canım ogluşunun gazı rahatsız etmiş yine...Nurse harveys çok işe yaramıştı bizde inş size de faydası olur...
kiyamam sana cnm.sabaha karşı azcık rahatladım sabah topallaya topallaya yürüdüm. şişlerim hafif inmişti.
geldim buraya gene şişti ve zor yürüyorum sadece tuvalete gidiyorum.
çok ağrıyor kızlar ayaklarım.
hormonlardan cnm 12.haftan bitsin azalirkızlaaaar
nerdesiniz yahu kurstan gelince sayfaları yetistiremiyordum simdi evdeyim ama bugun kimsecikler yok nasilsiniz
ben bi acayip oldim cok sinirleniyorum tüm hincimi kocadan çıkarıyorum o da hic halimden anlamiyr
tahammül edemiyorum en ufak birseye parliyorm ne olacak bu halim....
allahım Yarabbim
kv aradi sagligin sihhatin nasıl dedi ben de iyiyim dedim ben de temizlik yapyrfm dedi sonra namaz kiliyo musun dedi evet dedim sonra güldü ve iyi o zaman hadi görüşürüz dedi ve kapatti
guler misin aglar misin ne yapiyr bu kadin yaa
ne demek bu kizlar
canım inş çatlamıştır ateş yanılıyordur ama dene derim bu akşamda...
oyy kiyamam size canim gazdan baska sorunumu var az kaldi ins kirki cikinca da değişir rahatlar ins.anammmm. ne kalmasi cnm benim. aklimi oynatirim.
bugun sürünuyrm cnm. cok huysuz benim oglan. hep kucagimda. biraktigim an agliyr.
cnm. bugun hicbirsey ise yaramiyr. siyirmak uzereyim. anneminde sirti tutulmus. o da perisan. aglayacagim sinirimden.
kiyamam sana cnm.
hormonlardan cnm 12.haftan bitsin azalir
bi idrar testi yap da kv nin gozunun onunde, belki o zaman inanir gebe olduguna. inanmamis kadin hamileligine resmen. cins.
Ah canım aynı dert bizdedir var.allahım tez zamanda sakinlik versin bizlerekızlaaaar
nerdesiniz yahu kurstan gelince sayfaları yetistiremiyordum simdi evdeyim ama bugun kimsecikler yok nasilsiniz
ben bi acayip oldim cok sinirleniyorum tüm hincimi kocadan çıkarıyorum o da hic halimden anlamiyr
Ah canım aynı dert bizdedir var.allahım tez zamanda sakinlik versin bizlere.benim koca hala hamile olduğumun farkinda deyil
Canım benim yuuma kadar beyez yani krem akıntı birkaç kezde şeffaf oldu.yum.dan iki gun sonra akıntı rengi koyulasti.agrilar bugunmu geçtiBorancim sana bisey sorcam canim.senin gebe kaldigin ay akintin yumurtlama oncesi ve sonrasi nasildi.benim yumurtlamis olmam lazim ama oncesi sut veyaz krem gibi akintim vardi sonra sefaflasti bugun yine sut beyaz krem akintim var.usuttum mu ki kafam karisti.yada daha varmi yuma ya 20.gun oldu nerdeyse.gec olma ihtimali var ama gogus agrim kasik agrim kesildi.olmistur heralde demi.
cok sukur baska derdi yok cnm. tek derdi gaz. sukur 2 saattir uyuyor da ben de dinlendim. sabah 4:30 dan beri ayaktayiz.oyy kiyamam size canim gazdan baska sorunumu var az kaldi ins kirki cikinca da değişir rahatlar ins.
bence de inanmiyo ne kadar umutsuzsa artik bizim icin
bi daha ben de onu sevinclerimden mahrum edersem akli basina gelir gicik oldum kv ye hem de bugune kadar olmadım kadar gicik
AYSEGULUM saçlar konusuyor.DERYOSUM benimde ilk gebeeligimde olmuştu dr.dideral vermişti günde yarım içerdik..CUTECIM canım allahım yardım etsin.canım velisinin karnina saf z.yağı sür havlunu isitiyoruz koy iyi gelir.AZABİM yarın bi test yap istersen.
