ya canım onlar senin hassas olduğunu bilmeli diyorum sadece.Belki ben cok aliniyorum zaten cok kirilgandim simdi katlandi gibi..esim soruyo nolmus sana niye boylesin anlatiyorum boyle diye sanki hepsi biryerde benden konusmuslar farkli zamanlarda arayip dalga gecer gibi ayni tarzda konusuyolar sinirim bozuluyo diyorum o da sen alinganlik yapiyorsun diyo..belki de oyledir bilmiyorum.. en iyisi acmamak tel.larini..
Neyse...benim yatmam gerektigini dk soyluyo ve kv esim bana bakmaktan sikayetci degiller..onlara ne oluyosa her seferinde kalk gez gezmek iyi bos ver dk.u firsati kullaniyorsun abartiyorsun yinemi yatiyorsun cumleleri hepsinin dilinden ayni sekilde cikiyo..gecen de diyorki o kuzenim ee esin suyu yanina koymus bezini altina baglasin diyip guluyo...bunlar benim alinganligimsa gercekten iyi derim en azindan hatami anlayip onlara kirginligim gecer...
Su siteye pcden giremiyorum bunun gibi birsuru komik karikatur indirdim :)) ama bu cok hosuma gitti
dunku iliski ise yarar cnm bu gece olmasa da olur sbh erkenden de ola bilir..biliyorsun yumurta 24saat yasar derler...insallah gelir minigin..ama lutfen sen bu gunlerden sonra da aklindan cikar dusunme gun sayma...kendini sikintiya sokma geliceyi varsa bu vesileyle gelicek Insallah ama sen lutfen unut su anlik..kolay degil biliyorum aklindan cikmiyor insanin ama sen kendini oyaliyacak seyler bullll
Canim bu agrilar bitincemi catlamis oluyo.ayni dertten muzdaribim.bugun kesildi benim agrida.catlamismi oluyo.
merhaba kızlar yine pek girmedim vakit bulunca geçmişi okuyacağı
güzel haberler getirdik size teyzelerine oğlum sukurler olsun iyiymiş 409gr ağırlığı 25 cm boyu var parmağını emiyordu :)
detaylı ultrason için araştırma hastanesine git desim herşey yolunda görünüyor ama ilaç aliyorsun o yüzden daha tedbirli olmalıyız dedi
ışte böyle sizler nasılsınız hepinizi opuyorum
Kızlar annemler geldi bana ancak yazabiliyorum halilarim gelmisti supur sil ser islerini yaptilar.
Kızlar ayrıntılı ultrasonumuz güzel geçti hamdolsun bir sorunumuz yokmuş böbrek toplayıcı sisteminde hafif derece diletasyon izlenmis sadece Nesdemimize sordum sagolsun rahatlattı beni :)
Teyzelerimiz boyumuz 25santim kilomuz 483 gr.bizden haberler böyle geçmişe bakamadım insaallah herkes iyidir
Kızlar annemler geldi bana ancak yazabiliyorum halilarim gelmisti supur sil ser islerini yaptilar.
