kalmaz bebek erken gelse bile dedi. eğer haftaya birden yine 4-5 mm büyürse mecbur alırım çünkü böbreğin çalışmaz hala gelir geri dönüşü de olmaz dedi. ama bu şekil giderse bekleyebildiğimiz kadar bekleyeceğiz dedi. şahsi fikrine göre bu ameliyat kaçınılmaz ama 32. haftayı görmek istiyorum dedi.
nasıl ameliyat ediceksiniz dedim: bunu herkese söylemem ama ben anestezi vermicem sana dedi. sadece kandırıyoruz hastaları anestezi veriyorum diye dedi. tabi ben anestezi almaktan ne kadar korkuyorsam almamaktan da bir o kadar korkuyorum kızlar:)) neyse sizi de üzmeyim o kısım biraz zor çünkü.
gelelim Nehir Dora sıpasına: kızım doğum pozisyonu almış. yani başı aşağıda. meğer ondan zırt bırt bi damla için tuvalete gidiyormuşum. gelişimimiz de bin şükür iyi.
benden haberler bunlar. şükürler olsun 1 hafta daha yırttım ameliyattan.
tabi hala ameliyatlık durumdaymışım dr: normalde seni almam lazım ameliyata ama bakmak istiyorum durumuna dedi. çünkü şimdi takarsam erken doğuma sebebiyet verebiliriz ve o zaman bebeğin hayatı tehlikeye girebilir. 32. haftaya kadar dayansan o zaman sorun kalmaz bebek erken gelse bile dedi. eğer haftaya birden yine 4-5 mm büyürse mecbur alırım çünkü böbreğin çalışmaz hala gelir geri dönüşü de olmaz dedi. ama bu şekil giderse bekleyebildiğimiz kadar bekleyeceğiz dedi. şahsi fikrine göre bu ameliyat kaçınılmaz ama 32. haftayı görmek istiyorum dedi.
nasıl ameliyat ediceksiniz dedim: bunu herkese söylemem ama ben anestezi vermicem sana dedi. sadece kandırıyoruz hastaları anestezi veriyorum diye dedi. tabi ben anestezi almaktan ne kadar korkuyorsam almamaktan da bir o kadar korkuyorum kızlar:)) neyse sizi de üzmeyim o kısım biraz zor çünkü.
gelelim Nehir Dora sıpasına: kızım doğum pozisyonu almış. yani başı aşağıda. meğer ondan zırt bırt bi damla için tuvalete gidiyormuşum. gelişimimiz de bin şükür iyi.
tşkr ederim canım.canım artık cok yoruldun sen bitkin düşersen daha kötü Allah korusun en azından gün aşırı annenin sizde kalmasına izin ver sadece emzırmeye kalkıp bıraz dinlenirsin kv.ne de söylemezsiniz olur biter elden ayaktan düşme diye söyluyorum uykusuzluk ınsanı cok yıpratıyor
canım tebrik ederim gözünüz aydın cok sevindim Allah kucagına almayı nasip etsin inşallah..
inşallah canım
hayırlı olsun sosyalim yine bi tahminim daha beni yanıltmadı hihihih
hayırlısı nasılsa oyle olsun canım sağlıkla kavuşun
tamam canım ilgi içn tşkr ederim.sağol canımseninde miniğin sağlıkla gelsin inşallah
mthfr lerde folik asiti hiç bırakmaman lazım zaten canım ona dikkat etiğne konusunu hiç bilmiyorum canım periontolog bence en iyisini bilir ama sen dediğim gibi cumartesine kadar 1 kivi ve limon suyuna devam et hakkına hayırlısı canım
Biliyordum ya biliyordum.bu yüzden hemen test yap demiştim.çok sevindim.şimdi azap çiçeğinve peşinde tüm tropik haamislensin:76: :76: :76: f
canım kızımın ismi ecrin melis...eylül senin kızının adı ne?
bu miniğe isim düşünmüş müydün hiç
ece tşkrler canım...Eylul canim kocaaaamaaan tebrikleeerrr...Rabbim korusun melegini hosgelmis sefa gelmis minik..
