Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol tatlim sukurler olsun biz cok iyiyizz siz de hep iyi olun cnm...minisine benden cook opucuklerrr minik ellerineee
bosverdim cnm artik..takmiyorum...bebisim sagsalim gelsin yeter bana...

:16:
cin takvmne baktim az önce erkek diyo
canim benim bu takvimlere belirtilere eglencelik bak ama inandirma kendini ona hazirlama yaniii bana heeepsi kiz diyordu dk 12haftada soylemefi taa 18hftaya kadar..yani ben 18haftaya kadar o takvimlerin inanciyla etrafin kizin olucak sozuyle inandirmisim kendimi...oglum demeye alismak zaman aldiii fistigim kizim diyip duruyordum yine
yani canim eglencelik bak onlara ama inandirma kendini

kafanı karıştıracak bişey yok canım benim, ortalıkta yumurta yoksa yoktur, ama ateşin neden yükselmiyor? Eğer doğru ölçtüğüne eminsen, bence yükselmesi gerekirdi. Ben yumurtanın çatlayıp da ateşin yükselmediğini görmedim şimdiye kadar. Ben emin olman için progesteron baktır dedim canım. Ama kafanı böyle karıştırıp evham yaptıracağımı bilseydim demezdim.
Bu arada sağlık ocaklarının progesteron bakıp bakmadıklarını bilmiyorum cnm, ben özel bir hastanenin acilinde baktırıyordum hep, 24 saat bakıyorlar ve 2 saatte sonucu söylüyorlar.

eylülcüm günaydın nasılsın bugün? doktorun ne dedi?

aa ben seni de hep ankarada sanıyordum canım. Eee ayakların nasıl oldu bugün?

6 uygun bir saat bence, ben de hep 6:10'da ölçerdim.
gün aşırı çalışmaya devam edin bence

nesdem geçmiş olsun canım.bugün nasılsın? prensesin nasıl?

eylül canım çok üzüldüm.rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin tez zamanda inşallah

duha her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım

cute canım Rüzgar nasıl? sen nasılsın?

ece sen boşver art niyetli insanları.bebeğine ve kendine bak.senin yanında olan bi eşin var, sana destek.ne güzel.salla gittin gerisini.

azeri canım sizden ne haber?nasıl oldunuz?

lastım inşallah bi sıkıntı yoktur.bi süre giremeyeceğim demişsin.çok da özletme kendini

nukram,boran,happyy,eflal ve aklıma şuan için gelmeyen tüm fıstıklar.sizler nasılsınız?

ayyy maşallah canım boyutu çok güzel vajinal baksa kesin görürdü miniği
ohh çok şükür canım sevindim senin adına
oyyyy nesdoşum geçmiş olsun canım fena olmuş tabi canın yanar senin( canım bari yarın ve cuma gitme haftasonuyla birleştir de dinlen evde ne olur eziyet etme kendine, yanında olsam eve kilitliycem seni

arkadaşına üzüldüm ben çok korkuyum keneden bizim burada merkezi:18: hafta sonu gittik ama sürekli oğlumun saçına başına baktım eve gelince soydum inceledim yıkadım:18: kendime bakmadım ama:18:
ohhh ellerine sağlık taşınırken o koltukları sarıcaksın değil mi yazık emeğine yoksa perdeleri sakın yıkama taşındığın yerde yıka as mis gibi, taşınmayla ilgili merak ettiğin olursa sor canım iki kere taşındım birini 1,5 günde hallettim
hamdolsun canım benim kuzular iyi büyük beyimiz erken ergenlik yaşıyor
ovulasyon testide aldım bakalım bu ay nasıl olacak hemde ateste ölçüyorum canım gidicem insallah diğer aya
git canım git mutlaka
bence adet olmuyorsun dur bakalım hala umutluyum
iyiyim canım hamdolsun sende iyisindir inşaallah
ohh afiyet olsun canım ne güzel eşimle hayalimiz bahçeli ev sağlıkla ağız tadıyla yemek nasip olsun
canım anlamadım gitti ateş yanılmaz gibi geliyor inşallah yanılmıştır bu seferde döllenir o yumurtan
sağlık ocağı bakmıyor canım beta hcg verirken onu da istemiştim kabul etmedi sistem
henüz çatlamamış görünüyor çalışmaya devam:)

