- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
yeni döngünde gelsin bebek inşşş....hayatınızda hiç benimki kadar komik bir ateş tablosu gördünüz müdüne kadar kademeli düştü ama bugün adet oldum
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
dün benim akıllı bıdığım çorabını kendi kendine giydi nasıl seviniyor ben abi oldum artık küçük abi oldum diyor:)) hazır tavında yavrum hemen kardeşe alıştırayım dedim
ben: tabi oğlum sen abi oldun artık büyüdün kıyafetlerini kendin giyebilirsin kardeşin olsa ona da öğretirsin değil mi dedimpek fenayım
oğlum: tabi öğretirim ben ona dedi
ben: senin canın çok sıkılıyor ya onunla oyun oynarsınız lego oynarsınız yap boz oynarsınız kitap okursunuz sen ona her şeyi öğretirsin abisi yemek yemeyi oynamayı dedim ayy nasıl seviniyor
oğlum: anne bana kardeş alsana
ben: tamam oğlum alırım
oğlum: nerden alınıyor diyor
ben: Allah veriyor oğlum dedim
oğlum: hıııımm tamam yaşasınnnn ben abi oluyorum ama kardeşlerim ne zaman gelecek dedi
ben : biraz beklememiz lazım oğlum sen biraz daha büyümüş olacaksın dedim
ilk defa kardeş istedi gayet ciddi olarak hiç istemezdi çünkü sabah da sesleniyor güya kardeşini çağırıyor emreee diye
ayyy yerim ben onu.
büyümüş de kardeş istermiş.
uzmanlar hep öyle söyler: çocuğunuz sizden kardeş isterse yapın.
Günaydın canım naslı oldun?
İnşaallah artar canım hem ben bunaldım hem oğlum sürekli babaannesigile gitmek istiyor sıkıntıdan çok soğuk çıkarsam hasta olur
yeni döngünde gelsin bebek inşşş....
eflal 2. oglus geliyor sana bak çocuk adını da söylemiş...
maşallh oğluşuna canım sen fırsatları kaçırma alıştırma turlarına devam...
iyiym çok şükür canım ..
dün kan verdim sonucunu alacağım bugün hcg sıfırlnamış mı diye bakalım demişti dr..
kıyamam ya kuzulara zor oluyor onlar için...
gunaydın kızlar nasılsınız?
tablom bugun kesik çizgisini çekti.
yorum yapabilecek olan var mı?
http://www.fertilityfriend.com/home/454f13
bu arada dun eşimle didişmeden bi akşam geçirdik. belli ediyorum kırgınlığımı bakalım.
ne çok muhabbet ne sogukluk orta bi ayarda gidio.
şu an kahverengi geliyor akşama tamamen gelir canımadet mi oldun canım pek umutluydum bu ay nasip canım
inşaallah canımmmyeni döngünde gelsin bebek inşşş....
şu an kahverengi geliyor akşama tamamen gelir canım
inşaallah canımmm
ayy cok svinmdim cnm.masqllah.dün benim akıllı bıdığım çorabını kendi kendine giydi nasıl seviniyor ben abi oldum artık küçük abi oldum diyor:)) hazır tavında yavrum hemen kardeşe alıştırayım dedim
ben: tabi oğlum sen abi oldun artık büyüdün kıyafetlerini kendin giyebilirsin kardeşin olsa ona da öğretirsin değil mi dedimpek fenayım
ben: senin canın çok sıkılıyor ya onunla oyun oynarsınız lego oynarsınız yap boz oynarsınız kitap okursunuz sen ona her şeyi öğretirsin abisi yemek yemeyi oynamayı dedim ayy nasıl seviniyor
oğlum: hıııımm tamam yaşasınnnn ben abi oluyorum ama kardeşlerim ne zaman gelecek dedi
ilk defa kardeş istedi gayet ciddi olarak hiç istemezdi çünkü sabah da sesleniyor güya kardeşini çağırıyor emreee diye
cutem gelmiş nasılsın canım rüzgarın nasıl?
