- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
evet canım hem Malatyalıyım hem malatyadayım
evet kuzum darky çok memnunum. ağız kısmı çıkıyor ince yerleri de çekiyosun. başlığı da çok geniş. halıya düşen topraktan bi gr bırakmıyor.Allah korusun, kötü düüşünme. Gerçi sana diyorum da, ara ara beni de evhamlar basıyorama genel olarak içim rahat artık yaa. İnşallah sen de ilerleyen haftalarda rahatlarsın kuzum
Bu arada bu yanmam geçmezse doğumdan sonra da cidden yanarım ben yaa, menapozlu gibi, çok fena bişey, normalde soğuk su içemem ben, alışkın değilim, ama oda sıcaklığındaki su içimi ferahlatmıyor artık, özellikle geceleri yanıyorum
nesdoş fakir darky mi seninki? memnun musun? ben de fakir ve homend arasında kaldım ya. Homendi de çok beğendim ama kararsızım
evet canım haftada bir büyükle geri kalan günlerde küçükle yalandan çek. ben öyle başediyorum evimin yerleri beyaz çünkü.temizlik yok:) bana diyorsun sen yaparsan olmazzzz hep beraber madur olduk pasakli biri olsa canina minnet kokutur evi hamileyim bahanesiyle
benim supurge de sulu ve agir haftada bi dipkose yapiyrm ama her gun soyle bi supurmek icin o süpürge den var torbasi kucuk gayet hafif onunla supureyim o zaman olur demi esime kaldiysam kara gune kaldım.
simdi ben bahar temizliği yaptım ya iyi ki yapmisim kirlensin istemiyorum temiz tutayim diyorum.
peki el süpürgesi olarak kullanımı da rahat mı canım? 4-5 Aydır bakıyorum, kararsızlıktan alamadım bir türlüevet kuzum darky çok memnunum. ağız kısmı çıkıyor ince yerleri de çekiyosun. başlığı da çok geniş. halıya düşen topraktan bi gr bırakmıyor.
evet canım haftada bir büyükle geri kalan günlerde küçükle yalandan çek. ben öyle başediyorum evimin yerleri beyaz çünkü.
Bende malatyaliyimmmm ama ankaradayim isten dolayi.cok ozledim orayi:-(
Kızlar bulantı 9. haftada mı tavan yapıyordu öyle bir şey yazılmıştı sanki, benimki arttıda birazrüyamda yine kayısı gördüm
Kızzllarr birde üşüme, bu kadar üşümek normal mi yaz geldi artık ben hala hırkayla duruyorum gece bile hırkayla uyuyorum patik giyiyorumnormal değilse doktora sorayım bir şeyim mi eksik, ilk hamileliğimde yandım bundan donuyorum
yaza gelirsin inşallah
bence çok rahat kuzum. boyu ve köşeleri girişi çok rahat. başlığı çıkınca da ince yerleri çekebilmesi rahat. torba temizliği de kolay. ben rahat kullanıyorum kuzum.peki el süpürgesi olarak kullanımı da rahat mı canım? 4-5 Aydır bakıyorum, kararsızlıktan alamadım bir türlü
canım eğer kısa süreliğine gidiceksen detaylının 23-24 e kadar vakti var. haberin olsun.arkadaşlar detaylı ultrason haftası izmirde olacağım bana önerebileceğiniz bi yer var mı acaba :26:
kuzum öperim minik sıpayı. sen de öp bolca. seninkinin adı ne olacak. söyledin de ben mi bilmiyorum.??Boran keseyi gormussun sagligiyla buyusun minik Insallahh..
Nesdos cnm bobregin icin sevindim..Insallah 32lerde de ihtiyac kalmaz guzelim..minisini op cnm gobistenn
Nurka cnm kv kalici degildir Insallah..cok kalmaz da seni yipratmadan giderrr...
Eflos bulantilara gecmis olsun cnm...
