Sagol tatlim sukurler olsun biz cok iyiyizznasılsınız kızlar
alntı yapamadım ama hepinizin güzel dualarını dileklerini okudum hepinize ayrı ayrı çoookk teşekkürr ederizz cici teyzelerii :)
Eylülüm canım çok geçmiş olsun inşaallah bu gördüğün yaşadığın son üzüntün olsun Rabbim sana şifa olacak doktorla tedavi ile karşılaştırsın seni
Cutem şu gaz sorunununz bi geçsin çoookk rahat edeceksiniz annesi yeğenim bana bayağı faydalı oldu yakınen öğreniyorum gaz derdi normale dönsün emzireceksin seveceksin gerisini Rüzgar Yusuf halledicek annesi inşaallahhh
Nesdemim kıyamam yaa ayağın cidden şişmiş o böcüklerde aşkolsun yanii bula bula hamişlerimi bulmuşlar ısıracak inşaallah çabuk iyileşirsin :)
Eflaliiimm Dgrpnrmm Sosyaliimm Deryamm Denizimm Duhamm Boranımm Ececimmm Yusramm nasılsınız tatlı hamişler :) unuttuğum hamişimiz yok değil mi inşaallah
Azapçiçeğim Çikolatacipsim ben yine unutkan oldum isimler uçtu zihnimden tüümm topikcanlar ne olur kusuruma bakmayın inşaallah hepiniz iyisinizdir Rabbim bebek isteyen tüm güzel yüreklere bu duyguyu yaşatsın lütfu ve keremi ile her zaman dualarımdasınız...
bosverdim cnm artik..takmiyorum...bebisim sagsalim gelsin yeter bana...masallah size cnm.
kesinlikle alinganlik degil yaptigin. cok haklisin. terbiyesizlik etmisler.
sana destek olacaklarina kostek olmuslar. en iyi ben anlarim seni. yatmak nedir, icindeki cani kaybetme duygusuyla hafeket etmek nedir cok iyi bilirim. sen keyfine bak cnm.sukur esi ve kv iyi. Allah razi olsun. bence ksknmis akrabalarinda seni ve ailenin guzelligini. yeri gelince usuluyle cevaplarini ver cnm atma icine sakin
supermis
canim benim bu takvimlere belirtilere eglencelik bak ama inandirma kendini ona hazirlama yaniii:16:
cin takvmne baktim az önce erkek diyo
kafanı karıştıracak bişey yok canım benim, ortalıkta yumurta yoksa yoktur, ama ateşin neden yükselmiyor? Eğer doğru ölçtüğüne eminsen, bence yükselmesi gerekirdi. Ben yumurtanın çatlayıp da ateşin yükselmediğini görmedim şimdiye kadar. Ben emin olman için progesteron baktır dedim canım. Ama kafanı böyle karıştırıp evham yaptıracağımı bilseydim demezdim.kafamı karıştırdın şimdi canım yaçatlamamıştır da bana mı öle diodur diyorsun
ama ya düşüşe geçtiyse progesteron? bi de her yer bakar mı progesteron bugun artık işten izin alamam sağlık ocakları bakar mı? öğle tatilinde gitsem.
ama ben yumurtayı görmedim ultrasonda. kocaman bişeydi görmemem imkansız hep görüyordum. aksine patlamış yayılmış bi sıvı birikintisi tarzı bişey gördüm :s kafam karıştıama çatlamasa catlamamış demez miydi dr um?
eylülcüm günaydın nasılsın bugün? doktorun ne dedi?aminnn canımmm çok tşkr ederim.
inş pınarlyy canım...benim pıhtılaşma problemi var sanırım o yüzden oluyor...
duha gözün aydın herşeyin yolunda olmasına çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş...
aminnn...
aa ben seni de hep ankarada sanıyordum canım. Eee ayakların nasıl oldu bugün?canım evet böcek yedi. diğer hamileye de kene girmiş dün farketmiş. neyse ki buranın kenesi zararsız. bişey çıkmamış.
kuzum ben ankarada yaşamıyorum maalesef. ama evlenip atanana dek ankara yaşadım. oralıyım yani. ama şimdi teeee allahın unuttuğu yerdeyim:)
canımcım benim giderim kapalıdır hep. hatta onun için özel cam kapatıcı bile aldım. ama duşakabin giderim açık. fakat ordan girme şansı yok. yolu ters.
düzeneğe gemediğine göre iki gündür yok diye düşünüyorum artık. inş da yoktur.
