Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kuzu bi su bardağı içiyorum ben.
o zamanlar da bi su bardağı içerdim. yavaş yavaş iç. içemezsen de ayran iç ki kalsiyum al. sen süt içemiyorsun gazdan benim gibi çünkü.

Kızzllarr birde üşüme, bu kadar üşümek normal mi yaz geldi artık ben hala hırkayla duruyorum gece bile hırkayla uyuyorum patik giyiyorum normal değilse doktora sorayım bir şeyim mi eksik, ilk hamileliğimde yandım bundan donuyorum

kuzu bi su bardağı içiyorum ben.
o zamanlar da bi su bardağı içerdim. yavaş yavaş iç. içemezsen de ayran iç ki kalsiyum al. sen süt içemiyorsun gazdan benim gibi çünkü.

bir iki gün deniyim bulanmazsam içeyim, sütü bıraktım kabız etti yine ayranda gaz yapıyor bana( ama rezene içmiştim ya ondan sonra sıkıntım azaldı hamdolsun

ıhlamur içiliyor mu canım hamileyken?? bitkilerden uzak duruyordum ben.. bide dün yogurt yiyeyim en azından dedim halı koltuk battı.. sodayı meyveli içebiliyor muyuz peki?

oyyyy maşaallah kuzuya :) yerleşmiş bekliyor Allah doğumunu görmeyi sağlıklı evlat sahibi olmayı da nasip etsin sana cnm

Allahım hepinizden razı olsun canlarım.rabbim herkese nasip etsin bunu.inşallah kalp atışında görürüm.buarada dr.umaa kesenin yuvarlak yada elips şekliyle ilgili sordum.bunların doğru olmadini soyyledi.ben oğullarının hangisi hatırlamıyorum ama keese yusyuvarlakti ya kız olmasini çok istiyorum.ama önce sağlık olsun

Canım doktorlar zaten böyle şeylere hiççç doğru demezler:)) eskilerin cinsiyet tahmininde burun kıvırırlar ama eskiden ultrason yoktu ve öyle tahmine diyorlardı

Aynı dert beldede var.bende hirkalarla gezip.fıkrayla uyuyorum.normalde düşünmem hiç.sevmem sıcağı

canım ben de öyleydim ilk üç ay. korkma. ayaklarımı ısıtamazdım. eşimin hırkalarını giyerdim kendi hırkamın üstüne.
ıhlamur içiliyor mu canım hamileyken?? bitkilerden uzak duruyordum ben.. bide dün yogurt yiyeyim en azından dedim halı koltuk battı.. sodayı meyveli içebiliyor muyuz peki?
ıhlamur içebilirsin canım. zararı yok az bişi de içine zencefil koy bir çay kaşığı.
ben hep meyveli soda içtim. hep dediysem ihtiyacım olunca. sade soda içemem ben.

http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914 kizlar tablomu yorumlarmisiniz

ateş ölçerde bir problem yok çünkü akşam farklı çıkıyor sabah aynı birde ben progestan alıyorum ona rağmen böyle

tamam canım sağol normalim yani ben kaçar ev işi beni bekler oyyy nesdoş işler beni bekliyor yapmıyorum sinirim çok bozuluyor( camlar gözüme batıyor koltuklar batıyor dün kv yardım edelim dedi yok dedim zaten ötekinin işini yapıyorlar( eşim yapana kadar bunalıma giricem

sağol kuzum sen nasılsın? kv yi gönderememişsin gerekçe de saçma yalnız, sen hamile değilmiymişsin?
Hamile insanı çok sıkmasınlar yaa, sinir oluyorum şu büyüklere

Biz geldik kesmemiz oluşmuş ultra.ben bile çok rahat gördüm kese boynumuz 14.4 mm.imiş.kal atışı vajinal gözükür dedi ama malum benim dr.vajinal e karsi.10 gel rahatça görünür dedi veeee
maşallah boranım kesenize, darısı pıtpıtlara olsun inşallah canım

Kızlar bulantı 9. haftada mı tavan yapıyordu öyle bir şey yazılmıştı sanki, benimki arttıda biraz rüyamda yine kayısı gördüm
şu kayısıyı ye de rahatla artık kayısı diye diye kız gelecek
Bu arada hatırlamıyorum ama sanırım benim de 9. haftalarda fln artmıştı:26:

nesdoş böbreğin küçülmüş gözün aydın canım, inşallah daha da küçülür de ameliyata gerek kalmaz

geçmiş olsun canım, nane limon derdim ama o olmaz, en iyisi ıhlamur iç sen. Bir de ayranla soda iç ki kaybettiğin suları ve mineralleri geri al, yoksa halsiz düşersin. Bir daha da dolaptan birşey içme, biliyorum için yanıyor ama, dikkat etmeliyiz. Benim de çok içim yanıyor, hergün dondurma yiyorum, kilolarca yesem sanki yangınım sönmeyecek

efloşum ben de çok üşüyordum, mayıs başına kadar üzerimden kışlık paltomu çıkaramadım ben. Hatta daha ilk kez dün kısa kollu giydim Şunun şurasında 1hafta-10 gündür fln sıcaklamaya başladım ben, daha önceleri genelde üşürdüm.

yorum için çok erken ki, yumurtlamışsın ve daha 3.günündesin cnm

canım şu an yumrutlamış görünüyorsun ama ff kesik çizgi çekmiş akıntın olmadığı için.
pkolu olduğun için ateş yanıltır iniş çıkış yapar ama bana kalırsa yumurtladın. yarın inerse yumurtlamadın demektir canım. çıkarsa yumurtladın demektir. pkolu olmasaydın kesin yumurtladın derdim.
ateş ölçerde bir problem yok çünkü akşam farklı çıkıyor sabah aynı birde ben progestan alıyorum ona rağmen böyle
o zaman mesele yok. bazen sabit ateşler gebelik habercisi bile oluyor.
canım seni anlıyorum çünkü ben de öyleyim. evi hep ak pak olsun istiyorum. camlar kv görümce silsin. gerisini de normal haftada bire düşür. ev süpürme, silme toz almayı. bir de ben bu yaz minik süpürge aldım. hani şu torbası içinde ama normal süpürge gibi çeken tek parça makineler. çok da uygundu. çünkü benim süpürgem sulu ve çok ağır ben onunla mümkün değil çekemem. eşim onunla çekiyor. ben de hafta içleri onunla foş foş yorulmadan parkeleri çekiyorum. halılara fazla bulaşmıyorum zaten benimkiler uzun tüylü zorluyor beni.böylece evim temiz görünüyor
ama öyle hurç murç indireyim deme. zaten bir yerlere çıkma artık mazallah tansiyonun düşer çıkar. dengede duramazsın.

sabah benimde aklıma gelmişti acaba derece bozuk mu diye ama yumurtlama gününe kadar farklı değerler verip ondan sonra sabit kalınca akşam farklı sıcaklık gösterince bozuk olmadığını anladım evde bir tane daha var sabah yine aynı çıkarsa onunla tekrar ölçüm yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…