sanırım yok fare inş da yoktur.Canım Keçiören-Yenimahalle taraflarında bakıyoruz.İnternetten tabii,henüz kesinleşmedi görev semtimiz.Yüksek ihtimallere göre bakıyoruz.Hafta sonu eşim tekrar Ankara'ya gidecek,tutacak evi.Baktığımız kiralık dairelerin çoğu kot yaa,ben ara kat istiyorum,pek yok,varsa da ya içi dandik ya da çok pahalı.
Kuzumm ben hakkaten daha önce duymamıştım hiç kot motBenim bulunduğum yerlerde bi tek yüksek giriş biliyorum.Sütten ağzımız yandı,şimdi yoğurdu üfleyerek yiyoruz.1.katta oturuyorum 8 aydır,dondummm,hiç ısınamadım Ankara'da da maşallah ya kot,ya en üst kat kiralık Puuff çok zormuşş
Canıım inan çok üzüldüm ben deAnlayabiliyor muyum senii,tabii ki hayır..Yaşamadım hiç..Ama eminim çok üzülüyorsun..Vardır bunda da bir hayır de ve tevekkül et nolur..''Rabb'imin verdiği de vermediği de imtihan''
Bana ısınmak de,orda durrKuzum,benim en muzdarip olduğum konu bu.Isınmak istiyorum artık.Gerçi benim de isteklerim hiç bitmiyo Ev çok eski olmasın,mutfağı geniş olsun,banyoda mutlaka klozet olsun,duşakabin bu evimde yok,onun da yokluğunu hissediyorum..Oturma grubumu berjerleriyle tam takım almıştım,ama berjerleri 2 evime de sığmadı,küçük odaya attım.Oturma odam da geniş olsun Olsun da olsunn anaamm
Ayağına nolduu Nesdeemm yaa,ne kaçırdım beenn geneKıyamam ya senin de sıkıntın bitmiyoo,tüh..
Fare konusunda da çok haklısın,ne hissettiğini tahmin edebiliyorum..Ben ismini dahi duyduğumda huylanıyorum.Siz ne zaman gitcekseniz o memleketten yaa
amin şeker.oyy gerçekten nasıl Olmuş o öyle ins gecer tez zamanda
öyle canım rahatladım elhamdulilah darisi sana inşaallahhhh Ayşegülcüm.
ayy kıyamam sen daha bu ayaklarla gezmeye mi gideceksin:26:kızlar akşama misafirliğe gideceğim için şimdi çekip koydum. bu hafif şiş hali. topallayarak yürüyebildiğim saatler.inceciktir benim ayaklarım ayak bileklerim.yara gibi görünen şeyler içerde kan oturması.
bu arada eşimi de yemiş. kendimde ve onda başka bir yerde daha buldum. ve de asıl kötüsü beraber gittiğimiz arkadaşa da kene girmiş. o kızcağız da hamile. anam daha da gitmem ben doğaya.
Eki Görüntüle 1143210
Eki Görüntüle 1143211
ohh misssOhhhh koltuklarımı sildiimm,yatakodası halımı sildiimmm.Öteki halıları yıkatmaya göndercem.Yaa perdeleri ne zaman yıkasam kii,şimdi yıkayıp assam mı,yoksa 15 gün sonra taşındığım evde mi yıkasam bilemedim.Hani taşımada kirlenir mi acaba:26: Hayır yıkamaya ben yıkamıyom makine yıkıyo da onları asması bi dert anacımm
ayy kıyamam sen daha bu ayaklarla gezmeye mi gideceksin:26:
o kan oturması gibi olanlar böceğin ısırdığı yerler mi peki?
