aman diyim. dikkatli ol cnm. artik cok uykun olurm dalgin olursun. unutkanli da yapar.koltukta öyle bir sızıp kalmışım ki ocakta da sut vardı tasmis tencerenin yarısı gitmiş
hey allahım
kendime iş çıkardığıma mi yanayin ziyan olan sute miii
cins kv.Kızlar kv gitmekten vazgeçti neymis kızının kızı dogum yapacakmis haziran sonu temmuz başı gibi gidipte oralarda surunmek istemiyormus gorumcenin kızı doğum yapıp düzene girene kadar kv bendeymis fikir degistirmezse uff bende hafiften daramaya basladim Allah tan Asım varda bana moral oluyor teyzeleri
masallah. cok sevindim cnm.Biz geldik kesmemiz oluşmuş ultra.ben bile çok rahat gördüm kese boynumuz 14.4 mm.imiş.kal atışı vajinal gözükür dedi ama malum benim dr.vajinal e karsi.10 gel rahatça görünür dedi veeee
ben yazmistim cnm. 9. haftada tavan yapar.sonra azalmaya baslar.Kızlar bulantı 9. haftada mı tavan yapıyordu öyle bir şey yazılmıştı sanki, benimki arttıda birazrüyamda yine kayısı gördüm
onlar herşeyden pay çıkarmazsa çatlar ölürler duhambenim koca kv ye gitmis yengemler temizliğe geldimi demis ordan girmis kv yok hiic gelmediler demis. duhanin midesi neyi bulaniyo hamile deyince kv
aynen boyle olmus günü mu gecmis demis
sonra esim kiza birsürü temizlik niye yaptırdın kasıklarim agridi diyordu demiş
kv oglum bana niye dememis yoksa ben yaptirirmiydim
amaninn demis.
ben her cumayla sala arası nasil dua ediyordum yaa demis kv eşime
onu da kendinden biliyo bi sen değil hepimiz dua ediyoruz allahim ne diyim artik....
Yaaa bende diyebilcekmiyim ki midem bulaniyo :)) uyuyup kalmisim sutu ocakta unutmusum hehe :)) esimle konustuk.bana sen git dedi danismana.once sen ofkeni kontrol altina al dedi.adam saka gibi ya.gunduzleri fazla biarada olmama karari aldik.rahatsiz oldugum herseyi soyledim.dikkat ederim dedi.bebek konusunu ertelemeyi dusunmuyorum oluruna birakiyorum cunku esimi seviyorum ve gercekten cok istiyorum bebisim olsun.bide benim bi sorunum var kizlar ya bunlarla basinizi agritmak istemiyorum ama sizin fikirleriniz bana iyi geliyor yanlis bisey yapmak istemiyorum.esimin eski esi hergun biseyi bahane edip ariyor.surekli biseyler istiyor.cocuklarin masrafini one surerek.gecen ay tam uckere ayakkabi parasi istedi.yok yirtildi yok bayram icin falan.geldiklerindede bi once benim aldigim ayakkabi ayagindaydi ben onu bayram icin almistim ama kiyafetine uymuyo diye bidaha parasini gonderdik yine alindi.sonra burdayken bitanede spor ayakkabi aldim cocuga.neyse bunlar onemli degil.ve inanin 1500 lira para harcadik cocuk geldiginde.sonrada 300 lira para gonderdik.aradiginda ben onceden tepki verdigim icin esim konusmuyodu simdi konusmalar uc dakka falan suruyo.napiyosun isler nasil gibi sorular soruyo.ve ben gicik olmaya basladim.ona neki.bisey istediginde gun icinde onkere ariyo.rahatsiz oluyorum sanki iyi niyetim suistimal ediliyo gibi geliyor.ve dun artik dayanamadim kendi sorunumun yetmiyomus gibi tepkimi koydum.calismiyoda cocugun masrafini bahane ediyor.sen babasiysan oda annesi dedim calissin oturdugu yerden zirt pirt para istemesin dedim.sonrada icim tuhaf oldu.verdigum tepki fazlami sizce.ben bu konuda nasil bi yol cizmeliyim.aslinda beni rahatsiz eden surekli aramasi.sordum cocukla konusuyomusun yok arada konsyrm dedi.esime msj attirdim.adliye yoluyla nafakani iste kizim konusmak istediginde arasin beni surekli arama diye.yaptigim dogrumu sizce
cnm uusmen normal ama yine de bi kanina baktirmKızzllarr birde üşüme, bu kadar üşümek normal mi yaz geldi artık ben hala hırkayla duruyorum gece bile hırkayla uyuyorum patik giyiyorumnormal değilse doktora sorayım bir şeyim mi eksik, ilk hamileliğimde yandım bundan donuyorum
Ablam dun gece masaallahi vardi aglamadi o kadar...
