Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ogluşunun gazı rahatsız etmiş yine...Nurse harveys çok işe yaramıştı bizde inş size de faydası olur...

canım bi test yap. ben de DPO 13 te lekelendim. normalde de hep DPO 13 te lekelenir öyle adet olurdum. gebelikte de durum değişmedi.
canım geçmiş olsun.
gebelikte oluyor kalp çarpıntısı nefes darlığı.
el ayak şişmesi bende de başladı. hatta çıldırmak üzereyim ayaklarımın acısından.

sabaha karşı azcık rahatladım sabah topallaya topallaya yürüdüm. şişlerim hafif inmişti.
geldim buraya gene şişti ve zor yürüyorum sadece tuvalete gidiyorum.
çok ağrıyor kızlar ayaklarım.

çok sağol canım ama benim çok erken başladı be nesdoşum:26:
hele geçen hafta ayağımı bir görseydin, tek ayağım bir de davul gibi oldu, senin dedğin gibi çok da acıyordu
Ben 3 haftadır fln alyansımı hiç takamıyorum, daha öncesinde de takıp zorla çıkartıyordum
Sen yolun yarısını çoktan geçtin maşallah akşamları ayaklarını ılık tuzlu suya koy, sonra da yastıkla yükseltip yat. Ben öyle öyle geçirdim şişliklerimi.

canım demek acısı böyle oluyor. yürüyemiyorum sanki kemiklerim kırık gibi ayak bileklerimde.
kilom da yok neden böyle şiştim. yediğime de hep dikkat ederim.
sirkeyle ovdurdum eşime dün biraz rahatladım. yastık yükselttim ama yastık sonrası hiç ayağa kalkamadım kuzum.

Ablalarim kardeslerim sinirlerim bozuldu yine...
Oglum yine sararmaya basladi
Ne guzel atlatmis gibiydik yine basladi su sarilik zikkimi
Kilo almasi duzenli doyuyo yani daha ne yapabilirim ki ben gecmesi icin...
Bu aralar gaz gecirici yag rezene kimyonda bekletilmis sut veriyorum acaba onlar artrirmasini etkilemis olabilir mi
Yine hastaneye yatmasina dayanamam ben ya daha da baglanmisken :

güzelim bi götür hastaneye. belki bu sefer uzun süre tutmazlar.
ilk zamanlar oluyor böyle sarılıklar sanırım. zamanında da doğsa, erken de doğsa oluyor.
çok geçmiş olsun miniğine.

1. gün 36,4 regl
2. gün 36,4 reg
3- gün 36,5 regl
4. gün36,4
5. gün 36,4
6 gün 36,3
7. gün 36,6 ilişki
8 gün 36,4
9. gün 36,4
10. gün 36,3
11. gün 36,4 ilişki
12. gün36,4 çatlatma iğnesi
13. gün 36,4 ilişki + çift çizgi
14. gün 36,8 ilişki + çift çizgi
15. gün 36,6 çift çizgi
16. gün 36,7 ilişki + çift çizgi
17. gün 36,7 2. çizgi çok koyu değil ama bariz görünüyor
18. gün 36,7 2. çizgi çok koyu değil ama bariz görünüyor

geçen ay yaptğım testler de çatlatma iğnesinden sonra 4 gün çift çizgi çıkmıştı ama şuanda çift çizgiyi bariz görüyorum. İnşallah bu ay hamileyimdir yoksa tüp bebek tedavisi dedi doktorum.

aynen aynen benim de öyleydi, topallay topallaya gelmiştim işe, sonra cuma akşamı bir yattım, pazar akşamına kadar wc haricinde kalkmadım neredeyse, o zaman epey indi şişliği, sonra ayağa kalkınca biraz yine şişti. Ama çok yormadan gidip gelince zamanla indi. İnşallah sen de rahatlarsın nesdoşum. Kan elektrolitlerine bakıldı mı hiç? Bakılmadıysa onlara bi baktır. Senin böbrekle ilgili durumundan da kaynaklanıyor olabilir, yediğinden içtiğinden değildir seninki.