Sen evden dışarı çıkma bence canım yaaçabucak geçsinler inşallah, ama bunun için dinlenmen lazım işte:26:
ohh misssama perdelerini şimdi yıkayıp asma canım, yeni evinde temiz temiz asarsın artık
inşallah yüsram, benim kontrol cumartesi günü, 4 gün var, hadi bugün bitti sayma, 3 diyelimSAĞOL BİTANEM DARISI BAŞINA İNŞALLAHHHHHH
sağol kuzum sende seni arayanları hiç takma bende telefonlerını açma duymadım falan de boşver be
sağol kuzum olmuştur tabi kuzu daha kaç cm ler görecek inşallahhhhhhhhhhh
canım maşallah sizede bizde dün gittik 25 cm 409 gr benim ki az zayıf mı ne :)
bu arada detaylı ultrasona doktor 24. haftada yaptır dedi bana senin neden erken yapıldı şimdi kadın doğumcum inseledi herşey normal ama emin olmak için radyoloğa yönlendirdi
sağol canım Rüzgar ımız nasıl annesi gaz problemi devam ediyor mu maşallah 26 gün olmuş daha dün gibi herşey ya maşalllah
sağol Efloşum senin kuzular nasıl bitanem
sağol deryam senin kuzunda büyüyor maşallah kontrol ne zman
canım ya çok şaşırdım Rabbim bir daha göstermesin sağlıklı bir gebelik olsun inşallahhhhhhhhhh
canım fare olsa gelirdi tuzakalra eşinde bakmış için rahat etsin artık
ama yorma kendini zaten ayakların şişmiş
oyyyyyyyyyy maşallahhhhhhhhh canım darısı bebeğine kalp atışalrına sen kalbini ferah tut herşey güzel olacakkk Allah ın izni ile
canım ya çok kötü olmuş allah şifanı versin ama senin dinlenmen şart kuzummm
Tamam canım tamam düşünme daha fazla, git kafanı dağıt madem, ama ayaklarını mutlaka yükseğe kaldır nesdoşum, yazık davul gibi olmuşlar:26:evet kan oturması gibi olanlar ısırdığı yerler. daha bi kaç yerimde daha var ama beni en çok yoran bunlar.
çok bunaldım deryam düşündükçe sarıyorum. gittiğimiz arkadaşlar rahattır ayağımı evimde gibi uzatabileceğim bir çift. azcık kafam dağılsın.
inşallah yüsram, benim kontrol cumartesi günü, 4 gün var, hadi bugün bitti sayma, 3 diyeliminşallah iyidir büyümüştür:18:
Tamam canım tamam düşünme daha fazla, git kafanı dağıt madem, ama ayaklarını mutlaka yükseğe kaldır nesdoşum, yazık davul gibi olmuşlar:26:
hadi gezdir kızını madem, analı kızlı havanız değişsin biraztamam kuzum yastık koyarım altına. akşam da tuzlu su sirke yaptırcam yine yatmadan.
sağol canım benim düşündüğün için.
iki saat oturur gelirim. dorayı üzdüm kaç gündür vicdan yapıyorum.
kızlar akşama misafirliğe gideceğim için şimdi çekip koydum. bu hafif şiş hali. topallayarak yürüyebildiğim saatler.inceciktir benim ayaklarım ayak bileklerim.yara gibi görünen şeyler içerde kan oturması.
bu arada eşimi de yemiş. kendimde ve onda başka bir yerde daha buldum. ve de asıl kötüsü beraber gittiğimiz arkadaşa da kene girmiş. o kızcağız da hamile. anam daha da gitmem ben doğaya.
