Aa ama arkadaşım herşeyi orada yaptırdım, çok memnunum dedi
demek ki ayrılmış oradan uzman bana öyle dediler 10 haziran gibi arayın dediler yani yeni uzmanın nasıl olduğunu bilemeyiz ki :26:
hımm ya ayrıldı ya da izinli demek ki sosyalim. Neyse yardımcı olamadım kusura bakma canım :26:
Rica ederim canımoyy ne kusura canım önemli değil kısmetimizde yokmuş demek ki orası sağol tatlım
Ay gercektenmi.sende tanıyorsunuz yani meşhur dr.erdal ahat ı.merkezdemiydin.nerede oturdunuz tam.ay heyecanlandım.
ayy yaşasın tatil geldi sana..ohh bee bugun itibariyle haziran 23 e kadar tatildeyim
kursu kapattik.
hanimlarla vedalastik nasil dua ediyorlar hocam ins seneye karninburnunda görürüz diyolar ben de güldüm :)haberleri yok.
bugun masa başında uyuyacaktim cok şükür sonuna denk geldi yoksa dersleri uyuyarak gecirirdim heralde.
evet kuzum vardır. benim gittiğim özel hastaneden 2 ay önce randevu alınıyo. üniv hastanesi de öyle. malum hastane yok başka. sen izmirde çok seçenek bulursun. radyoloğu olan büyük tıp merkezleri bile olur diye düşünmekteyim. aman diyim böbreğine safra kesene iyi baksınlar. bazıları çok önemsemiyormuş. benim radyoloğum her yerime baktı.nesdemim 1 haftalığına gidiyorum ama dr um ısrar etti o hafta içinde olsun diye benimde işime geldi sonuçta büyük şehir iyi hastaneler vardır diye düşündüm :26:
canım sor ben hepsini cevaplarım. ayıptır söylemesi piyasayı talan ettimBizim sipanin adi celiskili cnm..hala karar veremedikk..ben begeniyorum esim sevemiyo o soyluyo ben sevemiyorum 2mizin ortak sevdiyi 2 3tane isim var onu da aileler icinde bunu dusunduk diyince garip tepki verdiler bizim de gozumuzden dustu...cidden cok kararsisiz..esim de diyo liste yapalim dogunca yuzune bakariz hangi yakisirsa onu koyariz ben de onayladim cunki kendim bile karar veremiyorum...
alisverisi cnm her hafta yarim saat bile bol bol yeter bana yanimizda alisveris merkezi ve 7katli bina 5.kati full bebek magazadi giysileri ordan hall edicez..yatak falan da esim magazalardan fotolarini cekicek bakicam karar vericez zaten oda yapmiycaz sadece bizim odamiza yatak alicaz cunki tasinma ihtimslimiz var...diger esyalar eksik ihtiyaclari da kv.le annem yapicak onumuzdeki ay Insallah..bizde adet oyle ilk bebek icin dunurler yaparlar ama adet yerini bulsun diye geri kalanlari onlar alicak...arabasi puseti icin falan da acil degil dogduktan sonra da alicaz Insallahh.Dogrusu herkes hediyye olarak oyle seyler dusunuyo misal gorumcem falan arabalarin fotosunu yolluyo hangisini begeniyosun diye iste ondan acele etmek istemiyoruz kimseye de kesinlikle alma diyemeyiz cunki abi abla kardes falan onlarin cocuklarina hep boyle seyler sliriz..eksiklikleri de dize sorarim cnm simdi kendimin de emin olamadklarimi sizden soramiyorum:18:
ayy yaşasın tatil geldi sana..
ben de 27 haziranda tatile giriyorum inş..
evet kuzum vardır. benim gittiğim özel hastaneden 2 ay önce randevu alınıyo. üniv hastanesi de öyle. malum hastane yok başka. sen izmirde çok seçenek bulursun. radyoloğu olan büyük tıp merkezleri bile olur diye düşünmekteyim. aman diyim böbreğine safra kesene iyi baksınlar. bazıları çok önemsemiyormuş. benim radyoloğum her yerime baktı.
