canım istemiyor ki yemiştim zatensağol kuzum sen nasılsın? kv yi gönderememişsingerekçe de saçma yalnız, sen hamile değilmiymişsin?
Hamile insanı çok sıkmasınlar yaa, sinir oluyorum şu büyüklere
maşallah boranım kesenize, darısı pıtpıtlara olsun inşallah canım
şu kayısıyı ye de rahatla artıkkayısı diye diye kız gelecek
Bu arada hatırlamıyorum ama sanırım benim de 9. haftalarda fln artmıştı:26:
nesdoş böbreğin küçülmüş gözün aydın canım, inşallah daha da küçülür de ameliyata gerek kalmaz
geçmiş olsun canım, nane limon derdim ama o olmaz, en iyisi ıhlamur iç sen. Bir de ayranla soda iç ki kaybettiğin suları ve mineralleri geri al, yoksa halsiz düşersin. Bir daha da dolaptan birşey içme, biliyorum için yanıyor ama, dikkat etmeliyiz. Benim de çok içim yanıyor, hergün dondurma yiyorum, kilolarca yesem sanki yangınım sönmeyecek
efloşum ben de çok üşüyordum, mayıs başına kadar üzerimden kışlık paltomu çıkaramadım ben. Hatta daha ilk kez dün kısa kollu giydimŞunun şurasında 1hafta-10 gündür fln sıcaklamaya başladım ben, daha önceleri genelde üşürdüm.
yorum için çok erken ki, yumurtlamışsın ve daha 3.günündesin cnm
canım şu an yumrutlamış görünüyorsun ama ff kesik çizgi çekmiş akıntın olmadığı için.
pkolu olduğun için ateş yanıltır iniş çıkış yapar ama bana kalırsa yumurtladın. yarın inerse yumurtlamadın demektir canım. çıkarsa yumurtladın demektir. pkolu olmasaydın kesin yumurtladın derdim.
o zaman mesele yok. bazen sabit ateşler gebelik habercisi bile oluyor.
canım seni anlıyorum çünkü ben de öyleyim. evi hep ak pak olsun istiyorum. camlar kv görümce silsin. gerisini de normal haftada bire düşür. ev süpürme, silme toz almayı. bir de ben bu yaz minik süpürge aldım. hani şu torbası içinde ama normal süpürge gibi çeken tek parça makineler. çok da uygundu. çünkü benim süpürgem sulu ve çok ağır ben onunla mümkün değil çekemem. eşim onunla çekiyor. ben de hafta içleri onunla foş foş yorulmadan parkeleri çekiyorum. halılara fazla bulaşmıyorum zaten benimkiler uzun tüylü zorluyor beni.böylece evim temiz görünüyor
ama öyle hurç murç indireyim deme. zaten bir yerlere çıkma artık mazallah tansiyonun düşer çıkar. dengede duramazsın.
Kızlar bulantı 9. haftada mı tavan yapıyordu öyle bir şey yazılmıştı sanki, benimki arttıda birazrüyamda yine kayısı gördüm
benim 6. haftada başlamıştı 17. deyim hala devam ediyor ben doğuma kusarak gideceğim sanırımbu arada malatyada bu sene derde derman kayısı yok olsaydı sana 1 kutu gönderirdim efloş maalesef bu senenin hamilelei yaz meyveleri bakımından epey sıkıntıya düşecekler
Canım doktorlar zaten böyle şeylere hiççç doğru demezler:)) eskilerin cinsiyet tahmininde burun kıvırırlar ama eskiden ultrason yoktu ve öyle tahmine diyorlardı
Evet inanmazlar.ama bende pek inanmam.örneğin karnina dik yada yaygın olması.kalcanin genişlemesi.benim iki gebeligimdede tipim kızdi benim.ama iki oğlum var.çok cirkinlesmistim mesela.herkesin fiziki yapısına göre dik yada yaygın oluyor bence.ama suna inanıyorum.kız bebis yüzde leke oluyor
canım koltuk sil ama kasmadan. ovalar gibi yavaş yavaş sil bastırma ki rahmin kasılmasın. otur yere öyle sil eğilme fazla.canım istemiyor ki yemiştim zatensürekli görüyorum benim suçum yok erkek diyordum ama kıza kanaat getirdim bu işin şakası sağlıksız olur diye çok korkuyorum canım o korkum bir geçse:18: sende mi üşüdün tamam o zaman kesin normalim oğlumdan sonra ben çok yandım yanmam geçmedi menopozlu gibiydim canım kışın kazak giyemiyordum uzun bir aradan sonra üşümek tuhaf geldi
