- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
eşim silecek konuştum:)) ayyy canım süpürgeyi çok araştırmıştım fakirle arnica arasında kalmıştım çok sağol bu bilgi süper oldunasıl deviriyor kız kaktüsleri
canım abartmıyorum benin yanmam aynen devam etti
aynen canım pasaklıların canına minnet
maşallah canım o damla işe yaramıştı prebiyotik probiyotik bakteri var o damlada yeni doğanın bağırsağında da eksik oluyor bu madde, canım sen bildiğin gibi emzirmeye devam et senin ki minik doğdu zaten kırkından sonra iki saatde bir emzirirsin düzenini bozma, daha iyi olsun kuzun
inşallah canım çok olmaz sağol, bende oğlumda yandım canım şimdi üşüyorum
sağol canım benim
ayy çok şükür canım iyi tatiller güzel döneme denk geldi ilk ayların:)
canım benim oğlumun ki de park yatak viscolex yatağı bir sıkıntı yaşamadık vücudunun biçimine göre şekil alıyor
evet canım ortak noktamız çok oldu
canım hiç bir şey olmuyor o fileye zaten ilk dönemler üst katını kullanıyorsun iki katlı oluyor o dönemde kuzuna sağdan soldan soğuk gelmemesi için uyku seti minderi oluyor etrafına geçiriyorsun, ben altıncı ayda ikinci kata geçtim çünkü benimki tutunup doğruluyordu3 aylıkken dönmüştü sıpam 3 senedir kullanıyorum oğlum çok hareketli hiç yırtılma olmadı, hem park beşiğin titreşimli müzik kutusu var titreşimde uyumasına yardım eidyor
inşallah diyeceksin canım, eşinin eski eşi için bir şey diyemiyorum canım ne amaçla aradığını bilemem kötü düşünme istersen
:)) bizde dua ettik ne olmuş:)) artık kimin ki tuttuysa tutsun sen hamile kaldın yakv de artık diğer eltileri çağırsın temizliğe
tamam canım hem de ne yaptı sabaha kadar bulandı sabahta geçecek inşallah:) hamdolsun bugünüme
canım tahlilleri sana göstermiştim normal demiştin dr da bir şey demedi:44:
o testlere güvenme hiç daha erken
güzel canım:)
hayrolsun rüyası
canım bence gitme uzunmuş yol sen bilirsin tabi birde orda rahat edemezsin yorulursun
kolay gelsin cnm.Canlarım böyle ara ara giriyorum sonra kayboluyorum.malum hem sınav hem taşınma telaşı..valla ben altından kalkamıyorum,annemi çağırdım,o gelcek bu hafta.17 haziran gibi taşıcaz evi.7-8 haziran da sınavlarım var.bende durum böyle. Sizler de iyisiniz umarım.hepinizi kokulu kokulu öpüyorum
ayy canim cok sagol hemen yetisiyorsun imdada allah razı olsun canımmmm.
pikniğe gidebilir miyim iyi o zaman zaten bizom piknikler öyle yorucu olmuyr oturuyorum hep maksat temiz çam havadi almak.
bi de ben hic et yemiyorum (yari vejetaryen sayilirim) tavuktan da tiksindim yemege koyuyorum eti ama yerken seciyorum yone de vitaminini aliyor muyum aceba ve bende demire bagli kansizlikta var degerim 10 dan yukari çıkmıyor dr gittigim de bakar bunlara demi.
Yumosuna kocaman masallah cnm..Insallahh o yumos minik bir bebis olur cnm...her catlama ignesinde ben de acaba erken catlatmi ya kacirirsam diye dk.u dinlemedim 36saati beklemedim kendimce hergun iliski oldu...ama 36saat tam olan saatlerde sancilar girdi yumurtaliklarima o saatlerde dk.daydim (baska yumoslar da vardi onlara bakmsk icin) dk dedi en buyuk olan su saatlerde catliyor dedi hatta fotosunu cekti..yani benim ya erken catlarsa endisem kendime kaldi cidden 36.saatlerde catladi...bunun icin endiselenme cnm..diger folikullar icin yapilan iyneden de sonra 36saatlerden catladi...ama benim minik ilk catlayanin dollenmesi..cunki o sagdaydi biliyoruz dollenen de sagdaki..canım ateş ölçme yontemini hala kullanıyorum. fırsatın olursa tabloma göz gezdirip yorum yapabilirsen çok sevinirim. bugun bi artış oldu aslında ama dr a ates olcumunden sonra gittim.çatlasa çatlamış derdi herhalde :) şimdi tek endişem iğnemi vuruldum geldim 36 saat sonra ilişki dedi ama 21mm olmuş bi yumurta 36 saati beklemeden kendiliğinden çatlar mı sence? bi de canım sende aşılama olmuş muydu?
