Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aminn canım inşallah.darısı senin prensesine
inşallah dediğin gibi gaz sorununu çabuk atlatırız canım.
valla yorulmuyor değilim ama yine de yalnız olmayı daha çok sevdim.baş edemediğim yerde yardım isterim artık.

geçmiş olsun canım.inşallah çabucak iner şişliğin

kıyamam sana.inan bi gece kaldım ama seni çok iyi anlayabiliyorum.çok geçmiş olsun canım.tüm miniklerimize gazsız sancısız günler olsun inşallah

maaşallah canım size:)
oğlun ismiyle yaşasın.
en güzelini yapmışsın yalnız kalmakla, sonrasında hep yalnız olacaktınız zaten ne kadar erken olursa o kadar çabuk odaklanırsın.

anamm o ne yaaa..
geçmiş olsun.
neyse ki alerjik bir yanı yokmuş canım.
şişliklerin için mutlaka yatıp ayaklarını yukarı dik.
okulda da yukarıda tutmaya çalış.

teşekkür ederiz teyzesi
canım ben her işimi kendim yapmaya alışık biriyim.bu hamileliğimde de böyle oldu.doğuma 3 gün kala merdiven tepesinde (eşim evdeyken üstelik kaşla göz arasında ) perdemi kendim asan manyak bi tipim şimdi çağırsam kayınvalideyi, o bişeyler yaparken ben daha çok yorulacağım biliyorum.iyisi mi dedim kendi işimi kendim halledeyim.onlar torunlarını görmeye gelsinler ama evimin düzenini ben bileyim.dediğin gibi sonrasında zaten yalnız kalacağız

Son düzenleme:

Senin kv bana bi gonder sen :)) okadar laf soyledi sana simdi cokmu zormus bi gozunaydin kizim demek.hanim agirligini koyuyo kendince.benden sana kucuk bir tavsiye hamileligin boyunca evine karistirma.isini gucunu yapabildigin kdr yap yapamadigin kalsin.boyle yapanlarin yuzu yavas yavas cikar benden soylemesi.kaynana deyince benim sarteller atiyo :))

Bebis buyuyor canim normaldir.gaz yapan yiyeceklere dikkat et canim rahatsiz ediyosa.ben suan bile cok dikkat ediyorum gaz sancisi beni cok rahatsiz ediyor.bidr hamileyken daha sıkıntı verir.

Gecmis olsun canim okul bian once bitsede bi rahatlasan sende.rahatsizliklarin uzerine bide is stresi yorgunlugu eklenince zor olur.allah yardimcin olsun.

canim ahh
esimde de var kadinin şaka kabiliyeti yok ne desen gercek saniyo. misal eşim kv kiza ne temizlik yaptyrn kasiklari agrimis demis ve gecen de tel de sen niye gelip de gelinne bakmiyon nasil kadınsın dedi o ds tamam oglum geleyim demis ay sinir oldum esime derdin ne senin söylediklerinin hepsini annen benden biliyo bi daha böyle laflar et hakkimi helal etmiyorum dedim kadin bi de benim oglum böyle laflar bilmez ama kinden ogrendiyse diyo çıldıriyrm kv
anlaşılan beni tanimamis şaka denen seyleri gercekten benim defigimi dusunuyr kv le gorusme zamani geldi oglunu tanimiyordun heralde dediklerini benden bilme diycem . valla arada kaliyrm.

Kızlar nasılsınız
Cutem Vizyonum Azerim kızlar bebisleriniz bol bol beskensin sizden sutunuz bol ve sağlıklı olsun gazinizda ucuuuppp gitsin o minicik bedenleri yormadan :)
Taze hamisler nasılsınız bakalimm
Vee gün sayanlarr Ecem Nesdemim sizler varsınız siradaa Rabbim gönlünüzce versin
Hamile kalıp anne olmak için uğraşan emek eden güzel yureklilerim Rabbim bu günler hurmetine yureginizdeki meleklerinizi kucaginizda gormeyi nasip etsin sizlerede hepinixi öpüyorum :)
Teyzelerimiz bugün ayrıntılı ultrasona girecegix dualarinizi bekliyoruz onun dışında midemize dogru sidmeye basladik artık dimdik oturmazsak rahat edemiyoruz gerçi kv gobegimize laf atsada bizim gobegimiz var teyzeleri iyiki varsınız kv konusunda beni cok rahatlattiniz :)
Artık daha rahatim vicdanim sizlamiyor zaten esimde annesinin bencilliginin farkinda sagolsun oda boşver duyma biz biliyoruz bu bebek icin neler yasadigimizi biz sukredelim o konustuguyla kalsın diyor buda beni rahatlatiyor :)

evet canım cidden gebelik çok öznel yaşanıyor.
hatta günümüz günümüzü tutmuyor.
yaz da çok zorluyor gebeleri. sen harika zamanda gebe kaldın cutem.
cidden gebeligimde de dogumda da guzel zamana denk geldim.

guzel haberlerle gel cnm.

henüz çıkmayabilir ki. şimdiden üzülme bence.
ben de eşime erken sürpriz yapmak zorunda kalmıştım:) seninki de geç olsun ne olacak:)
hamile olmadığımdan çok test yaptırdığım için üzüldüm kendime canım

olsa da çıkmayabilir zaten güzelim. burda biri DPO 7 de yaptırdı çıkmadı ama hamileydi.

