Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
HTML:
o

Sendedemi olmuştu.peki normal evimin işini napicam.ya inşallah benimde duzelir

evet canım mesela vileda, elektrik süpürgesi yasak. kanama dağılmamalı içerde.
ben sadece toz aldım 15. hafta bitene dek. sonrasında da küçük süpürgeyle sadece parkeleri süpürdüm.
ağır kaldırma sakın.
o kan birikmesi küçüldü küçüldü yok oldu. dışarı akmadı. 8. hafta bitene dek dışa aktı kanamam. sonra içerde birikti ama hiç akmadan kayboldu.

maşallah kuzuya kocaman olmuş canım yaptır trambofiliyi ihmal etme, diğer test için sen niye yoruluyorsun hastane gönderir kanı ankaraya

saol canım inşş büyüyecek miniklerimiz :) tatlım trambofili testi Ankara'da hangi hastanede yapılıyor tam nerde benimde bilgim yok c.tesi Ankara 'daki dr.la görüşüces. ozaman öğrenicem burdan kanı gönderirim dedi dr. ama 550 tl dedi.Burda da yapılıomuş ama 6 lı yada 3 lü yapılıo onlarında sonuçları yanlış çıkıyor.12 li testi sadece Ankara'da yapılıyor dedi. AVİDİTE testi de dün yaptırdım oda özel 160 tl oda Ankara'ya gönderildi.
yani 12'li trambofili testini Ankara'da yaptırırsam çok uygun fiyata yaptırabileceğimi söyledi oradaki dr.um.

tamam canım o zaman öyle yapman daha iyi olur

kizlar bi yağmur bastirdi doluyla beraber firtina da cikti korktum valla bi an iç anadolu dayiz sma Karadenizi gecti oyle yagmur yagiyo haziran geldi.

MAYIS-HAZİRAN
1. Gün = 11 Mayıs》36.2 regl
2. Gün = 12 Mayıs》36.1
6. Gün = 16 Mayıs》35.8
7. Gün = 17 Mayıs》35.9
8. Gün = 18 Mayıs》35.9
9. Gün = 19 Mayıs》36.1
11.Gün= 21 Mayıs》36.2
13.Gün= 23 Mayıs》36.2
17.Gün= 27 Mayıs》36.3
18.Gün= 28 Mayıs》35.7
19.Gün= 29 Mayıs》36.3
20.Gün= 30 Mayıs》36.0
21.Gün= 31 Mayıs》35.7
22.Gün=1 Haziran》35.7
23.Gün=2 Haziran》35.9
24.Gün=3 Haziran》36.2
25.Gün=4 Haziran》35.5
26.Gün=5 Haziran》35.9
Kizlar yorumlayabilirmisiniz hala yukselme yok sinirim bozuluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar bi yağmur bastirdi doluyla beraber firtina da cikti korktum valla bi an iç anadolu dayiz sma Karadenizi gecti oyle yagmur yagiyo haziran geldi.
bu aralar çok fena yağmur dolu sele dönüyor Allah korusun canım

17. gün yumurtlamış görünüyorsunuz ölçümü doğru yapıyorsunuz değil mi?

bugün güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle..
ben toparlandım baya çok şükür. ayağım indi bir hayli.
bugün böbrek kontrolüm var. inş güzel haberlerle gelirim.
Insallah cook guzel haberlerle gelirsin cnm...
son aylar fitlamis sanki ben de 4 5ay arasi fazla sldim 3kilo birden ama diger aylar 1kilo aldim..simdi 7kilo olmus..diyorum o 4 5ay arasi dikkat etseydim simdi 5kilo olurdu cunki o ay bilincli cok yedim yani aciktigimdan degil annrmler kvler hep hamur isleri yaptilar hep yedim ekmege sardim cikolataya sardim ve sonra 1aya 3kiloyu gorunce kendime geldim ondan sonra her ay yine 1kilo aldim..simdi 2ay kaldi acaba 12kiloyu gecermiyim diye dusunuyorum..cunki dikkat etmiyorum yani kismiyorum hic birseyi yaz meyvelerine olcu koyamiyorum..cerez gibi atistirmalik gibi hep 1kase gobegimin ustunde

benim kocam da oyle canim 100de100 suclu olsa bile kendi bunu bilse bile uzerine gidince ne olur olsun kendini hakli cikarir bu da brni kirar..ama susup bekleyince kendisi soyler evet yalnis yaptim diye..ondam diyorum uzerine gitme kalp kiriklarina yol acmayin diye...bos ver zamsna birak ilgiden de insan sikila bilir...birak biraz kendi haline kslsin ozlesin seni...ozlemek biraz mesafe iyidir hep ise yarar...sen de sikma bunun icin canini...gecicek bisey hatta hatirlamayacagin bir tartisma...o an insan kopuyo saniyor uzaklasiyor saniyo ama oyle degil..belliki cok seviyosun isye bunun icin biraz 2nizi de kendi haline birak ona odaklama kendini baska birseyle kafani dagit...dusunme ne kocisini ne yumurtani Insallah hersey daha guzel olucakkk

Insallah gelmistir melegin ve simsiki tutunur sana..
Canim ablam uzme bunun icin kendini...bu bircok hamilede olur ve dk onemsemedigi icin bazen hic soylemezler hastaya...etrafimda cok oldu bu rahimde gorunen kansmadan cok kiside lldu sadece kendini korumaya al..kese icinde bisey yoksa yani bebek buyuyorsa hic sorun degil bi kac haftaya tamamen yok olucaktir...hem biliyomusun bilmiyorum bizde oyle soylerler icerde kanama kan sizma gozukenlerin kizi olurmus bu da batil inanclardan sayiliyo cok inanmamak lazim am nesdem bende de olmustu yazinca aklima geldi Hadi Insallahhh

bu aralar çok fena yağmur dolu sele dönüyor Allah korusun canım

17. gün yumurtlamış görünüyorsunuz ölçümü doğru yapıyorsunuz değil mi?

Evt her sabh saat yedi yedi bucuk arasi yataktan çıkmadan agizla olcuyorum yani bn yumurtladimi dusunmemistim ciddi bi artis yok gibi gorunuyo bna onceki ay 19. Gun catlama oldu akinti geldi goguslerim acidi bu ay hicbisi gormedim hissetmedim yani sinirim bozuldu yumurtlamadim diye

Bebisine masallahhhh sonuclarda guzel cikar Insallahh...
Bu bebis kiza benziyo sankiiiii

canım msj kutun dolu
balım boşalttım mesaj kutusunu ama anlamıyorum mesajlar gelmiyo nekadar şanssızım ya

canım moralini yüksek tut inş bebegin 9 ay senin göbeginde sonrada bir ömür yanında olur yer gök dua üstüne yarın ben komşuları davet ettim yasin dua okayacagız bol bol dua ederiz RABBİM korusun melegini inş

MAŞALLAH melegine ne güzel görünüyo inş sonuçların çok güzel çıkar annesi

Anladım canım sağol.büyük oğlum süpürüyor sağolsun.erkek çocuğu elinden geleni yapıyor yavrum.benim hatam.dün çok yol yürüdüm

Sağol canım.allahım razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…