canım ne tatlı bir telaştır kimbilir.
çınarcığımız sağlıkla sıhhatle büyüsün.
ilk zamanlar gaz sorunu oluyor çabucak atlatırsınız inş.
kendi başına büyütmen de güzel. ama yanında gündüzleri biri olsun tatlım çok yorulursun.
kızlar dün pikniğe gittik.
bi tür böcek beni 4 yerimden ısırdı. üçü ayak bileği biri el bileği.
ısırdığı yeri bıçakla kesmiş gibi kanatıyor. bildiğin kan aşağı iniyor.
ama acı ağrı yok. eşim de baktı kötü görünmüyor dedi.
neyse sabah da sıkıntı yoktu sadece kızarıktı belli bi bölgesi.
öğleden sonra temizlik yaptık eşimle. baya ayak bileklerim şişti. dedim yoruldum ödem yaptı. zira iki üç gündür ayaklarım azcık şişmeye başlamıştı.
derken anacım ben yürüyemez hale geldim. hastaneye gittik. kanımda allerjik ya da enfeksiyona dair bir şey çıkmadı. böceğin ısırdığı yerler ciğer gibi kızlar.
dr bile şaşırdı bu ne böyle diye. neyse ki kana karışan bi zehir ya da alllerji yok. ödeme ve kızarıklığa sebebiyet verdi. ama içimden bir ses bu böcek ödemi değil diyor. çünkü temizlikten sonra oldu. kemiklerim acıyor böcek ısırığı kemik acıtmaz ki. şu an zar zor yürüyorum. ayak bileklerim davul gibi oldu. ama tansiyonum vs normal. bi de kanım çok düşmüş 10.2 olmuş kızlar. keçiboynuzu pekmezine başladım. demir hapı fayda etmiyor artık demek ki.
Vizyonum bacim dogum yapmissin Rabb'im anali babali buyutsun
Masaallah kisa surede atlatmissiniz sariligi...
Biz toplamda 8 gun yogun bakimda kaldik bacim...
Hergun aglamakliydi gunlerim ama sukurler olsun su an cok iyiyiz tabi sariligimiz devam ediyor ama eskisi kadar degil...
Aman dikkat et bacim cunku taburcu olduktan sonra tekrar basladi bizde 20 lere kadar firladi...
Cute ablam yazmis gazla ilgili yapman gereknleri...
Bende arada bir sutumu az sagip kimyonda bekletiyorum... cay kasigiyla veriyorum...
Birde iki uc cay kasigi rezene cayi onlari ictikten soonrada masaallah biraz daha toparladi...
Adiyla buyusun ins.
Gazsiz sancisiz gunler Cinar Bey imize
maaşallah canım size:)kızlar nasılsınız?
10 gündür giremedim nete.
anca fırsat bulabliyorum.ilk 3 gün annem kaldı yanımda.sonra çekirdek ailemizi baş başa bıraktı.şahsen benim de istediğim buydu.o yüzden ısrar etmedim.kayınvalidem çok söyledi kalayım istesen diye (evlerimiz 2 dk. arası) ona da istemediğimi söyledim.hal böyle olunca her işimi kendim halletmek durumda kaldım.aslında çok da zevkli oldu.her ne kaar zombi gibi dolaşsam da :) bu arada 8.günümüzde bilirubin seviyemiz 16 çıktığı için 1 gece hastanede kaldık.fototerapi olumlu cevap verince sabahına taburcu olduk.ama hastaneye yatacağımızı öğrendiğimde çok ağladım.o çantayı nasıl hazırladım bilmiyorum.rabbim kimseye yaşatmasın.sanırım azeriler de yatmış.şimdi iyilermiş çok şükür.maşallah onun dışında pek sıkıntımız yok.aslında tek sıkıntımız var.o da gaz :) cute sen de aynı dertten muzdaripsin sanırım.ne yaptıysam olmuyo.aslında güzel uyuyor oğlum ama o gaz sıkıntısı günde 2 kez oluyor.oldu mu da bi kaç saat perişanız.normalde cart cart alttan üstten kendisi yapıyor.ama ne oluyorsa o bi kaç saat boyunca çözüm bulamıyoruz.
