Hadi canım.benim eşimden ogretmen belkide aynı okulda görev yapiyorlardir
Insallah cook guzel haberlerle gelirsin cnm...
son aylar fitlamis sankiben de 4 5ay arasi fazla sldim 3kilo birden ama diger aylar 1kilo aldim..simdi 7kilo olmus..diyorum o 4 5ay arasi dikkat etseydim simdi 5kilo olurdu cunki o ay bilincli cok yedim yani aciktigimdan degil annrmler kvler hep hamur isleri yaptilar hep yedim ekmege sardim cikolataya sardim ve sonra 1aya 3kiloyu gorunce kendime geldim ondan sonra her ay yine 1kilo aldim..simdi 2ay kaldi acaba 12kiloyu gecermiyim diye dusunuyorum..cunki dikkat etmiyorum yani kismiyorum hic birseyi yaz meyvelerine olcu koyamiyorum..cerez gibi atistirmalik gibi hep 1kase gobegimin ustunde
benim kocam da oyle canim 100de100 suclu olsa bile kendi bunu bilse bile uzerine gidince ne olur olsun kendini hakli cikarir bu da brni kirar..ama susup bekleyince kendisi soyler evet yalnis yaptim diye..ondam diyorum uzerine gitme kalp kiriklarina yol acmayin diye...bos ver zamsna birak ilgiden de insan sikila bilir...birak biraz kendi haline kslsin ozlesin seni...ozlemek biraz mesafe iyidir hep ise yarar...sen de sikma bunun icin canini...gecicek bisey hatta hatirlamayacagin bir tartisma...o an insan kopuyo saniyor uzaklasiyor saniyo ama oyle degil..belliki cok seviyosun isye bunun icin biraz 2nizi de kendi haline birak ona odaklama kendini baska birseyle kafani dagit...dusunme ne kocisini ne yumurtani Insallah hersey daha guzel olucakkk
Insallah gelmistir melegin ve simsiki tutunur sana..
Canim ablam uzme bunun icin kendini...bu bircok hamilede olur ve dk onemsemedigi icin bazen hic soylemezler hastaya...etrafimda cok oldu bu rahimde gorunen kansmadan cok kiside lldu sadece kendini korumaya al..kese icinde bisey yoksa yani bebek buyuyorsa hic sorun degil bi kac haftaya tamamen yok olucaktir...hem biliyomusun bilmiyorum bizde oyle soylerler icerde kanama kan sizma gozukenlerin kizi olurmus bu da batil inanclardan sayiliyo cok inanmamak lazim am nesdem bende de olmustu yazinca aklima geldi Hadi Insallahhh
Bende icanadoludayim kırşehir.gökyüzünün rengi degisti resmen.calis yağmur yağıyor Burdada
Insallah cook guzel haberlerle gelirsin cnm...
son aylar fitlamis sankiben de 4 5ay arasi fazla sldim 3kilo birden ama diger aylar 1kilo aldim..simdi 7kilo olmus..diyorum o 4 5ay arasi dikkat etseydim simdi 5kilo olurdu cunki o ay bilincli cok yedim yani aciktigimdan degil annrmler kvler hep hamur isleri yaptilar hep yedim ekmege sardim cikolataya sardim ve sonra 1aya 3kiloyu gorunce kendime geldim ondan sonra her ay yine 1kilo aldim..simdi 2ay kaldi acaba 12kiloyu gecermiyim diye dusunuyorum..cunki dikkat etmiyorum yani kismiyorum hic birseyi yaz meyvelerine olcu koyamiyorum..cerez gibi atistirmalik gibi hep 1kase gobegimin ustunde
benim kocam da oyle canim 100de100 suclu olsa bile kendi bunu bilse bile uzerine gidince ne olur olsun kendini hakli cikarir bu da brni kirar..ama susup bekleyince kendisi soyler evet yalnis yaptim diye..ondam diyorum uzerine gitme kalp kiriklarina yol acmayin diye...bos ver zamsna birak ilgiden de insan sikila bilir...birak biraz kendi haline kslsin ozlesin seni...ozlemek biraz mesafe iyidir hep ise yarar...sen de sikma bunun icin canini...gecicek bisey hatta hatirlamayacagin bir tartisma...o an insan kopuyo saniyor uzaklasiyor saniyo ama oyle degil..belliki cok seviyosun isye bunun icin biraz 2nizi de kendi haline birak ona odaklama kendini baska birseyle kafani dagit...dusunme ne kocisini ne yumurtani Insallah hersey daha guzel olucakkk
Insallah gelmistir melegin ve simsiki tutunur sana..
