- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
hamdolsun canım ben idare ediyorum, canım umutsuzda olma ateşe göre diyorum ama bu ateşde bazen oyun oynuyor:) bir test yap yarın istersen, kürlere başlama şimdi kanaman tam olursa yaparsın inşallah olmaz da bebek olureflalim nasılsın hamiş anneben bu ay beklemiyorum öyle bi agır işlerr yaptım ki anlatamam cekyatları sandıkları kaldrdım perde astım umudum yok bacım diyom ki cok agır kaldrdım ondan mı ki bu kahve lekeler bi bilgin varmı??yada niye böyle ben sanmıyom bebekten inş öteki aya eşime k.boynuzu cakşir kökü suyu bide k.boynuzu özünü içiriyorum bnde adetimn 2. günü adacayı hayt tohumuna başlıcam ama bu ne lekesi acaba yarın başlasam mı ki hani adetin 2. günü başilanıyo ya kafam karıştı canım yaa :44:
yok canım anlatmadın, çok geçmiş olsun inşallah holter sonucuda iyi çıkar için rahatlar güzelim, kuzunda iyidir annesi sıcacık yerindeAaa anlatmadım mı kızlar ben size, anlattım gibi hatırladım da. Ama işler yoğundu ya, unutmuş arada kaynamış olabilir
Çok çarpıntım oluyordu benim bir süredir. Yürüyünce merdiven çıkınca fln nefes nefese kalıyordum. Ellerim ayaklarım şişiyordu. Doktorum bana kardiyolojiye gitmemi söyledi. Doğum açısından herhangi bir risk var mı diye. Eko ve ekg iyi çıktı, çarpıntın olabilir dedi. Tansiyonunda 14-15in üzerine çıkmadıkça sorun yok dedi. Tuzu tamamen kes diyemem ama kısıtla dedi. Çayı günde en fazla 3 bardak ve çok açık iç, kahve, çikolata, hamurişi kızartma tüketme dedi, uyumadan 2 saat önce hiç bir şey yiyip içme dedi. Holterin sonucuna göre yine konuşuruz dedi.
Holterin sonucu için de haftaya cumartesi gidicem. Ona göre doğuma engel bir durum yoktur diye yazı yazıp verecek, haftaya kendi doktoruma götüreceğim onu. İnşallah kuzumun da iyi olduğunu görürsem cumartesi, çok çok rahatlayacağım
bacım günaydın
test yaptın mı?
canım değer verdim yeteri kadar şimdi herkes ederi kadar derler ya pek severim bu sözü:) senin kv buna uymuş artıkgunaydin cok şükür aramizdasin artik ins.
bilmiyorum ki canim aslinda kv gerçekten iyi kadındı eltilet e yapyigi pek birsey yok onlarin kuruntulari hiç birseylerine karismaz herkes kendi halinde ben kucugum ve armiz iyi diye birazcik bana karisir artık o da yok amaan keyfi bilir kendi eliyle sogutuyor.
allah nasip ederse oluyor ben de temizlik yaptim hem de koltuk takımlarını odadan odaya taşıdık ablamla sma şükür ki hamileyim inş birsorun da yoktur
evet artık söylüycem daha onceleri de defim ama unutuyr herhalde kv.
hayirdir canim geçmiş olsun neyin var.
ayyyy hadi inşallah ikizdir senin olabilir zaten ikizin vardı değil mi:)iyiyim diyeyim coj şükür.
korku var heyecan var rüyamda galiba ikizmis birini gördüm diğerini sonra görürüm bebişleri diyo drayy uyandim ki ruyaymis
srn nasılsın Deryaamm
canım sen zaten çok hızlı kilo verdin kasların sezaryen sonrası toparlanması 6 ay sürüyor daha uzun sürenlerde vara ama bence seninki gider zaten 6. aydan sonra egzersize başlayabiliyorsun hafif hafif karın egzersizi yaparsan bir şeyin kalmaz, sen benim göbeğe bakma ben hiç karın egzersizi yapmadım ondan kaldı çünkü yanıyordu dikiş yerim şişiyordu bende korkup bir daha yapmadım:) yapsam kesin küçülürdüanamm 6 ay sonra tamamen gider mi cidden eflal. ben raziyim. kalacak diye biraz korkuyrm aslinda.
gunaydin cnm.
olmaz mi cnm.
sabah 4:30-10:30 qrasi catladi yavrum. durup durup aglafi. ama ne aglama. icimi parcalafi resmen. bi bitseydi su donem.
cnm. dpo14 olmasa yerlesme.derdim ama sanirim.adetin geliyr.
gunaydin cnm.
cnm. cok gecmis olsun.
sabaha karşı azcık rahatladım sabah topallaya topallaya yürüdüm. şişlerim hafif inmişti.
geldim buraya gene şişti ve zor yürüyorum sadece tuvalete gidiyorum.
çok ağrıyor kızlar ayaklarım.
Canım Rabbim şifa versin ,yediğin içtiğinle alakası yok sen dinlenemediğin için böyle istersen bir hafta rapor al dene canım şişliklerin iner, doğuma saklıyorsun iznini ama senin hiç oturmadan şişin inene kadar yatman lazım bazı gebelerde ödem çok oluyor, bak benim hamilyken hiç olmadı yüzüğümü vs. taktım son güne kadar ama doğum sonrası oğlum hastaneye yatınca (yazmıştım bunu ama)dinlenemedim hep ayaktaydım iki saatde bir arabayla hastaneye gidip emzirdim her adımım işkenceydicanım demek acısı böyle oluyor. yürüyemiyorum sanki kemiklerim kırık gibi ayak bileklerimde.
kilom da yok neden böyle şiştim. yediğime de hep dikkat ederim.
sirkeyle ovdurdum eşime dün biraz rahatladım. yastık yükselttim ama yastık sonrası hiç ayağa kalkamadım kuzum.
canım korkma hiç doktora götürün bazen sarı renk olabiliyor ama sarılık demek değil bu görümcemin kızı da öyle sarıydı bir dönem, tedbir amaçlı gidin doktoraAblalarim kardeslerim sinirlerim bozuldu yine...