bu arada oğlumun ismini baya bi önce doğu koymayı düşünüyoruz demiştim ya hani sizlerle paylaşmıştım.sonradan söylemi falan biraz zor gelmişti ve kararsızdım.eşim de çok alıştı bu isme diye bişey diyemiyordum.17 mayıs (doğumdan 2 gün önce) benim doğum günümdü.ve eşim süpriz olarak adını benim koymamı istedi.( sanırım ismi değiştiirmek istediğimi anladı) vee sonuç olarak aylar önce yaptığım listemdeki ilk isme karar verdik. Çınar koyduk oğlumuzun adını.
kızlar ilk 4 5 gün çınarın uyku ve emme olayı çok düzenliydi.sonra bir şaştı ki artık ne zaman canı isterse.o yüzden (evde de tek olduğumdan dolayı) giremedim şimdiye kadar.inşallah bundan sonra bi düzen tuttururuz da sizlerden bu kadar ayrı kalmam.hepinizi ayrı ayrı çok merak ediyor ve öpüyorum.inşallah herkes iyidir.bi yaramazlık yoktur.geçmişe öylesine bakabildim.detaylı bakamadım.çok şey yazmak istiyorum daha ama şimdi kalkmam lazım.çınar uyanmak üzere.görüşmek üzere kızlar :)
anamm o ne yaaa..kızlar dün pikniğe gittik.
öğleden sonra temizlik yaptık eşimle. baya ayak bileklerim şişti. dedim yoruldum ödem yaptı. zira iki üç gündür ayaklarım azcık şişmeye başlamıştı.
derken anacım ben yürüyemez hale geldim. hastaneye gittik. kanımda allerjik ya da enfeksiyona dair bir şey çıkmadı. böceğin ısırdığı yerler ciğer gibi kızlar.
dr bile şaşırdı bu ne böyle diye. neyse ki kana karışan bi zehir ya da alllerji yok. ödeme ve kızarıklığa sebebiyet verdi. ama içimden bir ses bu böcek ödemi değil diyor. çünkü temizlikten sonra oldu. kemiklerim acıyor böcek ısırığı kemik acıtmaz ki. şu an zar zor yürüyorum. ayak bileklerim davul gibi oldu. ama tansiyonum vs normal. bi de kanım çok düşmüş 10.2 olmuş kızlar. keçiboynuzu pekmezine başladım. demir hapı fayda etmiyor artık demek ki.
maaşallah canım size:)
oğlun ismiyle yaşasın.
en güzelini yapmışsın yalnız kalmakla, sonrasında hep yalnız olacaktınız zaten ne kadar erken olursa o kadar çabuk odaklanırsın.
anamm o ne yaaa..
geçmiş olsun.
neyse ki alerjik bir yanı yokmuş canım.
şişliklerin için mutlaka yatıp ayaklarını yukarı dik.
okulda da yukarıda tutmaya çalış.
he yaa kadina iyi iyi dedik bozuldu niyeti ne anlamıyorum yıllar sonra ne badireler atlararak bulmusum cok zoruma gitti zor mu bi gözünaydın dilemek amannn bu kadina da stres olamam.
iyice agresif oldim kocaya çatıp duruyorm zaten
sallamiycam inş. annem gibi severdim u dönüşü yaptı kadin.
koca da ayri bi alem bi de ben cattikca ama ben normal biriyim ne istiyorsun benden diyo
foto da fark var canim zayif görünüyorsun baya ama iyi gördüm
iki gündür karnıma ince ince sızı giriyor.
anlatamıyorum da çok canımı yakmıyor ama rahatsız ediyor.
böyle kesik kesik inceden sızılar. bebek büyüyor diye mi oluyor bu?
bir de 4-5 gündür gazmanım ya acaba ondan da oluyor olabilir mi?
gaz sancısı gibi de değil bilemedim
kızlar ben belli bi süre gelemeyeceğim merak edenler olursa diye yazmak istedim hoşçakalın
çekirdekli üzüm mantığı ile aynı yani. bulursam alırım kuzum. en kötü dr ikiye çıkarır demiri.