ay şükür dedim kızacaklar bana yineiçim daralıyor napıyım canım o süpürgeden bende istiyorum eşimde biliyor fırsat olmadı almaya tam benlik süpürge:) çünkü her gün süpürüyorum mecburum oğluma ne kadar oturarak ye desemde elinde bir şey dolaşabiliyor örtü seriyorum bir bakıyorum topluycam diye örtüdekileri hep saçmış yere hamarat oğlum evde kırıntı olunca börtü böcek gelir korkusuyla her gün süpürüyorum oğlum bilmez elini sürer ağzına atar diye kabus yaşıyorum benim süpürgede hem halı yıkama makinası hem sulu hem kuru çok ağır çeke çeke hortumunu kopardım hurç falan kaldırmam onu yapmıştım ya canım iyi ki yapmışım:) camıda sildiğim zaman cama çıkıp silemem ben korkarım normal de de:)) sopayla siliyorum yüksek yerleri ama şimdi cam silmem yarın eşime sildiricem, koltuğun oturma yerini silsem yavaş yavaş bir şey olur mu su lekesi çok pis gösteriyor
sorma canım yaaa. tadı yok hiçbir meyvenin. kayısı yiyorum normalde cır cır olmam lazım bana mısın demiyor.benim 6. haftada başlamıştı 17. deyim hala devam ediyor ben doğuma kusarak gideceğim sanırımbu arada malatyada bu sene derde derman kayısı yok olsaydı sana 1 kutu gönderirdim efloş maalesef bu senenin hamilelei yaz meyveleri bakımından epey sıkıntıya düşecekler
ayy hala kokuyo cok kotu o kadar temizledim yine de gitmedi.evet lastım sen söylemiştin oğlan diye , sağol canım darısı en yakında senin başına inşallah
sağol canım inşallah hayırlı olur
bence hiç ameliyata falan gerek kalmayacak git gide küçülecek o böbrek ve tam zamanında minnoşunu kucağına alacaksın nesdemim
gelişiminizde çok güzelmiş ohh inşallah hep böyle gider nesdoşum
canım çok sağol , inşallah cümlemiz sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız
valla süt işi biraz zor canım kokarda o şimdi inşallah tiksinmezsinama bundan sonra böyle olup olmadık yerde zırt pırt uyursun dikkat et canım o yüzden
hey allahım kadin cektirmekten zevk alıyo galiba birak git de hamis gelinin rahat etsin allah yardımcın olsun kuzum.Kızlar kv gitmekten vazgeçti neymis kızının kızı dogum yapacakmis haziran sonu temmuz başı gibi gidipte oralarda surunmek istemiyormus gorumcenin kızı doğum yapıp düzene girene kadar kv bendeymis fikir degistirmezse uff bende hafiften daramaya basladim Allah tan Asım varda bana moral oluyor teyzeleri
öyle canım görünce sütü aklıma sen geldin ne oluyor bize dedim:)amin kuzum inş gerek kalmaz. sağolsın
sağol tatlım allah hepimizi sıkıntısından arındırsın
ecrin melis abla olucak desene
iki yavrunda sağlıkla sıhhatle yanında olsun kuzum.
inş gerek kalmayacak kuzum. önce allahın izniyle sonra da sizin dualarınızla iyiyim gerçekten.
duhacım bu hamilelik yoğırtları sütleri ziyan ediyor haberin olsunben de geçen gün 5 kavanoz yoğurdu ekşittim 20 saat salonda bekletip
sağol balım inş geçecek bu günler.
haydaaa onun torunu hamike de sen değil misin.
neyse ya sabır de kuzum. 40 gün sonra gidicek sonra da inşallah uzun süre gelmeyecek.
allah razı olsun canım. hiç birimiz darda kalmayalım. sağlıkla ilgil, ailevi, eşlerle ilgili, bebek hasrati..burda neler neler yaşıyoruz. hep duacıyız birbirimize ne kadar güzel..
sana güveniyom iki çocuk anası
hadi güzel bi haber daha:)
kesen çok güzel boyutta. iyi tutunmuş görünüyor yapışması güzel.
sıra kalp atımında canım. acele etme. kese boyutun yapışman güzelse her şey yolunda gider diye düşünüyorum.
