korkma arada olur öyle az kanama.evt bacım ama ilk defa böyle olunca bilmem korktum :18:
ye canım ye de bitsin bunalımı:)) asi yavrum
canım ne menopozu öyle şak diye girilmez ki ateşin düşmeye başlamış bence gelir kırmızı bazen zor sökülebiliyor ama sen bir test yap istersen
:))) oyyyy başladı mı tiksinmen oğlun olacak senincanım korkma ilk üç ay en önemlisi su suyu ihmal etme bebişin etkilenmez o senin depoları boşaltıyor:) sen bitkin düşersin yemezsen
hiç aklımda yoktu bacım test ala ala2 gün daha bekleyim test yapayım gelcekmi adetim bakalım ateşimde düştü bu gün offye canım ye de bitsin bunalımı:)) asi yavrum
canım ne menopozu öyle şak diye girilmez ki ateşin düşmeye başlamış bence gelir kırmızı bazen zor sökülebiliyor ama sen bir test yap istersen
:))) oyyyy başladı mı tiksinmen oğlun olacak senincanım korkma ilk üç ay en önemlisi su suyu ihmal etme bebişin etkilenmez o senin depoları boşaltıyor:) sen bitkin düşersin yemezsen
Canim ateşin adet geliceni mi gösteriyor bekle bi iki gün daha inş bakalim
ikisi de olur bence canım. pişirmişken hepsini pişir bence.kizlar biber doldurdum pisiricektim amapek yiyemiyorum fazla oldu yarisini dondurucuya pisirsem de mi atsam cig olarak mi koysam daha iyi olur
ikisi de olur bence canım. pişirmişken hepsini pişir bence.
soğuyunca da buzluğa at. ben pişmiş yemeklerimi koyuyorum buzluğa atmıyorum hiç.
aynentamam canım oyle yapiyim cikarinca da mikro da isitirim al sana hazir yemek demi.
en azın emin olacaksın ve ona göre yolunu belirleyeceksin canım.
bu kadar çok üzme kendini ayrıca. yumurtayı çok etkiliyor stres, ben bunu bizzat yaşadım.
progesteron, muhtemel yumurtlama gününden bir hafta sonra baktırılmalı.
daha öncesi sağlıklı bir sonuç olmaz.
yumurta eğer sağlıklı çatladı ise 10 dan büyük olmalı değer.
evet bir sonraki pazar yaptırman gerekiyor canım.ama benim yumurtlama gunum dr a göre pazardı canım yani daha erken o halde.
akıntı anormal bir şey değil ki neden fitil kullanacaksın?Kizceler hepiniz iyisinizdir insallah bi bakim dedim ama misafirim gelicek okuyamadim.musait bianda girer okurum.kizlar bu beyaz akinti hala var biraz acik olucak ama ben lavaboya girdigimde yok aslinda pecetede.ama iliski esnasinda var.kafama takiliyo.fitil kullansam bisey olurmu..
canım böyle şeylerde karışılmaz bu senin allah aranda bir şey ama şunu söyleyim ki gebelikte oruç çok zararlı. tansiyonun düşücek gözün kararacak ve en özemlisi su içememek bebeği etkileyecek. bir de yaz hamilesisin. iyi düşün derim.anamm oglan mi
hayırlısı bakalım
hicbirsey yiyemiyorum simdi patates hasliycam belki onu yerim.su iceyim pek icmiyordum.
ya ben orucu düşünüyorum kac gundur tutsam sakincasi olur mu aceba ya da bulantılar izin verirse. dr a sorcam.
canım pirinci de biberi de çiğden koy. hiçbir şey olmaz. pirinci tekrar doldurmak için çıkarınca kendi çözülsün sakın sen parçalama o zaman bi garip oluyor. biberleri de suya tutunca yumuşacık oluyor. ben yazdan dolmalık biberleri çiğ koyarım. ama onun dışındaki hiçbir şeyi çiğ koymam.kizlar biber doldurdum pisiricektim amapek yiyemiyorum fazla oldu yarisini dondurucuya pisirsem de mi atsam cig olarak mi koysam daha iyi olur
koku var mı?Kizceler hepiniz iyisinizdir insallah bi bakim dedim ama misafirim gelicek okuyamadim.musait bianda girer okurum.kizlar bu beyaz akinti hala var biraz acik olucak ama ben lavaboya girdigimde yok aslinda pecetede.ama iliski esnasinda var.kafama takiliyo.fitil kullansam bisey olurmu..
sen bi test yap. acaba kimyasal mı bu ateş de düştü çünkü.oyy canımsın çokk tşk ettim canım sagoladetim gelmiyoki bacım tık yok lekede kesildi her ay adette başım deli gibi agrıyodu bu ay başım hiç agrımadı gecen aY bal.t.çörek o. kürü yapmıştım sonrada büyük temizlik acaba bundan mı oldu ki cvp için çok tşk ettim bacım
ALLAH korusun bacım gecmiş olsun resimleri gördüm içim bi tuhaf oldu
canım böyle şeylerde karışılmaz bu senin allah aranda bir şey ama şunu söyleyim ki gebelikte oruç çok zararlı. tansiyonun düşücek gözün kararacak ve en özemlisi su içememek bebeği etkileyecek. bir de yaz hamilesisin. iyi düşün derim.
