oh maşallahrahat bi nefes alalim o zaman. hep böyle devam eder ins aferin nehir dora ya
hmm canım senin pko hafifmiş.ne güzel....ben ilaçsız adet bile olamıyorumdoktor konusuna gelnce de ben görev icabı şarktayız.bulunduğum ilde doktor sıkıntsı var malesef.ooooffff
bakalım dr ne verirse muhtemelen kalp atışına Kayseri de olurum orda giderim tahlil de yaptırırim.canım benim kullandığım ilaç bende bulantı yapmadı.
yarı aç içiyorum. demir hapı öncesi kalsiyum almıcaksın.
ben genelde hafif açken bi elma yiyip içiyorum.
çok şükür kuzum. inşallah her perşembe böyle güzel haberler veririm size.
13.gun catlamis yumurta.Tesadüfen dün kan verdim. Değerim 6,4 çıktı. Hemen dr'umu aradım beklememi söyledi ki bende öyle olduğunu biliyordum ama işte belki gel filan der dedim. Hamilelik gibi ama adetini bekleyelim dedi. 8 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Hamile gibiyim ama günümün geçmesini bekliycem malesefhenüz eşime söylemedim. çünkü hep istediğim evliğimizin 1. yılında ona süpriz yapmaktı ki inşallah Allah'ın izniyle 22. Haziranda dileğimi gerçekleştirmiş olucam o zamana kadar nasıl beklerim bilmiyrum. Allah isteyen herkese versin. Benim de yüzümü kara çıkarmasın. Kimyasal gebelik olma ihtimali var ama güzel düşünüyorum ki güzel olsun
1. gün 36,4 regl
2. gün 36,4 reg
3- gün 36,5 regl
4. gün36,4
5. gün 36,4
6 gün 36,3
7. gün 36,6 ilişki
8 gün 36,4
9. gün 36,4
10. gün 36,3
11. gün 36,4 ilişki
12. gün36,4 çatlatma iğnesi
13. gün 36,4 ilişki +ovu. çift çizgi
14. gün 36,8 ilişki + ovu.çift çizgi
15. gün 36,6 ovu. çift çizgi
16. gün 36,7 ilişki +ovu. çift çizgi
17. gün 36,7 2. çizgi çok koyu değil ama bariz görünüyor
18. gün 36,7 2. çizgi çok koyu değil ama bariz görünüyor
19. gün 36,6 ov.testi 2. çizgi silik, erken gebelik testi 2. çizgi silik
20. gün 36,7 ov. testi 2. çizgi silik kan tahlili 6,4 değeri
21. gün 36,7
icerde hematom olusmus cnm.Kızlar moralim çok bozuk.azonce dr.geldim icimde bi sıkıntı vardı dayanamadım gittim.dr.ultra.aldı kanamanın var dedi hayır dedim.rahim içinde orta dercede kanama gözüküyor dedi.bebeğini canlı dedi.kese boyutu iyi dedi.kalp atislarini gosterdi bana ses açtı çok zir bir iki pit pit duyduk.protestan günde bir alıyordum üçe çıkardı.ağır iş ilişki yasak.zaten o demesede yasağı ben çoktan koydum.allahım a emanet olsun nediyim
hematom gecene kadar is yapma cnm.HTML:o
Sendedemi olmuştu.peki normal evimin işini napicam.ya inşallah benimde duzelir
MAYIS-HAZİRAN
1. Gün = 11 Mayıs》36.2 regl
2. Gün = 12 Mayıs》36.1
6. Gün = 16 Mayıs》35.8
7. Gün = 17 Mayıs》35.9
8. Gün = 18 Mayıs》35.9
9. Gün = 19 Mayıs》36.1
11.Gün= 21 Mayıs》36.2
13.Gün= 23 Mayıs》36.2
17.Gün= 27 Mayıs》36.3
18.Gün= 28 Mayıs》35.7
19.Gün= 29 Mayıs》36.3
20.Gün= 30 Mayıs》36.0
21.Gün= 31 Mayıs》35.7
22.Gün=1 Haziran》35.7
23.Gün=2 Haziran》35.9
24.Gün=3 Haziran》36.2
25.Gün=4 Haziran》35.5
