Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cnm cok gecmis olsin. kimyasal yasamissin. atesinden belliydi kuzum.
Allahim saglikli gebelik nasip etsin insallah.
lutfen bir dahakinde claxane igneyi soyle dr.a cnm.

sağol tatlım iyiyiz biz sen de iyisindir inşallah, işlerinde de kolaylıklar dilerim

Kızlar ben ateş ölçme işine başlamak istiyorum.

Bugün regl donemım başladı, 4 gün suruyo ve dongüm 30 gün. Bugün ateş ölçmedim yarın başlıycam,

püfnoktaları varsa uyguladıgınız cok makbule geçer? Ve ateş ölçüm tablomda ne zaman çalışmaya başlamam gerekır?

canım dayanamadım aradım dr un sekreterini bugun akşam üstüne randevu aldım bana çatladı ya da çatlamadı dese yetecek en azından stresinden kurtulurum öyle değil mi ama? benim yumurtam 21mm tekti. ve 2 doz pregnyl vuruldum...

Son düzenleme:

acaba diyorum çatlmadı m buyuk oldugu için kiste mi donuştu bakalım dr un sekreterinden bu akşam üstü için randevu aldım gidicem en azından catladı mı catlamadı mı söylesin bana içim rahatlasın

kolay gelsin canım sana
hoş geldin ilk sayfada ne yapman gerektiği yazıyor, ölçmeye başla ilişki günleri ilk ay gün aşırı olması iyi çünkü yumurtlama gününü tam bilmiyoruz
iyi yapmışısın canım kafan rahat etsin

guezlim. yumurta catlamamis. igneye ragmen catlamayabilir. dr undan bakmasini iste. bir de igneden 7 gun sonraydi sanirim kanda progesteron baktir. catlayip catlamadigini kesin anlarsin o zaman. iliskiyi de birakma.

canım ne demek hepimizin ayrı ayrı dertleri var rabbim şifa versin inş...şu farelerdende kurtulurusun inş bir an önce
kolay gelsin canım, doktorla konuşunca haber ver bize
tmm cnm
ikinci kimyasalım oldu bu inş son olur canım tşkr ederim..
cnm cok gecmis olsin. kimyasal yasamissin. atesinden belliydi kuzum.
Allahim saglikli gebelik nasip etsin insallah.
lutfen bir dahakinde claxane igneyi soyle dr.a cnm.
sağol canım benimm..
ay cutem ınan çok yoruldum...
proteın s ,c testleri filan verdim sonuçları göstermeye gidince söylerim tekrardan bu dr ları anlamakta çok zor...rabbim yardımcımız olsun ...

geldik kizlar keseyi gördük cok şükür 16.23 mm
çok iyi dedi hatta kesenin etrafinda yuzuk gibi birsey görünüyo ya o da saglikli ve iyi tutundugunu gosterir ondab gösterdim sana dedi vajinal bajsak bebegi de görürüz ama gerek yok 10 gun sonra gel dedi.
dr beni görünce pozitif mi dedi evet dedim tup mu yaptirdin bulent h.nin hastasiydin sen dedi yok hocam
normal sürpriz oldu dedim ayy cok sevindim ya dedi sagolun hocam da korku bitmiyo keseudi kalp atışıydi dedim görürüz duyarız inş rahat ol dedi
bi de klomenin etkisi 6 -8 haftya kadar surebiliyr dedi.
bizden haberler böyle
darisi isteyen tum canlarina en yakın zamanda ve eylulume inşaallah.....

çok şükür kuzum keseyi görmüşsün.
sırada bebek var. onu da göreceksin allahın izniyle.
bugün sayende sevindik.

bu arada kızlar eşim eve gidip bakmış düzeneğe düşen bir fare yok. sanırım yok fare.inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

gözün aydın canım, darısı pıt pıtlara da olsun inşallah

yoktur yoktur, içini ferah tut, olsa kesin yiyeceklere dayanamaz düşerdi düzeneğe

gözün aydın canım, darısı pıt pıtlara da olsun inşallah

yoktur yoktur, içini ferah tut, olsa kesin yiyeceklere dayanamaz düşerdi düzeneğe

sağolasıniz kizlar ins darısı pıt pıtlara.
nesdem canim ins o sey yoktur gonlunu ferah tut yiyecek düşmanı yoksa dururmuydu ayy ben onun resmini gormeye ve adini bile duymaya dayanamıyorum cok korkar ve tiksinirim allahın yarattigi sey birsey denilmez onun bile yaratilmasmda hikmet vardir ama ben tahammül edemiyorum nedense.

