HTML:o
Sendedemi olmuştu.peki normal evimin işini napicam.ya inşallah benimde duzelir
maşallah kuzuya kocaman olmuşcanım yaptır trambofiliyi ihmal etme, diğer test için sen niye yoruluyorsun hastane gönderir kanı ankaraya
saol canım inşş büyüyecek miniklerimiz :) tatlım trambofili testi Ankara'da hangi hastanede yapılıyor tam nerde benimde bilgim yok c.tesi Ankara 'daki dr.la görüşüces. ozaman öğrenicem burdan kanı gönderirim dedi dr. ama 550 tl dedi.Burda da yapılıomuş ama 6 lı yada 3 lü yapılıo onlarında sonuçları yanlış çıkıyor.12 li testi sadece Ankara'da yapılıyor dedi. AVİDİTE testi de dün yaptırdım oda özel 160 tl oda Ankara'ya gönderildi.
yani 12'li trambofili testini Ankara'da yaptırırsam çok uygun fiyata yaptırabileceğimi söyledi oradaki dr.um.
tamam canım o zaman öyle yapman daha iyi olur
bu aralar çok fena yağmur dolu sele dönüyor Allah korusun canımkizlar bi yağmur bastirdi doluyla beraber firtina da cikti korktum valla bi an iç anadolu dayiz sma Karadenizi gecti oyle yagmur yagiyo haziran geldi.
MAYIS-HAZİRAN
1. Gün = 11 Mayıs》36.2 regl
2. Gün = 12 Mayıs》36.1
6. Gün = 16 Mayıs》35.8
7. Gün = 17 Mayıs》35.9
8. Gün = 18 Mayıs》35.9
9. Gün = 19 Mayıs》36.1
11.Gün= 21 Mayıs》36.2
13.Gün= 23 Mayıs》36.2
17.Gün= 27 Mayıs》36.3
18.Gün= 28 Mayıs》35.7
19.Gün= 29 Mayıs》36.3
20.Gün= 30 Mayıs》36.0
21.Gün= 31 Mayıs》35.7
22.Gün=1 Haziran》35.7
23.Gün=2 Haziran》35.9
24.Gün=3 Haziran》36.2
25.Gün=4 Haziran》35.5
26.Gün=5 Haziran》35.9
Kizlar yorumlayabilirmisiniz hala yukselme yok sinirim bozuluyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah cook guzel haberlerle gelirsin cnm...bugün güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle..
ben toparlandım baya çok şükür. ayağım indi bir hayli.
bugün böbrek kontrolüm var. inş güzel haberlerle gelirim.
son aylar fitlamis sankiGünaydın herkesesabah sabah oğlumun doğum dosyasını düzenledim çok karıştırmıştım bundan önceki gebelikte karşılaştırma yapmak için:)) neyse aldığı kiloları not ettiğim kağıdı buldum anaaam bulmaz olaydım yazıyımda görün bu tombiş hanımı beim suçum yok hep meyvelerin suçu oğlum boşuna meyve canavarı değil annesi çok yedi ona hamileyken
başlangıç: 58
4. hafta: 58,5 +500 gr
8. hafta: 58,9 +400 gr
12. hafta: 59,2 +300 gr
16. hafta: 60,7 +1,5 kilo
20. hafta: 62 +1,3 kilo
24. hafta: 66 + 4 kilo yuhhhhhhh
28. hafta: 68,6 +2,6 kilo
32. hafta: 71,2 +3 kilo
36. hafta: 74,2 +3 kilo
39. hafta: 75,2 +1 kilo
40. hafta: 76 + 800 gr
pessss yani ne dengesiz almışım
benim kocam da oyle canim 100de100 suclu olsa bile kendi bunu bilse bile uzerine gidince ne olur olsun kendini hakli cikarir bu da brni kirar..ama susup bekleyince kendisi soyler evet yalnis yaptim diye..ondam diyorum uzerine gitme kalp kiriklarina yol acmayin diye...bos ver zamsna birak ilgiden de insan sikila bilir...birak biraz kendi haline kslsin ozlesin seni...ozlemek biraz mesafe iyidir hep ise yarar...sen de sikma bunun icin canini...gecicek bisey hatta hatirlamayacagin bir tartisma...o an insan kopuyo saniyor uzaklasiyor saniyo ama oyle degil..belliki cok seviyosun isye bunun icin biraz 2nizi de kendi haline birak ona odaklama kendini baska birseyle kafani dagit...dusunme ne kocisini ne yumurtani Insallah hersey daha guzel olucakkkzaman ayırıp okudugun ve cevap yazdıgın için ço tşk ederim canım. benim kocam densiz üstüne gidince daha fena sinirlenio kaşı gözü oynuo sesi keskinleşio bağırıp çağırıo. ama Allah biliyor çok kırıldım. bugun onu hiç aramıcam mesaj da atmıcam. bana dioki gun içinde beni çok arıosun bıktırıosun dedi dun akşam. bi baktımki telefonuma en son pzt telefonla görüşmüşüz ve dun crs idi. sadece mesajlaşmışız o da önemli söylenmesi gereken mevzular için. anlayamıyorum. benden gitgide uzaklaştığını hissediyorum. dokunsanız ağlıcam of ya bugun çok kötuyum(((