Kızlar ayrıntılı ultrasonumuz güzel geçti hamdolsun bir sorunumuz yokmuş böbrek toplayıcı sisteminde hafif derece diletasyon izlenmis sadece Nesdemimize sordum sagolsun rahatlattı beni :)
Teyzelerimiz boyumuz 25santim kilomuz 483 gr.bizden haberler böyle geçmişe bakamadım insaallah herkes iyidir
cnm. kot demek girisin alti bodrum kati gibi dusun. binaya onden bakarsin ayni ev 2. kat gorunur arkadan 3. kat. yani yokuslu yerlere kurulur bu tarz binalar. hic gormemene sasirdim. balkonda olmuyr diye biliyrm genelde. isinir mi bilemiyrm kuzum. ama ben olsam oturmazdim cnm.Cuteemm kuzum bişi sorcam sana.Ankara'da evler genelde kot1 kot2 kiralık.Buralar ısınır mı,balkonu var mı yaa?? Biz internetten bakıyoz da balkon falan da göremedim hiç.Evin içi güzel görünüyo kirası da uygun ama..İlk defa duyuyorum bu kot 1 kot 2 'yi
kullandim cnm. hatta kendi ilacinin iceriginde de kimyom var.ben de okuyayım o kitabı bari ayşegülüm
Allah korusun, ben çok korkarım nazardan, benim de eşimin tarafında var öyle tipler, hatta dün akşam birlikteydik, ama aklıma gelmedi felak nas okumak bak, iyi akıl ettin canım sağol
kıyamam gazmana, inşallah çabuk atlatırsınız. ama bu gaz sorunu erkek bebekte daha çok oluyor benim gördüğüm
inşallah çabucak geçer. kimyonu denedin mi sen canım
aynen aynen canım, herkes senin gibi farkına da varamayabilir Allah korusun. Bizim bir tanıdığın bebeği geçen öyle oldu, şimdi gelini suçlayıp duruyorlar yok uyumuş da duymamış da. uyanık olsanız sanki siz anlayacaktınız
canım boşver, sen de kötü düşünme, Allahın izniyle sağğlıcakla doğğacak bu sefer kuzun
canım aç kaldığı için şekeri düştü havale geçirdi ondan hamdolsun geçti gitti, sana da geçmiş olsun bize piknik yaramıyor:)baktım tekrar.
13. gün yumurtlamışsın, şu an dpo 5 tesin.
umarım hamile olursun da gerek kalmaz hiçbir şeye.
canım benim içini ferah tut, çok sıkıntı yapmışsın kendine.
bütün doktorlar hemşireler aynı şeyi söylemiş bak.
geçmiş olsun.
iyiyim canım. ama çokkk merak ediyorum zor dayanıyorum, geçmek bilmedi 1 ay
bi vakte kadar uygulanıyor da her insanın da sabır çizgisi var.
o çizgi aşıldı mı susamıyorum vallaaa
ben de pişman oldum valla hep hasta oldum zor geldim kendime
umarım daha fazlası olmaz canım. bu kadarla kalır da hamile hamile çok zor oluyor hastalık.
duyamamyacak bu kez. avcunu yalasın
görüşürüz canım.
oy kuzummm... ne olmuş peki neden kasılmış elleri
neyse ki mutlu sonla bitmiş canım benim.
Allah uzun versin yavrucaklara.
Nazar konusunda benim yaptigimi yap istersen bana cok faydasi oluyor.ve onun disinda hic sikinti cekmiyorum bu dediklerimi yapinca.dus alirken az bi sirkeyi suyla karistirip vucuduma serpistiriyorum.kapidan cikarken ayetel kursi okuyorum.bide surekli salavat getiriyorum.benim esim sorunlu bi adam olmadik anlarda kavga etme olasiligi coktur.biyerden biyere giderken surekli salavat getiririm.oldugum yerdr huzursuz olursam yine ayni sekilde ve cuzdanimda yazili ayetel kursi vardir.yanimdan asla ayirmam.cevremdekiler ailem bana hep cok sanslisin der.cikmazdan bile siyrilirim hemen.rabbim koruyo.bazilarinin gozu cok deger masallah dedirtirim mutlaka.sende ve butun kizlarda drneyebilir.
Canım sağol sirkeli suyla evi silerim hep ama yıkanmadım onu da yaparımYani yaptigimiz seyler ama sirkeyle yikanmayi huzursuz oldugunuzda mutlaka deneyin.
oyy maşallah kuzuna nasılda büyümüşmerhaba kızlar yine pek girmedim vakit bulunca geçmişi okuyacağı
güzel haberler getirdik size teyzelerine oğlum sukurler olsun iyiymiş 409gr ağırlığı 25 cm boyu var parmağını emiyordu :)
detaylı ultrason için araştırma hastanesine git desim herşey yolunda görünüyor ama ilaç aliyorsun o yüzden daha tedbirli olmalıyız dedi
sağol canım bugün geçti hamdolsun dün çok terledim ateş bastı durdu öyle attım sanırımgecmis olsun kuzum. ihlamur ic hemen.
hadi güzle haberler duy inşallah canımmaşallah
yesinler onun parmağını
ben iyiyim çok şükür yarin da ben gidicem dr inş ben de güzel haber veririm.
ayyyy densizlik canım onların ki sen keyfi yatmıyorsun ki senin kesin olan bir riskin var şaka değil bu, bence onlar yanlış anlama ama seni kıskanıyorlar muhtemelen halam teyzem deme onlar daha çok kıskanabiliyor maalesefUff kizlar bazilarina cidden gicik oluyorum ama dilime getirip cevaplarini veremiyorum kilitleniyorum..keske o an cevabini versem de rahatlasam diyorum ama sonra da iyiki susmusum diyorum bazilari gicik dusuncesiz bana noluyoo....