Canım geçmiş olsun. Daha sık besle, kan şekeri düştüğü için bilirubini yükseliyor olabilir. O yüzden sararır bebekler. Hani büyüklere kızıyoruz ama, aslında verdikleri 1 kaşık şekerli suyun bu gibi durumlarda faydası olabiliyor

Son düzenleme:

korkma canım hemen gecer ins biken kızlar yardimci olurlar ins allah yardımcın olsun.

had ya? çatlamamış mıdır o zaman? ama dr mumkun değil 36 saatten uzun surmez çatlaması demişti ya inş kaçırmamışımdır ya bu aksamı da değerlendireim bari

kızlaaaar
nerdesiniz yahu kurstan gelince sayfaları yetistiremiyordum simdi evdeyim ama bugun kimsecikler yok nasilsiniz

ben bi acayip oldim cok sinirleniyorum tüm hincimi kocadan çıkarıyorum o da hic halimden anlamiyr
tahammül edemiyorum en ufak birseye parliyorm ne olacak bu halim....

canım klomen kullanıyorum işte adetimin 5. ve 9. gunleri arası ama eğer ilaç kullanmasam ovulasyonum 28-30 gunleri buluyor bu öne alınmış hali zaten.
geçen ay 20 gunde 14mm di ve iğne yaptı dr um 2 gunde çatladı bu sefer 21mm de iğne yaptı ama kılar çatlamamış daha diyor tabloma bakarak bilemiyorumki offff moralim de bozuldu zaten iice

canım benim sabah ölçtüğüm ateş saati iğneden sonra 44. saatti hala çatlamamış olabilir mi ki? dr 36yı gecmez dio çunku ates seni yanıltır dio. bi de dun 37-38. saat gibi baya bi batmalarım oldu ama bilemiyorum. acaba diyorum gece usudugum için mi ateşm pe yukselemedi. ama canım sıkıldı cok ya bu ay da mı olmadı yani bu aksamı da değerlendirelim mi yani?

inş tüp bebeğe gerek kalmadan bu ay olur.
dört gün üst üste pozitifi görmen de enteresan.
biraz daha bekle derim. çift çizgileri yazmasan 14 ya da 16 da çatlamış derdim ama şu an bekleyelim derim.
kuzum tüm testler yapıldı dün. dr böbrekle ilgisi görnmüyor dedi. anlamadım ben de bir anda böyle olması tuhaf. tahlil sonucumu alamadım hastaneden dr a bağlandık. nete de yansıtmamışlar. elimde olsa sana sorardım.

allahım Yarabbim
kv aradi sagligin sihhatin nasıl dedi ben de iyiyim dedim ben de temizlik yapyrfm dedi sonra namaz kiliyo musun dedi evet dedim sonra güldü ve iyi o zaman hadi görüşürüz dedi ve kapatti
guler misin aglar misin ne yapiyr bu kadin yaa
ne demek bu kizlar

ff de zaten kesin çizgiyi çekemedi onunda kafası karıştı

buarada bir kaç gündür de kasıklarımdan bacağıma kadar inen bir ağrı var. hiç böyle ağrı çeken oldu mu ?

Naber kizlar
Vizyon cute azeri miniklere kocaman opucuklerrr... Vizyon cnm Cinar adiyla mutlu buyur insallahhh...

Nesdem gecmis olsun cnm...siskinligin agri verdiyini bilmiyordum insallah en kisa zamanda gecer...

Herkes iyidir Insallah fistiklarrr...

Duha kv derdi seni de mi sardi cnm yaa...gecmis olsun cok ilerlemeden Insallahhh...bu tel.konusmasini kesinlikle cozemeden Insallah hayirdir ne diyeyimmm

canım inş çatlamıştır ateş yanılıyordur ama dene derim bu akşamda...

anammmm. ne kalmasi cnm benim. aklimi oynatirim.

bugun sürünuyrm cnm. cok huysuz benim oglan. hep kucagimda. biraktigim an agliyr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…