kıyamam ya çok zor günler geçirmişsin, okudukça benim tüylerim diken diken oldu resmen
Bir daha Rabbim göstermesin canım benim
Benim de son kontrolum 1 ay arayla oldu ve çok zor geçiyor zaman, Allahtan işlerin yoğun olduğu zamana denk geldi de, biraz daha kolay geçti. Ama ister istemez aralık bu kadar uzayınca insan endişeleniyor haklısın canım. İnşallah kuzularımız iyidir. Görünce bütün merakımız korkumuz uçup gitsin inşallah
maşallah yeğenime, nasıl da büyümüş bakİnşallah detaylı ultrason da iyi geçer annesi
Maşallah maşallahkuzular bir bir büyüyorlar
Bence geçen pazartesi çatlamış yumurtan cnm. İllaki ultrasonda sönmüş yumurta kesesi görülecek diye birşey yok. Bence yumurtlama tespitinde ateş yöntemi ultrasondan daha gerçekçi bir yöntemYeşil kutucuk ovulasyon anlamına gelmiyor bence, ama tam olarak ne anlama geldiğin bilmiyorum canım. sen 11-12. gün bir daha git istersen ultrasona
Ne zaman oldun iğneyi cnm? belki ateşin geç yansıyordur. Bir de iğne yapıldığında yumurtan kaç mm'di?
canım ateşe göre 15. gün çatlamış oluyorsun anlamadım gitti bu nasıl iş:44: yeşil rengi bilemiyorum canım bir bakayım yazayım
Bence geçen pazartesi çatlamış yumurtan cnm. İllaki ultrasonda sönmüş yumurta kesesi görülecek diye birşey yok. Bence yumurtlama tespitinde ateş yöntemi ultrasondan daha gerçekçi bir yöntemYeşil kutucuk ovulasyon anlamına gelmiyor bence, ama tam olarak ne anlama geldiğin bilmiyorum canım. sen 11-12. gün bir daha git istersen ultrasona
günaydın kızlar geçmişi okuyamadım bugun kusura bakmayın..
ben bu sabah regl oldum..ters giden birşeyler vardı biliyordum ateşimide ölçmtüm 35.8 di dedim gidiyor bebeğim ve sabah uyandığımda kotü sürprizle karşılaştım...moralim çok bozuk bunları gözü yaşlı yazıyorum ama işyerindeyim ağlayamıyorummmmmmmmm
Canım benim çok üzüldüm. Bu durumu defalarca yaşamış biri olarak seni en iyi anlayanlardanım. Bence izin al ve paylaşımda bulunabileceğin birilerinin yanına git. Hatırladığım kadarıyla yeni öğrenmiştin hamileliğini, kimyasal gebelikte geçirmiş olabilirsin.
ben gidiyorum dr dua edin canlar
cok korkuyorum bi rahatlayamadim
sakin olmak istiyorum ama yapamiyrm
atese nasil yansir bilmiyorum cnm ama yumurtanin catlayip catmamasina baktirman gerek..catlamadiysa kiste donuse bilir bu ihtimal de var cnm korkutmak icin soylemiyorum sadece kist olursa adetini geciktire bilir..senin yumurtan tekdi muhtemelen catlatir ama yine de baktir istersen..kan tahlili yaptiricak bi yer varsa 2gun sonra progesteronuna (yalnis soyleye bilirim kizlar duzeltsin dogru mu yazdim bilmiyorum) baktira bilirsin yani ultrason istemiyorsan....Kizkardeslerim gunaydin. Size 0 moralle yaziyorum. Kizlar atesim yine yukselmedi buna ragmen catlama olmus olabilir mi? Dun kasik agrilarim olmustu biliyorsunuz. Bu catlatma ignesi olunca yumurta illaki catliyor mu?