26.Gün=5 Haziran》35.9
Kizlar yorumlayabilirmisiniz hala yukselme yok sinirim bozuluyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evt her sabh saat yedi yedi bucuk arasi yataktan çıkmadan agizla olcuyorum yani bn yumurtladimi dusunmemistim ciddi bi artis yok gibi gorunuyo bna onceki ay 19. Gun catlama oldu akinti geldi goguslerim acidi bu ay hicbisi gormedim hissetmedim yani sinirim bozuldu yumurtlamadim diye
senin gebelik agir gececk biraz cnm.kızlar sağlık ocagindan aramiskardi oraya gittim geldim
hemşire Kanıma parmaktan alarak hemen bakti 9.5 çıktı kesin sonuç vermiyo ama hadi 10.5 diyelim cook düşük dedi tansiyon yüksek cikti ki hicbirsey yiyemedign halde böyleyse daha yüksektir dedi ben de Tuzla aram iyi dedim kesinlikle tuzu kisiyorsn dedi birsuru seyler saydi yemem ve yememem gereken ve kesin olarak cayi da icmiyrsun kanin cok dusuk dedi
ve tartildim 2 kilo vermism yemeyi özlediiimmm.
amin canim.ilk günden itibaren ateşini yazar mısın sırayla alt alta? yeni yumurtluyor olabilrsin, yumurtada da lekelenme olabiliyor.
oy kıyamam kuzuya yaa bitse bu gaz meselesi de rahatlasanız ikiniz de artık
yanılma payı yok; eğer doğru ölçüyorsan ve başka bir rahatsızlığın yoksa grip vs.
hayırlı olsun, sonu güzel olsun:)
canım inşallah düzelir aranız bir an önce çünkü çokkk derin mevzular değil bunlar, gelip geçici..
çok kırmışsınız birbirinizi ama biraz ortalık yatışınca konuşur anlaşırsınız.
sevindim canım, yeni döngün hayırlara vesile olsun.
ohh süper:) geçmiş olsun canım benim.
bekliyoruz güzel haberlerini.
hehe ben de 11. haftamdayım ve 800- 900 gr aldım.
sen de başta iyi gitmişsin de sonra gözün dönmüş herhaldeyemişsin meyveleri.
şimdiye kadar kilo aldın mı peki bu bebişte?
hayırlı olsun:) sen de erken öğrenenlerdensin:)
korkma canım dikkat et, ilacını aksatma. Allah bebeğini sana bağışlasın.
maaşallah canım çok güzel görünüyor:) benimki de bu kadar inşallah ben de göreceğim cumartesi günü.
ankaraya gitmek daha hesaplı olacaksa git tabi az para değilmiş.
bu arada bebek kız:)
burada da bir haftadır yağıyor
yumurta yok henüz.
doğru ölçtünüz değil mi hep aynı saatte ve dil altından?
insallah bebek habercisidir cnmmCanlar yumurtlamadan sonra gogus agrim kesilirdi taki adet yaklasmaya yakin agrirdi.tabi agridigida oluyodu ama farkli geldi agrisi nedense hosuma gitti :)) insallah sonu bebis olur.bahsetmistim bahce ektik diye yagmur firtina cok var kizlar gerci allahtan yagmur berekettir ama zarar gorucek gibi.cokta ugrasmistik.yarin hava guzel olur insallah.bi gecmise bakim neler olmus.
yumurta yok cnm.çok tşk ederimateşim:
adetimin 12.gününden itibaren ölçmeye başladım.her sabah saat 6da.
adetin 12.gününden itibaren;
36.0
36.1
36.0
36.1
35.8
35.8
35.8
36.0
20.gün 35.8(20günden itibaren de agnuscaston kullanıyorum günde bir hap.bu hapla çok hamile kaln olmş.)
