Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ozmn sevin kuzumm,Rabbin hep seninleeeee
:)) ahh inşallah öyledir canım ama artık kalpte yer kalmadı paramparça oldu

aynen canım bazen burnumuzun dikine gitmemek lazım ben var ya bilmiş bilmiş kitaplardan okuduğumu netten okuduğumu savundum büyükler ne derse karşı çıktım çok pişmanım anneliğim ilerledikçe bende birilerin tavsiye vermeye başlayınca anladım büyüklerin neden öyle yaptığını şimdi yine çok doğru olanlarda diretiyorum:)) ama kimseye kızmıyorum öyle mi deniyim diyorum ki denemekten bir şey olmaz, kesinlikle sarılık yaşamadık ama şeker düşmesi çok telikeli sen iyi bilirsin oğlum 30 a düşmüştü soğuk havale geçirmişti o yüzden iyi ki farketmişim dr de farketmemi takdir etmişti annem falan anlamamıştı çünkü, Allah korusun beyninde hasar bırakabilirdi özellikle gözleri etkilenebilirdi, neyse o günler geçti ama içimde hala sızı canım çünkü o sorunlar yüzünden eşimle aramız açılmıştı bir senedir normale döndük sayılır.

Cuteemm kuzum bişi sorcam sana.Ankara'da evler genelde kot1 kot2 kiralık.Buralar ısınır mı,balkonu var mı yaa?? Biz internetten bakıyoz da balkon falan da göremedim hiç.Evin içi güzel görünüyo kirası da uygun ama..İlk defa duyuyorum bu kot 1 kot 2 'yi

evet kızlar kv yine düşük yapıcamdan korkuyo heralde
ve benim agzimdan duymak istiyor ama inanin utanıyorum diyemiyorum kadına amaaa herseyi soyle bugune kadar gebelige gelince soyleyemyrm
eflal evet canim ikizim var erkek. hem annene anne ve ablam ikiz var ysni sülalede ama hayirli saglikli olsun bi tane olsun.

Allaahh kem gözlerden korusunn sizi bacım Ben de Felak-Nas haricinde bişi bilmiyorum ama vardır mutlaka..Hakkaten dualarla sarıp sarmalamak lazım,kendimizi,ailemizi..Fesatlık diz boyu..

amin canım sağol hem de diz boyu evimde ne yaşıyorum bilmiyorlar ya sanırsın kraliyet ailesindeniz

Canım ne olur çok takma kv ni ne yaparsa yapsın amannn eskiler böyle işte

ayy senin ikizin olsun inşallah benim olmadı:)) ve inşallah sağlıklı olsunlar
devam kuzum ne yazikki ;(( karnindan gurul gurul ses geliyr kuzumun. fena hali.

oyy o gurultular kolayca pırt pırt çıksın inşaallah

ben de okuyayım o kitabı bari ayşegülüm

Allah korusun, ben çok korkarım nazardan, benim de eşimin tarafında var öyle tipler, hatta dün akşam birlikteydik, ama aklıma gelmedi felak nas okumak bak, iyi akıl ettin canım sağol

cnm. cok gecmis olsun.

cnm. benim sipa bildigin gazman. yiksa sorunumuz yok. ama gaz yetiyr bize ;(

saol cnm.
darisi hepinize.
50.saat catlama normal mi inan bilmiyrm guzelim.
kıyamam gazmana, inşallah çabuk atlatırsınız. ama bu gaz sorunu erkek bebekte daha çok oluyor benim gördüğüm
inşallah çabucak geçer. kimyonu denedin mi sen canım

aynen aynen canım, herkes senin gibi farkına da varamayabilir Allah korusun. Bizim bir tanıdığın bebeği geçen öyle oldu, şimdi gelini suçlayıp duruyorlar yok uyumuş da duymamış da. uyanık olsanız sanki siz anlayacaktınız

canım boşver, sen de kötü düşünme, Allahın izniyle sağğlıcakla doğğacak bu sefer kuzun

Ben kalkıyorum kızlar kv deye gideyim oğluş istiyor:)) sağolsun bugün halılarımı çırptı kv ,kocadan hayır yok pasaklı

devam kuzum ne yazikki ;(( karnindan gurul gurul ses geliyr kuzumun. fena hali.
Kıyamam yaaa,yavrum ne çekiyodurr Şu gaz bebeklerin ve dolayısıyla annelerin en korkulu rüyası heraldee
amin canım sağol hem de diz boyu evimde ne yaşıyorum bilmiyorlar ya sanırsın kraliyet ailesindeniz

Sen iyi yapıyosun ama,çok takdir ettim kuzum.Eşinle ne yaşarsan yaşa,dışarıya hep mutlu görün..Keşke ben de yapabilsem..Aksine hiç politik olamıyorum,annesinin yanında falan daha da sokulmam lazımken kızgınsam yanına bile oturmuyorum..Ah ahh annem hep diyoo,kimsenin ekmeğine yağ sürme,kocanın poposundan ayrılma diyee

inşaallah cok zor nefsimiz devamli zorluyr ins uygulamak nasip olur.

ayyy canim nazar insani mezara deveyi kazana sokarmis allah nazarlardan esirgesin ayetel kursi de okuyabilirsin niyet canim dua olsun kuran dan herhangi bi sure de olabilir. bol bol oku hatta ictiginiz suya mesala surahiye oku icin. sifa nazar niyetine.

