- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
sağol canım tşkr ederim...oyy eylulum canim normal adet mi ama igne de kulkaniyordun demi izin alip dr da gitsen
allah yardımcın olsun cok üzüldüm canım.
inşallah canim inşallah.
sagol canim.
Hadi ya, düşükmüş canım evet
Kimyasal fln mı oldu ki. Yine de bir doktorunu arasan da sorsan ne yapayım diye canım. Ne diyeceğimi inan bilemiyorum ama yardımcı olmak da istiyorum sana:26:
Canım hemen gitsene bırak şimdi işi kimyasal değil belki hemen kötü düşünme kalk git canım lütfen
neyse 1 saat kalmış, inşallah herşey yolunda gider canım benim, Rabbim yardımcın olsunkızlar doktor yoktu sekreterle konuştum bilgilerime filan baktı kimyasal gebelik olabilir dedi.....doktor 12 den sonra gelecekmiş onunla görüşeceğim bakalım ne diyecek.....
sağol canım tşkr ederim...
canlarım dr yok öğleden sonra gelecekmiş sekreteriyle de konuştum kan değerim filan düşük çıkmıştı......
neyse 1 saat kalmış, inşallah herşey yolunda gider canım benim, Rabbim yardımcın olsun
tamam canım benim
maşallh sıpana.Kızlar annemler geldi bana ancak yazabiliyorum halilarim gelmisti supur sil ser islerini yaptilar.
Kızlar ayrıntılı ultrasonumuz güzel geçti hamdolsun bir sorunumuz yokmuş böbrek toplayıcı sisteminde hafif derece diletasyon izlenmis sadece Nesdemimize sordum sagolsun rahatlattı beni :)
Teyzelerimiz boyumuz 25santim kilomuz 483 gr.bizden haberler böyle geçmişe bakamadım insaallah herkes iyidir
ay hadi güzel haberlerle gel canım.ben gidiyorum dr dua edin canlar
cok korkuyorum bi rahatlayamadim
sakin olmak istiyorum ama yapamiyrm
ne diyeceğimi bilmiyorum kuzum.günaydın kızlar geçmişi okuyamadım bugun kusura bakmayın..
ben bu sabah regl oldum..ters giden birşeyler vardı biliyordum ateşimide ölçmtüm 35.8 di dedim gidiyor bebeğim ve sabah uyandığımda kotü sürprizle karşılaştım...moralim çok bozuk bunları gözü yaşlı yazıyorum ama işyerindeyim ağlayamıyorummmmmmmmm
canlarım desteğiniz için tşkr ederim....
Heee yaa ayni cumle benimkine de demisti kuzenim..onu bi kac tane isteyen varmis demiski ben bunu beyendim resmini de cikarmis gostermis bak toygara (esim) benziyo dimi ayni o demis cok yakisikli sonra bana kocan yakisikli degil diyor iyi o zaman niye ona benzeyeni sectinCanım selametle git gel inşallah güzel haberler alacaksın inanıyorum
gün aşırı çalışma en uygunu inşallah bu ay tutar
canım ne yorması ne yapıyoruz sanki, bencede değiştir doktorunu ama inşallah gerek kalmaz bu ay tutar canım
Canım o zaman tahminim doğru kıskanıyorlar açıkça ve evet sizin hakkınızda bir araya geldiklerinde konuşuyorlar çok belli bu,kızları sorunlu olduğu için resmen çekemiyorlar sen bol bol oku canım nazarlarıda değer, he de geç böylelerine gerçekten sıkma canını mutluluğunu hazmededikleri çok açık, bak benim öz teyzem benim kocama bayılmıştı ay ne yakışıklıymış ay yok ne güzel çeyizim varmış her şeyime inan imreniyordukızı nişanlandı ben yoktum nişanında evliydim başka şehirdeydik neyse teyzeme gittik memlekete gelince ayy demez mi benim kocamdan için aynı x e benziyor benim damadım da fotosunu gösterdi inan alakası yok eşim sarışın yeşil gözlü o bildiğin esmer kara gözlü ne dersin buna
şimdi seninde eşin maşallah iyi kv den de ki kv malum iyisi zor çıkarkıskanmışlar rahatlığını öyle konuşarak seni üzmeye çalışıyorlar
Canim ne diyeyim bilmiyorum hskkinda hayirlisi olsun Insallah..uzulme lutfen En hsyirlisi Rabbimden...kızlar doktor yoktu sekreterle konuştum bilgilerime filan baktı kimyasal gebelik olabilir dedi.....doktor 12 den sonra gelecekmiş onunla görüşeceğim bakalım ne diyecek.....
