Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi canım.benim eşimden ogretmen belkide aynı okulda görev yapiyorlardir

kimbilir..belki de.
kardeşim seviyor oraları zaten. ankaraya tayin olamayacağına göre uzun süre kalıcı kırşehirde.
ben de bir kez geldim. seneye yaza gidicem.
ankarada çok fazla kırşehirli var.

Sağol tatlım.inşallah herşey yoluna girer hayırlısı ile

inşallah canım tekrar tsk ederim mesaj atmış ayağın nasıl oldu die, çok içacıcı değil sızlıo ve tas var gibi şiş yazdım. kurum dr una görün kas gevsetici sür yazmış ok dedim kaldı ole. özlesin beni eşek doğru diosun. yumurtayı unuttum zaten bu öküz yuzunden zaten bu ay olmıcak gibi de gelio. dr çatlamış tüplerinde ilerlio dio ama ateşim belirgin artık yukselmed ne olcak bilmiom ama dediğim gibi ümitli değilim bu ay hiç. allahtan çalışıyorum da işim gucum var onu da ocamı da o kadar düşünmüyorum evde olsam kafayı yerdim.

kimbilir..belki de.
kardeşim seviyor oraları zaten. ankaraya tayin olamayacağına göre uzun süre kalıcı kırşehirde.
ben de bir kez geldim. seneye yaza gidicem.
ankarada çok fazla kırşehirli var.

Burası küçük şirin.gürültüsüz biryer .gel bacım gel benimde bi çayımı içersin artık

canım geçmiş olsun.
zor zamanlar geçiriyorsun.
azcık kendini önemse bence.
yumurtan çatlamış gibi geldi bana da yarına belli olur.
dün çatlamış gibi geldi.

benim de Kırşehir e cok fazla uzak sayilmaz memleketim. ifşa etmeyeyim kendimi cok buyuk bi yer değil.

Kırıkkale.yozgat.kayseri.nevşehir.akcakent.hangisi kız.şaka canım.herkesin düşüncesine saygiliyim.ifşa olsak nolaca ayıp.yanlış bişey yapmıyoruz çok şükür.yazdigiim şehirlerden birimi bari onu söyledim noluuuur.ağlarım bende

Son düzenleme:

evet canim birisi:)

amin...canım sen kaç yıllık evlisin,ne kadar süredir tedavi oluyosun,hamile kaldığın ay da klomen vs kullanmış mıydın???soğan suyu ne kadar kullandın?

canım geçmiş olsun.
zor zamanlar geçiriyorsun.
azcık kendini önemse bence.
yumurtan çatlamış gibi geldi bana da yarına belli olur.
dün çatlamış gibi geldi.

canım haklısın. inşallah catlamıştır yumurtam ama dun geceyi değerlendiremedik malum. gerçi salı gunu dr a gittiğimde dr um çatlamış demişti :s

amin canım tşkr edrim
canım iyiymim çok şükür.kan verdim bugun yıne hcg düşmüşmü tamamen bakalım dedi.

canım ankarada ünv hastanelerinde yaptırabilirsin... geçmiş olsun.

canım sıkma canını geçer kanamam benım arkdaş düşmüştü ondada görüldü ama geçti sonra çok şükür yavrusu kollarında..biraz dinlen yorma kendini.

tmm canım teşekkür ederim

deryam hg günaydın
hoşbuldum ablam : mesaj atmışsın ama boş, bişey göremedim ben:26:

Günaydın deryoşum
naber efloşum?

nasılsın canım keyfin nasıl?

çıktı mı sonucun canım?

kızlar sağlık ocagindan aramiskardi oraya gittim geldim
hemşire Kanıma parmaktan alarak hemen bakti 9.5 çıktı kesin sonuç vermiyo ama hadi 10.5 diyelim cook düşük dedi tansiyon yüksek cikti ki hicbirsey yiyemedign halde böyleyse daha yüksektir dedi ben de Tuzla aram iyi dedim kesinlikle tuzu kisiyorsn dedi birsuru seyler saydi yemem ve yememem gereken ve kesin olarak cayi da icmiyrsun kanin cok dusuk dedi
ve tartildim 2 kilo vermism yemeyi özlediiimmm.

hoşbuldum ablam : mesaj atmışsın ama boş, bişey göremedim ben:26:

naber efloşum?

nasılsın canım keyfin nasıl?

cok şükür canim idare etmeye çalışıyorum zor geciyr günlerim ama cok şükür bugünumüze.
sen nasılsın?

ilk günden itibaren ateşini yazar mısın sırayla alt alta? yeni yumurtluyor olabilrsin, yumurtada da lekelenme olabiliyor.
selam verip cikiyrm kizlar.
gecmise hic bakamadim.
bugun kafayi yemek uzereyim.aglamaktan durmuyr. surekli kucagimda. hic indiremiyrm. ne bicim bir dertmis bu gaz anlamadim. son 1 saattir uyuyor da sukur ben de dinlenmeye gectim.
oy kıyamam kuzuya yaa bitse bu gaz meselesi de rahatlasanız ikiniz de artık
yanılma payı yok; eğer doğru ölçüyorsan ve başka bir rahatsızlığın yoksa grip vs.
Regl 2. Gun 36.5
Regl 3. Gun 36.4

devam ediyorum insallah yumurtlama gunlerimi belirlerken test yaninda takviye olur bana:)
hayırlı olsun, sonu güzel olsun:)
canım inşallah düzelir aranız bir an önce çünkü çokkk derin mevzular değil bunlar, gelip geçici..
çok kırmışsınız birbirinizi ama biraz ortalık yatışınca konuşur anlaşırsınız.
sevindim canım, yeni döngün hayırlara vesile olsun.
bugün güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle..
ben toparlandım baya çok şükür. ayağım indi bir hayli.
bugün böbrek kontrolüm var. inş güzel haberlerle gelirim.
ohh süper:) geçmiş olsun canım benim.
bekliyoruz güzel haberlerini.
hehe ben de 11. haftamdayım ve 800- 900 gr aldım.
sen de başta iyi gitmişsin de sonra gözün dönmüş herhalde yemişsin meyveleri.
şimdiye kadar kilo aldın mı peki bu bebişte?
hayırlı olsun:) sen de erken öğrenenlerdensin:)
korkma canım dikkat et, ilacını aksatma. Allah bebeğini sana bağışlasın.
maaşallah canım çok güzel görünüyor:) benimki de bu kadar inşallah ben de göreceğim cumartesi günü.
ankaraya gitmek daha hesaplı olacaksa git tabi az para değilmiş.
bu arada bebek kız:)
kizlar bi yağmur bastirdi doluyla beraber firtina da cikti korktum valla bi an iç anadolu dayiz sma Karadenizi gecti oyle yagmur yagiyo haziran geldi.
burada da bir haftadır yağıyor
yumurta yok henüz.
doğru ölçtünüz değil mi hep aynı saatte ve dil altından?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…