günaydın kızlar geçmişi okuyamadım bugun kusura bakmayın..
ben bu sabah regl oldum..ters giden birşeyler vardı biliyordum ateşimide ölçmtüm 35.8 di dedim gidiyor bebeğim ve sabah uyandığımda kotü sürprizle karşılaştım...moralim çok bozuk bunları gözü yaşlı yazıyorum ama işyerindeyim ağlayamıyorummmmmmmmm
sağol tatlım iyiyiz biz sen de iyisindir inşallah, işlerinde de kolaylıklar dilerimkızlar kusura bakmayın bu 2 hafta falan yoğunum biraz kendi kontrollerim sergi hazırlıkları birde oğlumun kontrolleri var
Eylül cnm kimyasal yasamıssın galiba çok geçmiş olsun cnm inş en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik yaşayacaksın sakın bozma moralini
nesdem bacağına bişe oldu sanırım çok gerileri okuyamadım çok geçmiş olsun Fare konusunda anlıyorum seni bendede akrep takıntısı var bi tane görsem bi ay uyuyamıyorum fobi derecesini bile aştı aksi gibi annemin evinde raslarlar yazları bazen:18:
şimdi senin toplayıp bavulu gidesin geliyodur evden Allah yardımcın olsun bunaltmamaya calış kendini bi yere kalmaya gitsende arkandan kadınlar temizliğini yapsa ne bilim kafa dağıtırsın
Azeri,Vizyon,Cute bebişleriniz nasıllar
Boran,nukra,aysegül,azeri,happymeal,eflal,Derya,Ece ve diğer tüm arkadaşlar iyisinizdir inş öpüyorum hepinizi
atese nasil yansir bilmiyorum cnm ama yumurtanin catlayip catmamasina baktirman gerek..catlamadiysa kiste donuse bilir bu ihtimal de var cnm korkutmak icin soylemiyorum sadece kist olursa adetini geciktire bilir..senin yumurtan tekdi muhtemelen catlatir ama yine de baktir istersen..kan tahlili yaptiricak bi yer varsa 2gun sonra progesteronuna (yalnis soyleye bilirim kizlar duzeltsin dogru mu yazdim bilmiyorum) baktira bilirsin yani ultrason istemiyorsan....
benim yumurta 3tane oldugu icin bana 2iyge yapilmisti ama 1tane sende bence etkisi olucaktir..
Aman eflosum bos vericem dedim ama cidden agrima gidiyo..evlendikten sonra kocam 10kilo falan aldi..bunu onun akrabalari hep ece iyi bakiyo masallah falan deyip gectiler bizimkilerin dilinden dusemedik simdilere kadar arayip dalga geciyolardi ekmegini kes hamur isi yedirme ne tipsiz olmusmus ama benim bozuldugum hepsi ayri zamanlarda ayni cumleleri kuruyolar ki demek 1yerde olduklarinda benim ailemi konusuyolar..hep yine kilo aldimi hic zayiflamismi ya size ne sizin ekmeginizimi yiyo diyesim geliyodu da simdi de benim yatmama kvim esimin bana bakmasina taktilar...gorsen sanki onlara yuk olmusum...kiskanclik desem bilmiyorum cnm kendi kizlarinin aileleri sorunlu zaten dilime bisey getiremiyorum kirilirlar nisbet yapiyor demesinler diye hep onlar ben onlari teselli edermis gibi konusuyorum..kendileri bilir...benim canimi sikmasinlar da ne konusurlarsa konussunlar..onlar benim buyuklerim sesimi cikarmiycam bundan sonra da zaten...sadece uzuluyorum sonra geciyo..Rabbim herkedi ailesinin icinde mutlu etsin Insallahhh
Allah Allah garip:44: Yani artık çatlaması gerekirdi sanki ama, baya da iyi büyümüş yumurtananlamadım canım ya
Bir sonraki aya gelir inşallah bebişin. Adetin bittikten sonra vakit buldukça gün aşırı ilişkiye girin
Yok yormak değil canım, inşallah bu ay tutar da başka doktor aramak zorunda kalmazsın
eylülll nasıl yani
progesteron kullanıyor muydun? baya bildiğin adet kanaması mı başladı yani yoksa leke gibi mi? Doktorunu aradın mı? Ne diyeceğimi bilemiyorum şoktayım şuanda
