Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

inşallah canım inşallah.

Teşekkür ederim eflalim. İnşallah öyleyimdir. Artık işimiz dua'ya kaldı.

hayırlı olsun hamileliğiniz allah tamamına erdirsin inş.

:)) canım 10 kilo kendiliğinden gitti 8 i hatıra kaldı:)) diyet yapamadım ki:)) yedim de yedim en son işte 4-5 ayda 3 kilo aldım hamile kalmadan önce e olsun artık dünyayı yiyordum bakalım şimdilik almadım bunda
canım işte sorun bu bende aynısını yapıyordum gün içinde arıyordum işte eve erken gelmesini istiyordum bu bir havalara giriyordu ki sen bensiz yapamıyorsun beni çok seviyorsun hıııı öyle mi peki beyefendi sen hasret kal bakalım benim ilgime dedim şimdi ben hiç aramam gün içinde o arar:) geç kaldığı zaman hiç sormam açıklama yapar şaklabanlık yapar:) hatta dün işte sorun çıkmış çok geç geldi sen bana dua etmiyorsun değil mi artık çok kırdım seni o yüzden etmiyorsun işlerim rast gitmiyor dedi hah şunu bileydin her vakitte dua ederdim işi kolay olsun sıkıntı çıkmasın diye, senin eşinde kendi kaybeder az kendini özlet derim ben, madem seni asosyal görüyor sosyalleş ama onsuz
Teşekkür ederim eflalim. İnşallah öyleyimdir. Artık işimiz dua'ya kaldı.

inşallah canım

Kızlar moralim çok bozuk.azonce dr.geldim icimde bi sıkıntı vardı dayanamadım gittim.dr.ultra.aldı kanamanın var dedi hayır dedim.rahim içinde orta dercede kanama gözüküyor dedi.bebeğini canlı dedi.kese boyutu iyi dedi.kalp atislarini gosterdi bana ses açtı çok zir bir iki pit pit duyduk.protestan günde bir alıyordum üçe çıkardı.ağır iş ilişki yasak.zaten o demesede yasağı ben çoktan koydum.allahım a emanet olsun nediyim

haklısın canım ama inan şu moralle hiç bi arkadaşımı da arayıp hadi bişeyler yapalım diyesim yok ((

canım moralini bozma. ben dua'nın kudretine çok inanıyorum. 56 defa “Ya Mübdi celle celaühü eşinle birlikte hergün oku. içini ferah tutumaya çalış Allah'ın izniyle bişey olmaz inşallah.

Canım korkma ilacı artırmış yat dinlen bolca Allah'ın izniyle bir şey olmaz

haklısın canım ama inan şu moralle hiç bi arkadaşımı da arayıp hadi bişeyler yapalım diyesim yok ((

asıl şimdi yap bugün yap silkelen kendine gel dünyanın sonu değil canım amaaaan ne dertler var derim hep sende de keyfine bak

canim moralini bozma bak bebisin iyiymis dikkat et ve Allah a sığın.birseycik olmaz inş

Günaydın hanımlar :)

nasılsınız artık çok sık giremiyorum işlerden dolayıı
Dün dr. randevum vardı muayenehanesine gittik. Bebeğimiz çok şükür sağlıklı 4 cm miniciik ama kıpır kıpır maşallah foto ekleyeceğim :) Allah'ım herkese nasip etsin inşş
10+5 deyiz. Bende dolaşım bozukluğu olduğu için dr.um kesinlikle pıhtılaşma testi yaptırmamı istedi.12'li trambofili dedi.Oda sadece Ankara'da yapılıyormuş.Biz göndeririz istersen ama 550 TL dedi bana çok pahalı geldi. Halbuki araştırdım bu testin bir kısmını sigorta karşılıyormuş.haftaya bu test için Ankara'da olacağım inş. Birde bu CMV Virüsü içinde dr.um AVİDİTE testi yaptırmadan hiç birşey belli olmaz dedi. Hastaneler bu test çift pozitif çıkmadığı için AVİDİTE çalışmıyorlar. O yüzden dün özel laboratuvar da AVİDİTE yaptırdık en geç Ctesi günü çıkar dediler. inş sonuçlar güzel çıkar.....

benden haberler böyle kusura bakmayın böyle arada girip yazıp çıkıyorum

canım hiç korkma..15. haftama kadar içimde 2 cm genişliğinde kanama vardı. progestan kullandım günde üç kez. kendimi yormadım, ilişki olmadı, eğilip kalkarken dikkat ettim. sıkıntı olmaz korkma. bebeğin kesesinde çok güvenli.

maşallah bebisine.
sonuclar temuz çıkar inş gönlünü ferah tut

canım moralini bozma. ben dua'nın kudretine çok inanıyorum. 56 defa “Ya Mübdi celle celaühü eşinle birlikte hergün oku. içini ferah tutumaya çalış Allah'ın izniyle bişey olmaz inşallah.

S
Canım korkma ilacı artırmış yat dinlen bolca Allah'ın izniyle bir şey olmaz

canim moralini bozma bak bebisin iyiymis dikkat et ve Allah a sığın.birseycik olmaz inş

Sağolun kızlar.allahım razi olsun.hepinizden

asıl şimdi yap bugün yap silkelen kendine gel dünyanın sonu değil canım amaaaan ne dertler var derim hep sende de keyfine bak

canım benim Allah dermansız dert vermesin tabi.
ama bugun nasıl yapayım çalışıyorum aksam 7 de çıkıyorum eve gitmem 8bucuk

HTML:
o

Sendedemi olmuştu.peki normal evimin işini napicam.ya inşallah benimde duzelir

maşallah kuzuya kocaman olmuş canım yaptır trambofiliyi ihmal etme, diğer test için sen niye yoruluyorsun hastane gönderir kanı ankaraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…