Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nasılsınız kızlar
alntı yapamadım ama hepinizin güzel dualarını dileklerini okudum hepinize ayrı ayrı çoookk teşekkürr ederizz cici teyzelerii :)
Eylülüm canım çok geçmiş olsun inşaallah bu gördüğün yaşadığın son üzüntün olsun Rabbim sana şifa olacak doktorla tedavi ile karşılaştırsın seni
Cutem şu gaz sorunununz bi geçsin çoookk rahat edeceksiniz annesi yeğenim bana bayağı faydalı oldu yakınen öğreniyorum gaz derdi normale dönsün emzireceksin seveceksin gerisini Rüzgar Yusuf halledicek annesi inşaallahhh
Nesdemim kıyamam yaa ayağın cidden şişmiş o böcüklerde aşkolsun yanii bula bula hamişlerimi bulmuşlar ısıracak inşaallah çabuk iyileşirsin :)
Eflaliiimm Dgrpnrmm Sosyaliimm Deryamm Denizimm Duhamm Boranımm Ececimmm Yusramm nasılsınız tatlı hamişler :) unuttuğum hamişimiz yok değil mi inşaallah
Azapçiçeğim Çikolatacipsim ben yine unutkan oldum isimler uçtu zihnimden tüümm topikcanlar ne olur kusuruma bakmayın inşaallah hepiniz iyisinizdir Rabbim bebek isteyen tüm güzel yüreklere bu duyguyu yaşatsın lütfu ve keremi ile her zaman dualarımdasınız...

daha adet olmazsin.
gecen aya gore 3 gun gev yumurtlamissin. o nedenle bu ay 3 gun ileri atar adet tarihin.

amin cnm.

aminn canim.
iyiyim cok şükür nukram ugrasip duruyoruz işte.

Canim gecmis olsun.cok uzuldum.insallah kisa surede saglikli bir gebelik gecirirsin.boranda yasamisti bak masallah kisa surede tekrardan hamile kaldi.allahin izniyle bugunlerde gecicek.guzel haberlerini tekrardn alicaz insallah.

Bugun cok yorucu ama biokadar iyi bi gun gecirdim.sebze ektik bahcemize allahin izniyle taze taze organik beslenicez.cok zor islermis valla.butun kotu enerjimi toprakla attim iyi oldu.ama kasiklarim cok agridi.yapmamam gerekirdi.unutmusum aklimdan cikivermis.eve girince dank etti.olucagi varsa olur kafamada takmadim acikcasi.hepinize iyi geceler diliyorum.allah rahatlim versin.

oh oh ne güzel ağız tadiyla yiyin ins bostanlarinizi.
hicbirsey olmaz rabbim verecekse engel tanimaz
ins bu ay mujdeni alırsın.
hayırlı geceler sana da....

Canim keciorenin insani cok karisik ya ( internrtten olmaz ev tutma isi.gordugunle baktigin ayni olmuyor tecrubeyle sabittir.keske bi tanidiginiz olsa yardimci olurdu size.insallah icinden gecirdigin gibi guzel bi evin olur.ankaranin sogugu malum.guney cephe olmasina orta kat olmasina dikkat et.

oh oh ne güzel ağız tadiyla yiyin ins bostanlarinizi.
hicbirsey olmaz rabbim verecekse engel tanimaz
ins bu ay mujdeni alırsın.
hayırlı geceler sana da....

Sagol canim insallah zahmetli oldu ama yapiverdik :)) dedigin dogru olucaksa olur zaten..sanada hayirli geceler.

çokk zor vallaha bu durumlar, allah bir daha yaşatmasın canım benim.
ya normalde ne kadar süre ile kontrol oluyor ki? ben hep böyle bir ay arayla mı göreceğim kuzumu((((
ya canım benim çok üzüldüm, Allahtan sabır diliyorum senin için. ne denir ki bu durumda ne söylesek boş
senin ayaklar iyice dinlenmeden geçmeyecek sanırım canım.
nasıl bulsun o mikro fare pisliğini :)))) olsaydı o koyduğun yiyeceklere kesinnnnn gelirdi canım için rahat olsun.
sen ne olur ne olmaz sürekli koy o yapışkan mıdır nedir.
ooooo süpermiş kesen canım maaşallah tü tü tü...
inşallah devamı da sağlıkla gelecek canım:)
offff ne olmuş onlar öyle yazık yaa(((
kıyamam canım benim hiçbir şey yapma bak yat dinlen.
ben de tövbe attim valla doğa bize yaramadı
canım bence yeni evde yıkaman daha mantıklı.
ütülemiyorsan perdelerini orada yıkar asarsın hemen.
taşınırken de aklın perdelerde kalmaz
henüz adet geliyor düşüşü yok kii erken zaten.
bekleyelim görelim
sağ ol canım. birkaç gündür sancım oluyor ve gazmanımmmm (( yuvarlanıp gidiyoruz işte:)) sen nasılsın?
ohh ne güel:) afiyet bal olsun organik besinleriniz.
ona takılma sen olacağı varsa her türlü olur zaten