canım pirinci de biberi de çiğden koy. hiçbir şey olmaz. pirinci tekrar doldurmak için çıkarınca kendi çözülsün sakın sen parçalama o zaman bi garip oluyor. biberleri de suya tutunca yumuşacık oluyor. ben yazdan dolmalık biberleri çiğ koyarım. ama onun dışındaki hiçbir şeyi çiğ koymam.
koku var mı?
peynir kesiği gibi mi?
kaşıntı var mı?
sen bi test yap. acaba kimyasal mı bu ateş de düştü çünkü.
evet bir sonraki pazar yaptırman gerekiyor canım.
akıntı anormal bir şey değil ki neden fitil kullanacaksın?
akıntın kokulu değilse normaldir.
ayrıca doktora gitmeden hiçbir şey kullanma.
canim koydum pisiyolar:)
ic artti bilerek fazla yaptım onu attim buzluga.
orucu da bakalim denerim ama vicdanim el vermiyo gibi
bebis e ya birsey olursa diye allah esirgesin
dr a sorayim tutma derse tutmam.
sağol canım allh razı olsun.....çok şükür canım iyi olmaya çalışıyoruz,çınar bey nasıllar
off nesdemim bende bu durumdayım şimdiden ama leke yok sadece şişlik var,daha şişlik için çok erken yaa,çok geçmiş olsun canım yaa
canımmm çok üzüldüm bitanem yeni farkettim,şöyle düşün canım adet oluyorum bitince beni yeni bir heyecan bekliyor,gün sayıcam hergeçen gün ise bebegimi allahım bana biraz daha yaklaştıracak de,
ben her zamanki gib çok yoğunum ik tane raporlumuz var ve çok yoğunuz
CUTEM Rüzgar ın gaz sorunu biran önce çözülür inşallahhhh
NUKRAM iyiyim hamd olsun sen nasılsın
EFLAMİN ben o küçük paşanın ergenliğini yerim
NESDEM ayakların durumu nasıl daha iyi misin
EYLÜL canım doktora gittin mi
tüm topikcanlarım öpüyorum hepiniz
sana kalp atışını duyduktan sonra dedi di mi 1 ay sonra gel diye, normaldir kuzum. Bana da önce öyle dedi, sonra da yok yok senin 9.haftada bir düşüğün var, sen 9.haftada bir daha gel dedi bana. 9 da gittim, 12de gittim, bide şimdi 16da gideceğim iştekendi de mi emin değil acep:26: yumurta çatladıktan sonra niye devam desin ilişkiye anlamadım.
şansa bırakmak istemedi belki de.
ben de ateşin yumurta çatlayınca kesinlikle yükseldiğine inananlardanım canım.
hatta ben de böyle sorgulamıştım ve progesterona baktırdım ff in çizgi çektiği tarihte yumurtlama olmuş gerçekten.
doktor benim de yumurtama bakmıştı o zamanlar yumurta yok ortalıkta, çatladı mı çatlamadı mı kesin diyemiyorum dedi ben de çok sinirlenip yaptırmıştım işte.
bence sen yaptır progesteron.
ilişkiyi de bırakma. gün aşırı olsun.
aaaa ne güzel bana neden direk bir ay sonra gel dedi yaaa offfcumartesi gittiğimde ben de söyleyeyim bakalım ne diyecek.
günaydın canım:)
henüz çatlamamış. gün aşırı çalışın bence her gün değil.
ben 6 ya 20 varken kalkıyordum mecbur o zaman ölçüyordum. saat konusunda yapacak bir şey yok ve bence etkilemiyor çok fazla ateşi. yumurtlama gününü doğru gösteriyor.
merhaba canım.
iyiyim şükür, kontrol günümü iple çekiyorum ve yaklaştıkça da evham yapıyorum sanırım
sen nasılsın?
kolay gelsin canım.
öyle hop diye menopoza girilmiyor korkma.
yumurta rezervleri yavaş yavaş azalır bunu çıkar artık aklından testlerin gayet güzel çıkmıştı hatırla.
canım sen daha iyi bilirsin ama hamilelikte oruçla mükellef değiliz, hamilelik ve emzirme bittikten sonra kaza edebiliriz. İslam dini kişiyi zorlayan zora koşan bir din değil, aksine kolaylıklar sunan bir din, zorunlu değilsin, bebeğini düşün bence. Hiç birşey yiyemesen bile en azından su içmen lazım. Günler şimdi ne kadar uzun, düşünsene bebişin o kadar saat susuz kalacak. Senin kan şekerin düşecek, ama oruçlu olduğun için kendini kötü hissettiğinde bişey yiyemeyeceksin. Ben ilk hamileliğimde 1 hafta tutmuştum, şimdi çok pişmanım:26: Yine de sen bilirsin canım.anamm oglan mi
hayırlısı bakalım
hicbirsey yiyemiyorum simdi patates hasliycam belki onu yerim.su iceyim pek icmiyordum.
ya ben orucu düşünüyorum kac gundur tutsam sakincasi olur mu aceba ya da bulantılar izin verirse. dr a sorcam.