kolay gelsin canım sanakızlar kusura bakmayın bu 2 hafta falan yoğunum biraz kendi kontrollerim sergi hazırlıkları birde oğlumun kontrolleri var
Eylül cnm kimyasal yasamıssın galiba çok geçmiş olsun cnm inş en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik yaşayacaksın sakın bozma moralini
nesdem bacağına bişe oldu sanırım çok gerileri okuyamadım çok geçmiş olsun Fare konusunda anlıyorum seni bendede akrep takıntısı var bi tane görsem bi ay uyuyamıyorum fobi derecesini bile aştı aksi gibi annemin evinde raslarlar yazları bazen:18:
şimdi senin toplayıp bavulu gidesin geliyodur evden Allah yardımcın olsun bunaltmamaya calış kendini bi yere kalmaya gitsende arkandan kadınlar temizliğini yapsa ne bilim kafa dağıtırsın
Boran,nukra,aysegül,azeri,happymeal,eflal,Derya,Ece ve diğer tüm arkadaşlar iyisinizdir inş öpüyorum hepinizi
hoş geldin ilk sayfada ne yapman gerektiği yazıyor, ölçmeye başla ilişki günleri ilk ay gün aşırı olması iyi çünkü yumurtlama gününü tam bilmiyoruzKızlar ben ateş ölçme işine başlamak istiyorum.
Bugün regl donemım başladı, 4 gün suruyo ve dongüm 30 gün. Bugün ateş ölçmedim yarın başlıycam,
püfnoktaları varsa uyguladıgınız cok makbule geçer? Ve ateş ölçüm tablomda ne zaman çalışmaya başlamam gerekır?
iyi yapmışısın canım kafan rahat etsincanım dayanamadım aradım dr un sekreterini bugun akşam üstüne randevu aldım bana çatladı ya da çatlamadı dese yetecek en azından stresinden kurtulurum öyle değil mi ama? benim yumurtam 21mm tekti. ve 2 doz pregnyl vuruldum...
canım ne demek hepimizin ayrı ayrı dertleri var rabbim şifa versin inş...şu farelerdende kurtulurusun inş bir an öncecanım allah sabır versin.
senin derdinin yanında kendi derdimi yazmaya da utanıyorum beni bağışla ne olur.
canım sineklik var. ve de bulduğm yer camın önü. orayı silmiştim. peçeteye koydum eşime gösterdim o da fare şeysi dedi. fare var kesin sesinden duydum ya girip çıktı yiyecek bulamadı ya da çok çakal çünkü yemekleri yemedi.
kuzum inş yanılıyorumdur. ben yapamam zaten tuvalete zor gidiyorum. hala da okula geliyorum hakılısınız gelmemem lazım ama işte
size akşam koyabilirsem fotosunu koycam bu ne diceksiniz
tmm cnmkolay gelsin canım, doktorla konuşunca haber ver bize
ikinci kimyasalım oldu bu inş son olur canım tşkr ederim..kızlar kusura bakmayın bu 2 hafta falan yoğunum biraz kendi kontrollerim sergi hazırlıkları birde oğlumun kontrolleri var
sağol canım benimm..cnm cok gecmis olsin. kimyasal yasamissin. atesinden belliydi kuzum.
Allahim saglikli gebelik nasip etsin insallah.
lutfen bir dahakinde claxane igneyi soyle dr.a cnm.
gözün aydın canım, darısı pıt pıtlara da olsun inşallahgeldik kizlar keseyi gördük cok şükür 16.23 mm
çok iyi dedi hatta kesenin etrafinda yuzuk gibi birsey görünüyo ya o da saglikli ve iyi tutundugunu gosterir ondab gösterdim sana dedi vajinal bajsak bebegi de görürüz ama gerek yok 10 gun sonra gel dedi.
dr beni görünce pozitif mi dedi evet dedim tup mu yaptirdin bulent h.nin hastasiydin sen dedi yok hocam
normal sürpriz oldu dedim ayy cok sevindim ya dedi sagolun hocam da korku bitmiyo keseudi kalp atışıydi dedim görürüz duyarız inş rahat ol dedi
bi de klomenin etkisi 6 -8 haftya kadar surebiliyr dedi.
bizden haberler böyle
darisi isteyen tum canlarina en yakın zamanda ve eylulume inşaallah.....