36.0
36.0
36.0
36.0
35.8
36.0
36.0
36.0
35.9
30.gün 35.9
36.1
36.0
36.1
36.0
36.3
ve bugün(adetimin 36.günü) 36.1
canım ben pkoluyum kendiğilğmden ne adet oluyrm ne de yumurtam çatlyobugün de hafif kahve lekelnmem var.yarın sabah doktra gdcem.yaaaa normal bi adet kanaması bile lüks bana
kuzum.nesdem ne yaptin canim dr gidicektin merak ettim
cute canim sende girmiyorsun rüzgarin gaz sorunu hat safhada heralde ins rahatlarsiniz.
kızlae dr um bir hafta daha yırttın dedi:)
böbreğim büyümemiş. aynı kalmış.
öyle sevindik ki eşimle.
adam bu hafta da takmıycam şanslısın dedi:)
önümüzdeki hafta kadın doğumcun ölçsün dedi. yani 2 hafta sonra gel dedi.çok ağrın olursa gün bekleme hemen gel dedi. dedim okeyyyyyyyyyyyyyy:)
inş bu büyüme ile devam ederiz kızlar. çok şükür rabbime.
gelelim nehire doraya: bu kız gene dönmüş. bu sefer kafa yukarda ayaklar aşağıda. zaten demiştim ben bu döndü hareketleri değişti diye. ne güzel doğum pozisyonu aldı diye sevinmiştim ama olsun yeter ki yan durmasın kızlar. çünkü pozisyonu bizim için çok önemli böbrek büyümesinde.
benden haberler bu kadar. haftaya zorlu başladım fareydi böcekti derken bugün iyiyim çok şükür.
inşallah gebeliktendir canım.Canlar yumurtlamadan sonra gogus agrim kesilirdi taki adet yaklasmaya yakin agrirdi.tabi agridigida oluyodu ama farkli geldi agrisi nedense hosuma gitti :)) insallah sonu bebis olur.bahsetmistim bahce ektik diye yagmur firtina cok var kizlar gerci allahtan yagmur berekettir ama zarar gorucek gibi.cokta ugrasmistik.yarin hava guzel olur insallah.bi gecmise bakim neler olmus.
evet hatırlıyorum seni, üzgünüm ama yumurta yok, ben yumurtadan olabilir leke demiştim ama değilmiş.çok tşk ederimateşim:
adetimin 12.gününden itibaren ölçmeye başladım.her sabah saat 6da.
adetin 12.gününden itibaren;
36.0
36.1
36.0
36.1
35.8
35.8
35.8
36.0
20.gün 35.8(20günden itibaren de agnuscaston kullanıyorum günde bir hap.bu hapla çok hamile kaln olmş.)
36.0
36.0
36.0
36.0
35.8
36.0
36.0
36.0
35.9
30.gün 35.9
36.1
36.0
36.1
36.0
36.3
ve bugün(adetimin 36.günü) 36.1
canım ben pkoluyum kendiğilğmden ne adet oluyrm ne de yumurtam çatlyobugün de hafif kahve lekelnmem var.yarın sabah doktra gdcem.yaaaa normal bi adet kanaması bile lüks bana
evet yaşıyordur. ama bugün de ilişki olursa iyi olur.14. gün: 36.1 +
15.gün:36.2
16.gün:36.3 +
17.gün:36.3 +
18.gün:36.4 +
19.gün:36.5
20.gün:36.7
çatladım sanırım, sonunda... :44: dün de ilişki olsaydı iyi olurdu aslında ama.. 18. gündekiler de yaşıyordur hala di mi?
