canım yaaaseveyim ben onu.. ne bilsin annesi orası senin böbregin... zaten küçücük yer benim cadıda dans ediyor içerde kop kop resmen
inşallah canım , sevsinler senin kurcikiayy o çiş nöbeti çok fena
canım geçmiş olsun bilemiyorum hamile olmasaydın nane limon derdim ama hamilelikte nane zararlı
:)) hayırlısı bu sefer bulantım çok
bende 8 deyim şimdidoğruymuş, şimdi kefir içtim zor içtim nesdoş tiksinirmiyim acep?
kuzu bi su bardağı içiyorum ben.
o zamanlar da bi su bardağı içerdim. yavaş yavaş iç. içemezsen de ayran iç ki kalsiyum al. sen süt içemiyorsun gazdan benim gibi çünkü.
canım yaz geldi artık hamileler olarak yanacağız. bizim burası gece gündüz 20 derece filan. ama buna rağmen bana ateş basıyor.
gece soğuk şeyler içme suyun dahil.
üşütme kaynaklı olduğu için mideni ısıtıcak şeyler iç. mesela ihlamur.
ayaklarını da sıcak tut. ben hala evde çorapla geziyorum üstüne panduf giyiyorum patiği geçen hafta bıraktım.
şu ara normal alışkanlıklarımızı yapamayız. üşütmemek için. geçmiş olsun canım. yoğurt yemeye çalış. soda iç ki kaybettiğin mineralleri tamamlasın.
oyyyy maşaallah kuzuya :) yerleşmiş bekliyor Allah doğumunu görmeyi sağlıklı evlat sahibi olmayı da nasip etsin sana cnm
maşallah canım çok güzel darısı kalp atışına, seninki yuvarlak değil bakalım ne olacak cinsiyeti:))
Canım öyle hissediyorum ne bileyim inşallah yanılmam çok mutlu olurum yanılmazsam:) gününden önce ilişki deme kaç kere dedim canım üç gün önce olan tek ilişkiyle tutmuştuRabbim ol desin yeter ki
sağol nukram inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırızçok sağol arkadaşım
tşk ederim tatlım
ayyyy minişşşş annesine tutunmuş 9 ayda hiç bırakmayacak
efloş evet canım pipisini gördük Allah kısmet ederse gelecek inşallahçok kişi kız diyordu ama erkekmiş sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah cümlemizin yavruları
amin kuzum inş gerek kalmaz. sağolsın
sağol tatlım allah hepimizi sıkıntısından arındırsın
ecrin melis abla olucak desene
iki yavrunda sağlıkla sıhhatle yanında olsun kuzum.
inş gerek kalmayacak kuzum. önce allahın izniyle sonra da sizin dualarınızla iyiyim gerçekten.
duhacım bu hamilelik yoğırtları sütleri ziyan ediyor haberin olsunben de geçen gün 5 kavanoz yoğurdu ekşittim 20 saat salonda bekletip
sağol balım inş geçecek bu günler.
haydaaa onun torunu hamike de sen değil misin.
neyse ya sabır de kuzum. 40 gün sonra gidicek sonra da inşallah uzun süre gelmeyecek.
allah razı olsun canım. hiç birimiz darda kalmayalım. sağlıkla ilgil, ailevi, eşlerle ilgili, bebek hasrati..burda neler neler yaşıyoruz. hep duacıyız birbirimize ne kadar güzel..
sana güveniyom iki çocuk anası
hadi güzel bi haber daha:)
kesen çok güzel boyutta. iyi tutunmuş görünüyor yapışması güzel.
sıra kalp atımında canım. acele etme. kese boyutun yapışman güzelse her şey yolunda gider diye düşünüyorum.
