Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hmm canım senin pko hafifmiş.ne güzel....ben ilaçsız adet bile olamıyorumdoktor konusuna gelnce de ben görev icabı şarktayız.bulunduğum ilde doktor sıkıntsı var malesef.ooooffff

soğan suyu kullan bence cnm Google yaz araştır adet olamayan için özellikle öneriyordu İbrahim saraçoğlu.

Son düzenleme:
canım benim kullandığım ilaç bende bulantı yapmadı.
yarı aç içiyorum. demir hapı öncesi kalsiyum almıcaksın.
ben genelde hafif açken bi elma yiyip içiyorum.
bakalım dr ne verirse muhtemelen kalp atışına Kayseri de olurum orda giderim tahlil de yaptırırim.
çok şükür kuzum. inşallah her perşembe böyle güzel haberler veririm size.

inşallah canım inşallah.

13.gun catlamis yumurta.
igneden sonraki 8.gun pozitifi gormeniz hamilelikten degil, catkatma igsnesinden gelen betahcg den kaynalidir. igneden en az 12 gun gectiken sonra test yapilmsi en sagliklisidir. hakkinizda hayirlisi.

icerde hematom olusmus cnm.
insallah kendiliginden yok olur.
sen dr.uni dinle ve moralini yuksek tut cnm.

Son düzenleyen: Moderatör:
HTML:
o

Sendedemi olmuştu.peki normal evimin işini napicam.ya inşallah benimde duzelir
hematom gecene kadar is yapma cnm.

yumurta olmamis bu ay.

senin gebelik agir gececk biraz cnm.
tuzu azalt ama mutlaka iyotlu tuz ye. gebelik ve emzirme doneminde mutlaka bebek icin iyotlu tuz yenmeli.

amin canim.

insallah bebek habercisidir cnmm

yumurta yok cnm.
nesdem ne yaptin canim dr gidicektin merak ettim

cute canim sende girmiyorsun rüzgarin gaz sorunu hat safhada heralde ins rahatlarsiniz.
kuzum.
cok zor gelebiliyrm artik. bebekmolduktan sonra baya zormus vakit bulmak. bir de gazman ruzgar var tabiki. Allah sizin kuzulari gazsiznyapsi insallah.
gelen giden bitmiyr sagolsun.
bugunde kv geldi. yanina da bana haber vermeden birini almis gelmis.

ikinize de masallah.
benim gelin oynak cikti daha doner o cnm. donmese de sorun degil. sen zaten sezeryan istiyrdun.

inşallah gebeliktendir canım.
yağmurlar çok şiddetli vallaha burada bugün hiç durmadan yağdı hala yağıyor her yer su.
bu kadar olunca da haliyle faydasından çok zararı oluyor ne yazık ki
evet hatırlıyorum seni, üzgünüm ama yumurta yok, ben yumurtadan olabilir leke demiştim ama değilmiş.
belki kist olmuştur, doktora görünsen iyi olur.
evet yaşıyordur. ama bugün de ilişki olursa iyi olur.
eşine keçiboynuzu kürü, kendine de hayıt tohumu ile çay yap bence.
henüz erken aşılama için falan, hiçbir probleminiz yok.
biraz daha deneyin derim.
bir de ateş ölçerseniz yumurtlayıp yumurtlamadığınızı ya da ne zaman yumurtladığınızı takip ederiz.
ateş ile ilgili bilgi ilk sayfada var, takıldığınız yerde sorabilirsiniz.
yuppi yupiiiiiiiiiiii çok sevindim canım. gerek kalmayacak inşallah.
kızçen de yan durmuyor artık ya dönsün dursun boş ver:)

siz iyi olun da canım gelirsin ins
amin.
kv yapmis yine yapicani kendi yetmiyo bi de birilerini mi topluyo
evet gebelik agir gecicek hal onu gösteriyo hayırlısiyla ilerleyen haftalara gelsem hem yiyebilrm ragatlarim ins.
aslında dun kv de çorba ictim bi guzel iştahla.kendim yapinca kokuyor yaparken sonra yiyemiyrm. annemin yanina gidicem o yapar ben de yerim ins.

