ben her zamanki gib çok yoğunum ik tane raporlumuz var ve çok yoğunuz
CUTEM Rüzgar ın gaz sorunu biran önce çözülür inşallahhhh
NUKRAM iyiyim hamd olsun sen nasılsın
EFLAMİN ben o küçük paşanın ergenliğini yerim
NESDEM ayakların durumu nasıl daha iyi misin
EYLÜL canım doktora gittin mi
tüm topikcanlarım öpüyorum hepiniz
slm topik canlar nasılsınız buay neler oldu benim adetime galiba menopoza girdim 1 gün kahve adetim oldu sonra kesildikorktugum başıma geldi kızlar
yok artık..olur mu öyle şey.
senin fsh ın menapoz düzeyinde değildi.
çok şükür canım iyi olmaya çalışıyoruz,çınar bey nasıllarnesdem geçmiş olsun canım.bugün nasılsın? prensesin nasıl?
eylül canım çok üzüldüm.rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin tez zamanda inşallah
duha her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım
cute canım Rüzgar nasıl? sen nasılsın?
ece sen boşver art niyetli insanları.bebeğine ve kendine bak.senin yanında olan bi eşin var, sana destek.ne güzel.salla gittin gerisini.
azeri canım sizden ne haber?nasıl oldunuz?
lastım inşallah bi sıkıntı yoktur.bi süre giremeyeceğim demişsin.çok da özletme kendini
nukram,boran,happyy,eflal ve aklıma şuan için gelmeyen tüm fıstıklar.sizler nasılsınız?
off nesdemim bende bu durumdayım şimdiden ama leke yok sadece şişlik var,daha şişlik için çok erken yaa,çok geçmiş olsun canım yaakızlar akşama misafirliğe gideceğim için şimdi çekip koydum. bu hafif şiş hali. topallayarak yürüyebildiğim saatler.inceciktir benim ayaklarım ayak bileklerim.yara gibi görünen şeyler içerde kan oturması.
bu arada eşimi de yemiş. kendimde ve onda başka bir yerde daha buldum. ve de asıl kötüsü beraber gittiğimiz arkadaşa da kene girmiş. o kızcağız da hamile. anam daha da gitmem ben doğaya.
Eki Görüntüle 1143210
Eki Görüntüle 1143211
canımmm çok üzüldüm bitanem yeni farkettim,şöyle düşün canım adet oluyorum bitince beni yeni bir heyecan bekliyor,gün sayıcam hergeçen gün ise bebegimi allahım bana biraz daha yaklaştıracak de,günaydın kızlar geçmişi okuyamadım bugun kusura bakmayın..
ben bu sabah regl oldum..ters giden birşeyler vardı biliyordum ateşimide ölçmtüm 35.8 di dedim gidiyor bebeğim ve sabah uyandığımda kotü sürprizle karşılaştım...moralim çok bozuk bunları gözü yaşlı yazıyorum ama işyerindeyim ağlayamıyorummmmmmmmm
aynen öyle canım buyudu buyumedi diye yasadım birden buyudu haber geldi iğnemi oldum tam da o ilişkiden bi gun önce ciddi bi kavga yasadım eşimle kv ile ilgili ertesi gun onun türlü şaklabanlıklarıyla ilişki oldu beni or ikna etti o derce sinirliydim ertesi gun ikimizde yorgun ve uykusuzduk. hastayım zaten vucudum mikrobu daha atamadı. derken ateşim yukselmedi ama dr catladı dedi ama kızlar prpgesteron bi baktır dio yeminle yoruldum. tum bunların dışında başka sorunlar da var maddi olarak ailemin sağlık durumlarıyal ilgili vs . hayırlısı olsun.
ben bakmıştım tablona zaten. daha ateş yeni düşüyor sökülürsün bence canım. korkma.bacım bi bakarmısın sana zahmet tabloma http://www.fertilityfriend.com/home/498352
,neden böyle oldu bıu ay çok üzülüyorum acaba çok iş yaptım temizligim uzun sürdü bi bilgin varmı can
canım hep mi şişerdin gebe kalınca mı şişmeye başladın.çok şükür canım iyi olmaya çalışıyoruz,çınar bey nasıllar
off nesdemim bende bu durumdayım şimdiden ama leke yok sadece şişlik var,daha şişlik için çok erken yaa,çok geçmiş olsun canım yaa
canımmm çok üzüldüm bitanem yeni farkettim,şöyle düşün canım adet oluyorum bitince beni yeni bir heyecan bekliyor,gün sayıcam hergeçen gün ise bebegimi allahım bana biraz daha yaklaştıracak de,
böcükler yedi:)gecmiş olsun ayaklarına ne oldu senin?? gecmişie bakamıyorum
ben bakmıştım tablona zaten. daha ateş yeni düşüyor sökülürsün bence canım. korkma.
bazen hemen sökemiyor adet.
canım hep mi şişerdin gebe kalınca mı şişmeye başladın.
benim aylarda şişlik normal. ama benim şişliğim hafif düzeyde idi böcek ısırana dek. alyansımı yeni yeni takamıyorum.
böcükler yedi:)
slm topik canlar nasılsınız buay neler oldu benim adetime galiba menopoza girdim 1 gün kahve adetim oldu sonra kesildikorktugum başıma geldi kızlar
kendi de mi emin değil acep:26: yumurta çatladıktan sonra niye devam desin ilişkiye anlamadım.kızlar günaydın, dün işten erken çıkıp gittim dr a nedir ne değildirsöylesin ben de daha fazla gergin geçirmeyeyim bugunlerimi diye.
