o zaman super cnmeşim silecek konuştum:)) ayyy canım süpürgeyi çok araştırmıştım fakirle arnica arasında kalmıştım çok sağol bu bilgi süper oldunasıl deviriyor kız kaktüsleri
canım abartmıyorum benin yanmam aynen devam etti
aynen canım pasaklıların canına minnet
maşallah canım o damla işe yaramıştı prebiyotik probiyotik bakteri var o damlada yeni doğanın bağırsağında da eksik oluyor bu madde, canım sen bildiğin gibi emzirmeye devam et senin ki minik doğdu zaten kırkından sonra iki saatde bir emzirirsin düzenini bozma, daha iyi olsun kuzun
inşallah canım çok olmaz sağol, bende oğlumda yandım canım şimdi üşüyorum
sağol canım benim
ayy çok şükür canım iyi tatiller güzel döneme denk geldi ilk ayların:)
canım benim oğlumun ki de park yatak viscolex yatağı bir sıkıntı yaşamadık vücudunun biçimine göre şekil alıyor
evet canım ortak noktamız çok oldu
canım hiç bir şey olmuyor o fileye zaten ilk dönemler üst katını kullanıyorsun iki katlı oluyor o dönemde kuzuna sağdan soldan soğuk gelmemesi için uyku seti minderi oluyor etrafına geçiriyorsun, ben altıncı ayda ikinci kata geçtim çünkü benimki tutunup doğruluyordu3 aylıkken dönmüştü sıpam 3 senedir kullanıyorum oğlum çok hareketli hiç yırtılma olmadı, hem park beşiğin titreşimli müzik kutusu var titreşimde uyumasına yardım eidyor
inşallah diyeceksin canım, eşinin eski eşi için bir şey diyemiyorum canım ne amaçla aradığını bilemem kötü düşünme istersen
:)) bizde dua ettik ne olmuş:)) artık kimin ki tuttuysa tutsun sen hamile kaldın yakv de artık diğer eltileri çağırsın temizliğe
tamam canım hem de ne yaptı sabaha kadar bulandı sabahta geçecek inşallah:) hamdolsun bugünüme
canım tahlilleri sana göstermiştim normal demiştin dr da bir şey demedi:44:
o testlere güvenme hiç daha erken
güzel canım:)
hayrolsun rüyası
canım bence gitme uzunmuş yol sen bilirsin tabi birde orda rahat edemezsin yorulursun
günaydın canım sanada :) oğluşun geliomuş hayırlı olsun tatlım Allahım sağlıklı hayırlı doğum ve evlat nasip etsin canım
günaydın canım sağolgünaydın canlarherkese iyi hafta sonları diliyorum
sağol canımbaktim yazdim canim
ins hayırlısiyla gelir bebegin.
gunaydin canim
o zaman super cnm)
biz iyiyiz kaçak sen yoksun:)s.a canlar nasılsınızzzsizleri cok özledim p. tesi dönüyorum aranıza unutuldum mu acep ki
Herkesler iyi maşallah bugün yokum misafirlik var:) bu bulantıyla nasıl oolacaksaöpüyorum sizleri güzel haftasonları
Herkesler iyi maşallah bugün yokum misafirlik var:) bu bulantıyla nasıl oolacaksaöpüyorum sizleri güzel haftasonları
evet canım Rabbim bebeklerimizi sağlıkla sıhhatla kucaklarımıza almayı nasip etsin, bebek bekleyen arkadaşlarımızada bir an önce hayırlısıyla bebişler nasip etsinsağol kuzum benim iyi dileklerin için
yogunum cnm.cutemim nasılsınrüzgar nasıl
cnm korkma. ben notlara yqzmistim.arada belirti azalir yok olur.sonra yine gelir.ben de senin öptüm canimalkh yardimcin olsun
ben de bulanti ve belirtiler azaldi korkuyorum normal mi geçenler cok kötüydum.
yogunum cnm.
ruzgar da gazman oldu..idare ediyrz
cnm korkma. ben notlara yqzmistim.arada belirti azalir yok olur.sonra yine gelir.
piknige git bence. sadece usutme. aksam ayaz olmadan donersin cnm. yere oturma. fazla da is yapma.