son haftalar çok enerjik oluyormuş hamileler:) sen de bu fırsatı perde asarak değerlendirmişsinteşekkür ederiz teyzesi
canım ben her işimi kendim yapmaya alışık biriyim.bu hamileliğimde de böyle oldu.doğuma 3 gün kala merdiven tepesinde (eşim evdeyken üstelik kaşla göz arasında ) perdemi kendim asan manyak bi tipimşimdi çağırsam kayınvalideyi, o bişeyler yaparken ben daha çok yorulacağım biliyorum.iyisi mi dedim kendi işimi kendim halledeyim.onlar torunlarını görmeye gelsinler ama evimin düzenini ben bileyim.dediğin gibi sonrasında zaten yalnız kalacağız
öyle galiba:) bu 5. gün oldu aynı his var rahmimde.Bebis buyuyor canim normaldir.gaz yapan yiyeceklere dikkat et canim rahatsiz ediyosa.ben suan bile cok dikkat ediyorum gaz sancisi beni cok rahatsiz ediyor.bidr hamileyken daha sıkıntı verir.
o zaman bir foto da sen patlat da görelim göbişi:))Kızlar nasılsınız
Cutem Vizyonum Azerim kızlar bebisleriniz bol bol beskensin sizden sutunuz bol ve sağlıklı olsun gazinizda ucuuuppp gitsin o minicik bedenleri yormadan :)
Taze hamisler nasılsınız bakalimm
Vee gün sayanlarr Ecem Nesdemim sizler varsınız siradaa Rabbim gönlünüzce versin
Hamile kalıp anne olmak için uğraşan emek eden güzel yureklilerim Rabbim bu günler hurmetine yureginizdeki meleklerinizi kucaginizda gormeyi nasip etsin sizlerede hepinixi öpüyorum :)
Teyzelerimiz bugün ayrıntılı ultrasona girecegix dualarinizi bekliyoruz onun dışında midemize dogru sidmeye basladik artık dimdik oturmazsak rahat edemiyoruz gerçi kv gobegimize laf atsada bizim gobegimiz var teyzeleri iyiki varsınız kv konusunda beni cok rahatlattiniz :)
Artık daha rahatim vicdanim sizlamiyor zaten esimde annesinin bencilliginin farkinda sagolsun oda boşver duyma biz biliyoruz bu bebek icin neler yasadigimizi biz sukredelim o konustuguyla kalsın diyor buda beni rahatlatiyor :)
olsun üzme tatlı canını sen yine de:)hamile olmadığımdan çok test yaptırdığım için üzüldüm kendime canım
ben keçiboynuzu özü yedirmiştim.kızlar bişey soracağım size eşine keçiboynuzu kürü yapan varmı? benim eşimin spermiyogram sonuçları iyiydi fakat sebepsiz infertilite olunca ben defalarca ilaç kullanınca ona keçiboynuzu e ve selenyum vitamini başladık inşaallah faydasını görürürz
birde ben çok fazla aktif olmak istiyorum sayfada ama çalışıyorum okul tatile girince bol bol geleceğim inşaallah yazdı kaçtı gibi oluyor
bu günkü ateşim http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
canım yarınki ateşin belli edecek ama bence bugün çatladı.Gunaydin guzel kizarkadaslarimkizkardeslerim tabloma bi goz atar misiniz sizce catlama oldu mu? Dr bana gecen ay 36 saatten biraz gec catladi galiba dedigimde, mumkun degil pregnyl ignede 36 saati keainlikle gecmez demisti ama normalde bugun firlama gostermesi gereken atesim sadece 1 birim yukseldi. Sizce catlama olmus mudur? Bi de dun gece epey usumusum acaba diyorum catladi da benim atesim mi yukselemedi usudugim icin ne dersiniz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
leke adetten olabilir canıms.a canlar herkeze günaydın gününüz aydın dualarımız kabul olur inş nasılsınız kızlar
