ilk günden itibaren ateşini yazar mısın sırayla alt alta? yeni yumurtluyor olabilrsin, yumurtada da lekelenme olabiliyor.
oy kıyamam kuzuya yaa bitse bu gaz meselesi de rahatlasanız ikiniz de artık
yanılma payı yok; eğer doğru ölçüyorsan ve başka bir rahatsızlığın yoksa grip vs.
hayırlı olsun, sonu güzel olsun:)
canım inşallah düzelir aranız bir an önce çünkü çokkk derin mevzular değil bunlar, gelip geçici..
çok kırmışsınız birbirinizi ama biraz ortalık yatışınca konuşur anlaşırsınız.
sevindim canım, yeni döngün hayırlara vesile olsun.
ohh süper:) geçmiş olsun canım benim.
bekliyoruz güzel haberlerini.
hehe ben de 11. haftamdayım ve 800- 900 gr aldım.
sen de başta iyi gitmişsin de sonra gözün dönmüş herhaldeyemişsin meyveleri.
şimdiye kadar kilo aldın mı peki bu bebişte?
hayırlı olsun:) sen de erken öğrenenlerdensin:)
korkma canım dikkat et, ilacını aksatma. Allah bebeğini sana bağışlasın.
maaşallah canım çok güzel görünüyor:) benimki de bu kadar inşallah ben de göreceğim cumartesi günü.
ankaraya gitmek daha hesaplı olacaksa git tabi az para değilmiş.
bu arada bebek kız:)
burada da bir haftadır yağıyor
yumurta yok henüz.
doğru ölçtünüz değil mi hep aynı saatte ve dil altından?
dikkat et canım perhiz başlasın:) çay kötü olmuş yaa ben çok severim çayı dakızlar sağlık ocagindan aramiskardi oraya gittim geldim
hemşire Kanıma parmaktan alarak hemen bakti 9.5 çıktı kesin sonuç vermiyo ama hadi 10.5 diyelim cook düşük dedi tansiyon yüksek cikti ki hicbirsey yiyemedign halde böyleyse daha yüksektir dedi ben de Tuzla aram iyi dedim kesinlikle tuzu kisiyorsn dedi birsuru seyler saydi yemem ve yememem gereken ve kesin olarak cayi da icmiyrsun kanin cok dusuk dedi
ve tartildim 2 kilo vermism yemeyi özlediiimmm.
dikkat et canım perhiz başlasın:) çay kötü olmuş yaa ben çok severim çayı daözellikle sormuştum doktoruma:)
nub teorisi diye bir şey var belki duymuşsundur:) o teoriye göre yorumladım ama ne kadar doğrudur bilemem:)canım innş sende böle halini göreceksin :) hesaplı olacak öyle karar verdim aaaaaa nasıl anladın neresindennnhiç kız duymuyorum ya sanki erkek olacakmış hissi var. bende 800-900 gr aldım oda adet olamanın verdiği karın şişliği fln ondan herhalde :)
iyiyim ben de canımcım, idare ediyoruz. Gözüm seyiriyor 3-4 gündür durmadan, sinirim bozuldu artıkcok şükür canim idare etmeye çalışıyorum zor geciyr günlerim ama cok şükür bugünumüze.
sen nasılsın?
aynen:)) ama artık ben de kıstım ve açık içiyorum.ben de severdim hatta acik cay icmexdim illa koyu olucakti ama bebiş için icmiycez artik kanim düşük
oldum olası soyle kanli canli bi kiz olmadim zaten
kanim hepp düşüktür 11 i görmedim.
hemşire dediklerimi yaparsan iki ayda 12 ye cikar dedi inşaallah
iyiyim ben de canımcım, idare ediyoruz. Gözüm seyiriyor 3-4 gündür durmadan, sinirim bozuldu artık
ilk günden itibaren ateşini yazar mısın sırayla alt alta? yeni yumurtluyor olabilrsin, yumurtada da lekelenme olabiliyor.
yanılma payı yok; eğer doğru ölçüyorsan ve başka bir rahatsızlığın yoksa grip vs.
canım inşallah düzelir aranız bir an önce çünkü çokkk derin mevzular değil bunlar, gelip geçici..
maaşallah canım çok güzel görünüyor:) benimki de bu kadar inşallah ben de göreceğim cumartesi günü.
yumurta yok henüz.
yumurta yok henüz.
bilmiyorum canım, ama geçse iyi olur walla, çok sinir bozucu.allah allah niye aceba gecer ins.
canım sen iyisin almazsın bence, ben düzenli yemek yeseydim o kadar almazdım çünkü çabuk kilo alan bir insan değilimInsallah cook guzel haberlerle gelirsin cnm...
