Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oyy eylulum canim normal adet mi ama igne de kulkaniyordun demi izin alip dr da gitsen
allah yardımcın olsun cok üzüldüm canım.

inşallah canim inşallah.

sagol canim.
sağol canım tşkr ederim...

Hadi ya, düşükmüş canım evet
Kimyasal fln mı oldu ki. Yine de bir doktorunu arasan da sorsan ne yapayım diye canım. Ne diyeceğimi inan bilemiyorum ama yardımcı olmak da istiyorum sana:26:

Canım hemen gitsene bırak şimdi işi kimyasal değil belki hemen kötü düşünme kalk git canım lütfen

canlarım dr yok öğleden sonra gelecekmiş sekreteriyle de konuştum kan değerim filan düşük çıkmıştı......

kızlar doktor yoktu sekreterle konuştum bilgilerime filan baktı kimyasal gebelik olabilir dedi.....doktor 12 den sonra gelecekmiş onunla görüşeceğim bakalım ne diyecek.....
neyse 1 saat kalmış, inşallah herşey yolunda gider canım benim, Rabbim yardımcın olsun

maşallh sıpana.
ben de kuzumu görsem rahatlıycam. perşembeleri bi tek kuzumu görmek sevindiriyor beni yoksa ayaklarım geri geri gidiyor.
ben gidiyorum dr dua edin canlar
cok korkuyorum bi rahatlayamadim
sakin olmak istiyorum ama yapamiyrm
ay hadi güzel haberlerle gel canım.
ne diyeceğimi bilmiyorum kuzum.
neden böyle olduğunu da anlamıyorum. ilk bebeğin sağlıklı bir biçimde dünyaya geldi. şimdi neden tutunma olmuyor. detaylı incelensin kuzum. acını paylaşıyorum.inş rabbim sana tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin.

canım kot evleri ben hiç sevmem. karanlık olurlar. balkonluları da var özellikle dikmen civarında çoktur bu evler. ama tavsiye etmem çok zor ısınırlar.

Heee yaa ayni cumle benimkine de demisti kuzenim..onu bi kac tane isteyen varmis demiski ben bunu beyendim resmini de cikarmis gostermis bak toygara (esim) benziyo dimi ayni o demis cok yakisikli sonra bana kocan yakisikli degil diyor iyi o zaman niye ona benzeyeni sectin gormeyenlere ayni torgar diyo cok yakisikli diyo bana senin kocan tipsiz diyo
kızlar doktor yoktu sekreterle konuştum bilgilerime filan baktı kimyasal gebelik olabilir dedi.....doktor 12 den sonra gelecekmiş onunla görüşeceğim bakalım ne diyecek.....
Canim ne diyeyim bilmiyorum hskkinda hayirlisi olsun Insallah..uzulme lutfen En hsyirlisi Rabbimden...

kızlar ayağım hala aynı. çok şiş ve acıyor. kıpkırmızı ciğer gibi. dr umu aradım kanda bir enfeksiyon allerji çıkmadıysa bebeğine bir şey olmaz. hareketleri nasıl dedi. hareket ediyor dedim. kanaman da yoksa korkma dedi.

kasılmalarımı sordum nst ye bağlanman lazım dedi

ve de asıl bomba dün evimde fare boku buldum miniminnacık..ama nerde görsem tanırım. öyle zor bir akşam geçirdim ki anlatamam. düzenek kurduk gelen giden yok. banyonun apartman boşlukları vardır ya ordan tıkır tıkır tırmanma sesi geliyor. orda fare var kesin. ama evime nerden girdi anlamadım. tüm banyo tuvalet camlarım kapalı. eşim çoğu zaman dış kapıyı açar bir şey alır kızarım. şu kapıyı kapat öyle al ne alcaksan fare gircek diye. neyse umarım yanılıyorumdur bir tane bok buldum. mikro düzyede. her yeri talan ettim bulamadım. yapışkana da gelmedi. şimdi evde yokken gelirse gelir. gelmezse endişe etmemeye karar verdim. çünkü çok cazip yiyecekler koyduk.