bi sorum olacaktı sizlere benden akşamdan bu yana çok hafif damla damla kahve rengi bi akıntı gibi bişi geliyo ne olabilir acaba çok iş yaptım ondan ola bilir mi?? buda tablom bi bakarmısınız size zahmewt http://www.fertilityfriend.com/home/498352 bilgili olanlardan yine yardım bekliyorum
geçmiş olsun canım.Aaa anlatmadım mı kızlar ben size, anlattım gibi hatırladım da. Ama işler yoğundu ya, unutmuş arada kaynamış olabilir
Çok çarpıntım oluyordu benim bir süredir. Yürüyünce merdiven çıkınca fln nefes nefese kalıyordum. Ellerim ayaklarım şişiyordu. Doktorum bana kardiyolojiye gitmemi söyledi. Doğum açısından herhangi bir risk var mı diye. Eko ve ekg iyi çıktı, çarpıntın olabilir dedi. Tansiyonunda 14-15in üzerine çıkmadıkça sorun yok dedi. Tuzu tamamen kes diyemem ama kısıtla dedi. Çayı günde en fazla 3 bardak ve çok açık iç, kahve, çikolata, hamurişi kızartma tüketme dedi, uyumadan 2 saat önce hiç bir şey yiyip içme dedi. Holterin sonucuna göre yine konuşuruz dedi.
Holterin sonucu için de haftaya cumartesi gidicem. Ona göre doğuma engel bir durum yoktur diye yazı yazıp verecek, haftaya kendi doktoruma götüreceğim onu. İnşallah kuzumun da iyi olduğunu görürsem cumartesi, çok çok rahatlayacağım
bacım günaydın
test yaptın mı?
kıyamam yaasabaha karşı azcık rahatladım sabah topallaya topallaya yürüdüm. şişlerim hafif inmişti.
geldim buraya gene şişti ve zor yürüyorum sadece tuvalete gidiyorum.
çok ağrıyor kızlar ayaklarım.
kıyamam kuzucuğa. gaz için verdiklerin etkilememiştir. oluyor zaten bebişlerde telaş yapma.Ablalarim kardeslerim sinirlerim bozuldu yine...
Oglum yine sararmaya basladi
Ne guzel atlatmis gibiydik yine basladi su sarilik zikkimi
Kilo almasi duzenli doyuyo yani daha ne yapabilirim ki ben gecmesi icin...
Bu aralar gaz gecirici yag rezene kimyonda bekletilmis sut veriyorum acaba onlar artrirmasini etkilemis olabilir mi
Yine hastaneye yatmasina dayanamam ben ya daha da baglanmisken :
bu 13-14-15-16. günlerde gebelik testi mi pozitif yoksa ovulasyon testi mi?1. gün 36,4 regl
2. gün 36,4 reg
3- gün 36,5 regl
4. gün36,4
5. gün 36,4
6 gün 36,3
7. gün 36,6 ilişki
8 gün 36,4
9. gün 36,4
10. gün 36,3
11. gün 36,4 ilişki
12. gün36,4 çatlatma iğnesi
13. gün 36,4 ilişki + çift çizgi
14. gün 36,8 ilişki + çift çizgi
15. gün 36,6 çift çizgi
16. gün 36,7 ilişki + çift çizgi
17. gün 36,7 2. çizgi çok koyu değil ama bariz görünüyor
18. gün 36,7 2. çizgi çok koyu değil ama bariz görünüyor
geçen ay yaptğım testler de çatlatma iğnesinden sonra 4 gün çift çizgi çıkmıştı ama şuanda çift çizgiyi bariz görüyorum. İnşallah bu ay hamileyimdir yoksa tüp bebek tedavisi dedi doktorum.
canım eşinle konuş, ben şöyle davranabilirim, böyle yapabilirim.kızlaaaar
niye taktı senin namazına bu kadın yaaa tövbeeee...allahım Yarabbim
kv aradi sagligin sihhatin nasıl dedi ben de iyiyim dedim ben de temizlik yapyrfm dedi sonra namaz kiliyo musun dedi evet dedim sonra güldü ve iyi o zaman hadi görüşürüz dedi ve kapatti
ne demek bu kizlar
had ya? çatlamamış mıdır o zaman? ama dr mumkun değil 36 saatten uzun surmez çatlaması demiştiya inş kaçırmamışımdır ya bu aksamı da değerlendireim bari
son haftalar çok enerjik oluyormuş hamileler:) sen de bu fırsatı perde asarak değerlendirmişsin
ben de öyle düşünüyorum. kv ne nerede bilmez sorup öğrenecek ve beni daha çok yoracak, en iyisi yavaş da olsa kendin yap.