hasetler her yerde

ayy çok zor bak eldiven takardım oğluma Allah gösterecek ya o anda eldivenini çıkarmıştım yanımda yatıyordu baktım elleri kasıldı bir şey oluyor dedim çığlığı bastım hemen hastaneye götürdü annemle eşim ben doğrulamıyorum bile daha iki günlüktü ağla ağla içim çıktı arıyorum ne oldu diye o arada kp aradı tevafuk ona nasıl ağlıyorum baba böyle oldu diye adamın eli ayağı dolaşmış hemen 12 saatlik yolu geldiler sağolsunlar hazırlıksız, şimdi bile gözlerim doluyor o günleri unutamam, geceleri ondan uykum kaçıyor yine yaşarmıyım diye(

Eşime yalvardı beni gel al diye olmaz diyor yoğun bakıma almıyorlar nasıl bağırdım sen o hastanede niye çalışıyorsun ben oğlumu görücem bir şey oldu söylemiyorsun diye, neyse dr hemşire sağolsun aldılar beni her yerinde iğneler serum delik deşik etmişler ağla ağla içim çıktı eve gitmek istemedim, gittik ev boş yatağı boş Rabbim yaşatmasın o kadar zordu ki, yavrusu hasta olanlara Rabbim şifa versin o anneler ne kıymetli yıllarca bakıyorlar gül gibi o yavrulara

O azimle süt olsun diye neler yedim neler oldu da hamdolsun ertesi gün sütüm geldi önce sağdım verdiler sonra sağolsun çok iyiydi orda ki hemşireler öyle önemliki onların ilgisi kanadı kırık kuş gibisin orda, sayelerinde emzirdin doyurdum kuzumu çokta hızlı iyileşti bir haftadan önce çıkarmıyorlardı üç günde düzeldi hamdolsun hasar da bırakmadı bu durum

Ben kalkıyorum kızlar kv deye gideyim oğluş istiyor:)) sağolsun bugün halılarımı çırptı kv ,kocadan hayır yok pasaklı
oh ellerine sağlık. görüşürüz canim.
ay canim ins sende annenin defigini yapmaya çalışırsin. ben de öyle ne olursa oldun disariya anneme bile yansitmam kocam pek hassas değil bu konuda ama sakin annemin ve annenin yaninda bana tavır yapma ne problemin varsa evde halledelim derim hep.
inşallah canim takmiycam.
hayırlısı olsun diyelim.

yansıtmam canım aynen düşmanımı sevindirmem ben küs olsamda el yanındaysak konuşurum bir şey olmamış gibi ama eve gelince barıştım sanma derim ama annesi kardeşi bilir onlardan saklamam inan eşimden çok ban faydaları gerçekten kv min kalbi temiz çok kullanıyorlar bu yüzden kadını, görümcelerim desen biri ablam gibi diğeri kardeşim gibi deli olurlar bana bende onlara,kv eşime hatta salak oğlan kıymetini bil karının bulmuşsun böyle marifetli iş bileni nankör der bugün diyor ki oğlundan için buna sen niye çocuk doğuruyorsun haketse içim yanmaz diyor
ay canım sağol su iyi fikir eşime içiririm özellikle

Son düzenleme:

Tamam canim ben de oyle dusunuyorum hayirlisi Rabb'imden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm. cok gecmis olsun.

cnm. benim sipa bildigin gazman. yiksa sorunumuz yok. ama gaz yetiyr bize ;(

saol cnm.
darisi hepinize.
50.saat catlama normal mi inan bilmiyrm guzelim.

Anladim canim benim alintim kutsal ask alintisi gibi olmus zor buldum yazdigini ;p hayirlisi Rabb'imden...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ovulasyon testi pozitif çıkan
baktım tekrar.
13. gün yumurtlamışsın, şu an dpo 5 tesin.
umarım hamile olursun da gerek kalmaz hiçbir şeye.
canım benim içini ferah tut, çok sıkıntı yapmışsın kendine.
bütün doktorlar hemşireler aynı şeyi söylemiş bak.
geçmiş olsun.
iyiyim canım. ama çokkk merak ediyorum zor dayanıyorum, geçmek bilmedi 1 ay
bi vakte kadar uygulanıyor da her insanın da sabır çizgisi var.
o çizgi aşıldı mı susamıyorum vallaaa
ben de pişman oldum valla hep hasta oldum zor geldim kendime
umarım daha fazlası olmaz canım. bu kadarla kalır da hamile hamile çok zor oluyor hastalık.
duyamamyacak bu kez. avcunu yalasın
görüşürüz canım.
oy kuzummm... ne olmuş peki neden kasılmış elleri
neyse ki mutlu sonla bitmiş canım benim.
Allah uzun versin yavrucaklara.

sabredeMiyor insan ne zaman kontrol e gidicen canim

canım çatlamamış muhtemelen bugün çatlar inşaallah yarına yükselir benimde 14.gün gibiydi ama 17. gün çatladı 3 gün ağrı çektim en şiddetli ağrım 16.gün oldu

Nazar konusunda benim yaptigimi yap istersen bana cok faydasi oluyor.ve onun disinda hic sikinti cekmiyorum bu dediklerimi yapinca.dus alirken az bi sirkeyi suyla karistirip vucuduma serpistiriyorum.kapidan cikarken ayetel kursi okuyorum.bide surekli salavat getiriyorum.benim esim sorunlu bi adam olmadik anlarda kavga etme olasiligi coktur.biyerden biyere giderken surekli salavat getiririm.oldugum yerdr huzursuz olursam yine ayni sekilde ve cuzdanimda yazili ayetel kursi vardir.yanimdan asla ayirmam.cevremdekiler ailem bana hep cok sanslisin der.cikmazdan bile siyrilirim hemen.rabbim koruyo.bazilarinin gozu cok deger masallah dedirtirim mutlaka.sende ve butun kizlarda drneyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…