6 uygun bir saat bence, ben de hep 6:10'da ölçerdim.arkadaşlar merhaba.
ben kızıma ateş ölçme yöntemi ile hamile kalmıştım. şimdi ikinciyi düşünüyorum ve yine ölçüyorum, ancak şu an kafam karıştı.
14. gün: 36.1 +
15.gün:36.2
16.gün:36.3 +
17.gün:36.3 +
18.gün:36.4 +
19.gün:36.5
normalde 16 ve 19 arası ateş yükselirdi, o yüzden kaçırmayayım diye o ara kesintisiz çalıştımama halen belirgin bir değişim yok.
1.) saat 6 da uyandığım için tam o saatte ölçüyorum o yüzden ölçüm saati erken olabilir mi? okula gittiğim için daha geç kalkma şansım yok.
2.) kesintisiz çalışmaya devam edeyim mi?
ayyy maşallah canım boyutu çok güzelgeldik kizlar keseyi gördük cok şükür 16.23 mm
çok iyi dedi hatta kesenin etrafinda yuzuk gibi birsey görünüyo ya o da saglikli ve iyi tutundugunu gosterir ondab gösterdim sana dedi vajinal bajsak bebegi de görürüz ama gerek yok 10 gun sonra gel dedi.
dr beni görünce pozitif mi dedi evet dedim tup mu yaptirdin bulent h.nin hastasiydin sen dedi yok hocam
normal sürpriz oldu dedim ayy cok sevindim ya dedi sagolun hocam da korku bitmiyo keseudi kalp atışıydi dedim görürüz duyarız inş rahat ol dedi
bi de klomenin etkisi 6 -8 haftya kadar surebiliyr dedi.
bizden haberler böyle
darisi isteyen tum canlarina en yakın zamanda ve eylulume inşaallah.....
ohh çok şükür canım sevindim senin adınaçok şükür kuzum keseyi görmüşsün.
sırada bebek var. onu da göreceksin allahın izniyle.
bugün sayende sevindik.
bu arada kızlar eşim eve gidip bakmış düzeneğe düşen bir fare yok. sanırım yok fare.inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
oyyyy nesdoşum geçmiş olsun canım fena olmuş tabi canın yanar seninkızlar akşama misafirliğe gideceğim için şimdi çekip koydum. bu hafif şiş hali. topallayarak yürüyebildiğim saatler.inceciktir benim ayaklarım ayak bileklerim.yara gibi görünen şeyler içerde kan oturması.
bu arada eşimi de yemiş. kendimde ve onda başka bir yerde daha buldum. ve de asıl kötüsü beraber gittiğimiz arkadaşa da kene girmiş. o kızcağız da hamile. anam daha da gitmem ben doğaya.