şimdilik derdim şu ağrım geçsin de yürüyebileyim.
kocam bi daha sana asla bu işkenceyi yaşatmam diyo. ben işkence çekmiyorum kızım için katlanırım diyorum. olsun bi daha çektirmem yeter bi tane diyor. yine de şükürler olsun halimize kızlar. neler neler var. bizimkisi gebeliğin cilveleri.
Senin kv bana bi gonder sen :)) okadar laf soyledi sana simdi cokmu zormus bi gozunaydin kizim demek.hanim agirligini koyuyo kendince.benden sana kucuk bir tavsiye hamileligin boyunca evine karistirma.isini gucunu yapabildigin kdr yap yapamadigin kalsin.boyle yapanlarin yuzu yavas yavas cikar benden soylemesi.kaynana deyince benim sarteller atiyo :))
cidden gebeligimde de dogumda da guzel zamana denk geldim.evet canım cidden gebelik çok öznel yaşanıyor.
hatta günümüz günümüzü tutmuyor.
yaz da çok zorluyor gebeleri. sen harika zamanda gebe kaldın cutem.
guzel haberlerle gel cnm.Kızlar nasılsınız
Cutem Vizyonum Azerim kızlar bebisleriniz bol bol beskensin sizden sutunuz bol ve sağlıklı olsun gazinizda ucuuuppp gitsin o minicik bedenleri yormadan :)
Taze hamisler nasılsınız bakalimm
Vee gün sayanlarr Ecem Nesdemim sizler varsınız siradaa Rabbim gönlünüzce versin
Hamile kalıp anne olmak için uğraşan emek eden güzel yureklilerim Rabbim bu günler hurmetine yureginizdeki meleklerinizi kucaginizda gormeyi nasip etsin sizlerede hepinixi öpüyorum :)
Teyzelerimiz bugün ayrıntılı ultrasona girecegix dualarinizi bekliyoruz onun dışında midemize dogru sidmeye basladik artık dimdik oturmazsak rahat edemiyoruz gerçi kv gobegimize laf atsada bizim gobegimiz var teyzeleri iyiki varsınız kv konusunda beni cok rahatlattiniz :)
Artık daha rahatim vicdanim sizlamiyor zaten esimde annesinin bencilliginin farkinda sagolsun oda boşver duyma biz biliyoruz bu bebek icin neler yasadigimizi biz sukredelim o konustuguyla kalsın diyor buda beni rahatlatiyor :)
hamile olmadığımdan çok test yaptırdığım için üzüldüm kendime canımhenüz çıkmayabilir ki. şimdiden üzülme bence.
ben de eşime erken sürpriz yapmak zorunda kalmıştım:) seninki de geç olsun ne olacak:)
olsa da çıkmayabilir zaten güzelim. burda biri DPO 7 de yaptırdı çıkmadı ama hamileydi.
yok canım çekmez canım rahat ol:) hayda niye böyle yapıyor ki acaba sen hani artık onunla bebek meselesiyle ilgili bir şeyler paylaşmayı bırakmıştın ya ondan mı böyle yapıyor kendince tavır yapıyor olabilir, böyle değişmesi çok tuhaf canım sen daha iyi tanırsın kv ni, belkide hep böyleydi sen kötü düşünmedin canım ona karşı iyi şeyler düşünüp farketmedin,diğer eltilerinlede hep sorun yaşamış mutlaka kv de var kv damarı:)) eşin de klasik canım bebeği kıskanmıştır sen de eşini nazlayanlardansan şimdi çok kıskanır hazırlıklı ol ve hormonların etkisini unutma birken beş görünür herkesin yaptığı:)okv topiğe yollasan da hakkından gelsek. sen dogru olani yapiyirsun canim oyke insandan ne kadar uzsk dursan kardir.