dr bana aşılamaya gerek gormedi. bu ay da böyle deneyelim dedi. benim de canım 28.gunde bile çatladığı olmuştu ama bu ay bunu 20-21lere çeken sanıyorum adacayı ile hızlı buyumesi oldu. bakalım yarın gece çatlayacak hesapta ama görücez. inşallah 36 saatten önce çatlamaz çunku dr 36 saat olmadan ilişki önermedi. bi de kaçırmayalım da güzeller guzeli tombik yumyumu :)
canım senin de gebeliğin hızla ilerliyor maşallah. sizin kervanınıza katılmak için sabırsızlaıyorum. Rabb'im bu guzel duyguyu bana da isteyen herkese de yasatsın inşalllah.
Ben cok zorlanmistim orda canim buyuk sehire aliskin olup orda yasamak cok zorlamisti beni.ama guzel gunlerdi :)) tam memur sehri orasi.hersey ucuz.yol parasi derdin yok.birikim yapilacak biyer.guzel maas alana tabi.ve memur olsaydim ora ilk tercihim olurdu ayrica okuma orani cok yuksek cocuk icinde guzel egitim gorebilecegi biyer.Anaaam kız keşke burda olsanız gene.evet küçük şirin bir yer burası.bende cumhuriyet okulunun orada oturuyorum.belki bilirsin.ay burayı bilen biriyle karşılaşmak beni niye bilmem sevindirdi.belki bilmediğim ama burada yaşayan başkalarıda vardır topikte.evet dr.yeri ankara caddesindeki.ama artık hastanede bakiyor sadece.eylül dede emekli olacakmış malesef
canım adet oldum ben ve atesim 36,3 öglen ölctüm 36,5 cıktı benişm atesim yükseldi adet oldum
cok garip
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php işte tablom
Canlarım böyle ara ara giriyorum sonra kayboluyorum.malum hem sınav hem taşınma telaşı..valla ben altından kalkamıyorum,annemi çağırdım,o gelcek bu hafta.17 haziran gibi taşıcaz evi.7-8 haziran da sınavlarım var.bende durum böyle. Sizler de iyisiniz umarım.hepinizi kokulu kokulu öpüyorum
Olabiliyor malesef.yeni dongune insallah gelir bebisin
Yumosuna kocaman masallah cnm..Insallahh o yumos minik bir bebis olur cnm...her catlama ignesinde ben de acaba erken catlatmi ya kacirirsam diye dk.u dinlemedim 36saati beklemedim kendimce hergun iliski oldu...ama 36saat tam olan saatlerde sancilar girdi yumurtaliklarima o saatlerde dk.daydim (baska yumoslar da vardi onlara bakmsk icin) dk dedi en buyuk olan su saatlerde catliyor dedi hatta fotosunu cekti..yani benim ya erken catlarsa endisem kendime kaldi cidden 36.saatlerde catladi...bunun icin endiselenme cnm..diger folikullar icin yapilan iyneden de sonra 36saatlerden catladi...ama benim minik ilk catlayanin dollenmesi..cunki o sagdaydi biliyoruz dollenen de sagdaki..
