Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay gercektenmi.sende tanıyorsunuz yani meşhur dr.erdal ahat ı.merkezdemiydin.nerede oturdunuz tam.ay heyecanlandım.

Evet merkezde ankara cad oturmustum canim.yanlis hatirlamiyosam muayenehaneside orda olmasi lazim.kucuk bi yer zaten :)) guzel gunlerdi ordaki zamanlarim.

ayy yaşasın tatil geldi sana..
ben de 27 haziranda tatile giriyorum inş..
nesdemim 1 haftalığına gidiyorum ama dr um ısrar etti o hafta içinde olsun diye benimde işime geldi sonuçta büyük şehir iyi hastaneler vardır diye düşündüm :26:
evet kuzum vardır. benim gittiğim özel hastaneden 2 ay önce randevu alınıyo. üniv hastanesi de öyle. malum hastane yok başka. sen izmirde çok seçenek bulursun. radyoloğu olan büyük tıp merkezleri bile olur diye düşünmekteyim. aman diyim böbreğine safra kesene iyi baksınlar. bazıları çok önemsemiyormuş. benim radyoloğum her yerime baktı.
canım sor ben hepsini cevaplarım. ayıptır söylemesi piyasayı talan ettim
özellikle şimdiden söylemek istediğim şu: park beşik al. çok işine yarayacak. araba ve anakucağı birlikte al yani travel sistem. anakucağını 18 kg a kadar araba koltuğu olarak da kullanıyosun. park yatağın içini özellikle pamuk almanı tavsiye ederim. omurga gelişimi açısından. yorganlarınızı da yapttırırken içine yün koydurcaksanız bile al ve üst katman pamuk olsun.

ege üni de halam ve eşi çalışıyor canım sordular benim için ege takipli hastalarına sadece bakıyormuş yani üni hastanesine gidemeyeceğim, bende radyoloğu iyi olanlara bakacağım nesdoşum :26:

demek ki ayrılmış oradan uzman bana öyle dediler 10 haziran gibi arayın dediler yani yeni uzmanın nasıl olduğunu bilemeyiz ki :26:

canım radyologlar görerek çalışır ölçümleri bilgisayar ölçümü old için çok farketmez bence. yeterki bebeğe baktığı kadar sana da baksın.

canım radyologlar görerek çalışır ölçümleri bilgisayar ölçümü old için çok farketmez bence. yeterki bebeğe baktığı kadar sana da baksın.

anladım canım onada dikkat edeceğim zaten Allah inşallah karşıma iyi dr ları çıkartır

Park yatak konusunda ayni fikirdeyiz cnm evet istiyorum ama esim begenmiyor onlari..kendisi mobilya fabrikasinda calisiyo hepsinin ici yuzu ne ben biliyorum diyo..israr etmeme ragmen onun bilgisi daha cok guvenmek istiyorum ona..yatagi da kendisi is yerinde yaptiricak modeli biz secicez..park yatak gozumde kalicak sankiii
travel.i soyliycem kocise bakalim onay gelsin beyimizdenn dogru diyorsun..sagol canimmm benim yazinin fotosunu cektim bileee

biz geldik bi pipili de Allahın izniyle bana geliyor kızlar 3 hafta sonra detaylımız var

sosyalim hayırlı olsun bi pipilide senden demek Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin hepimizinde
canım çok sevindim yarım saat olsun hiç olmazsa çok sıkılmazsın bi hava alırsın canım
canım ateşin düşmüş geliyo mu acaba adet hayırlısı olur inşallahhhhhh
canım çok sevindim inşallah küçülmeye devam eder ve operasyona hiç gerek kalmaz
canım daha iyi olmanıza sevindim umarım çok çok daha iyi olursunuz
bende haber yok :)
sizde neler var hele geçmişe bakıp geliyorum.
çok şükür iyiylik canım işe git eve gel uğraşıyoruz öyle

canım ya hala net değil iş yerinde hissetmiyorum zaten evde uzanırken içerden dürter gibi hissediyorum bakalım tekmelere ne zaman geçecek

hayırlı olsun canım .çok güzel tam zamanı iyi olmuş bol bol dinlen enerji depola kuzun için

amin canım cümlemizinkini çok sağol bitanem

nesdem ben hani bu hafta gittim ya 3 boyutlu ultrason mu ne dediler radyolag baktı zaten suratsız bişeyddi sadece bebeğin bacağını kafasını midesi ağırlığı falan onlara baktı başka hiç bişey yapmadı ya
hiç bişey demedi bana dediği tek şey bağdaş kurmuş oturuyor
bana hiç bakmadı kalbi için zaten bebeğin fetal ekosu yapıldı bak içime bi kurt düştü şimdi

