ben de severdim hatta acik cay icmexdim illa koyu olucakti ama bebiş için icmiycez artik kanim düşük
oldum olası soyle kanli canli bi kiz olmadim zaten
kanim hepp düşüktür 11 i görmedim.
hemşire dediklerimi yaparsan iki ayda 12 ye cikar dedi inşaallah
Kan yapici besinlere agirlik veriysn canim cayida icmiyosun.bende severim cayi ama carpintim var benim alistim icmemeye zamanla sende alisirsin.iyi bisey degil zaten.kahvaltida bi bardak acik cay ooo neyimize yetmiyo :) saglikli beslenme saglikli hayat saglikli bebisler :))
çok tşk ederimilk günden itibaren ateşini yazar mısın sırayla alt alta? yeni yumurtluyor olabilrsin, yumurtada da lekelenme olabiliyor.
oy kıyamam kuzuya yaa bitse bu gaz meselesi de rahatlasanız ikiniz de artık
yanılma payı yok; eğer doğru ölçüyorsan ve başka bir rahatsızlığın yoksa grip vs.
hayırlı olsun, sonu güzel olsun:)
canım inşallah düzelir aranız bir an önce çünkü çokkk derin mevzular değil bunlar, gelip geçici..
çok kırmışsınız birbirinizi ama biraz ortalık yatışınca konuşur anlaşırsınız.
sevindim canım, yeni döngün hayırlara vesile olsun.
ohh süper:) geçmiş olsun canım benim.
bekliyoruz güzel haberlerini.
hehe ben de 11. haftamdayım ve 800- 900 gr aldım.
sen de başta iyi gitmişsin de sonra gözün dönmüş herhaldeyemişsin meyveleri.
şimdiye kadar kilo aldın mı peki bu bebişte?
hayırlı olsun:) sen de erken öğrenenlerdensin:)
korkma canım dikkat et, ilacını aksatma. Allah bebeğini sana bağışlasın.
maaşallah canım çok güzel görünüyor:) benimki de bu kadar inşallah ben de göreceğim cumartesi günü.
ankaraya gitmek daha hesaplı olacaksa git tabi az para değilmiş.
bu arada bebek kız:)
burada da bir haftadır yağıyor
yumurta yok henüz.
doğru ölçtünüz değil mi hep aynı saatte ve dil altından?
amin...canım sen kaç yıllık evlisin,ne kadar süredir tedavi oluyosun,hamile kaldığın ay da klomen vs kullanmış mıydın???soğan suyu ne kadar kullandın?
benim de demir eksklğı hat safhada11 aylık evliyim 10 aydır korunmuyorduk. biz hiç doktora gitmedik ilaçta kullanmadım soğan suyunu 1 kür uyguladım 15 gün yani. ben doğal yolla hamile kaldım. bu dönemde yememe içmeme dikkat etmeye çalıştım birde demirim eksikti benim 1 aydır demir ilaçı kullanıyordum folikasitle beraber.
offff canım yerleşme kanaması değldr çünkü ateş değerlerime göre ortada ne fol ne yumurta varcanım ben adetin 15. günündesin sandım.sakın üzülme kendi kendine adet olmanda cok güzel bişey bilyosun pkolular için.bu yumurtalıgının calıstıgını gösterir.belki adet olmazsın bekle canım belki yerlesme kanaması bilemezsin.
valla hemsire o acik cayida hayatindan cikarirsan daha iyi olur dedi hic icmiycem ins daynirsam.
srndeki belirtiler de iyidir ins sonu bebis olsun..
