amin canim.gencmis de bee akli fikri en yerinde olmasi gereken yaşta. inat ve bencil insanla hayat zor gecer allah hidayet ve akıl fikir versin cutem allah ahirette sorar hic suphen olmasin hele ki boyle cektiriyorsa.
aminnnn cnm.inş bu dr yarın içimi rahatlatır canım...
iğne kullanmam gerekli derse içim rahat edecek en azından..
en büyük korkum keşke demek zaten rabbim yaşatmasın inş kimseye..
desteğin için sağol canım
Çok teşekkür ederim hepinize.hayirlisi ile kalp atışlarında gorseydim.sizce kesenin konumu iyimi kızlar
Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kv icin dilekleriniz icinde...
Nasılsıniz insaallah herkes iyidir...
Gunaydin canlar.hemen annemin ruyasini anlatıyorum.ben annemin kucagindaymisim tabi bebekken ki halimdeymisim.deniz gibi bi yer varmış.ama çok temiz bi suymuş dibi görünüyordu ben annemin kulağından kayıp suya dusmusum annem birde telaş yapmış bide bakmıştı ben suyun üstüne yim yani batmıyorum dibine.osira da baska bir kız bebek gelip beni sudan çıkarmış.aynı sana benziyordu bebek diyor.üzerindebeyaz elbise varmis.annemin bu rüyası beni çok sevindirdi
eşim silecek konuştum:)) ayyy canım süpürgeyi çok araştırmıştım fakirle arnica arasında kalmıştım çok sağol bu bilgi süper olducanım koltuk sil ama kasmadan. ovalar gibi yavaş yavaş sil bastırma ki rahmin kasılmasın. otur yere öyle sil eğilme fazla.
ikincisi o bahsettiğin süpürgeyi çoook uzun süre araştırdım ve sonunda fakir in kine karar kıldım. 1200 walt.
benim kocam iki güne bir kaktüslerimi devirir onun toprağını çekeriz foş foş
sorma canım yaaa. tadı yok hiçbir meyvenin. kayısı yiyorum normalde cır cır olmam lazım bana mısın demiyor.
canım abartmıyorum benin yanmam aynen devam ettiAllah korusun, kötü düüşünme. Gerçi sana diyorum da, ara ara beni de evhamlar basıyorama genel olarak içim rahat artık yaa. İnşallah sen de ilerleyen haftalarda rahatlarsın kuzum
Bu arada bu yanmam geçmezse doğumdan sonra da cidden yanarım ben yaa, menapozlu gibi, çok fena bişey, normalde soğuk su içemem ben, alışkın değilim, ama oda sıcaklığındaki su içimi ferahlatmıyor artık, özellikle geceleri yanıyorum
nesdoş fakir darky mi seninki? memnun musun? ben de fakir ve homend arasında kaldım ya. Homendi de çok beğendim ama kararsızım
aynen canım pasaklıların canına minnettemizlik yok:) bana diyorsun sen yaparsan olmazzzz hep beraber madur olduk pasakli biri olsa canina minnet kokutur evi hamileyim bahanesiyle
benim supurge de sulu ve agir haftada bi dipkose yapiyrm ama her gun soyle bi supurmek icin o süpürge den var torbasi kucuk gayet hafif onunla supureyim o zaman olur demi esime kaldiysam kara gune kaldım.
simdi ben bahar temizliği yaptım ya iyi ki yapmisim kirlensin istemiyorum temiz tutayim diyorum.
maşallah canım o damla işe yaramıştı prebiyotik probiyotik bakteri var o damlada yeni doğanın bağırsağında da eksik oluyor bu madde, canım sen bildiğin gibi emzirmeye devam et senin ki minik doğdu zaten kırkından sonra iki saatde bir emzirirsin düzenini bozma, daha iyi olsun kuzunAblam dun gece masaallahi vardi aglamadi o kadar...
Ayrica normalde iki saatte bir emzirirdim simdi saatte bir neredeyse....
40 ina kqdar istedikce vermeliymisiz..
Vermesem mi acaba ?
Ayrica o yag mi iyi geldi bilmiyorum ama dun geceyi sorunsuz atlattik sukur....
Uykusuz kalmaya raziyim yeter ki oglum sanci agri cekmesin...
inşallah canım çok olmaz sağol, bende oğlumda yandım canım şimdi üşüyorumbulantın hayırlısı olsun canım benimde tamda bu dönemde başladı perişan etti beni biliyorsun inşallah senin öyle olmaz
üşümeye gelince ben yanıyorum öyle böyle değil ya bi doktora sor canım
sağol canım benimBoran keseyi gormussun sagligiyla buyusun minik Insallahh..
