Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım mrb senin başka bi başlık altında iki sene önceki yorumuna rastladım kalın kızlık zarı hakkında.. bende de aynı sorun var şu anda o operasyonu geçirdin mi yoksa kendiliğinden mi açıldı zarın? Operasyonu gecirdiysen sonrasında birleşmede problem yaşadin mi

maşallah canim çınar yavru hosgelmis
iyi olmana sevindim yakin zamanda aramızda bekliyoruz ins allah a emanet ol.

http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914
İste tablom canim ben adet oldum atesim yukseldi...

kizlar. iki foto ekledim. dogum sabahi ve bugune ait. siz bakinca silerim. bakin bakalim degismis miyim )

amin cnm.

Torunuda gorumcenin kızı oda hamile hani yazmistimya dün o rahatsız olmasın diye gitmiyor kadın neymiş dogumunu yapsın evine yerlessin rahatlasin öyle gidecekmis kızına

ikizlere cok sevindim. masallah cnm.
kv nin de canini yakasim geldi
cins insan. Allah versin onun ezasini. sen ii yapmissin cnm.

korkma cnm.
rahmin buyudigi icin agrin oluyr.

haydaaa. senin kv iyiydi guya. o da basladi cinslige.
kocanda bebegi kiskasi herhalde. yapmadigi seyleri yaotigina gore.

kızlar ben belli bi süre gelemeyeceğim merak edenler olursa diye yazmak istedim hoşçakalın

tamam cnm. dikkat et kendine

he yaa kadina iyi iyi dedik bozuldu niyeti ne anlamıyorum yıllar sonra ne badireler atlararak bulmusum cok zoruma gitti zor mu bi gözünaydın dilemek amannn bu kadina da stres olamam.
iyice agresif oldim kocaya çatıp duruyorm zaten
sallamiycam inş. annem gibi severdim u dönüşü yaptı kadin.
koca da ayri bi alem bi de ben cattikca ama ben normal biriyim ne istiyorsun benden diyo

foto da fark var canim zayif görünüyorsun baya ama iyi gördüm

burada yazılanlar geliyor aklıma arada; bebek büyüyor ya ondan diyorum kendi kendime ama sonra bir yanım da korkuyor işte:)
sağ ol canım.

s.a canlar nasılsınız yarın geliyorum inş aranızda olcagım bilgili kişilerden bilgi almk için 2 dk giri verdim ben her sabah saat 6.10 ateş ölçüyordum ama bu sabh uyanamadım duymadım teli uyandıgımda hemen ateşimi ölçtüm 36.3 tü saate baktım saat 7. 10 acaba yazsam mı derecemi sorayım dedim sizlere cvp için şimdiden tşk ettim canlar bu gün tablo boş kaldı sizlerden gelen cvp üzerine yapcam hepinizi kocamannnnnnn öptüm

yaz cnm atesini. ama saat var ya orada, onu 7:10 yap.

saolun guzeller yorumlariniz icin.

karnim biraz var tabiki. daha tam cekmedi ) o da giderse tam suoer olacak.

masallah size cnm.ayrica foto isterim soyleyeyim. cinar ismini begenmistik bizlerde ) adiyla yasasin yavrun.

canim. 2-3.haftalarda baslayip 3.-4.ayda butiyrmus bu gaz sorunu. yani sen de basladin sorunlara. gaz sorunu oldugu icinde uyku duzeni bozulacak cnm.
cnm. hem denedim hem okudum hem de kizlar bazilarini dedi. sana da yaziyrm. dikkat edersen insalah sizde de azalir gaz derdi. ruzgarin da devam ediyr ama cok sukur aglamasi kisa suruyr en azindan.

kesin yasak yememen lazim seyler: cig meyve ve sebze.cikolata,domates,sogan,brokoli,lahana,kanibahar,limon,baskalarinin pisirdigi yemek cunku yagi dokunur,disaridan gelen hazir her turlu yemek ve tatli vs..

rezene ic hergun 1 fincan.
bebeginin topuklarina minicik aci elma yagi (adacayi) aktardan al ve sur cnm.gunde 1 kez suruyrm ben. isitir ayaklarni.
gaz icin dr bize nurse harvey's diye surup verdi. onu kullaniyrm.
bebegini emzirdikten sonra hemen kaldirma.yatagina koyma uyumaz. yeni doganlar derin uykuya 20 dakikada geciyr. bebegini emzir. 5-10 dk kucaginda kalsin. sonra gazini cikar yoksa sutu geri kusar.toplam 20 dakika senin gogsunde uyuyup rahatlayinca yatagina koy canim.
sirtina masaj yap. saat yonunun tersine ovacaksin cnm.
ayrica yeni kesfettim. cikolata gaza neden oliyrmus. ben artik yemiyrm ve faydasini gordum.
hemsire de her ögunde 5-6 tane corek otu ye dedi. onun da faydasini gordum cnm.