öyle galiba:) bu 5. gün oldu aynı his var rahmimde.
gaz sancısını tanıyorum bu tanımlanamayan bir sancı:
gaz yapanlardan uzak da dursam akşama kadar yine şişiyorum bir haftadır
geçici bir durum olsa gerek.
o zaman bir foto da sen patlat da görelim göbişi:))
eşlerin her daim arkamızda olması çok güzel, şanslı mıyız ne :))
olsun üzme tatlı canını sen yine de:)
hayırlısı neyse o olsun canım.
ben keçiboynuzu özü yedirmiştim.
şifa olsun canım.
herkes gün boyu burada olamayabiliyor canım sıkıntı yapma.
burada insan birbirini merak ediyor evet ama herkesin bunun dışında bir hayatı var.
tatil olunca hep başında olup pc nin kaynatırız:)tablon geçen aydan farklı ama 3 güne belli olur diye düşünüyorum.
canım yarınki ateşin belli edecek ama bence bugün çatladı.
bence üşümeyle alakası olmuyor.
ve bu akşamı da değerlendirin derim
leke adetten olabilir canımgeçen ay ile aynı tablon.
geçmiş olsun canım.
inşallah sonuç iyi çıkar da bir sıkıntı yaşamazsın.
benim de cumartesi kontrolüm:) kuzularımı iyidir umarım.
kıyamam yaaacaba o böcekten mi oldu bu kadar, başlamıştı diyorsun ama ne bileyim..
yediklerinle de alakalı değil. doktoruna danıştın mı canım?
kıyamam kuzucuğa. gaz için verdiklerin etkilememiştir. oluyor zaten bebişlerde telaş yapma.
yine doktoruna götür, sık sık besle bir şeyciği kalmaz allahın izniyle.
bu 13-14-15-16. günlerde gebelik testi mi pozitif yoksa ovulasyon testi mi?
17.18. günleri gebelik olarak algıladım ama çokk erken değil mi?
çatlatma iğnesi pozitif gösteriyor olmasın?
soruna soruyla cevap verdim ama anlayamadım durumu kusura bakma.
canım eşinle konuş, ben şöyle davranabilirim, böyle yapabilirim.
senin bana yaklaşımın ılımlı olmalı diye.
yoksa bilmiyorlar, anlamıyorlar.
niye taktı senin namazına bu kadın yaaa tövbeeee...
adet olacaksın diye mi bekliyor acaba.
direk aklıma "adet olmuştur belki diye geçiriyordur içinden kv" diye geldi vallaha.
konduramıyor galiba.
Canım benim yuuma kadar beyez yani krem akıntı birkaç kezde şeffaf oldu.yum.dan iki gun sonra akıntı rengi koyulasti.agrilar bugunmu geçti
Neyse inşallah daha fazla şişmez hatta iner de, yorgunluktan olmuş der geçeriz canımcım. Dikkat et kendineinş tüp bebeğe gerek kalmadan bu ay olur.
dört gün üst üste pozitifi görmen de enteresan.
biraz daha bekle derim. çift çizgileri yazmasan 14 ya da 16 da çatlamış derdim ama şu an bekleyelim derim.
kuzum tüm testler yapıldı dün. dr böbrekle ilgisi görnmüyor dedi. anlamadım ben de bir anda böyle olması tuhaf. tahlil sonucumu alamadım hastaneden dr a bağlandık. nete de yansıtmamışlar. elimde olsa sana sorardım.
