Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hamdolsun canım ben idare ediyorum, canım umutsuzda olma ateşe göre diyorum ama bu ateşde bazen oyun oynuyor:) bir test yap yarın istersen, kürlere başlama şimdi kanaman tam olursa yaparsın inşallah olmaz da bebek olur
yok canım anlatmadın, çok geçmiş olsun inşallah holter sonucuda iyi çıkar için rahatlar güzelim, kuzunda iyidir annesi sıcacık yerinde
canım değer verdim yeteri kadar şimdi herkes ederi kadar derler ya pek severim bu sözü:) senin kv buna uymuş artık
iyiyim diyeyim coj şükür.

korku var heyecan var rüyamda galiba ikizmis birini gördüm diğerini sonra görürüm bebişleri diyo dr ayy uyandim ki ruyaymis
srn nasılsın Deryaamm
ayyyy hadi inşallah ikizdir senin olabilir zaten ikizin vardı değil mi:)
canım sen zaten çok hızlı kilo verdin kasların sezaryen sonrası toparlanması 6 ay sürüyor daha uzun sürenlerde vara ama bence seninki gider zaten 6. aydan sonra egzersize başlayabiliyorsun hafif hafif karın egzersizi yaparsan bir şeyin kalmaz, sen benim göbeğe bakma ben hiç karın egzersizi yapmadım ondan kaldı çünkü yanıyordu dikiş yerim şişiyordu bende korkup bir daha yapmadım:) yapsam kesin küçülürdü
sabaha karşı azcık rahatladım sabah topallaya topallaya yürüdüm. şişlerim hafif inmişti.
geldim buraya gene şişti ve zor yürüyorum sadece tuvalete gidiyorum.
çok ağrıyor kızlar ayaklarım.

Canım Rabbim şifa versin ,yediğin içtiğinle alakası yok sen dinlenemediğin için böyle istersen bir hafta rapor al dene canım şişliklerin iner, doğuma saklıyorsun iznini ama senin hiç oturmadan şişin inene kadar yatman lazım bazı gebelerde ödem çok oluyor, bak benim hamilyken hiç olmadı yüzüğümü vs. taktım son güne kadar ama doğum sonrası oğlum hastaneye yatınca (yazmıştım bunu ama)dinlenemedim hep ayaktaydım iki saatde bir arabayla hastaneye gidip emzirdim her adımım işkenceydi( Rabbim göstermesin bir daha, bebek adımıyla yürüyordum, ben bir şiştim aman Yarabbim halimi görseydin bir ödem yaptı vücudum 9 ay olmayan ödem doğum sonrası oldu çünkü dinlenmeye ihtiyacım olan dönemde ayaktaydım birde ısrarla oğluma kendim baktım o kadar kişi varken annemin ayakkabısını giymiştim kendi ayakkabılarıma sığmadı ayağım sonra oğlum çıktı bende onunla yattıkça şişim indi, seninde yatman şart canım bu dönemde ayağını asla sarkıtmaman lazım.
canım korkma hiç doktora götürün bazen sarı renk olabiliyor ama sarılık demek değil bu görümcemin kızı da öyle sarıydı bir dönem, tedbir amaçlı gidin doktora
13. gün çatlamış, testi her gün aynı saatde yapıyorsun değil mi, inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe
canım şekerli suda öyle haklısın ki benim oğlumada verdirseydim açıktan şekeri düşüp hastaneye yatmıycaktı( aklıma geldi o günler, üstelik kendi doktorumda verin demişti
had ya? çatlamamış mıdır o zaman? ama dr mumkun değil 36 saatten uzun surmez çatlaması demişti ya inş kaçırmamışımdır ya bu aksamı da değerlendireim bari
canım sen bugünüde değerlendir ateşe göre öyle görünüyor
canım sen direk ona demedin ya hamileyim diye ondan yapıyor bu anladım senin söylemeni bekliyor kesinlikle
ff de zaten kesin çizgiyi çekemedi onunda kafası karıştı

buarada bir kaç gündür de kasıklarımdan bacağıma kadar inen bir ağrı var. hiç böyle ağrı çeken oldu mu ?
gebelik belirtisi olabilir inşallah öyledir