nesdos canim hayirli haberlerle gel insallahhh
sosyalll pipilin hayirli olsun kuzuuummmm
ha gelelim bizeeee...dk.a gittim test sonuclarim temiz kisalik sorun evet ama 36 haftalara kadar gide bilicezki bu yeter dedi dk...Insallahh 39 40a varirizzyani yaticam evet ama biktigimda geze bilirim haftada bir disari yarim saatlik cika bilirim ki bu da bana yeterrr..sonra normal ya sezeryan konusuna geldik..normal icin engel yok dedi ama aspirin falan kullandigim icin dogum dk.mu iyi secmem gerek biz kendisine biraktik 10gune kadar bize dk ismi vericek... baska cati muayinesi de normal dedi hani bebis koca kafa olmasa kilosu biraz fazla olmasa 3.5kgi gecmese yani kemdim dogura bilirmisim ki buna da benim cok ihtiyacim var dk.um da 100de 99 normal gerekli sana dedi..cunki hormonal sorunlarim pko sorunu falan normsl dogumdan sonra kendiliginden cozulurmus adetim normala donme ihtimali buyuk olurmus ama sezeryanla bu umut tukeniyormus tekrar tedaviler gerekirmis...
Iste benden havadisler bunlar..Insallah minisimi normalle dunyaya getire bilirim Insallah...bu benim secimim degil biliyorum ama iste var olan sorunlarimla hep yasamak sagligima da zararli ilacsiz 3 4ayda adet gormekle hep ilac kullanma zorunlugumda oldugumu bilmek kolay degil..Insallah hakkimizda hayirlisi olsunnn
nesdemim çok şükür ya küçülmüş belli mi olur gelecek hafta 1 mm daha küçülür..kızlar çok mutluyum böbreğim 1 mm küçülmüş:)
Eylul bacim hamileymissin
Rabb'im saglikli bir sekilde kucagina almani nasip etsin
Cute Ablammm ♥
Yusuf Ruzgar imiz nasil ablam gaz sancilari hala devam ediyor mu ?
Benim Ali Yasin im iki gundur sebepsiz yere basiyo cigliklari kolik mi oldu acaba diye endiseleniyorum
3 saat araliksiz agliyor mosmor kesiliyor
Aralarda emziriyorum o zaman susuyor....
Uyutuyorum kucagimda yerine koyunca tekrar basliyor...
Sutumde kimyon dinlendirip verdim daha iyi oldu ama bitkin dustu yavrum
Babamiz biogaia adli damla aldi bakalim ins. Etkisi olur
hahaha süper yaaa... tesadüf değil duyuyor ve tepki veriyor kuzucuk maaşallah:)Pek bi sakin bu gun havadanmi nee..bi garip sakinlik var heryerde...
Bu arada dk.mu aradim yarin gel dedi yatdigin halde neden kisalsinki dedi..birazcik panikledi ama benim icim rahat bebisim zamaninda gelicek...biliyorum....
Tel.ma cocuk sarkilari yukledim dedim dinliyeyim hem ezberime gecer bebisime soylerim dogunca hep hepsini tepki vermeden dinlefik araya bir kolbasti sarki kacmis o calinca bizimki bi dondurdu icerde anam halayami gecti napti anlamadim belki tesadufdur bilmiyorum ama cok guldum
Bu kadar cocuk sarkisina tepkisiz kolbastiya hemen bi reaksiyonlarrr
başlamış olabilir kişiden kişiye değişir.canlarim fena halde midem bulanıyor ne zaman başlar bulantılar normal mi durumum.
ablamda öldüm öldüm dirildim allahtan cikarmadim herseyden tiksiniyirum birsey yiyemiyrum. ablama da soylemedm
ben temizlikten kaciyrm ablamda temizlik yapiyrmus mecburen birseylerini yaptim ama hicc halim yok zorla.
yanında leblebi ve çubuk kraker olsun hep. korkma hiçbir şeycik olmaz.cok şükür cikarfim rahatladım allahim yardimcim olsun bi de yarin ki sinavi atlatsaydim müdür un yaninda çıkarmadan korkuyorum yaa ne yapicam kızlar
oyyy kıyamam yaaa tanıyor babasını:)))Iyi dilekleriniz temenninleriniz için :)
Kizlar gorumce kv aramış bize gel demis bende eltime ne yapayim burda kalma günü dolmadi henüz doğum zamanı istemiyorum simdi kalsa diyordum dedim eltimde sagolsun ben senin zamaninda bakarim idare ederim sen canını sıkma dedi bakalım herhalde gidecek kv.