Cute Azeri ogluslariniz agrisiz ssncisiz gazsiz guzelce buyurler Insallah
Vizyon gelemiyooo galibaaaah bu ogluslaaarr
Herkes iyidir Insallahhh hersey gonlunuzce olsun kizlaarr bekleyenler Insallah Rabbim en kisa zamanda o mucizeleri nasip etsin ve topigimiz ancaa hamileler ve yeni anneler topigi olsun Insallahhh...
bence çok rahat kuzum. boyu ve köşeleri girişi çok rahat. başlığı çıkınca da ince yerleri çekebilmesi rahat. torba temizliği de kolay. ben rahat kullanıyorum kuzum.
canım eğer kısa süreliğine gidiceksen detaylının 23-24 e kadar vakti var. haberin olsun.
ohh bee bugun itibariyle haziran 23 e kadar tatildeyim
kursu kapattik.
hanimlarla vedalastik nasil dua ediyorlar hocam ins seneye karninburnunda görürüz diyolar ben de güldüm :)haberleri yok.
bugun masa başında uyuyacaktim cok şükür sonuna denk geldi yoksa dersleri uyuyarak gecirirdim heralde.
çok sağol kuzum, en yakın zamanda alayım bir tane, yoksa kocanın süpürmesini bekleye bekleye ağaç olucambence çok rahat kuzum. boyu ve köşeleri girişi çok rahat. başlığı çıkınca da ince yerleri çekebilmesi rahat. torba temizliği de kolay. ben rahat kullanıyorum kuzum.
canım eğer kısa süreliğine gidiceksen detaylının 23-24 e kadar vakti var. haberin olsun.
gözün aydın canım, iyi tatillerohh bee bugun itibariyle haziran 23 e kadar tatildeyim
kursu kapattik.
hanimlarla vedalastik nasil dua ediyorlar hocam ins seneye karninburnunda görürüz diyolar ben de güldüm :)haberleri yok.
bugun masa başında uyuyacaktim cok şükür sonuna denk geldi yoksa dersleri uyuyarak gecirirdim heralde.
sosyalim izmirde doğum yapan bir arkadaşıma soracağım, haber gelince yazarım sananesdemim 1 haftalığına gidiyorum ama dr um ısrar etti o hafta içinde olsun diye benimde işime geldi sonuçta büyük şehir iyi hastaneler vardır diye düşündüm :26:
çok sağol kuzum, en yakın zamanda alayım bir tane, yoksa kocanın süpürmesini bekleye bekleye ağaç olucam
gözün aydın canım, iyi tatillero seni sık boğaz eden öğrencine gözün aydın hamileyim deseydin
sosyalim izmirde doğum yapan bir arkadaşıma soracağım, haber gelince yazarım sana
Bizim sipanin adi celiskili cnm..hala karar veremedikk..ben begeniyorum esim sevemiyo o soyluyo ben sevemiyorum 2mizin ortak sevdiyi 2 3tane isim var onu da aileler icinde bunu dusunduk diyince garip tepki verdiler bizim de gozumuzden dustu...cidden cok kararsisiz..esim de diyo liste yapalim dogunca yuzune bakariz hangi yakisirsa onu koyariz ben de onayladim cunki kendim bile karar veremiyorum...kuzum öperim minik sıpayı. sen de öp bolca. seninkinin adı ne olacak. söyledin de ben mi bilmiyorum.??
bu arada çok sevindim yarım saat yarım saattir canım. iki üç parça alırsın her seferinde. alışveriş listesinde zorlanırsan bize zor.
o tezide ben çürüteyim yüzüme leke attı ama benim ki erkekmiş
Benim canım kadar sevdiğim arkadasim orada.eşi savcı evlenir evlenmek tayinleri oraya çıktı.tezlere gelince diyorumya kişiden kişiye değişiyor.ama çil düşünce çoğunluk kız bebis geliyor.çevremde çok şahit oldumevet canım hem Malatyalıyım hem malatyadayım
Sosyalim Özel Karataş Hastanesi Dr.Ahmet Kılyarçok sevinirim canım çok sağol
Sosyalim Özel Karataş Hastanesi Dr.Ahmet Kılyar
Sosyalim Özel Karataş Hastanesi Dr.Ahmet Kılyar
tamam canım güveniyorum sanaçok sağol zahmet oldu
Aa ama arkadaşım herşeyi orada yaptırdım, çok memnunum dediradyoloji uzmanları yokmuş deryam şimdi aradımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?