Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
koltukta öyle bir sızıp kalmışım ki ocakta da sut vardı tasmis tencerenin yarısı gitmiş
hey allahım
kendime iş çıkardığıma mi yanayin ziyan olan sute miii
aman diyim. dikkatli ol cnm. artik cok uykun olurm dalgin olursun. unutkanli da yapar.

cins kv.

Biz geldik kesmemiz oluşmuş ultra.ben bile çok rahat gördüm kese boynumuz 14.4 mm.imiş.kal atışı vajinal gözükür dedi ama malum benim dr.vajinal e karsi.10 gel rahatça görünür dedi veeee
masallah. cok sevindim cnm.

Kızlar bulantı 9. haftada mı tavan yapıyordu öyle bir şey yazılmıştı sanki, benimki arttıda biraz rüyamda yine kayısı gördüm
ben yazmistim cnm. 9. haftada tavan yapar.sonra azalmaya baslar.

onlar herşeyden pay çıkarmazsa çatlar ölürler duham

eşinle konuşmuş olman güzel canım sizin adınıza sevindim inş herkes üstüne düşen görevi yapar ve sorunlarınız çözülür..

cnm uusmen normal ama yine de bi kanina baktirm

cnm.bana da dr 40 bitene kadar istedikce bebek emzir dedi. gazli da olsa ben emziriyrm cnm. yoksa sarilik riski oluyr biliyrsun.

Kızlar aranizda acikogretim üniversitesiyle alakasi-bilgisi olan varmi diğer ilgili topiclere vaktim cvbimi bulamadim yine döndüm buraya
Sorum su : ben YGS sinavina girdim ya YGS 3 ten 222 aldim (kitabin yüzüne bakmayinca boyle oluyor)
Bu okul puani dedikleri şey aciktada varmi yani YGS puaninin üstüne okul puani eklenirmus bizdede gecerlimi???

gecmisi bitirmeye calisiyrm taze annis.birazdan kv ile kp gelecek gerginim.
ruzgar da baya zorladi bugun. uyku duzeni degismeye basladi kuzununm zorluyor bazen beni. yuvarlanip gidiyrz.

canım allh yardım etsin bu vakitte ne işleri varmışki...
gaz sancısı nedeniyle uyku düzenide zor oluyor canım..

canım ben yarın perıontologa gidiyiorum bakalım ne diyecek bu?Çok sayıda mthfr c677 olan kişiye bakmış herkes çok memnunmuş geç kalmdan gideyim dedim..hamıllelık boyunca doz ayrlamsı fılan yapıyormuş..3 dr iğneye gerek yok diyor kafam çok karışık....

gecmisi bitirmeye calisiyrm taze annis.birazdan kv ile kp gelecek gerginim.
ruzgar da baya zorladi bugun. uyku duzeni degismeye basladi kuzununm zorluyor bazen beni. yuvarlanip gidiyrz.

yinemii cutem ruzgarin dili olsa rahat birakin artik gelmeyinnn diye haykiracak yavrucak kv ihtiyar mi da canin bu kadar laftan anlamazlik yapiyo

hemen git cnm.
hic de kafani kurcalama.o ignenin hicbir zarari yok bebegine.dr gerek yok dese bile Allah gostermesin bisi olsa ah keske igne olsaydim dersin cnm.sen ol o igneeri.dinleme kimseyi.

yinemii cutem ruzgarin dili olsa rahat birakin artik gelmeyinnn diye haykiracak yavrucak kv ihtiyar mi da canin bu kadar laftan anlamazlik yapiyo

56 yasinda cnm.ama inanilmaz inat,kiskanc ve laftan anlamaz. benim dedigim der. bildigini okumaya calisir.Allaha havale ediyrm cnm.hesabini mahserde versin bana.

gencmis de bee akli fikri en yerinde olmasi gereken yaşta. inat ve bencil insanla hayat zor gecer allah hidayet ve akıl fikir versin cutem allah ahirette sorar hic suphen olmasin hele ki boyle cektiriyorsa.

inş bu dr yarın içimi rahatlatır canım...
iğne kullanmam gerekli derse içim rahat edecek en azından..
en büyük korkum keşke demek zaten rabbim yaşatmasın inş kimseye..
desteğin için sağol canım

Evet merkezde ankara cad oturmustum canim.yanlis hatirlamiyosam muayenehaneside orda olmasi lazim.kucuk bi yer zaten :)) guzel gunlerdi ordaki zamanlarim.

Anaaam kız keşke burda olsanız gene.evet küçük şirin bir yer burası.bende cumhuriyet okulunun orada oturuyorum.belki bilirsin.ay burayı bilen biriyle karşılaşmak beni niye bilmem sevindirdi.belki bilmediğim ama burada yaşayan başkalarıda vardır topikte.evet dr.yeri ankara caddesindeki.ama artık hastanede bakiyor sadece.eylül dede emekli olacakmış malesef

inş bu dr yarın içimi rahatlatır canım...
iğne kullanmam gerekli derse içim rahat edecek en azından..
en büyük korkum keşke demek zaten rabbim yaşatmasın inş kimseye..
desteğin için sağol canım

Canım benim kaçırdığım bişey var.hayırdır inşallah.oluyor

Kizlar bat 5 haziran erken gebelik testi yaptim negatif.karnim agriyo bide.sizce belli olurmu adetten 4 gun once diyo.ben 6 gun once yaptim

Kizlar bat 5 haziran erken gebelik testi yaptim negatif.karnim agriyo bide.sizce belli olurmu adetten 4 gun once diyo.ben 6 gun once yaptim

Canım adet olucanmi bilmem.ama erken gebelik testi içinde erken olabilir.doğrusu benim adet 6 gun kala kiytirik testte hayyaletde olsa ikinci çizgi çıkmıştı.ama herkezde aynı olmaz

konuştuğunuz iyi olmuş, en azından sorunlarınızı ortaya koyup çözüp aramışsınız.

canım tşkr ederm...inş herşey yolunda gider duanı eksik etme ...

kutsal tşkr ederim
her zaman canım:)
amann boş ver canım. duasını allah kabul etsin.
sen sabrının mükafatının tadını çıkar:)
Çok teşekkür ederim hepinize.hayirlisi ile kalp atışlarında gorseydim.sizce kesenin konumu iyimi kızlar
kesen iyi görünüyor.

Canım adet olucanmi bilmem.ama erken gebelik testi içinde erken olabilir.doğrusu benim adet 6 gun kala kiytirik testte hayyaletde olsa ikinci çizgi çıkmıştı.ama herkezde aynı olmaz

tamam canım bekliyim az daha adet olcam sanırım karnım agrıyo hazırlanıyo adete.tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…