masalllh allah analı babalı büyütmek nasip eylesin rabbim kaderlerini guzel eylesin
maşallah inş testler de yapılsın daha tedbirli olunur
anladim canim.
piknik de idare eder.kv ler de vardi canininiz çekmesin hakkinizi helal edin cute bi yazmıştı ya sucuk yenmez diye. ben de kırmızı eti hic yiyemiyorum dun de yemeyince bana sucuk yaptılar ben de korktum yemedim allahım anlamuyrlar o kadar israr ediyolar ki kp kv ve kocam a bak şöyle olmuş boyke olmus lutfen yekocama dedim ki ya ne israr edip duruysun yesem onumde iştee deyince sustular ya canım i cektiriyorlar. eşimin yürüyüş yspicagi tuttu ama normal yol degil Çamlıga dağa uokusa digru yürüdüler sinir oldum eve gelince tabi kocaya hesabi sordum hic yapmadi gi şeyleri yapacakları tuttu
kv ye ayri gicik oldum bildiği halde bi hayirki olsun gozunaydin demedi.
ama su son zamanlarda her piknikte de başımı şişiyordu ne oldu yaptıkları hemen unuttu herhalde
Canım inşallah sıkıntı yoktur haber verdiğin için sağolkızlar ben belli bi süre gelemeyeceğim merak edenler olursa diye yazmak istedim hoşçakalın
canım ben hep evde kuruturum çünkü çamaşıra sinen dışarı kokusunu sevmemkuzum benim balkonum yok. çamaşırlarımı yaz kış evde kurutuyorum. zaten balkon olsa da burda illaki yağmur indiriyor.
benim de canımı sıkıyordu bu nem olayı çok nemli burası. bebeğimin ilk yaşı burda geçer de hasta olur diye çok korkuyorum.
yatak odam en nemli oda. diğer odalarıma nazaran. ama diğer odalarım da yatak odası olmaya elverişli değil.
ben kışın kalorifer yandığından nem azalıyor. baharda kalorifer sönünce kızımı yan odaya almayı düşünüyorum daha az nemli.
canım ama daha erken çıkmayabilir ben yine de umutluyumiyi pazarlar kızlarr
ben dün çok kötü bişey yaptımbugün eşimin doğumgünü hamileysem sürpriz yaparım diyerekten bhcg yaptırdım halbuki hiç şüphem ve düşüncemde yoktu tabiki negatif çok üzüldüm
bu da bugünkü ateşim http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
inşallah güzelce döllenir yumurtanKizlar benim canim arkadaslarimm yumurtam kendiliginden catlamadiki bu sabah atesim yukselmedi. Korkuyordum saatim gelip iliski olmadan kendiliginden catlayacak diye, Su an sabirla 36. Saatimi bekliyorum action icinbenim icin dua edin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canı normal annelik=endişe :)))tamam canım sağ ol.
bebiş büyüyor diye geliyor aklıma ama insan ister istemez endişe ediyor, garip bir duygu:)
sağ ol canım bence de
evet ben de internetteki fiyatlar daha uygun diye düşündüm.
gerilsin gerilsin:) bebek büyüsün de hehe:)))
henüz çıkmayabilir ki. şimdiden üzülme bence.
ben de eşime erken sürpriz yapmak zorunda kalmıştım:) seninki de geç olsun ne olacak:)
süper:) hher şey yolunda gidiyor.
stres yok ok. dualarımız seninle. bir de şans diliyorum ennnnn fazlasından:)
adıyla yaşasın canım çınar yeğenimin adı:)) maşallah size fotonuza baktım çok tatlısınız, gaz için cute yazmış zaten, canım kendi işini yapman çok iyi ama bak daha öncede yazdım annen kv de sorun çıkarmayan insanlarsa arada gündüz yardım al lohusalıkta dinlenmek çok önemli, bende her işimi kendim yaptım sonra çok yorgun düştümkızlar nasılsınız?