Eki Görüntüle 1143210
Eki Görüntüle 1143211
ohhh ellerine sağlık taşınırken o koltukları sarıcaksın değil mi yazık emeğine yoksaOhhhh koltuklarımı sildiimm,yatakodası halımı sildiimmm.Öteki halıları yıkatmaya göndercem.Yaa perdeleri ne zaman yıkasam kii,şimdi yıkayıp assam mı,yoksa 15 gün sonra taşındığım evde mi yıkasam bilemedim.Hani taşımada kirlenir mi acaba:26: Hayır yıkamaya ben yıkamıyom makine yıkıyo da onları asması bi dert anacımm
hamdolsun canım benim kuzular iyi büyük beyimiz erken ergenlik yaşıyorSAĞOL BİTANEM DARISI BAŞINA İNŞALLAHHHHHH
sağol kuzum sende seni arayanları hiç takma bende telefonlerını açma duymadım falan de boşver be
sağol kuzum olmuştur tabi kuzu daha kaç cm ler görecek inşallahhhhhhhhhhh
canım maşallah sizede bizde dün gittik 25 cm 409 gr benim ki az zayıf mı ne :)
bu arada detaylı ultrasona doktor 24. haftada yaptır dedi bana senin neden erken yapıldı şimdi kadın doğumcum inseledi herşey normal ama emin olmak için radyoloğa yönlendirdi
sağol canım Rüzgar ımız nasıl annesi gaz problemi devam ediyor mu maşallah 26 gün olmuş daha dün gibi herşey ya maşalllah
sağol Efloşum senin kuzular nasıl bitanem
sağol deryam senin kuzunda büyüyor maşallah kontrol ne zman
canım ya çok şaşırdım Rabbim bir daha göstermesin sağlıklı bir gebelik olsun inşallahhhhhhhhhh
canım fare olsa gelirdi tuzakalra eşinde bakmış için rahat etsin artık
ama yorma kendini zaten ayakların şişmiş
oyyyyyyyyyy maşallahhhhhhhhh canım darısı bebeğine kalp atışalrına sen kalbini ferah tut herşey güzel olacakkk Allah ın izni ile
canım ya çok kötü olmuş allah şifanı versin ama senin dinlenmen şart kuzummm
git canım git mutlakaovulasyon testide aldım bakalım bu ay nasıl olacak hemde ateste ölçüyorum canım gidicem insallah diğer aya
bence adet olmuyorsun dur bakalım hala umutluyum
iyiyim canım hamdolsun sende iyisindir inşaallahnasılsınız kızlar
alntı yapamadım ama hepinizin güzel dualarını dileklerini okudum hepinize ayrı ayrı çoookk teşekkürr ederizz cici teyzelerii :)
Eylülüm canım çok geçmiş olsun inşaallah bu gördüğün yaşadığın son üzüntün olsun Rabbim sana şifa olacak doktorla tedavi ile karşılaştırsın seni
Cutem şu gaz sorunununz bi geçsin çoookk rahat edeceksiniz annesi yeğenim bana bayağı faydalı oldu yakınen öğreniyorum gaz derdi normale dönsün emzireceksin seveceksin gerisini Rüzgar Yusuf halledicek annesi inşaallahhh
Nesdemim kıyamam yaa ayağın cidden şişmiş o böcüklerde aşkolsun yanii bula bula hamişlerimi bulmuşlar ısıracak inşaallah çabuk iyileşirsin :)
Eflaliiimm Dgrpnrmm Sosyaliimm Deryamm Denizimm Duhamm Boranımm Ececimmm Yusramm nasılsınız tatlı hamişler :) unuttuğum hamişimiz yok değil mi inşaallah
Azapçiçeğim Çikolatacipsim ben yine unutkan oldum isimler uçtu zihnimden tüümm topikcanlar ne olur kusuruma bakmayın inşaallah hepiniz iyisinizdir Rabbim bebek isteyen tüm güzel yüreklere bu duyguyu yaşatsın lütfu ve keremi ile her zaman dualarımdasınız...
ohh afiyet olsun canım ne güzel eşimle hayalimiz bahçeli evBugun cok yorucu ama biokadar iyi bi gun gecirdim.sebze ektik bahcemize allahin izniyle taze taze organik beslenicez.cok zor islermis valla.butun kotu enerjimi toprakla attim iyi oldu.ama kasiklarim cok agridi.yapmamam gerekirdi.unutmusum aklimdan cikivermis.eve girince dank etti.olucagi varsa olur kafamada takmadim acikcasi.hepinize iyi geceler diliyorum.allah rahatlim versin.
canım anlamadım gitti ateş yanılmaz gibi geliyor inşallah yanılmıştır bu seferde döllenir o yumurtankızlar günaydın, dün işten erken çıkıp gittim dr a nedir ne değildirsöylesin ben de daha fazla gergin geçirmeyeyim bugunlerimi diye.