çatlamış dedi ateş ölçümü yapıyorum yukselmedi dedim. ateş yanıltır yukselmeden de çatlayabilir dedi. ben bu aydan ümitliyim dedi. ilişki gunlerime baktı. gayet güzel dedi. bugun ara verin sonra ilişkiye tam gaz devam dedi. onu nie dedi anlamadım yumurta çatladı sonuçta, ama geride küçük yumurtalar varsa demiş olabilir die düşündm ama öle bişey de sölemedi. eğer çatlamasaydı yapacak bişey yoktu bu ayı pas geçicektik dedi sonra hemen ultrasona aldı baktı çatlamış dedi zaten ben de görüntüde yumurtayı göremedim :) ama bugun yine ateşim belirgin bir şekilde yükselmedi :s
aaaa ne güzel bana neden direk bir ay sonra gel dedi yaaa offftamam cutem yazarım
canım benim ilk haftalarda 2 hafta arayla oluyordu kontrolum, son kontrollerim 3 ve 4 hafta oldusöyleyeceğim doktora, bu kadar uzatmasın arayı, evhamlanıyorum ben:26:
günaydın canım, progesteron baktır mutlaka, o zaman kim doğru söylüyor kim yanılıyor anlarız. Keşke dün verseydin kan. 26 mayısta çatladıysa, 2-3 haziranda progesteronunun yükselmiş olması gerekir. Tabi progesteron yükselirse ateş de yükselir. Sen mutlaka bugün bir hastanenin aciline gidip progesteron baktırıcam de canım.
günaydın canım:)Herkese günaydınlar
henüz çatlamamış. gün aşırı çalışın bence her gün değil.arkadaşlar merhaba.
ben kızıma ateş ölçme yöntemi ile hamile kalmıştım. şimdi ikinciyi düşünüyorum ve yine ölçüyorum, ancak şu an kafam karıştı.
14. gün: 36.1 +
15.gün:36.2
16.gün:36.3 +
17.gün:36.3 +
18.gün:36.4 +
19.gün:36.5
normalde 16 ve 19 arası ateş yükselirdi, o yüzden kaçırmayayım diye o ara kesintisiz çalıştımama halen belirgin bir değişim yok.
1.) saat 6 da uyandığım için tam o saatte ölçüyorum o yüzden ölçüm saati erken olabilir mi? okula gittiğim için daha geç kalkma şansım yok.
2.) kesintisiz çalışmaya devam edeyim mi?
merhaba canım.nesdem geçmiş olsun canım.bugün nasılsın? prensesin nasıl?
eylül canım çok üzüldüm.rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin tez zamanda inşallah
duha her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım
cute canım Rüzgar nasıl? sen nasılsın?
ece sen boşver art niyetli insanları.bebeğine ve kendine bak.senin yanında olan bi eşin var, sana destek.ne güzel.salla gittin gerisini.
azeri canım sizden ne haber?nasıl oldunuz?
lastım inşallah bi sıkıntı yoktur.bi süre giremeyeceğim demişsin.çok da özletme kendini
nukram,boran,happyy,eflal ve aklıma şuan için gelmeyen tüm fıstıklar.sizler nasılsınız?
günaydın canım:)Günaydın güzeller sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah
kolay gelsin canım.ben her zamanki gib çok yoğunum ik tane raporlumuz var ve çok yoğunuz
öyle hop diye menopoza girilmiyor korkma.slm topik canlar nasılsınız buay neler oldu benim adetime galiba menopoza girdim 1 gün kahve adetim oldu sonra kesildikorktugum başıma geldi kızlar
Canim seni çok iyi anlıyorum aynisini ben gecen iki ay yasadim klomen kullandım daha cok stres e girdim yok catladi yok catlamadi yok saatinde ilişki yani pimpirikli olunca olmuyr baktim cok pimpiriklendim 3.defa da deneyecekti dr ama ben gitmedim. doğal yoldan adacayi ve hayit ictim destek icin ve klomeni bıraktım gebe kaldim şükürler olsun ve inan biraz psikolojik olarak rahatlamak gerekiyo ugras bul bebegi düşün ama asiriya kaçma azcik rahatla allahın izniyle olucak.
kendi de mi emin değil acep:26: yumurta çatladıktan sonra niye devam desin ilişkiye anlamadım.
