Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet kuzum darky çok memnunum. ağız kısmı çıkıyor ince yerleri de çekiyosun. başlığı da çok geniş. halıya düşen topraktan bi gr bırakmıyor.
evet canım haftada bir büyükle geri kalan günlerde küçükle yalandan çek. ben öyle başediyorum evimin yerleri beyaz çünkü.

peki el süpürgesi olarak kullanımı da rahat mı canım? 4-5 Aydır bakıyorum, kararsızlıktan alamadım bir türlü

Kızlar bulantı 9. haftada mı tavan yapıyordu öyle bir şey yazılmıştı sanki, benimki arttıda biraz rüyamda yine kayısı gördüm

bulantın hayırlısı olsun canım benimde tamda bu dönemde başladı perişan etti beni biliyorsun inşallah senin öyle olmaz
üşümeye gelince ben yanıyorum öyle böyle değil ya bi doktora sor canım

arkadaşlar detaylı ultrason haftası izmirde olacağım bana önerebileceğiniz bi yer var mı acaba :26:

Boran keseyi gormussun sagligiyla buyusun minik Insallahh..
Nesdos cnm bobregin icin sevindim..Insallah 32lerde de ihtiyac kalmaz guzelim..minisini op cnm gobistenn
Nurka cnm kv kalici degildir Insallah..cok kalmaz da seni yipratmadan giderrr...
Eflos bulantilara gecmis olsun cnm...
Cute Azeri ogluslariniz agrisiz ssncisiz gazsiz guzelce buyurler Insallah
Vizyon gelemiyooo galibaaaah bu ogluslaaarr

Herkes iyidir Insallahhh hersey gonlunuzce olsun kizlaarr bekleyenler Insallah Rabbim en kisa zamanda o mucizeleri nasip etsin ve topigimiz ancaa hamileler ve yeni anneler topigi olsun Insallahhh...

peki el süpürgesi olarak kullanımı da rahat mı canım? 4-5 Aydır bakıyorum, kararsızlıktan alamadım bir türlü
bence çok rahat kuzum. boyu ve köşeleri girişi çok rahat. başlığı çıkınca da ince yerleri çekebilmesi rahat. torba temizliği de kolay. ben rahat kullanıyorum kuzum.
arkadaşlar detaylı ultrason haftası izmirde olacağım bana önerebileceğiniz bi yer var mı acaba :26:
canım eğer kısa süreliğine gidiceksen detaylının 23-24 e kadar vakti var. haberin olsun.

ohh bee bugun itibariyle haziran 23 e kadar tatildeyim
kursu kapattik.
hanimlarla vedalastik nasil dua ediyorlar hocam ins seneye karninburnunda görürüz diyolar ben de güldüm :)haberleri yok.
bugun masa başında uyuyacaktim cok şükür sonuna denk geldi yoksa dersleri uyuyarak gecirirdim heralde.

kuzum öperim minik sıpayı. sen de öp bolca. seninkinin adı ne olacak. söyledin de ben mi bilmiyorum.??
bu arada çok sevindim yarım saat yarım saattir canım. iki üç parça alırsın her seferinde. alışveriş listesinde zorlanırsan bize zor.

nesdemim 1 haftalığına gidiyorum ama dr um ısrar etti o hafta içinde olsun diye benimde işime geldi sonuçta büyük şehir iyi hastaneler vardır diye düşündüm :26:

çok sağol kuzum, en yakın zamanda alayım bir tane, yoksa kocanın süpürmesini bekleye bekleye ağaç olucam

gözün aydın canım, iyi tatiller o seni sık boğaz eden öğrencine gözün aydın hamileyim deseydin

nesdemim 1 haftalığına gidiyorum ama dr um ısrar etti o hafta içinde olsun diye benimde işime geldi sonuçta büyük şehir iyi hastaneler vardır diye düşündüm :26:
sosyalim izmirde doğum yapan bir arkadaşıma soracağım, haber gelince yazarım sana

çok sevinirim canım çok sağol

Bizim sipanin adi celiskili cnm..hala karar veremedikk..ben begeniyorum esim sevemiyo o soyluyo ben sevemiyorum 2mizin ortak sevdiyi 2 3tane isim var onu da aileler icinde bunu dusunduk diyince garip tepki verdiler bizim de gozumuzden dustu...cidden cok kararsisiz..esim de diyo liste yapalim dogunca yuzune bakariz hangi yakisirsa onu koyariz ben de onayladim cunki kendim bile karar veremiyorum...
alisverisi cnm her hafta yarim saat bile bol bol yeter bana yanimizda alisveris merkezi ve 7katli bina 5.kati full bebek magazadi giysileri ordan hall edicez..yatak falan da esim magazalardan fotolarini cekicek bakicam karar vericez zaten oda yapmiycaz sadece bizim odamiza yatak alicaz cunki tasinma ihtimslimiz var...diger esyalar eksik ihtiyaclari da kv.le annem yapicak onumuzdeki ay Insallah..bizde adet oyle ilk bebek icin dunurler yaparlar ama adet yerini bulsun diye geri kalanlari onlar alicak...arabasi puseti icin falan da acil degil dogduktan sonra da alicaz Insallahh.Dogrusu herkes hediyye olarak oyle seyler dusunuyo misal gorumcem falan arabalarin fotosunu yolluyo hangisini begeniyosun diye iste ondan acele etmek istemiyoruz kimseye de kesinlikle alma diyemeyiz cunki abi abla kardes falan onlarin cocuklarina hep boyle seyler sliriz..eksiklikleri de dize sorarim cnm simdi kendimin de emin olamadklarimi sizden soramiyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…