koltukta öyle bir sızıp kalmışım ki ocakta da sut vardı tasmis tencerenin yarısı gitmiş
hey allahım
kendime iş çıkardığıma mi yanayin ziyan olan sute miii
enemmm yanmamıştır umarım. yanık sütün kokusu çok uzun süre gitmiyor evden.
tiksinmezsin umarım.
kız dikkat et artık sızıp kalacaksın hep:)
amin canım çok sağol 1.5 ay sonra sende öğreneceksin inşallah
ay inşallah canım:)
teşekkür ederim canım iyiyim:)
neredeyse hiç belirti yaşamadan hamilelik yaşayan nadir insanlardanım sanırım:)
hadi yaa.. ee sen de hamilesin yoruluyorsun canım benim.
bira bencillik etmiş
bu ateş benimle dalga geçiyor azıcık işaret çaksa yükselse yada düşse nolur sanki
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
hehe şaka gibi:) ama daha erken canım sabret bu hep böyle gitmeyecek elbet. sonu hayırlı olsun:)
Biz geldik kesmemiz oluşmuş ultra.ben bile çok rahat gördüm kese boynumuz 14.4 mm.imiş.kal atışı vajinal gözükür dedi ama malum benim dr.vajinal e karsi.10 gel rahatça görünür dedi veeee
gözün aydın canım, maaşallah güzel görünüyor kese. boyu da süper.
hehe nereni kurcalıyo babayı nasıl ayağa diktiniz benimki ne desem kılını kıpırdatmıyor henüz :)))))
dediğin gibi sağlıklı olsun canım her şeye razıyız bir şekilde geçiriyoruz günlerimizi.
bak bak kabahatini de biliyor
Bir fincan kaynamış suyun içerisine bir çay kaşığı kara.biber ekleyip az demle sonra süz iç canım.
nane limon çok iyi geliyor ama senin haftalarında nane zararlı mı bilmiyorum.
doktoruna sorup onu da içebilirsin.
geçmiş olsun.
senin haftalarında ben de dondum:) 7-8-9 da dondum. 9 bitince bitti:)
bir şey eksikliğinden olduğunu sanmıyorum ama.
ay ne çok ortak noktamız çıktı eflalimmmm:))))
ohhhhhhh darısı bana:)
ben ise en yoğun haftaya girdim, notlarla boğuşuyorum
hemen anlarlardı senin hafiyeler :)))) sorulara maruz kalmadan kursu bitirmişsin:)

ayy ben de şu park yataklara ve anakucağına bakıp araştırıyordum.
park yatak almak durumundayız şu an biz de çünkü taşınmak istiyoruz.
yeni evimize de takım alırız diye düşündük.
ama park yatakların o file kısımları benim kafamı karıştırıyor.
çabuk yırtılır gibi geliyor bana.
diğer bilgileri de hemen kaydettim sağ ol
aynen ben de öyleyim tatili iple çekiyorum:)

Yaaa bende diyebilcekmiyim ki midem bulaniyo :)) uyuyup kalmisim sutu ocakta unutmusum hehe :)) esimle konustuk.bana sen git dedi danismana.once sen ofkeni kontrol altina al dedi.adam saka gibi ya.gunduzleri fazla biarada olmama karari aldik.rahatsiz oldugum herseyi soyledim.dikkat ederim dedi.bebek konusunu ertelemeyi dusunmuyorum oluruna birakiyorum cunku esimi seviyorum ve gercekten cok istiyorum bebisim olsun.bide benim bi sorunum var kizlar ya bunlarla basinizi agritmak istemiyorum ama sizin fikirleriniz bana iyi geliyor yanlis bisey yapmak istemiyorum.esimin eski esi hergun biseyi bahane edip ariyor.surekli biseyler istiyor.cocuklarin masrafini one surerek.gecen ay tam uckere ayakkabi parasi istedi.yok yirtildi yok bayram icin falan.geldiklerindede bi once benim aldigim ayakkabi ayagindaydi ben onu bayram icin almistim ama kiyafetine uymuyo diye bidaha parasini gonderdik yine alindi.sonra burdayken bitanede spor ayakkabi aldim cocuga.neyse bunlar onemli degil.ve inanin 1500 lira para harcadik cocuk geldiginde.sonrada 300 lira para gonderdik.aradiginda ben onceden tepki verdigim icin esim konusmuyodu simdi konusmalar uc dakka falan suruyo.napiyosun isler nasil gibi sorular soruyo.ve ben gicik olmaya basladim.ona neki.bisey istediginde gun icinde onkere ariyo.rahatsiz oluyorum sanki iyi niyetim suistimal ediliyo gibi geliyor.ve dun artik dayanamadim kendi sorunumun yetmiyomus gibi tepkimi koydum.calismiyoda cocugun masrafini bahane ediyor.sen babasiysan oda annesi dedim calissin oturdugu yerden zirt pirt para istemesin dedim.sonrada icim tuhaf oldu.verdigum tepki fazlami sizce.ben bu konuda nasil bi yol cizmeliyim.aslinda beni rahatsiz eden surekli aramasi.sordum cocukla konusuyomusun yok arada konsyrm dedi.esime msj attirdim.adliye yoluyla nafakani iste kizim konusmak istediginde arasin beni surekli arama diye.yaptigim dogrumu sizce

canım tşkr ederm...inş herşey yolunda gider duanı eksik etme ...
kutsal tşkr ederim

benim koca kv ye gitmis yengemler temizliğe geldimi demis ordan girmis kv yok hiic gelmediler demis. duhanin midesi neyi bulaniyo hamile deyince kv
aynen boyle olmus günü mu gecmis demis
sonra esim kiza birsürü temizlik niye yaptırdın kasıklarim agridi diyordu demiş
kv oglum bana niye dememis yoksa ben yaptirirmiydim
amaninn demis.
ben her cumayla sala arası nasil dua ediyordum yaa demis kv eşime
onu da kendinden biliyo bi sen değil hepimiz dua ediyoruz allahim ne diyim artik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…