Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tabiki oturman cok etkili cnm
yurusen de siser diyim.
en guzeli uzanmak.

oyy geçmiş olsun nesdemcim ya dikkat et bi de o halde temizlik yapmışsın allah şifanı versin canım...

sağol kuzum. ağır iş değildi ama bi kaç saat uğraştım. inş sabaha iner yürüyemiyorum çünkü.çişe bile eşim götürüyr.

ins iner olmadı izin al birkaç gun hem dinlenmiş olursun

canım izin almak mesele değil de ben rapor haklarımı bebeğe saklıyorum.
40 gün bizim rapor hakkımız. amacım doğum izni+rapor+heyet raporu alabllmek.

Son düzenleme:
Amin canim.hic merak etme tedbir senden takdir allahtan.saglikli ve sorunsuz gexiriceksin allahin izniyle.diger kontrolundekeseyide gorursun sonra kalp atisi derken cinsiyet bi bakmissin aylar gecivermis :))

canlarım allh razı olsun içimi ferahlattınız..inş haftaya görürüm ve herşey yolunda devam eder...
geçmiş olsun canım ya..siyah çekirdekli kuru üzüm yemeyi ,ihmal etme

canlarım allh razı olsun içimi ferahlattınız..inş haftaya görürüm ve herşey yolunda devam eder...

geçmiş olsun canım ya..siyah çekirdekli kuru üzüm yemeyi ,ihmal etme

evet ondan da alayım bayadır yemiyordum onu sağol caım hatırlattın.
bu ara braxton hicx kasılmalarım çok arttı. hatta bugün yarıım saat içinde 3 kez olunca ağlamaya başladım korkudan. neyse ki sonrakiler uzun aralıkla oldu.eşim diyor ki sen doğurmadan ben doğurcam bu gidişle.

rica ederim canım ihmal etme onu okulda filan yersin..
ayy o kasılmalar yorar seni biraz az kald canım bir tatil olsaydık biraz dinlenirdin.

rica ederim canım ihmal etme onu okulda filan yersin..
ayy o kasılmalar yorar seni biraz az kald canım bir tatil olsaydık biraz dinlenirdin.

evet çok zorluyor. yamuluyor karnım:) iki büklüm oluyorum bazen.
dün pikniğe gittiğimiz arkadaşım benden 3 hafta önde.
ne karnı var ne bişey. ne ödemi var (ki kendisi obez hamile kaldı sadece 5 kilo aldı). yere oturunca benim kalkmam çok zor oluyor illa şekilde şekle giriyorum yeni yürüyen ve kalkmaya çalışan bebek gibii. o maşallah pıt diye kalkıyor. bu hafta çok ağırlaştım hisssediyorum. merdiven filan çıkarken yoruluyorum. koltuktan bile kalkarken zorlanır oldum.

cutem damadım nasıl?
sen nasılsın.

iyiyiz sukur cnm. kucagimda. ben de tek elle yazmaya calisiyrm.
damat cok gazli anacim.
ben iim ama dizlerim tutmuyr. acikncada ellerim titriyr. dogum sonrasi oldu.

annem dinlemis gecen. aktarda uzum cekirdegi varmis ogutulmus halde. onu c vitamini ile yiyin e bomba kan yapiyrmus.

canı o normaldede kılolu olduğu için oturup kalkarken zorlanmıyrdur şimdi sende fazladan yük var alışkında olmayınca...
merdıen zaten cok zor oluyor canım hele kı bugünlerde odemınde var cok yorma kendını :))

her bunye farkli cnm.

misal sezeryan beni baya zorladi; ama cogu kisiyi etkilemedi benim kadar.

çekirdekli üzüm mantığı ile aynı yani. bulursam alırım kuzum. en kötü dr ikiye çıkarır demiri.
şimdilik derdim şu ağrım geçsin de yürüyebileyim.
kocam bi daha sana asla bu işkenceyi yaşatmam diyo. ben işkence çekmiyorum kızım için katlanırım diyorum. olsun bi daha çektirmem yeter bi tane diyor. yine de şükürler olsun halimize kızlar. neler neler var. bizimkisi gebeliğin cilveleri.

her bunye farkli cnm.

misal sezeryan beni baya zorladi; ama cogu kisiyi etkilemedi benim kadar.

evet canım cidden gebelik çok öznel yaşanıyor.
hatta günümüz günümüzü tutmuyor.
yaz da çok zorluyor gebeleri. sen harika zamanda gebe kaldın cutem.

sağol kuzum. ağır iş değildi ama bi kaç saat uğraştım. inş sabaha iner yürüyemiyorum çünkü.çişe bile eşim götürüyr.

Nesdem im bacim cok gecmis olsun...
Normalde basa ne gelmediyse hamileligi beklermis gibi tum aksilikler vs. Hamilelikte basa geliyor insanin...
Kasilmalarinda baslamis bacim bu aralar kendine cok dikkat et....
Is falan yapma kendini yorma...
Ben bir yerde durmuyordum kasilmalarim daha sik araliklarla artti sonuc gece hastanedeydim...

canım çok sağol verdiğin bilgiler için.ortalama 2.5 saat uyuyor çınar.uyanmamız bi yarım saat gerindikten sonra oluyor ağlamasına fırsat vermeden emziriyorum.sanırım çok alıştırdım göğsümde uyuyor.dediğin gibi 15 20 dakika derin uykuya geçmesini bekliyorum öyle yatağına yatırıyorum.ama gaz sıkıntımız varsa uyanıyor yatırınca.o zaman sıkıntı işte.dediklerini uygulayacağım canım.
bu arada doğumdan sonra benim fotom olmadığını farkettim.hep çınarı çekmişiz şimdi çekip öncesini ve sonrasını yolluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…