Insallah gelmistir melegin ve simsiki tutunur sana..Tesadüfen dün kan verdim. Değerim 6,4 çıktı. Hemen dr'umu aradım beklememi söyledi ki bende öyle olduğunu biliyordum ama işte belki gel filan der dedim. Hamilelik gibi ama adetini bekleyelim dedi. 8 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Hamile gibiyim ama günümün geçmesini bekliycem malesefhenüz eşime söylemedim. çünkü hep istediğim evliğimizin 1. yılında ona süpriz yapmaktı ki inşallah Allah'ın izniyle 22. Haziranda dileğimi gerçekleştirmiş olucam o zamana kadar nasıl beklerim bilmiyrum. Allah isteyen herkese versin. Benim de yüzümü kara çıkarmasın. Kimyasal gebelik olma ihtimali var ama güzel düşünüyorum ki güzel olsun
1. gün 36,4 regl
2. gün 36,4 reg
3- gün 36,5 regl
4. gün36,4
5. gün 36,4
6 gün 36,3
7. gün 36,6 ilişki
8 gün 36,4
9. gün 36,4
10. gün 36,3
11. gün 36,4 ilişki
12. gün36,4 çatlatma iğnesi
13. gün 36,4 ilişki +ovu. çift çizgi
14. gün 36,8 ilişki + ovu.çift çizgi
15. gün 36,6 ovu. çift çizgi
16. gün 36,7 ilişki +ovu. çift çizgi
17. gün 36,7 2. çizgi çok koyu değil ama bariz görünüyor
18. gün 36,7 2. çizgi çok koyu değil ama bariz görünüyor
19. gün 36,6 ov.testi 2. çizgi silik, erken gebelik testi 2. çizgi silik
20. gün 36,7 ov. testi 2. çizgi silik kan tahlili 6,4 değeri
21. gün 36,7
Canim ablam uzme bunun icin kendini...bu bircok hamilede olur ve dk onemsemedigi icin bazen hic soylemezler hastaya...etrafimda cok oldu bu rahimde gorunen kansmadan cok kiside lldu sadece kendini korumaya al..kese icinde bisey yoksa yani bebek buyuyorsa hic sorun degil bi kac haftaya tamamen yok olucaktir...hem biliyomusun bilmiyorum bizde oyle soylerler icerde kanama kan sizma gozukenlerin kizi olurmus bu da batil inanclardan sayiliyo cok inanmamak lazim am nesdem bende de olmustu yazinca aklima geldi Hadi InsallahhhKızlar moralim çok bozuk.azonce dr.geldim icimde bi sıkıntı vardı dayanamadım gittim.dr.ultra.aldı kanamanın var dedi hayır dedim.rahim içinde orta dercede kanama gözüküyor dedi.bebeğini canlı dedi.kese boyutu iyi dedi.kalp atislarini gosterdi bana ses açtı çok zir bir iki pit pit duyduk.protestan günde bir alıyordum üçe çıkardı.ağır iş ilişki yasak.zaten o demesede yasağı ben çoktan koydum.allahım a emanet olsun nediyim
bu aralar çok fena yağmur dolu sele dönüyor Allah korusun canım
17. gün yumurtlamış görünüyorsunuz ölçümü doğru yapıyorsunuz değil mi?
Günaydın hanımlar :)
nasılsınız artık çok sık giremiyorum işlerden dolayıı
Dün dr. randevum vardı muayenehanesine gittik. Bebeğimiz çok şükür sağlıklı 4 cm miniciik ama kıpır kıpır maşallahfoto ekleyeceğim :) Allah'ım herkese nasip etsin inşş
10+5 deyiz. Bende dolaşım bozukluğu olduğu için dr.um kesinlikle pıhtılaşma testi yaptırmamı istedi.12'li trambofili dedi.Oda sadece Ankara'da yapılıyormuş.Biz göndeririz istersen ama 550 TL dedi bana çok pahalı geldi. Halbuki araştırdım bu testin bir kısmını sigorta karşılıyormuş.haftaya bu test için Ankara'da olacağım inş. Birde bu CMV Virüsü içinde dr.um AVİDİTE testi yaptırmadan hiç birşey belli olmaz dedi. Hastaneler bu test çift pozitif çıkmadığı için AVİDİTE çalışmıyorlar. O yüzden dün özel laboratuvar da AVİDİTE yaptırdık en geç Ctesi günü çıkar dediler. inş sonuçlar güzel çıkar.....