Ayrica normalde iki saatte bir emzirirdim simdi saatte bir neredeyse....
40 ina kqdar istedikce vermeliymisiz..
Vermesem mi acaba ?
Ayrica o yag mi iyi geldi bilmiyorum ama dun geceyi sorunsuz atlattik sukur....
Uykusuz kalmaya raziyim yeter ki oglum sanci agri cekmesin...
nasılsın canım?
gecmisi bitirmeye calisiyrm taze annis.birazdan kv ile kp gelecek gerginim.
ruzgar da baya zorladi bugun. uyku duzeni degismeye basladi kuzununm zorluyor bazen beni. yuvarlanip gidiyrz.
gecmisi bitirmeye calisiyrm taze annis.birazdan kv ile kp gelecek gerginim.
ruzgar da baya zorladi bugun. uyku duzeni degismeye basladi kuzununm zorluyor bazen beni. yuvarlanip gidiyrz.
hemen git cnm.canım allh yardım etsin bu vakitte ne işleri varmışki...
gaz sancısı nedeniyle uyku düzenide zor oluyor canım..
canım ben yarın perıontologa gidiyiorum bakalım ne diyecek bu?Çok sayıda mthfr c677 olan kişiye bakmış herkes çok memnunmuş geç kalmdan gideyim dedim..hamıllelık boyunca doz ayrlamsı fılan yapıyormuş..3 dr iğneye gerek yok diyor kafam çok karışık....
yinemii cutem ruzgarin dili olsa rahat birakin artik gelmeyinnn diye haykiracak yavrucak kv ihtiyar mi da canin bu kadar laftan anlamazlik yapiyo
hemen git cnm.
hic de kafani kurcalama.o ignenin hicbir zarari yok bebegine.dr gerek yok dese bile Allah gostermesin bisi olsa ah keske igne olsaydim dersin cnm.sen ol o igneeri.dinleme kimseyi.
56 yasinda cnm.ama inanilmaz inat,kiskanc ve laftan anlamaz. benim dedigim der. bildigini okumaya calisir.Allaha havale ediyrm cnm.hesabini mahserde versin bana.
hemen git cnm.
hic de kafani kurcalama.o ignenin hicbir zarari yok bebegine.dr gerek yok dese bile Allah gostermesin bisi olsa ah keske igne olsaydim dersin cnm.sen ol o igneeri.dinleme kimseyi.
56 yasinda cnm.ama inanilmaz inat,kiskanc ve laftan anlamaz. benim dedigim der. bildigini okumaya calisir.Allaha havale ediyrm cnm.hesabini mahserde versin bana.
canimmmm. hayirli olsun minik oglun))
topige erkek anneleri demek lazim)
Evet merkezde ankara cad oturmustum canim.yanlis hatirlamiyosam muayenehaneside orda olmasi lazim.kucuk bi yer zaten :)) guzel gunlerdi ordaki zamanlarim.
inş bu dr yarın içimi rahatlatır canım...
iğne kullanmam gerekli derse içim rahat edecek en azından..
en büyük korkum keşke demek zaten rabbim yaşatmasın inş kimseye..