canım sor ben hepsini cevaplarım. ayıptır söylemesi piyasayı talan ettim
özellikle şimdiden söylemek istediğim şu: park beşik al. çok işine yarayacak. araba ve anakucağı birlikte al yani travel sistem. anakucağını 18 kg a kadar araba koltuğu olarak da kullanıyosun. park yatağın içini özellikle pamuk almanı tavsiye ederim. omurga gelişimi açısından. yorganlarınızı da yapttırırken içine yün koydurcaksanız bile al ve üst katman pamuk olsun.
demek ki ayrılmış oradan uzman bana öyle dediler 10 haziran gibi arayın dediler yani yeni uzmanın nasıl olduğunu bilemeyiz ki :26:
canım radyologlar görerek çalışır ölçümleri bilgisayar ölçümü old için çok farketmez bence. yeterki bebeğe baktığı kadar sana da baksın.
Park yatak konusunda ayni fikirdeyiz cnm evet istiyorum ama esim begenmiyor onlari..kendisi mobilya fabrikasinda calisiyo hepsinin ici yuzu ne ben biliyorum diyo..israr etmeme ragmen onun bilgisi daha cok guvenmek istiyorum ona..yatagi da kendisi is yerinde yaptiricak modeli biz secicez..park yatak gozumde kalicak sankiiiayy yaşasın tatil geldi sana..
evet kuzum vardır. benim gittiğim özel hastaneden 2 ay önce randevu alınıyo. üniv hastanesi de öyle. malum hastane yok başka. sen izmirde çok seçenek bulursun. radyoloğu olan büyük tıp merkezleri bile olur diye düşünmekteyim. aman diyim böbreğine safra kesene iyi baksınlar. bazıları çok önemsemiyormuş. benim radyoloğum her yerime baktı.
özellikle şimdiden söylemek istediğim şu: park beşik al. çok işine yarayacak. araba ve anakucağı birlikte al yani travel sistem. anakucağını 18 kg a kadar araba koltuğu olarak da kullanıyosun. park yatağın içini özellikle pamuk almanı tavsiye ederim. omurga gelişimi açısından. yorganlarınızı da yapttırırken içine yün koydurcaksanız bile al ve üst katman pamuk olsun.
biz geldikbi pipili de Allahın izniyle bana geliyor kızlar 3 hafta sonra detaylımız var
canım çok sevindim yarım saat olsun hiç olmazsa çok sıkılmazsın bi hava alırsın canımEylul canim kocaaaamaaan tebrikleeerrr...Rabbim korusun melegini hosgelmis sefa gelmis minik..
nesdos canim hayirli haberlerle gel insallahhh
sosyalll pipilin hayirli olsun kuzuuummmm
ha gelelim bizeeee...dk.a gittim test sonuclarim temiz kisalik sorun evet ama 36 haftalara kadar gide bilicezki bu yeter dedi dk...Insallahh 39 40a varirizzyani yaticam evet ama biktigimda geze bilirim haftada bir disari yarim saatlik cika bilirim ki bu da bana yeterrr..sonra normal ya sezeryan konusuna geldik..normal icin engel yok dedi ama aspirin falan kullandigim icin dogum dk.mu iyi secmem gerek biz kendisine biraktik 10gune kadar bize dk ismi vericek... baska cati muayinesi de normal dedi hani bebis koca kafa olmasa kilosu biraz fazla olmasa 3.5kgi gecmese yani kemdim dogura bilirmisim ki buna da benim cok ihtiyacim var dk.um da 100de 99 normal gerekli sana dedi..cunki hormonal sorunlarim pko sorunu falan normsl dogumdan sonra kendiliginden cozulurmus adetim normala donme ihtimali buyuk olurmus ama sezeryanla bu umut tukeniyormus tekrar tedaviler gerekirmis...
