Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ogluşunun gazı rahatsız etmiş yine...Nurse harveys çok işe yaramıştı bizde inş size de faydası olur...

cnm. bugun hicbirsey ise yaramiyr. siyirmak uzereyim. anneminde sirti tutulmus. o da perisan. aglayacagim sinirimden.

sabaha karşı azcık rahatladım sabah topallaya topallaya yürüdüm. şişlerim hafif inmişti.
geldim buraya gene şişti ve zor yürüyorum sadece tuvalete gidiyorum.
çok ağrıyor kızlar ayaklarım.
kiyamam sana cnm.

hormonlardan cnm 12.haftan bitsin azalir

bi idrar testi yap da kv nin gozunun onunde, belki o zaman inanir gebe olduguna. inanmamis kadin hamileligine resmen. cins.

anammmm. ne kalmasi cnm benim. aklimi oynatirim.

bugun sürünuyrm cnm. cok huysuz benim oglan. hep kucagimda. biraktigim an agliyr.
oyy kiyamam size canim gazdan baska sorunumu var az kaldi ins kirki cikinca da değişir rahatlar ins.

bence de inanmiyo ne kadar umutsuzsa artik bizim icin
bi daha ben de onu sevinclerimden mahrum edersem akli basina gelir gicik oldum kv ye hem de bugune kadar olmadım kadar gicik

AYSEGULUM saçlar konusuyor.DERYOSUM benimde ilk gebeeligimde olmuştu dr.dideral vermişti günde yarım içerdik..CUTECIM canım allahım yardım etsin.canım velisinin karnina saf z.yağı sür havlunu isitiyoruz koy iyi gelir.AZABİM yarın bi test yap istersen.

Son düzenleme:
Ah canım aynı dert bizdedir var.allahım tez zamanda sakinlik versin bizlere.benim koca hala hamile olduğumun farkinda deyil

Ah canım aynı dert bizdedir var.allahım tez zamanda sakinlik versin bizlere.benim koca hala hamile olduğumun farkinda deyil

Borancim sana bisey sorcam canim.senin gebe kaldigin ay akintin yumurtlama oncesi ve sonrasi nasildi.benim yumurtlamis olmam lazim ama oncesi sut veyaz krem gibi akintim vardi sonra sefaflasti bugun yine sut beyaz krem akintim var.usuttum mu ki kafam karisti.yada daha varmi yuma ya 20.gun oldu nerdeyse.gec olma ihtimali var ama gogus agrim kasik agrim kesildi.olmistur heralde demi.

Canım benim yuuma kadar beyez yani krem akıntı birkaç kezde şeffaf oldu.yum.dan iki gun sonra akıntı rengi koyulasti.agrilar bugunmu geçti

Son düzenleme:
cok sukur baska derdi yok cnm. tek derdi gaz. sukur 2 saattir uyuyor da ben de dinlendim. sabah 4:30 dan beri ayaktayiz.
gaz karnini buruyir. karnindan ses geliyor cunku. iki buklum oluyr kipkirmizi. eger memedeyse bir guzelde isiriyor oyyyhhh cnm da aciyr. bugun cok fazla oldu cnm. sebebini cozemedim. bi bitseydi su 40.

saol cnm..bir de bunu deneyeyim.

son haftalar çok enerjik oluyormuş hamileler:) sen de bu fırsatı perde asarak değerlendirmişsin
ben de öyle düşünüyorum. kv ne nerede bilmez sorup öğrenecek ve beni daha çok yoracak, en iyisi yavaş da olsa kendin yap.
Bebis buyuyor canim normaldir.gaz yapan yiyeceklere dikkat et canim rahatsiz ediyosa.ben suan bile cok dikkat ediyorum gaz sancisi beni cok rahatsiz ediyor.bidr hamileyken daha sıkıntı verir.
öyle galiba:) bu 5. gün oldu aynı his var rahmimde.
gaz sancısını tanıyorum bu tanımlanamayan bir sancı:
gaz yapanlardan uzak da dursam akşama kadar yine şişiyorum bir haftadır
geçici bir durum olsa gerek.
o zaman bir foto da sen patlat da görelim göbişi:))
eşlerin her daim arkamızda olması çok güzel, şanslı mıyız ne :))
hamile olmadığımdan çok test yaptırdığım için üzüldüm kendime canım
olsun üzme tatlı canını sen yine de:)
hayırlısı neyse o olsun canım.
ben keçiboynuzu özü yedirmiştim.
şifa olsun canım.
herkes gün boyu burada olamayabiliyor canım sıkıntı yapma.
burada insan birbirini merak ediyor evet ama herkesin bunun dışında bir hayatı var.
tatil olunca hep başında olup pc nin kaynatırız:)tablon geçen aydan farklı ama 3 güne belli olur diye düşünüyorum.
canım yarınki ateşin belli edecek ama bence bugün çatladı.
bence üşümeyle alakası olmuyor.
ve bu akşamı da değerlendirin derim
leke adetten olabilir canım geçen ay ile aynı tablon.
geçmiş olsun canım.
inşallah sonuç iyi çıkar da bir sıkıntı yaşamazsın.
benim de cumartesi kontrolüm:) kuzularımı iyidir umarım.
sabaha karşı azcık rahatladım sabah topallaya topallaya yürüdüm. şişlerim hafif inmişti.
geldim buraya gene şişti ve zor yürüyorum sadece tuvalete gidiyorum.
çok ağrıyor kızlar ayaklarım.
kıyamam yaa acaba o böcekten mi oldu bu kadar, başlamıştı diyorsun ama ne bileyim..
yediklerinle de alakalı değil. doktoruna danıştın mı canım?
kıyamam kuzucuğa. gaz için verdiklerin etkilememiştir. oluyor zaten bebişlerde telaş yapma.
yine doktoruna götür, sık sık besle bir şeyciği kalmaz allahın izniyle.
bu 13-14-15-16. günlerde gebelik testi mi pozitif yoksa ovulasyon testi mi?
17.18. günleri gebelik olarak algıladım ama çokk erken değil mi?
çatlatma iğnesi pozitif gösteriyor olmasın?
soruna soruyla cevap verdim ama anlayamadım durumu kusura bakma.
canım eşinle konuş, ben şöyle davranabilirim, böyle yapabilirim.
senin bana yaklaşımın ılımlı olmalı diye.
yoksa bilmiyorlar, anlamıyorlar.
niye taktı senin namazına bu kadın yaaa tövbeeee...
adet olacaksın diye mi bekliyor acaba.
direk aklıma "adet olmuştur belki diye geçiriyordur içinden kv" diye geldi vallaha.
konduramıyor galiba.