Canlarım böyle ara ara giriyorum sonra kayboluyorum.malum hem sınav hem taşınma telaşı..valla ben altından kalkamıyorum,annemi çağırdım,o gelcek bu hafta.17 haziran gibi taşıcaz evi.7-8 haziran da sınavlarım var.bende durum böyle. Sizler de iyisiniz umarım.hepinizi kokulu kokulu öpüyorum
canım çok güzel haber bu inanıyorum ki bu ay hamiş olacaksın Allahın izniyle. Kalbimle tüm dualarım seninle
Kizlar gunaydinnnn. Size yeni havadislerim var ama lutfen yorum yazacaksaniz da icinizden gecirecekseniz de masallah diyerek baslayin. Simdi bugun dr kontrolum vardi 19. Gunumdeyim. 16. Gunumde 15mm olan yumyum 19.gunde 18mm olursa igneni yapalim demisti dr um. Ben de ona ama dr hanim bana 21mm de yapsak daha iyi demistiniz o yuzden ben pzt bidaha geleyim o zaman yine bakalim o zaman yapalim demistim o da tamam demisti. Bugun gittim kizlar 21mm olmusELHAMDULİLLAHİ RABBİL ALEMİN hemen bugun pregnyl 5000 iki doz vurul ve tam 36 saat sonra iliski olsun dedi. Benim icin dua edin kizlar lutfen bu sefer olsun bu kez iliski gun asiri olsun her gun olmasin dedi, kizlar lutfen dualarinizi benden eksik etmeyin, Rabbim isteyen kimseye aratmasin. Aminnnnnn.
Bu arada adacayinin gunde 2 hatta 3 fincan adacayinin buyuk faydasini gordum yumurtanin gec buyumesi sorununu yasayan butun arkadaslarima tecrube edilmis tavsiyemdir. Lipton %100 adacayi ve tabii inofolik suda eritelen folik asit kizlar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyiyim şükür canım sen nasılsın? kv fikrine alışabildin mi birazKızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kv icin dilekleriniz icinde...
Nasılsıniz insaallah herkes iyidir...
günaydın canım:)Günaydın Günaydın
hehe güzel de oynamış:)
günaydın.Gunaydin canlar.hemen annemin ruyasini anlatıyorum.ben annemin kucagindaymisim tabi bebekken ki halimdeymisim.deniz gibi bi yer varmış.ama çok temiz bi suymuş dibi görünüyordu ben annemin kulağından kayıp suya dusmusum annem birde telaş yapmış bide bakmıştı ben suyun üstüne yim yani batmıyorum dibine.osira da baska bir kız bebek gelip beni sudan çıkarmış.aynı sana benziyordu bebek diyor.üzerindebeyaz elbise varmis.annemin bu rüyası beni çok sevindirdi
hiçbir şey olmaz. ben üç kere gittim pikniğe hem de yol asfalt falan da değildi.kizlar bi sorum olucakti esim koye gidelim piknige diye tutturdu köy 35 km mesafede gitsem bi sey olur mu yolu guzel anayol uzerinden gidiliyo
ne dersiniz?:26::26:
sana da canım:)günaydın kızlar mutlu hafta sonu diliyorum herkesee
hmm peki o zaman.eşim silecek konuştum:)) ayyy canım süpürgeyi çok araştırmıştım fakirle arnica arasında kalmıştım çok sağol bu bilgi süper oldunasıl deviriyor kız kaktüsleri
canım abartmıyorum benin yanmam aynen devam etti
aynen canım pasaklıların canına minnet
maşallah canım o damla işe yaramıştı prebiyotik probiyotik bakteri var o damlada yeni doğanın bağırsağında da eksik oluyor bu madde, canım sen bildiğin gibi emzirmeye devam et senin ki minik doğdu zaten kırkından sonra iki saatde bir emzirirsin düzenini bozma, daha iyi olsun kuzun
inşallah canım çok olmaz sağol, bende oğlumda yandım canım şimdi üşüyorum
sağol canım benim
ayy çok şükür canım iyi tatiller güzel döneme denk geldi ilk ayların:)
canım benim oğlumun ki de park yatak viscolex yatağı bir sıkıntı yaşamadık vücudunun biçimine göre şekil alıyor
evet canım ortak noktamız çok oldu
canım hiç bir şey olmuyor o fileye zaten ilk dönemler üst katını kullanıyorsun iki katlı oluyor o dönemde kuzuna sağdan soldan soğuk gelmemesi için uyku seti minderi oluyor etrafına geçiriyorsun, ben altıncı ayda ikinci kata geçtim çünkü benimki tutunup doğruluyordu3 aylıkken dönmüştü sıpam 3 senedir kullanıyorum oğlum çok hareketli hiç yırtılma olmadı, hem park beşiğin titreşimli müzik kutusu var titreşimde uyumasına yardım eidyor
inşallah diyeceksin canım, eşinin eski eşi için bir şey diyemiyorum canım ne amaçla aradığını bilemem kötü düşünme istersen
:)) bizde dua ettik ne olmuş:)) artık kimin ki tuttuysa tutsun sen hamile kaldın yakv de artık diğer eltileri çağırsın temizliğe
tamam canım hem de ne yaptı sabaha kadar bulandı sabahta geçecek inşallah:) hamdolsun bugünüme
canım tahlilleri sana göstermiştim normal demiştin dr da bir şey demedi:44:
o testlere güvenme hiç daha erken
güzel canım:)
hayrolsun rüyası
canım bence gitme uzunmuş yol sen bilirsin tabi birde orda rahat edemezsin yorulursun
çok sevindim, maaşallah.Kizlar gunaydinnnn. Size yeni havadislerim var ama lutfen yorum yazacaksaniz da icinizden gecirecekseniz de masallah diyerek baslayin. Simdi bugun dr kontrolum vardi 19. Gunumdeyim. 16. Gunumde 15mm olan yumyum 19.gunde 18mm olursa igneni yapalim demisti dr um. Ben de ona ama dr hanim bana 21mm de yapsak daha iyi demistiniz o yuzden ben pzt bidaha geleyim o zaman yine bakalim o zaman yapalim demistim o da tamam demisti. Bugun gittim kizlar 21mm olmusELHAMDULİLLAHİ RABBİL ALEMİN hemen bugun pregnyl 5000 iki doz vurul ve tam 36 saat sonra iliski olsun dedi. Benim icin dua edin kizlar lutfen bu sefer olsun bu kez iliski gun asiri olsun her gun olmasin dedi, kizlar lutfen dualarinizi benden eksik etmeyin, Rabbim isteyen kimseye aratmasin. Aminnnnnn.