Teyzeleri Ahmet Asım bugün karnımi cok hoplattu hatta artık disardan belli oluyor babasının konusmasina hemen tepki veriyor Allah im tuuummm isteyen güzel yureklilerime bu duygulari tattir kimseyi evlat imtihanı ile imtihan etme...
evet canım çok haklısın.Ben hala kendimi rüyada falan sanıyorum diyorum ki sanki ben değildim 6sene bekleyen Rabbim unutturuyor ama hep sukrediyorum hamdediyorum ve heepo duamda isteyenlerinde bu duyguyu yasamasini diliyorum her zaman aklimdasiniz her duada her okumada insaallah birinde olmazsa birinde kabul olur duamiz ama hep diyorum Rabbim vermeyecekse gerçekten isteme gücünü vermiyor sizler çok istiyorsunuz ve inaniyorum ki insaallah bu duyguyu tatmayaniniz kalmayacak Duham canım ben yakın orneksin kuzu Dgrpnrimiz yine öyle Nesdemimiz öyle aklıma gelenler yani Rabbimiz Ol dedikten sonra hersey kalkiyor aradan ne sperm ne yumurta ne polikistik over hepsi hikaye oluyor tabiki çaresine bakacağız ama bide Rabbimiz şifa yollarını açtığı zaman işte o zaman rüyalar hayaller dualar gercek oluyor herseyde bir sebep var bizim bilmediğimiz bilemedigimiz...
yuppiiiiiiicanlarım merakta bıraktım sizi ama sabah sabah iş yığıldı açamadım pc veee hamileyimmmm.......
huhhuuuuuu apaçık ortada:)Eki Görüntüle 1135204
Eki Görüntüle 1135206
kızlar çizgim silik bakın bakalım sizde görecek misiniz?
sorun bir değil canım, oturun konuşun bence.Dun yaptigim arastirmalar sonucu yumurtlama gercklesmeden once beyaz akinti koyu kivamli gelip yuma yakin seffaflasip uzayan hal alirmis ve o akinti geldikten sonra ucgun icinde yum gerceklesirmis.tabi sizler biliyosunuzdurda ben iste bilmiyorum.unutuyorum bildigimide falanbende ogunlere girmek uzereyim ama bugunlerde biz kocayla kedi kopek gibi dalasiyoruz.heray bi problem cikiyor.kaciriyoz.adet bitimi gayet iyiyiz gunasiri iliski olur yumdan sonrada oyle.bilinclide degil.ama bugunlerde soguyorum ben adamdan.yada olmadigi icin beynim bu gunlerde beni sartlandiriyomu ki :)) hic iyi degilim ben yaaa.butun gun evde.surekli evde olmasi benim istegimdi.islerimiz disardan yuruyo ama buseferde herseye karisiyo.sabahin altisinda kahvalti istenirmi.onceden tartisirdik kahvalti yuzunden de abartti iyice.daha neler neler.yeni modamiz giyimime karisiyo.evin isine karismalar.ben cok bunaldim.cevap veriyorum sonra icim aciyo.susuyorum tepeme cikiyo.napmam lazim kizlar.huyuda kotu cok iyidir ama asabidir.disarda dert bulur kendine oyuzdende cikmasinida istemiyorum.ama evdede cekemiyorum.biraz alkol alimini arttirmisti.buraya tasindigimizdan beri cok sukur icmiyo.kendine bahcede falan ugrasta buluyo.bu kuzular da iyi olur dedim ama hayvanlar girmiyo cikmiyo derken onlara sinir yapip bana catiyo :)) sozde is yapacak ama herseyi benden ister adimi duymaktan bana gina geldi.bende bunaldim iyice.kendimi sakinlestirmem lazim bana yardimci olun nolurrr.
biz geldikbi pipili de Allahın izniyle bana geliyor kızlar 3 hafta sonra detaylımız var
eylül
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım benim
ben her gün 1 dilim ananas, 1 kivi , ve yarım limonu 1 su bardağı suya sıktım içtim canım sana da şifa olur inşallah
inşallah göreceksin canım 39 ları:)Eylul canim kocaaaamaaan tebrikleeerrr...Rabbim korusun melegini hosgelmis sefa gelmis minik..
