- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
daha adet olmazsin.
nasılsınız kızlar
alntı yapamadım ama hepinizin güzel dualarını dileklerini okudum hepinize ayrı ayrı çoookk teşekkürr ederizz cici teyzelerii :)
Eylülüm canım çok geçmiş olsun inşaallah bu gördüğün yaşadığın son üzüntün olsun Rabbim sana şifa olacak doktorla tedavi ile karşılaştırsın seni
Cutem şu gaz sorunununz bi geçsin çoookk rahat edeceksiniz annesi yeğenim bana bayağı faydalı oldu yakınen öğreniyorum gaz derdi normale dönsün emzireceksin seveceksin gerisini Rüzgar Yusuf halledicek annesi inşaallahhh
Nesdemim kıyamam yaa ayağın cidden şişmiş o böcüklerde aşkolsun yanii bula bula hamişlerimi bulmuşlar ısıracak inşaallah çabuk iyileşirsin :)
Eflaliiimm Dgrpnrmm Sosyaliimm Deryamm Denizimm Duhamm Boranımm Ececimmm Yusramm nasılsınız tatlı hamişler :) unuttuğum hamişimiz yok değil mi inşaallah
Azapçiçeğim Çikolatacipsim ben yine unutkan oldum isimler uçtu zihnimden tüümm topikcanlar ne olur kusuruma bakmayın inşaallah hepiniz iyisinizdir Rabbim bebek isteyen tüm güzel yüreklere bu duyguyu yaşatsın lütfu ve keremi ile her zaman dualarımdasınız...
nasılsınız kızlar
alntı yapamadım ama hepinizin güzel dualarını dileklerini okudum hepinize ayrı ayrı çoookk teşekkürr ederizz cici teyzelerii :)
Eylülüm canım çok geçmiş olsun inşaallah bu gördüğün yaşadığın son üzüntün olsun Rabbim sana şifa olacak doktorla tedavi ile karşılaştırsın seni
Cutem şu gaz sorunununz bi geçsin çoookk rahat edeceksiniz annesi yeğenim bana bayağı faydalı oldu yakınen öğreniyorum gaz derdi normale dönsün emzireceksin seveceksin gerisini Rüzgar Yusuf halledicek annesi inşaallahhh
Nesdemim kıyamam yaa ayağın cidden şişmiş o böcüklerde aşkolsun yanii bula bula hamişlerimi bulmuşlar ısıracak inşaallah çabuk iyileşirsin :)
Eflaliiimm Dgrpnrmm Sosyaliimm Deryamm Denizimm Duhamm Boranımm Ececimmm Yusramm nasılsınız tatlı hamişler :) unuttuğum hamişimiz yok değil mi inşaallah
Azapçiçeğim Çikolatacipsim ben yine unutkan oldum isimler uçtu zihnimden tüümm topikcanlar ne olur kusuruma bakmayın inşaallah hepiniz iyisinizdir Rabbim bebek isteyen tüm güzel yüreklere bu duyguyu yaşatsın lütfu ve keremi ile her zaman dualarımdasınız...
Bugun cok yorucu ama biokadar iyi bi gun gecirdim.sebze ektik bahcemize allahin izniyle taze taze organik beslenicez.cok zor islermis valla.butun kotu enerjimi toprakla attim iyi oldu.ama kasiklarim cok agridi.yapmamam gerekirdi.unutmusum aklimdan cikivermis.eve girince dank etti.olucagi varsa olur kafamada takmadim acikcasi.hepinize iyi geceler diliyorum.allah rahatlim versin.
Canım Keçiören-Yenimahalle taraflarında bakıyoruz.İnternetten tabii,henüz kesinleşmedi görev semtimiz.Yüksek ihtimallere göre bakıyoruz.Hafta sonu eşim tekrar Ankara'ya gidecek,tutacak evi.Baktığımız kiralık dairelerin çoğu kot yaa,ben ara kat istiyorum,pek yok,varsa da ya içi dandik ya da çok pahalı.