Canım Keçiören-Yenimahalle taraflarında bakıyoruz.İnternetten tabii,henüz kesinleşmedi görev semtimiz.Yüksek ihtimallere göre bakıyoruz.Hafta sonu eşim tekrar Ankara'ya gidecek,tutacak evi.Baktığımız kiralık dairelerin çoğu kot yaa,ben ara kat istiyorum,pek yok,varsa da ya içi dandik ya da çok pahalı.
Kuzumm ben hakkaten daha önce duymamıştım hiç kot mot Benim bulunduğum yerlerde bi tek yüksek giriş biliyorum.Sütten ağzımız yandı,şimdi yoğurdu üfleyerek yiyoruz.1.katta oturuyorum 8 aydır,dondummm,hiç ısınamadım Ankara'da da maşallah ya kot,ya en üst kat kiralık Puuff çok zormuşş
Canıım inan çok üzüldüm ben de Anlayabiliyor muyum senii,tabii ki hayır..Yaşamadım hiç..Ama eminim çok üzülüyorsun..Vardır bunda da bir hayır de ve tevekkül et nolur..''Rabb'imin verdiği de vermediği de imtihan''
canım kot evleri ben hiç sevmem. karanlık olurlar. balkonluları da var özellikle dikmen civarında çoktur bu evler. ama tavsiye etmem çok zor ısınırlar.
Bana ısınmak de,orda durr Kuzum,benim en muzdarip olduğum konu bu.Isınmak istiyorum artık.Gerçi benim de isteklerim hiç bitmiyo Ev çok eski olmasın,mutfağı geniş olsun,banyoda mutlaka klozet olsun,duşakabin bu evimde yok,onun da yokluğunu hissediyorum..Oturma grubumu berjerleriyle tam takım almıştım,ama berjerleri 2 evime de sığmadı,küçük odaya attım.Oturma odam da geniş olsun Olsun da olsunn anaamm
Ayağına nolduu Nesdeemm yaa,ne kaçırdım beenn gene Kıyamam ya senin de sıkıntın bitmiyoo,tüh..
Fare konusunda da çok haklısın,ne hissettiğini tahmin edebiliyorum..Ben ismini dahi duyduğumda huylanıyorum.Siz ne zaman gitcekseniz o memleketten yaa

kızlar akşama misafirliğe gideceğim için şimdi çekip koydum. bu hafif şiş hali. topallayarak yürüyebildiğim saatler.inceciktir benim ayaklarım ayak bileklerim.yara gibi görünen şeyler içerde kan oturması.
bu arada eşimi de yemiş. kendimde ve onda başka bir yerde daha buldum. ve de asıl kötüsü beraber gittiğimiz arkadaşa da kene girmiş. o kızcağız da hamile. anam daha da gitmem ben doğaya.

Son düzenleme:
Missy'ciimmmm iyiyimm ben çok şükürr,taşınma telaşı malum,bi yandan da haftasonu sınavlarım var,onlara çalışıyorum.Yoğunum anlıcaannn Sen nasssın bacımmmm
Şükürler olsun Duhaa'mmmmm Ne rahat nefes almışsındır sen şimdi heeee

Ohhhh koltuklarımı sildiimm,yatakodası halımı sildiimmm.Öteki halıları yıkatmaya göndercem.Yaa perdeleri ne zaman yıkasam kii,şimdi yıkayıp assam mı,yoksa 15 gün sonra taşındığım evde mi yıkasam bilemedim.Hani taşımada kirlenir mi acaba:26: Hayır yıkamaya ben yıkamıyom makine yıkıyo da onları asması bi dert anacımm

kuzum bence yıka ama asma. kısacası taşınmadan bi gün önce yıka koy kolilere. tertemiz asarsın.

oyy gerçekten nasıl Olmuş o öyle ins gecer tez zamanda

öyle canım rahatladım elhamdulilah darisi sana inşaallahhhh Ayşegülcüm.

canim perde kirisir onları taşınınca yikar yikar asarsin mis gibi onun dışında tüm mutfak esyadi falan okur yikar paketler koyarsin sonra hazirca yerleştirirsin
yine de sen bilirsin.

maşallah
yesinler onun parmağını
ben iyiyim çok şükür yarin da ben gidicem dr inş ben de güzel haber veririm.
SAĞOL BİTANEM DARISI BAŞINA İNŞALLAHHHHHH
masallah kuzuna cnm.
sağol kuzum sende seni arayanları hiç takma bende telefonlerını açma duymadım falan de boşver be
cumartesi daha çok var allah sabrımızı eksiltmesin.

maaşallah canım.
şükür her şey yolundaymış çok sevindim:)
ben de cumartesi göreceğim miniğimi :) benimki de 3 cm olmuştur herhalde artık
sağol kuzum olmuştur tabi kuzu daha kaç cm ler görecek inşallahhhhhhhhhhh

canım maşallah sizede bizde dün gittik 25 cm 409 gr benim ki az zayıf mı ne :)
bu arada detaylı ultrasona doktor 24. haftada yaptır dedi bana senin neden erken yapıldı şimdi kadın doğumcum inseledi herşey normal ama emin olmak için radyoloğa yönlendirdi

ohhh masallah. guzel haberler getirmissin cnmm
sağol canım Rüzgar ımız nasıl annesi gaz problemi devam ediyor mu maşallah 26 gün olmuş daha dün gibi herşey ya maşalllah
sağol Efloşum senin kuzular nasıl bitanem
maşallah yeğenime, nasıl da büyümüş bak İnşallah detaylı ultrason da iyi geçer annesi
sağol deryam senin kuzunda büyüyor maşallah kontrol ne zman
canım ya çok şaşırdım Rabbim bir daha göstermesin sağlıklı bir gebelik olsun inşallahhhhhhhhhh
canım fare olsa gelirdi tuzakalra eşinde bakmış için rahat etsin artık
ama yorma kendini zaten ayakların şişmiş
oyyyyyyyyyy maşallahhhhhhhhh canım darısı bebeğine kalp atışalrına sen kalbini ferah tut herşey güzel olacakkk Allah ın izni ile

canım ya çok kötü olmuş allah şifanı versin ama senin dinlenmen şart kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…