son aylar fitlamis sankiben de 4 5ay arasi fazla sldim 3kilo birden ama diger aylar 1kilo aldim..simdi 7kilo olmus..diyorum o 4 5ay arasi dikkat etseydim simdi 5kilo olurdu cunki o ay bilincli cok yedim yani aciktigimdan degil annrmler kvler hep hamur isleri yaptilar hep yedim ekmege sardim cikolataya sardim ve sonra 1aya 3kiloyu gorunce kendime geldim ondan sonra her ay yine 1kilo aldim..simdi 2ay kaldi acaba 12kiloyu gecermiyim diye dusunuyorum..cunki dikkat etmiyorum yani kismiyorum hic birseyi yaz meyvelerine olcu koyamiyorum..cerez gibi atistirmalik gibi hep 1kase gobegimin ustunde
17. gün diyorum bekleyelim bakalım yanılabilirim bu aralar kafam donuk:)Evt her sabh saat yedi yedi bucuk arasi yataktan çıkmadan agizla olcuyorum yani bn yumurtladimi dusunmemistim ciddi bi artis yok gibi gorunuyo bna onceki ay 19. Gun catlama oldu akinti geldi goguslerim acidi bu ay hicbisi gormedim hissetmedim yani sinirim bozuldu yumurtlamadim diye
idare eder canım bulanıyorum bugünhoşbuldum ablam :mesaj atmışsın ama boş, bişey göremedim ben:26:
naber efloşum?
nasılsın canım keyfin nasıl?
canım neye baktı parmaktan kanla anlamadım ben:44: tansiyon varsa maden suyu da içme canım aman gerçekten dikkat et tuzu bende severim ama yüksek tansiyon bebişin gelişimine engel o yüzden yeme annesi, suyu çok iç strese sakın girme birde heyecandan da yükselir ben doktora gidince fırlardı oğlumu görücem diyekızlar sağlık ocagindan aramiskardi oraya gittim geldim
hemşire Kanıma parmaktan alarak hemen bakti 9.5 çıktı kesin sonuç vermiyo ama hadi 10.5 diyelim cook düşük dedi tansiyon yüksek cikti ki hicbirsey yiyemedign halde böyleyse daha yüksektir dedi ben de Tuzla aram iyi dedim kesinlikle tuzu kisiyorsn dedi birsuru seyler saydi yemem ve yememem gereken ve kesin olarak cayi da icmiyrsun kanin cok dusuk dedi
ve tartildim 2 kilo vermism yemeyi özlediiimmm.
napıyım kuzum gerçekten yemek yapamıyordumilk günden itibaren ateşini yazar mısın sırayla alt alta? yeni yumurtluyor olabilrsin, yumurtada da lekelenme olabiliyor.
yumurta yok henüz.
dikkat et canım perhiz başlasın:) çay kötü olmuş yaa ben çok severim çayı daözellikle sormuştum doktoruma:)
ben de severdim hatta acik cay icmexdim illa koyu olucakti ama bebiş için icmiycez artik kanim düşük
oldum olası soyle kanli canli bi kiz olmadim zaten
kanim hepp düşüktür 11 i görmedim.
hemşire dediklerimi yaparsan iki ayda 12 ye cikar dedi inşaallah
sağ gözüm sağlık, sol gözüm varlık derler bizde, para gelecek diye bekliyorum ama çok yüklü gelecek heralde 4 gündür seyirdiğinne göre, merakla bekliyorumcanım sen iyisin almazsın bence, ben düzenli yemek yeseydim o kadar almazdım çünkü çabuk kilo alan bir insan değilimişte meyve aldırıyor dr bana yarım ye demişti bende oldu aç kalırım ne yiyicem başka demiştim
17. gün diyorum bekleyelim bakalım yanılabilirim bu aralar kafam donuk:)
idare eder canım bulanıyorum bugünsen nasılsın gözün neden seğiriyor ay ne demekti kız seğirme kv de kitap var gidince bakı
canım neye baktı parmaktan kanla anlamadım ben:44: tansiyon varsa maden suyu da içme canım aman gerçekten dikkat et tuzu bende severim ama yüksek tansiyon bebişin gelişimine engel o yüzden yeme annesi, suyu çok iç strese sakın girme birde heyecandan da yükselir ben doktora gidince fırlardı oğlumu görücem diye
napıyım kuzum gerçekten yemek yapamıyordummeyve ekmek kraker bunları yiyordum salata neyse şimdi almadım hem de düzenli her şeyi yiyorum kesinlikle düzenli yemek yediğim için almıyorum, havalar ısınsa yürüyüşde yapıcam inşallah, birde oğlumda yürüyüş yapamadım kasığımda olduğu için oğluş ağrı yapıyordu yürüyünce, yasaktı