Canim ablam uzme bunun icin kendini...bu bircok hamilede olur ve dk onemsemedigi icin bazen hic soylemezler hastaya...etrafimda cok oldu bu rahimde gorunen kansmadan cok kiside lldu sadece kendini korumaya al..kese icinde bisey yoksa yani bebek buyuyorsa hic sorun degil bi kac haftaya tamamen yok olucaktir...hem biliyomusun bilmiyorum bizde oyle soylerler icerde kanama kan sizma gozukenlerin kizi olurmus bu da batil inanclardan sayiliyo cok inanmamak lazim am nesdem bende de olmustu yazinca aklima geldi Hadi Insallahhh
kimbilir..belki de.
kardeşim seviyor oraları zaten. ankaraya tayin olamayacağına göre uzun süre kalıcı kırşehirde.
ben de bir kez geldim. seneye yaza gidicem.
ankarada çok fazla kırşehirli var.
Burası küçük şirin.gürültüsüz biryer .gel bacım gel benimde bi çayımı içersin artık
inşallah canım tekrar tsk ederim mesaj atmış ayağın nasıl oldu die, çok içacıcı değil sızlıo ve tas var gibi şiş yazdım. kurum dr una görün kas gevsetici sür yazmış ok dedim kaldı ole. özlesin beni eşek doğru diosun. yumurtayı unuttum zaten bu öküz yuzunden zaten bu ay olmıcak gibi de gelio. dr çatlamış tüplerinde ilerlio dio ama ateşim belirgin artık yukselmed ne olcak bilmiom ama dediğim gibi ümitli değilim bu ay hiç. allahtan çalışıyorum da işim gucum var onu da ocamı da o kadar düşünmüyorum evde olsam kafayı yerdim.
benim de Kırşehir e cok fazla uzak sayilmaz memleketim. ifşa etmeyeyim kendimi cok buyuk bi yer değil.
Kırıkkale.yozgat.kayseri.nevşehir.akcakent.hangisi kız.şaka canım.herkesin düşüncesine saygiliyim.ifşa olsak nolaca ayıp.yanlış bişey yapmıyoruz çok şükür.yazdigiim şehirlerden birimi bari onu söyledim noluuuur.ağlarım bende
inş. zaten kardeşim böyle giderse seneye düğün yapacak orda:))))))
amin...canım sen kaç yıllık evlisin,ne kadar süredir tedavi oluyosun,hamile kaldığın ay da klomen vs kullanmış mıydın???soğan suyu ne kadar kullandın?bende pkoluyum cnm. ve şuan hamileyimpkolular için İbrahim Saraçoğlu soğan suyu kürünü öneriyor bende bi 3-4 ay önce kullandım onun faydasımı oldu bilmiyorum. son 3 aydır ateş ölçme yöntemiyle adetlerimi ve yumurtamı takip ediyordum bir hastalığın falan yoksa ateş doğru sonuç veriyor belki sen üşütmüş olabilirsin kırgınlığın vardır ateşin ondan yüksek çıkmıştır. adet olacağım zaman benim ateşim 36.3e düşüyordu yumurta çatladıktan sonrada 36.8 ve 37 arasında oynuyordu bu ay yumurtamın çatlama tarihini yakalayamadım ölçmek için görümcemin düğünü vardı ve koşturmaktan ölçmeyi unuttum ama meğerse yakalamışız o günü tabi ben çatlamayı kaçırdığım için adet tarihimi de hesaplayamadım sürekli ateşimi ölçtüm ama hiç 37den aşağı düşmedi sanırım 6-7 gün gecikti adetim. sonra test yaptım ve hamişim yumurtan çatladıktan sonra ateşin 18 gün düşmezse hamile olma ihtimalin çok yüksek oluyormuş bu sitede okumuştum. darısı başına canım
canım geçmiş olsun.
