Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anladım canım inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın ikinci yavrunuda sağsalim doğurup büyütürsün, rahatsızlığın için başka doktorlara gitsen iyice araştırsan canım
1. gün çatlamış o gün ateş düşmüş ertesi gün yükselmiş zaten böyle oluyor
canım akıntı herkeste olmaz bu bir, eşinle olan sorunlara gelince tatlı dille konuşmanda fayda var tartışmadan ve eşinin sürekli evde olması bence iyi değil dışarda ona bir uğraş bulmak lazım ya da eğer sıkıntı olmuyorsa sen kursa falan gidebilirsin biraz gün içinde ayrı kalmanız iyi gelir, eşinin öfke kontrolü için destek alması şart
aynen canım kimseyle kötü olunmasını istemem ama bazı insanlara haddini bildirmek lazım işin zor ama baştan alışmış çünkü Allah yardımcın olsun
canlarım ben dayanamıyorum yarin gitsem karından keseyi görebilir mi dr.
Pazartesi degerim 1000 di.
canım bence gitme vajinal görürsün çok merak ediyorsun anlıyorum ama az daha bekle bence haftaya gitsen daha iyi
Canım baştan ilgiye alıştırdıysan eşinin suçu yok yavaş yavaş alıştırman lazım, bebek konusundan katılıyorum kızlara
bence 23. gün çatladı
Ne akinti ne agri hic bir belirti yasamadim ama
belirti her zaman olmuyor canım bazen anlamıyorsun ben oğlumu doğurmadan önce hiç bilmezdim belirti doğumdan sonra çok değişti vücudum
ben gidiyorum kızlar böbreğim ölçülcek.
inşallah hayırlı haberlerle gelirim.
öptüm sizleri.
inşallah canım
ayyyyy kızzz sende mi pipili annesi olacaksın hayırlı olsun canım senin hep kızın olacak diye hayal etmiştim saçlarına bayılmıştım ya
Canım ne güzel haberler bunla inşallah gönlünden geçen normal doğum olur canım inşallah en güzeli o Rabbim nasip etsin hepimize
canım biraz daha bekle bence içme
geç döllenme olabilir biraz daha bekleyebilirsin
ayyyy maşallah canım ben inanıyorum senin operasyon geçirmene gerek kalmayacak efloş demişti dersin doraya da maşallah inşallah çok ekşin yapmaz içerde akıllı bıdık
canım aralıksız ağlıyorsa kolik muhtemelen, kolik müzikleri işe yarayabilir saç kurutma makinası elektrik süpürgesi sesini deneyin, biogaia bizde kullanmıştık işe yaramazsa zinco var gaz damlası bizde o işe yaramıştı, nurse harveys de güzel canım aklında olsun, gazlı bebeği iki saatden önce emzirmek gazını artırıyor bilgin olsun yine de sen bilirsin tabi biz böyle hafif geçirmiştik, saat yönünde karnına masaj yap gün içinde sürekli tabi ağladığı zaman değil sakin zamanında bebeyağı sürüp yapabilirsin ya da saf zeytinyağı kolay olur masaj yapman, ayaklarını mutlaka sıcak tut, birde gazı olan bebek sürekli meme ister sancı girdikçe medet umar acıktığını zanneder
maşallah canım tahin kesinlikle çok artırıyor bak sen o ağlayınca strese girdikçe bebeğinde bunu hisseder ne kadar sakin olursan o kadar bebeğin sakinleşir çok zor ama canım sakin olmaya çalış ninni söyle hafif kucağında salla böyle pışpışla
koltukta öyle bir sızıp kalmışım ki ocakta da sut vardı tasmis tencerenin yarısı gitmiş
hey allahım
kendime iş çıkardığıma mi yanayin ziyan olan sute miii
:)) canım bundan sonra ocakta bir şey bırakma aman çünkü bu uykular çok olacak
hamdolsun canım idare ediyorum hissetmiyor canım kendi aleminde paşamız:)
haydaaa ayyy bu kv leri var ya.. sabret canım gidecek eninde sonunda
bir bilgim yok canım
bu ateş benimle dalga geçiyor azıcık işaret çaksa yükselse yada düşse nolur sanki
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
bence sen gebesin