Canım seni çok iyi anlıyorum, ne yersen ye ne yaparsan yap cutem o gazın önüne geçemiyorsun sadece biraz hafifliyor ama tamamen geçmiyor, bağırsak yapısı tam oluşmadığı için öyle, karnına masajı yağ sürerek yapıyorsun değil mi öyle kolay oluyor kayıyor tahriş olmuyor göbüşü, muskatı duydun mu bilmem birde onu dene istersen, her yolu denemiştim çoğunu unutmuşum aklıma gelse yazıcam, karnınıda sıcak tutmayı dene, birde 3 aylık olsun bitecek diye düşün hep inşallah 3 aylık olunca sizinkide geçecek annesi, Allah kolaylık versin, gözüm korktu şimdi yeniden gaz sancıları

canım benim sakin ol.bizim doktorumuz fototerapiden çıktıktan sonra belli bi miktar sararma olabilir endişe etmeyin bu çok normal demişti.ve gerçekten de öyle oldu.ayın 27 siydi fototerapi gördüğümüzde.o günden beri 2 günde bir kontrole gidiyoruz.canını yakmamak için kan tahlili yapmıyor çünkü gözle görürlür iyileşme var.ama hala sararma tam olarak geçmedi.biraz zaman alırmış.önemli olan şuymuş.bacaklarını kontrol edin diyor.sararma bacaklara inmesin diyor.göğüs ve baş bölgesinde hala bir miktar sarılık var.ama bu zamanla geçermiş.bir de yaz bebekleri oldukları için su kaybı biraz daha azla olurmuş.onun için emzirme aralarında az bi miktar su ver dedi.ki ben hiçççç düşünmüyordum su vermeyi çınara.sütüm yeter diyodum.ama doktoru dinledim.az da olsu su verdim.inan işe yaradı.,inşallah yardımcı olabilmişimdir.inşallah bi an önce tamamen atlatırsınız bu durumu canım.

aminn canım, inşallah.Çınar da seni öpüyor teyzesii

valla baya bi enerjiktim canım
beni özetlemişsin gerçekten.öyle yorulacağıma böyle yavaş yavaş kendim yaparım mantığı, aynen canım

canım çok geçmiş olsun.bir kere annelik duygusu düştü mü yüreğe kim ne derse desin insan endişe ediyor bebeği için.seni anlıyorum ama kendini yıpratırsan onu da üzersin.bunu unutma canım.doktorun çok doğru söylemiş, sen iyi olacaksın ki bebeğin de iyi olsun

Allah (c.c.) razi olsun bacilarim...
Dogdugundan bu yana surekli sinaniyoruz baba anne ...
Rabb'im utandirmasin ne diim...
Vizyonum biz zaten ilk ciktiktan birkac gun icerisinde yine artmisti tekrar yatis verilmisti....
Bu sefer cok cok iyiye gidiyordu ama birden yine sarardi...
Gozlerinin cevresinde basladi...
Tekrar ayni seyleri yasamaktan korkuyorum...
Suyu hemen denemeye baslayayim...
Nasil bir hastaliktir bu ya birrden bitip birden basliyor offff
Beslenmesini daha sikiya alsam iyi olacak sanirim

canım çok geçmiş olsun o kadar dr söylemiş korkma kullanman gerekiyorsa kullanacaksın sen iyi olmazsan daha kötü bebeğin için şimdi rahat ol
sağol eflalimm aslında doğru diyorsun yardım konusunda.bakalım yetemediğim yerde çağıracağım artık.
Canım sen bilirsin tabi:) böyle tavsiye verince acaba kızarlar mı diyorum:)) çok bilmiş kadınlar gibi akıl verir gibi oluyor

Canım geçmiş olsun yaa,yine mi tekrarladıı:26: İnşallahh kısa sürede toparlanırr paşam,anneciğini üzmez artık..
Bu durumda ne yapılır,nasıl bir yol izlenir bilemiyorum malum,ama siz zaten doktor kontrollerini aksatmıyosunuz maşallah.Herşey iyi olacak Allah'ın izniyle

canım rabbim daha kötüsüyle sınamasın bizleri.bacaklarını kontrol et her gün.yukarıya doğru açılmaya başlamalı.ne kadar sık emzirirsen o kadar iyi tabi.inşallah bi an önce toparlarsınız.