şansa bırakmak istemedi belki de.
ben de ateşin yumurta çatlayınca kesinlikle yükseldiğine inananlardanım canım.
hatta ben de böyle sorgulamıştım ve progesterona baktırdım ff in çizgi çektiği tarihte yumurtlama olmuş gerçekten.
doktor benim de yumurtama bakmıştı o zamanlar yumurta yok ortalıkta, çatladı mı çatlamadı mı kesin diyemiyorum dedi ben de çok sinirlenip yaptırmıştım işte.
bence sen yaptır progesteron.
ilişkiyi de bırakma. gün aşırı olsun.
aaaa ne güzel bana neden direk bir ay sonra gel dedi yaaa offfcumartesi gittiğimde ben de söyleyeyim bakalım ne diyecek.
günaydın canım:)
henüz çatlamamış. gün aşırı çalışın bence her gün değil.
ben 6 ya 20 varken kalkıyordum mecbur o zaman ölçüyordum. saat konusunda yapacak bir şey yok ve bence etkilemiyor çok fazla ateşi. yumurtlama gününü doğru gösteriyor.
merhaba canım.
iyiyim şükür, kontrol günümü iple çekiyorum ve yaklaştıkça da evham yapıyorum sanırım
sen nasılsın?
kolay gelsin canım.
öyle hop diye menopoza girilmiyor korkma.
yumurta rezervleri yavaş yavaş azalır bunu çıkar artık aklından testlerin gayet güzel çıkmıştı hatırla.
ayy canım hadi gözün aydın senin valla darısı başımıza inşallah.
baalım benim gidişatım ne gösterecek.
en azın emin olacaksın ve ona göre yolunu belirleyeceksin canım.ay valla canım bilmiyorum baktırıcam bu sefer onun stresi olacak...peki progesteron bugun baktırsam kaç çıkmalı ki?
yok canim ne menopozu ya olur arada test yaptin mi peki kedon adet mi geliyo.
kendi de mi emin değil acep:26: yumurta çatladıktan sonra niye devam desin ilişkiye anlamadım.
şansa bırakmak istemedi belki de.
ben de ateşin yumurta çatlayınca kesinlikle yükseldiğine inananlardanım canım.
hatta ben de böyle sorgulamıştım ve progesterona baktırdım ff in çizgi çektiği tarihte yumurtlama olmuş gerçekten.
doktor benim de yumurtama bakmıştı o zamanlar yumurta yok ortalıkta, çatladı mı çatlamadı mı kesin diyemiyorum dedi ben de çok sinirlenip yaptırmıştım işte.
bence sen yaptır progesteron.
ilişkiyi de bırakma. gün aşırı olsun.
aaaa ne güzel bana neden direk bir ay sonra gel dedi yaaa offfcumartesi gittiğimde ben de söyleyeyim bakalım ne diyecek.
henüz çatlamamış. gün aşırı çalışın bence her gün değil.
ben 6 ya 20 varken kalkıyordum mecbur o zaman ölçüyordum. saat konusunda yapacak bir şey yok ve bence etkilemiyor çok fazla ateşi. yumurtlama gününü doğru gösteriyor.
merhaba canım.
iyiyim şükür, kontrol günümü iple çekiyorum ve yaklaştıkça da evham yapıyorum sanırım
sen nasılsın?
kolay gelsin canım.
öyle hop diye menopoza girilmiyor korkma.
yumurta rezervleri yavaş yavaş azalır bunu çıkar artık aklından testlerin gayet güzel çıkmıştı hatırla.
ye canım ye de bitsin bunalımı:)) asi yavrumben her zamanki gib çok yoğunum ik tane raporlumuz var ve çok yoğunuz
canım ne menopozu öyle şak diye girilmez ki ateşin düşmeye başlamış bence gelir kırmızı bazen zor sökülebiliyor ama sen bir test yap istersenbacım bi bakarmısın sana zahmet tabloma http://www.fertilityfriend.com/home/498352
,neden böyle oldu bıu ay çok üzülüyorum acaba çok iş yaptım temizligim uzun sürdü bi bilgin varmı can
kızlar ya canim cok sey istiyor yapiyorum zorla birsuru enerji kaybederek zaten halim yok e sonra tiksiniyirum
yiyemiyorum simdi kahvalti hazirladim ama gel gor ki ıki lokma zor yedim kendim yaptigim icin kokudan yiyemiyrum heralde ve sonucu koca da sefasini sürüyor
yaptıklarımin
ne olacak bebis etkileniyor mu ki yemiyorum ya
yok canım test yapmadım çok iyi biliyorum ki hamile deilim dedigim gibi çok agır iş yaptım sanmıyorum 1 gün damla leke kahve lekesi sonrada 1 gün biraz daha fazla pet koydum damla damla geldi şimdide bişi yok bu ay hiç bişi anlamadım niye böyle oldu ki :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?