10 gündür giremedim nete.
anca fırsat bulabliyorum.ilk 3 gün annem kaldı yanımda.sonra çekirdek ailemizi baş başa bıraktı.şahsen benim de istediğim buydu.o yüzden ısrar etmedim.kayınvalidem çok söyledi kalayım istesen diye (evlerimiz 2 dk. arası) ona da istemediğimi söyledim.hal böyle olunca her işimi kendim halletmek durumda kaldım.aslında çok da zevkli oldu.her ne kaar zombi gibi dolaşsam da :) bu arada 8.günümüzde bilirubin seviyemiz 16 çıktığı için 1 gece hastanede kaldık.fototerapi olumlu cevap verince sabahına taburcu olduk.ama hastaneye yatacağımızı öğrendiğimde çok ağladım.o çantayı nasıl hazırladım bilmiyorum.rabbim kimseye yaşatmasın.sanırım azeriler de yatmış.şimdi iyilermiş çok şükür.maşallah onun dışında pek sıkıntımız yok.aslında tek sıkıntımız var.o da gaz :) cute sen de aynı dertten muzdaripsin sanırım.ne yaptıysam olmuyo.aslında güzel uyuyor oğlum ama o gaz sıkıntısı günde 2 kez oluyor.oldu mu da bi kaç saat perişanız.normalde cart cart alttan üstten kendisi yapıyor.ama ne oluyorsa o bi kaç saat boyunca çözüm bulamıyoruz.
bu arada oğlumun ismini baya bi önce doğu koymayı düşünüyoruz demiştim ya hani sizlerle paylaşmıştım.sonradan söylemi falan biraz zor gelmişti ve kararsızdım.eşim de çok alıştı bu isme diye bişey diyemiyordum.17 mayıs (doğumdan 2 gün önce) benim doğum günümdü.ve eşim süpriz olarak adını benim koymamı istedi.( sanırım ismi değiştiirmek istediğimi anladı) vee sonuç olarak aylar önce yaptığım listemdeki ilk isme karar verdik. Çınar koyduk oğlumuzun adını.
kızlar ilk 4 5 gün çınarın uyku ve emme olayı çok düzenliydi.sonra bir şaştı ki artık ne zaman canı isterse.o yüzden (evde de tek olduğumdan dolayı) giremedim şimdiye kadar.inşallah bundan sonra bi düzen tuttururuz da sizlerden bu kadar ayrı kalmam.hepinizi ayrı ayrı çok merak ediyor ve öpüyorum.inşallah herkes iyidir.bi yaramazlık yoktur.geçmişe öylesine bakabildim.detaylı bakamadım.çok şey yazmak istiyorum daha ama şimdi kalkmam lazım.çınar uyanmak üzere.görüşmek üzere kızlar :)
canım bilemedim cutede yazmış yumurtlamadın belkidehttp://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914
İste tablom canim ben adet oldum atesim yukseldi...
çok tatlısınızkizlar. iki foto ekledim. dogum sabahi ve bugune ait. siz bakinca silerim. bakin bakalim degismis miyim)
canım onun toparlanması 6 ayı buluyor normal olsa hemen giderdi senin karnınsaolun guzeller yorumlariniz icin.
karnim biraz var tabiki. daha tam cekmedi) o da giderse tam suoer olacak.
canım çok geçmiş olsun iyi ki zehirlememiş, sen sürekli oturuyorsun canım ayakların sarkık durduğu için ödemin oluyor uzanman lazım inşallah 4 haftan çabuk geçer de rahatlarsın, keçi boynuzu pekmezi iyi gelir canım birde seviyorsan roka ye ben her gün yerdim hamileyken kanım normalde 11 lerde olurdu hamileyken 13 e çıkmıştı:)kızlar dün pikniğe gittik.
:)) canım korkma sakın erken doğum falan olmaz onlar çok normal tortop olur karnın yamulur şekilden şekile girer, ben inanıyorum sen zamanında sağlıkla doğuracaksın böbreğinde sıkıntı olmayacakevet ondan da alayım bayadır yemiyordum onu sağol caım hatırlattın.
bu ara braxton hicx kasılmalarım çok arttı. hatta bugün yarıım saat içinde 3 kez olunca ağlamaya başladım korkudan. neyse ki sonrakiler uzun aralıkla oldu.eşim diyor ki sen doğurmadan ben doğurcam bu gidişle.