Allahım hepinizden razı olsun canlarım.rabbim herkese nasip etsin bunu.inşallah kalp atışında görürüm.buarada dr.umaa kesenin yuvarlak yada elips şekliyle ilgili sordum.bunların doğru olmadini soyyledi.ben oğullarının hangisi hatırlamıyorum ama keese yusyuvarlakti ya kız olmasini çok istiyorum.ama önce sağlık olsun
Kızzllarr birde üşüme, bu kadar üşümek normal mi yaz geldi artık ben hala hırkayla duruyorum gece bile hırkayla uyuyorum patik giyiyorumnormal değilse doktora sorayım bir şeyim mi eksik, ilk hamileliğimde yandım bundan donuyorum
Aynı dert beldede var.bende hirkalarla gezip.fıkrayla uyuyorum.normalde düşünmem hiç.sevmem sıcağı
canım geçmiş olsun bilemiyorum hamile olmasaydın nane limon derdim ama hamilelikte nane zararlı
canım ben de öyleydim ilk üç ay. korkma. ayaklarımı ısıtamazdım. eşimin hırkalarını giyerdim kendi hırkamın üstüne.Kızzllarr birde üşüme, bu kadar üşümek normal mi yaz geldi artık ben hala hırkayla duruyorum gece bile hırkayla uyuyorum patik giyiyorumnormal değilse doktora sorayım bir şeyim mi eksik, ilk hamileliğimde yandım bundan donuyorum
ıhlamur içebilirsin canım. zararı yok az bişi de içine zencefil koy bir çay kaşığı.ıhlamur içiliyor mu canım hamileyken?? bitkilerden uzak duruyordum ben.. bide dün yogurt yiyeyim en azından dedim halı koltuk battı..sodayı meyveli içebiliyor muyuz peki?
anladım canım inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın ikinci yavrunuda sağsalim doğurup büyütürsün, rahatsızlığın için başka doktorlara gitsen iyice araştırsan canım
1. gün çatlamış o gün ateş düşmüş ertesi gün yükselmiş zaten böyle oluyor
canım akıntı herkeste olmaz bu bir, eşinle olan sorunlara gelince tatlı dille konuşmanda fayda var tartışmadan ve eşinin sürekli evde olması bence iyi değil dışarda ona bir uğraş bulmak lazım ya da eğer sıkıntı olmuyorsa sen kursa falan gidebilirsin biraz gün içinde ayrı kalmanız iyi gelir, eşinin öfke kontrolü için destek alması şart
aynen canım kimseyle kötü olunmasını istemem ama bazı insanlara haddini bildirmek lazım işin zor ama baştan alışmış çünkü Allah yardımcın olsun
canım bence gitme vajinal görürsün çok merak ediyorsun anlıyorum ama az daha bekle bence haftaya gitsen daha iyi
Canım baştan ilgiye alıştırdıysan eşinin suçu yok yavaş yavaş alıştırman lazım, bebek konusundan katılıyorum kızlara
bence 23. gün çatladı
belirti her zaman olmuyor canım bazen anlamıyorsun ben oğlumu doğurmadan önce hiç bilmezdim belirti doğumdan sonra çok değişti vücudum
inşallah canım
ayyyyy kızzz sende mi pipili annesi olacaksınhayırlı olsun canım senin hep kızın olacak diye hayal etmiştim saçlarına bayılmıştım ya
Canım ne güzel haberler bunla inşallah gönlünden geçen normal doğum olur canım inşallah en güzeli o Rabbim nasip etsin hepimize
canım biraz daha bekle bence içme
geç döllenme olabilir biraz daha bekleyebilirsin
ayyyy maşallah canımben inanıyorum senin operasyon geçirmene gerek kalmayacak efloş demişti dersin doraya da maşallah inşallah çok ekşin yapmaz içerde akıllı bıdık
canım aralıksız ağlıyorsa kolik muhtemelen, kolik müzikleri işe yarayabilir saç kurutma makinası elektrik süpürgesi sesini deneyin, biogaia bizde kullanmıştık işe yaramazsa zinco var gaz damlası bizde o işe yaramıştı, nurse harveys de güzel canım aklında olsun, gazlı bebeği iki saatden önce emzirmek gazını artırıyor bilgin olsun yine de sen bilirsin tabi biz böyle hafif geçirmiştik, saat yönünde karnına masaj yap gün içinde sürekli tabi ağladığı zaman değil sakin zamanında bebeyağı sürüp yapabilirsin ya da saf zeytinyağı kolay olur masaj yapman, ayaklarını mutlaka sıcak tut, birde gazı olan bebek sürekli meme ister sancı girdikçe medet umar acıktığını zanneder
maşallah canım tahin kesinlikle çok artırıyorbak sen o ağlayınca strese girdikçe bebeğinde bunu hisseder ne kadar sakin olursan o kadar bebeğin sakinleşir çok zor ama canım sakin olmaya çalış ninni söyle hafif kucağında salla böyle pışpışla
:)) canım bundan sonra ocakta bir şey bırakma aman çünkü bu uykular çok olacak
hamdolsun canım idare ediyorum hissetmiyor canım kendi aleminde paşamız:)
haydaaa ayyy bu kv leri var ya.. sabret canım gidecek eninde sonunda
bir bilgim yok canım
bence sen gebesin
bence ateş ölçerini bi kontrol et. mesela değişik saatlerde de ölçüm yap.