yoktur yoktur, içini ferah tut, olsa kesin yiyeceklere dayanamaz düşerdi düzeneğeçok şükür kuzum keseyi görmüşsün.
sırada bebek var. onu da göreceksin allahın izniyle.
bugün sayende sevindik.
bu arada kızlar eşim eve gidip bakmış düzeneğe düşen bir fare yok. sanırım yok fare.inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
çok şükür kuzum keseyi görmüşsün.
sırada bebek var. onu da göreceksin allahın izniyle.
bugün sayende sevindik.
bu arada kızlar eşim eve gidip bakmış düzeneğe düşen bir fare yok. sanırım yok fare.inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
gözün aydın canım, darısı pıt pıtlara da olsun inşallah
yoktur yoktur, içini ferah tut, olsa kesin yiyeceklere dayanamaz düşerdi düzeneğe
Canım Keçiören-Yenimahalle taraflarında bakıyoruz.İnternetten tabii,henüz kesinleşmedi görev semtimiz.Yüksek ihtimallere göre bakıyoruz.Hafta sonu eşim tekrar Ankara'ya gidecek,tutacak evi.Baktığımız kiralık dairelerin çoğu kot yaa,ben ara kat istiyorum,pek yok,varsa da ya içi dandik ya da çok pahalı.Giris yuksek giris oluyo canim o kot bir kot 2.ankaranin neresinde kalmayi dusunuyosunuz canim.yerine gore fiyatlar degisiyor.yuksek girislerde kucuk balkon olur girislerde olmaz.giris isinir.yuksek giris soguk olur.ben giriste kalmistim.buranin halki kesim kesim degisiyor.anlasmak sikinti olabiliyor.giriste oturuncada ruh haline gore sorun yasayabilirsin.mesela benim evimin bahcesine motor bagliyodu komsu gecenin bi yarisi geliyodu korkuyodum buyuzden tartismistik.esinin isyerine yakin yerlerden ev tutmaya calisin araciniz yoksa burda ulasim ben istanbulda yasiyodum bana cok zor geliyodu.otobusle biyerden biyere gitmek olum gibi.ucbes kurus fazla olsun giriste oturma derim canim.tabi butceni zorlqmicaksa.
Kuzumm ben hakkaten daha önce duymamıştım hiç kot motcnm. kot demek girisin alti bodrum kati gibi dusun. binaya onden bakarsin ayni ev 2. kat gorunur arkadan 3. kat. yani yokuslu yerlere kurulur bu tarz binalar. hic gormemene sasirdim. balkonda olmuyr diye biliyrm genelde. isinir mi bilemiyrm kuzum. ama ben olsam oturmazdim cnm.
kullandim cnm. hatta kendi ilacinin iceriginde de kimyom var.
Canıım inan çok üzüldüm ben degünaydın kızlar geçmişi okuyamadım bugun kusura bakmayın..
ben bu sabah regl oldum..ters giden birşeyler vardı biliyordum ateşimide ölçmtüm 35.8 di dedim gidiyor bebeğim ve sabah uyandığımda kotü sürprizle karşılaştım...moralim çok bozuk bunları gözü yaşlı yazıyorum ama işyerindeyim ağlayamıyorummmmmmmmm
Bana ısınmak de,orda durrcanım kot evleri ben hiç sevmem. karanlık olurlar. balkonluları da var özellikle dikmen civarında çoktur bu evler. ama tavsiye etmem çok zor ısınırlar.
Ayağına nolduu Nesdeemm yaa,ne kaçırdım beenn genekızlar ayağım hala aynı. çok şiş ve acıyor. kıpkırmızı ciğer gibi. dr umu aradım kanda bir enfeksiyon allerji çıkmadıysa bebeğine bir şey olmaz. hareketleri nasıl dedi. hareket ediyor dedim. kanaman da yoksa korkma dedi.