Nasıl yani bunu hamile olduğunu bildiği halde mi sordu canım?:26:allahım Yarabbim
ne demek bu kizlar
ayy aman Allah korusun, ağzımdan yel alsın benimanammmm. ne kalmasi cnm benim. aklimi oynatirim.
bugun sürünuyrm cnm. cok huysuz benim oglan. hep kucagimda. biraktigim an agliyr.
ay inşallah ilaca gerek kalmaz boranım yaAYSEGULUM saçlar konusuyor.DERYOSUM benimde ilk gebeeligimde olmuştu dr.dideral vermişti günde yarım içerdik..CUTECIM canım allahım yardım etsin.canım velisinin karnina saf z.yağı sür havlunu isitiyoruz koy iyi gelir.AZABİM yarın bi test yap istersen.
sağol tatlım, inşallah sorun çıkmaz ve inşallah bebişlerimiz de iyidir kontrollerimiz iyi geçerson haftalar çok enerjik oluyormuş hamileler:) sen de bu fırsatı perde asarak değerlendirmişsin
ben de öyle düşünüyorum. kv ne nerede bilmez sorup öğrenecek ve beni daha çok yoracak, en iyisi yavaş da olsa kendin yap.
şifa olsun canım.
burada insan birbirini merak ediyor evet ama herkesin bunun dışında bir hayatı var.
tatil olunca hep başında olup pc nin kaynatırız:)tablon geçen aydan farklı ama 3 güne belli olur diye düşünüyorum.
geçmiş olsun canım.
kıyamam yaaacaba o böcekten mi oldu bu kadar, başlamıştı diyorsun ama ne bileyim..
kıyamam kuzucuğa. gaz için verdiklerin etkilememiştir. oluyor zaten bebişlerde telaş yapma.
direk aklıma "adet olmuştur belki diye geçiriyordur içinden kv" diye geldi vallaha.
konduramıyor galiba.
son haftalar çok enerjik oluyormuş hamileler:) sen de bu fırsatı perde asarak değerlendirmişsin
şifa olsun canım.
geçmiş olsun canım.
konduramıyor galiba.
Kızlar nasılsınız
Cutem Vizyonum Azerim kızlar bebisleriniz bol bol beskensin sizden sutunuz bol ve sağlıklı olsun gazinizda ucuuuppp gitsin o minicik bedenleri yormadan :)
Taze hamisler nasılsınız bakalimm
Vee gün sayanlarr Ecem Nesdemim sizler varsınız siradaa Rabbim gönlünüzce versin
Hamile kalıp anne olmak için uğraşan emek eden güzel yureklilerim Rabbim bu günler hurmetine yureginizdeki meleklerinizi kucaginizda gormeyi nasip etsin sizlerede hepinixi öpüyorum :)
Teyzelerimiz bugün ayrıntılı ultrasona girecegix dualarinizi bekliyoruz onun dışında midemize dogru sidmeye basladik artık dimdik oturmazsak rahat edemiyoruz gerçi kv gobegimize laf atsada bizim gobegimiz var teyzeleri iyiki varsınız kv konusunda beni cok rahatlattiniz :)
Artık daha rahatim vicdanim sizlamiyor zaten esimde annesinin bencilliginin farkinda sagolsun oda boşver duyma biz biliyoruz bu bebek icin neler yasadigimizi biz sukredelim o konustuguyla kalsın diyor buda beni rahatlatiyor :)
bence de catlamamis henuz.
