Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hımm anladım canım tamam haklısın.
dün ilişki olmuş bugün içerde asker vardır zaten :)
bugün dinlenin yarın olsun evet. kafan karışmasın canım.
benim kafam karışmış

Ohh rahatladim simdi valla napicagimi bilemedim bi an aksi hibi bugun esimin bi akrabasinda kalicaz nasi yapariz dus vs die dusunmeye baslamistim. O zaman bu gece pas insallah yarin ates yukselmez. Canim bi de bi kac gundur bi kirginlik var izerimde dun aksam saatleri 38 lere cikmisti ateslenmistim belki ondandi bu sabahki yukseklikte bezeler cikti bigazimda onlar ates yapti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet olabilir canım ama tam bir yükselme sayılmaz zaten bu yükselme.
spermler 3 güne kadar canlı kalabiliyormuş yaa. dün olmuş ilişki bugün dinlenme yarın ilişki.
tam gün aşırı oluyor işte..
siz elinizden geleni yapmış olacaksınız. gerisi rabbime kalıyor.
inşallah nasip etmiştir allah da olur bu ay canım.

Ilk catlayan yum 22mmde iyne vurulmustu cnm evet pregnyle..ve 36saati saat 10a 11e falan denk geliyorduki o sbh 4 5saat oncesinde iliski olmusu..ve catladigini soyleyince o aksami da degerlendirdik diger yumoslar icin gun asiri oldu ama..bide ilk catlayan sagdaydi ya o zaman iliski sonrasi saga yattim digerleri soldaydi 2gun sonra catladi o zaman da sola yattim..ozel yaptigim bacaklari makas yapip popo altina yastik koydum..ve belimi sicak tuttum...baska da dur biseyi de ozelden yazayim

Bu arada hayatımda ilk defa saçlarımı kızıla boyattım,foto attım bi bakın bakemmm.Yeni şehir yeni imaj hesaabıı

canım detaylı ultrason adı.
sana da bakması lazımdı ciğerlerine, safra kesene, böbreğine. sen bunu sor doktoruna.
canım ben prego aldım. çok kaliteli bi marka. çok kalın. ucuz markalara baktım cidden ince. ama benimki zaten kumaşı dolayısıyla ilgimi çekti. krafti sunnybaby, chicco, prego, pierre cardin bunlar güzeldi.
canım eklenir. açıkta olsa örgün de olsa eklenir.

o markaya denk gelmedim ya da dikkatimi çekmedi herhalde, çünkü kraftlara baktım hep.
internetten mi aldın peki canım?

vay bee çikolata da mııııı
çörek otunun da faydalarını say say bitmez. ben de hiç hoşlanmıyorum ama kuzucuklar için katlanıyoruz her şeye:)
kızlar beni,m tabloma bi bakarmısınız gerci hiç umudum yok bol bol agır kaldrdım mecburen ama sizden bişiler duymak iyi geliyo
http://www.fertilityfriend.com/home/498352
henüz erken canım. bekleyelim 2-3 gün daha.

kızlar bugun dr gittim kendisi riskli gebelik uzmanı pıhtılaşma sonuçlarıma baktı sadece bunun için iğne kullanamam gerekme z aspirin yeter dedi ama testelerim eksikmiş protein s ve c aptt homosistein gibi testler istedi ondan sonra iğneye karar vermemiz gerekir dedi.Testleri pazartesi günü ünv hastaesinde yaptıracağım en gec 15 gun içinde çıkarmış o zamana kadar riske atmamak için fragmin 0.3 luk iğneye devam dedi.

vajinal baktı keseyi tam olarak göremedik ama 2 mm lik bir bölge var bu kesesidir ancak 4-5 mm olmadan bir şey diyemeyiz dedi haftaya cumartesi tekrar gideceğim..bende geç yum olduğunu söyledim haftaya yada sonrakı kontrollerde ne kadar geç olduğunu anlarız dedi...
içitiğim folık asıtın yetersiz olduğunu söyledi ve değiştirdi..b vit komplaksi de almamı söyledi...
ilk iğnemi göbişten yaptım rabbim şifa versin inş aminnn