Kuzumm ben hakkaten daha önce duymamıştım hiç kot motBenim bulunduğum yerlerde bi tek yüksek giriş biliyorum.Sütten ağzımız yandı,şimdi yoğurdu üfleyerek yiyoruz.1.katta oturuyorum 8 aydır,dondummm,hiç ısınamadım Ankara'da da maşallah ya kot,ya en üst kat kiralık Puuff çok zormuşş
Canıım inan çok üzüldüm ben deAnlayabiliyor muyum senii,tabii ki hayır..Yaşamadım hiç..Ama eminim çok üzülüyorsun..Vardır bunda da bir hayır de ve tevekkül et nolur..''Rabb'imin verdiği de vermediği de imtihan''
Bana ısınmak de,orda durrKuzum,benim en muzdarip olduğum konu bu.Isınmak istiyorum artık.Gerçi benim de isteklerim hiç bitmiyo Ev çok eski olmasın,mutfağı geniş olsun,banyoda mutlaka klozet olsun,duşakabin bu evimde yok,onun da yokluğunu hissediyorum..Oturma grubumu berjerleriyle tam takım almıştım,ama berjerleri 2 evime de sığmadı,küçük odaya attım.Oturma odam da geniş olsun Olsun da olsunn anaamm
Ayağına nolduu Nesdeemm yaa,ne kaçırdım beenn geneKıyamam ya senin de sıkıntın bitmiyoo,tüh..
Fare konusunda da çok haklısın,ne hissettiğini tahmin edebiliyorum..Ben ismini dahi duyduğumda huylanıyorum.Siz ne zaman gitcekseniz o memleketten yaa
oh oh ne güzel ağız tadiyla yiyin ins bostanlarinizi.
hicbirsey olmaz rabbim verecekse engel tanimaz
ins bu ay mujdeni alırsın.
hayırlı geceler sana da....
daha adet olmazsin.
gecen aya gore 3 gun gev yumurtlamissin. o nedenle bu ay 3 gun ileri atar adet tarihin.
amin cnm.
çokk zor vallaha bu durumlar, allah bir daha yaşatmasın canım benim.canım aç kaldığı için şekeri düştü havale geçirdi ondan hamdolsun geçti gitti, sana da geçmiş olsun bize piknik yaramıyor:)
Canım sağol sirkeli suyla evi silerim hep ama yıkanmadım onu da yaparım
oyy maşallah kuzuna nasılda büyümüş
sağol canım bugün geçti hamdolsun dün çok terledim ateş bastı durdu öyle attım sanırım
hadi güzle haberler duy inşallah canım
ayyyy densizlik canım onların ki sen keyfi yatmıyorsun ki senin kesin olan bir riskin var şaka değil bu, bence onlar yanlış anlama ama seni kıskanıyorlar muhtemelen halam teyzem deme onlar daha çok kıskanabiliyor maalesefen güzeli teli açmaman canım anlarlar böylelikle, sıkma tatlı canını
tablon görünmüyor zaten adet oldun canım artık bu ay geçti önümüzde ki ay inşallah yumurtlarsın doktor takibi yaptırsan iyi olur aslında
işte eşin kv de memnun onlara neyse sanki onlar bakıyor boş ve güzelim gerçekten düşüncesizlermiş, çok ısrarla arayıp yine derlerse sende onları çatlat evet çok şanslıyım kocan kv dem gözümün içine bakıyorlar de
ayy maşallah canım seninde kuzunaevinide güle güle kirlet ağız tadıyla
canım ateşe göre 15. gün çatlamış oluyorsun anlamadım gitti bu nasıl iş:44: yeşil rengi bilemiyorum canım bir bakayım yazayım
canım bir bilgim yok inan ki iğneden sonra çatlama olmaz mı yumurtan güzel büyümüştü aslında
ya normalde ne kadar süre ile kontrol oluyor ki? ben hep böyle bir ay arayla mı göreceğim kuzumukıyamam ya çok zor günler geçirmişsin, okudukça benim tüylerim diken diken oldu resmen
Bir daha Rabbim göstermesin canım benim
Benim de son kontrolum 1 ay arayla oldu ve çok zor geçiyor zaman, Allahtan işlerin yoğun olduğu zamana denk geldi de, biraz daha kolay geçti. Ama ister istemez aralık bu kadar uzayınca insan endişeleniyor haklısın canım. İnşallah kuzularımız iyidir. Görünce bütün merakımız korkumuz uçup gitsin inşallah
maşallah yeğenime, nasıl da büyümüş bakİnşallah detaylı ultrason da iyi geçer annesi
Maşallah maşallahkuzular bir bir büyüyorlar
Bence geçen pazartesi çatlamış yumurtan cnm. İllaki ultrasonda sönmüş yumurta kesesi görülecek diye birşey yok. Bence yumurtlama tespitinde ateş yöntemi ultrasondan daha gerçekçi bir yöntemYeşil kutucuk ovulasyon anlamına gelmiyor bence, ama tam olarak ne anlama geldiğin bilmiyorum canım. sen 11-12. gün bir daha git istersen ultrasona
Ne zaman oldun iğneyi cnm? belki ateşin geç yansıyordur. Bir de iğne yapıldığında yumurtan kaç mm'di?