kızlar günaydın, dün işten erken çıkıp gittim dr a nedir ne değildirsöylesin ben de daha fazla gergin geçirmeyeyim bugunlerimi diye.
çatlamış dedi ateş ölçümü yapıyorum yukselmedi dedim. ateş yanıltır yukselmeden de çatlayabilir dedi. ben bu aydan ümitliyim dedi. ilişki gunlerime baktı. gayet güzel dedi. bugun ara verin sonra ilişkiye tam gaz devam dedi. onu nie dedi anlamadım yumurta çatladı sonuçta, ama geride küçük yumurtalar varsa demiş olabilir die düşündm ama öle bişey de sölemedi. eğer çatlamasaydı yapacak bişey yoktu bu ayı pas geçicektik dedi sonra hemen ultrasona aldı baktı çatlamış dedi zaten ben de görüntüde yumurtayı göremedim :) ama bugun yine ateşim belirgin bir şekilde yükselmedi :s

cnm. sonucu bana ozelden yaz lutfen. herseyi okuyamiyrm artik..

sadece tahmin cnm. hemen cinsiyet tahmini yapiyrz ya. bana pipili gibi geldi )
tamam cutem yazarım

canım benim ilk haftalarda 2 hafta arayla oluyordu kontrolum, son kontrollerim 3 ve 4 hafta oldu söyleyeceğim doktora, bu kadar uzatmasın arayı, evhamlanıyorum ben:26:

günaydın canım, progesteron baktır mutlaka, o zaman kim doğru söylüyor kim yanılıyor anlarız. Keşke dün verseydin kan. 26 mayısta çatladıysa, 2-3 haziranda progesteronunun yükselmiş olması gerekir. Tabi progesteron yükselirse ateş de yükselir. Sen mutlaka bugün bir hastanenin aciline gidip progesteron baktırıcam de canım.

kafamı karıştırdın şimdi canım ya çatlamamıştır da bana mı öle diodur diyorsun
ama ya düşüşe geçtiyse progesteron? bi de her yer bakar mı progesteron bugun artık işten izin alamam sağlık ocakları bakar mı? öğle tatilinde gitsem.
ama ben yumurtayı görmedim ultrasonda. kocaman bişeydi görmemem imkansız hep görüyordum. aksine patlamış yayılmış bi sıvı birikintisi tarzı bişey gördüm :s kafam karıştı ama çatlamasa catlamamış demez miydi dr um?

Son düzenleme:
aminnn canımmm çok tşkr ederim.
Canim gecmis olsun.cok uzuldum.insallah kisa surede saglikli bir gebelik gecirirsin.boranda yasamisti bak masallah kisa surede tekrardan hamile kaldi.allahin izniyle bugunlerde gecicek.guzel haberlerini tekrardn alicaz insallah.
inş pınarlyy canım...benim pıhtılaşma problemi var sanırım o yüzden oluyor...
duha gözün aydın herşeyin yolunda olmasına çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş...
aminnn...

Cnm dk iltrasonda gormesi gereken seyi gorduyse catlamistir yani o sari cism derler ya iste o...yok eger o sari cismi gormediyse yumurta da yoksa o zaman geri sovrulurmustur kuculmustur sagliksizdir yani...yani cnm o sari cism denilen siviyi sen de gorduysen catlamistir korkma..yok suphen varsa progesteronuna baktira bilirsin cnm..ama 2doz pregnlyle bence catlamistir cunki cok etkili o iyne..atesin belki yatma saatin hava fslan etkiliyordur bilmiyorum..Ama dk catladi dediyse atilmis yumurtan Insallah da dollenmistir cnm..

Allaa allaa,nasıl şişmiş ayakların gerçekteenn..Böcek yemiş anladığım kadarıyla,neymiş o öyle,doktora falan gittin mi Ness???
canım evet böcek yedi. diğer hamileye de kene girmiş dün farketmiş. neyse ki buranın kenesi zararsız. bişey çıkmamış.
kuzum ben ankarada yaşamıyorum maalesef. ama evlenip atanana dek ankara yaşadım. oralıyım yani. ama şimdi teeee allahın unuttuğu yerdeyim:)

canımcım benim giderim kapalıdır hep. hatta onun için özel cam kapatıcı bile aldım. ama duşakabin giderim açık. fakat ordan girme şansı yok. yolu ters.
düzeneğe gemediğine göre iki gündür yok diye düşünüyorum artık. inş da yoktur.

Nesdosum bugun daha iyimisin canim???? Ayaklarin cidden kotuymus cookk gecmis olsun cnm...hafifledimi bugun hic???

arkadaşlar merhaba.
ben kızıma ateş ölçme yöntemi ile hamile kalmıştım. şimdi ikinciyi düşünüyorum ve yine ölçüyorum, ancak şu an kafam karıştı.
14. gün: 36.1 +
15.gün:36.2
16.gün:36.3 +
17.gün:36.3 +
18.gün:36.4 +
19.gün:36.5

normalde 16 ve 19 arası ateş yükselirdi, o yüzden kaçırmayayım diye o ara kesintisiz çalıştım ama halen belirgin bir değişim yok.
1.) saat 6 da uyandığım için tam o saatte ölçüyorum o yüzden ölçüm saati erken olabilir mi? okula gittiğim için daha geç kalkma şansım yok.
2.) kesintisiz çalışmaya devam edeyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…