benden haberler böyle kusura bakmayın böyle arada girip yazıp çıkıyorum
Eki Görüntüle 1145438 Eki Görüntüle 1145438
balım boşalttım mesaj kutusunu ama anlamıyorum mesajlar gelmiyo nekadar şanssızım yacanım msj kutun dolu
Kızlar moralim çok bozuk.azonce dr.geldim icimde bi sıkıntı vardı dayanamadım gittim.dr.ultra.aldı kanamanın var dedi hayır dedim.rahim içinde orta dercede kanama gözüküyor dedi.bebeğini canlı dedi.kese boyutu iyi dedi.kalp atislarini gosterdi bana ses açtı çok zir bir iki pit pit duyduk.protestan günde bir alıyordum üçe çıkardı.ağır iş ilişki yasak.zaten o demesede yasağı ben çoktan koydum.allahım a emanet olsun nediyim
Günaydın hanımlar :)
nasılsınız artık çok sık giremiyorum işlerden dolayıı
Dün dr. randevum vardı muayenehanesine gittik. Bebeğimiz çok şükür sağlıklı 4 cm miniciik ama kıpır kıpır maşallahfoto ekleyeceğim :) Allah'ım herkese nasip etsin inşş
10+5 deyiz. Bende dolaşım bozukluğu olduğu için dr.um kesinlikle pıhtılaşma testi yaptırmamı istedi.12'li trambofili dedi.Oda sadece Ankara'da yapılıyormuş.Biz göndeririz istersen ama 550 TL dedi bana çok pahalı geldi. Halbuki araştırdım bu testin bir kısmını sigorta karşılıyormuş.haftaya bu test için Ankara'da olacağım inş. Birde bu CMV Virüsü içinde dr.um AVİDİTE testi yaptırmadan hiç birşey belli olmaz dedi. Hastaneler bu test çift pozitif çıkmadığı için AVİDİTE çalışmıyorlar. O yüzden dün özel laboratuvar da AVİDİTE yaptırdık en geç Ctesi günü çıkar dediler. inş sonuçlar güzel çıkar.....
benden haberler böyle kusura bakmayın böyle arada girip yazıp çıkıyorum
Eki Görüntüle 1145438 Eki Görüntüle 1145438
Anladım canım sağol.büyük oğlum süpürüyor sağolsun.erkek çocuğu elinden geleni yapıyor yavrum.benim hatam.dün çok yol yürüdümevet canım mesela vileda, elektrik süpürgesi yasak. kanama dağılmamalı içerde.
ben sadece toz aldım 15. hafta bitene dek. sonrasında da küçük süpürgeyle sadece parkeleri süpürdüm.
ağır kaldırma sakın.
o kan birikmesi küçüldü küçüldü yok oldu. dışarı akmadı. 8. hafta bitene dek dışa aktı kanamam. sonra içerde birikti ama hiç akmadan kayboldu.
Bebisine masallahhhhsonuclarda guzel cikar Insallahh...
Bu bebis kiza benziyo sankiiiii
MAŞALLAH meleginene güzel görünüyo inş sonuçların çok güzel çıkar annesi
kizlar bi yağmur bastirdi doluyla beraber firtina da cikti korktum valla bi an iç anadolu dayiz sma Karadenizi gecti oyle yagmur yagiyo haziran geldi.
kizlar bi yağmur bastirdi doluyla beraber firtina da cikti korktum valla bi an iç anadolu dayiz sanki Karadenizi gecti oyle yagmur yagiyo haziran geldi.
Bende icanadoludayim kırşehir.gökyüzünün rengi degisti resmen.calis yağmur yağıyor Burdada
Sağol canım.allahım razi olsunbalım boşalttım mesaj kutusunu ama anlamıyorum mesajlar gelmiyo nekadar şanssızım ya :5
canım moralini yüksek tut inş bebegin 9 ay senin göbeginde sonrada bir ömür yanında olur yer gök dua üstüne yarın ben komşuları davet ettim yasin dua okayacagız bol bol dua ederiz RABBİM korusun melegini inş
benim baba tarafımda kırşehirli. ama 60-70 yıl önce göç etmişiz kimseler kalmamış. şimdi kardeşim orada öğretmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?