nesdos canim hayirli haberlerle gel insallahhh
sosyalll pipilin hayirli olsun kuzuuummmm
ha gelelim bizeeee...dk.a gittim test sonuclarim temiz kisalik sorun evet ama 36 haftalara kadar gide bilicezki bu yeter dedi dk...Insallahh 39 40a varirizzyani yaticam evet ama biktigimda geze bilirim haftada bir disari yarim saatlik cika bilirim ki bu da bana yeterrr..sonra normal ya sezeryan konusuna geldik..normal icin engel yok dedi ama aspirin falan kullandigim icin dogum dk.mu iyi secmem gerek biz kendisine biraktik 10gune kadar bize dk ismi vericek... baska cati muayinesi de normal dedi hani bebis koca kafa olmasa kilosu biraz fazla olmasa 3.5kgi gecmese yani kemdim dogura bilirmisim ki buna da benim cok ihtiyacim var dk.um da 100de 99 normal gerekli sana dedi..cunki hormonal sorunlarim pko sorunu falan normsl dogumdan sonra kendiliginden cozulurmus adetim normala donme ihtimali buyuk olurmus ama sezeryanla bu umut tukeniyormus tekrar tedaviler gerekirmis...
Iste benden havadisler bunlar..Insallah minisimi normalle dunyaya getire bilirim Insallah...bu benim secimim degil biliyorum ama iste var olan sorunlarimla hep yasamak sagligima da zararli ilacsiz 3 4ayda adet gormekle hep ilac kullanma zorunlugumda oldugumu bilmek kolay degil..Insallah hakkimizda hayirlisi olsunnn
henüz kullanma bence.kızlar gebe değilim fakat sımdı de regl olamıyorum
şimdiye kadar coktan gelmelıydı ama belirti filan da yok acaba tarlusal ıcsem mı evde var.
bu ay da olmadı bari adetim gelse... klomen gecıktırdı sanırım
ateşim de 36.7 de sabitlendi http://www.fertilityfriend.com/home/495982
sanırım topiğin tek gebe kalmaya kadını olarak tarihe gececeğim ahahahah
aaa süper bir haber daha:)kızlar çok mutluyum böbreğim 1 mm küçülmüş:)
Doğru hatirlamisim neolacak surekli uyuyup uyandığımda için okuduğum şeyleri karıştırıyorumaaaaaaaaaaaaaaa pipili gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
maşallah kuzum harika.çok sevindim erkek topiği cidden burası
allah nazarlardan saklasın. sağlıkla kucağına al yavruşunu.
yanıldım görüyo musunkızdı ama oooooooooooooooooo
Amin canım inşallah.yarın benimde kontrolum var.inşallah güzel haberler alırım.çok korkuyorum :18:tşkr ederim canım.
tamam canım ilgi içn tşkr ederim.
boranım sağol canım benim ...azap ve diğer kızlar en kısa zamnda yavruşlarına kavuştursun..bizleride sağ salim kavuştursun yavrularımıza
Amin canım inşallah.yarın benimde kontrolum var.inşallah güzel haberler alırım.çok korkuyorum :18:
canım artık cok yoruldun sen bitkin düşersen daha kötü Allah korusun en azından gün aşırı annenin sizde kalmasına izin ver sadece emzırmeye kalkıp bıraz dinlenirsin kv.ne de söylemezsiniz olur biter elden ayaktan düşme diye söyluyorum uykusuzluk ınsanı cok yıpratıyor
canım tebrik ederim gözünüz aydın cok sevindim Allah kucagına almayı nasip etsin inşallah..
inşallah canım
hayırlı olsun sosyalim yine bi tahminim daha beni yanıltmadı hihihih
hayırlısı nasılsa oyle olsun canım sağlıkla kavuşun
oooo hoşgeldinizzzz, gözünüz aydın sosyalimmm, hayırlı olsun pipilin
canım senin de gözün aydın, inşallah en hayırlı ve sağlıklı doğum şekli hangisi olacaksa sizin için, öyle doğurursun
Bu arada benim denetim ve fotoğraf çekimi bitti, artık rahatım inşallah
aaaaaaaaaaaaaaa pipili gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
maşallah kuzum harika.çok sevindim erkek topiği cidden burası
allah nazarlardan saklasın. sağlıkla kucağına al yavruşunu.
