:)) canım oğlumda ki belirtiye göre dedim:) tabi her belirti cinsiyet belirlemiyor:)) bende tiksinmiştim yiyememiştim yemek,şimdi maşaallahım var:)) bulantım var ama gözüm hala yemekteanamm oglan mi
hayırlısı bakalım
hicbirsey yiyemiyorum simdi patates hasliycam belki onu yerim.su iceyim pek icmiyordum.
ya ben orucu düşünüyorum kac gundur tutsam sakincasi olur mu aceba ya da bulantılar izin verirse. dr a sorcam.
bekle bakalım canımhiç aklımda yoktu bacım test ala ala2 gün daha bekleyim test yapayım gelcekmi adetim bakalım ateşimde düştü bu gün off
dedigin gibi bacım 2 gün bekleyim ne olcak bakalım :44:
çiğden koyman daha iyi pişirip koyunca az tadı değişiyorkizlar biber doldurdum pisiricektim amapek yiyemiyorum fazla oldu yarisini dondurucuya pisirsem de mi atsam cig olarak mi koysam daha iyi olur
canım kafana göre kullanma kokulu değilse gerek yokKizceler hepiniz iyisinizdir insallah bi bakim dedim ama misafirim gelicek okuyamadim.musait bianda girer okurum.kizlar bu beyaz akinti hala var biraz acik olucak ama ben lavaboya girdigimde yok aslinda pecetede.ama iliski esnasinda var.kafama takiliyo.fitil kullansam bisey olurmu..
Yok canım benben bakmıştım tablona zaten. daha ateş yeni düşüyor sökülürsün bence canım. korkma.
bazen hemen sökemiyor adet.
canım hep mi şişerdin gebe kalınca mı şişmeye başladın.
benim aylarda şişlik normal. ama benim şişliğim hafif düzeyde idi böcek ısırana dek. alyansımı yeni yeni takamıyorum.
böcükler yedi:)
evet çokkk sabırsıım ama yaklaştıkça sabırsızlandım çok :)ah o kontrol zamanlarıbilirim ne kadar sabırsız olunduğunu evham yapma canım.hep pozitif düşü.inan testte çift çizgiyi gördüğüm günden bu güne bi gün olsun negatif bişey düşünmedim.rabbim de sorunsuz bir hamilelik ve doğum nasip etti.çok inandım.sen de inan.hep pozitif düşün canım
hayırlı olsun:)Bugun ates olcumune basladim adet 2. Gunum. 10. Gun ovulasyon takibi tapicam. 36.5 ile basladik hayirlisi:)
Çınar Bey habire emip uyuyor canımşimdilik yaptığımız pek bişey yok
ya arkadaşlar ben bu ay ilk kez ateş ölçme yöntemine başladım.her sabah saat altıda ölçüyorum.ve bir aydır her sabah ateşim 36.0 ile 35.8 arası hep zikzak çiziyordu. ve bu sabah ilk kez ateşim 36.3 çıktı ve bu ikindi bi baktım kahverengi lekenmem olmuş.yani adet olacamadet günü ateş düşer diye biliyordum ama benim ateşim niye yükseldi:26:neden böyle oldu lütfen yardım edin
ya arkadaşlar ben bu ay ilk kez ateş ölçme yöntemine başladım.her sabah saat altıda ölçüyorum.ve bir aydır her sabah ateşim 36.0 ile 35.8 arası hep zikzak çiziyordu. ve bu sabah ilk kez ateşim 36.3 çıktı ve bu ikindi bi baktım kahverengi lekenmem olmuş.yani adet olacamadet günü ateş düşer diye biliyordum ama benim ateşim niye yükseldi:26:neden böyle oldu lütfen yardım edin
valla aynen öyle olduNasi yani.bu ay yum.olmadığı yani.bölümünün canım.adet zamanı ates düşer canım.yeni yumurtlama olabilirsin.sen baksam çalış bence.nolu olmaz.adet gelceksede gelsin.belliki olur.belki yum.catladi
Nasi yani.bu ay yum.olmadığı yani.bölümünün canım.adet zamanı ates düşer canım.yeni yumurtlama olabilirsin.sen baksam çalış bence.nolu olmaz.adet gelceksede gelsin.belliki olur.belki yum.catladi