Yaa esimin akrabalari olsa dert etmem aman elalem derim ama kendi akrabalarim ya sanki gicikligina yapiyorlar sanki keyfimden yatiyorum iyide yatiyorum size neee gelipte isimimi yapiyorsunuz diyip hepsine catasim var ama bi el sanki boguyo beni sus konusma diyooo...guya halalarim halimi soruyo hep arayip dalga gecer gibi yinemi yatiyorsun firsatini bulmussun diyip guluyolar yok kv cok safmis esimle dalga geciyorlar omu goturuyormus tuvalete.. guya saka ama benim cnm sikilmiyormu bunlari soyleyip asabimi bozmak icinmi ariyosunuz diyesim geliyo ama buyuklerim diyip susuyorum..
Simdi de kuzenim aradi acmak istemedim ama yine actim soylediyi cumle su naber nasilsin yine yatiyormusun cok kilo alicaksin be! Halimi hatrimi sormaya arayan boylemi konusur Allah askina benmi cok hassaslastim niye gicik ediyo bunlar beni...onun bana soylemesi gerekeni ben ona diyorum "bebek iyi olsun da kilo gider ne onemi var " diyorum iyi tamam diyip kapatti simdi kendime kiziyorum ben niye onu sakinlestiriyorum ben niye onlarin her imali sozlerine rahatlatici cevap veriyorum niye agixlarinin payini verecek cumleler bogazimda dugumleniyor...uff ne bileyim yaaa Allahim verdiyi sabrini elimden almasin da baska hic bisey istemiyorummm
tablon görünmüyor zaten adet oldun canım artık bu ay geçti önümüzde ki ay inşallah yumurtlarsın doktor takibi yaptırsan iyi olur aslındahttp://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914ben yumurtlamıyorum sanırım kızlar bu kadar dengesiz bir tablo görmedim.ben adet olunca atesim yükseldi
işte eşin kv de memnun onlara neyse sanki onlar bakıyor boş ve güzelim gerçekten düşüncesizlermiş, çok ısrarla arayıp yine derlerse sende onları çatlat evet çok şanslıyım kocan kv dem gözümün içine bakıyorlar deBelki ben cok aliniyorum zaten cok kirilgandim simdi katlandi gibi..esim soruyo nolmus sana niye boylesin anlatiyorum boyle diye sanki hepsi biryerde benden konusmuslar farkli zamanlarda arayip dalga gecer gibi ayni tarzda konusuyolar sinirim bozuluyo diyorum o da sen alinganlik yapiyorsun diyo..belki de oyledir bilmiyorum.. en iyisi acmamak tel.larini..
Neyse...benim yatmam gerektigini dk soyluyo ve kv esim bana bakmaktan sikayetci degiller..onlara ne oluyosa her seferinde kalk gez gezmek iyi bos ver dk.u firsati kullaniyorsun abartiyorsun yinemi yatiyorsun cumleleri hepsinin dilinden ayni sekilde cikiyo..gecen de diyorki o kuzenim ee esin suyu yanina koymus bezini altina baglasin diyip guluyo...bunlar benim alinganligimsa gercekten iyi derim en azindan hatami anlayip onlara kirginligim gecer...
ayy maşallah canım seninde kuzunaKızlar annemler geldi bana ancak yazabiliyorum halilarim gelmisti supur sil ser islerini yaptilar.