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aman eflosum bos vericem dedim ama cidden agrima gidiyo..evlendikten sonra kocam 10kilo falan aldi..bunu onun akrabalari hep ece iyi bakiyo masallah falan deyip gectiler bizimkilerin dilinden dusemedik simdilere kadar arayip dalga geciyolardi ekmegini kes hamur isi yedirme ne tipsiz olmusmus ama benim bozuldugum hepsi ayri zamanlarda ayni cumleleri kuruyolar ki demek 1yerde olduklarinda benim ailemi konusuyolar..hep yine kilo aldimi hic zayiflamismi ya size ne sizin ekmeginizimi yiyo diyesim geliyodu da simdi de benim yatmama kvim esimin bana bakmasina taktilar...gorsen sanki onlara yuk olmusum...kiskanclik desem bilmiyorum cnm kendi kizlarinin aileleri sorunlu zaten dilime bisey getiremiyorum kirilirlar nisbet yapiyor demesinler diye hep onlar ben onlari teselli edermis gibi konusuyorum..kendileri bilir...benim canimi sikmasinlar da ne konusurlarsa konussunlar..onlar benim buyuklerim sesimi cikarmiycam bundan sonra da zaten...sadece uzuluyorum sonra geciyo..Rabbim herkedi ailesinin icinde mutlu etsin Insallahhhcanım aç kaldığı için şekeri düştü havale geçirdi ondan hamdolsun geçti gitti, sana da geçmiş olsun bize piknik yaramıyor:)
Canım sağol sirkeli suyla evi silerim hep ama yıkanmadım onu da yaparım
oyy maşallah kuzuna nasılda büyümüş
sağol canım bugün geçti hamdolsun dün çok terledim ateş bastı durdu öyle attım sanırım
hadi güzle haberler duy inşallah canım
ayyyy densizlik canım onların ki sen keyfi yatmıyorsun ki senin kesin olan bir riskin var şaka değil bu, bence onlar yanlış anlama ama seni kıskanıyorlar muhtemelen halam teyzem deme onlar daha çok kıskanabiliyor maalesefen güzeli teli açmaman canım anlarlar böylelikle, sıkma tatlı canını
tablon görünmüyor zaten adet oldun canım artık bu ay geçti önümüzde ki ay inşallah yumurtlarsın doktor takibi yaptırsan iyi olur aslında
işte eşin kv de memnun onlara neyse sanki onlar bakıyor boş ve güzelim gerçekten düşüncesizlermiş, çok ısrarla arayıp yine derlerse sende onları çatlat evet çok şanslıyım kocan kv dem gözümün içine bakıyorlar de
ayy maşallah canım seninde kuzunaevinide güle güle kirlet ağız tadıyla
canım ateşe göre 15. gün çatlamış oluyorsun anlamadım gitti bu nasıl iş:44: yeşil rengi bilemiyorum canım bir bakayım yazayım
canım bir bilgim yok inan ki iğneden sonra çatlama olmaz mı yumurtan güzel büyümüştü aslında
Allah Allah garip:44: Yani artık çatlaması gerekirdi sanki ama, baya da iyi büyümüş yumurtancanım gecen ay 14mm di biliyorsun iğne oldum öğlen 48 saat sonra henuz yukselmemişti ertesi gun yukseldi. bu ay 21mm yi gördük hemen iğne oldum, 48 saat sonra yukselmemişti bu sabah 7 de de iğnenin 69. saatiydi. ama ateş yükselmedi
Bir sonraki aya gelir inşallah bebişin. Adetin bittikten sonra vakit buldukça gün aşırı ilişkiye girinGunaydin herkese
Bir moral bozuklugu da benden. Allah buyuk diyelim vardir bir hayir.
Bat 2 Hazirandi dongum 30 gun. Iki gun once acik pembe lekelenmem oldu yerlesmekanamasi diye sevinirken bugun adet kanamasi basladi. Umutlar diger aya kaldi.