zor zamanlar geçiriyorsun.
azcık kendini önemse bence.
yumurtan çatlamış gibi geldi bana da yarına belli olur.
dün çatlamış gibi geldi.
amin canım tşkr edrimnesdem geçmiş olsun canım.bugün nasılsın? prensesin nasıl?
eylül canım çok üzüldüm.rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin tez zamanda inşallah
duha her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım
cute canım Rüzgar nasıl? sen nasılsın?
ece sen boşver art niyetli insanları.bebeğine ve kendine bak.senin yanında olan bi eşin var, sana destek.ne güzel.salla gittin gerisini.
azeri canım sizden ne haber?nasıl oldunuz?
lastım inşallah bi sıkıntı yoktur.bi süre giremeyeceğim demişsin.çok da özletme kendini
nukram,boran,happyy,eflal ve aklıma şuan için gelmeyen tüm fıstıklar.sizler nasılsınız?
canım iyiymim çok şükür.kan verdim bugun yıne hcg düşmüşmü tamamen bakalım dedi.kafanı karıştıracak bişey yok canım benim, ortalıkta yumurta yoksa yoktur, ama ateşin neden yükselmiyor? Eğer doğru ölçtüğüne eminsen, bence yükselmesi gerekirdi. Ben yumurtanın çatlayıp da ateşin yükselmediğini görmedim şimdiye kadar. Ben emin olman için progesteron baktır dedim canım. Ama kafanı böyle karıştırıp evham yaptıracağımı bilseydim demezdim.
Bu arada sağlık ocaklarının progesteron bakıp bakmadıklarını bilmiyorum cnm, ben özel bir hastanenin acilinde baktırıyordum hep, 24 saat bakıyorlar ve 2 saatte sonucu söylüyorlar.
eylülcüm günaydın nasılsın bugün? doktorun ne dedi?
aa ben seni de hep ankarada sanıyordum canım. Eee ayakların nasıl oldu bugün?
6 uygun bir saat bence, ben de hep 6:10'da ölçerdim.
gün aşırı çalışmaya devam edin bence
canım ankarada ünv hastanelerinde yaptırabilirsin... geçmiş olsun.saol canım inşş büyüyecek miniklerimiz :) tatlım trambofili testi Ankara'da hangi hastanede yapılıyor tam nerde benimde bilgim yok c.tesi Ankara 'daki dr.la görüşüces. ozaman öğrenicem burdan kanı gönderirim dedi dr. ama 550 tl dedi.Burda da yapılıomuş ama 6 lı yada 3 lü yapılıo onlarında sonuçları yanlış çıkıyor.12 li testi sadece Ankara'da yapılıyor dedi. AVİDİTE testi de dün yaptırdım oda özel 160 tl oda Ankara'ya gönderildi.
yani 12'li trambofili testini Ankara'da yaptırırsam çok uygun fiyata yaptırabileceğimi söyledi oradaki dr.um.
Kızlar moralim çok bozuk.azonce dr.geldim icimde bi sıkıntı vardı dayanamadım gittim.dr.ultra.aldı kanamanın var dedi hayır dedim.rahim içinde orta dercede kanama gözüküyor dedi.bebeğini canlı dedi.kese boyutu iyi dedi.kalp atislarini gosterdi bana ses açtı çok zir bir iki pit pit duyduk.protestan günde bir alıyordum üçe çıkardı.ağır iş ilişki yasak.zaten o demesede yasağı ben çoktan koydum.allahım a emanet olsun nediyim
amin canım tşkr edrim
canım iyiymim çok şükür.kan verdim bugun yıne hcg düşmüşmü tamamen bakalım dedi.
canım ankarada ünv hastanelerinde yaptırabilirsin... geçmiş olsun.
canım sıkma canını geçer kanamam benım arkdaş düşmüştü ondada görüldü ama geçti sonra çok şükür yavrusu kollarında..biraz dinlen yorma kendini.
hoşbuldum ablam :deryam hg günaydın
naber efloşum?Günaydın deryoşum
nasılsın canım keyfin nasıl?hadi gözünaydın amin canim ins.
canim ins araniz bi an önce düzelir olur böyle şeyler buyutmemek lazım face meselesinde esini srn daha iyi tanir güvenip guvenmeyeceginde karar verirsin.
oh cok sukur.ins yine iyi haberler verirsin bize.
gunaydin deryacim
oyyy bakalım bu nasıl olcak nasıl verdin o kilolariiiii.