Nesdos cnm bobregin icin sevindim..Insallah 32lerde de ihtiyac kalmaz guzelim..minisini op cnm gobistenn
Nurka cnm kv kalici degildir Insallah..cok kalmaz da seni yipratmadan giderrr...
Eflos bulantilara gecmis olsun cnm...
Cute Azeri ogluslariniz agrisiz ssncisiz gazsiz guzelce buyurler Insallah
Vizyon gelemiyooo galibaaaah bu ogluslaaarr
Herkes iyidir Insallahhh hersey gonlunuzce olsun kizlaarr bekleyenler Insallah Rabbim en kisa zamanda o mucizeleri nasip etsin ve topigimiz ancaa hamileler ve yeni anneler topigi olsun Insallahhh...
ayy çok şükür canım iyi tatiller güzel döneme denk geldi ilk ayların:)ohh bee bugun itibariyle haziran 23 e kadar tatildeyim
kursu kapattik.
hanimlarla vedalastik nasil dua ediyorlar hocam ins seneye karninburnunda görürüz diyolar ben de güldüm :)haberleri yok.
bugun masa başında uyuyacaktim cok şükür sonuna denk geldi yoksa dersleri uyuyarak gecirirdim heralde.
canım benim oğlumun ki de park yatak viscolex yatağı bir sıkıntı yaşamadık vücudunun biçimine göre şekil alıyorayy yaşasın tatil geldi sana..
ben de 27 haziranda tatile giriyorum inş..
evet kuzum vardır. benim gittiğim özel hastaneden 2 ay önce randevu alınıyo. üniv hastanesi de öyle. malum hastane yok başka. sen izmirde çok seçenek bulursun. radyoloğu olan büyük tıp merkezleri bile olur diye düşünmekteyim. aman diyim böbreğine safra kesene iyi baksınlar. bazıları çok önemsemiyormuş. benim radyoloğum her yerime baktı.
canım sor ben hepsini cevaplarım. ayıptır söylemesi piyasayı talan ettim
özellikle şimdiden söylemek istediğim şu: park beşik al. çok işine yarayacak. araba ve anakucağı birlikte al yani travel sistem. anakucağını 18 kg a kadar araba koltuğu olarak da kullanıyosun. park yatağın içini özellikle pamuk almanı tavsiye ederim. omurga gelişimi açısından. yorganlarınızı da yapttırırken içine yün koydurcaksanız bile al ve üst katman pamuk olsun.
evet canım ortak noktamız çok olduenemmm yanmamıştır umarım. yanık sütün kokusu çok uzun süre gitmiyor evden.
tiksinmezsin umarım.
kız dikkat et artık sızıp kalacaksın hep:)
ay inşallah canım:)
teşekkür ederim canım iyiyim:)
neredeyse hiç belirti yaşamadan hamilelik yaşayan nadir insanlardanım sanırım:)
hadi yaa.. ee sen de hamilesin yoruluyorsun canım benim.
bira bencillik etmiş
hehe şaka gibi:) ama daha erken canım sabret bu hep böyle gitmeyecek elbet. sonu hayırlı olsun:)
gözün aydın canım, maaşallah güzel görünüyor kese. boyu da süper.
hehe nereni kurcalıyobabayı nasıl ayağa diktiniz benimki ne desem kılını kıpırdatmıyor henüz :)))))
dediğin gibi sağlıklı olsun canım her şeye razıyız bir şekilde geçiriyoruz günlerimizi.
bak bak kabahatini de biliyor
Bir fincan kaynamış suyun içerisine bir çay kaşığı kara.biber ekleyip az demle sonra süz iç canım.
nane limon çok iyi geliyor ama senin haftalarında nane zararlı mı bilmiyorum.
doktoruna sorup onu da içebilirsin.
geçmiş olsun.
senin haftalarında ben de dondum:) 7-8-9 da dondum. 9 bitince bitti:)
bir şey eksikliğinden olduğunu sanmıyorum ama.
ay ne çok ortak noktamız çıktı eflalimmmm:))))
ohhhhhhh darısı bana:)
ben ise en yoğun haftaya girdim, notlarla boğuşuyorum
hemen anlarlardı senin hafiyeler :)))) sorulara maruz kalmadan kursu bitirmişsin:)
canım hiç bir şey olmuyor o fileye zaten ilk dönemler üst katını kullanıyorsun iki katlı oluyor o dönemde kuzuna sağdan soldan soğuk gelmemesi için uyku seti minderi oluyor etrafına geçiriyorsun, ben altıncı ayda ikinci kata geçtim çünkü benimki tutunup doğruluyorduayy ben de şu park yataklara ve anakucağına bakıp araştırıyordum.
park yatak almak durumundayız şu an biz de çünkü taşınmak istiyoruz.
yeni evimize de takım alırız diye düşündük.
ama park yatakların o file kısımları benim kafamı karıştırıyor.
