Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım adet oldum ben ve atesim 36,3 öglen ölctüm 36,5 cıktı benişm atesim yükseldi adet oldum

cok garip

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php işte tablom

kolay gelsin cnm.
Allah zihin acikligi versin.

senden de razi olsun cnm.
git sen piknigine. et 3.aydan sonra sart cnm. sen simdilik yesil mercimek ye hergun. en iyi protein kaynagi. hergun taze pisir ister corba yap ister pilava ekle ister uzerine azcik tuz ekleyip ye cnm.
dr. da rutin kan testlerini yapinca muhtemelen ilac verir cnm.telaslanma.

merhabalar canlarım,nasılsınız,hamişler siz nasılsınız,anne olan arkadaslarım sızlerde ıyısınızdır bebeklerınızle

herkese mutlu haftasonları

Yumosuna kocaman masallah cnm..Insallahh o yumos minik bir bebis olur cnm...her catlama ignesinde ben de acaba erken catlatmi ya kacirirsam diye dk.u dinlemedim 36saati beklemedim kendimce hergun iliski oldu...ama 36saat tam olan saatlerde sancilar girdi yumurtaliklarima o saatlerde dk.daydim (baska yumoslar da vardi onlara bakmsk icin) dk dedi en buyuk olan su saatlerde catliyor dedi hatta fotosunu cekti..yani benim ya erken catlarsa endisem kendime kaldi cidden 36.saatlerde catladi...bunun icin endiselenme cnm..diger folikullar icin yapilan iyneden de sonra 36saatlerden catladi...ama benim minik ilk catlayanin dollenmesi..cunki o sagdaydi biliyoruz dollenen de sagdaki..

Ben cok zorlanmistim orda canim buyuk sehire aliskin olup orda yasamak cok zorlamisti beni.ama guzel gunlerdi :)) tam memur sehri orasi.hersey ucuz.yol parasi derdin yok.birikim yapilacak biyer.guzel maas alana tabi.ve memur olsaydim ora ilk tercihim olurdu ayrica okuma orani cok yuksek cocuk icinde guzel egitim gorebilecegi biyer.

Taze annis ev tasima derdine yorma kendini aman..sinavlarinda guzel gecer insallah.

oy senin miniğini yesinler emi?Rabb'im bağışlasın canım.yazını okurken ilk satırlarda dedimki dr u dinleme kızım hadi hemen bugun ilişkilere başla :) sonra devamını okudum ve tamamdır dedim. senin miniğini yerim ben peki o miniğin geldiği ilk yumoş dr dayken çatlıodu dedin ilişki ne zaman oldu?
bana hiç dr um sağda solda vs demio ya :s gerçi benim yumoş bu ay tek. peki o en buyugu kaç mm di canım? ya beni düşündüren 21 olmuşya çatlamaya kalkarmı kendi kendine endişesi :) ama gecen ay benim ateşim hatırlarsan 36 saatte yukselmedi 48 saati bulmuştu hatta daha fazla, herhalde folikul çok küçük oldugu için çatlamak için biraz daha buyumeye çalıştı yavrucak. bi de canım ben dr a sordum işte adet olup gittiğimde dedim atesim de 2 gun sonra yukseldi dedim. olamazki dedi otriville midir nedir onda belki aksayabilio ama pregnyl de 36 saat net dedi şaşmaz öne gelmez geri de gitmez dedi bu ay yine o iğneden vuruldum. sen peki canım pregnyl mi vurulmuştun? bi de dr bana en az 15 dk bacaklarını dik tavana doğru hiçbiri dışarı akmasın dedi. sen bunlara da dikkat ettin mi?

Ben burda dogum büyüdüm.ama aslim erzurum lu.evet eğitime çok önem verilir buarada

Tamam canim bakarim atesine.
Biz asilama istedik canim. Doktor kendi haline birakabilirdi ama bize sordu ne istersini diye biz de asilama istedik.
Canim esin de sperm sıkıntısı yoksa bu aksam yapin.
Yarin aksam da yapin.
Sonra atesine bakariz yukselme olursa dinlenirsiniz artik.
Yumurtanin sagi solu belli olmaz catlamak ister catlar.
Son ilişki ne zaman oldu canim ?
Bence bugün olsun bir de iğneden tam 36 saat sonra olsun.

Happymeal
Tablona baktim canim dün olmus ilişki.
Bugun de olsun.
Bir de tam 36 saat sonra saat kaca geliyor bilmiyorum ama bir de o zaman olsun.
Esine takviye yap muz ceviz fındık fistik cikolata ve ilişki oncesi Türk kahvesi. Gerisi rabbime kalmis.
Atesin azcik yükselmiş ama catlama yükselmesi degil henüz.
Benim tablomu incelesene canim.

cok şükür canim şu ana kadar lekelenme falan olmadi normal görünüyorm hayırlısiyla keseyi ve bebegi gorseydim bi nebze de olsa rahatliycaktim.
sen kalp atisini kac ta duydun canim
6+2 de duyduk canım.
ama karından çok silik göründüğü için kese, vajinal baktı.
sen de göreceksin canım gönlünü ferah tut.
ben telaş yaptım geri zekalı bir doktor yüzünden.
neyse ki her şey geçti.
senin her şey yolunda zaten evham yapacak bir şeyin yok Allaha şükür.
merhabalar canlarım,nasılsınız,hamişler siz nasılsınız,anne olan arkadaslarım sızlerde ıyısınızdır bebeklerınızle

herkese mutlu haftasonları
merhaba canım. iyiyim şükür, gazdan ölmek üzereyim sadece
sen nasılsın?

topikcanlar. gecenlerde okudum. cikolata bebekte gaz problemi yaratiyrmus. ben de az da olsa yiyrdum. yemeyi kestim. cidden faydasini gordum.

aile hekimindeki hemsiremle de gorustum. o da her ogunde 5-6 tane corek otu ye dedi. sendeki gaz bebege hic gevmez dedi. onun da faydasini gordum.

bir de. biliyrsunuzdur ama evin icinde camasir kurutmayin. bebeginiz astim olmasin diye.

günaydın canım sağol

sağol canım

öperim güzel anne

biz iyiyiz kaçak sen yoksun:)
ALLAH iyilk versin bacım nasıl gidiyo hamişlik temzlik yaptım bacım ALLAH izin verirse p.tesinden sonra hep burdayım
yogunum cnm.
ruzgar da gazman oldu..idare ediyrz

cnm korkma. ben notlara yqzmistim.arada belirti azalir yok olur.sonra yine gelir.

piknige git bence. sadece usutme. aksam ayaz olmadan donersin cnm. yere oturma. fazla da is yapma.
yerim senin kuzucunu yerr MAŞALLAH

ALLAH iyilk versin bacımm gelcem inş bol bol sohbet ederiz inş

Kafami karistirdin simdi canim ya bu gece olsa yarina sperm birikmezse? Bu gece olmazsa yarina kendisi catlarsa? Ustuste iliski pek onerilmiyor tatlim biliyotsun simdi bu gece yaparsak yarin gece ustuste 3. Gunu olacak gece 22:30 36 saat oluyo. Dr bana demistiki gecen ay, ilk gun en onemli o yuzden 36. Saat olsun 2. Gun sansin azalio 3. Gun iice azalio demisti. Dimdi yarin 22:30 da 36 saat oluyo benim bu ge de yaparsak 36. Saat 3. Olacak bilemedim :s

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hımm anladım canım tamam haklısın.
dün ilişki olmuş bugün içerde asker vardır zaten :)
bugün dinlenin yarın olsun evet. kafan karışmasın canım.
benim kafam karışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…