Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım istemiyor ki yemiştim zaten sürekli görüyorum benim suçum yok erkek diyordum ama kıza kanaat getirdim bu işin şakası sağlıksız olur diye çok korkuyorum canım o korkum bir geçse:18: sende mi üşüdün tamam o zaman kesin normalim oğlumdan sonra ben çok yandım yanmam geçmedi menopozlu gibiydim canım kışın kazak giyemiyordum uzun bir aradan sonra üşümek tuhaf geldi

ay şükür dedim kızacaklar bana yine içim daralıyor napıyım canım o süpürgeden bende istiyorum eşimde biliyor fırsat olmadı almaya tam benlik süpürge:) çünkü her gün süpürüyorum mecburum oğluma ne kadar oturarak ye desemde elinde bir şey dolaşabiliyor örtü seriyorum bir bakıyorum topluycam diye örtüdekileri hep saçmış yere hamarat oğlum evde kırıntı olunca börtü böcek gelir korkusuyla her gün süpürüyorum oğlum bilmez elini sürer ağzına atar diye kabus yaşıyorum benim süpürgede hem halı yıkama makinası hem sulu hem kuru çok ağır çeke çeke hortumunu kopardım hurç falan kaldırmam onu yapmıştım ya canım iyi ki yapmışım:) camıda sildiğim zaman cama çıkıp silemem ben korkarım normal de de:)) sopayla siliyorum yüksek yerleri ama şimdi cam silmem yarın eşime sildiricem, koltuğun oturma yerini silsem yavaş yavaş bir şey olur mu su lekesi çok pis gösteriyor

Kızlar bulantı 9. haftada mı tavan yapıyordu öyle bir şey yazılmıştı sanki, benimki arttıda biraz rüyamda yine kayısı gördüm

benim 6. haftada başlamıştı 17. deyim hala devam ediyor ben doğuma kusarak gideceğim sanırım bu arada malatyada bu sene derde derman kayısı yok olsaydı sana 1 kutu gönderirdim efloş maalesef bu senenin hamilelei yaz meyveleri bakımından epey sıkıntıya düşecekler

ooo canım senin çok sürmüş geçer inşallah bir an önce, ay sorma kayısıları don vurdu babamların bahçede vardı ne güzel olurdu:)) ama yedim canım sağol aşerme değil benimki rüyama girip duruyor:)

Canım doktorlar zaten böyle şeylere hiççç doğru demezler:)) eskilerin cinsiyet tahmininde burun kıvırırlar ama eskiden ultrason yoktu ve öyle tahmine diyorlardı

Evet inanmazlar.ama bende pek inanmam.örneğin karnina dik yada yaygın olması.kalcanin genişlemesi.benim iki gebeligimdede tipim kızdi benim.ama iki oğlum var.çok cirkinlesmistim mesela.herkesin fiziki yapısına göre dik yada yaygın oluyor bence.ama suna inanıyorum.kız bebis yüzde leke oluyor

o tezide ben çürüteyim yüzüme leke attı ama benim ki erkekmiş

canım koltuk sil ama kasmadan. ovalar gibi yavaş yavaş sil bastırma ki rahmin kasılmasın. otur yere öyle sil eğilme fazla.
ikincisi o bahsettiğin süpürgeyi çoook uzun süre araştırdım ve sonunda fakir in kine karar kıldım. 1200 walt.
benim kocam iki güne bir kaktüslerimi devirir onun toprağını çekeriz foş foş
sorma canım yaaa. tadı yok hiçbir meyvenin. kayısı yiyorum normalde cır cır olmam lazım bana mısın demiyor.

ayy hala kokuyo cok kotu o kadar temizledim yine de gitmedi.
hey allahım kadin cektirmekten zevk alıyo galiba birak git de hamis gelinin rahat etsin allah yardımcın olsun kuzum.
öyle canım görünce sütü aklıma sen geldin ne oluyor bize dedim:)
Biz geldik kesmemiz oluşmuş ultra.ben bile çok rahat gördüm kese boynumuz 14.4 mm.imiş.kal atışı vajinal gözükür dedi ama malum benim dr.vajinal e karsi.10 gel rahatça görünür dedi veeee

maşallah çok sevindim allah tamamına erdirsin borancim.

evet benim de kabusum. çok korkuyorum lekelencem diye.
annem lekelenmiş çünkü.
sürekli güneş kremi sürüyorum iyice artmasın güneşte diye. gerçi burda güneş de az ama olsun ışık olması yeterli.
şimdilik yok ama olcak diye de aklım çıkıyo. benim yaza doğru ufacık güneş çillerim olur belli belirsiz. onlar büyümez inşallah.

biz doğuştann kayısı yediğimiz için kayısı beni hiç cır cır etmez artık alışmış bünye tabi 1 kilo yiyeyim bana mısın demez

sütün kokusu zor çıkar kuzum ama çıkar yani

bak işte çürüdü gitti tez
alnında mı oldu kuzum

alnıma attı nesdemim maalesef

Hayırlı cumalarımız olsun kuzular..
Nesdoşuumm şu bahsettiğin süpürge fakir darky mi? Ben de alcam da karar veremedim daha.hem pratik hem de güçlü olsun istiyorum.sulu süpürge benim ömrümü yedii :))

kayısı yağı sür tatlım. sen daha iyi bilirsin.
evet kuzum darky.
en güzeli o. hem de fiyatı da uygun.
hepimizin ömrünü yedi sulular.

Allah korusun, kötü düüşünme. Gerçi sana diyorum da, ara ara beni de evhamlar basıyor ama genel olarak içim rahat artık yaa. İnşallah sen de ilerleyen haftalarda rahatlarsın kuzum
Bu arada bu yanmam geçmezse doğumdan sonra da cidden yanarım ben yaa, menapozlu gibi, çok fena bişey, normalde soğuk su içemem ben, alışkın değilim, ama oda sıcaklığındaki su içimi ferahlatmıyor artık, özellikle geceleri yanıyorum

nesdoş fakir darky mi seninki? memnun musun? ben de fakir ve homend arasında kaldım ya. Homendi de çok beğendim ama kararsızım

temizlik yok:) bana diyorsun sen yaparsan olmazzzz hep beraber madur olduk pasakli biri olsa canina minnet kokutur evi hamileyim bahanesiyle

benim supurge de sulu ve agir haftada bi dipkose yapiyrm ama her gun soyle bi supurmek icin o süpürge den var torbasi kucuk gayet hafif onunla supureyim o zaman olur demi esime kaldiysam kara gune kaldım.
simdi ben bahar temizliği yaptım ya iyi ki yapmisim kirlensin istemiyorum temiz tutayim diyorum.

Deveyuku.com dan aldim ben fakir darkyi fiyati uygun ve guvenilir.bende cok begeniyorum fakiri.kucuk ev aletlerimin hepsini o siteden aldim hepsi fakir cok memnunum

Ablam dun gece masaallahi vardi aglamadi o kadar...
Ayrica normalde iki saatte bir emzirirdim simdi saatte bir neredeyse....
40 ina kqdar istedikce vermeliymisiz..
Vermesem mi acaba ?
Ayrica o yag mi iyi geldi bilmiyorum ama dun geceyi sorunsuz atlattik sukur....
Uykusuz kalmaya raziyim yeter ki oglum sanci agri cekmesin...

Tamam kizlar evet pkodan dolayi bende cozemiyorum ve hic oyle uzayan akintimda yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…