Biz geldik kesmemiz oluşmuş ultra.ben bile çok rahat gördüm kese boynumuz 14.4 mm.imiş.kal atışı vajinal gözükür dedi ama malum benim dr.vajinal e karsi.10 gel rahatça görünür dedi veeee

Eklentiler

• $20140530_090956.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 43
bence sen gebesin

hahahahahhhhh :))))))))))) bu ateşle ve gününden önce ilişkiylemi :))))))) ahhhh canım benim dediğin gibi olmasını ne çok isterdim ama zamanında adet görsem luteal faz uzamasa diye dua ediyorum şu an

iyiyiz canım prensesimin hareketleriyle musmutluyum dün ilk aşımızıda olduk.. sen nasılsın bebişinle

Biz geldik kesmemiz oluşmuş ultra.ben bile çok rahat gördüm kese boynumuz 14.4 mm.imiş.kal atışı vajinal gözükür dedi ama malum benim dr.vajinal e karsi.10 gel rahatça görünür dedi veeee

oyyyy maşaallah kuzuya :) yerleşmiş bekliyor Allah doğumunu görmeyi sağlıklı evlat sahibi olmayı da nasip etsin sana cnm

maşallah canım çok güzel darısı kalp atışına, seninki yuvarlak değil bakalım ne olacak cinsiyeti:))
hahahahahhhhh :))))))))))) bu ateşle ve gününden önce ilişkiylemi :))))))) ahhhh canım benim dediğin gibi olmasını ne çok isterdim ama zamanında adet görsem luteal faz uzamasa diye dua ediyorum şu an
Canım öyle hissediyorum ne bileyim inşallah yanılmam çok mutlu olurum yanılmazsam:) gününden önce ilişki deme kaç kere dedim canım üç gün önce olan tek ilişkiyle tutmuştu Rabbim ol desin yeter ki

sağol nukram inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız çok sağol arkadaşım

tşk ederim tatlım

ayyyy minişşşş annesine tutunmuş 9 ayda hiç bırakmayacak

efloş evet canım pipisini gördük Allah kısmet ederse gelecek inşallah çok kişi kız diyordu ama erkekmiş sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah cümlemizin yavruları

Kızlar bulantı 9. haftada mı tavan yapıyordu öyle bir şey yazılmıştı sanki, benimki arttıda biraz rüyamda yine kayısı gördüm

hamile olsam biraz yükselmesi gerekmiyormuydu? çok sabit kaldı yahu

maşallah canim ameliyat ne kadar geç olursa o kadar kardir demi büyümesin kuculsun bobregin ins.
nehir Doramiz da iyiymis cok şükür
amin kuzum inş gerek kalmaz. sağolsın
canım benim inşallah böbregin hızla küçülür hiçbir müdahaleye gerek kalmaz..dualarımız seninle..
sağol tatlım allah hepimizi sıkıntısından arındırsın
ecrin melis abla olucak desene
iki yavrunda sağlıkla sıhhatle yanında olsun kuzum.
inş gerek kalmayacak kuzum. önce allahın izniyle sonra da sizin dualarınızla iyiyim gerçekten.
koltukta öyle bir sızıp kalmışım ki ocakta da sut vardı tasmis tencerenin yarısı gitmiş
hey allahım
kendime iş çıkardığıma mi yanayin ziyan olan sute miii
duhacım bu hamilelik yoğırtları sütleri ziyan ediyor haberin olsunben de geçen gün 5 kavanoz yoğurdu ekşittim 20 saat salonda bekletip
sağol balım inş geçecek bu günler.
haydaaa onun torunu hamike de sen değil misin.
neyse ya sabır de kuzum. 40 gün sonra gidicek sonra da inşallah uzun süre gelmeyecek.
allah razı olsun canım. hiç birimiz darda kalmayalım. sağlıkla ilgil, ailevi, eşlerle ilgili, bebek hasrati..burda neler neler yaşıyoruz. hep duacıyız birbirimize ne kadar güzel..
sana güveniyom iki çocuk anası
hadi güzel bi haber daha:)
kesen çok güzel boyutta. iyi tutunmuş görünüyor yapışması güzel.
sıra kalp atımında canım. acele etme. kese boyutun yapışman güzelse her şey yolunda gider diye düşünüyorum.