nadir de olsa sabit ateş oluyor ama fazla uzun sürmez bugün yarın progesteron tavan yapınca ateş de artar.
canım benim 8 de tavan yapmıştı 10 un sonunda kesilmeye yüz tutmuştu. ama 12 ye kadar yoklamıştı. öğğlemelerim 13-14 gibi bitmişti.
canım ben de öyleydim ilk üç ay. korkma. ayaklarımı ısıtamazdım. eşimin hırkalarını giyerdim kendi hırkamın üstüne.
ıhlamur içebilirsin canım. zararı yok az bişi de içine zencefil koy bir çay kaşığı.
ben hep meyveli soda içtim. hep dediysem ihtiyacım olunca. sade soda içemem ben.
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914
Tablomu yorumlarmisiniz kizlar
Canım 23. gün gibi duruyor hala iki günlük ateşin daha kesinleştirir
sağol kuzum sen nasılsın? kv yi gönderememişsinEylulgulum canım hayırlı olsun Rabbim tamamina erdirsin
Sosyalim oglun olacakmis Rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıkla huzurla gelsin insaallah.
Nesdemimm kuzu insaallah ennn azz sıkıntı ile cabucak atlatirsin bobregin seni bebegini zora sokmayacak durumda olur Doramiza maasallah annesi
Cutemm nasılsın kendine dikkat et insaallah Rüzgâr Yusufta giderek gazdan rahatlar bu gaz durumu bi gecse gerisi çok eglenceli yegenimden biliyorum
Azerim canım Ali Yasin in nasıl sen nasılsın sutun insaallah artsın eksilmesin oglunda bol bol emsin ve cok aglamasin insaallah güzel güzel uyusunda büyüsün :)
Eflalim nasılsın canım Emir nasıl kardes gelecegini hissediyor mu :)
Deryam nasılsın canım :)
Denizim sen nasılsın güzel hamislerimiz :)
Duhaaamm aman dikkat ocaga yemek koyunca pisene kadar mutfakta ol sakın biraz başımı koyayim uyumam deme inan öyle olmuyor aman dikkat kuzu
Lastt canım seninde ogluna kardes gelecek ennn yakın zamanda insaallah
Boran heyecanlisin canım Rabbim gönlünüzce versin
Ececim doğumun insaallah gönlünce olur sağlıkla sihhatle hadi bakalım sonalara geliyorsunuz :)
Dgrpnrrr taze hamisss nasılsın bakalım
Pinarim canım Rabbim evine huzur sağlık sıhhat ve sonrada gönlünce bebisler nasip etsin insaallah esinle sorunlarınızı çabucak halledersiniz
maşallah boranım kesenize, darısı pıtpıtlara olsun inşallah canımBiz geldik kesmemiz oluşmuş ultra.ben bile çok rahat gördüm kese boynumuz 14.4 mm.imiş.kal atışı vajinal gözükür dedi ama malum benim dr.vajinal e karsi.10 gel rahatça görünür dedi veeee
şu kayısıyı ye de rahatla artıkKızlar bulantı 9. haftada mı tavan yapıyordu öyle bir şey yazılmıştı sanki, benimki arttıda birazrüyamda yine kayısı gördüm
nesdoş böbreğin küçülmüş gözün aydın canım, inşallah daha da küçülür de ameliyata gerek kalmazbugün güzel bir güne başladık. inş hep böyle güzel haberler veririz peş peşe.