Simdi ne zaman calismaya baslamak lazim. Esimin isleri cok yogun firsatta bulamiyoruz nasil olucak bilmem
Yok yormak değil canım, inşallah bu ay tutar da başka doktor aramak zorunda kalmazsınKızlar ff den baktım şimdi bir önceki ayın ovulasyon gününü gösteriyormuş. Nisan takviminde 23. gün yumurtlamış görünüyordum. Sizi de yordum. Ben zaten bu yumurtlama işini anlamadım kızlar. Doktorumu değiştirme kararı aldım. Gelecek aydan itibaren başka bir doktorla devam edicem.
eylülll nasıl yanigünaydın kızlar geçmişi okuyamadım bugun kusura bakmayın..
ben bu sabah regl oldum..ters giden birşeyler vardı biliyordum ateşimide ölçmtüm 35.8 di dedim gidiyor bebeğim ve sabah uyandığımda kotü sürprizle karşılaştım...moralim çok bozuk bunları gözü yaşlı yazıyorum ama işyerindeyim ağlayamıyorummmmmmmmm
Ama canim dk.un yokmu neden aramiyorsun?? Belki durdura bilir kanamayi?? Adet gununmu ozut dilerim bilmiyorum yani kimyasalmi acaba yoksa adet gunun cokmu gecti?? Isten cikip dk.a gitsen olmazmiii???günaydın kızlar geçmişi okuyamadım bugun kusura bakmayın..
Hskkinda hayitlidi olsun ne diyeyim..Rabbim en kusa zamanda nasip etsin Inssllah....Gunaydin herkese
Bat 2 Hazirandi dongum 30 gun. Iki gun once acik pembe lekelenmem oldu yerlesmekanamasi diye sevinirken bugun adet kanamasi basladi. Umutlar diger aya kaldi.
Simdi ne zaman calismaya baslamak lazim. Esimin isleri cok yogun firsatta bulamiyoruz nasil olucak bilmem
Hersey gonlunce olsun canimmmmben gidiyorum dr dua edin canlar
günaydın kızlar geçmişi okuyamadım bugun kusura bakmayın..
oyy eylulum canim normal adet mi ama igne de kulkaniyordun demi izin alip dr da gitsengünaydın kızlar geçmişi okuyamadım bugun kusura bakmayın..
inşallah canim inşallah.icin rahat olsun cnm.hersey guzel olacak.
Allahin dogum aninda sadece istedigi kisilere dua ettirrigine inaniyrm. ilk sen gelmistin aklima.tam oglumu aliyrlardi icimden. onun icin bu kkadar rahatim belkide senin icin
Ama canim dk.un yokmu neden aramiyorsun?? Belki durdura bilir kanamayi?? Adet gununmu ozut dilerim bilmiyorum yani kimyasalmi acaba yoksa adet gunun cokmu gecti?? Isten cikip dk.a gitsen olmazmiii???
Hskkinda hayitlidi olsun ne diyeyim..Rabbim en kusa zamanda nasip etsin Inssllah....
Hersey gonlunce olsun canimmmm
Canım selametle git gel inşallah güzel haberler alacaksın inanıyorumben gidiyorum dr dua edin canlar
gün aşırı çalışma en uygunu inşallah bu ay tutarGunaydin herkese
canım ne yorması ne yapıyoruz sanki, bencede değiştir doktorunu ama inşallah gerek kalmaz bu ay tutar canımKızlar ff den baktım şimdi bir önceki ayın ovulasyon gününü gösteriyormuş. Nisan takviminde 23. gün yumurtlamış görünüyordum. Sizi de yordum. Ben zaten bu yumurtlama işini anlamadım kızlar. Doktorumu değiştirme kararı aldım. Gelecek aydan itibaren başka bir doktorla devam edicem.
atese nasil yansir bilmiyorum cnm ama yumurtanin catlayip catmamasina baktirman gerek..catlamadiysa kiste donuse bilir bu ihtimal de var cnm korkutmak icin soylemiyorum sadece kist olursa adetini geciktire bilir..senin yumurtan tekdi muhtemelen catlatir ama yine de baktir istersen..kan tahlili yaptiricak bi yer varsa 2gun sonra progesteronuna (yalnis soyleye bilirim kizlar duzeltsin dogru mu yazdim bilmiyorum) baktira bilirsin yani ultrason istemiyorsan....
benim yumurta 3tane oldugu icin bana 2iyge yapilmisti ama 1tane sende bence etkisi olucaktir..