çıktı mı sonucun canım?amin canım tşkr edrim
canım iyiymim çok şükür.kan verdim bugun yıne hcg düşmüşmü tamamen bakalım dedi.
canım ankarada ünv hastanelerinde yaptırabilirsin... geçmiş olsun.
canım sıkma canını geçer kanamam benım arkdaş düşmüştü ondada görüldü ama geçti sonra çok şükür yavrusu kollarında..biraz dinlen yorma kendini.
hoşbuldum ablam :mesaj atmışsın ama boş, bişey göremedim ben:26:
naber efloşum?
nasılsın canım keyfin nasıl?
ilk günden itibaren ateşini yazar mısın sırayla alt alta? yeni yumurtluyor olabilrsin, yumurtada da lekelenme olabiliyor.ya arkadaşlar ben bu ay ilk kez ateş ölçme yöntemine başladım.her sabah saat altıda ölçüyorum.ve bir aydır her sabah ateşim 36.0 ile 35.8 arası hep zikzak çiziyordu. ve bu sabah ilk kez ateşim 36.3 çıktı ve bu ikindi bi baktım kahverengi lekenmem olmuş.yani adet olacamadet günü ateş düşer diye biliyordum ama benim ateşim niye yükseldi:26:neden böyle oldu lütfen yardım edin
oy kıyamam kuzuya yaa bitse bu gaz meselesi de rahatlasanız ikiniz de artıkselam verip cikiyrm kizlar.
gecmise hic bakamadim.
bugun kafayi yemek uzereyim.aglamaktan durmuyr. surekli kucagimda. hic indiremiyrm. ne bicim bir dertmis bu gaz anlamadim. son 1 saattir uyuyor da sukur ben de dinlenmeye gectim.
yanılma payı yok; eğer doğru ölçüyorsan ve başka bir rahatsızlığın yoksa grip vs.valla aynen öyle olduben en son 30 nisan adet olmuştum.pkoluyum ilaçla adet oluyorum.bu ay agnuscaston diye bi bitkisel hap kullanıyorum.başlayalı tam bugün 15.gün ve bugun işte lekelenmem var.o hapla çok hamile kalanlar var...ben pkoluyum diye ateşim sürekli 36.0 ve 35.8 arası zikzak çizdi.ama bu sabah bi de baktım ateşim 36.3.ben de sevindm dedim ilk kez ateşim yükselmiş acep yumurtam çatlmş mı dye çok sevndm ama bu ikindi bi lavaboya gittim bi baktım kahve lekelnme bugün dişarda baya bi yürüdüm dolaştm acaba ondan mı lekenme oldu diyecem ama ne alaka yani şimdlk sadece lekelnme vr hamile de değilimdr çünkü yumrtm çatlmdı ki benim öğrenmek istediğim bu ateşölçer kesinlikle doğru mu sonuçları.yani yanıltma payı yok mu
hayırlı olsun, sonu güzel olsun:)Regl 2. Gun 36.5
Regl 3. Gun 36.4
devam ediyorum insallah yumurtlama gunlerimi belirlerken test yaninda takviye olur bana:)
canım inşallah düzelir aranız bir an önce çünkü çokkk derin mevzular değil bunlar, gelip geçici..Gunaydin guzel arkadaslarim mutlu bir gunden yaxiyorum diyemiyorum size Allah bugunumuzu aratmasin yine de. Dun esimle oyle bir tartistik ki, daha dogrusu ben tartismadim konustum o hep sesini yukseltti. Gecmiste yasadigimiz tartismalara getirdi hep lafi ve dedi ki hepsinin sonunda, "ben mutlu degilim". O kadar uzuldugumu anlatamam. Sonra dustum ayagimi incittim. Bugun ise ayak bilegimde buyuk bi sislik, morluk ve kabuklasmaya calisan bir yarayla gidiyorum. Dustum, geldi noldu die, kalkanilrcek misin dedi, salona kadar eslik etti. Koltuga oturdum bi buz getirdi ve masaya bilgiaayara