selam. Bence aşılamadan önce kendiniz doğal kürler deneyin, aşılama için çok erken ve çok bariz bir probleminiz de yok. Öncelikle kilo verin, bu çok önemli. İnsülin direnci için ilaç kullanıyorsunuzdur zaten, kullanmıyorsanız da haşimato ve insülin direnci için bir endokrinolojiye gidin ve bebek isteğinizi bir de ona anlatın. Bir de gidince hayıt tohuu ve adaçayı kürleri yapmanın haşimatoya bir zararı olur mu onu sorun. Eğer sorun olmaz derse bence kendinize bunları, eşinize de kesinlikle keçiboynuzu kürü ya da çakşır otu içirin. Birkaç ay bunları yapıp kilo da verirseniz, Allahın izniyle inşallah aşılamaya gerek kalmaz.Selam kizlar. Ne yapacagimi bilemiyorum ve sizden yardim almak istedim. Biz 2 aydir esimle bebek calismalarina basladik biliyorum daha yeni. 2 aydirda adetimin uzunca gecikmesinden dolayi doktora gidiyorum. Doktor yumurtalara bakti bir problem yok dedi kist olusuyor ancak adetle atiliyor. Bende hasimato ve insulin direnci var adetlerim bir senedir cok bozuldu. Hormon tahlillerimi yapti onlarda da bir sorun yok dedi. Esimde test yaptirdi ondada sayi olarak sorun yok ama biraz yavas ilerliyor dedi. Benim adet aralgi 35 gunu gectiginden yumurtlamiyor olarak kabul ediyoruz dedi. Istersen ilac vereyim kullan. Esinin spermlerindende iyi olan miktari secer asilama yapariz fakan dedi. Bu asilama tup begek gibi bisey degil degilmi. Ben yalnizca ilac verir diye dusunuyordum. Asilama yapariz deyince tereddutte kaldim. 1,5 yildir evliyim ve 13 kilo alsim. Doktorda istersen kilo ver belki daha kolay olur dedi. Asilama yapmadan sadece ilacla olmuyormu bu is. Ben daha yeni denemelr oldugu icin daha normal yollardan gitmrk istedim acikcasi. Ama yasimda kucuk degil hani 29 yasindayim. Ne yapacgimi sasirdim(
nesdoşş gözün aydınnnkızlae dr um bir hafta daha yırttın dedi:)
böbreğim büyümemiş. aynı kalmış.
öyle sevindik ki eşimle.
adam bu hafta da takmıycam şanslısın dedi:)
önümüzdeki hafta kadın doğumcun ölçsün dedi. yani 2 hafta sonra gel dedi.çok ağrın olursa gün bekleme hemen gel dedi. dedim okeyyyyyyyyyyyyyy:)
inş bu büyüme ile devam ederiz kızlar. çok şükür rabbime.
gelelim nehire doraya: bu kız gene dönmüş. bu sefer kafa yukarda ayaklar aşağıda. zaten demiştim ben bu döndü hareketleri değişti diye. ne güzel doğum pozisyonu aldı diye sevinmiştim ama olsun yeter ki yan durmasın kızlar. çünkü pozisyonu bizim için çok önemli böbrek büyümesinde.
benden haberler bu kadar. haftaya zorlu başladım fareydi böcekti derken bugün iyiyim çok şükür.
önümüzdeki aya gelir inşallah bebişinhayatınızda hiç benimki kadar komik bir ateş tablosu gördünüz müdüne kadar kademeli düştü ama bugün adet oldum
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
günaydın efloşumGünaydınlar kimsecikler yok nerdesiniz:) hava yine kapalı ben yürüme istiyorum artık(
Yerim senin tatlı dilleriniiiiidün benim akıllı bıdığım çorabını kendi kendine giydi nasıl seviniyor ben abi oldum artık küçük abi oldum diyor:)) hazır tavında yavrum hemen kardeşe alıştırayım dedim
canım günaydın hoşgeldin, az daha sabır. Bak 1 ay oldu bile, 10 gün de geçer Allahın izniyleayy cok svinmdim cnm.masqllah.