desteğin için sağol canım
Kizlar bat 5 haziran erken gebelik testi yaptim negatif.karnim agriyo bide.sizce belli olurmu adetten 4 gun once diyo.ben 6 gun once yaptim
konuştuğunuz iyi olmuş, en azından sorunlarınızı ortaya koyup çözüp aramışsınız.Yaaa bende diyebilcekmiyim ki midem bulaniyo :)) uyuyup kalmisim sutu ocakta unutmusum hehe :)) esimle konustuk.bana sen git dedi danismana.once sen ofkeni kontrol altina al dedi.adam saka gibi ya.gunduzleri fazla biarada olmama karari aldik.rahatsiz oldugum herseyi soyledim.dikkat ederim dedi.bebek konusunu ertelemeyi dusunmuyorum oluruna birakiyorum cunku esimi seviyorum ve gercekten cok istiyorum bebisim olsun.bide benim bi sorunum var kizlar ya bunlarla basinizi agritmak istemiyorum ama sizin fikirleriniz bana iyi geliyor yanlis bisey yapmak istemiyorum.esimin eski esi hergun biseyi bahane edip ariyor.surekli biseyler istiyor.cocuklarin masrafini one surerek.gecen ay tam uckere ayakkabi parasi istedi.yok yirtildi yok bayram icin falan.geldiklerindede bi once benim aldigim ayakkabi ayagindaydi ben onu bayram icin almistim ama kiyafetine uymuyo diye bidaha parasini gonderdik yine alindi.sonra burdayken bitanede spor ayakkabi aldim cocuga.neyse bunlar onemli degil.ve inanin 1500 lira para harcadik cocuk geldiginde.sonrada 300 lira para gonderdik.aradiginda ben onceden tepki verdigim icin esim konusmuyodu simdi konusmalar uc dakka falan suruyo.napiyosun isler nasil gibi sorular soruyo.ve ben gicik olmaya basladim.ona neki.bisey istediginde gun icinde onkere ariyo.rahatsiz oluyorum sanki iyi niyetim suistimal ediliyo gibi geliyor.ve dun artik dayanamadim kendi sorunumun yetmiyomus gibi tepkimi koydum.calismiyoda cocugun masrafini bahane ediyor.sen babasiysan oda annesi dedim calissin oturdugu yerden zirt pirt para istemesin dedim.sonrada icim tuhaf oldu.verdigum tepki fazlami sizce.ben bu konuda nasil bi yol cizmeliyim.aslinda beni rahatsiz eden surekli aramasi.sordum cocukla konusuyomusun yok arada konsyrm dedi.esime msj attirdim.adliye yoluyla nafakani iste kizim konusmak istediginde arasin beni surekli arama diye.yaptigim dogrumu sizce
her zaman canım:)canım tşkr ederm...inş herşey yolunda gider duanı eksik etme ...
kutsal tşkr ederim
amann boş ver canım. duasını allah kabul etsin.benim koca kv ye gitmis yengemler temizliğe geldimi demis ordan girmis kv yok hiic gelmediler demis. duhanin midesi neyi bulaniyo hamile deyince kv
aynen boyle olmus günü mu gecmis demis
sonra esim kiza birsürü temizlik niye yaptırdın kasıklarim agridi diyordu demiş
kv oglum bana niye dememis yoksa ben yaptirirmiydim
amaninn demis.
ben her cumayla sala arası nasil dua ediyordum yaa demis kv eşime
onu da kendinden biliyo bi sen değil hepimiz dua ediyoruz allahim ne diyim artik....
kesen iyi görünüyor.Çok teşekkür ederim hepinize.hayirlisi ile kalp atışlarında gorseydim.sizce kesenin konumu iyimi kızlar
Canım adet olucanmi bilmem.ama erken gebelik testi içinde erken olabilir.doğrusu benim adet 6 gun kala kiytirik testte hayyaletde olsa ikinci çizgi çıkmıştı.ama herkezde aynı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?