Biz geldik kesmemiz oluşmuş ultra.ben bile çok rahat gördüm kese boynumuz 14.4 mm.imiş.kal atışı vajinal gözükür dedi ama malum benim dr.vajinal e karsi.10 gel rahatça görünür dedi veeee
Evet inanmazlar.ama bende pek inanmam.örneğin karnina dik yada yaygın olması.kalcanin genişlemesi.benim iki gebeligimdede tipim kızdi benim.ama iki oğlum var.çok cirkinlesmistim mesela.herkesin fiziki yapısına göre dik yada yaygın oluyor bence.ama suna inanıyorum.kız bebis yüzde leke oluyor
o tezide ben çürüteyim yüzüme leke attı ama benim ki erkekmiş
canım koltuk sil ama kasmadan. ovalar gibi yavaş yavaş sil bastırma ki rahmin kasılmasın. otur yere öyle sil eğilme fazla.
ikincisi o bahsettiğin süpürgeyi çoook uzun süre araştırdım ve sonunda fakir in kine karar kıldım. 1200 walt.
benim kocam iki güne bir kaktüslerimi devirir onun toprağını çekeriz foş foş
sorma canım yaaa. tadı yok hiçbir meyvenin. kayısı yiyorum normalde cır cır olmam lazım bana mısın demiyor.
ayy hala kokuyo cok kotu o kadar temizledim yine de gitmedi.
hey allahım kadin cektirmekten zevk alıyo galiba birak git de hamis gelinin rahat etsin allah yardımcın olsun kuzum.
öyle canım görünce sütü aklıma sen geldin ne oluyor bize dedim:)
maşallahçok sevindim allah tamamına erdirsin borancim.
bak işte çürüdü gitti tez
alnında mı oldu kuzum
kayısı yağı sür tatlım. sen daha iyi bilirsin.biz doğuştann kayısı yediğimiz için kayısı beni hiç cır cır etmez artık alışmış bünye tabi 1 kilo yiyeyim bana mısın demez
sütün kokusu zor çıkar kuzum ama çıkar yani
alnıma attı nesdemim maalesef
evet kuzum darky.Hayırlı cumalarımız olsun kuzular..
Nesdoşuumm şu bahsettiğin süpürge fakir darky mi? Ben de alcam da karar veremedim daha.hem pratik hem de güçlü olsun istiyorum.sulu süpürge benim ömrümü yedii :))
kayısı yağı sür tatlım. sen daha iyi bilirsin.
evet kuzum darky.
en güzeli o. hem de fiyatı da uygun.
hepimizin ömrünü yedi sulular.
Allah korusun, kötü düüşünme. Gerçi sana diyorum da, ara ara beni de evhamlar basıyorcanım istemiyor ki yemiştim zatensürekli görüyorum benim suçum yok erkek diyordum ama kıza kanaat getirdim bu işin şakası sağlıksız olur diye çok korkuyorum canım o korkum bir geçse:18: sende mi üşüdün tamam o zaman kesin normalim oğlumdan sonra ben çok yandım yanmam geçmedi menopozlu gibiydim canım kışın kazak giyemiyordum uzun bir aradan sonra üşümek tuhaf geldi
ay şükür dedim kızacaklar bana yineiçim daralıyor napıyım canım o süpürgeden bende istiyorum eşimde biliyor fırsat olmadı almaya tam benlik süpürge:) çünkü her gün süpürüyorum mecburum oğluma ne kadar oturarak ye desemde elinde bir şey dolaşabiliyor örtü seriyorum bir bakıyorum topluycam diye örtüdekileri hep saçmış yere hamarat oğlum evde kırıntı olunca börtü böcek gelir korkusuyla her gün süpürüyorum oğlum bilmez elini sürer ağzına atar diye kabus yaşıyorum benim süpürgede hem halı yıkama makinası hem sulu hem kuru çok ağır çeke çeke hortumunu kopardım hurç falan kaldırmam onu yapmıştım ya canım iyi ki yapmışım:) camıda sildiğim zaman cama çıkıp silemem ben korkarım normal de de:)) sopayla siliyorum yüksek yerleri ama şimdi cam silmem yarın eşime sildiricem, koltuğun oturma yerini silsem yavaş yavaş bir şey olur mu su lekesi çok pis gösteriyor
canım koltuk sil ama kasmadan. ovalar gibi yavaş yavaş sil bastırma ki rahmin kasılmasın. otur yere öyle sil eğilme fazla.