yok canım çekmez canım rahat ol:) hayda niye böyle yapıyor ki acaba sen hani artık onunla bebek meselesiyle ilgili bir şeyler paylaşmayı bırakmıştın ya ondan mı böyle yapıyor kendince tavır yapıyor olabilir, böyle değişmesi çok tuhaf canım sen daha iyi tanırsın kv ni, belkide hep böyleydi sen kötü düşünmedin canım ona karşı iyi şeyler düşünüp farketmedin,diğer eltilerinlede hep sorun yaşamış mutlaka kv de var kv damarı:)) eşin de klasik canım bebeği kıskanmıştır sen de eşini nazlayanlardansan şimdi çok kıskanır hazırlıklı ol ve hormonların etkisini unutma birken beş görünür herkesin yaptığı:)
Canım inşallah sıkıntı yoktur haber verdiğin için sağol
canım ben hep evde kuruturum çünkü çamaşıra sinen dışarı kokusunu sevmemçok nadir asarım balkona tek bir odada kuruturum şimdiye kadar sıkıntı olmadı sende bir odada kurutursun, zaten bebişin kıyafetlerini dışarda kurutmamak daha iyi yeni doğanken
canım ama daha erken çıkmayabilir ben yine de umutluyum
inşallah güzelce döllenir yumurtan
canı normal annelik=endişe :)))
adıyla yaşasın canım çınar yeğenimin adı:)) maşallah size fotonuza baktım çok tatlısınız, gaz için cute yazmış zaten, canım kendi işini yapman çok iyi ama bak daha öncede yazdım annen kv de sorun çıkarmayan insanlarsa arada gündüz yardım al lohusalıkta dinlenmek çok önemli, bende her işimi kendim yaptım sonra çok yorgun düştüm
canım bilemedim cutede yazmış yumurtlamadın belkide
çok tatlısınızmaşallah fit anne
canım onun toparlanması 6 ayı buluyor normal olsa hemen giderdi senin karnın
canım çok geçmiş olsun iyi ki zehirlememiş, sen sürekli oturuyorsun canım ayakların sarkık durduğu için ödemin oluyor uzanman lazım inşallah 4 haftan çabuk geçer de rahatlarsın, keçi boynuzu pekmezi iyi gelir canım birde seviyorsan roka ye ben her gün yerdim hamileyken kanım normalde 11 lerde olurdu hamileyken 13 e çıkmıştı:)
:)) canım korkma sakın erken doğum falan olmaz onlar çok normal tortop olur karnın yamulur şekilden şekile girer, ben inanıyorum sen zamanında sağlıkla doğuracaksın böbreğinde sıkıntı olmayacak
:))) eniştemize bak sen karısına kıyamaz:))
hayırlı güzel haberler al inşallah canım
oğlumda yapmıştım canım, ateşin şimdilik iyi bekliycez canım
canım çatlamamış görünüyor
çok geçmiş olsun canımcanlarım bi süredir girmiyorum çünkü canım çok sıkkın biliyorsunuz kiminiz 4 yaaşından beri alerjik astım hastasıyım
mevsim şartları artı reflü gelen acısu boğazlarımı tahriş etmiş ve devamlı tıkanıyorum
bugun eşim artık göğüs doktoruna gidelim dedi çünkü devamlı evde kendime hava veriyorum bu ilaçlar bende halsizlik
taşikardi yapıyor göğüs doktorum beni iyi tanıyan uzm doctor bana sen iyi olmazsan bebeğinde iyi olmaz ilaçlarını
almaktan korkma dedi bebek için hiçbir sakıncası yok dedi velhasılı birde prednol 80 mg iğne yaptı ben iğneyi ağlaya ağlaya
vuruldum ya yan etki yaparda bebeğimi etkilerse diye gerçi bu ilaçı 4 yaşımdan beri kullanıyorum
kadındoğum doktorumda acil hekimide göğüs uzm da bebeğine hiç bir yan etkisi yok desede ben 3 tanede hemşireyle görüştüm onlarda bebeklere bile
vuruluyor kendini boşuna perişan ettin dediler
şuan yatıyorum devamlı kızımın hareketlerini takip ediyorum ben böyle bir insan olmak istemiyorum ama kendimi değiştiremiyorm
Gunaydinn güzeller VIZYONUMUZ çok şükür iyisiniz.benimde yigenim bir hafta önce dogum yaptı cinarimiz doğdu. ŞAŞKİNA canım daha erken olabilir yani.NUKRACIM güzel haberlerini bekliyoruz.CUTECIM gazlar hala sizlemi.AZAP bi gördüm geri kayboldun kız.bana gelince çok şükür iyiyim.göğüs ağrıları devam.bazen kasiklar sızlıyor.uyku beni mahvetti.ışte böyle durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?