Tarifine göre o akıntı değil canım, ilişki anında geliyorsa sadece, normalde çamaşırına ya da peçeteye gelmiyorsa, akıntın süt kesiği gibi değilse, kötü kokusu yoksa sıkıntı yok, fitil kullanma. Ama içini rahatlatmak için dr'a görün.Kizceler hepiniz iyisinizdir insallah bi bakim dedim ama misafirim gelicek okuyamadim.musait bianda girer okurum.kizlar bu beyaz akinti hala var biraz acik olucak ama ben lavaboya girdigimde yok aslinda pecetede.ama iliski esnasinda var.kafama takiliyo.fitil kullansam bisey olurmu..
çok şükür canım iyi olmaya çalışıyoruz,çınar bey nasıllar
off nesdemim bende bu durumdayım şimdiden ama leke yok sadece şişlik var,daha şişlik için çok erken yaa,çok geçmiş olsun canım yaa
canımmm çok üzüldüm bitanem yeni farkettim,şöyle düşün canım adet oluyorum bitince beni yeni bir heyecan bekliyor,gün sayıcam hergeçen gün ise bebegimi allahım bana biraz daha yaklaştıracak de,
kendi de mi emin değil acep:26: yumurta çatladıktan sonra niye devam desin ilişkiye anlamadım.
şansa bırakmak istemedi belki de.
ben de ateşin yumurta çatlayınca kesinlikle yükseldiğine inananlardanım canım.
hatta ben de böyle sorgulamıştım ve progesterona baktırdım ff in çizgi çektiği tarihte yumurtlama olmuş gerçekten.
doktor benim de yumurtama bakmıştı o zamanlar yumurta yok ortalıkta, çatladı mı çatlamadı mı kesin diyemiyorum dedi ben de çok sinirlenip yaptırmıştım işte.
bence sen yaptır progesteron.
ilişkiyi de bırakma. gün aşırı olsun.
aaaa ne güzel bana neden direk bir ay sonra gel dedi yaaa offfcumartesi gittiğimde ben de söyleyeyim bakalım ne diyecek.
henüz çatlamamış. gün aşırı çalışın bence her gün değil.
ben 6 ya 20 varken kalkıyordum mecbur o zaman ölçüyordum. saat konusunda yapacak bir şey yok ve bence etkilemiyor çok fazla ateşi. yumurtlama gününü doğru gösteriyor.
merhaba canım.
iyiyim şükür, kontrol günümü iple çekiyorum ve yaklaştıkça da evham yapıyorum sanırım
sen nasılsın?
kolay gelsin canım.
öyle hop diye menopoza girilmiyor korkma.
yumurta rezervleri yavaş yavaş azalır bunu çıkar artık aklından testlerin gayet güzel çıkmıştı hatırla.
evet gerek yok.tmm o zaman acele etmeme gerek yok bi de canım yumurtanın oldugu taragta ara ara batmalar yasıyorum ona da dr tüplerde rahime doğru ilerlediğinden hissediyorsun onu dedi.
ilk kalp atışını alttan baktığımızda duymuştuk bir hafta sonra tekrar çağırmıştı.sana kalp atışını duyduktan sonra dedi di mi 1 ay sonra gel diye, normaldir kuzum. Bana da önce öyle dedi, sonra da yok yok senin 9.haftada bir düşüğün var, sen 9.haftada bir daha gel dedi bana. 9 da gittim, 12de gittim, bide şimdi 16da gideceğim işte
canım sen daha iyi bilirsin ama hamilelikte oruçla mükellef değiliz, hamilelik ve emzirme bittikten sonra kaza edebiliriz. İslam dini kişiyi zorlayan zora koşan bir din değil, aksine kolaylıklar sunan bir din, zorunlu değilsin, bebeğini düşün bence. Hiç birşey yiyemesen bile en azından su içmen lazım. Günler şimdi ne kadar uzun, düşünsene bebişin o kadar saat susuz kalacak. Senin kan şekerin düşecek, ama oruçlu olduğun için kendini kötü hissettiğinde bişey yiyemeyeceksin. Ben ilk hamileliğimde 1 hafta tutmuştum, şimdi çok pişmanım:26: Yine de sen bilirsin canım.
Tarifine göre o akıntı değil canım, ilişki anında geliyorsa sadece, normalde çamaşırına ya da peçeteye gelmiyorsa, akıntın süt kesiği gibi değilse, kötü kokusu yoksa sıkıntı yok, fitil kullanma. Ama içini rahatlatmak için dr'a görün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?