ikincisi o bahsettiğin süpürgeyi çoook uzun süre araştırdım ve sonunda fakir in kine karar kıldım. 1200 walt.
benim kocam iki güne bir kaktüslerimi devirir onun toprağını çekeriz foş foş
sorma canım yaaa. tadı yok hiçbir meyvenin. kayısı yiyorum normalde cır cır olmam lazım bana mısın demiyor.
temizlik yok:) bana diyorsun sen yaparsan olmazzzz hep beraber madur olduk pasakli biri olsa canina minnet kokutur evi hamileyim bahanesiyletamam canım sağol normalim yaniben kaçar ev işi beni bekler oyyy nesdoş işler beni bekliyor yapmıyorum sinirim çok bozuluyor ( camlar gözüme batıyor koltuklar batıyor dün kv yardım edelim dedi yok dedim zaten ötekinin işini yapıyorlar ( eşim yapana kadar bunalıma giricem
canım şu an yumrutlamış görünüyorsun ama ff kesik çizgi çekmiş akıntın olmadığı için.
pkolu olduğun için ateş yanıltır iniş çıkış yapar ama bana kalırsa yumurtladın. yarın inerse yumurtlamadın demektir canım. çıkarsa yumurtladın demektir. pkolu olmasaydın kesin yumurtladın derdim.
canım seni anlıyorum çünkü ben de öyleyim. evi hep ak pak olsun istiyorum. camlar kv görümce silsin. gerisini de normal haftada bire düşür. ev süpürme, silme toz almayı. bir de ben bu yaz minik süpürge aldım. hani şu torbası içinde ama normal süpürge gibi çeken tek parça makineler. çok da uygundu. çünkü benim süpürgem sulu ve çok ağır ben onunla mümkün değil çekemem. eşim onunla çekiyor. ben de hafta içleri onunla foş foş yorulmadan parkeleri çekiyorum. halılara fazla bulaşmıyorum zaten benimkiler uzun tüylü zorluyor beni.böylece evim temiz görünüyor
ama öyle hurç murç indireyim deme. zaten bir yerlere çıkma artık mazallah tansiyonun düşer çıkar. dengede duramazsın.
biz doğuştann kayısı yediğimiz için kayısı beni hiç cır cır etmez artık alışmış bünye tabi 1 kilo yiyeyim bana mısın demez
sütün kokusu zor çıkar kuzum ama çıkar yani
alnıma attı nesdemim maalesef
temizlik yok:) bana diyorsun sen yaparsan olmazzzz hep beraber madur olduk pasakli biri olsa canina minnet kokutur evi hamileyim bahanesiyle
benim supurge de sulu ve agir haftada bi dipkose yapiyrm ama her gun soyle bi supurmek icin o süpürge den var torbasi kucuk gayet hafif onunla supureyim o zaman olur demi esime kaldiysam kara gune kaldım.
simdi ben bahar temizliği yaptım ya iyi ki yapmisim kirlensin istemiyorum temiz tutayim diyorum.