ya canım benim çok üzüldüm, Allahtan sabır diliyorum senin için. ne denir ki bu durumda ne söylesek boşgünaydın kızlar geçmişi okuyamadım bugun kusura bakmayın..
ben bu sabah regl oldum..ters giden birşeyler vardı biliyordum ateşimide ölçmtüm 35.8 di dedim gidiyor bebeğim ve sabah uyandığımda kotü sürprizle karşılaştım...moralim çok bozuk bunları gözü yaşlı yazıyorum ama işyerindeyim ağlayamıyorummmmmmmmm
senin ayaklar iyice dinlenmeden geçmeyecek sanırım canım.kızlar ayağım hala aynı. çok şiş ve acıyor. kıpkırmızı ciğer gibi. dr umu aradım kanda bir enfeksiyon allerji çıkmadıysa bebeğine bir şey olmaz. hareketleri nasıl dedi. hareket ediyor dedim. kanaman da yoksa korkma dedi.
kasılmalarımı sordum nst ye bağlanman lazım dedi
ve de asıl bomba dün evimde fare boku buldum miniminnacık..ama nerde görsem tanırım. öyle zor bir akşam geçirdim ki anlatamam. düzenek kurduk gelen giden yok. banyonun apartman boşlukları vardır ya ordan tıkır tıkır tırmanma sesi geliyor. orda fare var kesin. ama evime nerden girdi anlamadım. tüm banyo tuvalet camlarım kapalı. eşim çoğu zaman dış kapıyı açar bir şey alır kızarım. şu kapıyı kapat öyle al ne alcaksan fare gircek diye. neyse umarım yanılıyorumdur bir tane bok buldum. mikro düzyede. her yeri talan ettim bulamadım. yapışkana da gelmedi. şimdi evde yokken gelirse gelir. gelmezse endişe etmemeye karar verdim. çünkü çok cazip yiyecekler koyduk.
ulan ne fareli memleketmiş burası. komşulara soruyorum ne olcak ki biz alışığız diyolar. koyun koyuna yatarız diyolar.
evim tertemizdi pazar günü şimdi kırklamak lazım. her şey üst üste geldi kızlar.
ooooo süpermiş kesen canım maaşallah tü tü tü...geldik kizlar keseyi gördük cok şükür 16.23 mm
çok iyi dedi hatta kesenin etrafinda yuzuk gibi birsey görünüyo ya o da saglikli ve iyi tutundugunu gosterir ondab gösterdim sana dedi vajinal bajsak bebegi de görürüz ama gerek yok 10 gun sonra gel dedi.
dr beni görünce pozitif mi dedi evet dedim tup mu yaptirdin bulent h.nin hastasiydin sen dedi yok hocam
normal sürpriz oldu dedim ayy cok sevindim ya dedi sagolun hocam da korku bitmiyo keseudi kalp atışıydi dedim görürüz duyarız inş rahat ol dedi
bi de klomenin etkisi 6 -8 haftya kadar surebiliyr dedi.
bizden haberler böyle
darisi isteyen tum canlarina en yakın zamanda ve eylulume inşaallah.....
offff ne olmuş onlar öyle yazık yaakızlar akşama misafirliğe gideceğim için şimdi çekip koydum. bu hafif şiş hali. topallayarak yürüyebildiğim saatler.inceciktir benim ayaklarım ayak bileklerim.yara gibi görünen şeyler içerde kan oturması.
bu arada eşimi de yemiş. kendimde ve onda başka bir yerde daha buldum. ve de asıl kötüsü beraber gittiğimiz arkadaşa da kene girmiş. o kızcağız da hamile. anam daha da gitmem ben doğaya.
