- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
hımm anladım canım tamam haklısın.
dün ilişki olmuş bugün içerde asker vardır zaten :)
bugün dinlenin yarın olsun evet. kafan karışmasın canım.
benim kafam karışmış
Ohh rahatladim simdivalla napicagimi bilemedim bi an aksi hibi bugun esimin bi akrabasinda kalicaz nasi yapariz dus vs die dusunmeye baslamistim. O zaman bu gece pas insallah yarin ates yukselmez. Canim bi de bi kac gundur bi kirginlik var izerimde dun aksam saatleri 38 lere cikmisti ateslenmistim belki ondandi bu sabahki yukseklikte bezeler cikti bigazimda onlar ates yapti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ilk catlayan yum 22mmde iyne vurulmustu cnm evet pregnyle..ve 36saati saat 10a 11e falan denk geliyorduki o sbh 4 5saat oncesinde iliski olmusu..ve catladigini soyleyince o aksami da degerlendirdik diger yumoslar icin gun asiri oldu ama..bide ilk catlayan sagdaydi ya o zaman iliski sonrasi saga yattim digerleri soldaydi 2gun sonra catladi o zaman da sola yattim..ozel yaptigim bacaklari makas yapip popo altina yastik koydum..ve belimi sicak tuttum...baska da dur biseyi de ozelden yazayimoy senin miniğini yesinler emi?Rabb'im bağışlasın canım.yazını okurken ilk satırlarda dedimki dr u dinleme kızım hadi hemen bugun ilişkilere başla :) sonra devamını okudum ve tamamdır dedim. senin miniğini yerim ben peki o miniğin geldiği ilk yumoş dr dayken çatlıodu dedin ilişki ne zaman oldu?
bana hiç dr um sağda solda vs demio ya :s gerçi benim yumoş bu ay tek. peki o en buyugu kaç mm di canım? ya beni düşündüren 21 olmuşya çatlamaya kalkarmı kendi kendine endişesi :) ama gecen ay benim ateşim hatırlarsan 36 saatte yukselmedi 48 saati bulmuştu hatta daha fazla, herhalde folikul çok küçük oldugu için çatlamak için biraz daha buyumeye çalıştı yavrucak. bi de canım ben dr a sordum işte adet olup gittiğimde dedim atesim de 2 gun sonra yukseldi dedim. olamazki dedi otriville midir nedir onda belki aksayabilio ama pregnyl de 36 saat net dedi şaşmaz öne gelmez geri de gitmez dedi bu ay yine o iğneden vuruldum. sen peki canım pregnyl mi vurulmuştun? bi de dr bana en az 15 dk bacaklarını dik tavana doğru hiçbiri dışarı akmasın dedi. sen bunlara da dikkat ettin mi?
Taze annis ev tasima derdine yorma kendini aman..sinavlarinda guzel gecer insallah.
Bu arada hayatımda ilk defa saçlarımı kızıla boyattım,foto attım bi bakın bakemmm.Yeni şehir yeni imaj hesaabıı
canım detaylı ultrason adı.nesdem ben hani bu hafta gittim ya 3 boyutlu ultrason mu ne dediler radyolag baktı zaten suratsız bişeyddi sadece bebeğin bacağını kafasını midesi ağırlığı falan onlara baktı başka hiç bişey yapmadı ya
hiç bişey demedi bana dediği tek şey bağdaş kurmuş oturuyor
bana hiç bakmadı kalbi için zaten bebeğin fetal ekosu yapıldı bak içime bi kurt düştü şimdi
canım ben prego aldım. çok kaliteli bi marka. çok kalın. ucuz markalara baktım cidden ince. ama benimki zaten kumaşı dolayısıyla ilgimi çekti. krafti sunnybaby, chicco, prego, pierre cardin bunlar güzeldi.ayy ben de şu park yataklara ve anakucağına bakıp araştırıyordum.
park yatak almak durumundayız şu an biz de çünkü taşınmak istiyoruz.
yeni evimize de takım alırız diye düşündük.
ama park yatakların o file kısımları benim kafamı karıştırıyor.
çabuk yırtılır gibi geliyor bana.
diğer bilgileri de hemen kaydettim sağ ol
aynen ben de öyleyim tatili iple çekiyorum:)
canım eklenir. açıkta olsa örgün de olsa eklenir.Kızlar aranizda acikogretim üniversitesiyle alakasi-bilgisi olan varmi diğer ilgili topiclere vaktim cvbimi bulamadim yine döndüm buraya
Sorum su : ben YGS sinavina girdim ya YGS 3 ten 222 aldim (kitabin yüzüne bakmayinca boyle oluyor)
Bu okul puani dedikleri şey aciktada varmi yani YGS puaninin üstüne okul puani eklenirmus bizdede gecerlimi???
o markaya denk gelmedim ya da dikkatimi çekmedi herhalde, çünkü kraftlara baktım hep.canım detaylı ultrason adı.
sana da bakması lazımdı ciğerlerine, safra kesene, böbreğine. sen bunu sor doktoruna.
canım ben prego aldım. çok kaliteli bi marka. çok kalın. ucuz markalara baktım cidden ince. ama benimki zaten kumaşı dolayısıyla ilgimi çekti. krafti sunnybaby, chicco, prego, pierre cardin bunlar güzeldi.
canım eklenir. açıkta olsa örgün de olsa eklenir.