benim kurcik sultan (beni kurcaladığı için kurcik diyorum ona) yine uyutmadı
babasını da ayağa dikti. zaten çiş seanslarımız arttı. tek sağlıklı olsun da kurciklesin beni razıyım
geçmiş olsun canım, nane limon derdim ama o olmaz, en iyisi ıhlamur iç sen. Bir de ayranla soda iç ki kaybettiğin suları ve mineralleri geri al, yoksa halsiz düşersin. Bir daha da dolaptan birşey içme, biliyorum için yanıyor ama, dikkat etmeliyiz. Benim de çok içim yanıyor, hergün dondurma yiyorum, kilolarca yesem sanki yangınım sönmeyecekgünaydın şekerler :) sabah sabah sıkıntıyla geldim ama kusura bakmayın.. sanırım midemi üşüttüm dün en son öglen yemek yedim.. sonra yiyemedim yedigim an çıkarıyorum..lavaboya gitme fırsatım bile olmuyor.. hiçte açlık hissetmiyorum.. mide üşütmesine ne iyi gelir bilemedim.. bi yardımcı olursanız sevinirim.. bu arada gece hareretle kalkınca dolaptan limonata içiyorum ondan oldu..
efloşum ben de çok üşüyordum, mayıs başına kadar üzerimden kışlık paltomu çıkaramadım ben. Hatta daha ilk kez dün kısa kollu giydimKızzllarr birde üşüme, bu kadar üşümek normal mi yaz geldi artık ben hala hırkayla duruyorum gece bile hırkayla uyuyorum patik giyiyorumnormal değilse doktora sorayım bir şeyim mi eksik, ilk hamileliğimde yandım bundan donuyorum
yorum için çok erken ki, yumurtlamışsın ve daha 3.günündesin cnmhttp://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914 kizlar tablomu yorumlarmisiniz
canım şu an yumrutlamış görünüyorsun ama ff kesik çizgi çekmiş akıntın olmadığı için.http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914 kizlar tablomu yorumlarmisiniz
o zaman mesele yok. bazen sabit ateşler gebelik habercisi bile oluyor.ateş ölçerde bir problem yok çünkü akşam farklı çıkıyor sabah aynı birde ben progestan alıyorum ona rağmen böyle
canım seni anlıyorum çünkü ben de öyleyim. evi hep ak pak olsun istiyorum. camlar kv görümce silsin. gerisini de normal haftada bire düşür. ev süpürme, silme toz almayı. bir de ben bu yaz minik süpürge aldım. hani şu torbası içinde ama normal süpürge gibi çeken tek parça makineler. çok da uygundu. çünkü benim süpürgem sulu ve çok ağır ben onunla mümkün değil çekemem. eşim onunla çekiyor. ben de hafta içleri onunla foş foş yorulmadan parkeleri çekiyorum. halılara fazla bulaşmıyorum zaten benimkiler uzun tüylü zorluyor beni.böylece evim temiz görünüyortamam canım sağol normalim yaniben kaçar ev işi beni bekler oyyy nesdoş işler beni bekliyor yapmıyorum sinirim çok bozuluyor ( camlar gözüme batıyor koltuklar batıyor dün kv yardım edelim dedi yok dedim zaten ötekinin işini yapıyorlar ( eşim yapana kadar bunalıma giricem
canım şu an yumrutlamış görünüyorsun ama ff kesik çizgi çekmiş akıntın olmadığı için.
pkolu olduğun için ateş yanıltır iniş çıkış yapar ama bana kalırsa yumurtladın. yarın inerse yumurtlamadın demektir canım. çıkarsa yumurtladın demektir. pkolu olmasaydın kesin yumurtladın derdim.
o zaman mesele yok. bazen sabit ateşler gebelik habercisi bile oluyor.
canım seni anlıyorum çünkü ben de öyleyim. evi hep ak pak olsun istiyorum. camlar kv görümce silsin. gerisini de normal haftada bire düşür. ev süpürme, silme toz almayı. bir de ben bu yaz minik süpürge aldım. hani şu torbası içinde ama normal süpürge gibi çeken tek parça makineler. çok da uygundu. çünkü benim süpürgem sulu ve çok ağır ben onunla mümkün değil çekemem. eşim onunla çekiyor. ben de hafta içleri onunla foş foş yorulmadan parkeleri çekiyorum. halılara fazla bulaşmıyorum zaten benimkiler uzun tüylü zorluyor beni.böylece evim temiz görünüyor
ama öyle hurç murç indireyim deme. zaten bir yerlere çıkma artık mazallah tansiyonun düşer çıkar. dengede duramazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?