Eki Görüntüle 1143210
Eki Görüntüle 1143211
canım bence yeni evde yıkaman daha mantıklı.Ohhhh koltuklarımı sildiimm,yatakodası halımı sildiimmm.Öteki halıları yıkatmaya göndercem.Yaa perdeleri ne zaman yıkasam kii,şimdi yıkayıp assam mı,yoksa 15 gün sonra taşındığım evde mi yıkasam bilemedim.Hani taşımada kirlenir mi acaba:26: Hayır yıkamaya ben yıkamıyom makine yıkıyo da onları asması bi dert anacımm
henüz adet geliyor düşüşü yok kii erken zaten.
sağ ol canım. birkaç gündür sancım oluyor ve gazmanımmmmnasılsınız kızlar
ohh ne güel:) afiyet bal olsun organik besinleriniz.Bugun cok yorucu ama biokadar iyi bi gun gecirdim.sebze ektik bahcemize allahin izniyle taze taze organik beslenicez.cok zor islermis valla.butun kotu enerjimi toprakla attim iyi oldu.ama kasiklarim cok agridi.yapmamam gerekirdi.unutmusum aklimdan cikivermis.eve girince dank etti.olucagi varsa olur kafamada takmadim acikcasi.hepinize iyi geceler diliyorum.allah rahatlim versin.
tamam cutem yazarımcnm. sonucu bana ozelden yaz lutfen. herseyi okuyamiyrm artik..
sadece tahmin cnm. hemen cinsiyet tahmini yapiyrz ya. bana pipili gibi geldi)
canım benim ilk haftalarda 2 hafta arayla oluyordu kontrolum, son kontrollerim 3 ve 4 hafta olduçokk zor vallaha bu durumlar, allah bir daha yaşatmasın canım benim.
ya normalde ne kadar süre ile kontrol oluyor ki? ben hep böyle bir ay arayla mı göreceğim kuzumu((((
ya canım benim çok üzüldüm, Allahtan sabır diliyorum senin için. ne denir ki bu durumda ne söylesek boş
senin ayaklar iyice dinlenmeden geçmeyecek sanırım canım.
nasıl bulsun o mikro fare pisliğini :)))) olsaydı o koyduğun yiyeceklere kesinnnnn gelirdi canım için rahat olsun.
sen ne olur ne olmaz sürekli koy o yapışkan mıdır nedir.
ooooo süpermiş kesen canım maaşallah tü tü tü...
inşallah devamı da sağlıkla gelecek canım:)
offff ne olmuş onlar öyle yazık yaa(((
kıyamam canım benim hiçbir şey yapma bak yat dinlen.
ben de tövbe attim valla doğa bize yaramadı
canım bence yeni evde yıkaman daha mantıklı.
ütülemiyorsan perdelerini orada yıkar asarsın hemen.
taşınırken de aklın perdelerde kalmaz
henüz adet geliyor düşüşü yok kii erken zaten.
bekleyelim görelim
sağ ol canım. birkaç gündür sancım oluyor ve gazmanımmmm(( yuvarlanıp gidiyoruz işte:)) sen nasılsın?
ohh ne güel:) afiyet bal olsun organik besinleriniz.
ona takılma sen olacağı varsa her türlü olur zaten
kızlar günaydın, dün işten erken çıkıp gittim dr a nedir ne değildirsöylesin ben de daha fazla gergin geçirmeyeyim bugunlerimi diye.
çatlamış dedi ateş ölçümü yapıyorum yukselmedi dedim. ateş yanıltır yukselmeden de çatlayabilir dedi. ben bu aydan ümitliyim dedi. ilişki gunlerime baktı. gayet güzel dedi. bugun ara verin sonra ilişkiye tam gaz devam dedi. onu nie dedi anlamadım yumurta çatladı sonuçta, ama geride küçük yumurtalar varsa demiş olabilir die düşündm ama öle bişey de sölemedi. eğer çatlamasaydı yapacak bişey yoktu bu ayı pas geçicektik dedi sonra hemen ultrasona aldı baktı çatlamış dedi zaten ben de görüntüde yumurtayı göremedim :) ama bugun yine ateşim belirgin bir şekilde yükselmedi :s
tamam cutem yazarım
canım benim ilk haftalarda 2 hafta arayla oluyordu kontrolum, son kontrollerim 3 ve 4 hafta oldusöyleyeceğim doktora, bu kadar uzatmasın arayı, evhamlanıyorum ben:26:
günaydın canım, progesteron baktır mutlaka, o zaman kim doğru söylüyor kim yanılıyor anlarız. Keşke dün verseydin kan. 26 mayısta çatladıysa, 2-3 haziranda progesteronunun yükselmiş olması gerekir. Tabi progesteron yükselirse ateş de yükselir. Sen mutlaka bugün bir hastanenin aciline gidip progesteron baktırıcam de canım.
