Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin herkese

Bir moral bozuklugu da benden. Allah buyuk diyelim vardir bir hayir.
Bat 2 Hazirandi dongum 30 gun. Iki gun once acik pembe lekelenmem oldu yerlesmekanamasi diye sevinirken bugun adet kanamasi basladi. Umutlar diger aya kaldi.
Simdi ne zaman calismaya baslamak lazim. Esimin isleri cok yogun firsatta bulamiyoruz nasil olucak bilmem

canım gecen ay 14mm di biliyorsun iğne oldum öğlen 48 saat sonra henuz yukselmemişti ertesi gun yukseldi. bu ay 21mm yi gördük hemen iğne oldum, 48 saat sonra yukselmemişti bu sabah 7 de de iğnenin 69. saatiydi. ama ateş yükselmedi

canım ateşe göre 15. gün çatlamış oluyorsun anlamadım gitti bu nasıl iş:44: yeşil rengi bilemiyorum canım bir bakayım yazayım

Kızlar ff den baktım şimdi bir önceki ayın ovulasyon gününü gösteriyormuş. Nisan takviminde 23. gün yumurtlamış görünüyordum. Sizi de yordum. Ben zaten bu yumurtlama işini anlamadım kızlar. Doktorumu değiştirme kararı aldım. Gelecek aydan itibaren başka bir doktorla devam edicem.

günaydın kızlar geçmişi okuyamadım bugun kusura bakmayın..
ben bu sabah regl oldum..ters giden birşeyler vardı biliyordum ateşimide ölçmtüm 35.8 di dedim gidiyor bebeğim ve sabah uyandığımda kotü sürprizle karşılaştım...moralim çok bozuk bunları gözü yaşlı yazıyorum ama işyerindeyim ağlayamıyorummmmmmmmm

Canım benim çok üzüldüm. Bu durumu defalarca yaşamış biri olarak seni en iyi anlayanlardanım. Bence izin al ve paylaşımda bulunabileceğin birilerinin yanına git. Hatırladığım kadarıyla yeni öğrenmiştin hamileliğini, kimyasal gebelikte geçirmiş olabilirsin.

tşkr ederim canım muhtemeln kimyasal gebelik oldu..
sanada geçmiş olsun bunlar son olsun inş

Son düzenleme:
ben gidiyorum dr dua edin canlar
cok korkuyorum bi rahatlayamadim
sakin olmak istiyorum ama yapamiyrm

icin rahat olsun cnm.hersey guzel olacak.
Allahin dogum aninda sadece istedigi kisilere dua ettirrigine inaniyrm. ilk sen gelmistin aklima.tam oglumu aliyrlardi icimden. onun icin bu kkadar rahatim belkide senin icin

atese nasil yansir bilmiyorum cnm ama yumurtanin catlayip catmamasina baktirman gerek..catlamadiysa kiste donuse bilir bu ihtimal de var cnm korkutmak icin soylemiyorum sadece kist olursa adetini geciktire bilir..senin yumurtan tekdi muhtemelen catlatir ama yine de baktir istersen..kan tahlili yaptiricak bi yer varsa 2gun sonra progesteronuna (yalnis soyleye bilirim kizlar duzeltsin dogru mu yazdim bilmiyorum) baktira bilirsin yani ultrason istemiyorsan....
benim yumurta 3tane oldugu icin bana 2iyge yapilmisti ama 1tane sende bence etkisi olucaktir..

Aman eflosum bos vericem dedim ama cidden agrima gidiyo..evlendikten sonra kocam 10kilo falan aldi..bunu onun akrabalari hep ece iyi bakiyo masallah falan deyip gectiler bizimkilerin dilinden dusemedik simdilere kadar arayip dalga geciyolardi ekmegini kes hamur isi yedirme ne tipsiz olmusmus ama benim bozuldugum hepsi ayri zamanlarda ayni cumleleri kuruyolar ki demek 1yerde olduklarinda benim ailemi konusuyolar..hep yine kilo aldimi hic zayiflamismi ya size ne sizin ekmeginizimi yiyo diyesim geliyodu da simdi de benim yatmama kvim esimin bana bakmasina taktilar...gorsen sanki onlara yuk olmusum...kiskanclik desem bilmiyorum cnm kendi kizlarinin aileleri sorunlu zaten dilime bisey getiremiyorum kirilirlar nisbet yapiyor demesinler diye hep onlar ben onlari teselli edermis gibi konusuyorum..kendileri bilir...benim canimi sikmasinlar da ne konusurlarsa konussunlar..onlar benim buyuklerim sesimi cikarmiycam bundan sonra da zaten...sadece uzuluyorum sonra geciyo..Rabbim herkedi ailesinin icinde mutlu etsin Insallahhh

Allah Allah garip:44: Yani artık çatlaması gerekirdi sanki ama, baya da iyi büyümüş yumurtan anlamadım canım ya