canım ateşe göre 15. gün çatlamış oluyorsun anlamadım gitti bu nasıl iş:44: yeşil rengi bilemiyorum canım bir bakayım yazayımGünaydın herkese kızlar bu stats bölümü yeşil renk oldu bugün anlamı nedir? Tablom burada: http://www.fertilityfriend.com/home/4f5b8f
Birde son gelişmemi yazmamıştım kızlar. Geçen pzrtesi dr.a gitmiştim. Ovulasyon testi pozitif ve ff ovulasyonu gösterdiği halde dr.um çatlamaya hazır yada çatlamış yumurtam olmadığını söylemişti. Cuma tekrar gel demişti. Gidince de kontrol etmeye gerek yok dedi. Ben yine ısrar ettim çatladığını düşünüyorum diye. Çatlamış olsaydı sönmüş yumurta kesesi ve rahimde sıvı olurdu, bunlar sende yoktu dedi. Adettin 11. günü gel tekrar bakalım dedi. Şimdi yeşil ışığı görünce ovulasyonu mu gösteriyor acaba diye şüphe ettim de cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Kizkardeslerim gunaydin. Size 0 moralle yaziyorum. Kizlar atesim yine yukselmedi buna ragmen catlama olmus olabilir mi? Dun kasik agrilarim olmustu biliyorsunuz. Bu catlatma ignesi olunca yumurta illaki catliyor mu?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kıyamam ya çok zor günler geçirmişsin, okudukça benim tüylerim diken diken oldu resmenhasetler her yerde
ayy çok zor bak eldiven takardım oğluma Allah gösterecek ya o anda eldivenini çıkarmıştım yanımda yatıyordu baktım elleri kasıldı bir şey oluyor dedim çığlığı bastım hemen hastaneye götürdü annemle eşim ben doğrulamıyorum bile daha iki günlüktü ağla ağla içim çıktı arıyorum ne oldu diye o arada kp aradı tevafuk ona nasıl ağlıyorum baba böyle oldu diye adamın eli ayağı dolaşmış hemen 12 saatlik yolu geldiler sağolsunlar hazırlıksız, şimdi bile gözlerim doluyor o günleri unutamam, geceleri ondan uykum kaçıyor yine yaşarmıyım diye(
Eşime yalvardı beni gel al diye olmaz diyor yoğun bakıma almıyorlar nasıl bağırdım sen o hastanede niye çalışıyorsun ben oğlumu görücem bir şey oldu söylemiyorsun diye, neyse dr hemşire sağolsun aldılar beni her yerinde iğneler serumdelik deşik etmişler ağla ağla içim çıktı eve gitmek istemedim, gittik ev boş yatağı boş Rabbim yaşatmasın o kadar zordu ki, yavrusu hasta olanlara Rabbim şifa versin o anneler ne kıymetli yıllarca bakıyorlar gül gibi o yavrulara
O azimle süt olsun diye neler yedim neler oldu da hamdolsun ertesi gün sütüm geldi önce sağdım verdiler sonra sağolsun çok iyiydi orda ki hemşireler öyle önemliki onların ilgisi kanadı kırık kuş gibisin orda, sayelerinde emzirdin doyurdum kuzumu çokta hızlı iyileşti bir haftadan önce çıkarmıyorlardı üç günde düzeldi hamdolsun hasar da bırakmadı bu durum
Benim de son kontrolum 1 ay arayla oldu ve çok zor geçiyor zaman, Allahtan işlerin yoğun olduğu zamana denk geldi de, biraz daha kolay geçti. Ama ister istemez aralık bu kadar uzayınca insan endişeleniyor haklısın canım. İnşallah kuzularımız iyidir. Görünce bütün merakımız korkumuz uçup gitsin inşallahbaktım tekrar.
13. gün yumurtlamışsın, şu an dpo 5 tesin.
umarım hamile olursun da gerek kalmaz hiçbir şeye.
canım benim içini ferah tut, çok sıkıntı yapmışsın kendine.
bütün doktorlar hemşireler aynı şeyi söylemiş bak.
geçmiş olsun.
iyiyim canım. ama çokkk merak ediyorum zor dayanıyorum, geçmek bilmedi 1 ay
bi vakte kadar uygulanıyor da her insanın da sabır çizgisi var.
o çizgi aşıldı mı susamıyorum vallaaa
ben de pişman oldum valla hep hasta oldum zor geldim kendime
umarım daha fazlası olmaz canım. bu kadarla kalır da hamile hamile çok zor oluyor hastalık.
duyamamyacak bu kez. avcunu yalasın
görüşürüz canım.
oy kuzummm... ne olmuş peki neden kasılmış elleri
neyse ki mutlu sonla bitmiş canım benim.
