Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım innş sende böle halini göreceksin :) hesaplı olacak öyle karar verdim aaaaaa nasıl anladın neresindennn hiç kız duymuyorum ya sanki erkek olacakmış hissi var. bende 800-900 gr aldım oda adet olamanın verdiği karın şişliği fln ondan herhalde :)

dikkat et canım perhiz başlasın:) çay kötü olmuş yaa ben çok severim çayı da özellikle sormuştum doktoruma:)

dikkat et canım perhiz başlasın:) çay kötü olmuş yaa ben çok severim çayı da özellikle sormuştum doktoruma:)

ben de severdim hatta acik cay icmexdim illa koyu olucakti ama bebiş için icmiycez artik kanim düşük
oldum olası soyle kanli canli bi kiz olmadim zaten
kanim hepp düşüktür 11 i görmedim.
hemşire dediklerimi yaparsan iki ayda 12 ye cikar dedi inşaallah

nub teorisi diye bir şey var belki duymuşsundur:) o teoriye göre yorumladım ama ne kadar doğrudur bilemem:)
ben de benimkini bu kadar net görebilirim umarım da nubuna bakarım
ben de erkek hissediyorum. bakalım kısmet.
rüyamda da kaç oldu erkek görüyorum bebeğimi:)
gebelikte yumurtlama olmadığı için onun ağırlığı da olmaz bence. bayağı aldık işte kilo

aynen:)) ama artık ben de kıstım ve açık içiyorum.
bebek için her şeyi yaparız canım benim onlar sağlıklı olsun yeter ki.
inşallah yükselir canım.

inşallah canım inşallah

Evt dogru olctum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım sen iyisin almazsın bence, ben düzenli yemek yeseydim o kadar almazdım çünkü çabuk kilo alan bir insan değilim işte meyve aldırıyor dr bana yarım ye demişti bende oldu aç kalırım ne yiyicem başka demiştim
17. gün diyorum bekleyelim bakalım yanılabilirim bu aralar kafam donuk:)
hoşbuldum ablam : mesaj atmışsın ama boş, bişey göremedim ben:26:

naber efloşum?

nasılsın canım keyfin nasıl?
idare eder canım bulanıyorum bugün sen nasılsın gözün neden seğiriyor ay ne demekti kız seğirme kv de kitap var gidince bakı
canım neye baktı parmaktan kanla anlamadım ben:44: tansiyon varsa maden suyu da içme canım aman gerçekten dikkat et tuzu bende severim ama yüksek tansiyon bebişin gelişimine engel o yüzden yeme annesi, suyu çok iç strese sakın girme birde heyecandan da yükselir ben doktora gidince fırlardı oğlumu görücem diye
napıyım kuzum gerçekten yemek yapamıyordum meyve ekmek kraker bunları yiyordum salata neyse şimdi almadım hem de düzenli her şeyi yiyorum kesinlikle düzenli yemek yediğim için almıyorum, havalar ısınsa yürüyüşde yapıcam inşallah, birde oğlumda yürüyüş yapamadım kasığımda olduğu için oğluş ağrı yapıyordu yürüyünce, yasaktı

:)) dün sabah eşimle bunun muhabbeti oldu kahvaltı ediyorduk sabahın köründe ediyorum onunla açım malum gözlerime inanamıyorum sen açık çay içiyorsun diyor annelik iç güdüsü mü yani diyor ayy birde derdin açık çay çay mı zaten az içiyorum bırak demli içiyim diye diyor bilmiyor ki açık olunca içemiyorum bardağa koyuyorum iki yudum içiyorum sonra hoppp döküyorum çayı özledimaçık çay çay değildir içmem daha iyi

sağ gözüm sağlık, sol gözüm varlık derler bizde, para gelecek diye bekliyorum ama çok yüklü gelecek heralde 4 gündür seyirdiğinne göre, merakla bekliyorum
bulan bulan, bunlar güzel şeyler efloş, aylarca bu bulantıları beklemedik mi

canim kucuk iğneyle parmağımdan kan aldi bi damla bi aletle kani ölçtü basit birsey yani.
ay sorma valla ben ki cayci ve gayet demli icerdim.ama bebiş icin herseye deger.

evet canım bekledik
canim kucuk iğneyle parmağımdan kan aldi bi damla bi aletle kani ölçtü basit birsey yani.
ay sorma valla ben ki cayci ve gayet demli icerdim.ama bebiş icin herseye deger.

ay şimdi düştü jeton kan değerin baktı yani aynen değer canım

kıyamam çok bulanmış miden senin
ben şanslıyım bu konuda sanırım. üç kere çıkardım şimdiye kadar
herkesin biter mide bulantısı kusması, benimki yeni başlıyor sanırım:))))
açık olunca demlenmemiş gibi tadı oluyor ama ne yapalım işte amelimizi körlüyoruz:)

bilmiyorum canım, ama geçse iyi olur walla, çok sinir bozucu.
Kanın düşük çıkmış galiba, keçiboynuzu ya da dut pekmezi ye her gün canım, bide kabak çekirdeği

evet canım hemen siyah kan üzümü falan aldırdım ondan yiyicem ins.dut pekmezi de var evde ama yiyemedm cok agir geldi keçiboynuzu pekmezi de oyle.
cok hassasim herseyi yiyemiyrm normalde de öyleyim
et peynir hele kokarsa kasar tavuk kis meyveleri hele ağzıma sürmem.
taz meyvelerini cok yerim şimdi tek yedigm sey meyve zaten

canım hiç çıkarmadım ben ayy zaten çıkarmıyım kusmaktan ödü patlayan bir kadınım çekerim çekerim çıkarıp rahatlıyım demem bugün tavan yaptı maden suyu içiyorum tık yok gidip yatıcam başım dönüyor seninde değişik olmuş hakkaten biteceği yerde başlamış

canım keçi boynuzu pekmezide iyi geliyor

vallaha geldi mi tutamıyorum ben
çıkarma bulantısı çok farklı. ıykkk çok beter
dinlen canım sen.
Kızlar çıkmam lazım, yarın görüşürüz

güle güle canım bende çıkıyorum yatıyım
görüşürüz kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…