oturdu. Beni onca kirdi bide dustum benimle ilgilensin istedim ve ona benimle ilgilenir misin dedim, bisey okuyorum dedi gelmedi sonra isi bitti tv ye gecti. Hic bana bakmio bile. Neyse bende kirginligimi dile getirecek seyler soylemeye basladim o yine ofkelendi biz onumuzdeki bi sure bunlari konusucakaak aksam cikista hemen eve gelmeyeyim dedi. Daha da kirildim. Benden rahatsizsan gideyim dedim. Git annenin evi orda dedi. Sen ne diosun ya dedigimde de soylemedigim seyleri soyledim gibi muamele edersen git derim dedi. İlk kez bi sefer onunla tartisirken aglamadim. Kendimi sikmadim gozumden yas da gelmedi ama cok kirildim. Ve tartismanin fitili soyle atildi. Esim facebook kaptmak istiyor bana soyledi. Gir face e ki sifresi bende var, orda ne kadar grubum arkadasim begenim yorumum varsa hepsini sil dedi. Bende dun niyetliydim, oglen arasina cikmadim onunla ugrastim. Bi de ne goreyim arkadaslarinda hic kiz yoktur esimin akrabalari disinda hep erkek ben istemedim diye, ama bi kadin vardi is ile ilgili is yeri disindan gorusmek durumunda kaldihi biri. Neyse ben onu sil diince kiz bana isle ilgili lazim oluo isim oluo silersem cok ayip olur filan silmiiyodu. Bi baktim bu kizin taa gectigimiz ocak ayinda 3 fotosunu begenmis. Ama fotolar ole begenmeye daha dogrusu benim esimin begenisine yonelik temali fotograflar degil. Gozlerini cekmis esim begenmis. Kahve ierken cekmis esim begenmis. Bi arkadasiyla sarilmislar esim begenmis. Bende haliyle rahatsiz oldum bu mu is iliskisi die, ben onu kadin gibi bile gomruyorum ki dedi o donem isle ilgili kiza pres yapiyorduk arizali bi tipti kirilmasin die begendim o gun dedi kapatti konuyu ustune daha da konusmak istemeigini soyledi. Ben yanlis bisey yapmadim neye istiosan ona inan alnim ak dedi. Bi an utandim kendimden ondan suphe ettigim icin, ama kadin psikolojisi orda insan bekliyor ki canim olur mu hic oyle aey desin. Sen benim gozumun bebegisin desin ilan nerdeee. O boyle kati durdukca ben dellendim konustum o kizdi ben konustum o kizdi. Konu yine bi yerden ailelere geldi. Daha alevlendik. Neyse sonra bana git yatiomusun napiosun git dedi. Oyle mi peki dedim gittim. Yarim saat sonra geldi. Be n kis yatmak istemiyoum dedim. Demekle olmuo hayirlisi dedi uyudu. Sabah dusa girdi, gece de girmisti. Girmem icap etti dedi. Ne gordun ruyandaku dedim. Bu kez seni gordum beraber oluyorduk dedi ki baska zamanlar hatirlamiyorum bisey gormeme gerek yok olmus iste diyordu. Oysa ben kabuslar gordum. Rahat ve mutlu uyuyamadim. Bilmiyorum kizlar sonumuz ne olacak. Ama gune iyi baslamaim iste. Bu arada atesim bugun bu ay hic cikmadigi dereceye cikti tablomdan bakar misiniz? Sanirim progrsteron uretilmeye baslandi. Ama catlama ne gun oldu bilinmez ya pzr gece ya pzt gece bilemiyorum. Progesteron testi eger yarin da yuksek cikarsa boyle yaptirmayi dusunmuyorum. Dun gece dua ettim. Hepimiz icin szlere de blat diledim arkadaslar. Ama kendim icin