Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Torunuda gorumcenin kızı oda hamile hani yazmistimya dün o rahatsız olmasın diye gitmiyor kadın neymiş dogumunu yapsın evine yerlessin rahatlasin öyle gidecekmis kızına

Güzel yureklilerim hani size bahsediyordum 23 sene sonra tupbebek tedavisi ile ikiz kizlarina hamile sevdiğim bir ablamdan bu aksam dünyaya geldiler sezeryanla :) sizlerde çok dua etmistiniz erken dogma riskleri vardı 35 haftayı tamamlayıp dogdular kuvexdeler sağlık durumları kiloları iyiymiş sizlerede haber vermek istedim :)

aaaa ne güzel bir haber.
Allah analı babalı büyütsün kuzucukları, çok sevindim:)
ateş olsa daha iyi olur evet.
iyi geceler canım.
sen doğrusunu yapmışsın bence.
ne kendi canını sık ne de başkasının, odana çekil rahatına bak canım.

iki gündür karnıma ince ince sızı giriyor.
anlatamıyorum da çok canımı yakmıyor ama rahatsız ediyor.
böyle kesik kesik inceden sızılar. bebek büyüyor diye mi oluyor bu?
bir de 4-5 gündür gazmanım ya acaba ondan da oluyor olabilir mi?
gaz sancısı gibi de değil bilemedim

ben de senin öptüm canim alkh yardimcin olsun
ben de bulanti ve belirtiler azaldi korkuyorum normal mi geçenler cok kötüydum.
Canım benim bulantı aman aman yoktu hiç endişelenme bir geliyor bir gidiyor:) göğüs acım 6. haftada kesildi birden şimdi hiç yok, pikniğin güzel geçmiştir inşallah canım bugünde biz gidicez bakalım hiç gidesim yok:)
saol canım dikkat et kendine :80:
:))
Allah zihin açıklığını versin çiçeğim:) ev taşımada kolaylık zordur iyi bilirim ben iki gün içinde ev toplamıştım hem de oğlum vardı 6 aylık
al canım al pişman olmazsın benimki bilinen bir marka değil ama yırtığı pırtığı olmadı:))
canım adet oldum ben ve atesim 36,3 öglen ölctüm 36,5 cıktı benişm atesim yükseldi adet oldum

cok garip

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php işte tablom
canım tablon görünmüyor ama gün içinde ölçtüğün ateşe göre zaten yorum yapılmaz sabah ölçtüğün ateş önemli
merhabalar canlarım,nasılsınız,hamişler siz nasılsınız,anne olan arkadaslarım sızlerde ıyısınızdır bebeklerınızle

herkese mutlu haftasonları
hamdolsun canım sen nasılsın
ohhhh miss olmuş evin güle güle kirlet darısı başıma:)
kızlar beni,m tabloma bi bakarmısınız gerci hiç umudum yok bol bol agır kaldrdım mecburen ama sizden bişiler duymak iyi geliyo
http://www.fertilityfriend.com/home/498352
canım geçen aydan çok farklı değil bekleyelim bakalım
Bu arada hayatımda ilk defa saçlarımı kızıla boyattım,foto attım bi bakın bakemmm.Yeni şehir yeni imaj hesaabıı
fıstık olmuşsun
Canım inşallah bu bebişin tutunacak sana ilaçlar işe yarayacak
canım sağınada yatabilirsin çarpıntın oldukça ama sırt üstü sakın yatma bebek çok rahatsız olur öyle

Torunuda gorumcenin kızı oda hamile hani yazmistimya dün o rahatsız olmasın diye gitmiyor kadın neymiş dogumunu yapsın evine yerlessin rahatlasin öyle gidecekmis kızına
ayyyyyy bu kv ler eflali tanımak istiyor çok iyi yapıyorsun hiç vicdanın rahatsız olmasın canım uzak dur daha iyi
ayyy maşallah canım sağlıkla analı babalı büyüsünler inşaallah

canım korkma olur öyle sızılar ağrılar bebiş büyüyor yer açıyor kendine:) gazda aynı sızıyı yapabilir