Son düzenleme:
Kizlar su sola yatma olayini bu aya kadar yaptim ama artik fosss yatamiyorum yaaa hemen carpinti veriyo ve bebek sanki rahatsizmis gibi sola doner donmez kurcalaniyooo saga yatsam rahat ama uste ya artel damari sikistiriyorsam diyip sirt ustu yatiyorum..bu da rahat ama sola yatilmasi gerek yaaa yatamiyorum kiiiiii

Taze anniş miiiiii Kız Allah mı söyletti yoksa Ben henüz anne değilim,gebe de değiliimmm Ayy bi hoşuma gittiiiii şimdiii

:)) canim ben eylulle karistirdim ama insallah allah soyletmistir.sendende guzel haberler alirsak dilimdeymis derim :)) ama sunu soyliyeyim pek yorum yapmiyorum ama icimde hissettigimden hamile haberini aliyorum topikten.hep dua ederkende en cok kim beklediyse rabbim once ona versin diyorum.

Amin canim.hic merak etme tedbir senden takdir allahtan.saglikli ve sorunsuz gexiriceksin allahin izniyle.diger kontrolundekeseyide gorursun sonra kalp atisi derken cinsiyet bi bakmissin aylar gecivermis :))

Yaa benimde hic yatasim gelmiyor ya sirtustu yada sağa donuk yatiyorum napiim sola donuk yatsamda uyaninca bi bakiyom sirtustu devam

testlarine göre karar verir doktorun canım.
sen iğnene devam et doktorunun dediği gibi.
geç yumurtladığın için görünmez henüz.
doktor benimkini de zor bulmuştu 3.5 mm di kese.
ve beni acayip korkutmuştu kese küçük diye
demem o ki kesen küçük diye sakın üzülme. cumartesi görürsün :)
devamı da gelir su gibi:)
ben de sola yatmaya alışığım ama ne olacak bakalım.
kalbin mi çarpıyor canım?
eğer öyleyse bence doktoruna danış.
sırtüstü de sıkıntı, ilerleyen aylarda hiç yatamayacaksın zaten geriliyormuş karın sırtüstü iken.

Aminnn canim dualarini eksik etme uzerimden

Ozelden yazdigin gelmwdi sekercim

Kizlar dun cok kasik agrim vardi bugunde ara ara gogus ucum dayanilmaz sekilde sizladi.yum zamani kendini guzel belli ediyo ama benimde ates olcmem lazim artik erkende kalkiyorum buaydan sonra baslicam.hepinize allah rahatlik versin.meleklerinizi rabbim korusun tabi sizleride.bekleyenlerinde muradini versin tez zamanda.amin.iyi geceler.

Nasılsıniz kızlar gecmisi okuyamadan geldim
Kizlar yaa bu kv sizde olsa ne yaparsiniz
Bugün gorumceyle konusmasini duydum gorumce beni soruyor kv diyor ki amaan karnı falan yok benim karnim ondan büyük işte adet olmuş hamileyken yapilanlar oda adet diye yapıyor ben adet yerini bulsun diye ağrım var diyormusum inanın esim sabah kahvaltı ister öğlen yemegine gelir aksamda yemeden durmaz ben bi öğünde yemeksiz atlamadim bu zamana kadar yani islerimi yapmam suç mu ben hamile değil miyim ağrım olamaz mı sizler biliyorsunuz benim neler yasadigimi torununu soruyor ama inceden inceye nasıl iyimi diye benim agrim sizim olamaz demek ki kafanızı sisirdim hakkınızı helal edin islerimi yapip odama geciyorum artık kv ile oturup muhattap olmak istemiyorum yanlış mı yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…