çabuk yırtılır gibi geliyor bana.
diğer bilgileri de hemen kaydettim sağ ol
aynen ben de öyleyim tatili iple çekiyorum:)
inşallah diyeceksin canım, eşinin eski eşi için bir şey diyemiyorum canım ne amaçla aradığını bilemem kötü düşünme istersenYaaa bende diyebilcekmiyim ki midem bulaniyo :)) uyuyup kalmisim sutu ocakta unutmusum hehe :)) esimle konustuk.bana sen git dedi danismana.once sen ofkeni kontrol altina al dedi.adam saka gibi ya.gunduzleri fazla biarada olmama karari aldik.rahatsiz oldugum herseyi soyledim.dikkat ederim dedi.bebek konusunu ertelemeyi dusunmuyorum oluruna birakiyorum cunku esimi seviyorum ve gercekten cok istiyorum bebisim olsun.bide benim bi sorunum var kizlar ya bunlarla basinizi agritmak istemiyorum ama sizin fikirleriniz bana iyi geliyor yanlis bisey yapmak istemiyorum.esimin eski esi hergun biseyi bahane edip ariyor.surekli biseyler istiyor.cocuklarin masrafini one surerek.gecen ay tam uckere ayakkabi parasi istedi.yok yirtildi yok bayram icin falan.geldiklerindede bi once benim aldigim ayakkabi ayagindaydi ben onu bayram icin almistim ama kiyafetine uymuyo diye bidaha parasini gonderdik yine alindi.sonra burdayken bitanede spor ayakkabi aldim cocuga.neyse bunlar onemli degil.ve inanin 1500 lira para harcadik cocuk geldiginde.sonrada 300 lira para gonderdik.aradiginda ben onceden tepki verdigim icin esim konusmuyodu simdi konusmalar uc dakka falan suruyo.napiyosun isler nasil gibi sorular soruyo.ve ben gicik olmaya basladim.ona neki.bisey istediginde gun icinde onkere ariyo.rahatsiz oluyorum sanki iyi niyetim suistimal ediliyo gibi geliyor.ve dun artik dayanamadim kendi sorunumun yetmiyomus gibi tepkimi koydum.calismiyoda cocugun masrafini bahane ediyor.sen babasiysan oda annesi dedim calissin oturdugu yerden zirt pirt para istemesin dedim.sonrada icim tuhaf oldu.verdigum tepki fazlami sizce.ben bu konuda nasil bi yol cizmeliyim.aslinda beni rahatsiz eden surekli aramasi.sordum cocukla konusuyomusun yok arada konsyrm dedi.esime msj attirdim.adliye yoluyla nafakani iste kizim konusmak istediginde arasin beni surekli arama diye.yaptigim dogrumu sizce
:)) bizde dua ettik ne olmuş:)) artık kimin ki tuttuysa tutsun sen hamile kaldın yabenim koca kv ye gitmis yengemler temizliğe geldimi demis ordan girmis kv yok hiic gelmediler demis. duhanin midesi neyi bulaniyo hamile deyince kv
aynen boyle olmus günü mu gecmis demis
sonra esim kiza birsürü temizlik niye yaptırdın kasıklarim agridi diyordu demiş
kv oglum bana niye dememis yoksa ben yaptirirmiydim
amaninn demis.
ben her cumayla sala arası nasil dua ediyordum yaa demis kv eşime
onu da kendinden biliyo bi sen değil hepimiz dua ediyoruz allahim ne diyim artik....
tamam canım hem de ne yaptı sabaha kadar bulandı sabahta geçecek inşallah:) hamdolsun bugünümeaman diyim. dikkatli ol cnm. artik cok uykun olurm dalgin olursun. unutkanli da yapar.
cins kv.
masallah. cok sevindim cnm.
ben yazmistim cnm. 9. haftada tavan yapar.sonra azalmaya baslar.
canım tahlilleri sana göstermiştim normal demiştin dr da bir şey demedi:44:cnm uusmen normal ama yine de bi kanina baktirm
cnm.bana da dr 40 bitene kadar istedikce bebek emzir dedi. gazli da olsa ben emziriyrm cnm. yoksa sarilik riski oluyr biliyrsun.
o testlere güvenme hiç daha erkenKizlar bat 5 haziran erken gebelik testi yaptim negatif.karnim agriyo bide.sizce belli olurmu adetten 4 gun once diyo.ben 6 gun once yaptim
güzel canım:)
hayrolsun rüyasıGunaydin canlar.hemen annemin ruyasini anlatıyorum.ben annemin kucagindaymisim tabi bebekken ki halimdeymisim.deniz gibi bi yer varmış.ama çok temiz bi suymuş dibi görünüyordu ben annemin kulağından kayıp suya dusmusum annem birde telaş yapmış bide bakmıştı ben suyun üstüne yim yani batmıyorum dibine.osira da baska bir kız bebek gelip beni sudan çıkarmış.aynı sana benziyordu bebek diyor.üzerindebeyaz elbise varmis.annemin bu rüyası beni çok sevindirdi
kizlar bi sorum olucakti esim koye gidelim piknige diye tutturdu köy 35 km mesafede gitsem bi sey olur mu yolu guzel anayol uzerinden gidiliyo
ne dersiniz?:26::26:
gözün aydın canım herşeyin yolunda olması çok güzel...