yanıldım görüyo musunkızdı ama oooooooooooooooooo
koltukta öyle bir sızıp kalmışım ki ocakta da sut vardı tasmis tencerenin yarısı gitmiş
hey allahım
kendime iş çıkardığıma mi yanayin ziyan olan sute miii
hahaha süper yaaa... tesadüf değil duyuyor ve tepki veriyor kuzucuk maaşallah:)
başlamış olabilir kişiden kişiye değişir.
bana çubuk kraker iyi geliyor bir de yeşil elma:)
kendini yorma artık canım
yanında leblebi ve çubuk kraker olsun hep. korkma hiçbir şeycik olmaz.
oyyy kıyamam yaaa tanıyor babasını:)))
aminnn..
evet canım çok haklısın.
Allahım her isteyene nasip etsin.
yuppiiiiiii
göün aydın canım benim, allah tamamına erdirsin.
ateşinin yükselişi çok hoşuma gittiydi zaten))
huhhuuuuuu apaçık ortada:)
sorun bir değil canım, oturun konuşun bence.
baktınız olmuyor yardım alırsınız.
pipiliiiiii hoş geldinn :))))
her yer pipi doldu yawww hehehehehe...
allahım hayırlı evlat olmayı nasip etsin.
inşallah göreceksin canım 39 ları:)
doktorunuzu da buldunuz mu kuzucuk sağlıkla gelecek inşallah.
henüz kullanma bence.
yarınki ateşi de görmelisin. ve yarın da test yapmalısın.
aaa süper bir haber daha:)
artık küçülecek allahın izniyle.
sıkıntın şimdilik büyük canım ama ameliyata gerek kalmayacak ben çokkkk inanıyorum.
Allah yardımcın olsun.
dora hanıma da maaşallah tü tü tü...
Yusracim nasılsın bebeginin hareketlerini nasıl hissediyorsun biz bu ara daha belirgin hareket ediyoruz şükür :)
Miss nasılsın canım elbise dikmeye başladın mı :)
Azapcicegi nerelerdesin canım insaallah sende ogluma kardes geliyor kızlar yazacaksin buraya insaallah
Kizlar insaallah unuttugum bir güzel yürek olmamıştır unutunca üzülüyorum ama inanın hep takip ediyorum sizleri ama malum yazamıyorum bu sefer unuttugum olmamissa b12 igneleri işe yaradı demektir :)))
Gözün aydın canım minik meleğimiz hayırlı uğurlu olsunEki Görüntüle 1135204
Eki Görüntüle 1135206
kızlar çizgim silik bakın bakalım sizde görecek misiniz?
Eylulgulum canım hayırlı olsun Rabbim tamamina erdirsin
Sosyalim oglun olacakmis Rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıkla huzurla gelsin insaallah.
Nesdemimm kuzu insaallah ennn azz sıkıntı ile cabucak atlatirsin bobregin seni bebegini zora sokmayacak durumda olur Doramiza maasallah annesi
Cutemm nasılsın kendine dikkat et insaallah Rüzgâr Yusufta giderek gazdan rahatlar bu gaz durumu bi gecse gerisi çok eglenceli yegenimden biliyorum
Azerim canım Ali Yasin in nasıl sen nasılsın sutun insaallah artsın eksilmesin oglunda bol bol emsin ve cok aglamasin insaallah güzel güzel uyusunda büyüsün :)
Eflalim nasılsın canım Emir nasıl kardes gelecegini hissediyor mu :)
Deryam nasılsın canım :)
Denizim sen nasılsın güzel hamislerimiz :)
Duhaaamm aman dikkat ocaga yemek koyunca pisene kadar mutfakta ol sakın biraz başımı koyayim uyumam deme inan öyle olmuyor aman dikkat kuzu
Lastt canım seninde ogluna kardes gelecek ennn yakın zamanda insaallah
Boran heyecanlisin canım Rabbim gönlünüzce versin
Ececim doğumun insaallah gönlünce olur sağlıkla sihhatle hadi bakalım sonalara geliyorsunuz :)
Dgrpnrrr taze hamisss nasılsın bakalım
Pinarim canım Rabbim evine huzur sağlık sıhhat ve sonrada gönlünce bebisler nasip etsin insaallah esinle sorunlarınızı çabucak halledersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?