dedim ki; rabbim vermiyorsan vardir bi bildigin, sen dogru zamani biliyorsun hakkimizda hayirlisi dedim. Nasip kizlar ne diyeyim. Bu adam benim icimdeki yasama arzusunu emiyor farkinda degil, ama sucu hep bana buluyor. Ben yalnizligi severim yalniz kalmayi, ben istersem arkadaslarimla gorusurum, istersem samimi olurum ama genelde pek olmam cunku bilirim bi sure sonra kendimle kalmak istersem yanlis anlasilir die. Benim annem de boyledir yalnizligi sefer cok siki iki degildir. Beni bununla sucladi dun gece esim, bana diyorki ben olmasam ailen olmasa etrafinda kim var diyor. Ben istersem cok kisi var dedim ama o bahsettigi presi bana yapti yikti dagutti beni, nitekim simdi ise gidiyorum miralim sifir. Gunum oldukca yogun gecsin die dua ediyorum cunku yoksa hep bunlari dusunucem. Basinizi agrittigim icin bagislayin beni, icimi dokmek bi nebze rehatlatiyorda. Allah sizden razi olsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sevindim canım, yeni döngün hayırlara vesile olsun.s.a günaydın canlaRbeni yanlız bırakmayıp yardımcı olan canlardan hepinizden ALLAH razı olsun hepinizden RABBİM dualarınızı kabul etsin inşş
çokkkkk şükür adetim geldi yupppiii çok sevindim cokk korkmuştum adetim kesildi diye sizlerin dedikleri cıktı girmemişim menopoza ohh çok şükürRABBİM kimseyi korktuguna ugratmasın inşş
ohh süper:) geçmiş olsun canım benim.bugün güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle..
ben toparlandım baya çok şükür. ayağım indi bir hayli.
bugün böbrek kontrolüm var. inş güzel haberlerle gelirim.
hehe ben de 11. haftamdayım ve 800- 900 gr aldım.Günaydın herkesesabah sabah oğlumun doğum dosyasını düzenledim çok karıştırmıştım bundan önceki gebelikte karşılaştırma yapmak için:)) neyse aldığı kiloları not ettiğim kağıdı buldum anaaam bulmaz olaydım yazıyımda görün bu tombiş hanımı beim suçum yok hep meyvelerin suçu oğlum boşuna meyve canavarı değil annesi çok yedi ona hamileyken
başlangıç: 58
4. hafta: 58,5 +500 gr
8. hafta: 58,9 +400 gr
12. hafta: 59,2 +300 gr
16. hafta: 60,7 +1,5 kilo
20. hafta: 62 +1,3 kilo
24. hafta: 66 + 4 kilo yuhhhhhhh
28. hafta: 68,6 +2,6 kilo
32. hafta: 71,2 +3 kilo
36. hafta: 74,2 +3 kilo
39. hafta: 75,2 +1 kilo
40. hafta: 76 + 800 gr
pessss yani ne dengesiz almışım
hayırlı olsun:) sen de erken öğrenenlerdensin:)Tesadüfen dün kan verdim. Değerim 6,4 çıktı. Hemen dr'umu aradım beklememi söyledi ki bende öyle olduğunu biliyordum ama işte belki gel filan der dedim. Hamilelik gibi ama adetini bekleyelim dedi. 8 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Hamile gibiyim ama günümün geçmesini bekliycem malesefhenüz eşime söylemedim. çünkü hep istediğim evliğimizin 1. yılında ona süpriz yapmaktı ki inşallah Allah'ın izniyle 22. Haziranda dileğimi gerçekleştirmiş olucam o zamana kadar nasıl beklerim bilmiyrum. Allah isteyen herkese versin. Benim de yüzümü kara çıkarmasın. Kimyasal gebelik olma ihtimali var ama güzel düşünüyorum ki güzel olsun