maşallh sıpana.
ben de kuzumu görsem rahatlıycam. perşembeleri bi tek kuzumu görmek sevindiriyor beni yoksa ayaklarım geri geri gidiyor.
ay hadi güzel haberlerle gel canım.
ne diyeceğimi bilmiyorum kuzum.
neden böyle olduğunu da anlamıyorum. ilk bebeğin sağlıklı bir biçimde dünyaya geldi. şimdi neden tutunma olmuyor. detaylı incelensin kuzum. acını paylaşıyorum.inş rabbim sana tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin.
eee kız kıskandığı açık değil mi sende bunların lafına takılıyorsun he yavrum he de geçHeee yaa ayni cumle benimkine de demisti kuzenim..onu bi kac tane isteyen varmis demiski ben bunu beyendim resmini de cikarmis gostermis bak toygara (esim) benziyo dimi ayni o demis cok yakisikli sonra bana kocan yakisikli degil diyor iyi o zaman niye ona benzeyeni sectingormeyenlere ayni torgar diyo cok yakisikli diyo bana senin kocan tipsiz diyo
Canim ne diyeyim bilmiyorum hskkinda hayirlisi olsun Insallah..uzulme lutfen En hsyirlisi Rabbimden...
Canım dün yazdım görmedin heralde senin yatman lazım ayağın için ayağını salladığın sürece şişliğin zor iner bir hafta rapor alsan iyi olur, doğum sonrasına saklıyorsun biliyorum ama hiç kalkmadan uzun süre yatman lazımkızlar ayağım hala aynı. çok şiş ve acıyor. kıpkırmızı ciğer gibi. dr umu aradım kanda bir enfeksiyon allerji çıkmadıysa bebeğine bir şey olmaz. hareketleri nasıl dedi. hareket ediyor dedim. kanaman da yoksa korkma dedi.
kasılmalarımı sordum nst ye bağlanman lazım dedi
ve de asıl bomba dün evimde fare boku buldum miniminnacık..ama nerde görsem tanırım. öyle zor bir akşam geçirdim ki anlatamam. düzenek kurduk gelen giden yok. banyonun apartman boşlukları vardır ya ordan tıkır tıkır tırmanma sesi geliyor. orda fare var kesin. ama evime nerden girdi anlamadım. tüm banyo tuvalet camlarım kapalı. eşim çoğu zaman dış kapıyı açar bir şey alır kızarım. şu kapıyı kapat öyle al ne alcaksan fare gircek diye. neyse umarım yanılıyorumdur bir tane bok buldum. mikro düzyede. her yeri talan ettim bulamadım. yapışkana da gelmedi. şimdi evde yokken gelirse gelir. gelmezse endişe etmemeye karar verdim. çünkü çok cazip yiyecekler koyduk.
ulan ne fareli memleketmiş burası. komşulara soruyorum ne olcak ki biz alışığız diyolar. koyun koyuna yatarız diyolar.
evim tertemizdi pazar günü şimdi kırklamak lazım. her şey üst üste geldi kızlar.
Ne demek canım benim, keşke elimizden fazlası gelebilsecanlarım desteğiniz için tşkr ederim....
Canımmm sakın şişliklerin geçmeden evi kırklamaya kalkma, ya da bir yardımcı çağır, sen söyle o yapsın. Ama zaten yoorgunluğun seni bu kadar şişirdiğini biliyorsun, bir daha kendini o kadar paralarsan canın çok daha fazla yanar, hiç basamazsın ayaklarınakızlar ayağım hala aynı. çok şiş ve acıyor. kıpkırmızı ciğer gibi. dr umu aradım kanda bir enfeksiyon allerji çıkmadıysa bebeğine bir şey olmaz. hareketleri nasıl dedi. hareket ediyor dedim. kanaman da yoksa korkma dedi.
ve de asıl bomba dün evimde fare boku buldum miniminnacık..ama nerde görsem tanırım. öyle zor bir akşam geçirdim ki anlatamam. düzenek kurduk gelen giden yok. banyonun apartman boşlukları vardır ya ordan tıkır tıkır tırmanma sesi geliyor. orda fare var kesin. ama evime nerden girdi anlamadım. tüm banyo tuvalet camlarım kapalı. eşim çoğu zaman dış kapıyı açar bir şey alır kızarım. şu kapıyı kapat öyle al ne alcaksan fare gircek diye. neyse umarım yanılıyorumdur bir tane bok buldum. mikro düzyede. her yeri talan ettim bulamadım. yapışkana da gelmedi. şimdi evde yokken gelirse gelir. gelmezse endişe etmemeye karar verdim. çünkü çok cazip yiyecekler koyduk.
