Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya canım onlar senin hassas olduğunu bilmeli diyorum sadece.
çünkü söyledikleri normalde olsa kızılacak bir şey değil ama keyfinden yatıyormuşsun gibi sürekli aynı şeyi söylemeleri inciti.
sen de ya telefonlarını açma ya da nispet yap.
hıhh benim kocam bir tane her şeyimi yapıyor de gül geç.

Su siteye pcden giremiyorum bunun gibi birsuru komik karikatur indirdim :)) ama bu cok hosuma gitti

Canim haklisin, yarin atesin tukseldigini goreyim artik dusunmemeye calisicam, ama ates olcmek de insani ister istemez uzaklastirmio dusunmekten, olcmeden de duramam, yapicaz artik biseyler. Canim sendin di mi bana ozelden tavsiye verecektin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Canim bu agrilar bitincemi catlamis oluyo.ayni dertten muzdaribim.bugun kesildi benim agrida.catlamismi oluyo.

Bende bilmiyorumki tatlim ama oyle saniyorum biraz arastirdim internetten catlatma ignesini okurken, yumurtanin icinde bulundugu folikulun catlamadi yumurtlama demekmis o folikul catlayinca icindeki yogun sivi karin bosluguna yayilirmis o da agri yaparmis iste.

Kizlar bu arada midenizi bulandirmak istemem ama nezleyken akintinizda burun akintisi kivaminda oluyor mu? Benim az once baya bi oyleydi de :s

Kızlar annemler geldi bana ancak yazabiliyorum halilarim gelmisti supur sil ser islerini yaptilar.
Kızlar ayrıntılı ultrasonumuz güzel geçti hamdolsun bir sorunumuz yokmuş böbrek toplayıcı sisteminde hafif derece diletasyon izlenmis sadece Nesdemimize sordum sagolsun rahatlattı beni :)
Teyzelerimiz boyumuz 25santim kilomuz 483 gr.bizden haberler böyle geçmişe bakamadım insaallah herkes iyidir

ohhh masallah. guzel haberler getirmissin cnmm

masallah Ahmet Asima...

maşallah
allah sağlıkla tamamlatsin canim.

Günaydın herkese kızlar bu stats bölümü yeşil renk oldu bugün anlamı nedir? Tablom burada: http://www.fertilityfriend.com/home/4f5b8f

Birde son gelişmemi yazmamıştım kızlar. Geçen pzrtesi dr.a gitmiştim. Ovulasyon testi pozitif ve ff ovulasyonu gösterdiği halde dr.um çatlamaya hazır yada çatlamış yumurtam olmadığını söylemişti. Cuma tekrar gel demişti. Gidince de kontrol etmeye gerek yok dedi. Ben yine ısrar ettim çatladığını düşünüyorum diye. Çatlamış olsaydı sönmüş yumurta kesesi ve rahimde sıvı olurdu, bunlar sende yoktu dedi. Adettin 11. günü gel tekrar bakalım dedi. Şimdi yeşil ışığı görünce ovulasyonu mu gösteriyor acaba diye şüphe ettim de cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

cnm. kot demek girisin alti bodrum kati gibi dusun. binaya onden bakarsin ayni ev 2. kat gorunur arkadan 3. kat. yani yokuslu yerlere kurulur bu tarz binalar. hic gormemene sasirdim. balkonda olmuyr diye biliyrm genelde. isinir mi bilemiyrm kuzum. ama ben olsam oturmazdim cnm.

kullandim cnm. hatta kendi ilacinin iceriginde de kimyom var.

Kizkardeslerim gunaydin. Size 0 moralle yaziyorum. Kizlar atesim yine yukselmedi buna ragmen catlama olmus olabilir mi? Dun kasik agrilarim olmustu biliyorsunuz. Bu catlatma ignesi olunca yumurta illaki catliyor mu?

canım aç kaldığı için şekeri düştü havale geçirdi ondan hamdolsun geçti gitti, sana da geçmiş olsun bize piknik yaramıyor:)

