Dün pikniğe gittik gittiğime gideceğime pişman oldum gitmeden önce bir sürü sorun çıktı gittim orda börtü böcekişini bilmeyenlerle gidersen olacağı bu ahhh canım ailem ne güzel eğleniriz biz onlarla piknikle ablamalar geliyor az kaldı gelsin güzel piknikler
Orası da esiyordu üşüttüm sanırım dünden beri yanıyorum ateş basıyor birden terliyorum( oğlumunda karnı gurul gurul oda üşütmüş
Kızlar nazar için siz ne yapıyorsunuz hep Felak Nas okuyorum, özellikle eşimin ailesi tarafına gittikten sonra eşimle sıkıntı yaşıyoruz halaları özellikle bir halası çok haset ediyor( elin tavuğu ele kaz görünür biz eşimle süper anlaşıyoruz çok mutluyuz sanıyor hepsi çünkü onlara asla yansıtmam özelimizi sorunumuz kimseye yansıtmam akrabalarda, halası kv arkamdan diyormuş eflal ne güzel bakıyor oğluna bir tane daha doğursa hakkıyla bakar ne güzel davranıyor anlaşıyor eşiyle diye hamile olduğumu söylemedim onlara zaten.(Piknikten bir gün önce halasıgile gitmiştik eşimin)
Ayyy neyse saçma sapan işte yazdım öylesine
merhaba kızlar yine pek girmedim vakit bulunca geçmişi okuyacağı
güzel haberler getirdik size teyzelerine oğlum sukurler olsun iyiymiş 409gr ağırlığı 25 cm boyu var parmağını emiyordu :)
detaylı ultrason için araştırma hastanesine git desim herşey yolunda görünüyor ama ilaç aliyorsun o yüzden daha tedbirli olmalıyız dedi
ışte böyle sizler nasılsınız hepinizi opuyorum
canım çatlamamış muhtemelen bugün çatlar inşaallah yarına yükselir benimde 14.gün gibiydi ama 17. gün çatladı 3 gün ağrı çektim en şiddetli ağrım 16.gün oldu
dunku iliski ise yarar cnm bu gece olmasa da olur sbh erkenden de ola bilir..biliyorsun yumurta 24saat yasar derler...insallah gelir minigin..ama lutfen sen bu gunlerden sonra da aklindan cikar dusunme gun sayma...kendini sikintiya sokma geliceyi varsa bu vesileyle gelicek Insallah ama sen lutfen unut su anlik..kolay degil biliyorum aklindan cikmiyor insanin ama sen kendini oyaliyacak seyler bullllUgun catladigini hissettim zaten o dunku 38. Saatteki agri bugun daha bi siddetliydi sabah 11 gibi. İnsallah dun geceki spermler karsilamislardir yumurtayi bu gece ins yine calisalim diyorum ama mesaiye kaldim 9 da cikip eve gidicemesim benden yorgun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba kızlar yine pek girmedim vakit bulunca geçmişi okuyacağı
güzel haberler getirdik size teyzelerine oğlum sukurler olsun iyiymiş 409gr ağırlığı 25 cm boyu var parmağını emiyordu :)
detaylı ultrason için araştırma hastanesine git desim herşey yolunda görünüyor ama ilaç aliyorsun o yüzden daha tedbirli olmalıyız dedi
Uff kizlar bazilarina cidden gicik oluyorum ama dilime getirip cevaplarini veremiyorum kilitleniyorum..keske o an cevabini versem de rahatlasam diyorum ama sonra da iyiki susmusum diyorum bazilari gicik dusuncesiz bana noluyoo....
Yaa esimin akrabalari olsa dert etmem aman elalem derim ama kendi akrabalarim ya sanki gicikligina yapiyorlar sanki keyfimden yatiyorum iyide yatiyorum size neee gelipte isimimi yapiyorsunuz diyip hepsine catasim var ama bi el sanki boguyo beni sus konusma diyooo...guya halalarim halimi soruyo hep arayip dalga gecer gibi yinemi yatiyorsun firsatini bulmussun diyip guluyolar yok kv cok safmis esimle dalga geciyorlar omu goturuyormus tuvalete.. guya saka ama benim cnm sikilmiyormu bunlari soyleyip asabimi bozmak icinmi ariyosunuz diyesim geliyo ama buyuklerim diyip susuyorum..
Simdi de kuzenim aradi acmak istemedim ama yine actim soylediyi cumle su naber nasilsin yine yatiyormusun cok kilo alicaksin be! Halimi hatrimi sormaya arayan boylemi konusur Allah askina benmi cok hassaslastim niye gicik ediyo bunlar beni...onun bana soylemesi gerekeni ben ona diyorum "bebek iyi olsun da kilo gider ne onemi var " diyorum iyi tamam diyip kapatti simdi kendime kiziyorum ben niye onu sakinlestiriyorum ben niye onlarin her imali sozlerine rahatlatici cevap veriyorum niye agixlarinin payini verecek cumleler bogazimda dugumleniyor...uff ne bileyim yaaa Allahim verdiyi sabrini elimden almasin da baska hic bisey istemiyorummm
Cuteemm kuzum bişi sorcam sana.Ankara'da evler genelde kot1 kot2 kiralık.Buralar ısınır mı,balkonu var mı yaa?? Biz internetten bakıyoz da balkon falan da göremedim hiç.Evin içi güzel görünüyo kirası da uygun ama..İlk defa duyuyorum bu kot 1 kot 2 'yi
cumartesisabredeMiyor insan ne zaman kontrol e gidicen canim
maaşallah canım.merhaba kızlar yine pek girmedim vakit bulunca geçmişi okuyacağı
boş ver canım iyi ki dememişsin kötü bir şey.Uff kizlar bazilarina cidden gicik oluyorum ama dilime getirip cevaplarini veremiyorum kilitleniyorum..keske o an cevabini versem de rahatlasam diyorum ama sonra da iyiki susmusum diyorum bazilari gicik dusuncesiz bana noluyoo....