Eki Görüntüle 1143210
Eki Görüntüle 1143211
canım aç kaldığı için şekeri düştü havale geçirdi ondan hamdolsun geçti gitti, sana da geçmiş olsun bize piknik yaramıyor:)
Canım sağol sirkeli suyla evi silerim hep ama yıkanmadım onu da yaparım
oyy maşallah kuzuna nasılda büyümüş
sağol canım bugün geçti hamdolsun dün çok terledim ateş bastı durdu öyle attım sanırım
hadi güzle haberler duy inşallah canım
ayyyy densizlik canım onların ki sen keyfi yatmıyorsun ki senin kesin olan bir riskin var şaka değil bu, bence onlar yanlış anlama ama seni kıskanıyorlar muhtemelen halam teyzem deme onlar daha çok kıskanabiliyor maalesefen güzeli teli açmaman canım anlarlar böylelikle, sıkma tatlı canını
tablon görünmüyor zaten adet oldun canım artık bu ay geçti önümüzde ki ay inşallah yumurtlarsın doktor takibi yaptırsan iyi olur aslında
işte eşin kv de memnun onlara neyse sanki onlar bakıyor boş ve güzelim gerçekten düşüncesizlermiş, çok ısrarla arayıp yine derlerse sende onları çatlat evet çok şanslıyım kocan kv dem gözümün içine bakıyorlar de
ayy maşallah canım seninde kuzunaevinide güle güle kirlet ağız tadıyla
canım ateşe göre 15. gün çatlamış oluyorsun anlamadım gitti bu nasıl iş:44: yeşil rengi bilemiyorum canım bir bakayım yazayım
canım bir bilgim yok inan ki iğneden sonra çatlama olmaz mı yumurtan güzel büyümüştü aslında
sanırım yok fare inş da yoktur.
kuzum keçiören değildir umarım görev yeri. zira nefret ettiğim bir ilçedir. ama imkanları geniştir kendi avm si vs her şeyi bulursun.
yenimahalle daha nezih.
ankarada yeni ev den çok eski ev fazla. geniş mutfak inş bulursun ama genelde tokattaki mutfaklar asla olmaz ankarada. vardır da aşırı pahalı lüks dairelerde olur.
amin şeker.
masallah size cnm.merhaba kızlar yine pek girmedim vakit bulunca geçmişi okuyacağı
güzel haberler getirdik size teyzelerine oğlum sukurler olsun iyiymiş 409gr ağırlığı 25 cm boyu var parmağını emiyordu :)
detaylı ultrason için araştırma hastanesine git desim herşey yolunda görünüyor ama ilaç aliyorsun o yüzden daha tedbirli olmalıyız dedi
ışte böyle sizler nasılsınız hepinizi opuyorum
kesinlikle alinganlik degil yaptigin. cok haklisin. terbiyesizlik etmisler.Uff kizlar bazilarina cidden gicik oluyorum ama dilime getirip cevaplarini veremiyorum kilitleniyorum..keske o an cevabini versem de rahatlasam diyorum ama sonra da iyiki susmusum diyorum bazilari gicik dusuncesiz bana noluyoo....
Yaa esimin akrabalari olsa dert etmem aman elalem derim ama kendi akrabalarim ya sanki gicikligina yapiyorlar sanki keyfimden yatiyorum iyide yatiyorum size neee gelipte isimimi yapiyorsunuz diyip hepsine catasim var ama bi el sanki boguyo beni sus konusma diyooo...guya halalarim halimi soruyo hep arayip dalga gecer gibi yinemi yatiyorsun firsatini bulmussun diyip guluyolar yok kv cok safmis esimle dalga geciyorlar omu goturuyormus tuvalete.. guya saka ama benim cnm sikilmiyormu bunlari soyleyip asabimi bozmak icinmi ariyosunuz diyesim geliyo ama buyuklerim diyip susuyorum..
Simdi de kuzenim aradi acmak istemedim ama yine actim soylediyi cumle su naber nasilsin yine yatiyormusun cok kilo alicaksin be! Halimi hatrimi sormaya arayan boylemi konusur Allah askina benmi cok hassaslastim niye gicik ediyo bunlar beni...onun bana soylemesi gerekeni ben ona diyorum "bebek iyi olsun da kilo gider ne onemi var " diyorum iyi tamam diyip kapatti simdi kendime kiziyorum ben niye onu sakinlestiriyorum ben niye onlarin her imali sozlerine rahatlatici cevap veriyorum niye agixlarinin payini verecek cumleler bogazimda dugumleniyor...uff ne bileyim yaaa Allahim verdiyi sabrini elimden almasin da baska hic bisey istemiyorummm
Su siteye pcden giremiyorum bunun gibi birsuru komik karikatur indirdim :)) ama bu cok hosuma gitti
haklisin kuzum. cok yiprandin. ama biraz daha sabir.canım ne demek hepimizin ayrı ayrı dertleri var rabbim şifa versin inş...şu farelerdende kurtulurusun inş bir an önce
tmm cnm
ikinci kimyasalım oldu bu inş son olur canım tşkr ederim..