valla aynen öyle olduben en son 30 nisan adet olmuştum.pkoluyum ilaçla adet oluyorum.bu ay agnuscaston diye bi bitkisel hap kullanıyorum.başlayalı tam bugün 15.gün ve bugun işte lekelenmem var.o hapla çok hamile kalanlar var...ben pkoluyum diye ateşim sürekli 36.0 ve 35.8 arası zikzak çizdi.ama bu sabah bi de baktım ateşim 36.3.ben de sevindm dedim ilk kez ateşim yükselmiş acep yumurtam çatlmş mı dye çok sevndm ama bu ikindi bi lavaboya gittim bi baktım kahve lekelnme bugün dişarda baya bi yürüdüm dolaştm acaba ondan mı lekenme oldu diyecem ama ne alaka yani şimdlk sadece lekelnme vr hamile de değilimdr çünkü yumrtm çatlmdı ki benim öğrenmek istediğim bu ateşölçer kesinlikle doğru mu sonuçları.yani yanıltma payı yok mu
valla aynen öyle olduben en son 30 nisan adet olmuştum.pkoluyum ilaçla adet oluyorum.bu ay agnuscaston diye bi bitkisel hap kullanıyorum.başlayalı tam bugün 15.gün ve bugun işte lekelenmem var.o hapla çok hamile kalanlar var...ben pkoluyum diye ateşim sürekli 36.0 ve 35.8 arası zikzak çizdi.ama bu sabah bi de baktım ateşim 36.3.ben de sevindm dedim ilk kez ateşim yükselmiş acep yumurtam çatlmş mı dye çok sevndm ama bu ikindi bi lavaboya gittim bi baktım kahve lekelnme bugün dişarda baya bi yürüdüm dolaştm acaba ondan mı lekenme oldu diyecem ama ne alaka yani şimdlk sadece lekelnme vr hamile de değilimdr çünkü yumrtm çatlmdı ki benim öğrenmek istediğim bu ateşölçer kesinlikle doğru mu sonuçları.yani yanıltma payı yok mu
canım böyle şeylerde karışılmaz bu senin allah aranda bir şey ama şunu söyleyim ki gebelikte oruç çok zararlı. tansiyonun düşücek gözün kararacak ve en özemlisi su içememek bebeği etkileyecek. bir de yaz hamilesisin. iyi düşün derim.
canım pirinci de biberi de çiğden koy. hiçbir şey olmaz. pirinci tekrar doldurmak için çıkarınca kendi çözülsün sakın sen parçalama o zaman bi garip oluyor. biberleri de suya tutunca yumuşacık oluyor. ben yazdan dolmalık biberleri çiğ koyarım. ama onun dışındaki hiçbir şeyi çiğ koymam.
koku var mı?
peynir kesiği gibi mi?
kaşıntı var mı?
sen bi test yap. acaba kimyasal mı bu ateş de düştü çünkü.
canım anlamadım nasıl adet olmam için erken dyosun???ben 30 nisan adet oldum.ve bugün dört haziranslm canım pkolularda adet cok degişiyo ne yazıkki ben adet oldum atesim yükseldi bu ay.bende pkoluyum( tablom şöyle http://www.fertilityfriend.com/home/4f4914
canım bu ay bende öyle oldum hemde erken adet oldum ve atesim yükseldi adet oldum bende sok oldum acıkcası.ama senin adet için cok erken yerlesme kanaması falan olmasın bak tablo söyle benimde
http://www.fertilityfriend.com/home/4f4914
canım anlamadım nasıl adet olmam için erken dyosun???ben 30 nisan adet oldum.ve bugün dört haziran36.günündeyim adetn.agnuscastonun da 15.günü bugün bakalım yarın adetim tam geleck mi yok sa bu kahve lekeden ibaret mi kalacak bir de ateşimi sabah bakacam ama ateşten de hiç bişey anlamdm ki.senin tabloya baktım ama ben anlamıyorum malesef yaa
Canım pko varsa ateştede sıkıntı olur tabi.her durumda oldugu gibi Burdada olabilir bazen yaniltmalarvalla aynen öyle olduben en son 30 nisan adet olmuştum.pkoluyum ilaçla adet oluyorum.bu ay agnuscaston diye bi bitkisel hap kullanıyorum.başlayalı tam bugün 15.gün ve bugun işte lekelenmem var.o hapla çok hamile kalanlar var...ben pkoluyum diye ateşim sürekli 36.0 ve 35.8 arası zikzak çizdi.ama bu sabah bi de baktım ateşim 36.3.ben de sevindm dedim ilk kez ateşim yükselmiş acep yumurtam çatlmş mı dye çok sevndm ama bu ikindi bi lavaboya gittim bi baktım kahve lekelnme bugün dişarda baya bi yürüdüm dolaştm acaba ondan mı lekenme oldu diyecem ama ne alaka yani şimdlk sadece lekelnme vr hamile de değilimdr çünkü yumrtm çatlmdı ki benim öğrenmek istediğim bu ateşölçer kesinlikle doğru mu sonuçları.yani yanıltma payı yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?