:)) dün sabah eşimle bunun muhabbeti oldu kahvaltı ediyorduk sabahın köründe ediyorum onunla açım malumgözlerime inanamıyorum sen açık çay içiyorsun diyor annelik iç güdüsü mü yani diyor ayy birde derdin açık çay çay mı zaten az içiyorum bırak demli içiyim diye diyor bilmiyor ki açık olunca içemiyorum bardağa koyuyorum iki yudum içiyorum sonra hoppp döküyorum çayı özledim açık çay çay değildir içmem daha iyi
canım sen iyisin almazsın bence, ben düzenli yemek yeseydim o kadar almazdım çünkü çabuk kilo alan bir insan değilimişte meyve aldırıyor dr bana yarım ye demişti bende oldu aç kalırım ne yiyicem başka demiştim
idare eder canım bulanıyorum bugünsen nasılsın gözün neden seğiriyor ay ne demekti kız seğirme kv de kitap var gidince bakı
canım neye baktı parmaktan kanla anlamadım ben:44: tansiyon varsa maden suyu da içme canım aman gerçekten dikkat et tuzu bende severim ama yüksek tansiyon bebişin gelişimine engel o yüzden yeme annesi, suyu çok iç strese sakın girme birde heyecandan da yükselir ben doktora gidince fırlardı oğlumu görücem diye
napıyım kuzum gerçekten yemek yapamıyordummeyve ekmek kraker bunları yiyordum salata neyse şimdi almadım hem de düzenli her şeyi yiyorum kesinlikle düzenli yemek yediğim için almıyorum, havalar ısınsa yürüyüşde yapıcam inşallah, birde oğlumda yürüyüş yapamadım kasığımda olduğu için oğluş ağrı yapıyordu yürüyünce, yasaktı
:)) dün sabah eşimle bunun muhabbeti oldu kahvaltı ediyorduk sabahın köründe ediyorum onunla açım malumgözlerime inanamıyorum sen açık çay içiyorsun diyor annelik iç güdüsü mü yani diyor ayy birde derdin açık çay çay mı zaten az içiyorum bırak demli içiyim diye diyor bilmiyor ki açık olunca içemiyorum bardağa koyuyorum iki yudum içiyorum sonra hoppp döküyorum çayı özledim açık çay çay değildir içmem daha iyi
evet canım beklediksağ gözüm sağlık, sol gözüm varlık derler bizde, para gelecek diye bekliyorum ama çok yüklü gelecek heralde 4 gündür seyirdiğinne göre, merakla bekliyorum
bulan bulan, bunlar güzel şeyler efloş, aylarca bu bulantıları beklemedik mi
canim kucuk iğneyle parmağımdan kan aldi bi damla bi aletle kani ölçtü basit birsey yani.
ay sorma valla ben ki cayci ve gayet demli icerdim.ama bebiş icin herseye deger.
kıyamam çok bulanmış miden senincanım sen iyisin almazsın bence, ben düzenli yemek yeseydim o kadar almazdım çünkü çabuk kilo alan bir insan değilimişte meyve aldırıyor dr bana yarım ye demişti bende oldu aç kalırım ne yiyicem başka demiştim
bilmiyorum canım, ama geçse iyi olur walla, çok sinir bozucu.
Kanın düşük çıkmış galiba, keçiboynuzu ya da dut pekmezi ye her gün canım, bide kabak çekirdeği
canım hiç çıkarmadım ben ayy zaten çıkarmıyım kusmaktan ödü patlayan bir kadınımkıyamam çok bulanmış miden senin
ben şanslıyım bu konuda sanırım. üç kere çıkardım şimdiye kadar
herkesin biter mide bulantısı kusması, benimki yeni başlıyor sanırım:))))
açık olunca demlenmemiş gibi tadı oluyor ama ne yapalım işte amelimizi körlüyoruz:)
evet canım hemen siyah kan üzümü falan aldırdım ondan yiyicem ins.dut pekmezi de var evde ama yiyemedm cok agir geldi keçiboynuzu pekmezi de oyle.
cok hassasim herseyi yiyemiyrm normalde de öyleyim
et peynir hele kokarsa kasar tavuk kis meyveleri hele ağzıma sürmem.
taz meyvelerini cok yerim şimdi tek yedigm sey meyve zaten
Kızlar çıkmam lazım, yarın görüşürüz
vallaha geldi mi tutamıyorum bencanım hiç çıkarmadım ben ayy zaten çıkarmıyım kusmaktan ödü patlayan bir kadınımçekerim çekerim çıkarıp rahatlıyım demem bugün tavan yaptı maden suyu içiyorum tık yok gidip yatıcam başım dönüyor seninde değişik olmuş hakkaten biteceği yerde başlamış
canım keçi boynuzu pekmezide iyi geliyor
Kızlar çıkmam lazım, yarın görüşürüz
görüşürüz kızlar.güle güle canım bende çıkıyorum yatıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?