Bir sonraki aya gelir inşallah bebişin. Adetin bittikten sonra vakit buldukça gün aşırı ilişkiye girin

Yok yormak değil canım, inşallah bu ay tutar da başka doktor aramak zorunda kalmazsın

eylülll nasıl yani
progesteron kullanıyor muydun? baya bildiğin adet kanaması mı başladı yani yoksa leke gibi mi? Doktorunu aradın mı? Ne diyeceğimi bilemiyorum şoktayım şuanda

Ama canim dk.un yokmu neden aramiyorsun?? Belki durdura bilir kanamayi?? Adet gununmu ozut dilerim bilmiyorum yani kimyasalmi acaba yoksa adet gunun cokmu gecti?? Isten cikip dk.a gitsen olmazmiii???
Hskkinda hayitlidi olsun ne diyeyim..Rabbim en kusa zamanda nasip etsin Inssllah....
Hersey gonlunce olsun canimmmm

Canııımm çok üzüldüm çok şaşırdım ne diyeceğimi bilemiyorum.... Rabbim sabır versin doktora gittin mi kesin mi canım

o kadar cok hasta var ki 70 bin nüfuslu ilçede bi kadın doğum olur da ne olur bi de özel hastane onceden incin top oynuyordu off ne zaman sira gelir bilmiyorum

oyy eylulum canim normal adet mi ama igne de kulkaniyordun demi izin alip dr da gitsen
allah yardımcın olsun cok üzüldüm canım.
icin rahat olsun cnm.hersey guzel olacak.
Allahin dogum aninda sadece istedigi kisilere dua ettirrigine inaniyrm. ilk sen gelmistin aklima.tam oglumu aliyrlardi icimden. onun icin bu kkadar rahatim belkide senin icin
inşallah canim inşallah.

sagol canim.

Canım selametle git gel inşallah güzel haberler alacaksın inanıyorum
gün aşırı çalışma en uygunu inşallah bu ay tutar
canım ne yorması ne yapıyoruz sanki, bencede değiştir doktorunu ama inşallah gerek kalmaz bu ay tutar canım

Canım o zaman tahminim doğru kıskanıyorlar açıkça ve evet sizin hakkınızda bir araya geldiklerinde konuşuyorlar çok belli bu,kızları sorunlu olduğu için resmen çekemiyorlar sen bol bol oku canım nazarlarıda değer, he de geç böylelerine gerçekten sıkma canını mutluluğunu hazmededikleri çok açık, bak benim öz teyzem benim kocama bayılmıştı ay ne yakışıklıymış ay yok ne güzel çeyizim varmış her şeyime inan imreniyordu kızı nişanlandı ben yoktum nişanında evliydim başka şehirdeydik neyse teyzeme gittik memlekete gelince ayy demez mi benim kocamdan için aynı x e benziyor benim damadım da fotosunu gösterdi inan alakası yok eşim sarışın yeşil gözlü o bildiğin esmer kara gözlü ne dersin buna
şimdi seninde eşin maşallah iyi kv den de ki kv malum iyisi zor çıkar kıskanmışlar rahatlığını öyle konuşarak seni üzmeye çalışıyorlar

yok canım progesteron kullanmıyordum..leke gibi değil canım ya kanama resmen...dun kan vermiştim sonucunu aldım 14 cıkmıs hcg yanı gecikmesine göre o da baya düşüktü..
ece adet günüm 4 gün geçti canım bana da kimyasal gibi geldi bilmiyorum ama...
Canııımm çok üzüldüm çok şaşırdım ne diyeceğimi bilemiyorum.... Rabbim sabır versin doktora gittin mi kesin mi canım
doktora gitmedim canım sabh moral bozukluğu ile işe geldim inan kafam durmuş şekilde şuan...

o kadar cok hasta var ki 70 bin nüfuslu ilçede bi kadın doğum olur da ne olur bi de özel hastane onceden incin top oynuyordu off ne zaman sira gelir bilmiyorum

gelir canım sıra şimdi için içine sığmaz

Canım hemen gitsene bırak şimdi işi kimyasal değil belki hemen kötü düşünme kalk git canım lütfen

Hadi ya, düşükmüş canım evet
Kimyasal fln mı oldu ki. Yine de bir doktorunu arasan da sorsan ne yapayım diye canım. Ne diyeceğimi inan bilemiyorum ama yardımcı olmak da istiyorum sana:26:

kızlar doktor yoktu sekreterle konuştum bilgilerime filan baktı kimyasal gebelik olabilir dedi.....doktor 12 den sonra gelecekmiş onunla görüşeceğim bakalım ne diyecek.....

kızlar doktor yoktu sekreterle konuştum bilgilerime filan baktı kimyasal gebelik olabilir dedi.....doktor 12 den sonra gelecekmiş onunla görüşeceğim bakalım ne diyecek.....

Canım beta mı 14 çıktı o zaman kimyasal olma ihtimali yüksek maalesef( ne diyeceğimi bilemiyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…