ulan ne fareli memleketmiş burası. komşulara soruyorum ne olcak ki biz alışığız diyolar. koyun koyuna yatarız diyolar.
evim tertemizdi pazar günü şimdi kırklamak lazım. her şey üst üste geldi kızlar.

sorma canım bende hiçbirşey bilmiyorummm ve bu durum çok daha zor...Bu gittiğim dr fakültede prof inş bu detaylı araştırma yapar.Gerçi daha ne araştıralacak onu da bilmiyorum ...
güzel duan içn tşkr ediyorum allah razı olsun ...

eee kız kıskandığı açık değil mi sende bunların lafına takılıyorsun he yavrum he de geç
Canım dün yazdım görmedin heralde senin yatman lazım ayağın için ayağını salladığın sürece şişliğin zor iner bir hafta rapor alsan iyi olur, doğum sonrasına saklıyorsun biliyorum ama hiç kalkmadan uzun süre yatman lazım

Canım fare değildir belki onun pisliğine benzeyen bir şeydir korkma sakın kapıdan girse görmemeniz mümkün değil, dediğin yerleri camı da örtükmüş, pencerelerde sineklik var mı? Koyun koyuna yatarlarmıymış yuuuhhhh

canlarım desteğiniz için tşkr ederim....
Ne demek canım benim, keşke elimizden fazlası gelebilse

Canımmm sakın şişliklerin geçmeden evi kırklamaya kalkma, ya da bir yardımcı çağır, sen söyle o yapsın. Ama zaten yoorgunluğun seni bu kadar şişirdiğini biliyorsun, bir daha kendini o kadar paralarsan canın çok daha fazla yanar, hiç basamazsın ayaklarına bence fare girmemiştir eve, belki bir şekilde pisliği girdi bişeyle birlikte. Lütfen yorma kendini, bak ayağın ne halde:26:

canım ya ne bu farelerden çektiğin senin...
dr un da korkulacak bir şey yok demiş şükür...nst te de inş kasılmam çıkmaz da rahat edersin.

canım allah sabır versin.
senin derdinin yanında kendi derdimi yazmaya da utanıyorum beni bağışla ne olur.
canım sineklik var. ve de bulduğm yer camın önü. orayı silmiştim. peçeteye koydum eşime gösterdim o da fare şeysi dedi. fare var kesin sesinden duydum ya girip çıktı yiyecek bulamadı ya da çok çakal çünkü yemekleri yemedi.
kuzum inş yanılıyorumdur. ben yapamam zaten tuvalete zor gidiyorum. hala da okula geliyorum hakılısınız gelmemem lazım ama işte
size akşam koyabilirsem fotosunu koycam bu ne diceksiniz

Canım girip çıkmıştır o zaman çünkü yiyeceğe dayanamaz,bunu düşünüp stres yapma evde değildir

Evet birkaç gün bari rapor alıp haftasonuyla da birleştirip yatsan, o bile iyi gelir canım. Akşama ekle bakalım balonların fotosunu da görelim

kızlar kusura bakmayın bu 2 hafta falan yoğunum biraz kendi kontrollerim sergi hazırlıkları birde oğlumun kontrolleri var

Eylül cnm kimyasal yasamıssın galiba çok geçmiş olsun cnm inş en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik yaşayacaksın sakın bozma moralini

nesdem bacağına bişe oldu sanırım çok gerileri okuyamadım çok geçmiş olsun Fare konusunda anlıyorum seni bendede akrep takıntısı var bi tane görsem bi ay uyuyamıyorum fobi derecesini bile aştı aksi gibi annemin evinde raslarlar yazları bazen:18:
şimdi senin toplayıp bavulu gidesin geliyodur evden Allah yardımcın olsun bunaltmamaya calış kendini bi yere kalmaya gitsende arkandan kadınlar temizliğini yapsa ne bilim kafa dağıtırsın

Azeri,Vizyon,Cute bebişleriniz nasıllar

Boran,nukra,aysegül,azeri,happymeal,eflal,Derya,Ece ve diğer tüm arkadaşlar iyisinizdir inş öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…