eşine keçiboynuzu kürü, kendine de hayıt tohumu ile çay yap bence.Selam kizlar. Ne yapacagimi bilemiyorum ve sizden yardim almak istedim. Biz 2 aydir esimle bebek calismalarina basladik biliyorum daha yeni. 2 aydirda adetimin uzunca gecikmesinden dolayi doktora gidiyorum. Doktor yumurtalara bakti bir problem yok dedi kist olusuyor ancak adetle atiliyor. Bende hasimato ve insulin direnci var adetlerim bir senedir cok bozuldu. Hormon tahlillerimi yapti onlarda da bir sorun yok dedi. Esimde test yaptirdi ondada sayi olarak sorun yok ama biraz yavas ilerliyor dedi. Benim adet aralgi 35 gunu gectiginden yumurtlamiyor olarak kabul ediyoruz dedi. Istersen ilac vereyim kullan. Esinin spermlerindende iyi olan miktari secer asilama yapariz fakan dedi. Bu asilama tup begek gibi bisey degil degilmi. Ben yalnizca ilac verir diye dusunuyordum. Asilama yapariz deyince tereddutte kaldim. 1,5 yildir evliyim ve 13 kilo alsim. Doktorda istersen kilo ver belki daha kolay olur dedi. Asilama yapmadan sadece ilacla olmuyormu bu is. Ben daha yeni denemelr oldugu icin daha normal yollardan gitmrk istedim acikcasi. Ama yasimda kucuk degil hani 29 yasindayim. Ne yapacgimi sasirdim(
yuppi yupiiiiiiiiiiiikızlae dr um bir hafta daha yırttın dedi:)
öyle sevindik ki eşimle.
önümüzdeki hafta kadın doğumcun ölçsün dedi. yani 2 hafta sonra gel dedi.çok ağrın olursa gün bekleme hemen gel dedi. dedim okeyyyyyyyyyyyyyy:)
gelelim nehire doraya: bu kız gene dönmüş. bu sefer kafa yukarda ayaklar aşağıda. zaten demiştim ben bu döndü hareketleri değişti diye. ne güzel doğum pozisyonu aldı diye sevinmiştim ama olsun yeter ki yan durmasın kızlar. çünkü pozisyonu bizim için çok önemli böbrek büyümesinde.
benden haberler bu kadar. haftaya zorlu başladım fareydi böcekti derken bugün iyiyim çok şükür.
insallah bebek habercisidir cnmm
yumurta yok cnm.
kuzum.
cok zor gelebiliyrm artik. bebekmolduktan sonra baya zormus vakit bulmak. bir de gazman ruzgar var tabiki. Allah sizin kuzulari gazsiznyapsi insallah.
gelen giden bitmiyr sagolsun.
bugunde kv geldi. yanina da bana haber vermeden birini almis gelmis.
ikinize de masallah.
benim gelin oynak ciktidaha doner o cnm. donmese de sorun degil. sen zaten sezeryan istiyrdun.
inşallah gebeliktendir canım.
yağmurlar çok şiddetli vallaha burada bugün hiç durmadan yağdı hala yağıyor her yer su.
bu kadar olunca da haliyle faydasından çok zararı oluyor ne yazık ki
evet hatırlıyorum seni, üzgünüm ama yumurta yok, ben yumurtadan olabilir leke demiştim ama değilmiş.
belki kist olmuştur, doktora görünsen iyi olur.
evet yaşıyordur. ama bugün de ilişki olursa iyi olur.
eşine keçiboynuzu kürü, kendine de hayıt tohumu ile çay yap bence.
henüz erken aşılama için falan, hiçbir probleminiz yok.
biraz daha deneyin derim.
bir de ateş ölçerseniz yumurtlayıp yumurtlamadığınızı ya da ne zaman yumurtladığınızı takip ederiz.
ateş ile ilgili bilgi ilk sayfada var, takıldığınız yerde sorabilirsiniz.
yuppi yupiiiiiiiiiiiiçok sevindim canım. gerek kalmayacak inşallah.