Günaydın güzeller sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah

yok canım bende oyle eğlence olsun diye baktim şükür kaptirmiyorum her ikisine de hazirim ins saglikli olsun allahin izniyle o yeter

inşallah canım dr sarı cisim filan demedi ben de renkli bişey görmedim zaten ama böyle dağılmış yaılmış gibi bi birikinti gibi bişey gördüm daha aydınlık şeffaf gibi öyle yumurta karartısı şeklinde değil. dr çatlamış ümitliyim dedi. neden yalan söylesinki :s 21mm de 2 doz vuruldum biliyorsun.

ay canım ben evhamlıyım bilmiyor musun :s bi de gider test yaparım düşük çıkar paralarım o zaman o dr u

hayırlısı olsun be canım valla bu ay psikolojik olarak yoruldum :s

nasılsın? Görüm seni

Canım çok haklısın yoruldun muhakkak, elinden geleni yapıyorsun gerisi Rabbimin takdiri o ol diyecek biliyorsun kuzum

aynen öyle canım buyudu buyumedi diye yasadım birden buyudu haber geldi iğnemi oldum tam da o ilişkiden bi gun önce ciddi bi kavga yasadım eşimle kv ile ilgili ertesi gun onun türlü şaklabanlıklarıyla ilişki oldu beni or ikna etti o derce sinirliydim ertesi gun ikimizde yorgun ve uykusuzduk. hastayım zaten vucudum mikrobu daha atamadı. derken ateşim yukselmedi ama dr catladı dedi ama kızlar prpgesteron bi baktır dio yeminle yoruldum. tum bunların dışında başka sorunlar da var maddi olarak ailemin sağlık durumlarıyal ilgili vs . hayırlısı olsun.

Canım huzurunuz sağlığınız yerinde olsun önce bebek illa olacak Rabbim doğru zamanda nasip edecek,inşaallah bütün sıkıntıların gider feraha çıkarsın, progesterona bencede baktır canım

Canım huzurunuz sağlığınız yerinde olsun önce bebek illa olacak Rabbim doğru zamanda nasip edecek,inşaallah bütün sıkıntıların gider feraha çıkarsın, progesterona bencede baktır canım

hayırlısı olsun. amin canım. valla canım bilmioyrum baktırmalı mıyım? nereye kayboldu yumurta çatlamadıysa?

hayırlısı olsun. amin canım. valla canım bilmioyrum baktırmalı mıyım? nereye kayboldu yumurta çatlamadıysa?

Canım sana kalmış nasıl rahat edeceksen öyle yaptır ece açıklamış ya onun bilgisi daha çok bu konuda benim pek bilgim yok maalesef

yumurtan çatlasaydı ateşin yükselirdi güzelim.
sen ilişkiyi bırakma.
ama her şeyden önemlisi çok takıyorsun kafana sen. yerinde olsam ne ateş ölçerim ne bişey. biraz doğala bırakırım kendimi.
bak problemler de varmış bunca şeyin arasında sağlıklı da olsa çatlamaz o yumurta. azcık oluruna bırak.

ben her zamanki gib çok yoğunum ik tane raporlumuz var ve çok yoğunuz
CUTEM Rüzgar ın gaz sorunu biran önce çözülür inşallahhhh
NUKRAM iyiyim hamd olsun sen nasılsın
EFLAMİN ben o küçük paşanın ergenliğini yerim
NESDEM ayakların durumu nasıl daha iyi misin
EYLÜL canım doktora gittin mi
tüm topikcanlarım öpüyorum hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…