vay bee çikolata da mıııııtopikcanlar. gecenlerde okudum. cikolata bebekte gaz problemi yaratiyrmus. ben de az da olsa yiyrdum. yemeyi kestim. cidden faydasini gordum.
aile hekimindeki hemsiremle de gorustum. o da her ogunde 5-6 tane corek otu ye dedi. sendeki gaz bebege hic gevmez dedi. onun da faydasini gordum.
bir de. biliyrsunuzdur ama evin icinde camasir kurutmayin. bebeginiz astim olmasin diye.
henüz erken canım. bekleyelim 2-3 gün daha.kızlar beni,m tabloma bi bakarmısınızgerci hiç umudum yok bol bol agır kaldrdım mecburen ama sizden bişiler duymak iyi geliyo
http://www.fertilityfriend.com/home/498352
Bu arada hayatımda ilk defa saçlarımı kızıla boyattım,foto attım bi bakın bakemmm.Yeni şehir yeni imaj hesaabıı
Taze anniş miiiiiiKız Allah mı söyletti yoksa Ben henüz anne değilim,gebe de değiliimmm Ayy bi hoşuma gittiiiii şimdiii
kızlar bugun dr gittim kendisi riskli gebelik uzmanı pıhtılaşma sonuçlarıma baktı sadece bunun için iğne kullanamam gerekme z aspirin yeter dedi ama testelerim eksikmiş protein s ve c aptt homosistein gibi testler istedi ondan sonra iğneye karar vermemiz gerekir dedi.Testleri pazartesi günü ünv hastaesinde yaptıracağım en gec 15 gun içinde çıkarmış o zamana kadar riske atmamak için fragmin 0.3 luk iğneye devam dedi.
vajinal baktı keseyi tam olarak göremedik ama 2 mm lik bir bölge var bu kesesidir ancak 4-5 mm olmadan bir şey diyemeyiz dedi haftaya cumartesi tekrar gideceğim..bende geç yum olduğunu söyledim haftaya yada sonrakı kontrollerde ne kadar geç olduğunu anlarız dedi...
içitiğim folık asıtın yetersiz olduğunu söyledi ve değiştirdi..b vit komplaksi de almamı söyledi...
ilk iğnemi göbişten yaptım rabbim şifa versin inş aminnn
Kizlar su sola yatma olayini bu aya kadar yaptim ama artik fosssyatamiyorum yaaa hemen carpinti veriyo ve bebek sanki rahatsizmis gibi sola doner donmez kurcalaniyooo saga yatsam rahat ama uste ya artel damari sikistiriyorsam diyip sirt ustu yatiyorum..bu da rahat ama sola yatilmasi gerek yaaa yatamiyorum kiiiiii
testlarine göre karar verir doktorun canım.kızlar bugun dr gittim kendisi riskli gebelik uzmanı pıhtılaşma sonuçlarıma baktı sadece bunun için iğne kullanamam gerekme z aspirin yeter dedi ama testelerim eksikmiş protein s ve c aptt homosistein gibi testler istedi ondan sonra iğneye karar vermemiz gerekir dedi.Testleri pazartesi günü ünv hastaesinde yaptıracağım en gec 15 gun içinde çıkarmış o zamana kadar riske atmamak için fragmin 0.3 luk iğneye devam dedi.
vajinal baktı keseyi tam olarak göremedik ama 2 mm lik bir bölge var bu kesesidir ancak 4-5 mm olmadan bir şey diyemeyiz dedi haftaya cumartesi tekrar gideceğim..bende geç yum olduğunu söyledim haftaya yada sonrakı kontrollerde ne kadar geç olduğunu anlarız dedi...
içitiğim folık asıtın yetersiz olduğunu söyledi ve değiştirdi..b vit komplaksi de almamı söyledi...
ilk iğnemi göbişten yaptım rabbim şifa versin inş aminnn
ben de sola yatmaya alışığım ama ne olacak bakalım.Kizlar su sola yatma olayini bu aya kadar yaptim ama artik fosssyatamiyorum yaaa hemen carpinti veriyo ve bebek sanki rahatsizmis gibi sola doner donmez kurcalaniyooo saga yatsam rahat ama uste ya artel damari sikistiriyorsam diyip sirt ustu yatiyorum..bu da rahat ama sola yatilmasi gerek yaaa yatamiyorum kiiiiii
evet olabilir canım ama tam bir yükselme sayılmaz zaten bu yükselme.
spermler 3 güne kadar canlı kalabiliyormuş yaa. dün olmuş ilişki bugün dinlenme yarın ilişki.
tam gün aşırı oluyor işte..
siz elinizden geleni yapmış olacaksınız. gerisi rabbime kalıyor.
inşallah nasip etmiştir allah da olur bu ay canım.
Ilk catlayan yum 22mmde iyne vurulmustu cnm evet pregnyle..ve 36saati saat 10a 11e falan denk geliyorduki o sbh 4 5saat oncesinde iliski olmusu..ve catladigini soyleyince o aksami da degerlendirdik diger yumoslar icin gun asiri oldu ama..bide ilk catlayan sagdaydi ya o zaman iliski sonrasi saga yattim digerleri soldaydi 2gun sonra catladi o zaman da sola yattim..ozel yaptigim bacaklari makas yapip popo altina yastik koydum..ve belimi sicak tuttum...baska da dur biseyi de ozelden yazayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?