kızçen de yan durmuyor artık ya dönsün dursun boş ver:)
biliyorum canım ben onu bile tutabiliyorumvallaha geldi mi tutamıyorum ben
çıkarma bulantısı çok farklı. ıykkk çok beter
dinlen canım sen.
görüşürüz kızlar.
hadi inşallah bebekten olsun canım bu ağrıCanlar yumurtlamadan sonra gogus agrim kesilirdi taki adet yaklasmaya yakin agrirdi.tabi agridigida oluyodu ama farkli geldi agrisi nedense hosuma gitti :)) insallah sonu bebis olur.bahsetmistim bahce ektik diye yagmur firtina cok var kizlar gerci allahtan yagmur berekettir ama zarar gorucek gibi.cokta ugrasmistik.yarin hava guzel olur insallah.bi gecmise bakim neler olmus.
19. gün görünüyor şimdilik tabi bir kaç günlük ateş lazım bir gün önceki ilişkiylede oluyor14. gün: 36.1 +
15.gün:36.2
16.gün:36.3 +
17.gün:36.3 +
18.gün:36.4 +
19.gün:36.5
20.gün:36.7
çatladım sanırım, sonunda... :44: dün de ilişki olsaydı iyi olurdu aslında ama.. 18. gündekiler de yaşıyordur hala di mi?
hemen aşılama mantıksız kür yapabilirsin, adaçayı ve hayıt iç eşinede keçi boynuzu çakşırSelam kizlar. Ne yapacagimi bilemiyorum ve sizden yardim almak istedim. Biz 2 aydir esimle bebek calismalarina basladik biliyorum daha yeni. 2 aydirda adetimin uzunca gecikmesinden dolayi doktora gidiyorum. Doktor yumurtalara bakti bir problem yok dedi kist olusuyor ancak adetle atiliyor. Bende hasimato ve insulin direnci var adetlerim bir senedir cok bozuldu. Hormon tahlillerimi yapti onlarda da bir sorun yok dedi. Esimde test yaptirdi ondada sayi olarak sorun yok ama biraz yavas ilerliyor dedi. Benim adet aralgi 35 gunu gectiginden yumurtlamiyor olarak kabul ediyoruz dedi. Istersen ilac vereyim kullan. Esinin spermlerindende iyi olan miktari secer asilama yapariz fakan dedi. Bu asilama tup begek gibi bisey degil degilmi. Ben yalnizca ilac verir diye dusunuyordum. Asilama yapariz deyince tereddutte kaldim. 1,5 yildir evliyim ve 13 kilo alsim. Doktorda istersen kilo ver belki daha kolay olur dedi. Asilama yapmadan sadece ilacla olmuyormu bu is. Ben daha yeni denemelr oldugu icin daha normal yollardan gitmrk istedim acikcasi. Ama yasimda kucuk degil hani 29 yasindayim. Ne yapacgimi sasirdim(
ohhh çok şükür canım maşaalah çok sevindimkızlae dr um bir hafta daha yırttın dedi:)
öyle sevindik ki eşimle.