Son düzenleme:
o kv topiğe yollasan da hakkından gelsek. sen dogru olani yapiyirsun canim oyke insandan ne kadar uzsk dursan kardir.
masalllh allah analı babalı büyütmek nasip eylesin rabbim kaderlerini guzel eylesin
maşallah inş testler de yapılsın daha tedbirli olunur

anladim canim.
piknik de idare eder.kv ler de vardi canininiz çekmesin hakkinizi helal edin cute bi yazmıştı ya sucuk yenmez diye. ben de kırmızı eti hic yiyemiyorum dun de yemeyince bana sucuk yaptılar ben de korktum yemedim allahım anlamuyrlar o kadar israr ediyolar ki kp kv ve kocam a bak şöyle olmuş boyke olmus lutfen ye kocama dedim ki ya ne israr edip duruysun yesem onumde iştee deyince sustular ya canım i cektiriyorlar. eşimin yürüyüş yspicagi tuttu ama normal yol degil Çamlıga dağa uokusa digru yürüdüler sinir oldum eve gelince tabi kocaya hesabi sordum hic yapmadi gi şeyleri yapacakları tuttu
kv ye ayri gicik oldum bildiği halde bi hayirki olsun gozunaydin demedi.
ama su son zamanlarda her piknikte de başımı şişiyordu ne oldu yaptıkları hemen unuttu herhalde

kızlar ben belli bi süre gelemeyeceğim merak edenler olursa diye yazmak istedim hoşçakalın

boşver canım hiç görmemezlıkten gel uzak durmaya calış ki bu zamanlarda sinirlerini yıpratmasınlar ben bu tarz kaynanaların gelınlerını kesınlıkle ve kesınlıkle kıskandıklarına inanıyorum bende de ar bi tane aynısından

bu arada özeline bakar mısın canım

Son düzenleme:

canım bebeğin büyüdüğü için oluyor endişelenme

o markaya denk gelmedim ya da dikkatimi çekmedi herhalde, çünkü kraftlara baktım hep.
internetten mi aldın peki canım?
kuzum burda bi mağazada gördüm kumaşına filan dokundum.
ama nette 50 tl daha ucuzdu ordan aldım.
italyan marka. kumaşı hemen belli ediyor kendini zaten. hatta oto koltukları da harikaydı bebeğim büyüyünce ondan alıcam.300 tl ye aldım beşiği.
canım iğnen şifa olsun.
görürsün keseni merak etme. keyfini çıkar.
ben de son zamanlarda kendimi hep sağda ve sırt üstü buluyorum çok üzülüyorum. bebeğimi besleyemiyormuşum gibi geliyor.
doğru yapıyosun. sakinliğin hanımefendiliğinden. sein yerinde başkası olsa saydırırdı valla. ama eşine söyle bunları canım bilsin.
maşallah bin kere. bak görüyo musun erken doğum riski vardı şimdi ikizleri çok biel tutmuş. genelde ikizler 32 de geliyor çünkkü. allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
çok normal canım. rahmin geriliyor bebeğin büyüdüğü için.
kızlar ben belli bi süre gelemeyeceğim merak edenler olursa diye yazmak istedim hoşçakalın
hayırdır kuzum inş bi aksilik yoktur.

Son düzenleme:
kuzum benim balkonum yok. çamaşırlarımı yaz kış evde kurutuyorum. zaten balkon olsa da burda illaki yağmur indiriyor.
benim de canımı sıkıyordu bu nem olayı çok nemli burası. bebeğimin ilk yaşı burda geçer de hasta olur diye çok korkuyorum.
yatak odam en nemli oda. diğer odalarıma nazaran. ama diğer odalarım da yatak odası olmaya elverişli değil.
ben kışın kalorifer yandığından nem azalıyor. baharda kalorifer sönünce kızımı yan odaya almayı düşünüyorum daha az nemli.

iyi pazarlar kızlarr
ben dün çok kötü bişey yaptım bugün eşimin doğumgünü hamileysem sürpriz yaparım diyerekten bhcg yaptırdım halbuki hiç şüphem ve düşüncemde yoktu tabiki negatif çok üzüldüm
bu da bugünkü ateşim http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae

olsa da çıkmayabilir zaten güzelim. burda biri DPO 7 de yaptırdı çıkmadı ama hamileydi.

yavrum. burada dedimiz nenden ziyade deterjan kokusu. deterjana koksunu veren sevgili maddeler, kururken partikuller halinde etrafa dagilir. ne yazikki solunum yolumuza da gecerler. cigerlerde tutulurlar. o nedenle mutlaka iyi hava akiminin oldugu alanlarda kurutmak gerekir.

magdem balkin yok cnm. sen de bi odani sirf camasira ayir. cami hep acik olsun. kapisi da kapali. diyelim sabahtan aksama kadar orada havalandirdin cmasiri sonra da kaloroferlerin uzerine as ya da daha sicak bir yerde kurut cnm. ama illa ki temiz havayla beklesin beklesin belli bir sure.