Allah uzun versin yavrucaklara.
maşallah yeğenime, nasıl da büyümüş bakmerhaba kızlar yine pek girmedim vakit bulunca geçmişi okuyacağı
Maşallah maşallahKızlar annemler geldi bana ancak yazabiliyorum halilarim gelmisti supur sil ser islerini yaptilar.
Bence geçen pazartesi çatlamış yumurtan cnm. İllaki ultrasonda sönmüş yumurta kesesi görülecek diye birşey yok. Bence yumurtlama tespitinde ateş yöntemi ultrasondan daha gerçekçi bir yöntemGünaydın herkese kızlar bu stats bölümü yeşil renk oldu bugün anlamı nedir? Tablom burada: http://www.fertilityfriend.com/home/4f5b8f
Birde son gelişmemi yazmamıştım kızlar. Geçen pzrtesi dr.a gitmiştim. Ovulasyon testi pozitif ve ff ovulasyonu gösterdiği halde dr.um çatlamaya hazır yada çatlamış yumurtam olmadığını söylemişti. Cuma tekrar gel demişti. Gidince de kontrol etmeye gerek yok dedi. Ben yine ısrar ettim çatladığını düşünüyorum diye. Çatlamış olsaydı sönmüş yumurta kesesi ve rahimde sıvı olurdu, bunlar sende yoktu dedi. Adettin 11. günü gel tekrar bakalım dedi. Şimdi yeşil ışığı görünce ovulasyonu mu gösteriyor acaba diye şüphe ettim de cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Ne zaman oldun iğneyi cnm? belki ateşin geç yansıyordur. Bir de iğne yapıldığında yumurtan kaç mm'di?Kizkardeslerim gunaydin. Size 0 moralle yaziyorum. Kizlar atesim yine yukselmedi buna ragmen catlama olmus olabilir mi? Dun kasik agrilarim olmustu biliyorsunuz. Bu catlatma ignesi olunca yumurta illaki catliyor mu?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım inan bilemiyorum bilsem yazıcam, başka doktora git istersenkızlar yumurta çatlamamış olabilir mi?
dr um da çatlatma iğnesi sonrası çağırmıyorki beni
adet olursa 3. gunu gel olmazsan test yap pozitif çıkarsa kan testine gel dio. ama benim ateşim yukselmedi deli olucam bu sabah bunun stresiyle uyandım resmennapayım? dr u arayıp çatladı mı bi bakalım mı diyeyim mi? gerçi dun kasıklarımda baya batmalarım oldu biliyorsunuz 38-39. saatlerde ve 48-49. saatlerde ama bilemiyorum.
günaydınGünaydın canlarim
kıyamam ya çok zor günler geçirmişsin, okudukça benim tüylerim diken diken oldu resmen
Bir daha Rabbim göstermesin canım benim
Benim de son kontrolum 1 ay arayla oldu ve çok zor geçiyor zaman, Allahtan işlerin yoğun olduğu zamana denk geldi de, biraz daha kolay geçti. Ama ister istemez aralık bu kadar uzayınca insan endişeleniyor haklısın canım. İnşallah kuzularımız iyidir. Görünce bütün merakımız korkumuz uçup gitsin inşallah
maşallah yeğenime, nasıl da büyümüş bakİnşallah detaylı ultrason da iyi geçer annesi
Maşallah maşallahkuzular bir bir büyüyorlar
Bence geçen pazartesi çatlamış yumurtan cnm. İllaki ultrasonda sönmüş yumurta kesesi görülecek diye birşey yok. Bence yumurtlama tespitinde ateş yöntemi ultrasondan daha gerçekçi bir yöntemYeşil kutucuk ovulasyon anlamına gelmiyor bence, ama tam olarak ne anlama geldiğin bilmiyorum canım. sen 11-12. gün bir daha git istersen ultrasona
Ne zaman oldun iğneyi cnm? belki ateşin geç yansıyordur. Bir de iğne yapıldığında yumurtan kaç mm'di?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?