Iste benden havadisler bunlar..Insallah minisimi normalle dunyaya getire bilirim Insallah...bu benim secimim degil biliyorum ama iste var olan sorunlarimla hep yasamak sagligima da zararli ilacsiz 3 4ayda adet gormekle hep ilac kullanma zorunlugumda oldugumu bilmek kolay degil..Insallah hakkimizda hayirlisi olsunnn
canım ateşin düşmüş geliyo mu acaba adet hayırlısı olur inşallahhhhhhkızlar gebe değilim fakat sımdı de regl olamıyorum
şimdiye kadar coktan gelmelıydı ama belirti filan da yok acaba tarlusal ıcsem mı evde var.
bu ay da olmadı bari adetim gelse... klomen gecıktırdı sanırım
ateşim de 36.7 de sabitlendi http://www.fertilityfriend.com/home/495982
sanırım topiğin tek gebe kalmaya kadını olarak tarihe gececeğim ahahahah
canım çok sevindim inşallah küçülmeye devam eder ve operasyona hiç gerek kalmazkızlar çok mutluyum böbreğim 1 mm küçülmüş:)
tabi hala ameliyatlık durumdaymışım dr: normalde seni almam lazım ameliyata ama bakmak istiyorum durumuna dedi. çünkü şimdi takarsam erken doğuma sebebiyet verebiliriz ve o zaman bebeğin hayatı tehlikeye girebilir. 32. haftaya kadar dayansan o zaman sorun kalmaz bebek erken gelse bile dedi. eğer haftaya birden yine 4-5 mm büyürse mecbur alırım çünkü böbreğin çalışmaz hala gelir geri dönüşü de olmaz dedi. ama bu şekil giderse bekleyebildiğimiz kadar bekleyeceğiz dedi. şahsi fikrine göre bu ameliyat kaçınılmaz ama 32. haftayı görmek istiyorum dedi.
nasıl ameliyat ediceksiniz dedim: bunu herkese söylemem ama ben anestezi vermicem sana dedi. sadece kandırıyoruz hastaları anestezi veriyorum diye dedi. tabi ben anestezi almaktan ne kadar korkuyorsam almamaktan da bir o kadar korkuyorum kızlar:)) neyse sizi de üzmeyim o kısım biraz zor çünkü.
gelelim Nehir Dora sıpasına: kızım doğum pozisyonu almış. yani başı aşağıda. meğer ondan zırt bırt bi damla için tuvalete gidiyormuşum. gelişimimiz de bin şükür iyi.
benden haberler bunlar. şükürler olsun 1 hafta daha yırttım ameliyattan.
canım daha iyi olmanıza sevindim umarım çok çok daha iyi olursunuzEylul bacim hamileymissin
Rabb'im saglikli bir sekilde kucagina almani nasip etsin
Cute Ablammm ♥
Yusuf Ruzgar imiz nasil ablam gaz sancilari hala devam ediyor mu ?
Benim Ali Yasin im iki gundur sebepsiz yere basiyo cigliklari kolik mi oldu acaba diye endiseleniyorum
3 saat araliksiz agliyor mosmor kesiliyor
Aralarda emziriyorum o zaman susuyor....
Uyutuyorum kucagimda yerine koyunca tekrar basliyor...
Sutumde kimyon dinlendirip verdim daha iyi oldu ama bitkin dustu yavrum
Babamiz biogaia adli damla aldi bakalim ins. Etkisi olur
çok şükür iyiylik canım işe git eve gel uğraşıyoruz öylebende haber yok :)
sizde neler var hele geçmişe bakıp geliyorum.
canım ya hala net değil iş yerinde hissetmiyorum zaten evde uzanırken içerden dürter gibi hissediyorum bakalım tekmelere ne zaman geçecekYusracim nasılsın bebeginin hareketlerini nasıl hissediyorsun biz bu ara daha belirgin hareket ediyoruz şükür :)
Miss nasılsın canım elbise dikmeye başladın mı :)
Azapcicegi nerelerdesin canım insaallah sende ogluma kardes geliyor kızlar yazacaksin buraya insaallah
Kizlar insaallah unuttugum bir güzel yürek olmamıştır unutunca üzülüyorum ama inanın hep takip ediyorum sizleri ama malum yazamıyorum bu sefer unuttugum olmamissa b12 igneleri işe yaradı demektir :)))
ohh bee bugun itibariyle haziran 23 e kadar tatildeyim
kursu kapattik.
hanimlarla vedalastik nasil dua ediyorlar hocam ins seneye karninburnunda görürüz diyolar ben de güldüm :)haberleri yok.
bugun masa başında uyuyacaktim cok şükür sonuna denk geldi yoksa dersleri uyuyarak gecirirdim heralde.