Kizlar benim canim arkadaslarimm yumurtam kendiliginden catlamadiki bu sabah atesim yukselmedi. Korkuyordum saatim gelip iliski olmadan kendiliginden catlayacak diye, Su an sabirla 36. Saatimi bekliyorum action icin benim icin dua edin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Canim ozlden yazacagin gelmedi tekrar yazar misin bu aksama yetistir bana bilgiyi

tamam canım sağ ol.
bebiş büyüyor diye geliyor aklıma ama insan ister istemez endişe ediyor, garip bir duygu:)
canım bebeğin büyüdüğü için oluyor endişelenme
sağ ol canım bence de
evet ben de internetteki fiyatlar daha uygun diye düşündüm.
gerilsin gerilsin:) bebek büyüsün de hehe:)))
henüz çıkmayabilir ki. şimdiden üzülme bence.
ben de eşime erken sürpriz yapmak zorunda kalmıştım:) seninki de geç olsun ne olacak:)
süper:) hher şey yolunda gidiyor.
stres yok ok. dualarımız seninle. bir de şans diliyorum ennnnn fazlasından:)

Sabah baktim atesine canim cikmamis.
Bugun catlar diye düşünüyorum hadi hayırlısı.
Fazla odaklanma. Stres yaratir.
İlişki sonrasi da kalkma canim.
Nasipte varsa olur.

kızlar nasılsınız?
10 gündür giremedim nete.
anca fırsat bulabliyorum.ilk 3 gün annem kaldı yanımda.sonra çekirdek ailemizi baş başa bıraktı.şahsen benim de istediğim buydu.o yüzden ısrar etmedim.kayınvalidem çok söyledi kalayım istesen diye (evlerimiz 2 dk. arası) ona da istemediğimi söyledim.hal böyle olunca her işimi kendim halletmek durumda kaldım.aslında çok da zevkli oldu.her ne kaar zombi gibi dolaşsam da :) bu arada 8.günümüzde bilirubin seviyemiz 16 çıktığı için 1 gece hastanede kaldık.fototerapi olumlu cevap verince sabahına taburcu olduk.ama hastaneye yatacağımızı öğrendiğimde çok ağladım.o çantayı nasıl hazırladım bilmiyorum.rabbim kimseye yaşatmasın.sanırım azeriler de yatmış.şimdi iyilermiş çok şükür.maşallah onun dışında pek sıkıntımız yok.aslında tek sıkıntımız var.o da gaz :) cute sen de aynı dertten muzdaripsin sanırım.ne yaptıysam olmuyo.aslında güzel uyuyor oğlum ama o gaz sıkıntısı günde 2 kez oluyor.oldu mu da bi kaç saat perişanız.normalde cart cart alttan üstten kendisi yapıyor.ama ne oluyorsa o bi kaç saat boyunca çözüm bulamıyoruz.

bu arada oğlumun ismini baya bi önce doğu koymayı düşünüyoruz demiştim ya hani sizlerle paylaşmıştım.sonradan söylemi falan biraz zor gelmişti ve kararsızdım.eşim de çok alıştı bu isme diye bişey diyemiyordum.17 mayıs (doğumdan 2 gün önce) benim doğum günümdü.ve eşim süpriz olarak adını benim koymamı istedi.( sanırım ismi değiştiirmek istediğimi anladı) vee sonuç olarak aylar önce yaptığım listemdeki ilk isme karar verdik. Çınar koyduk oğlumuzun adını.

kızlar ilk 4 5 gün çınarın uyku ve emme olayı çok düzenliydi.sonra bir şaştı ki artık ne zaman canı isterse.o yüzden (evde de tek olduğumdan dolayı) giremedim şimdiye kadar.inşallah bundan sonra bi düzen tuttururuz da sizlerden bu kadar ayrı kalmam.hepinizi ayrı ayrı çok merak ediyor ve öpüyorum.inşallah herkes iyidir.bi yaramazlık yoktur.geçmişe öylesine bakabildim.detaylı bakamadım.çok şey yazmak istiyorum daha ama şimdi kalkmam lazım.çınar uyanmak üzere.görüşmek üzere kızlar :)

Sabah baktim atesine canim cikmamis.
Bugun catlar diye düşünüyorum hadi hayırlısı.
Fazla odaklanma. Stres yaratir.
İlişki sonrasi da kalkma canim.
Nasipte varsa olur.

Tamamdir sekerim, planlarim arasinda aksam ustu esime bol findik fistik takviyesi iliski oncesi turk kahvesi ve sonrasinda en az yarim saat yatis var hayirlisi Rabb'imden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…