adet mi oldun canım pek umutluydum bu ay nasip canımhayatınızda hiç benimki kadar komik bir ateş tablosu gördünüz müdüne kadar kademeli düştü ama bugün adet oldum
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
canım aşılama demek yumurtalarının ilaçla büyütülüp çatlatılması ve eşinin sağlıklı spermlerinin oraya yollanması demek.Selam kizlar. Ne yapacagimi bilemiyorum ve sizden yardim almak istedim. Biz 2 aydir esimle bebek calismalarina basladik biliyorum daha yeni. 2 aydirda adetimin uzunca gecikmesinden dolayi doktora gidiyorum. Doktor yumurtalara bakti bir problem yok dedi kist olusuyor ancak adetle atiliyor. Bende hasimato ve insulin direnci var adetlerim bir senedir cok bozuldu. Hormon tahlillerimi yapti onlarda da bir sorun yok dedi. Esimde test yaptirdi ondada sayi olarak sorun yok ama biraz yavas ilerliyor dedi. Benim adet aralgi 35 gunu gectiginden yumurtlamiyor olarak kabul ediyoruz dedi. Istersen ilac vereyim kullan. Esinin spermlerindende iyi olan miktari secer asilama yapariz fakan dedi. Bu asilama tup begek gibi bisey degil degilmi. Ben yalnizca ilac verir diye dusunuyordum. Asilama yapariz deyince tereddutte kaldim. 1,5 yildir evliyim ve 13 kilo alsim. Doktorda istersen kilo ver belki daha kolay olur dedi. Asilama yapmadan sadece ilacla olmuyormu bu is. Ben daha yeni denemelr oldugu icin daha normal yollardan gitmrk istedim acikcasi. Ama yasimda kucuk degil hani 29 yasindayim. Ne yapacgimi sasirdim(
sorma kız tam oynak japon:)insallah bebek habercisidir cnmm
yumurta yok cnm.
kuzum.
cok zor gelebiliyrm artik. bebekmolduktan sonra baya zormus vakit bulmak. bir de gazman ruzgar var tabiki. Allah sizin kuzulari gazsiznyapsi insallah.
gelen giden bitmiyr sagolsun.
bugunde kv geldi. yanina da bana haber vermeden birini almis gelmis.
ikinize de masallah.
benim gelin oynak ciktidaha doner o cnm. donmese de sorun degil. sen zaten sezeryan istiyrdun.
Günaydınlar kimsecikler yok nerdesiniz:) hava yine kapalı ben yürüme istiyorum artık(
Günaydınlar kimsecikler yok nerdesiniz:) hava yine kapalı ben yürüme istiyorum artık(
canım aşılama demek yumurtalarının ilaçla büyütülüp çatlatılması ve eşinin sağlıklı spermlerinin oraya yollanması demek.
bana göre doğal birleşmeden farkı yok. zira doğalda şansımız %20 iken aşıda en fazla %30 oluyor. sadece aşı bir kaç cm daha ileri itiyor.
tüp gibi dışarda dölleme ve transfer etme yok canım.bence daha yolun başındasın doğal yoldan dene. nasılsa aşı şansın hep olacak. ama aşı yaptırıp olmazsa iki üç denemeden sonra toü derler.
sorma kız tam oynak japon:)
evet sezaryen istiyorum kuzum ama yine de hoşuma gitmişti normal pozisyonda olması..
ben varım
günaydınn canımm. burda da hava cok kapalı pazartesi sıcaklıklar artacakmış sabır canım az kaldı..
ayyy yerim ben onu.dün benim akıllı bıdığım çorabını kendi kendine giydi nasıl seviniyor ben abi oldum artık küçük abi oldum diyor:)) hazır tavında yavrum hemen kardeşe alıştırayım dedim
ben: tabi oğlum sen abi oldun artık büyüdün kıyafetlerini kendin giyebilirsin kardeşin olsa ona da öğretirsin değil mi dedimpek fenayım
oğlum: tabi öğretirim ben ona dedi
ben: senin canın çok sıkılıyor ya onunla oyun oynarsınız lego oynarsınız yap boz oynarsınız kitap okursunuz sen ona her şeyi öğretirsin abisi yemek yemeyi oynamayı dedim ayy nasıl seviniyor
oğlum: anne bana kardeş alsana
ben: tamam oğlum alırım
oğlum: nerden alınıyor diyor
ben: Allah veriyor oğlum dedim
oğlum: hıııımm tamam yaşasınnnn ben abi oluyorum ama kardeşlerim ne zaman gelecek dedi
ben : biraz beklememiz lazım oğlum sen biraz daha büyümüş olacaksın dedim
ilk defa kardeş istedi gayet ciddi olarak hiç istemezdi çünkü sabah da sesleniyor güya kardeşini çağırıyor emreee diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?