Yaa esimin akrabalari olsa dert etmem aman elalem derim ama kendi akrabalarim ya sanki gicikligina yapiyorlar sanki keyfimden yatiyorum iyide yatiyorum size neee gelipte isimimi yapiyorsunuz diyip hepsine catasim var ama bi el sanki boguyo beni sus konusma diyooo...guya halalarim halimi soruyo hep arayip dalga gecer gibi yinemi yatiyorsun firsatini bulmussun diyip guluyolar yok kv cok safmis esimle dalga geciyorlar omu goturuyormus tuvalete.. guya saka ama benim cnm sikilmiyormu bunlari soyleyip asabimi bozmak icinmi ariyosunuz diyesim geliyo ama buyuklerim diyip susuyorum..
Simdi de kuzenim aradi acmak istemedim ama yine actim soylediyi cumle su naber nasilsin yine yatiyormusun cok kilo alicaksin be! Halimi hatrimi sormaya arayan boylemi konusur Allah askina benmi cok hassaslastim niye gicik ediyo bunlar beni...onun bana soylemesi gerekeni ben ona diyorum "bebek iyi olsun da kilo gider ne onemi var " diyorum iyi tamam diyip kapatti simdi kendime kiziyorum ben niye onu sakinlestiriyorum ben niye onlarin her imali sozlerine rahatlatici cevap veriyorum niye agixlarinin payini verecek cumleler bogazimda dugumleniyor...uff ne bileyim yaaa Allahim verdiyi sabrini elimden almasin da baska hic bisey istemiyorummm
canim ahh
esimde de var kadinin şaka kabiliyeti yok ne desen gercek saniyo. misal eşim kv kiza ne temizlik yaptyrn kasiklari agrimis demis ve gecen de tel de sen niye gelip de gelinne bakmiyon nasil kadınsın dedi o ds tamam oglum geleyim demis ay sinir oldum esime derdin ne senin söylediklerinin hepsini annen benden biliyo bi daha böyle laflar et hakkimi helal etmiyorum dedim kadin bi de benim oglum böyle laflar bilmez ama kinden ogrendiyse diyoçıldıriyrm kv
anlaşılan beni tanimamis şaka denen seyleri gercekten benim defigimi dusunuyr kv le gorusme zamani geldi oglunu tanimiyordun heralde dediklerini benden bilme diycem . valla arada kaliyrm.
Ugun catladigini hissettim zaten o dunku 38. Saatteki agri bugun daha bi siddetliydi sabah 11 gibi. İnsallah dun geceki spermler karsilamislardir yumurtayi bu gece ins yine calisalim diyorum ama mesaiye kaldim 9 da cikip eve gidicemesim benden yorgun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bebisinin yazacakken velisinin yaazmisimcok sukur baska derdi yok cnm. tek derdi gaz. sukur 2 saattir uyuyor da ben de dinlendim. sabah 4:30 dan beri ayaktayiz.
gaz karnini buruyir. karnindan ses geliyor cunku. iki buklum oluyr kipkirmizi. eger memedeyse bir guzelde isiriyor oyyyhhh cnm da aciyr. bugun cok fazla oldu cnm. sebebini cozemedim. bi bitseydi su 40.
saol cnm..bir de bunu deneyeyim.
Tabi alıngan olman normal.ama onlarda suyunu cikarmisUff kizlar bazilarina cidden gicik oluyorum ama dilime getirip cevaplarini veremiyorum kilitleniyorum..keske o an cevabini versem de rahatlasam diyorum ama sonra da iyiki susmusum diyorum bazilari gicik dusuncesiz bana noluyoo....
canim ya takma sen onlari ayip etmişler.
aslinda gercegi acikca söylüycen ettiginiz lafa bskin diye ya da bi daha tel leri ni acmiycan
hamile hamile daga anlayisli olacakları yerdee.
sıkma srn tatli canini....
Belki ben cok aliniyorum zaten cok kirilgandim simdi katlandi gibi..esim soruyo nolmus sana niye boylesin anlatiyorum boyle diye sanki hepsi biryerde benden konusmuslar farkli zamanlarda arayip dalga gecer gibi ayni tarzda konusuyolar sinirim bozuluyo diyorum o da sen alinganlik yapiyorsun diyo..belki de oyledir bilmiyorum.. en iyisi acmamak tel.larini..cumartesidaha çok var allah sabrımızı eksiltmesin.
maaşallah canım.
şükür her şey yolundaymış çok sevindim:)
ben de cumartesi göreceğim miniğimi :) benimki de 3 cm olmuştur herhalde artık
boş ver canım iyi ki dememişsin kötü bir şey.
sonra pişman olacaktın.
büyüklük sende kalsın canım.
Evet canim.hicbir agri kalmadi dun gogus uclarim falan cok sancisti.kasiklarim falanda cok agridi uc dort gun falan bugun bitti agri falan kalmadi.ama krem sut beyaz akintim var
Tabi alıngan olman normal.ama onlarda suyunu cikarmis
Ozaman büyük ihtimal çatlamış.bu akşam calis canım.yarın atesi görünce anlarız canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?