ovulasyon testi pozitif çıkan

canlarım bi süredir girmiyorum çünkü canım çok sıkkın biliyorsunuz kiminiz 4 yaaşından beri alerjik astım hastasıyım
mevsim şartları artı reflü gelen acısu boğazlarımı tahriş etmiş ve devamlı tıkanıyorum
bugun eşim artık göğüs doktoruna gidelim dedi çünkü devamlı evde kendime hava veriyorum bu ilaçlar bende halsizlik
taşikardi yapıyor göğüs doktorum beni iyi tanıyan uzm doctor bana sen iyi olmazsan bebeğinde iyi olmaz ilaçlarını
almaktan korkma dedi bebek için hiçbir sakıncası yok dedi velhasılı birde prednol 80 mg iğne yaptı ben iğneyi ağlaya ağlaya
vuruldum ya yan etki yaparda bebeğimi etkilerse diye gerçi bu ilaçı 4 yaşımdan beri kullanıyorum
kadındoğum doktorumda acil hekimide göğüs uzm da bebeğine hiç bir yan etkisi yok desede ben 3 tanede hemşireyle görüştüm onlarda bebeklere bile
vuruluyor kendini boşuna perişan ettin dediler
şuan yatıyorum devamlı kızımın hareketlerini takip ediyorum ben böyle bir insan olmak istemiyorum ama kendimi değiştiremiyorm

Canım benim yuuma kadar beyez yani krem akıntı birkaç kezde şeffaf oldu.yum.dan iki gun sonra akıntı rengi koyulasti.agrilar bugunmu geçti

Evet canim.hicbir agri kalmadi dun gogus uclarim falan cok sancimisti.kasiklarim falanda cok agridi uc dort gun falan bugun bitti agri falan kalmadi.ama krem sut beyaz akintim var

Neyse inşallah daha fazla şişmez hatta iner de, yorgunluktan olmuş der geçeriz canımcım. Dikkat et kendine

Nasıl yani bunu hamile olduğunu bildiği halde mi sordu canım?:26:
Hani daha önceleri namazından anlıyormuş ya adet olup olmadığını, belki ona istinaden kendince şaka yapmaya çalıştı, ne bileyim kötü düşünmek istwemiyorum :44:

anammmm. ne kalmasi cnm benim. aklimi oynatirim.

bugun sürünuyrm cnm. cok huysuz benim oglan. hep kucagimda. biraktigim an agliyr.
ayy aman Allah korusun, ağzımdan yel alsın benim
Ya bu oğlan çocukları neden böyle, oğlan anası bütün arkadaşlarım aynı dertten muzdarip biliyor musun cutem karnı tok sırtı pek gazı yok, ama ağlıyor uyumuyor diyorlar

ay inşallah ilaca gerek kalmaz boranım ya

sağol tatlım, inşallah sorun çıkmaz ve inşallah bebişlerimiz de iyidir kontrollerimiz iyi geçer
sen nasılsın?

ben de bugun çatladığını düşünüyorum aslında canım çunku gece 37-38 . saattlerde hafif batmalarım oldu bugun öğlen baya bi batmam oldu gecti bitti artık. ama dediğin gibi bu gece çalışalım...

aminnn nukram, inşallah

bence de catlamamis henuz.

canımmm sen sağ salim aldın bebişini kucaığına Rabb'im bizlere de nasip etin inşallah. ama bugun eğer öğlen gibi sızılarım oldugunda çatladı ise eğer 50. saat filan oluyor bu kadr gec çatlaması normal mi???

sağol eflalimm aslında doğru diyorsun yardım konusunda.bakalım yetemediğim yerde çağıracağım artık.

çok geçmiş olsun canım korkma arkadaşımın kızı çok küçükken prednol vermişlerdi ona da öksürüğü tıkanması için, şuan 6 yaşında ve bir sıkıntısı yok maşallah. Senin de bebeğin etkilenmez Allahın izniyle

iyiyiz canım şükür.desene adaş geldi allah analı babalı büyütsün canım, sağlık ve huzurla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…