Bu arada adacayinin gunde 2 hatta 3 fincan adacayinin buyuk faydasini gordum yumurtanin gec buyumesi sorununu yasayan butun arkadaslarima tecrube edilmis tavsiyemdir. Lipton %100 adacayi ve tabii inofolik suda eritelen folik asit kizlar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sana da canım:)günaydın canlarherkese iyi hafta sonları diliyorum
iyiyim canım, sen nasılsın?s.a canlar nasılsınızzzsizleri cok özledim p. tesi dönüyorum aranıza unutuldum mu acep ki
sana da canım.Herkesler iyi maşallah bugün yokum misafirlik var:) bu bulantıyla nasıl oolacaksaöpüyorum sizleri güzel haftasonları
iyi yapmışsın canım, allah kolaylık ve zihin açıklığı versin.Canlarım böyle ara ara giriyorum sonra kayboluyorum.malum hem sınav hem taşınma telaşı..valla ben altından kalkamıyorum,annemi çağırdım,o gelcek bu hafta.17 haziran gibi taşıcaz evi.7-8 haziran da sınavlarım var.bende durum böyle. Sizler de iyisiniz umarım.hepinizi kokulu kokulu öpüyorum
iyiyim şükür canım sen nasılsın? kv fikrine alışabildin mi biraz
günaydın canım:)
günaydın:))
günaydın.
hayır olsun.
hiçbir şey olmaz. ben üç kere gittim pikniğe hem de yol asfalt falan da değildi.
hamilelik riskli değilse bir şey olacağını zannetmiyorum canım.
sadece dikkatli ol, üşütme vs.
sana da canım:)
hmm peki o zaman.
park yatak bizim için çok uygun şu an.
file işi de hallolduğuna göre alabiliriz:)))
çok sevindim, maaşallah.
şans diliyorum sana:)
iyiyim canım, sen nasılsın?
bekliyoruz:)
sana da canım.
iyi eğlenceler.
iyi yapmışsın canım, allah kolaylık ve zihin açıklığı versin.
Masallah canim. Ben sana demistim bekleyin diye
Bak demek ki sen de 19-20. Günde falan yumurtluyorsun.
Gebe kaldigim ay 22 mm iken catlatma yaptirmistim.
Bir önceki ay 20 mm iken yapilmisti.
Bu civarlar en guzeli canim.
Hayirlisi allahtan..
Atesini de olcuyor musun?
Ben ates cikana kadar iliskiye devam etmistim. Ates cikinca birakmistim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyiyim şükür canım sen nasılsın? kv fikrine alışabildin mi biraz
günaydın canım:)
günaydın:))
günaydın.
hayır olsun.
hiçbir şey olmaz. ben üç kere gittim pikniğe hem de yol asfalt falan da değildi.
hamilelik riskli değilse bir şey olacağını zannetmiyorum canım.
sadece dikkatli ol, üşütme vs.
hmm peki o zaman.
park yatak bizim için çok uygun şu an.
file işi de hallolduğuna göre alabiliriz:)))
çok sevindim, maaşallah.
şans diliyorum sana:)
iyiyim canım, sen nasılsın?
bekliyoruz:)
sana da canım.
iyi eğlenceler.
iyi yapmışsın canım, allah kolaylık ve zihin açıklığı versin.
canım bende pıhtılaşma problemı var o yüzden tedirgınım bıraz...Canım benim kaçırdığım bişey var.hayırdır inşallah.oluyor
canım gözünaydın olsun Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?