Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sanırım yok fare inş da yoktur.
kuzum keçiören değildir umarım görev yeri. zira nefret ettiğim bir ilçedir. ama imkanları geniştir kendi avm si vs her şeyi bulursun.
yenimahalle daha nezih.
ankarada yeni ev den çok eski ev fazla. geniş mutfak inş bulursun ama genelde tokattaki mutfaklar asla olmaz ankarada. vardır da aşırı pahalı lüks dairelerde olur.
oyy gerçekten nasıl Olmuş o öyle ins gecer tez zamanda

öyle canım rahatladım elhamdulilah darisi sana inşaallahhhh Ayşegülcüm.
amin şeker.

ayy kıyamam sen daha bu ayaklarla gezmeye mi gideceksin:26:
o kan oturması gibi olanlar böceğin ısırdığı yerler mi peki?
Sen evden dışarı çıkma bence canım yaa çabucak geçsinler inşallah, ama bunun için dinlenmen lazım işte:26:

ohh misss ama perdelerini şimdi yıkayıp asma canım, yeni evinde temiz temiz asarsın artık

evet kan oturması gibi olanlar ısırdığı yerler. daha bi kaç yerimde daha var ama beni en çok yoran bunlar.
çok bunaldım deryam düşündükçe sarıyorum. gittiğimiz arkadaşlar rahattır ayağımı evimde gibi uzatabileceğim bir çift. azcık kafam dağılsın.

inşallah yüsram, benim kontrol cumartesi günü, 4 gün var, hadi bugün bitti sayma, 3 diyelim inşallah iyidir büyümüştür:18:

Tamam canım tamam düşünme daha fazla, git kafanı dağıt madem, ama ayaklarını mutlaka yükseğe kaldır nesdoşum, yazık davul gibi olmuşlar:26:

tamam kuzum yastık koyarım altına. akşam da tuzlu su sirke yaptırcam yine yatmadan.
sağol canım benim düşündüğün için.
iki saat oturur gelirim. dorayı üzdüm kaç gündür vicdan yapıyorum.

tamam kuzum yastık koyarım altına. akşam da tuzlu su sirke yaptırcam yine yatmadan.
sağol canım benim düşündüğün için.
iki saat oturur gelirim. dorayı üzdüm kaç gündür vicdan yapıyorum.
hadi gezdir kızını madem, analı kızlı havanız değişsin biraz
Bu arada benim kuzenim de Ankara'da çiğdem mahallesinde oturuyordu, bu ODTÜ'nün 100 yıl kapısına yakın. Ona gelip yazları kalıyordum eskiden, ama şimdi evlendi başka yerde oturuyor, oraya daha hiç gelmedim. Sen merkez ilçelerde misin yoksa uzak mı merkeze?

Allaa allaa,nasıl şişmiş ayakların gerçekteenn..Böcek yemiş anladığım kadarıyla,neymiş o öyle,doktora falan gittin mi Ness???

ovulasyon testide aldım bakalım bu ay nasıl olacak hemde ateste ölçüyorum canım gidicem insallah diğer aya

Nesdemcim fare banyo giderinin kapagindan gelebilir.yikarken acik falan biraktiysan ordan cikar.geri ordan da yada kapidan cikmis olabilir.basima bikere geldi benim ama ben giderden cikarken gordum allahtan kapiyi kapatip banyonun kapisindan cikmasin diye altlarida kapattim.geldigi gibi geri gitmisti :)) ama o banyoya uzun bi sure tek girememistim.

masallah size cnm.

kesinlikle alinganlik degil yaptigin. cok haklisin. terbiyesizlik etmisler.
sana destek olacaklarina kostek olmuslar. en iyi ben anlarim seni. yatmak nedir, icindeki cani kaybetme duygusuyla hafeket etmek nedir cok iyi bilirim. sen keyfine bak cnm.sukur esi ve kv iyi. Allah razi olsun. bence ksknmis akrabalarinda seni ve ailenin guzelligini. yeri gelince usuluyle cevaplarini ver cnm atma icine sakin
Su siteye pcden giremiyorum bunun gibi birsuru komik karikatur indirdim :)) ama bu cok hosuma gitti

supermis

haklisin kuzum. cok yiprandin. ama biraz daha sabir.

masallah cnm. kese boyutun mukemel.
5+5 te benim de 16,9 mm di cnm )
anamm seninki de pipili olaacak

anammm. cnm acidi kiz.

oleyyy
cnm. keciorene oturmaaaaaa....

aanmmm icim acidi.
benim oglum GAZMANNNNN ;(((

benim ki de usg resmine baktim 5+4 gunlukmus ve 16.23 mm. ayy nerden anladın canim ya pipili olucani.

cnm. sonucu bana ozelden yaz lutfen. herseyi okuyamiyrm artik..
benim ki de usg resmine baktim 5+4 gunlukmus ve 16.23 mm. ayy nerden anladın canim ya pipili olucani.

sadece tahmin cnm. hemen cinsiyet tahmini yapiyrz ya. bana pipili gibi geldi )

sağol canım allh razı olsun..
canımmm ayy çok geçmiş olsun ya...keşke elimden brşey gelse..

sağol canım dauna aminn diyorum

bir çaresi bulunur elbet,bir uyuyup uyanalım diyorum kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…