Oglum yine sararmaya basladi
Ne guzel atlatmis gibiydik yine basladi su sarilik zikkimi
Kilo almasi duzenli doyuyo yani daha ne yapabilirim ki ben gecmesi icin...
Bu aralar gaz gecirici yag rezene kimyonda bekletilmis sut veriyorum acaba onlar artrirmasini etkilemis olabilir mi
Yine hastaneye yatmasina dayanamam ben ya daha da baglanmisken :
13. gün çatlamış, testi her gün aynı saatde yapıyorsun değil mi, inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe1. gün 36,4 regl
2. gün 36,4 reg
3- gün 36,5 regl
4. gün36,4
5. gün 36,4
6 gün 36,3
7. gün 36,6 ilişki
8 gün 36,4
9. gün 36,4
10. gün 36,3
11. gün 36,4 ilişki
12. gün36,4 çatlatma iğnesi
13. gün 36,4 ilişki + çift çizgi
14. gün 36,8 ilişki + çift çizgi
15. gün 36,6 çift çizgi
16. gün 36,7 ilişki + çift çizgi
17. gün 36,7 2. çizgi çok koyu değil ama bariz görünüyor
18. gün 36,7 2. çizgi çok koyu değil ama bariz görünüyor
geçen ay yaptğım testler de çatlatma iğnesinden sonra 4 gün çift çizgi çıkmıştı ama şuanda çift çizgiyi bariz görüyorum. İnşallah bu ay hamileyimdir yoksa tüp bebek tedavisi dedi doktorum.
canım şekerli suda öyle haklısın ki benim oğlumada verdirseydim açıktan şekeri düşüp hastaneye yatmıycaktıaynen aynen benim de öyleydi, topallay topallaya gelmiştim işe, sonra cuma akşamı bir yattım, pazar akşamına kadar wc haricinde kalkmadım neredeyse, o zaman epey indi şişliği, sonra ayağa kalkınca biraz yine şişti. Ama çok yormadan gidip gelince zamanla indi. İnşallah sen de rahatlarsın nesdoşum. Kan elektrolitlerine bakıldı mı hiç? Bakılmadıysa onlara bi baktır. Senin böbrekle ilgili durumundan da kaynaklanıyor olabilir, yediğinden içtiğinden değildir seninki.
Canım geçmiş olsun. Daha sık besle, kan şekeri düştüğü için bilirubini yükseliyor olabilir. O yüzden sararır bebekler. Hani büyüklere kızıyoruz ama, aslında verdikleri 1 kaşık şekerli suyun bu gibi durumlarda faydası olabiliyor
canım sen bugünüde değerlendir ateşe göre öyle görünüyorhad ya? çatlamamış mıdır o zaman? ama dr mumkun değil 36 saatten uzun surmez çatlaması demiştiya inş kaçırmamışımdır ya bu aksamı da değerlendireim bari
canım sen direk ona demedin ya hamileyim diye ondan yapıyor bu anladım senin söylemeni bekliyor kesinlikleallahım Yarabbim
kv aradi sagligin sihhatin nasıl dedi ben de iyiyim dedim ben de temizlik yapyrfm dedi sonra namaz kiliyo musun dedi evet dedim sonra güldü ve iyi o zaman hadi görüşürüz dedi ve kapatti
guler misin aglar misin ne yapiyr bu kadin yaa
ne demek bu kizlar
gebelik belirtisi olabilir inşallah öyledirff de zaten kesin çizgiyi çekemedi onunda kafası karıştı
buarada bir kaç gündür de kasıklarımdan bacağıma kadar inen bir ağrı var. hiç böyle ağrı çeken oldu mu ?
cok sukur baska derdi yok cnm. tek derdi gaz. sukur 2 saattir uyuyor da ben de dinlendim. sabah 4:30 dan beri ayaktayiz.
gaz karnini buruyir. karnindan ses geliyor cunku. iki buklum oluyr kipkirmizi. eger memedeyse bir guzelde isiriyor oyyyhhh cnm da aciyr. bugun cok fazla oldu cnm. sebebini cozemedim. bi bitseydi su 40.
saol cnm..bir de bunu deneyeyim.
Canım seni çok iyi anlıyorum, ne yersen ye ne yaparsan yap cutem o gazın önüne geçemiyorsun sadece biraz hafifliyor ama tamamen geçmiyor, bağırsak yapısı tam oluşmadığı için öyle, karnına masajı yağ sürerek yapıyorsun değil mi öyle kolay oluyor kayıyor tahriş olmuyor göbüşü, muskatı duydun mu bilmem birde onu dene istersen, her yolu denemiştim çoğunu unutmuşum aklıma gelse yazıcam, karnınıda sıcak tutmayı dene, birde 3 aylık olsun bitecek diye düşün hep inşallah 3 aylık olunca sizinkide geçecek annesi, Allah kolaylık versin, gözüm korktu şimdi yeniden gaz sancıları