sağol canım benimm..
ay cutem ınan çok yoruldum...
proteın s ,c testleri filan verdim sonuçları göstermeye gidince söylerim tekrardan bu dr ları anlamakta çok zor...rabbim yardımcımız olsun ...
masallah cnm. kese boyutun mukemel.geldik kizlar keseyi gördük cok şükür 16.23 mm
çok iyi dedi hatta kesenin etrafinda yuzuk gibi birsey görünüyo ya o da saglikli ve iyi tutundugunu gosterir ondab gösterdim sana dedi vajinal bajsak bebegi de görürüz ama gerek yok 10 gun sonra gel dedi.
dr beni görünce pozitif mi dedi evet dedim tup mu yaptirdin bulent h.nin hastasiydin sen dedi yok hocam
normal sürpriz oldu dedim ayy cok sevindim ya dedi sagolun hocam da korku bitmiyo keseudi kalp atışıydi dedim görürüz duyarız inş rahat ol dedi
bi de klomenin etkisi 6 -8 haftya kadar surebiliyr dedi.
bizden haberler böyle
darisi isteyen tum canlarina en yakın zamanda ve eylulume inşaallah.....
anammm. cnm acidi kiz.çok şükür kuzum keseyi görmüşsün.
sırada bebek var. onu da göreceksin allahın izniyle.
bugün sayende sevindik.
bu arada kızlar eşim eve gidip bakmış düzeneğe düşen bir fare yok. sanırım yok fare.inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
cnm. keciorene oturmaaaaaa....Canım Keçiören-Yenimahalle taraflarında bakıyoruz.İnternetten tabii,henüz kesinleşmedi görev semtimiz.Yüksek ihtimallere göre bakıyoruz.Hafta sonu eşim tekrar Ankara'ya gidecek,tutacak evi.Baktığımız kiralık dairelerin çoğu kot yaa,ben ara kat istiyorum,pek yok,varsa da ya içi dandik ya da çok pahalı.
Kuzumm ben hakkaten daha önce duymamıştım hiç kot motBenim bulunduğum yerlerde bi tek yüksek giriş biliyorum.Sütten ağzımız yandı,şimdi yoğurdu üfleyerek yiyoruz.1.katta oturuyorum 8 aydır,dondummm,hiç ısınamadım Ankara'da da maşallah ya kot,ya en üst kat kiralık Puuff çok zormuşş
Canıım inan çok üzüldüm ben deAnlayabiliyor muyum senii,tabii ki hayır..Yaşamadım hiç..Ama eminim çok üzülüyorsun..Vardır bunda da bir hayır de ve tevekkül et nolur..''Rabb'imin verdiği de vermediği de imtihan''
Bana ısınmak de,orda durrKuzum,benim en muzdarip olduğum konu bu.Isınmak istiyorum artık.Gerçi benim de isteklerim hiç bitmiyo Ev çok eski olmasın,mutfağı geniş olsun,banyoda mutlaka klozet olsun,duşakabin bu evimde yok,onun da yokluğunu hissediyorum..Oturma grubumu berjerleriyle tam takım almıştım,ama berjerleri 2 evime de sığmadı,küçük odaya attım.Oturma odam da geniş olsun Olsun da olsunn anaamm
Ayağına nolduu Nesdeemm yaa,ne kaçırdım beenn geneKıyamam ya senin de sıkıntın bitmiyoo,tüh..
