Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gencmis de bee akli fikri en yerinde olmasi gereken yaşta. inat ve bencil insanla hayat zor gecer allah hidayet ve akıl fikir versin cutem allah ahirette sorar hic suphen olmasin hele ki boyle cektiriyorsa.
amin canim.

inş bu dr yarın içimi rahatlatır canım...
iğne kullanmam gerekli derse içim rahat edecek en azından..
en büyük korkum keşke demek zaten rabbim yaşatmasın inş kimseye..
desteğin için sağol canım
aminnnn cnm.

Çok teşekkür ederim hepinize.hayirlisi ile kalp atışlarında gorseydim.sizce kesenin konumu iyimi kızlar

bence boyutu cok guzel. ama yeri konusunda pek fikrim yok guzelim.

Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kv icin dilekleriniz icinde...
Nasılsıniz insaallah herkes iyidir...

Gunaydin canlar.hemen annemin ruyasini anlatıyorum.ben annemin kucagindaymisim tabi bebekken ki halimdeymisim.deniz gibi bi yer varmış.ama çok temiz bi suymuş dibi görünüyordu ben annemin kulağından kayıp suya dusmusum annem birde telaş yapmış bide bakmıştı ben suyun üstüne yim yani batmıyorum dibine.osira da baska bir kız bebek gelip beni sudan çıkarmış.aynı sana benziyordu bebek diyor.üzerinde beyaz elbise varmis.annemin bu rüyası beni çok sevindirdi

Son düzenleme:
kizlar bi sorum olucakti esim koye gidelim piknige diye tutturdu köy 35 km mesafede gitsem bi sey olur mu yolu guzel anayol uzerinden gidiliyo
ne dersiniz?:26::26:

hayir olsun ins borancim.

eşim silecek konuştum:)) ayyy canım süpürgeyi çok araştırmıştım fakirle arnica arasında kalmıştım çok sağol bu bilgi süper oldu nasıl deviriyor kız kaktüsleri
canım abartmıyorum benin yanmam aynen devam etti
aynen canım pasaklıların canına minnet
maşallah canım o damla işe yaramıştı prebiyotik probiyotik bakteri var o damlada yeni doğanın bağırsağında da eksik oluyor bu madde, canım sen bildiğin gibi emzirmeye devam et senin ki minik doğdu zaten kırkından sonra iki saatde bir emzirirsin düzenini bozma, daha iyi olsun kuzun
bulantın hayırlısı olsun canım benimde tamda bu dönemde başladı perişan etti beni biliyorsun inşallah senin öyle olmaz
üşümeye gelince ben yanıyorum öyle böyle değil ya bi doktora sor canım
inşallah canım çok olmaz sağol, bende oğlumda yandım canım şimdi üşüyorum
sağol canım benim
ayy çok şükür canım iyi tatiller güzel döneme denk geldi ilk ayların:)
canım benim oğlumun ki de park yatak viscolex yatağı bir sıkıntı yaşamadık vücudunun biçimine göre şekil alıyor
evet canım ortak noktamız çok oldu
canım hiç bir şey olmuyor o fileye zaten ilk dönemler üst katını kullanıyorsun iki katlı oluyor o dönemde kuzuna sağdan soldan soğuk gelmemesi için uyku seti minderi oluyor etrafına geçiriyorsun, ben altıncı ayda ikinci kata geçtim çünkü benimki tutunup doğruluyordu 3 aylıkken dönmüştü sıpam 3 senedir kullanıyorum oğlum çok hareketli hiç yırtılma olmadı, hem park beşiğin titreşimli müzik kutusu var titreşimde uyumasına yardım eidyor
inşallah diyeceksin canım, eşinin eski eşi için bir şey diyemiyorum canım ne amaçla aradığını bilemem kötü düşünme istersen
:)) bizde dua ettik ne olmuş:)) artık kimin ki tuttuysa tutsun sen hamile kaldın ya kv de artık diğer eltileri çağırsın temizliğe
aman diyim. dikkatli ol cnm. artik cok uykun olurm dalgin olursun. unutkanli da yapar.

cins kv.

masallah. cok sevindim cnm.

ben yazmistim cnm. 9. haftada tavan yapar.sonra azalmaya baslar.
tamam canım hem de ne yaptı sabaha kadar bulandı sabahta geçecek inşallah:) hamdolsun bugünüme
cnm uusmen normal ama yine de bi kanina baktirm

cnm.bana da dr 40 bitene kadar istedikce bebek emzir dedi. gazli da olsa ben emziriyrm cnm. yoksa sarilik riski oluyr biliyrsun.
canım tahlilleri sana göstermiştim normal demiştin dr da bir şey demedi:44:
Kizlar bat 5 haziran erken gebelik testi yaptim negatif.karnim agriyo bide.sizce belli olurmu adetten 4 gun once diyo.ben 6 gun once yaptim
o testlere güvenme hiç daha erken
günaydınnnn
sonunda ateşim azıcık oynadı :)
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
güzel canım:)
hayrolsun rüyası
kizlar bi sorum olucakti esim koye gidelim piknige diye tutturdu köy 35 km mesafede gitsem bi sey olur mu yolu guzel anayol uzerinden gidiliyo
ne dersiniz?:26::26:

canım bence gitme uzunmuş yol sen bilirsin tabi birde orda rahat edemezsin yorulursun

Kizlar gunaydinnnn. Size yeni havadislerim var ama lutfen yorum yazacaksaniz da icinizden gecirecekseniz de masallah diyerek baslayin. Simdi bugun dr kontrolum vardi 19. Gunumdeyim. 16. Gunumde 15mm olan yumyum 19.gunde 18mm olursa igneni yapalim demisti dr um. Ben de ona ama dr hanim bana 21mm de yapsak daha iyi demistiniz o yuzden ben pzt bidaha geleyim o zaman yine bakalim o zaman yapalim demistim o da tamam demisti. Bugun gittim kizlar 21mm olmus ELHAMDULİLLAHİ RABBİL ALEMİN hemen bugun pregnyl 5000 iki doz vurul ve tam 36 saat sonra iliski olsun dedi. Benim icin dua edin kizlar lutfen bu sefer olsun bu kez iliski gun asiri olsun her gun olmasin dedi, kizlar lutfen dualarinizi benden eksik etmeyin, Rabbim isteyen kimseye aratmasin. Aminnnnnn.
Bu arada adacayinin gunde 2 hatta 3 fincan adacayinin buyuk faydasini gordum yumurtanin gec buyumesi sorununu yasayan butun arkadaslarima tecrube edilmis tavsiyemdir. Lipton %100 adacayi ve tabii inofolik suda eritelen folik asit kizlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Canım inşallah bu sefer o yumurta döllenir bebek olur hayırlısıyla

Canım özelden bir şey sordum sana bakarmısın?

canım çok güzel haber bu inanıyorum ki bu ay hamiş olacaksın Allahın izniyle. Kalbimle tüm dualarım seninle

Canım özelden bir şey sordum sana bakarmısın?
baktim yazdim canim
ins hayırlısiyla gelir bebegin.
günaydın canlar herkese iyi hafta sonları diliyorum

gunaydin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…