ulan ne fareli memleketmiş burası. komşulara soruyorum ne olcak ki biz alışığız diyolar. koyun koyuna yatarız diyolar.
evim tertemizdi pazar günü şimdi kırklamak lazım. her şey üst üste geldi kızlar.
kızlar ayağım hala aynı. çok şiş ve acıyor. kıpkırmızı ciğer gibi. dr umu aradım kanda bir enfeksiyon allerji çıkmadıysa bebeğine bir şey olmaz. hareketleri nasıl dedi. hareket ediyor dedim. kanaman da yoksa korkma dedi.
kızlar işler birikti biraz onları yapayım da kafam dağılsın en azından görüşürüz sonra...16:
canım allah sabır versin.sorma canım bende hiçbirşey bilmiyorummm ve bu durum çok daha zor...Bu gittiğim dr fakültede prof inş bu detaylı araştırma yapar.Gerçi daha ne araştıralacak onu da bilmiyorum ...
güzel duan içn tşkr ediyorum allah razı olsun ...
canım sineklik var. ve de bulduğm yer camın önü. orayı silmiştim. peçeteye koydum eşime gösterdim o da fare şeysi dedi. fare var kesin sesinden duydum ya girip çıktı yiyecek bulamadı ya da çok çakal çünkü yemekleri yemedi.eee kız kıskandığı açık değil mi sende bunların lafına takılıyorsun he yavrum he de geç
Canım dün yazdım görmedin heralde senin yatman lazım ayağın için ayağını salladığın sürece şişliğin zor iner bir hafta rapor alsan iyi olur, doğum sonrasına saklıyorsun biliyorum ama hiç kalkmadan uzun süre yatman lazım
Canım fare değildir belki onun pisliğine benzeyen bir şeydir korkma sakın kapıdan girse görmemeniz mümkün değil, dediğin yerleri camı da örtükmüş, pencerelerde sineklik var mı? Koyun koyuna yatarlarmıymış yuuuhhhh
kuzum inş yanılıyorumdur. ben yapamam zaten tuvalete zor gidiyorum. hala da okula geliyorum hakılısınız gelmemem lazım ama işteNe demek canım benim, keşke elimizden fazlası gelebilse
Canımmm sakın şişliklerin geçmeden evi kırklamaya kalkma, ya da bir yardımcı çağır, sen söyle o yapsın. Ama zaten yoorgunluğun seni bu kadar şişirdiğini biliyorsun, bir daha kendini o kadar paralarsan canın çok daha fazla yanar, hiç basamazsın ayaklarınabence fare girmemiştir eve, belki bir şekilde pisliği girdi bişeyle birlikte. Lütfen yorma kendini, bak ayağın ne halde:26:
kızlar işler birikti biraz onları yapayım da kafam dağılsın en azından görüşürüz sonra...16:
canım allah sabır versin.
senin derdinin yanında kendi derdimi yazmaya da utanıyorum beni bağışla ne olur.
canım sineklik var. ve de bulduğm yer camın önü. orayı silmiştim. peçeteye koydum eşime gösterdim o da fare şeysi dedi. fare var kesin sesinden duydum ya girip çıktı yiyecek bulamadı ya da çok çakal çünkü yemekleri yemedi.
kuzum inş yanılıyorumdur. ben yapamam zaten tuvalete zor gidiyorum. hala da okula geliyorum hakılısınız gelmemem lazım ama işte
size akşam koyabilirsem fotosunu koycam bu ne diceksiniz
Evet birkaç gün bari rapor alıp haftasonuyla da birleştirip yatsan, o bile iyi gelir canım. Akşama ekle bakalım balonların fotosunu da görelimcanım allah sabır versin.
senin derdinin yanında kendi derdimi yazmaya da utanıyorum beni bağışla ne olur.
canım sineklik var. ve de bulduğm yer camın önü. orayı silmiştim. peçeteye koydum eşime gösterdim o da fare şeysi dedi. fare var kesin sesinden duydum ya girip çıktı yiyecek bulamadı ya da çok çakal çünkü yemekleri yemedi.
kuzum inş yanılıyorumdur. ben yapamam zaten tuvalete zor gidiyorum. hala da okula geliyorum hakılısınız gelmemem lazım ama işte
size akşam koyabilirsem fotosunu koycam bu ne diceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?