Fare konusunda da çok haklısın,ne hissettiğini tahmin edebiliyorum..Ben ismini dahi duyduğumda huylanıyorum.Siz ne zaman gitcekseniz o memleketten yaa
aanmmm icim acidi.kızlar akşama misafirliğe gideceğim için şimdi çekip koydum. bu hafif şiş hali. topallayarak yürüyebildiğim saatler.inceciktir benim ayaklarım ayak bileklerim.yara gibi görünen şeyler içerde kan oturması.
Eki Görüntüle 1143210
Eki Görüntüle 1143211
benim oglum GAZMANNNNN ;(((SAĞOL BİTANEM DARISI BAŞINA İNŞALLAHHHHHH
sağol kuzum sende seni arayanları hiç takma bende telefonlerını açma duymadım falan de boşver be
bu arada detaylı ultrasona doktor 24. haftada yaptır dedi bana senin neden erken yapıldı şimdi kadın doğumcum inseledi herşey normal ama emin olmak için radyoloğa yönlendirdi
sağol canım Rüzgar ımız nasıl annesi gaz problemi devam ediyor mu maşallah 26 gün olmuş daha dün gibi herşey ya maşalllah
canım ya çok şaşırdım Rabbim bir daha göstermesin sağlıklı bir gebelik olsun inşallahhhhhhhhhh
oyyyyyyyyyy maşallahhhhhhhhh canım darısı bebeğine kalp atışalrına sen kalbini ferah tut herşey güzel olacakkk Allah ın izni ile
haklisin kuzum. cok yiprandin. ama biraz daha sabir.
masallah cnm. kese boyutun mukemel.
5+5 te benim de 16,9 mm di cnm)
anamm seninki de pipili olaacak
anammm. cnm acidi kiz.
oleyyy
cnm. keciorene oturmaaaaaa....
aanmmm icim acidi.
benim oglum GAZMANNNNN ;(((
cnm. sonucu bana ozelden yaz lutfen. herseyi okuyamiyrm artik..inşallah yüsram, benim kontrol cumartesi günü, 4 gün var, hadi bugün bitti sayma, 3 diyeliminşallah iyidir büyümüştür:18:
Tamam canım tamam düşünme daha fazla, git kafanı dağıt madem, ama ayaklarını mutlaka yükseğe kaldır nesdoşum, yazık davul gibi olmuşlar:26:
benim ki de usg resmine baktim 5+4 gunlukmus ve 16.23 mm. ayy nerden anladın canim ya pipili olucani.
cnm. sonucu bana ozelden yaz lutfen. herseyi okuyamiyrm artik..
sadece tahmin cnm. hemen cinsiyet tahmini yapiyrz ya. bana pipili gibi geldi)
kese boyutun cok guzel cnm.Bende tahmin istiyorum noluuur.buarada benim 5+6 da 14.4 mm idi
sağol canım allh razı olsun..Canım Keçiören-Yenimahalle taraflarında bakıyoruz.İnternetten tabii,henüz kesinleşmedi görev semtimiz.Yüksek ihtimallere göre bakıyoruz.Hafta sonu eşim tekrar Ankara'ya gidecek,tutacak evi.Baktığımız kiralık dairelerin çoğu kot yaa,ben ara kat istiyorum,pek yok,varsa da ya içi dandik ya da çok pahalı.
canımmm ayy çok geçmiş olsun ya...keşke elimden brşey gelse..kızlar akşama misafirliğe gideceğim için şimdi çekip koydum. bu hafif şiş hali. topallayarak yürüyebildiğim saatler.inceciktir benim ayaklarım ayak bileklerim.yara gibi görünen şeyler içerde kan oturması.
Eki Görüntüle 1143210
Eki Görüntüle 1143211
SAĞOL BİTANEM DARISI BAŞINA İNŞALLAHHHHHH
haklisin kuzum. cok yiprandin. ama biraz daha sabir.
masallah cnm. kese boyutun mukemel.
5+5 te benim de 16,9 mm di cnm)
anamm seninki de pipili olaacak
anammm. cnm acidi kiz.
oleyyy
cnm. keciorene oturmaaaaaa....
aanmmm icim acidi.
benim oglum GAZMANNNNN ;(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?