çamaşır için ayırdığım bi odam var canım. en güzeli kapıyı kapatmak. zaten kaloriferin yanına çamaşırlığa asıyorum. sağol tatlım.

canım ne tatlı bir telaştır kimbilir.
çınarcığımız sağlıkla sıhhatle büyüsün.
ilk zamanlar gaz sorunu oluyor çabucak atlatırsınız inş.
kendi başına büyütmen de güzel. ama yanında gündüzleri biri olsun tatlım çok yorulursun.

kızlar dün pikniğe gittik.
bi tür böcek beni 4 yerimden ısırdı. üçü ayak bileği biri el bileği.
ısırdığı yeri bıçakla kesmiş gibi kanatıyor. bildiğin kan aşağı iniyor.
ama acı ağrı yok. eşim de baktı kötü görünmüyor dedi.
neyse sabah da sıkıntı yoktu sadece kızarıktı belli bi bölgesi.
öğleden sonra temizlik yaptık eşimle. baya ayak bileklerim şişti. dedim yoruldum ödem yaptı. zira iki üç gündür ayaklarım azcık şişmeye başlamıştı.
derken anacım ben yürüyemez hale geldim. hastaneye gittik. kanımda allerjik ya da enfeksiyona dair bir şey çıkmadı. böceğin ısırdığı yerler ciğer gibi kızlar.
dr bile şaşırdı bu ne böyle diye. neyse ki kana karışan bi zehir ya da alllerji yok. ödeme ve kızarıklığa sebebiyet verdi. ama içimden bir ses bu böcek ödemi değil diyor. çünkü temizlikten sonra oldu. kemiklerim acıyor böcek ısırığı kemik acıtmaz ki. şu an zar zor yürüyorum. ayak bileklerim davul gibi oldu. ama tansiyonum vs normal. bi de kanım çok düşmüş 10.2 olmuş kızlar. keçiboynuzu pekmezine başladım. demir hapı fayda etmiyor artık demek ki.

Vizyonum bacim dogum yapmissin Rabb'im anali babali buyutsun
Masaallah kisa surede atlatmissiniz sariligi...
Biz toplamda 8 gun yogun bakimda kaldik bacim...
Hergun aglamakliydi gunlerim ama sukurler olsun su an cok iyiyiz tabi sariligimiz devam ediyor ama eskisi kadar degil...
Aman dikkat et bacim cunku taburcu olduktan sonra tekrar basladi bizde 20 lere kadar firladi...
Cute ablam yazmis gazla ilgili yapman gereknleri...
Bende arada bir sutumu az sagip kimyonda bekletiyorum... cay kasigiyla veriyorum...
Birde iki uc cay kasigi rezene cayi onlari ictikten soonrada masaallah biraz daha toparladi...
Adiyla buyusun ins.
Gazsiz sancisiz gunler Cinar Bey imize

cnm. cok gecmis olsun.
tuzu baya azalt artik cnm. o da sismelere neden oluyr.
ayaklarininda aksamlari ilik tuzlu suda beklet 30 dk. sislere iyi gelir cnm. yani odem kaynakli sislere.

cnm. cok gecmis olsun.
tuzu baya azalt artik cnm. o da sismelere neden oluyr.
ayaklarininda aksamlari ilik tuzlu suda beklet 30 dk. sislere iyi gelir cnm. yani odem kaynakli sislere.

canım tuzu zaten çok az tüketiyorum.
turşu hiç yemiyorum 3. aydan beri.
sanırım sıcaklardan oldu. yüzüğüm de girmiyor parmağıma.
yürüyebilsem iyi olucak.
tüm gün sandalye tepesindeyim belki o da etkiledi.

oyy geçmiş olsun nesdemcim ya dikkat et bi de o halde temizlik yapmışsın allah şifanı versin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…