Ay gercektenmi.sende tanıyorsunuz yani meşhur dr.erdal ahat ı.merkezdemiydin.nerede oturdunuz tam.ay heyecanlandım.

bugün güzel bir güne başladık. inş hep böyle güzel haberler veririz peş peşe.
benim kurcik sultan (beni kurcaladığı için kurcik diyorum ona) yine uyutmadı
babasını da ayağa dikti. zaten çiş seanslarımız arttı. tek sağlıklı olsun da kurciklesin beni razıyım

Son düzenleme:
günaydın şekerler :) sabah sabah sıkıntıyla geldim ama kusura bakmayın.. sanırım midemi üşüttüm dün en son öglen yemek yedim.. sonra yiyemedim yedigim an çıkarıyorum..lavaboya gitme fırsatım bile olmuyor.. hiçte açlık hissetmiyorum.. mide üşütmesine ne iyi gelir bilemedim.. bi yardımcı olursanız sevinirim.. bu arada gece hareretle kalkınca dolaptan limonata içiyorum ondan oldu..

Yok güzelim yaa içimden hic dikmek gelmiyor normal fiziğinde degilimya başka birine diktiririm öyle düşünüyorum
Bebek hareketlerini hissetmek sanirim elemanin pozisyona gore değişiyorcçünkübazen patakute hic durmuyor bazen iki pitpit oo kadar
Kızlar bulantı 9. haftada mı tavan yapıyordu öyle bir şey yazılmıştı sanki, benimki arttıda biraz rüyamda yine kayısı gördüm

Öyle diyorlar ama kişisine bagli dedikleri gibi 3 ay bitince bitiyor neyseki

bu ateş benimle dalga geçiyor azıcık işaret çaksa yükselse yada düşse nolur sanki
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
bence ateş ölçerini bi kontrol et. mesela değişik saatlerde de ölçüm yap.
nadir de olsa sabit ateş oluyor ama fazla uzun sürmez bugün yarın progesteron tavan yapınca ateş de artar.
canım benim 8 de tavan yapmıştı 10 un sonunda kesilmeye yüz tutmuştu. ama 12 ye kadar yoklamıştı. öğğlemelerim 13-14 gibi bitmişti.

canım yaaa seveyim ben onu.. ne bilsin annesi orası senin böbregin... zaten küçücük yer benim cadıda dans ediyor içerde kop kop resmen

canım yaz geldi artık hamileler olarak yanacağız. bizim burası gece gündüz 20 derece filan. ama buna rağmen bana ateş basıyor.
gece soğuk şeyler içme suyun dahil.
üşütme kaynaklı olduğu için mideni ısıtıcak şeyler iç. mesela ihlamur.
ayaklarını da sıcak tut. ben hala evde çorapla geziyorum üstüne panduf giyiyorum patiği geçen hafta bıraktım.
şu ara normal alışkanlıklarımızı yapamayız. üşütmemek için. geçmiş olsun canım. yoğurt yemeye çalış. soda iç ki kaybettiğin mineralleri tamamlasın.

inşallah canım , sevsinler senin kurciki ayy o çiş nöbeti çok fena
canım geçmiş olsun bilemiyorum hamile olmasaydın nane limon derdim ama hamilelikte nane zararlı
:)) hayırlısı bu sefer bulantım çok

bende 8 deyim şimdi doğruymuş, şimdi kefir içtim zor içtim nesdoş tiksinirmiyim acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…