Amin canim aminnn :)) agri degisik geldi bakalim belli eder kendini bi hafta sonra.canim ben cok cektim onu yeme bunu ye olayindan zamanla astim kendin dikkat etmeye basliyosun.inan cay vazgecilmicek bisey degil.ben yemekten sonra bide kahvaltida ariyodum onuda sutle geciriyorum.bi litre sutu kendim icerim bigunde :)) soguk soguk iyi oluyo.sende oyle yap.hem faydali bebisede.
benim de demir eksklğı hat safhada((yarın doktora gidecem ama doktor hiç önermedi ki adetlerin nasıldı peki?
hmm canım senin pko hafifmiş.ne güzel....ben ilaçsız adet bile olamıyorumadetlerim eskiden 35 günde bir düzenli olurdum çok ağrılarım oluyor diye yasmin kullandım 3 yıl kadar evlendikten sonrada bıraktım bıraktığımdan beride 10 aydır hiç bi adetim düzenli deildi 29-40-35-32 gün kafasına göre değişiyordu en son 4 ay önce 40 gün sürünce soğan suyu içtim adetlerimi azda olsa düzene soktu 1-2 gün oynamayla adet olmaya başladım yumurta takibide yapmaya başladım. demirin eksikse doktor nasıl ilaç vermez ki şaşırdım valla ilginç demir çok eksikse yeme içmeyle düzelmiyor çünkü illa takviye gerekiyor. demir eksikliğinde insan yorgun oluyor çok uyuyor halsizlik baş ağrısı baya bi yan etkisi yaşıyordum ben. bu arada doktor ilaç yazarsa haptan alma onun yan etkileri çok fazla ben kullanamamıştım şurubu var ferplexfol adı içinde hem folik asit var gebelik önceside faydalı. folik asit kapağında gizli kırmızı düğme gibi yeri aşağı sıkıca bastırman gerekiyor ben ilk kutu farkında deildim folik asidi kullanamadım sonradan fark ettim
kızlar sağlık ocagindan aramiskardi oraya gittim geldim
hemşire Kanıma parmaktan alarak hemen bakti 9.5 çıktı kesin sonuç vermiyo ama hadi 10.5 diyelim cook düşük dedi tansiyon yüksek cikti ki hicbirsey yiyemedign halde böyleyse daha yüksektir dedi ben de Tuzla aram iyi dedim kesinlikle tuzu kisiyorsn dedi birsuru seyler saydi yemem ve yememem gereken ve kesin olarak cayi da icmiyrsun kanin cok dusuk dedi
ve tartildim 2 kilo vermism yemeyi özlediiimmm.
canım sen sosyal gibi 5-6 kilo vercen gibi görünüyor.
benim de 8. haftamda kanım 10 civarıydı.
hemen kan hapı verdi dr um.
geçen ay 11 di.
bu ay 10.1 e düşmüş. pekmeze başladım. dr uma sorcam haftaya. belki ikiye çıkarır kan hapımı belki de bir şey olmaz der bilemiyorum.
ama senin de ilaç alman lazım canım.
kızlae dr um bir hafta daha yırttın dedi:)
böbreğim büyümemiş. aynı kalmış.
öyle sevindik ki eşimle.
adam bu hafta da takmıycam şanslısın dedi:)
önümüzdeki hafta kadın doğumcun ölçsün dedi. yani 2 hafta sonra gel dedi.çok ağrın olursa gün bekleme hemen gel dedi. dedim okeyyyyyyyyyyyyyy:)
inş bu büyüme ile devam ederiz kızlar. çok şükür rabbime.
gelelim nehire doraya: bu kız gene dönmüş. bu sefer kafa yukarda ayaklar aşağıda. zaten demiştim ben bu döndü hareketleri değişti diye. ne güzel doğum pozisyonu aldı diye sevinmiştim ama olsun yeter ki yan durmasın kızlar. çünkü pozisyonu bizim için çok önemli böbrek büyümesinde.
benden haberler bu kadar. haftaya zorlu başladım fareydi böcekti derken bugün iyiyim çok şükür.
ben de basliycam demir icin surup yazar bana bi tam kan tahlili yaptir ona göre bulantin da varmış o ilaci hic icemezsin daha cok bulandirir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?