Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydinn güzeller VIZYONUMUZ çok şükür iyisiniz.benimde yigenim bir hafta önce dogum yaptı cinarimiz doğdu. ŞAŞKİNA canım daha erken olabilir yani.NUKRACIM güzel haberlerini bekliyoruz.CUTECIM gazlar hala sizlemi.AZAP bi gördüm geri kayboldun kız.bana gelince çok şükür iyiyim.göğüs ağrıları devam.bazen kasiklar sızlıyor.uyku beni mahvetti.ışte böyle durumlar

Son düzenleme:
oyyy senin bu pozitifliğin beni çok umutlandırıyor canım hayırlısı inşaallah
:)) canım umut hep olsun umutsuz dünya çekilmez:)
Günaydınlar canlarım ciğerlerim
Var mı yeni haberler yeni hamişler
Bu hafta bir aksilik olmazsa buralardayım

ŞAŞKINANNE
, ateşin bence çok hoş, inşallah sonucu da güzel olur
günaydın ohhh deryoş aramızdasın artık:)) yeni haber yok keşke olsa yeni bir hamiş daha

günaydın canım

:)) canım umut hep olsun umutsuz dünya çekilmez:)

günaydın ohhh deryoş aramızdasın artık:)) yeni haber yok keşke olsa yeni bir hamiş daha

günaydın canım
evet inşallah efloşum
tühh keşke olsaydı yeni hamiş
cumartesi nihayet kardiyolojiye gittim efloş, holter takıldı bana

evet inşallah efloşum

Canım niye gittin kardiyolojiye ben kaçırmışım hayırdır?

evet inşallah efloşum
geçmiş olsun canım ben kaçırdım sanırım neyin var?
günyadın canımm ...
günaydın happy bazen daha erken bazende daha geç çatlayabiliyor benim arkadaşın 39.saatte çatlamıştı mesela..sen gün aşırıya devam et canım ...
en zor şey bu kv ile eşin arasında kalmak...
bir şey olunca ben diyorum oğlun işte bilmiyor musun sana takılıyor filan diye ...sen de söyle kurtul...

s.a canlar herkeze günaydın gününüz aydın dualarımız kabul olur inş nasılsınız kızlar
bi sorum olacaktı sizlere benden akşamdan bu yana çok hafif damla damla kahve rengi bi akıntı gibi bişi geliyo ne olabilir acaba çok iş yaptım ondan ola bilir mi?? buda tablom bi bakarmısınız size zahmewt http://www.fertilityfriend.com/home/498352 bilgili olanlardan yine yardım bekliyorum

Günaydın canım , yerleşmeden olsun diyeceğim ama tablon geçen aya benziyor canım inşallah bebektendir

Günaydın canım , yerleşmeden olsun diyeceğim ama tablon geçen aya benziyor canım inşallah bebektendir

eflalim nasılsın hamiş anne ben bu ay beklemiyorum öyle bi agır işlerr yaptım ki anlatamam cekyatları sandıkları kaldrdım perde astım umudum yok bacım diyom ki cok agır kaldrdım ondan mı ki bu kahve lekeler bi bilgin varmı??yada niye böyle ben sanmıyom bebekten inş öteki aya eşime k.boynuzu cakşir kökü suyu bide k.boynuzu özünü içiriyorum bnde adetimn 2. günü adacayı hayt tohumuna başlıcam ama bu ne lekesi acaba yarın başlasam mı ki hani adetin 2. günü başilanıyo ya kafam karıştı canım yaa :44:

Canım niye gittin kardiyolojiye ben kaçırmışım hayırdır?

geçmiş olsun canım ben kaçırdım sanırım neyin var?

Aaa anlatmadım mı kızlar ben size, anlattım gibi hatırladım da. Ama işler yoğundu ya, unutmuş arada kaynamış olabilir
Çok çarpıntım oluyordu benim bir süredir. Yürüyünce merdiven çıkınca fln nefes nefese kalıyordum. Ellerim ayaklarım şişiyordu. Doktorum bana kardiyolojiye gitmemi söyledi. Doğum açısından herhangi bir risk var mı diye. Eko ve ekg iyi çıktı, çarpıntın olabilir dedi. Tansiyonunda 14-15in üzerine çıkmadıkça sorun yok dedi. Tuzu tamamen kes diyemem ama kısıtla dedi. Çayı günde en fazla 3 bardak ve çok açık iç, kahve, çikolata, hamurişi kızartma tüketme dedi, uyumadan 2 saat önce hiç bir şey yiyip içme dedi. Holterin sonucuna göre yine konuşuruz dedi.
Holterin sonucu için de haftaya cumartesi gidicem. Ona göre doğuma engel bir durum yoktur diye yazı yazıp verecek, haftaya kendi doktoruma götüreceğim onu. İnşallah kuzumun da iyi olduğunu görürsem cumartesi, çok çok rahatlayacağım

bacım günaydın
test yaptın mı?

şimdi oldu cok geçmiş olsun inş herşey yolunda devam eder canım.

ŞAŞKINANNE
gunaydin cok şükür aramizdasin artik ins.
bilmiyorum ki canim aslinda kv gerçekten iyi kadındı eltilet e yapyigi pek birsey yok onlarin kuruntulari hiç birseylerine karismaz herkes kendi halinde ben kucugum ve armiz iyi diye birazcik bana karisir artık o da yok amaan keyfi bilir kendi eliyle sogutuyor.
allah nasip ederse oluyor ben de temizlik yaptim hem de koltuk takımlarını odadan odaya taşıdık ablamla sma şükür ki hamileyim inş birsorun da yoktur
evet artık söylüycem daha onceleri de defim ama unutuyr herhalde kv.
evet inşallah efloşum

hayirdir canim geçmiş olsun neyin var.

inşallah canım, ekstra bir durum çıkmazsa
Çarpıntım vardı çok, o yüzden kadın doğumcum gönderdi. Holterin sonucunu cumartesi öğreneceğim canım, ama şimdilik normal dedi dr.

anamm 6 ay sonra tamamen gider mi cidden eflal. ben raziyim. kalacak diye biraz korkuyrm aslinda.

ŞAŞKINANNE
gunaydin cnm.

olmaz mi cnm.
sabah 4:30-10:30 qrasi catladi yavrum. durup durup aglafi. ama ne aglama. icimi parcalafi resmen. bi bitseydi su donem.

cnm. dpo14 olmasa yerlesme.derdim ama sanirim.adetin geliyr.

Günaydın fıstıklarr
gunaydin cnm.

cnm. cok gecmis olsun.

sağol canım inşallah, sen nasılsın? keyfin nasıl? bir sıkıntın yoktur inşallah. Doktora gittin mi?

dr gittim canım homosısteın aptt filan testleri istedi bugün verdim 12 haziranda çıkacakmış sonuçları...
sonuçlar çıkana kadar fragmin 0.3 luk olmaya devam edeceğim sonrasında devam yada aspirin kullanma kararı verilecek .....

oğullarına toz kondurmamak için unuturlar canım arada hatırlatmakta fayda var...

sağol cutem nasılsın? ( kv sende mi kalıyor yoksa ) yanlış anlamışım, şuan kendime gülüyorum pardon
kalmasından korktuğun şey göbekmiş

anladım canım, inşallah güzel ve sorunsuz geçer hamişliğin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…