Yani yaptigimiz seyler ama sirkeyle yikanmayi huzursuz oldugunuzda mutlaka deneyin.
Canım sağol sirkeli suyla evi silerim hep ama yıkanmadım onu da yaparım
oyy maşallah kuzuna nasılda büyümüş
gecmis olsun kuzum. ihlamur ic hemen.
sağol canım bugün geçti hamdolsun dün çok terledim ateş bastı durdu öyle attım sanırım
maşallah
yesinler onun parmağını
ben iyiyim çok şükür yarin da ben gidicem dr inş ben de güzel haber veririm.
hadi güzle haberler duy inşallah canım
ayyyy densizlik canım onların ki sen keyfi yatmıyorsun ki senin kesin olan bir riskin var şaka değil bu, bence onlar yanlış anlama ama seni kıskanıyorlar muhtemelen halam teyzem deme onlar daha çok kıskanabiliyor maalesef en güzeli teli açmaman canım anlarlar böylelikle, sıkma tatlı canını
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914ben yumurtlamıyorum sanırım kızlar bu kadar dengesiz bir tablo görmedim.ben adet olunca atesim yükseldi
tablon görünmüyor zaten adet oldun canım artık bu ay geçti önümüzde ki ay inşallah yumurtlarsın doktor takibi yaptırsan iyi olur aslında
işte eşin kv de memnun onlara neyse sanki onlar bakıyor boş ve güzelim gerçekten düşüncesizlermiş, çok ısrarla arayıp yine derlerse sende onları çatlat evet çok şanslıyım kocan kv dem gözümün içine bakıyorlar de
ayy maşallah canım seninde kuzuna evinide güle güle kirlet ağız tadıyla
canım ateşe göre 15. gün çatlamış oluyorsun anlamadım gitti bu nasıl iş:44: yeşil rengi bilemiyorum canım bir bakayım yazayım

canım bir bilgim yok inan ki iğneden sonra çatlama olmaz mı yumurtan güzel büyümüştü aslında

kızlar yumurta çatlamamış olabilir mi?
dr um da çatlatma iğnesi sonrası çağırmıyorki beni
adet olursa 3. gunu gel olmazsan test yap pozitif çıkarsa kan testine gel dio. ama benim ateşim yukselmedi deli olucam bu sabah bunun stresiyle uyandım resmen napayım? dr u arayıp çatladı mı bi bakalım mı diyeyim mi? gerçi dun kasıklarımda baya batmalarım oldu biliyorsunuz 38-39. saatlerde ve 48-49. saatlerde ama bilemiyorum.

kızlar yumurta çatlamamış olabilir mi?
dr um da çatlatma iğnesi sonrası çağırmıyorki beni
adet olursa 3. gunu gel olmazsan test yap pozitif çıkarsa kan testine gel dio. ama benim ateşim yukselmedi deli olucam bu sabah bunun stresiyle uyandım resmen napayım? dr u arayıp çatladı mı bi bakalım mı diyeyim mi? gerçi dun kasıklarımda baya batmalarım oldu biliyorsunuz 38-39. saatlerde ve 48-49. saatlerde ama bilemiyorum.

kıyamam ya çok zor günler geçirmişsin, okudukça benim tüylerim diken diken oldu resmen
Bir daha Rabbim göstermesin canım benim

Benim de son kontrolum 1 ay arayla oldu ve çok zor geçiyor zaman, Allahtan işlerin yoğun olduğu zamana denk geldi de, biraz daha kolay geçti. Ama ister istemez aralık bu kadar uzayınca insan endişeleniyor haklısın canım. İnşallah kuzularımız iyidir. Görünce bütün merakımız korkumuz uçup gitsin inşallah

maşallah yeğenime, nasıl da büyümüş bak İnşallah detaylı ultrason da iyi geçer annesi

Maşallah maşallah kuzular bir bir büyüyorlar

Bence geçen pazartesi çatlamış yumurtan cnm. İllaki ultrasonda sönmüş yumurta kesesi görülecek diye birşey yok. Bence yumurtlama tespitinde ateş yöntemi ultrasondan daha gerçekçi bir yöntem Yeşil kutucuk ovulasyon anlamına gelmiyor bence, ama tam olarak ne anlama geldiğin bilmiyorum canım. sen 11-12. gün bir daha git istersen ultrasona

Ne zaman oldun iğneyi cnm? belki ateşin geç yansıyordur. Bir de iğne yapıldığında yumurtan kaç mm'di?

canım inan bilemiyorum bilsem yazıcam, başka doktora git istersen
Günaydın canlarim
günaydın

amin canım benim sağol kimse yaşamasın

Günaydın güzel hatunlar

ben gidiyorum dr dua edin canlar
cok korkuyorum bi rahatlayamadim
sakin olmak istiyorum ama yapamiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…