1. gün 36,4 regl
2. gün 36,4 reg
3- gün 36,5 regl
4. gün36,4
5. gün 36,4
6 gün 36,3
7. gün 36,6 ilişki
8 gün 36,4
9. gün 36,4
10. gün 36,3
11. gün 36,4 ilişki
12. gün36,4 çatlatma iğnesi
13. gün 36,4 ilişki +ovu. çift çizgi
14. gün 36,8 ilişki + ovu.çift çizgi
15. gün 36,6 ovu. çift çizgi
16. gün 36,7 ilişki +ovu. çift çizgi
17. gün 36,7 2. çizgi çok koyu değil ama bariz görünüyor
18. gün 36,7 2. çizgi çok koyu değil ama bariz görünüyor
19. gün 36,6 ov.testi 2. çizgi silik, erken gebelik testi 2. çizgi silik
20. gün 36,7 ov. testi 2. çizgi silik kan tahlili 6,4 değeri
21. gün 36,7
korkma canım dikkat et, ilacını aksatma. Allah bebeğini sana bağışlasın.Kızlar moralim çok bozuk.azonce dr.geldim icimde bi sıkıntı vardı dayanamadım gittim.dr.ultra.aldı kanamanın var dedi hayır dedim.rahim içinde orta dercede kanama gözüküyor dedi.bebeğini canlı dedi.kese boyutu iyi dedi.kalp atislarini gosterdi bana ses açtı çok zir bir iki pit pit duyduk.protestan günde bir alıyordum üçe çıkardı.ağır iş ilişki yasak.zaten o demesede yasağı ben çoktan koydum.allahım a emanet olsun nediyim
maaşallah canım çok güzel görünüyor:) benimki de bu kadar inşallah ben de göreceğim cumartesi günü.Günaydın hanımlar :)
nasılsınız artık çok sık giremiyorum işlerden dolayıı
Dün dr. randevum vardı muayenehanesine gittik. Bebeğimiz çok şükür sağlıklı 4 cm miniciik ama kıpır kıpır maşallahfoto ekleyeceğim :) Allah'ım herkese nasip etsin inşş
10+5 deyiz. Bende dolaşım bozukluğu olduğu için dr.um kesinlikle pıhtılaşma testi yaptırmamı istedi.12'li trambofili dedi.Oda sadece Ankara'da yapılıyormuş.Biz göndeririz istersen ama 550 TL dedi bana çok pahalı geldi. Halbuki araştırdım bu testin bir kısmını sigorta karşılıyormuş.haftaya bu test için Ankara'da olacağım inş. Birde bu CMV Virüsü içinde dr.um AVİDİTE testi yaptırmadan hiç birşey belli olmaz dedi. Hastaneler bu test çift pozitif çıkmadığı için AVİDİTE çalışmıyorlar. O yüzden dün özel laboratuvar da AVİDİTE yaptırdık en geç Ctesi günü çıkar dediler. inş sonuçlar güzel çıkar.....
benden haberler böyle kusura bakmayın böyle arada girip yazıp çıkıyorum
Eki Görüntüle 1145438 Eki Görüntüle 1145438
burada da bir haftadır yağıyorkizlar bi yağmur bastirdi doluyla beraber firtina da cikti korktum valla bi an iç anadolu dayiz sma Karadenizi gecti oyle yagmur yagiyo haziran geldi.
yumurta yok henüz.MAYIS-HAZİRAN
1. Gün = 11 Mayıs》36.2 regl
2. Gün = 12 Mayıs》36.1
6. Gün = 16 Mayıs》35.8
7. Gün = 17 Mayıs》35.9
8. Gün = 18 Mayıs》35.9
9. Gün = 19 Mayıs》36.1
11.Gün= 21 Mayıs》36.2
13.Gün= 23 Mayıs》36.2
17.Gün= 27 Mayıs》36.3
18.Gün= 28 Mayıs》35.7
19.Gün= 29 Mayıs》36.3
20.Gün= 30 Mayıs》36.0
21.Gün= 31 Mayıs》35.7
22.Gün=1 Haziran》35.7
23.Gün=2 Haziran》35.9
24.Gün=3 Haziran》36.2
25.Gün=4 Haziran》35.5
26.Gün=5 Haziran》35.9
Kizlar yorumlayabilirmisiniz hala yukselme yok sinirim bozuluyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?