Son düzenleme:

Canim ates olcme yontemini de uyguladim ama atesim hep ayni dercelerde seyretti hep 36.1 ile 36.5 arasi degisti. Ilk ay ovulasyon testi aldim inda da 25-26. Gunlerde koyulasti. Defiklerini deneycem. Birde olmadi sogan kuru yapayim diyorum. Belki iyi gelir

vallaha geldi mi tutamıyorum ben
çıkarma bulantısı çok farklı. ıykkk çok beter
dinlen canım sen.

görüşürüz kızlar.
biliyorum canım ben onu bile tutabiliyorum nasıl tırstığımı anla
hadi inşallah bebekten olsun canım bu ağrı
19. gün görünüyor şimdilik tabi bir kaç günlük ateş lazım bir gün önceki ilişkiylede oluyor
hemen aşılama mantıksız kür yapabilirsin, adaçayı ve hayıt iç eşinede keçi boynuzu çakşır
ohhh çok şükür canım maşaalah çok sevindim büyümeyecek inşallah böyle kalacak
oyy yesinler nehir dorayı pek hareketli çıktı senin miniğin
hayatınızda hiç benimki kadar komik bir ateş tablosu gördünüz mü düne kadar kademeli düştü ama bugün adet oldum
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
adet mi oldun canım pek umutluydum bu ay nasip canım

Son düzenleme:
Günaydınlar kimsecikler yok nerdesiniz:) hava yine kapalı ben yürüme istiyorum artık(

canım aşılama demek yumurtalarının ilaçla büyütülüp çatlatılması ve eşinin sağlıklı spermlerinin oraya yollanması demek.
bana göre doğal birleşmeden farkı yok. zira doğalda şansımız %20 iken aşıda en fazla %30 oluyor. sadece aşı bir kaç cm daha ileri itiyor.
tüp gibi dışarda dölleme ve transfer etme yok canım.bence daha yolun başındasın doğal yoldan dene. nasılsa aşı şansın hep olacak. ama aşı yaptırıp olmazsa iki üç denemeden sonra toü derler.
sorma kız tam oynak japon:)
evet sezaryen istiyorum kuzum ama yine de hoşuma gitmişti normal pozisyonda olması..
Günaydınlar kimsecikler yok nerdesiniz:) hava yine kapalı ben yürüme istiyorum artık(
ben varım

dün benim akıllı bıdığım çorabını kendi kendine giydi nasıl seviniyor ben abi oldum artık küçük abi oldum diyor:)) hazır tavında yavrum hemen kardeşe alıştırayım dedim

ben: tabi oğlum sen abi oldun artık büyüdün kıyafetlerini kendin giyebilirsin kardeşin olsa ona da öğretirsin değil mi dedim pek fenayım

oğlum: tabi öğretirim ben ona dedi

ben: senin canın çok sıkılıyor ya onunla oyun oynarsınız lego oynarsınız yap boz oynarsınız kitap okursunuz sen ona her şeyi öğretirsin abisi yemek yemeyi oynamayı dedim ayy nasıl seviniyor

oğlum: anne bana kardeş alsana

ben: tamam oğlum alırım

oğlum: nerden alınıyor diyor

ben: Allah veriyor oğlum dedim

oğlum: hıııımm tamam yaşasınnnn ben abi oluyorum ama kardeşlerim ne zaman gelecek dedi

ben : biraz beklememiz lazım oğlum sen biraz daha büyümüş olacaksın dedim

ilk defa kardeş istedi gayet ciddi olarak hiç istemezdi çünkü sabah da sesleniyor güya kardeşini çağırıyor emreee diye

hoş gelsin nesdoşum çok sevindim dün ki haberine

günaydınn canımm. burda da hava cok kapalı pazartesi sıcaklıklar artacakmış sabır canım az kaldı..

Günaydın canım naslı oldun?

İnşaallah artar canım hem ben bunaldım hem oğlum sürekli babaannesigile gitmek istiyor sıkıntıdan çok soğuk çıkarsam hasta olur

ayyy yerim ben onu.
büyümüş de kardeş istermiş.
uzmanlar hep öyle söyler: çocuğunuz sizden kardeş isterse yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…