sosyalim hayırlı olsun bi pipilide senden demek Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin hepimizinde
canım çok sevindim yarım saat olsun hiç olmazsa çok sıkılmazsın bi hava alırsın canım
canım ateşin düşmüş geliyo mu acaba adet hayırlısı olur inşallahhhhhh
canım çok sevindim inşallah küçülmeye devam eder ve operasyona hiç gerek kalmaz
canım daha iyi olmanıza sevindim umarım çok çok daha iyi olursunuz
çok şükür iyiylik canım işe git eve gel uğraşıyoruz öyle
canım ya hala net değil iş yerinde hissetmiyorum zaten evde uzanırken içerden dürter gibi hissediyorum bakalım tekmelere ne zaman geçecek
hayırlı olsun canım .çok güzel tam zamanı iyi olmuş bol bol dinlen enerji depola kuzun için
canım radyologlar görerek çalışır ölçümleri bilgisayar ölçümü old için çok farketmez bence. yeterki bebeğe baktığı kadar sana da baksın.
enemmm yanmamıştır umarım. yanık sütün kokusu çok uzun süre gitmiyor evden.koltukta öyle bir sızıp kalmışım ki ocakta da sut vardı tasmis tencerenin yarısı gitmiş
hey allahım
kendime iş çıkardığıma mi yanayin ziyan olan sute miii
ay inşallah canım:)amin canım çok sağol1.5 ay sonra sende öğreneceksin inşallah
teşekkür ederim canım iyiyim:)Eylulgulum canım hayırlı olsun Rabbim tamamina erdirsin
Sosyalim oglun olacakmis Rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıkla huzurla gelsin insaallah.
Nesdemimm kuzu insaallah ennn azz sıkıntı ile cabucak atlatirsin bobregin seni bebegini zora sokmayacak durumda olur Doramiza maasallah annesi
Cutemm nasılsın kendine dikkat et insaallah Rüzgâr Yusufta giderek gazdan rahatlar bu gaz durumu bi gecse gerisi çok eglenceli yegenimden biliyorum
Azerim canım Ali Yasin in nasıl sen nasılsın sutun insaallah artsın eksilmesin oglunda bol bol emsin ve cok aglamasin insaallah güzel güzel uyusunda büyüsün :)
Eflalim nasılsın canım Emir nasıl kardes gelecegini hissediyor mu :)
Deryam nasılsın canım :)
Denizim sen nasılsın güzel hamislerimiz :)
Duhaaamm aman dikkat ocaga yemek koyunca pisene kadar mutfakta ol sakın biraz başımı koyayim uyumam deme inan öyle olmuyor aman dikkat kuzu
Lastt canım seninde ogluna kardes gelecek ennn yakın zamanda insaallah
Boran heyecanlisin canım Rabbim gönlünüzce versin
Ececim doğumun insaallah gönlünce olur sağlıkla sihhatle hadi bakalım sonalara geliyorsunuz :)
Dgrpnrrr taze hamisss nasılsın bakalım
Pinarim canım Rabbim evine huzur sağlık sıhhat ve sonrada gönlünce bebisler nasip etsin insaallah esinle sorunlarınızı çabucak halledersiniz
hadi yaa.. ee sen de hamilesin yoruluyorsun canım benim.Kızlar kv gitmekten vazgeçti neymis kızının kızı dogum yapacakmis haziran sonu temmuz başı gibi gidipte oralarda surunmek istemiyormus gorumcenin kızı doğum yapıp düzene girene kadar kv bendeymis fikir degistirmezse uff bende hafiften daramaya basladim Allah tan Asım varda bana moral oluyor teyzeleri
hehe şaka gibi:) ama daha erken canım sabret bu hep böyle gitmeyecek elbet. sonu hayırlı olsun:)bu ateş benimle dalga geçiyor azıcık işaret çaksa yükselse yada düşse nolur sanki
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
gözün aydın canım, maaşallah güzel görünüyor kese. boyu da süper.Biz geldik kesmemiz oluşmuş ultra.ben bile çok rahat gördüm kese boynumuz 14.4 mm.imiş.kal atışı vajinal gözükür dedi ama malum benim dr.vajinal e karsi.10 gel rahatça görünür dedi veeee
hehe nereni kurcalıyobugün güzel bir güne başladık. inş hep böyle güzel haberler veririz peş peşe.
