Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

anamm oglan mi
hayırlısı bakalım
hicbirsey yiyemiyorum simdi patates hasliycam belki onu yerim.su iceyim pek icmiyordum.
ya ben orucu düşünüyorum kac gundur tutsam sakincasi olur mu aceba ya da bulantılar izin verirse. dr a sorcam.

hiç aklımda yoktu bacım test ala ala2 gün daha bekleyim test yapayım gelcekmi adetim bakalım ateşimde düştü bu gün off
Canim ateşin adet geliceni mi gösteriyor bekle bi iki gün daha inş bakalim

dedigin gibi bacım 2 gün bekleyim ne olcak bakalım :44:

kizlar biber doldurdum pisiricektim amapek yiyemiyorum fazla oldu yarisini dondurucuya pisirsem de mi atsam cig olarak mi koysam daha iyi olur

kizlar biber doldurdum pisiricektim amapek yiyemiyorum fazla oldu yarisini dondurucuya pisirsem de mi atsam cig olarak mi koysam daha iyi olur
ikisi de olur bence canım. pişirmişken hepsini pişir bence.
soğuyunca da buzluğa at. ben pişmiş yemeklerimi koyuyorum buzluğa atmıyorum hiç.

ikisi de olur bence canım. pişirmişken hepsini pişir bence.
soğuyunca da buzluğa at. ben pişmiş yemeklerimi koyuyorum buzluğa atmıyorum hiç.

tamam canım oyle yapiyim cikarinca da mikro da isitirim al sana hazir yemek demi.

ama benim yumurtlama gunum dr a göre pazardı canım yani daha erken o halde.

Kizceler hepiniz iyisinizdir insallah bi bakim dedim ama misafirim gelicek okuyamadim.musait bianda girer okurum.kizlar bu beyaz akinti hala var biraz acik olucak ama ben lavaboya girdigimde yok aslinda pecetede.ama iliski esnasinda var.kafama takiliyo.fitil kullansam bisey olurmu..

ama benim yumurtlama gunum dr a göre pazardı canım yani daha erken o halde.
evet bir sonraki pazar yaptırman gerekiyor canım.
akıntı anormal bir şey değil ki neden fitil kullanacaksın?
akıntın kokulu değilse normaldir.
ayrıca doktora gitmeden hiçbir şey kullanma.

canım böyle şeylerde karışılmaz bu senin allah aranda bir şey ama şunu söyleyim ki gebelikte oruç çok zararlı. tansiyonun düşücek gözün kararacak ve en özemlisi su içememek bebeği etkileyecek. bir de yaz hamilesisin. iyi düşün derim.
canım pirinci de biberi de çiğden koy. hiçbir şey olmaz. pirinci tekrar doldurmak için çıkarınca kendi çözülsün sakın sen parçalama o zaman bi garip oluyor. biberleri de suya tutunca yumuşacık oluyor. ben yazdan dolmalık biberleri çiğ koyarım. ama onun dışındaki hiçbir şeyi çiğ koymam.
koku var mı?
peynir kesiği gibi mi?
kaşıntı var mı?
sen bi test yap. acaba kimyasal mı bu ateş de düştü çünkü.

canim koydum pisiyolar:)
ic artti bilerek fazla yaptım onu attim buzluga.
orucu da bakalim denerim ama vicdanim el vermiyo gibi
bebis e ya birsey olursa diye allah esirgesin
dr a sorayim tutma derse tutmam.

evet bir sonraki pazar yaptırman gerekiyor canım.

akıntı anormal bir şey değil ki neden fitil kullanacaksın?
akıntın kokulu değilse normaldir.
ayrıca doktora gitmeden hiçbir şey kullanma.

tmm o zaman acele etmeme gerek yok bi de canım yumurtanın oldugu taragta ara ara batmalar yasıyorum ona da dr tüplerde rahime doğru ilerlediğinden hissediyorsun onu dedi.

canim koydum pisiyolar:)
ic artti bilerek fazla yaptım onu attim buzluga.
orucu da bakalim denerim ama vicdanim el vermiyo gibi
bebis e ya birsey olursa diye allah esirgesin
dr a sorayim tutma derse tutmam.

tamam canım sor.

sağol canım allh razı olsun.....

canım dr la konuştum yarın tekrar kan vereceğim....kimyasal gebelik dedi testlerin sonuçları ile birlikte gel dedi...

sana kalp atışını duyduktan sonra dedi di mi 1 ay sonra gel diye, normaldir kuzum. Bana da önce öyle dedi, sonra da yok yok senin 9.haftada bir düşüğün var, sen 9.haftada bir daha gel dedi bana. 9 da gittim, 12de gittim, bide şimdi 16da gideceğim işte

canım sen daha iyi bilirsin ama hamilelikte oruçla mükellef değiliz, hamilelik ve emzirme bittikten sonra kaza edebiliriz. İslam dini kişiyi zorlayan zora koşan bir din değil, aksine kolaylıklar sunan bir din, zorunlu değilsin, bebeğini düşün bence. Hiç birşey yiyemesen bile en azından su içmen lazım. Günler şimdi ne kadar uzun, düşünsene bebişin o kadar saat susuz kalacak. Senin kan şekerin düşecek, ama oruçlu olduğun için kendini kötü hissettiğinde bişey yiyemeyeceksin. Ben ilk hamileliğimde 1 hafta tutmuştum, şimdi çok pişmanım:26: Yine de sen bilirsin canım.

Tarifine göre o akıntı değil canım, ilişki anında geliyorsa sadece, normalde çamaşırına ya da peçeteye gelmiyorsa, akıntın süt kesiği gibi değilse, kötü kokusu yoksa sıkıntı yok, fitil kullanma. Ama içini rahatlatmak için dr'a görün.

Çınar Bey habire emip uyuyor canım şimdilik yaptığımız pek bişey yok

ah o kontrol zamanları bilirim ne kadar sabırsız olunduğunu evham yapma canım.hep pozitif düşü.inan testte çift çizgiyi gördüğüm günden bu güne bi gün olsun negatif bişey düşünmedim.rabbim de sorunsuz bir hamilelik ve doğum nasip etti.çok inandım.sen de inan.hep pozitif düşün canım

tmm o zaman acele etmeme gerek yok bi de canım yumurtanın oldugu taragta ara ara batmalar yasıyorum ona da dr tüplerde rahime doğru ilerlediğinden hissediyorsun onu dedi.
evet gerek yok.
batmalar konusunu bilmiyorum canım
ilk kalp atışını alttan baktığımızda duymuştuk bir hafta sonra tekrar çağırmıştı.
gelişimi güzel her şey normal görünüyor dedi ve bir ay sonraya verdi.
adama desem iki hafta sonra gelebilir miyim diye güler bana:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…