çatlamış dedi ateş ölçümü yapıyorum yukselmedi dedim. ateş yanıltır yukselmeden de çatlayabilir dedi. ben bu aydan ümitliyim dedi. ilişki gunlerime baktı. gayet güzel dedi. bugun ara verin sonra ilişkiye tam gaz devam dedi. onu nie dedi anlamadım yumurta çatladı sonuçta, ama geride küçük yumurtalar varsa demiş olabilir die düşündm ama öle bişey de sölemedi. eğer çatlamasaydı yapacak bişey yoktu bu ayı pas geçicektik dedi sonra hemen ultrasona aldı baktı çatlamış dedi zaten ben de görüntüde yumurtayı göremedim :) ama bugun yine ateşim belirgin bir şekilde yükselmedi :s
sağlık ocağı bakmıyor canım beta hcg verirken onu da istemiştim kabul etmedi sistemkafamı karıştırdın şimdi canım yaçatlamamıştır da bana mı öle diodur diyorsun
ama ya düşüşe geçtiyse progesteron? bi de her yer bakar mı progesteron bugun artık işten izin alamam sağlık ocakları bakar mı? öğle tatilinde gitsem.
ama ben yumurtayı görmedim ultrasonda. kocaman bişeydi görmemem imkansız hep görüyordum. aksine patlamış yayılmış bi sıvı birikintisi tarzı bişey gördüm :s kafam karıştıama çatlamasa catlamamış demez miydi dr um?
henüz çatlamamış görünüyor çalışmaya devam:)arkadaşlar merhaba.
ben kızıma ateş ölçme yöntemi ile hamile kalmıştım. şimdi ikinciyi düşünüyorum ve yine ölçüyorum, ancak şu an kafam karıştı.
14. gün: 36.1 +
15.gün:36.2
16.gün:36.3 +
17.gün:36.3 +
18.gün:36.4 +
19.gün:36.5
normalde 16 ve 19 arası ateş yükselirdi, o yüzden kaçırmayayım diye o ara kesintisiz çalıştımama halen belirgin bir değişim yok.
1.) saat 6 da uyandığım için tam o saatte ölçüyorum o yüzden ölçüm saati erken olabilir mi? okula gittiğim için daha geç kalkma şansım yok.
2.) kesintisiz çalışmaya devam edeyim mi?
Sagol tatlim sukurler olsun biz cok iyiyizzsiz de hep iyi olun cnm...minisine benden cook opucuklerrr minik ellerineee
bosverdim cnm artik..takmiyorum...bebisim sagsalim gelsin yeter bana...
canim benim bu takvimlere belirtilere eglencelik bak ama inandirma kendini ona hazirlama yaniiibana heeepsi kiz diyordu dk 12haftada soylemefi taa 18hftaya kadar..yani ben 18haftaya kadar o takvimlerin inanciyla etrafin kizin olucak sozuyle inandirmisim kendimi...oglum demeye alismak zaman aldiii fistigim kizim diyip duruyordum yine
yani canim eglencelik bak onlara ama inandirma kendini
Günaydın güzeller sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah
Cnm dk iltrasonda gormesi gereken seyi gorduyse catlamistir yani o sari cism derler ya iste o...yok eger o sari cismi gormediyse yumurta da yoksa o zaman geri sovrulurmustur kuculmustur sagliksizdir yani...yani cnm o sari cism denilen siviyi sen de gorduysen catlamistir korkma..yok suphen varsa progesteronuna baktira bilirsin cnm..ama 2doz pregnlyle bence catlamistir cunki cok etkili o iyne..atesin belki yatma saatin hava fslan etkiliyordur bilmiyorum..Ama dk catladi dediyse atilmis yumurtan Insallah da dollenmistir cnm..
kafanı karıştıracak bişey yok canım benim, ortalıkta yumurta yoksa yoktur, ama ateşin neden yükselmiyor? Eğer doğru ölçtüğüne eminsen, bence yükselmesi gerekirdi. Ben yumurtanın çatlayıp da ateşin yükselmediğini görmedim şimdiye kadar. Ben emin olman için progesteron baktır dedim canım. Ama kafanı böyle karıştırıp evham yaptıracağımı bilseydim demezdim.