kasılmalarımı sordum nst ye bağlanman lazım dedi
ve de asıl bomba dün evimde fare boku buldum miniminnacık..ama nerde görsem tanırım. öyle zor bir akşam geçirdim ki anlatamam. düzenek kurduk gelen giden yok. banyonun apartman boşlukları vardır ya ordan tıkır tıkır tırmanma sesi geliyor. orda fare var kesin. ama evime nerden girdi anlamadım. tüm banyo tuvalet camlarım kapalı. eşim çoğu zaman dış kapıyı açar bir şey alır kızarım. şu kapıyı kapat öyle al ne alcaksan fare gircek diye. neyse umarım yanılıyorumdur bir tane bok buldum. mikro düzyede. her yeri talan ettim bulamadım. yapışkana da gelmedi. şimdi evde yokken gelirse gelir. gelmezse endişe etmemeye karar verdim. çünkü çok cazip yiyecekler koyduk.
ulan ne fareli memleketmiş burası. komşulara soruyorum ne olcak ki biz alışığız diyolar. koyun koyuna yatarız diyolar.
evim tertemizdi pazar günü şimdi kırklamak lazım. her şey üst üste geldi kızlar.
Missy'ciimmmm iyiyimm ben çok şükürr,taşınma telaşı malum,bi yandan da haftasonu sınavlarım var,onlara çalışıyorum.Yoğunum anlıcaannnkızlar kusura bakmayın bu 2 hafta falan yoğunum biraz kendi kontrollerim sergi hazırlıkları birde oğlumun kontrolleri var
Şükürler olsun Duhaa'mmmmmgeldik kizlar keseyi gördük cok şükür 16.23 mm
çok iyi dedi hatta kesenin etrafinda yuzuk gibi birsey görünüyo ya o da saglikli ve iyi tutundugunu gosterir ondab gösterdim sana dedi vajinal bajsak bebegi de görürüz ama gerek yok 10 gun sonra gel dedi.
dr beni görünce pozitif mi dedi evet dedim tup mu yaptirdin bulent h.nin hastasiydin sen dedi yok hocam
normal sürpriz oldu dedim ayy cok sevindim ya dedi sagolun hocam da korku bitmiyo keseudi kalp atışıydi dedim görürüz duyarız inş rahat ol dedi
bizden haberler böyle
Ohhhh koltuklarımı sildiimm,yatakodası halımı sildiimmm.Öteki halıları yıkatmaya göndercem.Yaa perdeleri ne zaman yıkasam kii,şimdi yıkayıp assam mı,yoksa 15 gün sonra taşındığım evde mi yıkasam bilemedim.Hani taşımada kirlenir mi acaba:26: Hayır yıkamaya ben yıkamıyom makine yıkıyo da onları asması bi dert anacımm
oyy gerçekten nasıl Olmuş o öyle ins gecer tez zamandakızlar akşama misafirliğe gideceğim için şimdi çekip koydum. bu hafif şiş hali. topallayarak yürüyebildiğim saatler.inceciktir benim ayaklarım ayak bileklerim.yara gibi görünen şeyler içerde kan oturması.
bu arada eşimi de yemiş. kendimde ve onda başka bir yerde daha buldum. ve de asıl kötüsü beraber gittiğimiz arkadaşa da kene girmiş. o kızcağız da hamile. anam daha da gitmem ben doğaya.
Eki Görüntüle 1143210
Eki Görüntüle 1143211
Missy'ciimmmm iyiyimm ben çok şükürr,taşınma telaşı malum,bi yandan da haftasonu sınavlarım var,onlara çalışıyorum.Yoğunum anlıcaannnSen nasssın bacımmmm
Şükürler olsun Duhaa'mmmmmNe rahat nefes almışsındır sen şimdi heeee
Ohhhh koltuklarımı sildiimm,yatakodası halımı sildiimmm.Öteki halıları yıkatmaya göndercem.Yaa perdeleri ne zaman yıkasam kii,şimdi yıkayıp assam mı,yoksa 15 gün sonra taşındığım evde mi yıkasam bilemedim.Hani taşımada kirlenir mi acaba:26: Hayır yıkamaya ben yıkamıyom makine yıkıyo da onları asması bi dert anacımm
SAĞOL BİTANEM DARISI BAŞINA İNŞALLAHHHHHHmaşallah
yesinler onun parmağını
ben iyiyim çok şükür yarin da ben gidicem dr inş ben de güzel haber veririm.
sağol kuzum sende seni arayanları hiç takma bende telefonlerını açma duymadım falan de boşver bemasallah kuzuna cnm.
sağol kuzum olmuştur tabi kuzu daha kaç cm ler görecek inşallahhhhhhhhhhhcumartesidaha çok var allah sabrımızı eksiltmesin.
maaşallah canım.