:))) eniştemize bak sen karısına kıyamaz:))çekirdekli üzüm mantığı ile aynı yani. bulursam alırım kuzum. en kötü dr ikiye çıkarır demiri.
şimdilik derdim şu ağrım geçsin de yürüyebileyim.
kocam bi daha sana asla bu işkenceyi yaşatmam diyo. ben işkence çekmiyorum kızım için katlanırım diyorum. olsun bi daha çektirmem yeter bi tane diyor. yine de şükürler olsun halimize kızlar. neler neler var. bizimkisi gebeliğin cilveleri.
hayırlı güzel haberler al inşallah canımKızlar nasılsınız
Cutem Vizyonum Azerim kızlar bebisleriniz bol bol beskensin sizden sutunuz bol ve sağlıklı olsun gazinizda ucuuuppp gitsin o minicik bedenleri yormadan :)
Taze hamisler nasılsınız bakalimm
Vee gün sayanlarr Ecem Nesdemim sizler varsınız siradaa Rabbim gönlünüzce versin
Hamile kalıp anne olmak için uğraşan emek eden güzel yureklilerim Rabbim bu günler hurmetine yureginizdeki meleklerinizi kucaginizda gormeyi nasip etsin sizlerede hepinixi öpüyorum :)
Teyzelerimiz bugün ayrıntılı ultrasona girecegix dualarinizi bekliyoruz onun dışında midemize dogru sidmeye basladik artık dimdik oturmazsak rahat edemiyoruz gerçi kv gobegimize laf atsada bizim gobegimiz var teyzeleri iyiki varsınız kv konusunda beni cok rahatlattiniz :)
Artık daha rahatim vicdanim sizlamiyor zaten esimde annesinin bencilliginin farkinda sagolsun oda boşver duyma biz biliyoruz bu bebek icin neler yasadigimizi biz sukredelim o konustuguyla kalsın diyor buda beni rahatlatiyor :)
oğlumda yapmıştım canım, ateşin şimdilik iyi bekliycez canımkızlar bişey soracağım size eşine keçiboynuzu kürü yapan varmı? benim eşimin spermiyogram sonuçları iyiydi fakat sebepsiz infertilite olunca ben defalarca ilaç kullanınca ona keçiboynuzu e ve selenyum vitamini başladık inşaallah faydasını görürürz
birde ben çok fazla aktif olmak istiyorum sayfada ama çalışıyorum okul tatile girince bol bol geleceğim inşaallah yazdı kaçtı gibi oluyor
bu günkü ateşim http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
Gunaydin guzel kizarkadaslarimkizkardeslerim tabloma bi goz atar misiniz sizce catlama oldu mu? Dr bana gecen ay 36 saatten biraz gec catladi galiba dedigimde, mumkun degil pregnyl ignede 36 saati keainlikle gecmez demisti ama normalde bugun firlama gostermesi gereken atesim sadece 1 birim yukseldi. Sizce catlama olmus mudur? Bi de dun gece epey usumusum acaba diyorum catladi da benim atesim mi yukselemedi usudugim icin ne dersiniz?
canım ama daha erken çıkmayabilir ben yine de umutluyum
oğlumda yapmıştım canım, ateşin şimdilik iyi bekliycez canım
Gunaydin guzel kizarkadaslarimkizkardeslerim tabloma bi goz atar misiniz sizce catlama oldu mu? Dr bana gecen ay 36 saatten biraz gec catladi galiba dedigimde, mumkun degil pregnyl ignede 36 saati keainlikle gecmez demisti ama normalde bugun firlama gostermesi gereken atesim sadece 1 birim yukseldi. Sizce catlama olmus mudur? Bi de dun gece epey usumusum acaba diyorum catladi da benim atesim mi yukselemedi usudugim icin ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?