aminnn canımmm çok tşkr ederim.nasılsınız kızlar
inş pınarlyy canım...benim pıhtılaşma problemi var sanırım o yüzden oluyor...Canim gecmis olsun.cok uzuldum.insallah kisa surede saglikli bir gebelik gecirirsin.boranda yasamisti bak masallah kisa surede tekrardan hamile kaldi.allahin izniyle bugunlerde gecicek.guzel haberlerini tekrardn alicaz insallah.
duha gözün aydın herşeyin yolunda olmasına çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş...geldik kizlar keseyi gördük cok şükür 16.23 mm
çok iyi dedi hatta kesenin etrafinda yuzuk gibi birsey görünüyo ya o da saglikli ve iyi tutundugunu gosterir ondab gösterdim sana dedi vajinal bajsak bebegi de görürüz ama gerek yok 10 gun sonra gel dedi.
dr beni görünce pozitif mi dedi evet dedim tup mu yaptirdin bulent h.nin hastasiydin sen dedi yok hocam
normal sürpriz oldu dedim ayy cok sevindim ya dedi sagolun hocam da korku bitmiyo keseudi kalp atışıydi dedim görürüz duyarız inş rahat ol dedi
bi de klomenin etkisi 6 -8 haftya kadar surebiliyr dedi.
bizden haberler böyle
darisi isteyen tum canlarina en yakın zamanda ve eylulume inşaallah.....
Cnm dk iltrasonda gormesi gereken seyi gorduyse catlamistir yani o sari cism derler ya iste o...yok eger o sari cismi gormediyse yumurta da yoksa o zaman geri sovrulurmustur kuculmustur sagliksizdir yani...yani cnm o sari cism denilen siviyi sen de gorduysen catlamistir korkma..yok suphen varsa progesteronuna baktira bilirsin cnm..ama 2doz pregnlyle bence catlamistir cunki cok etkili o iyne..atesin belki yatma saatin hava fslan etkiliyordur bilmiyorum..Ama dk catladi dediyse atilmis yumurtan Insallah da dollenmistir cnm..kafamı karıştırdın şimdi canım yaçatlamamıştır da bana mı öle diodur diyorsun
ama ya düşüşe geçtiyse progesteron? bi de her yer bakar mı progesteron bugun artık işten izin alamam sağlık ocakları bakar mı? öğle tatilinde gitsem.
ama ben yumurtayı görmedim ultrasonda. kocaman bişeydi görmemem imkansız hep görüyordum. aksine patlamış yayılmış bi sıvı birikintisi tarzı bişey gördüm :s kafam karıştıama çatlamasa catlamamış demez miydi dr um?
canım evet böcek yedi. diğer hamileye de kene girmiş dün farketmiş. neyse ki buranın kenesi zararsız. bişey çıkmamış.Allaa allaa,nasıl şişmiş ayakların gerçekteenn..Böcek yemiş anladığım kadarıyla,neymiş o öyle,doktora falan gittin mi Ness???
kuzum ben ankarada yaşamıyorum maalesef. ama evlenip atanana dek ankara yaşadım. oralıyım yani. ama şimdi teeee allahın unuttuğu yerdeyim:)hadi gezdir kızını madem, analı kızlı havanız değişsin biraz
Bu arada benim kuzenim de Ankara'da çiğdem mahallesinde oturuyordu, bu ODTÜ'nün 100 yıl kapısına yakın. Ona gelip yazları kalıyordum eskiden, ama şimdi evlendi başka yerde oturuyor, oraya daha hiç gelmedim. Sen merkez ilçelerde misin yoksa uzak mı merkeze?
Nesdemcim fare banyo giderinin kapagindan gelebilir.yikarken acik falan biraktiysan ordan cikar.geri ordan da yada kapidan cikmis olabilir.basima bikere geldi benim ama ben giderden cikarken gordum allahtan kapiyi kapatip banyonun kapisindan cikmasin diye altlarida kapattim.geldigi gibi geri gitmisti :)) ama o banyoya uzun bi sure tek girememistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?