benim kurcik sultan (beni kurcaladığı için kurcik diyorum ona) yine uyutmadı
babasını da ayağa dikti. zaten çiş seanslarımız arttı. tek sağlıklı olsun da kurciklesin beni razıyım
bak bak kabahatini de biliyorgünaydın şekerler :) sabah sabah sıkıntıyla geldim ama kusura bakmayın.. sanırım midemi üşüttüm dün en son öglen yemek yedim.. sonra yiyemedim yedigim an çıkarıyorum..lavaboya gitme fırsatım bile olmuyor.. hiçte açlık hissetmiyorum.. mide üşütmesine ne iyi gelir bilemedim.. bi yardımcı olursanız sevinirim.. bu arada gece hareretle kalkınca dolaptan limonata içiyorum ondan oldu..
senin haftalarında ben de dondum:) 7-8-9 da dondum. 9 bitince bitti:)Kızzllarr birde üşüme, bu kadar üşümek normal mi yaz geldi artık ben hala hırkayla duruyorum gece bile hırkayla uyuyorum patik giyiyorumnormal değilse doktora sorayım bir şeyim mi eksik, ilk hamileliğimde yandım bundan donuyorum
ohhhhhhh darısı bana:)ohh bee bugun itibariyle haziran 23 e kadar tatildeyim
kursu kapattik.
ayy ben de şu park yataklara ve anakucağına bakıp araştırıyordum.ayy yaşasın tatil geldi sana..
aynen ben de öyleyim tatili iple çekiyorum:)sosyalim hayırlı olsun bi pipilide senden demek Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin hepimizinde
canım çok sevindim yarım saat olsun hiç olmazsa çok sıkılmazsın bi hava alırsın canım
canım ateşin düşmüş geliyo mu acaba adet hayırlısı olur inşallahhhhhh
canım çok sevindim inşallah küçülmeye devam eder ve operasyona hiç gerek kalmaz
canım daha iyi olmanıza sevindim umarım çok çok daha iyi olursunuz
çok şükür iyiylik canım işe git eve gel uğraşıyoruz öyle
canım ya hala net değil iş yerinde hissetmiyorum zaten evde uzanırken içerden dürter gibi hissediyorum bakalım tekmelere ne zaman geçecek
hayırlı olsun canım .çok güzel tam zamanı iyi olmuş bol bol dinlen enerji depola kuzun için
canım tşkr ederm...inş herşey yolunda gider duanı eksik etme ...hahaha süper yaaa... tesadüf değil duyuyor ve tepki veriyor kuzucuk maaşallah:)
başlamış olabilir kişiden kişiye değişir.
bana çubuk kraker iyi geliyor bir de yeşil elma:)
kendini yorma artık canım
yanında leblebi ve çubuk kraker olsun hep. korkma hiçbir şeycik olmaz.
oyyy kıyamam yaaa tanıyor babasını:)))
aminnn..
evet canım çok haklısın.
Allahım her isteyene nasip etsin.
yuppiiiiiii
göün aydın canım benim, allah tamamına erdirsin.
ateşinin yükselişi çok hoşuma gittiydi zaten))
huhhuuuuuu apaçık ortada:)
sorun bir değil canım, oturun konuşun bence.
baktınız olmuyor yardım alırsınız.
pipiliiiiii hoş geldinn :))))
her yer pipi doldu yawww hehehehehe...
allahım hayırlı evlat olmayı nasip etsin.
inşallah göreceksin canım 39 ları:)
doktorunuzu da buldunuz mu kuzucuk sağlıkla gelecek inşallah.
henüz kullanma bence.
yarınki ateşi de görmelisin. ve yarın da test yapmalısın.
aaa süper bir haber daha:)
artık küçülecek allahın izniyle.
sıkıntın şimdilik büyük canım ama ameliyata gerek kalmayacak ben çokkkk inanıyorum.
Allah yardımcın olsun.
dora hanıma da maaşallah tü tü tü...
kutsal tşkr ederimGözün aydın canım minik meleğimiz hayırlı uğurlu olsun
Gözünaydın canım inşallah daha da küçülsün dualarımız seninle ve nehir dora ile canım
Sosyalcim oğluşun hayırlı olsunn canım benim
amin canım cümlemizinkini çok sağol bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?