Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o zaman super cnm )

s.a canlar nasılsınızzz sizleri cok özledim p. tesi dönüyorum aranıza unutuldum mu acep ki

günaydın canım sanada :) oğluşun geliomuş hayırlı olsun tatlım Allahım sağlıklı hayırlı doğum ve evlat nasip etsin canım

evet canım Rabbim bebeklerimizi sağlıkla sıhhatla kucaklarımıza almayı nasip etsin, bebek bekleyen arkadaşlarımızada bir an önce hayırlısıyla bebişler nasip etsin sağol kuzum benim iyi dileklerin için

günaydın canlar herkese iyi hafta sonları diliyorum
günaydın canım sağol
baktim yazdim canim

ins hayırlısiyla gelir bebegin.

gunaydin canim
sağol canım
o zaman super cnm )
öperim güzel anne
s.a canlar nasılsınızzz sizleri cok özledim p. tesi dönüyorum aranıza unutuldum mu acep ki
biz iyiyiz kaçak sen yoksun:)

Herkesler iyi maşallah bugün yokum misafirlik var:) bu bulantıyla nasıl oolacaksa öpüyorum sizleri güzel haftasonları

Herkesler iyi maşallah bugün yokum misafirlik var:) bu bulantıyla nasıl oolacaksa öpüyorum sizleri güzel haftasonları

ben de senin öptüm canim alkh yardimcin olsun
ben de bulanti ve belirtiler azaldi korkuyorum normal mi geçenler cok kötüydum.

cutemim nasılsın rüzgar nasıl
yogunum cnm.
ruzgar da gazman oldu..idare ediyrz

ben de senin öptüm canim alkh yardimcin olsun
ben de bulanti ve belirtiler azaldi korkuyorum normal mi geçenler cok kötüydum.
cnm korkma. ben notlara yqzmistim.arada belirti azalir yok olur.sonra yine gelir.

piknige git bence. sadece usutme. aksam ayaz olmadan donersin cnm. yere oturma. fazla da is yapma.

Canlarım böyle ara ara giriyorum sonra kayboluyorum.malum hem sınav hem taşınma telaşı..valla ben altından kalkamıyorum,annemi çağırdım,o gelcek bu hafta.17 haziran gibi taşıcaz evi.7-8 haziran da sınavlarım var.bende durum böyle. Sizler de iyisiniz umarım.hepinizi kokulu kokulu öpüyorum

yogunum cnm.
ruzgar da gazman oldu..idare ediyrz

cnm korkma. ben notlara yqzmistim.arada belirti azalir yok olur.sonra yine gelir.

piknige git bence. sadece usutme. aksam ayaz olmadan donersin cnm. yere oturma. fazla da is yapma.

ayy canim cok sagol hemen yetisiyorsun imdada allah razı olsun canımmmm.
pikniğe gidebilir miyim iyi o zaman zaten bizom piknikler öyle yorucu olmuyr oturuyorum hep maksat temiz çam havadi almak.
bi de ben hic et yemiyorum (yari vejetaryen sayilirim) tavuktan da tiksindim yemege koyuyorum eti ama yerken seciyorum yone de vitaminini aliyor muyum aceba ve bende demire bagli kansizlikta var degerim 10 dan yukari çıkmıyor dr gittigim de bakar bunlara demi.

allah zihin açıklığı versin canım. kolay gelsin alkah guc kuvvet versin.
sinavlarin bitsin guzelce de yerles ins aramiza donersin rahat rahaat zaman geciririz inşallah

Masallah canim. Ben sana demistim bekleyin diye
Bak demek ki sen de 19-20. Günde falan yumurtluyorsun.
Gebe kaldigim ay 22 mm iken catlatma yaptirmistim.
Bir önceki ay 20 mm iken yapilmisti.
Bu civarlar en guzeli canim.
Hayirlisi allahtan..
Atesini de olcuyor musun?
Ben ates cikana kadar iliskiye devam etmistim. Ates cikinca birakmistim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kv icin dilekleriniz icinde...
Nasılsıniz insaallah herkes iyidir...
iyiyim şükür canım sen nasılsın? kv fikrine alışabildin mi biraz
Günaydın Günaydın
günaydın canım:)
günaydınnnn
sonunda ateşim azıcık oynadı :)
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
hehe güzel de oynamış:)
günaydın:))
günaydın.
hayır olsun.
kizlar bi sorum olucakti esim koye gidelim piknige diye tutturdu köy 35 km mesafede gitsem bi sey olur mu yolu guzel anayol uzerinden gidiliyo
ne dersiniz?:26::26:
hiçbir şey olmaz. ben üç kere gittim pikniğe hem de yol asfalt falan da değildi.
hamilelik riskli değilse bir şey olacağını zannetmiyorum canım.
sadece dikkatli ol, üşütme vs.
günaydın kızlar mutlu hafta sonu diliyorum herkesee
sana da canım:)
hmm peki o zaman.
park yatak bizim için çok uygun şu an.
file işi de hallolduğuna göre alabiliriz:)))
çok sevindim, maaşallah.
şans diliyorum sana:)
günaydın canlar herkese iyi hafta sonları diliyorum
sana da canım:)
iyiyim canım, sen nasılsın?
bekliyoruz:)
sana da canım.
iyi eğlenceler.
iyi yapmışsın canım, allah kolaylık ve zihin açıklığı versin.

cok şükür canim şu ana kadar lekelenme falan olmadi normal görünüyorm hayırlısiyla keseyi ve bebegi gorseydim bi nebze de olsa rahatliycaktim.
sen kalp atisini kac ta duydun canim

canım ateş ölçme yontemini hala kullanıyorum. fırsatın olursa tabloma göz gezdirip yorum yapabilirsen çok sevinirim. bugun bi artış oldu aslında ama dr a ates olcumunden sonra gittim.çatlasa çatlamış derdi herhalde :) şimdi tek endişem iğnemi vuruldum geldim 36 saat sonra ilişki dedi ama 21mm olmuş bi yumurta 36 saati beklemeden kendiliğinden çatlar mı sence? bi de canım sende aşılama olmuş muydu?
dr bana aşılamaya gerek gormedi. bu ay da böyle deneyelim dedi. benim de canım 28.gunde bile çatladığı olmuştu ama bu ay bunu 20-21lere çeken sanıyorum adacayı ile hızlı buyumesi oldu. bakalım yarın gece çatlayacak hesapta ama görücez. inşallah 36 saatten önce çatlamaz çunku dr 36 saat olmadan ilişki önermedi. bi de kaçırmayalım da güzeller guzeli tombik yumyumu :)
canım senin de gebeliğin hızla ilerliyor maşallah. sizin kervanınıza katılmak için sabırsızlaıyorum. Rabb'im bu guzel duyguyu bana da isteyen herkese de yasatsın inşalllah.

saol canımmm tşk ederimmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…