Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kolay gelsin kuzum. bu ara herkes yoğun iş yerinde.
bu arada sen tekrar gitmiş miydin dr a. bazen kaçırıyorum ben arada okurken.
benim ayaklar çok şükür bugün daha iyi.
en azından ağrım baya azaldı. içindeki ateş gibi yanan ağrı azaldı.
ama bugün rapor yazdığım için sürekli sandalye tepesindeyim akşama 40 numara oluruz yine
dün misafirlikten gelirken ayakkabımı giyemedim arkasına bastım

slm topik canlar nasılsınız buay neler oldu benim adetime galiba menopoza girdim 1 gün kahve adetim oldu sonra kesildi korktugum başıma geldi kızlar

çok şükür canım iyi olmaya çalışıyoruz,çınar bey nasıllar
off nesdemim bende bu durumdayım şimdiden ama leke yok sadece şişlik var,daha şişlik için çok erken yaa,çok geçmiş olsun canım yaa
canımmm çok üzüldüm bitanem yeni farkettim,şöyle düşün canım adet oluyorum bitince beni yeni bir heyecan bekliyor,gün sayıcam hergeçen gün ise bebegimi allahım bana biraz daha yaklaştıracak de,

Canim seni çok iyi anlıyorum aynisini ben gecen iki ay yasadim klomen kullandım daha cok stres e girdim yok catladi yok catlamadi yok saatinde ilişki yani pimpirikli olunca olmuyr baktim cok pimpiriklendim 3.defa da deneyecekti dr ama ben gitmedim. doğal yoldan adacayi ve hayit ictim destek icin ve klomeni bıraktım gebe kaldim şükürler olsun ve inan biraz psikolojik olarak rahatlamak gerekiyo ugras bul bebegi düşün ama asiriya kaçma azcik rahatla allahın izniyle olucak.

bacım bi bakarmısın sana zahmet tabloma http://www.fertilityfriend.com/home/498352
,neden böyle oldu bıu ay çok üzülüyorum acaba çok iş yaptım temizligim uzun sürdü bi bilgin varmı can
ben bakmıştım tablona zaten. daha ateş yeni düşüyor sökülürsün bence canım. korkma.
bazen hemen sökemiyor adet.
canım hep mi şişerdin gebe kalınca mı şişmeye başladın.
benim aylarda şişlik normal. ama benim şişliğim hafif düzeyde idi böcek ısırana dek. alyansımı yeni yeni takamıyorum.
gecmiş olsun ayaklarına ne oldu senin?? gecmişie bakamıyorum
böcükler yedi:)

kızlar ya canim cok sey istiyor yapiyorum zorla birsuru enerji kaybederek zaten halim yok e sonra tiksiniyirum
yiyemiyorum simdi kahvalti hazirladim ama gel gor ki ıki lokma zor yedim kendim yaptigim icin kokudan yiyemiyrum heralde ve sonucu koca da sefasini sürüyor
yaptıklarımin
ne olacak bebis etkileniyor mu ki yemiyorum ya

oyy canımsın çokk tşk ettim canım sagol adetim gelmiyoki bacım tık yok lekede kesildi her ay adette başım deli gibi agrıyodu bu ay başım hiç agrımadı gecen aY bal.t.çörek o. kürü yapmıştım sonrada büyük temizlik acaba bundan mı oldu ki cvp için çok tşk ettim bacım
ALLAH korusun bacım gecmiş olsun resimleri gördüm içim bi tuhaf oldu

kendi de mi emin değil acep:26: yumurta çatladıktan sonra niye devam desin ilişkiye anlamadım.
şansa bırakmak istemedi belki de.
ben de ateşin yumurta çatlayınca kesinlikle yükseldiğine inananlardanım canım.
hatta ben de böyle sorgulamıştım ve progesterona baktırdım ff in çizgi çektiği tarihte yumurtlama olmuş gerçekten.
doktor benim de yumurtama bakmıştı o zamanlar yumurta yok ortalıkta, çatladı mı çatlamadı mı kesin diyemiyorum dedi ben de çok sinirlenip yaptırmıştım işte.
bence sen yaptır progesteron.
ilişkiyi de bırakma. gün aşırı olsun.
aaaa ne güzel bana neden direk bir ay sonra gel dedi yaaa offf cumartesi gittiğimde ben de söyleyeyim bakalım ne diyecek.

Herkese günaydınlar
günaydın canım:)
henüz çatlamamış. gün aşırı çalışın bence her gün değil.
ben 6 ya 20 varken kalkıyordum mecbur o zaman ölçüyordum. saat konusunda yapacak bir şey yok ve bence etkilemiyor çok fazla ateşi. yumurtlama gününü doğru gösteriyor.
merhaba canım.
iyiyim şükür, kontrol günümü iple çekiyorum ve yaklaştıkça da evham yapıyorum sanırım
sen nasılsın?
Günaydın güzeller sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah
günaydın canım:)
kolay gelsin canım.
slm topik canlar nasılsınız buay neler oldu benim adetime galiba menopoza girdim 1 gün kahve adetim oldu sonra kesildi korktugum başıma geldi kızlar
öyle hop diye menopoza girilmiyor korkma.
yumurta rezervleri yavaş yavaş azalır bunu çıkar artık aklından testlerin gayet güzel çıkmıştı hatırla.

ayy canım hadi gözün aydın senin valla darısı başımıza inşallah.
baalım benim gidişatım ne gösterecek.

ay valla canım bilmiyorum baktırıcam bu sefer onun stresi olacak...peki progesteron bugun baktırsam kaç çıkmalı ki?

ay valla canım bilmiyorum baktırıcam bu sefer onun stresi olacak...peki progesteron bugun baktırsam kaç çıkmalı ki?
en azın emin olacaksın ve ona göre yolunu belirleyeceksin canım.
bu kadar çok üzme kendini ayrıca. yumurtayı çok etkiliyor stres, ben bunu bizzat yaşadım.
progesteron, muhtemel yumurtlama gününden bir hafta sonra baktırılmalı.
daha öncesi sağlıklı bir sonuç olmaz.
yumurta eğer sağlıklı çatladı ise 10 dan büyük olmalı değer.

yok canim ne menopozu ya olur arada test yaptin mi peki kedon adet mi geliyo.

yok canım test yapmadım çok iyi biliyorum ki hamile deilim dedigim gibi çok agır iş yaptım sanmıyorum 1 gün damla leke kahve lekesi sonrada 1 gün biraz daha fazla pet koydum damla damla geldi şimdide bişi yok bu ay hiç bişi anlamadım niye böyle oldu ki :44:

evt bacım ama ilk defa böyle olunca bilmem korktum :18:

ye canım ye de bitsin bunalımı:)) asi yavrum

bacım bi bakarmısın sana zahmet tabloma http://www.fertilityfriend.com/home/498352
,neden böyle oldu bıu ay çok üzülüyorum acaba çok iş yaptım temizligim uzun sürdü bi bilgin varmı can
canım ne menopozu öyle şak diye girilmez ki ateşin düşmeye başlamış bence gelir kırmızı bazen zor sökülebiliyor ama sen bir test yap istersen

:))) oyyyy başladı mı tiksinmen oğlun olacak senin canım korkma ilk üç ay en önemlisi su suyu ihmal etme bebişin etkilenmez o senin depoları boşaltıyor:) sen bitkin düşersin yemezsen

Canim ateşin adet geliceni mi gösteriyor bekle bi iki gün daha inş bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…