Bu arada sağlık ocaklarının progesteron bakıp bakmadıklarını bilmiyorum cnm, ben özel bir hastanenin acilinde baktırıyordum hep, 24 saat bakıyorlar ve 2 saatte sonucu söylüyorlar.
eylülcüm günaydın nasılsın bugün? doktorun ne dedi?
aa ben seni de hep ankarada sanıyordum canım. Eee ayakların nasıl oldu bugün?
6 uygun bir saat bence, ben de hep 6:10'da ölçerdim.
gün aşırı çalışmaya devam edin bence
ayyy maşallah canım boyutu çok güzelvajinal baksa kesin görürdü miniği
ohh çok şükür canım sevindim senin adına
oyyyy nesdoşum geçmiş olsun canım fena olmuş tabi canın yanar senin( canım bari yarın ve cuma gitme haftasonuyla birleştir de dinlen evde ne olur eziyet etme kendine, yanında olsam eve kilitliycem seni
arkadaşına üzüldüm ben çok korkuyum keneden bizim burada merkezi:18: hafta sonu gittik ama sürekli oğlumun saçına başına baktım eve gelince soydum inceledim yıkadım:18: kendime bakmadım ama:18:
ohhh ellerine sağlık taşınırken o koltukları sarıcaksın değil mi yazık emeğine yoksaperdeleri sakın yıkama taşındığın yerde yıka as mis gibi, taşınmayla ilgili merak ettiğin olursa sor canım iki kere taşındım birini 1,5 günde hallettim
hamdolsun canım benim kuzular iyi büyük beyimiz erken ergenlik yaşıyor
git canım git mutlaka
bence adet olmuyorsun dur bakalım hala umutluyum
iyiyim canım hamdolsun sende iyisindir inşaallah
ohh afiyet olsun canım ne güzel eşimle hayalimiz bahçeli evsağlıkla ağız tadıyla yemek nasip olsun
canım anlamadım gitti ateş yanılmaz gibi geliyor inşallah yanılmıştır bu seferde döllenir o yumurtan
sağlık ocağı bakmıyor canım beta hcg verirken onu da istemiştim kabul etmedi sistem
henüz çatlamamış görünüyor çalışmaya devam:)
hayırlısı olsun be canım valla bu ay psikolojik olarak yoruldum :s
Canım çok haklısın yoruldun muhakkak, elinden geleni yapıyorsun gerisi Rabbimin takdiri o ol diyecek biliyorsun kuzum
aynen öyle canım buyudu buyumedi diye yasadım birden buyudu haber geldi iğnemi oldum tam da o ilişkiden bi gun önce ciddi bi kavga yasadım eşimle kv ile ilgili ertesi gun onun türlü şaklabanlıklarıyla ilişki oldu beni or ikna etti o derce sinirliydim ertesi gun ikimizde yorgun ve uykusuzduk. hastayım zaten vucudum mikrobu daha atamadı. derken ateşim yukselmedi ama dr catladı dedi ama kızlar prpgesteron bi baktır dio yeminle yoruldum. tum bunların dışında başka sorunlar da var maddi olarak ailemin sağlık durumlarıyal ilgili vs . hayırlısı olsun.
Canım huzurunuz sağlığınız yerinde olsun önce bebek illa olacak Rabbim doğru zamanda nasip edecek,inşaallah bütün sıkıntıların gider feraha çıkarsın, progesterona bencede baktır canım
hayırlısı olsun. amin canım. valla canım bilmioyrum baktırmalı mıyım? nereye kayboldu yumurta çatlamadıysa?
anam 3. hatta 4.erkekkese boyutun cok guzel cnm.
seninki de erkek gibime geliyr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?