Ben burda dogum büyüdüm.ama aslim erzurum lu.evet eğitime çok önem verilir buaradaBen cok zorlanmistim orda canim buyuk sehire aliskin olup orda yasamak cok zorlamisti beni.ama guzel gunlerdi :)) tam memur sehri orasi.hersey ucuz.yol parderdin yok.birikim yapilacak biyer.guzel maas alana tabi.ve memur olsaydim ora ilk tercihim olurdu ayrica okuma orani cok yuksek cocuk icinde guzel egitim gorebilecegi biyer.
canım ateş ölçme yontemini hala kullanıyorum. fırsatın olursa tabloma göz gezdirip yorum yapabilirsen çok sevinirim. bugun bi artış oldu aslında ama dr a ates olcumunden sonra gittim.çatlasa çatlamış derdi herhalde :) şimdi tek endişem iğnemi vuruldum geldim 36 saat sonra ilişki dedi ama 21mm olmuş bi yumurta 36 saati beklemeden kendiliğinden çatlar mı sence? bi de canım sende aşılama olmuş muydu?
dr bana aşılamaya gerek gormedi. bu ay da böyle deneyelim dedi. benim de canım 28.gunde bile çatladığı olmuştu ama bu ay bunu 20-21lere çeken sanıyorum adacayı ile hızlı buyumesi oldu. bakalım yarın gece çatlayacak hesapta ama görücez. inşallah 36 saatten önce çatlamaz çunku dr 36 saat olmadan ilişki önermedi. bi de kaçırmayalım da güzeller guzeli tombik yumyumu :)
canım senin de gebeliğin hızla ilerliyor maşallah. sizin kervanınıza katılmak için sabırsızlaıyorum. Rabb'im bu guzel duyguyu bana da isteyen herkese de yasatsın inşalllah.
6+2 de duyduk canım.cok şükür canim şu ana kadar lekelenme falan olmadi normal görünüyorm hayırlısiyla keseyi ve bebegi gorseydim bi nebze de olsa rahatliycaktim.
sen kalp atisini kac ta duydun canim
merhaba canım. iyiyim şükür, gazdan ölmek üzereyim sadecemerhabalar canlarım,nasılsınız,hamişler siz nasılsınız,anne olan arkadaslarım sızlerde ıyısınızdır bebeklerınızle
herkese mutlu haftasonları
ALLAH iyilk versin bacımgünaydın canım sağol
sağol canım
öperim güzel anne
biz iyiyiz kaçak sen yoksun:)
yerim senin kuzucunu yerryogunum cnm.
ruzgar da gazman oldu..idare ediyrz
cnm korkma. ben notlara yqzmistim.arada belirti azalir yok olur.sonra yine gelir.
piknige git bence. sadece usutme. aksam ayaz olmadan donersin cnm. yere oturma. fazla da is yapma.
iyiyim şükür canım sen nasılsın? kv fikrine alışabildin mi biraz
günaydın canım:)
hehe güzel de oynamış:)
günaydın:))
günaydın.
hayır olsun.
hiçbir şey olmaz. ben üç kere gittim pikniğe hem de yol asfalt falan da değildi.
hamilelik riskli değilse bir şey olacağını zannetmiyorum canım.
sadece dikkatli ol, üşütme vs.
sana da canım:)
hmm peki o zaman.
park yatak bizim için çok uygun şu an.
file işi de hallolduğuna göre alabiliriz:)))
çok sevindim, maaşallah.
şans diliyorum sana:)
sana da canım:)
iyiyim canım, sen nasılsın?
bekliyoruz:)
sana da canım.
iyi eğlenceler.
iyi yapmışsın canım, allah kolaylık ve zihin açıklığı versin.
Happymeal
Tablona baktim canim dün olmus ilişki.
Bugun de olsun.
Bir de tam 36 saat sonra saat kaca geliyor bilmiyorum ama bir de o zaman olsun.
Esine takviye yap muz ceviz fındık fistik cikolata ve ilişki oncesi Türk kahvesi. Gerisi rabbime kalmis.
Atesin azcik yükselmiş ama catlama yükselmesi degil henüz.
Benim tablomu incelesene canim.
Kafami karistirdin simdi canim ya bu gece olsa yarina sperm birikmezse? Bu gece olmazsa yarina kendisi catlarsa? Ustuste iliski pek onerilmiyor tatlim biliyotsun simdi bu gece yaparsak yarin gece ustuste 3. Gunu olacak gece 22:30 36 saat oluyo. Dr bana demistiki gecen ay, ilk gun en onemli o yuzden 36. Saat olsun 2. Gun sansin azalio 3. Gun iice azalio demisti. Dimdi yarin 22:30 da 36 saat oluyo benim bu ge de yaparsak 36. Saat 3. Olacak bilemedim :s
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?