gunaydin kuzum.
kucagimda emiyr.biraz azaldi gaz sukur.
belim kirildi artik eflal bu sipayi gezdirmekten. arada da sinir basiyr ofkeleniyrm. sonra donup kendime kiziyrm ;(
bi bitseydi su 40 gun.
ah canım çok yordu miniğin seni benim kuzu öyle değildi ya birde dedim ki sana sende onla uyursunayy cok svinmdim cnm.masqllah.
gunaydin kuzum.
belim kirildi artik eflal bu sipayi gezdirmekten. arada da sinir basiyr ofkeleniyrm. sonra donup kendime kiziyrm ;(
bi bitseydi su 40 gun.
selam. Bence aşılamadan önce kendiniz doğal kürler deneyin, aşılama için çok erken ve çok bariz bir probleminiz de yok. Öncelikle kilo verin, bu çok önemli. İnsülin direnci için ilaç kullanıyorsunuzdur zaten, kullanmıyorsanız da haşimato ve insülin direnci için bir endokrinolojiye gidin ve bebek isteğinizi bir de ona anlatın. Bir de gidince hayıt tohuu ve adaçayı kürleri yapmanın haşimatoya bir zararı olur mu onu sorun. Eğer sorun olmaz derse bence kendinize bunları, eşinize de kesinlikle keçiboynuzu kürü ya da çakşır otu içirin. Birkaç ay bunları yapıp kilo da verirseniz, Allahın izniyle inşallah aşılamaya gerek kalmaz.
nesdoşş gözün aydınnn
İnşallah hep böyle büyümeden haftalarınızı geçirirsiniz canım.
Kısçen dönmüş ama olsun, yine döner o merak etme, hem dönmese bile senin ve onun sağlığı yerinde olsun da, bir şekilde doktor amcası çıkartır onu
önümüzdeki aya gelir inşallah bebişin
günaydın efloşumburada kaç gündür gök delindi, sürekli yağmur. Sanki kasım ayında gibi kaloriferleri de yakıyoruz:18:
Yerim senin tatlı dilleriniiiii
Gözün aydın efloş, oğlun kıvama gelmiş ne güzel, bak ismi de hazır senin oğlanın
Kız olursa da artık bişeyler bulur senin sıpa ona da
hoş gelsin nesdoşum çok sevindim dün ki haberine
sağolun canlar. inş hep böyle giderizzzzzcanım günaydın
böbrek ölçümün güzel geçmiş çok şükür inş devam eder...
e sen de üçüncü diyodunay canım şükür istiyor artık çok korkuyordum istemiyordu çünkü ama artık istiyor birde kardeşlerim diyor
canım inş sıfırlanmıştır da kendini toplarsın yeni umutlar yeşerir. en azından gebe kalabilmek bile nimet eylülüm. ben kimyasalımda ilk bi kaç ay böyle avunmuştum.iyiym çok şükür canım ..
dün kan verdim sonucunu alacağım bugün hcg sıfırlnamış mı diye bakalım demişti dr..
kıyamam ya kuzulara zor oluyor onlar için...
olmuş yumurta şimdi bekleme sırası.gunaydın kızlar nasılsınız?
tablom bugun kesik çizgisini çekti.
yorum yapabilecek olan var mı?
http://www.fertilityfriend.com/home/454f13
bu arada dun eşimle didişmeden bi akşam geçirdik. belli ediyorum kırgınlığımı bakalım.
ne çok muhabbet ne sogukluk orta bi ayarda gidio.
anam kıyamam yaaa. sıpa rüzgara bak sen. gazman oldu başımızaayy cok svinmdim cnm.masqllah.
gunaydin kuzum.
bi bitseydi su 40 gun.