şükür her şey yolundaymış çok sevindim:)
ben de cumartesi göreceğim miniğimi :) benimki de 3 cm olmuştur herhalde artık
canım maşallah sizede bizde dün gittik 25 cm 409 gr benim ki az zayıf mı ne :)Kızlar annemler geldi bana ancak yazabiliyorum halilarim gelmisti supur sil ser islerini yaptilar.
Kızlar ayrıntılı ultrasonumuz güzel geçti hamdolsun bir sorunumuz yokmuş böbrek toplayıcı sisteminde hafif derece diletasyon izlenmis sadece Nesdemimize sordum sagolsun rahatlattı beni :)
Teyzelerimiz boyumuz 25santim kilomuz 483 gr.bizden haberler böyle geçmişe bakamadım insaallah herkes iyidir
sağol canım Rüzgar ımız nasıl annesi gaz problemi devam ediyor mu maşallah 26 gün olmuş daha dün gibi herşey ya maşalllahohhh masallah. guzel haberler getirmissin cnmm
sağol Efloşum senin kuzular nasıl bitanemcanım aç kaldığı için şekeri düştü havale geçirdi ondan hamdolsun geçti gitti, sana da geçmiş olsun bize piknik yaramıyor:)
Canım sağol sirkeli suyla evi silerim hep ama yıkanmadım onu da yaparım
oyy maşallah kuzuna nasılda büyümüş
sağol deryam senin kuzunda büyüyor maşallah kontrol ne zmanmaşallah yeğenime, nasıl da büyümüş bakİnşallah detaylı ultrason da iyi geçer annesi
canım ya çok şaşırdım Rabbim bir daha göstermesin sağlıklı bir gebelik olsun inşallahhhhhhhhhhgünaydın kızlar geçmişi okuyamadım bugun kusura bakmayın..
canım fare olsa gelirdi tuzakalra eşinde bakmış için rahat etsin artıkkızlar ayağım hala aynı. çok şiş ve acıyor. kıpkırmızı ciğer gibi. dr umu aradım kanda bir enfeksiyon allerji çıkmadıysa bebeğine bir şey olmaz. hareketleri nasıl dedi. hareket ediyor dedim. kanaman da yoksa korkma dedi.
kasılmalarımı sordum nst ye bağlanman lazım dedi
ve de asıl bomba dün evimde fare boku buldum miniminnacık..ama nerde görsem tanırım. öyle zor bir akşam geçirdim ki anlatamam. düzenek kurduk gelen giden yok. banyonun apartman boşlukları vardır ya ordan tıkır tıkır tırmanma sesi geliyor. orda fare var kesin. ama evime nerden girdi anlamadım. tüm banyo tuvalet camlarım kapalı. eşim çoğu zaman dış kapıyı açar bir şey alır kızarım. şu kapıyı kapat öyle al ne alcaksan fare gircek diye. neyse umarım yanılıyorumdur bir tane bok buldum. mikro düzyede. her yeri talan ettim bulamadım. yapışkana da gelmedi. şimdi evde yokken gelirse gelir. gelmezse endişe etmemeye karar verdim. çünkü çok cazip yiyecekler koyduk.
ulan ne fareli memleketmiş burası. komşulara soruyorum ne olcak ki biz alışığız diyolar. koyun koyuna yatarız diyolar.
evim tertemizdi pazar günü şimdi kırklamak lazım. her şey üst üste geldi kızlar.
oyyyyyyyyyy maşallahhhhhhhhh canım darısı bebeğine kalp atışalrına sen kalbini ferah tut herşey güzel olacakkk Allah ın izni ilegeldik kizlar keseyi gördük cok şükür 16.23 mm
bizden haberler böyle
kızlar akşama misafirliğe gideceğim için şimdi çekip koydum. bu hafif şiş hali. topallayarak yürüyebildiğim saatler.inceciktir benim ayaklarım ayak bileklerim.yara gibi görünen şeyler içerde kan oturması.
bu arada eşimi de yemiş. kendimde ve onda başka bir yerde daha buldum. ve de asıl kötüsü beraber gittiğimiz arkadaşa da kene girmiş. o kızcağız da hamile. anam daha da gitmem ben doğaya.
Eki Görüntüle 1143210
Eki Görüntüle 1143211
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?