Kizlar gunaydinnnn. Size yeni havadislerim var ama lutfen yorum yazacaksaniz da icinizden gecirecekseniz de masallah diyerek baslayin. Simdi bugun dr kontrolum vardi 19. Gunumdeyim. 16. Gunumde 15mm olan yumyum 19.gunde 18mm olursa igneni yapalim demisti dr um. Ben de ona ama dr hanim bana 21mm de yapsak daha iyi demistiniz o yuzden ben pzt bidaha geleyim o zaman yine bakalim o zaman yapalim demistim o da tamam demisti. Bugun gittim kizlar 21mm olmusELHAMDULİLLAHİ RABBİL ALEMİN hemen bugun pregnyl 5000 iki doz vurul ve tam 36 saat sonra iliski olsun dedi. Benim icin dua edin kizlar lutfen bu sefer olsun bu kez iliski gun asiri olsun her gun olmasin dedi, kizlar lutfen dualarinizi benden eksik etmeyin, Rabbim isteyen kimseye aratmasin. Aminnnnnn.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın kızlar mutlu hafta sonu diliyorum herkesee
Canım inşallah bu sefer o yumurta döllenir bebek olur hayırlısıyla
günaydın canlarherkese iyi hafta sonları diliyorum
Kizlar gunaydinnnn. Size yeni havadislerim var ama lutfen yorum yazacaksaniz da icinizden gecirecekseniz de masallah diyerek baslayin. Simdi bugun dr kontrolum vardi 19. Gunumdeyim. 16. Gunumde 15mm olan yumyum 19.gunde 18mm olursa igneni yapalim demisti dr um. Ben de ona ama dr hanim bana 21mm de yapsak daha iyi demistiniz o yuzden ben pzt bidaha geleyim o zaman yine bakalim o zaman yapalim demistim o da tamam demisti. Bugun gittim kizlar 21mm olmusELHAMDULİLLAHİ RABBİL ALEMİN hemen bugun pregnyl 5000 iki doz vurul ve tam 36 saat sonra iliski olsun dedi. Benim icin dua edin kizlar lutfen bu sefer olsun bu kez iliski gun asiri olsun her gun olmasin dedi, kizlar lutfen dualarinizi benden eksik etmeyin, Rabbim isteyen kimseye aratmasin. Aminnnnnn.
Bu arada adacayinin gunde 2 hatta 3 fincan adacayinin buyuk faydasini gordum yumurtanin gec buyumesi sorununu yasayan butun arkadaslarima tecrube edilmis tavsiyemdir. Lipton %100 adacayi ve tabii inofolik suda eritelen folik asit kizlar.
baktim yazdim canimCanım özelden bir şey sordum sana bakarmısın?
ins hayırlısiyla gelir bebegin.Kizlar gunaydinnnn. Size yeni havadislerim var ama lutfen yorum yazacaksaniz da icinizden gecirecekseniz de masallah diyerek baslayin. Simdi bugun dr kontrolum vardi 19. Gunumdeyim. 16. Gunumde 15mm olan yumyum 19.gunde 18mm olursa igneni yapalim demisti dr um. Ben de ona ama dr hanim bana 21mm de yapsak daha iyi demistiniz o yuzden ben pzt bidaha geleyim o zaman yine bakalim o zaman yapalim demistim o da tamam demisti. Bugun gittim kizlar 21mm olmusELHAMDULİLLAHİ RABBİL ALEMİN hemen bugun pregnyl 5000 iki doz vurul ve tam 36 saat sonra iliski olsun dedi. Benim icin dua edin kizlar lutfen bu sefer olsun bu kez iliski gun asiri olsun her gun olmasin dedi, kizlar lutfen dualarinizi benden eksik etmeyin, Rabbim isteyen kimseye aratmasin. Aminnnnnn.
Bu arada adacayinin gunde 2 hatta 3 fincan adacayinin buyuk faydasini gordum yumurtanin gec buyumesi sorununu yasayan butun arkadaslarima tecrube edilmis tavsiyemdir. Lipton %100 adacayi ve tabii inofolik suda eritelen folik asit kizlar.
günaydın canlarherkese iyi hafta sonları diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?