hadi ya :) o mucizeler beni bulmaz ama hayırlısı olur inşaallah keşke sürpriz olsa

kızlar bişey soracağım size eşine keçiboynuzu kürü yapan varmı? benim eşimin spermiyogram sonuçları iyiydi fakat sebepsiz infertilite olunca ben defalarca ilaç kullanınca ona keçiboynuzu e ve selenyum vitamini başladık inşaallah faydasını görürürz
birde ben çok fazla aktif olmak istiyorum sayfada ama çalışıyorum okul tatile girince bol bol geleceğim inşaallah yazdı kaçtı gibi oluyor
bu günkü ateşim http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae

Gunaydin guzel kizarkadaslarim kizkardeslerim tabloma bi goz atar misiniz sizce catlama oldu mu? Dr bana gecen ay 36 saatten biraz gec catladi galiba dedigimde, mumkun degil pregnyl ignede 36 saati keainlikle gecmez demisti ama normalde bugun firlama gostermesi gereken atesim sadece 1 birim yukseldi. Sizce catlama olmus mudur? Bi de dun gece epey usumusum acaba diyorum catladi da benim atesim mi yukselemedi usudugim icin ne dersiniz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok canım çekmez canım rahat ol:) hayda niye böyle yapıyor ki acaba sen hani artık onunla bebek meselesiyle ilgili bir şeyler paylaşmayı bırakmıştın ya ondan mı böyle yapıyor kendince tavır yapıyor olabilir, böyle değişmesi çok tuhaf canım sen daha iyi tanırsın kv ni, belkide hep böyleydi sen kötü düşünmedin canım ona karşı iyi şeyler düşünüp farketmedin,diğer eltilerinlede hep sorun yaşamış mutlaka kv de var kv damarı:)) eşin de klasik canım bebeği kıskanmıştır sen de eşini nazlayanlardansan şimdi çok kıskanır hazırlıklı ol ve hormonların etkisini unutma birken beş görünür herkesin yaptığı:)
kızlar ben belli bi süre gelemeyeceğim merak edenler olursa diye yazmak istedim hoşçakalın
Canım inşallah sıkıntı yoktur haber verdiğin için sağol
canım ben hep evde kuruturum çünkü çamaşıra sinen dışarı kokusunu sevmem çok nadir asarım balkona tek bir odada kuruturum şimdiye kadar sıkıntı olmadı sende bir odada kurutursun, zaten bebişin kıyafetlerini dışarda kurutmamak daha iyi yeni doğanken
canım ama daha erken çıkmayabilir ben yine de umutluyum
inşallah güzelce döllenir yumurtan
canı normal annelik=endişe :)))
adıyla yaşasın canım çınar yeğenimin adı:)) maşallah size fotonuza baktım çok tatlısınız, gaz için cute yazmış zaten, canım kendi işini yapman çok iyi ama bak daha öncede yazdım annen kv de sorun çıkarmayan insanlarsa arada gündüz yardım al lohusalıkta dinlenmek çok önemli, bende her işimi kendim yaptım sonra çok yorgun düştüm
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914
İste tablom canim ben adet oldum atesim yukseldi...
canım bilemedim cutede yazmış yumurtlamadın belkide
kizlar. iki foto ekledim. dogum sabahi ve bugune ait. siz bakinca silerim. bakin bakalim degismis miyim )
çok tatlısınız maşallah fit anne
saolun guzeller yorumlariniz icin.

karnim biraz var tabiki. daha tam cekmedi ) o da giderse tam suoer olacak.
canım onun toparlanması 6 ayı buluyor normal olsa hemen giderdi senin karnın
canım çok geçmiş olsun iyi ki zehirlememiş, sen sürekli oturuyorsun canım ayakların sarkık durduğu için ödemin oluyor uzanman lazım inşallah 4 haftan çabuk geçer de rahatlarsın, keçi boynuzu pekmezi iyi gelir canım birde seviyorsan roka ye ben her gün yerdim hamileyken kanım normalde 11 lerde olurdu hamileyken 13 e çıkmıştı:)
:)) canım korkma sakın erken doğum falan olmaz onlar çok normal tortop olur karnın yamulur şekilden şekile girer, ben inanıyorum sen zamanında sağlıkla doğuracaksın böbreğinde sıkıntı olmayacak
:))) eniştemize bak sen karısına kıyamaz:))
hayırlı güzel haberler al inşallah canım
oğlumda yapmıştım canım, ateşin şimdilik iyi bekliycez canım

canım çatlamamış görünüyor

canım ama daha erken çıkmayabilir ben yine de umutluyum

oğlumda yapmıştım canım, ateşin şimdilik iyi bekliycez canım

oyyy senin bu pozitifliğin beni çok umutlandırıyor canım hayırlısı inşaallah

canım yumurta geliştirici kullanırken ovulasyonun neden bu kadar geç oluyor? ilaçmı alıyorsun iğneden önce? dozajını yükseltse doktorun bende ilaç kullanıyorum 14-17 arası yumurtlama oluyor öne çektik yumurtayı. birde benim geçen ay 1 günde çatlama oldu ama bu ay 2 gün sürdü yani orası iğneyle değil senin yumurtanın büyüklüğü ve kalitesi ile alakalı bir durum. yumurta büyükse zor çatlıyor

Günaydınlar canlarım ciğerlerim
Var mı yeni haberler yeni hamişler
Bu hafta bir aksilik olmazsa buralardayım

ŞAŞKINANNE
, ateşin bence çok hoş, inşallah sonucu da güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…