Aman eflosum bos vericem dedim ama cidden agrima gidiyo..evlendikten sonra kocam 10kilo falan aldi..bunu onun akrabalari hep ece iyi bakiyo masallah falan deyip gectiler bizimkilerin dilinden dusemedik simdilere kadar arayip dalga geciyolardi ekmegini kes hamur isi yedirme ne tipsiz olmusmus ama benim bozuldugum hepsi ayri zamanlarda ayni cumleleri kuruyolar ki demek 1yerde olduklarinda benim ailemi konusuyolar..hep yine kilo aldimi hic zayiflamismi ya size ne sizin ekmeginizimi yiyo diyesim geliyodu da simdi de benim yatmama kvim esimin bana bakmasina taktilar...gorsen sanki onlara yuk olmusum...kiskanclik desem bilmiyorum cnm kendi kizlarinin aileleri sorunlu zaten dilime bisey getiremiyorum kirilirlar nisbet yapiyor demesinler diye hep onlar ben onlari teselli edermis gibi konusuyorum..kendileri bilir...benim canimi sikmasinlar da ne konusurlarsa konussunlar..onlar benim buyuklerim sesimi cikarmiycam bundan sonra da zaten...sadece uzuluyorum sonra geciyo..Rabbim herkedi ailesinin icinde mutlu etsin Insallahhh
yok canım progesteron kullanmıyordum..leke gibi değil canım ya kanama resmen...dun kan vermiştim sonucunu aldım 14 cıkmıs hcg yanı gecikmesine göre o da baya düşüktü..Allah Allah garip:44: Yani artık çatlaması gerekirdi sanki ama, baya da iyi büyümüş yumurtananlamadım canım ya
Bir sonraki aya gelir inşallah bebişin. Adetin bittikten sonra vakit buldukça gün aşırı ilişkiye girin
Yok yormak değil canım, inşallah bu ay tutar da başka doktor aramak zorunda kalmazsın
eylülll nasıl yani
progesteron kullanıyor muydun? baya bildiğin adet kanaması mı başladı yani yoksa leke gibi mi? Doktorunu aradın mı? Ne diyeceğimi bilemiyorum şoktayım şuanda
ece adet günüm 4 gün geçti canım bana da kimyasal gibi geldi bilmiyorum ama...Ama canim dk.un yokmu neden aramiyorsun?? Belki durdura bilir kanamayi?? Adet gununmu ozut dilerim bilmiyorum yani kimyasalmi acaba yoksa adet gunun cokmu gecti?? Isten cikip dk.a gitsen olmazmiii???
Hskkinda hayitlidi olsun ne diyeyim..Rabbim en kusa zamanda nasip etsin Inssllah....
Hersey gonlunce olsun canimmmm
doktora gitmedim canım sabh moral bozukluğu ile işe geldim inan kafam durmuş şekilde şuan...Canııımm çok üzüldüm çok şaşırdım ne diyeceğimi bilemiyorum.... Rabbim sabır versin doktora gittin mi kesin mi canım
o kadar cok hasta var ki 70 bin nüfuslu ilçede bi kadın doğum olur da ne olur bi de özel hastane onceden incin top oynuyordu off ne zaman sira gelir bilmiyorum
yok canım progesteron kullanmıyordum..leke gibi değil canım ya kanama resmen...dun kan vermiştim sonucunu aldım 14 cıkmıs hcg yanı gecikmesine göre o da baya düşüktü..
ece adet günüm 4 gün geçti canım bana da kimyasal gibi geldi bilmiyorum ama...
doktora gitmedim canım sabh moral bozukluğu ile işe geldim inan kafam durmuş şekilde şuan...
Hadi ya, düşükmüş canım evetyok canım progesteron kullanmıyordum..leke gibi değil canım ya kanama resmen...dun kan vermiştim sonucunu aldım 14 cıkmıs hcg yanı gecikmesine göre o da baya düşüktü..
ece adet günüm 4 gün geçti canım bana da kimyasal gibi geldi bilmiyorum ama...
doktora gitmedim canım sabh moral bozukluğu ile işe geldim inan kafam durmuş şekilde şuan...
kızlar doktor yoktu sekreterle konuştum bilgilerime filan baktı kimyasal gebelik olabilir dedi.....doktor 12 den sonra gelecekmiş onunla görüşeceğim bakalım ne diyecek.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?