hee yavru bıdığım pek hareketli.selam. Bence aşılamadan önce kendiniz doğal kürler deneyin, aşılama için çok erken ve çok bariz bir probleminiz de yok. Öncelikle kilo verin, bu çok önemli. İnsülin direnci için ilaç kullanıyorsunuzdur zaten, kullanmıyorsanız da haşimato ve insülin direnci için bir endokrinolojiye gidin ve bebek isteğinizi bir de ona anlatın. Bir de gidince hayıt tohuu ve adaçayı kürleri yapmanın haşimatoya bir zararı olur mu onu sorun. Eğer sorun olmaz derse bence kendinize bunları, eşinize de kesinlikle keçiboynuzu kürü ya da çakşır otu içirin. Birkaç ay bunları yapıp kilo da verirseniz, Allahın izniyle inşallah aşılamaya gerek kalmaz.
nesdoşş gözün aydınnn
İnşallah hep böyle büyümeden haftalarınızı geçirirsiniz canım.
Kısçen dönmüş ama olsun, yine döner o merak etme, hem dönmese bile senin ve onun sağlığı yerinde olsun da, bir şekilde doktor amcası çıkartır onu
önümüzdeki aya gelir inşallah bebişin
günaydın efloşumburada kaç gündür gök delindi, sürekli yağmur. Sanki kasım ayında gibi kaloriferleri de yakıyoruz:18:
Yerim senin tatlı dilleriniiiii
Gözün aydın efloş, oğlun kıvama gelmiş ne güzel, bak ismi de hazır senin oğlanın
Kız olursa da artık bişeyler bulur senin sıpa ona da
sağolun canlar. inş hep böyle giderizzzzz
e sen de üçüncü diyodun
canım inş sıfırlanmıştır da kendini toplarsın yeni umutlar yeşerir. en azından gebe kalabilmek bile nimet eylülüm. ben kimyasalımda ilk bi kaç ay böyle avunmuştum.
olmuş yumurta şimdi bekleme sırası.
anam kıyamam yaaa. sıpa rüzgara bak sen. gazman oldu başımıza
hee yavru bıdığım pek hareketli.
zaten bir kaç haftaya dönecek yeri kalmayacak. şimdi bu sıpa yan yatarken orayı genişletti kafasına göre takılıyo:)
sağlığımız yerinde olsun da teyzeleri. gerisi mühim değil.
eymen de emreye yakın olduğu için belki kabul edebilirah canım çok yordu miniğin seni benim kuzu öyle değildi ya birde dedim ki sana sende onla uyursunaz kaldı canım 11 gün sonra kırkınız çıkıyor, dikiş yerin nasıl dinlenemediğin için ağrıyordur öfkelenmen duygusal dalgalanmalar normal canım hamileliğin ilk üç ayı gibi düşün lohusalığı,dün last bir şey eklemişti baktın mı canım sırt dikeni diye ovalıyormusun sırtını doğru bir şey yeğenlerimde görmüştüm oğlumda yoktu ama
sorma canım dün çok üşüdüm ama açmadım kombiyi bugünde soğuk açıcam artık
geldi teyzesi şükür:)) ayy emre koymam eymen istiyorum erkek olursa:)) kız olursa Reyyan ama kıza emin değilim daha:) benim bıdık erkek seviyor birde benim eltinin yeğeninin adı emre o geldi sanırım aklına:)kız olursa ebrar der kesinyeğenimin adı bizimkinin oyun arkadaşı
aynen canım, maşallahsağolun canlar. inş hep böyle giderizzzzz
e sen de üçüncü diyodun
canım inş sıfırlanmıştır da kendini toplarsın yeni umutlar yeşerir. en azından gebe kalabilmek bile nimet eylülüm. ben kimyasalımda ilk bi kaç ay böyle avunmuştum.
zaten bir kaç haftaya dönecek yeri kalmayacak. şimdi bu sıpa yan yatarken orayı genişletti kafasına göre takılıyo:)
sağolun canlar. inş hep böyle giderizzzzz
e sen de üçüncü diyodun
eymen de emreye yakın olduğu için belki kabul edebilirsen kendi istediğini koyabileceğini mi sanıyorsun, minik abi ne derse o isim konulacak
Yak canım kombiyi fln, hava soğuk üşütme:18:
aynen canım, maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?