aşk olsun canım, kızar mıyım hiç? sonuçta benim iyiliğim için tavsiyede bulunuyorsun

kızlar çok saolun fakat işte vizyonunda dediği gibi insan endişeleniyor cuma zaten konrtolüm var yüz yüzede görüşürüm gerekirse

Bi kitap okuyorum şu an..Orda ilgimi çeken bişi oldu..
''Kalbiniz kırıldıysa,sizi üzdülerse hiç üzülmeyin,hatta sevinin..Çünkü Allah-ü Teala kırık kalplerdedir''
''Biri size hakaret ediyor,bağırıyor,söyleniyorsa sadece susun..Çünkü siz sustukça adınıza melekler savunur sizi..Fakat cevap vermeye başlarsanız sizi savunan melek oradan ayrılır ve şeytan geliverir''

Uygulayabilenee..

Benim kalbim hep kırık(

Aynen canım kim susacak:)) gerçi çoğu zaman susarım Rabbim görüyor yaptığını derim

inşallah efloşum inşallah
bize okulda kesinlikle şekerli su vermeyin, işte emzirin fln diye öğretildi, ben de anneme de kv yede hep öyle savunurdum, kesinlikle çocuğuma şekerli su verdirmem fln diye. Ama son zamanlarda doğum yapan arkadaşlarımın tecrübelerine dayanarak bunu söyledim. 1 kaşık şekerli suyun bebeğimize ne zararı olabilir ki hem di mi? ama en azından sarılık olmasını engelliyor. O yüzden artık anneme kv me bu konuda hak vermeye başladım ben

Canımcım inşallah çabucak toparlar, Allah beterinden saklasın

evet çok güzel canım, ama bazen damarına öyle basıyor ki karşındaki, susamıyorsun

Keşke yapabilsek...Zaten ben ne çekiyosam şu çenemi tutamadığımdan çekiyom Ama bu kitap benim hayata bakış açımı değiştirmeye başladı,inşallah düzeltmeye çalışcam bazı şeylerimi..

Dün pikniğe gittik gittiğime gideceğime pişman oldum gitmeden önce bir sürü sorun çıktı gittim orda börtü böcek işini bilmeyenlerle gidersen olacağı bu ahhh canım ailem ne güzel eğleniriz biz onlarla piknikle ablamalar geliyor az kaldı gelsin güzel piknikler

Orası da esiyordu üşüttüm sanırım dünden beri yanıyorum ateş basıyor birden terliyorum( oğlumunda karnı gurul gurul oda üşütmüş

Kızlar nazar için siz ne yapıyorsunuz hep Felak Nas okuyorum, özellikle eşimin ailesi tarafına gittikten sonra eşimle sıkıntı yaşıyoruz halaları özellikle bir halası çok haset ediyor( elin tavuğu ele kaz görünür biz eşimle süper anlaşıyoruz çok mutluyuz sanıyor hepsi çünkü onlara asla yansıtmam özelimizi sorunumuz kimseye yansıtmam akrabalarda, halası kv arkamdan diyormuş eflal ne güzel bakıyor oğluna bir tane daha doğursa hakkıyla bakar ne güzel davranıyor anlaşıyor eşiyle diye hamile olduğumu söylemedim onlara zaten.(Piknikten bir gün önce halasıgile gitmiştik eşimin)

Ayyy neyse saçma sapan işte yazdım öylesine

Allaahh kem gözlerden korusunn sizi bacım Ben de Felak-Nas haricinde bişi bilmiyorum ama vardır mutlaka..Hakkaten dualarla sarıp sarmalamak lazım,kendimizi,ailemizi..Fesatlık diz boyu..

cnm. cok gecmis olsun.

cnm. benim sipa bildigin gazman. yiksa sorunumuz yok. ama gaz yetiyr bize ;(

saol cnm.
darisi hepinize.
50.saat catlama normal mi inan bilmiyrm guzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…