Ablam dun gece masaallahi vardi aglamadi o kadar...anladım canım inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın ikinci yavrunuda sağsalim doğurup büyütürsün, rahatsızlığın için başka doktorlara gitsen iyice araştırsan canım
1. gün çatlamış o gün ateş düşmüş ertesi gün yükselmiş zaten böyle oluyor
canım akıntı herkeste olmaz bu bir, eşinle olan sorunlara gelince tatlı dille konuşmanda fayda var tartışmadan ve eşinin sürekli evde olması bence iyi değil dışarda ona bir uğraş bulmak lazım ya da eğer sıkıntı olmuyorsa sen kursa falan gidebilirsin biraz gün içinde ayrı kalmanız iyi gelir, eşinin öfke kontrolü için destek alması şart
aynen canım kimseyle kötü olunmasını istemem ama bazı insanlara haddini bildirmek lazım işin zor ama baştan alışmış çünkü Allah yardımcın olsun
canım bence gitme vajinal görürsün çok merak ediyorsun anlıyorum ama az daha bekle bence haftaya gitsen daha iyi
Canım baştan ilgiye alıştırdıysan eşinin suçu yok yavaş yavaş alıştırman lazım, bebek konusundan katılıyorum kızlara
bence 23. gün çatladı
belirti her zaman olmuyor canım bazen anlamıyorsun ben oğlumu doğurmadan önce hiç bilmezdim belirti doğumdan sonra çok değişti vücudum
inşallah canım
ayyyyy kızzz sende mi pipili annesi olacaksınhayırlı olsun canım senin hep kızın olacak diye hayal etmiştim saçlarına bayılmıştım ya
Canım ne güzel haberler bunla inşallah gönlünden geçen normal doğum olur canım inşallah en güzeli o Rabbim nasip etsin hepimize
canım biraz daha bekle bence içme
geç döllenme olabilir biraz daha bekleyebilirsin
ayyyy maşallah canımben inanıyorum senin operasyon geçirmene gerek kalmayacak efloş demişti dersin doraya da maşallah inşallah çok ekşin yapmaz içerde akıllı bıdık
canım aralıksız ağlıyorsa kolik muhtemelen, kolik müzikleri işe yarayabilir saç kurutma makinası elektrik süpürgesi sesini deneyin, biogaia bizde kullanmıştık işe yaramazsa zinco var gaz damlası bizde o işe yaramıştı, nurse harveys de güzel canım aklında olsun, gazlı bebeği iki saatden önce emzirmek gazını artırıyor bilgin olsun yine de sen bilirsin tabi biz böyle hafif geçirmiştik, saat yönünde karnına masaj yap gün içinde sürekli tabi ağladığı zaman değil sakin zamanında bebeyağı sürüp yapabilirsin ya da saf zeytinyağı kolay olur masaj yapman, ayaklarını mutlaka sıcak tut, birde gazı olan bebek sürekli meme ister sancı girdikçe medet umar acıktığını zanneder
maşallah canım tahin kesinlikle çok artırıyorbak sen o ağlayınca strese girdikçe bebeğinde bunu hisseder ne kadar sakin olursan o kadar bebeğin sakinleşir çok zor ama canım sakin olmaya çalış ninni söyle hafif kucağında salla böyle pışpışla
:)) canım bundan sonra ocakta bir şey bırakma aman çünkü bu uykular çok olacak
hamdolsun canım idare ediyorum hissetmiyor canım kendi aleminde paşamız:)
haydaaa ayyy bu kv leri var ya.. sabret canım gidecek eninde sonunda
bir bilgim yok canım
bence sen gebesin
Malatyalimisin canim
sağol kuzum sen nasılsın? kv yi gönderememişsingerekçe de saçma yalnız, sen hamile değilmiymişsin?
Hamile insanı çok sıkmasınlar yaa, sinir oluyorum şu büyüklere
maşallah boranım kesenize, darısı pıtpıtlara olsun inşallah canım
şu kayısıyı ye de rahatla artıkkayısı diye diye kız gelecek
Bu arada hatırlamıyorum ama sanırım benim de 9. haftalarda fln artmıştı:26:
nesdoş böbreğin küçülmüş gözün aydın canım, inşallah daha da küçülür de ameliyata gerek kalmaz
geçmiş olsun canım, nane limon derdim ama o olmaz, en iyisi ıhlamur iç sen. Bir de ayranla soda iç ki kaybettiğin suları ve mineralleri geri al, yoksa halsiz düşersin. Bir daha da dolaptan birşey içme, biliyorum için yanıyor ama, dikkat etmeliyiz. Benim de çok içim yanıyor, hergün dondurma yiyorum, kilolarca yesem sanki yangınım sönmeyecek
efloşum ben de çok üşüyordum, mayıs başına kadar üzerimden kışlık paltomu çıkaramadım ben. Hatta daha ilk kez dün kısa kollu giydimŞunun şurasında 1hafta-10 gündür fln sıcaklamaya başladım ben, daha önceleri genelde üşürdüm.
yorum için çok erken ki, yumurtlamışsın ve daha 3.günündesin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?