Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugün güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle..
ben toparlandım baya çok şükür. ayağım indi bir hayli.
bugün böbrek kontrolüm var. inş güzel haberlerle gelirim.

nesdemim senin özel mesaj kutun dolu mesaj atamıyorum

Canım yüksek ateşlede gebe kalan var sen en iyisi ateş ölçme çok stres oluyorsun doktora gidip yumurta takibi yaptır saraçoğlunun kürünü yap
selam verip cikiyrm kizlar.
gecmise hic bakamadim.
bugun kafayi yemek uzereyim.aglamaktan durmuyr. surekli kucagimda. hic indiremiyrm. ne bicim bir dertmis bu gaz anlamadim. son 1 saattir uyuyor da sukur ben de dinlenmeye gectim.
Canım Allah yardımcın olsun şifa versin Rüzgara
canım bu çok doğru bizimkilerde yapar aynen hani kıl dönmesi olur ya onun gibi ovaladıkça tüyler dışarı çıkıyor, bizde de dikeni var sırtında derler bende inanıyorum buna gözümle gördüm çünkü özellikle esmer siyah saçlı bebeklerde daha çok oluyor gibi geliyor benim oğlumda yoktu sarı paşam:))
Regl 2. Gun 36.5
Regl 3. Gun 36.4

devam ediyorum insallah yumurtlama gunlerimi belirlerken test yaninda takviye olur bana:)
hadi hayırlısı
canım ne diyeceğimi bilemedim şu face'e oldum olası gıcığım ben kullanmayı bilmeyen çok, Allah yardımcın olsun güzelim sıkıntılarını dindirdin inşallah, tablona göre hala çatlamamış görünüyor
hadi gözün aydın olsun canım korkma artık

çok şükür canım sevindim, bugün inşallah güzel haberler alacaksın inanıyorum

tşk ederimm bacım desteginz içinn

Güle güle git güle güle gel cnm
sağol beybiii.
nesdemim senin özel mesaj kutun dolu mesaj atamıyorum
temizledim canım.
inş canım..bakalım ne diyecek dr umuz.

Günaydın herkese sabah sabah oğlumun doğum dosyasını düzenledim çok karıştırmıştım bundan önceki gebelikte karşılaştırma yapmak için:)) neyse aldığı kiloları not ettiğim kağıdı buldum anaaam bulmaz olaydım yazıyımda görün bu tombiş hanımı beim suçum yok hep meyvelerin suçu oğlum boşuna meyve canavarı değil annesi çok yedi ona hamileyken

başlangıç: 58

4. hafta: 58,5 +500 gr
8. hafta: 58,9 +400 gr
12. hafta: 59,2 +300 gr
16. hafta: 60,7 +1,5 kilo
20. hafta: 62 +1,3 kilo
24. hafta: 66 + 4 kilo yuhhhhhhh
28. hafta: 68,6 +2,6 kilo
32. hafta: 71,2 +3 kilo
36. hafta: 74,2 +3 kilo
39. hafta: 75,2 +1 kilo
40. hafta: 76 + 800 gr

pessss yani ne dengesiz almışım

min canım inşalah ben face bile açmadım kendime o kadar zttım o merete. ama canım dr çatlamış dedi salı gunku kontrolde of yaaa :s

min canım inşalah ben face bile açmadım kendime o kadar zttım o merete. ama canım dr çatlamış dedi salı gunku kontrolde of yaaa :s

canım o zaman doktora güveneceksin ateşe göre çatlamamış şaştım kaldım:44:

Hakkinizda hayirlisi olsun cnm...bizim iliskide ben birseye sinir olduysam konusurum.icimdekileri dokerim esim hic karsilik vermez 1 2gun sonra benim sakinlesmemi bekler ve sonra sakin kafayla konusuruz hall ederiz..o birseye kixdiysa o konusur ben sesimi cikarmam aglamalik olsam da ses etmem onun sakinlesmesini beklerim en az 1gun hic o mevzuyu acmam..sonra yine sakinlesince birbirimizi kirmadan sakin kafayla duzgun cumlelerle konusuruz...cunki ben de cok kirilgsnim o da birimizin sinirli aninda cevaplayib komuru ateslemis gibi uygun olmayan cumleler ust uste gelir ve gereksiz boyutlara savrulur iliski..yani sizin tartisma nerden basladi nerde bitti bilmiyorum cunki elle tutulur bisey yok sadece duygusal biri icin ilgi isteyen biri icin kirici haraketler cumleler olmus...Insallah en kisa zamanda hall olur en kisa zamanda..herkesin hayatinda oluyor boyle catismalar sonuc eslerin birbirine sevgisi bagliligiyla olculuyor iste..Ibsallah sizin baglarinizda daha da sikilasir ve hic kopmaz...
gecenlerde beni de cok kirmisti eve cok gec geliyodu sebebini biliyordum ama yine de bana soylememesi haber etmemesi gelince de hic aydinlatmamasi cok yipratiyordu beni...cok agladim cok kirildim ama kendisine hic soylemedim kusmedim de sadece kirildigimi bildi 1hafta hic bu konuda konusmadik bi aksam acti mevzuyu kirginligin gecmedimi diye..dedim biliyorsun konusmadan hall etmeden de gecmez..ben tum hiss ettiklerimi anlattim o da bazisina sebep saydi bazilari icin hakli oldugu soyledi ve kapandi hic acmadik ondan sonra..yani cnm simdilerde yangina korukle gitmesen sakinlesseniz ve sonra sakin kafayla konusup dertlesseniz daha iyi olmazmi..belliki senin koca da benimki gibi ustune gitdikce geri duruyo..

Son düzenleme:

zaman ayırıp okudugun ve cevap yazdıgın için ço tşk ederim canım. benim kocam densiz üstüne gidince daha fena sinirlenio kaşı gözü oynuo sesi keskinleşio bağırıp çağırıo. ama Allah biliyor çok kırıldım. bugun onu hiç aramıcam mesaj da atmıcam. bana dioki gun içinde beni çok arıosun bıktırıosun dedi dun akşam. bi baktımki telefonuma en son pzt telefonla görüşmüşüz ve dun crs idi. sadece mesajlaşmışız o da önemli söylenmesi gereken mevzular için. anlayamıyorum. benden gitgide uzaklaştığını hissediyorum. dokunsanız ağlıcam of ya bugun çok kötuyum (((

Tesadüfen dün kan verdim. Değerim 6,4 çıktı. Hemen dr'umu aradım beklememi söyledi ki bende öyle olduğunu biliyordum ama işte belki gel filan der dedim. Hamilelik gibi ama adetini bekleyelim dedi. 8 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Hamile gibiyim ama günümün geçmesini bekliycem malesef henüz eşime söylemedim. çünkü hep istediğim evliğimizin 1. yılında ona süpriz yapmaktı ki inşallah Allah'ın izniyle 22. Haziranda dileğimi gerçekleştirmiş olucam o zamana kadar nasıl beklerim bilmiyrum. Allah isteyen herkese versin. Benim de yüzümü kara çıkarmasın. Kimyasal gebelik olma ihtimali var ama güzel düşünüyorum ki güzel olsun

1. gün 36,4 regl
2. gün 36,4 reg
3- gün 36,5 regl
4. gün36,4
5. gün 36,4
6 gün 36,3
7. gün 36,6 ilişki
8 gün 36,4
9. gün 36,4
10. gün 36,3
11. gün 36,4 ilişki
12. gün36,4 çatlatma iğnesi
13. gün 36,4 ilişki +ovu. çift çizgi
14. gün 36,8 ilişki + ovu.çift çizgi
15. gün 36,6 ovu. çift çizgi
16. gün 36,7 ilişki +ovu. çift çizgi
17. gün 36,7 2. çizgi çok koyu değil ama bariz görünüyor
18. gün 36,7 2. çizgi çok koyu değil ama bariz görünüyor
19. gün 36,6 ov.testi 2. çizgi silik, erken gebelik testi 2. çizgi silik
20. gün 36,7 ov. testi 2. çizgi silik kan tahlili 6,4 değeri
21. gün 36,7

Canım şimdi dünya gözüne görünmez sanki her şeyin sonu gibi gelir ağzının tadı olmaz eşiyle sorun yaşayınca insan hiç bir şeyden keyif alamıyor çok iyi anlıyorum seni ama kendini çok üzme biraz üstüne düşme eşinin biraz ona özlet kendini az kıymetini bilsin madem bunalmış beyefendi sensiz rahatlasın bakalım rahatlayabilecek mi!! Umursamaz görün onu hayatının merkezi yaptığını düşünmesine izin verme

canım çok güzel bence bariz hamilesin hayırlı olsun şimdiden

hadi gözünaydın amin canim ins.
canim ins araniz bi an önce düzelir olur böyle şeyler buyutmemek lazım face meselesinde esini srn daha iyi tanir güvenip guvenmeyeceginde karar verirsin.
oh cok sukur.ins yine iyi haberler verirsin bize.
Herkese günaydınlar
gunaydin deryacim

oyyy bakalım bu nasıl olcak nasıl verdin o kilolariiiii.

çok doğru bir cumle kurmussun canım onu hayatının merkezi yaptığını düşünmesin demişsinya.
hayatımın merkezi oldugunu öyle iyi biliorki.
her seyi benimle yapmak istiyorsun diyor. benimle alışveriş benimle spor benimle aktivite diyor.
biraz aç kendini diyor. halbuki kapalı oldugumdan değil haftanın 6 gunu 8-20 çlışıo zaten akşamları yemek vs derken söyle bi anlatıp konuşamıyoruz eve iş getirio kpss hazırlanıo derken görüşemiyoruz ve onu çok özlüyorum. her fırsatta da beraber bişeyler yapalım istiyorum olay bu. ama o tam bir öküz. dün de dedim zaten. öküz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…